18 Януари, 2021 11:25 5 141 56

"Студентски протест" пред ФАКТИ: Имаме призив към сегашните управляващи - понесете отговорността за действията си

  • студентски протест-
  • протест-
  • студенти-
  • оставка

"Искаме да живеем в страна в която се ценят обективните качества и способности на потенциалната работна сила, а не тяхната примиримост, удобство и склонност към корупционни практики", казват студентите

"Студентски протест" пред ФАКТИ: Имаме призив към сегашните управляващи - понесете отговорността за действията си  - 1
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 15 октомври 2020 година, след месеци на антиправителствени протести, в тях официално се включиха и българските студенти. Дотогава, разбира се, студентите участваха активно в протестите, но именно на тази дата те се включиха официално в протестите като общност със свои конкретни искания и каузи. "Студентски протест" е именно онази група български студенти, които застанаха до паметниците на братята Евлоги и Христо Георгиеви при парадното стълбище на ректората на Софийския университет и призоваха за оставка на различни европейски езици.

"Ние ще участваме активно в протестните действия с нашите съграждани, отстоявайки гражданската си позиция и борейки се срещу статуквото за бъдещето на България. Убедени сме в ангажираността на младото поколение и искаме законодателната, изпълнителната и съдебната власт да видят какво ни завещават. Нека ние, студентите, заедно събудим техните съвест, морал и срам!", казват студентите.

От ФАКТИ се свързахме със "Студентски протест", за да говорим за качествата на държавата България, в която искат да живеят, за каузите, които ги вълнуват, за промените, които искат да постигнат. Разговора ни четете в следващите редове:

- Отвъд очевидния отговор срещу правителството, срещу какво се борят студентите на своите протести?

- Фактът, че сме избрали да продължим образованието си именно тук, подсказва, че имаме желание да останем в тази държава и занапред. Ние сме млади хора, на които им предстои да изградят живота си в бъдеще. Това означава, че се нуждаем от една стабилна основа и от нормална среда на развитие.

Тази среда в последните десетки години градивно се руши. Борим се цялостно срещу модела, не просто срещу това правителство. Срещу произвола във високите етажи на властта, даващ отражение и върху обществото. Срещу шуробаджанащината, конформизма и всичките им произволни проявления в публичната сфера. Срещу неоснователната, вредна и неадекватна поносимост към мнозинството от некомпетентни, послушни и безпринципни министри в кабинета. Срещу избирателно ефективно работещата прокуратура в страната, олицетворявана от самозабравил се и лъжлив главен прокурор. Срещу поръчковите медии, излагащи невярна, цинична и манипулативна информация. Защото измежду партиите, които в момента са в парламента няма значение кой ще е на власт. Те всички по един или друг начин са свързани с метастазиралата "Държавна сигурност" и единствената разлика ще е кои икономически кръгове ще се облагодетелстват, а общата ситуация в държавата няма да се промени.

- А за какво се борите?

- Борим се за промяна. Както е казал Сократ: "Тайната на промяната е не в това да фокусираш цялата си енергия в борба срещу старото, а в създаване на новото". За широка съдебна и образователна реформа. Защото това са двете неща, които ако функционират правилно, постепенно ще подобрят положението във всяка една сфера. Промяна в отношение на гласуването и разпределянето на държавния бюджет. Промяна в отношение на критериите, по които се назначават лица на фундаментални длъжности. Промяна в отношение на това какво се цени истински в обществото - удобство, послушателство, конформизъм, безпринципност и липса на съвест или компетентност, постоянство, дисциплина, независимост и моралност.

- Каква трябва да бъде ролята на студентската общност в обществото, във вземането на решения, според Вас?

- Студентската общност е бъдещето на всяка държава. От това следва именно ние да сме тези, които изискват и очакват най-много от управляващите. Студентското съсловие трябва да играе роля на проводник на идеите и позициите на младите хора пред обществото. Във всички западни държави позициите на студентските общества са от голяма значимост за процесите в една страна. У нас това съсловие, както всяко друго, е апатично към всичко случващо се и това трябва да се промени.

Студентската общност трябва колкото се може да запазва независимостта си и да канализира енергията и непримиримостта си спрямо дейности контролиращи и представляващи спирачка за корупцията и своеволието на управлението. Трябва да защитава с цената на всичко равните възможности за реализация и справедливата конкурентоспособна среда за развитие, понеже в противен случай се измества идеята на висшето образование и сме обречени на нискокачествен стандарт на живот. Тези дейности непременно трябва да включват протестиране, при нужда, и изразяване на политическото си право на глас.

- Смятате ли, че сред младите хора има политическа апатия?

- Да, категорично! Определено имаме наблюдение, че не само сред младите, а цялостно сред българското общество е налице политическа апатия. Причините за това могат да се обусловят най-лесно като комбинация между разочарование, породено от неосъществени очаквания в миналото, липса на заложено в обществото съзнание за реално търсене на политическа отговорност и нежелание за никакво вмешателство в теми за политическа активност, прикрепено от своя страна с интерес занимаване единствено със собствени битови и лични проблеми.

Трябва непременно да се отбележи, че ролята и качеството на най-популярните медии в страната неимоверно допринася за тази политическа апатия чрез подбиране на единствено удобна информация, която да се предоставя на зрителите или читателите. Във всяка една страна с изградени демократични традиции държавата полага усилия, за да подбуди политическа нагласа у младите хора.

- Студенти от какви специалности се включиха в антиправителствените протести?

- В антиправителствените протести се включиха множество студенти. Палитрата от специалности и университети стана доста цветна и богата. Присъединиха се колеги от СУ, МУ, УНСС, ТУ, УАСГ. Получихме подкрепата и на колеги, учещи в други градове.

- Обединяват ли ви общи политически възгледи, независимо от коя страна на спектъра или ви обединява по-скоро нещо различно?

- Обединява ни непримиримостта, отвращението от порочния модел на пълните шкафчета, от безочието, шуробаджанащината, безскрупулността и престъпността по високите етажи. Обединяват ни не политически възгледи, а желанието да живеем в правова държава. Доказало се е, че досегашните управляващи не се водят от предизборните си платформи и обещания, а от моментния си интерес, така че трябва първо да достигнем някаква елементарна основа на демокрация, за да можем да говорим за позиции в политическия спектър.

- Вие дадохте предложение семестриалните такси на студентите-доброволци в COVID отделенията да се опростят - какво се случи с тази идея?

- Тази идея беше предложена на министър Красимир Вълчев и беше споделена с министър Костадин Ангелов. За момента, въпреки ентусиазма на министър Вълчев, идеята не е реализирана.

- Какви други предложения бихте дали на управляващите - не само по отношение на студентите, а на всички граждани?

- Съвети към сегашните управляващи нямаме, понеже съвет се дава, когато поне малко бъдеш сигурен, че може да бъдеш чут или отразен. Правителството показа категорично, че не желае да признае зависимостта си от студентската маса и не уважава техните позиции - “Към младите и хората, които със сигурност не ни харесват - и ние не харесваме тях”, каза премиерът на Република България. Вместо съвети, имаме призив към сегашните управляващи. Не като студенти, а като граждани - понесете отговорността за действията и бездействията си през последните 10 години. Недейте да фалшифицирайте резултатите от изборите, защото рискувате хората наистина да се предприемат крайни протестни действия срещу вас, вкоренили се във властта с цената на всичко.

- В каква България искате да живеете?

- Искаме да живеем в страна отлепена от дъното на повечето класациите в ЕС - за нива на корупция, за бедност, най-висока смъртност, най-застаряващо население и най-мръсен въздух. В страна, в която се ценят обективните качества и способности на потенциалната работна сила, а не тяхната примиримост, удобство и склонност към корупционни практики. Властта трябва ясно да съзнава от какво има нужда България, за да се повиши стандарта на живот и позицията на държавата в международен план. Промяната е жизненоважна за бъдещето на страната и ние ще се борим до последно за реализирането ѝ, който и да е на власт.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ангелинка

    27 84 Отговор
    Млади хора, вие не знаете какво е това комунизъм, беше нещо страшно. Отидете да протестирате пред Позитано 20, там са виновниците за разрухата на България. Бойко попречи на комунистите окончателно да затрият държавата и всекидневно ремонтира разрушеното от тях.

    Коментиран от #3, #7, #8, #10, #18, #31, #34

  • 2 Фен

    23 35 Отговор
    Не знаех, че "Българските студенти" са само десет....

    Коментиран от #16

  • 3 ИСТИНАТА

    56 20 Отговор

    До коментар #1 от "Ангелинка":

    Комунистът Борисов и ОПГ-ГЕРБ са
    най-долната червена утайка на БКП!

    ФАКТ!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Си ган

    24 41 Отговор
    На тези 15 човека пред СУ ли им викате "студентите се включиха в протестите"?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Че Бойко е комунист бе

    52 13 Отговор

    До коментар #1 от "Ангелинка":

    Я изброй колко комуниста има в Парламента и синове и дъщери на комундета. И какво е било при социализма? Задължително образование и работа и що годе стандарт и добра мед.помощ като в цяла източна Европа. А сега къде сме? ОСТАВЕТЕ МЛАДИТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДА СИ НАПРАВЯТ ЖИВОТА КАКТО ИСКАТ

    Коментиран от #9

  • 8 Карлуково

    35 13 Отговор

    До коментар #1 от "Ангелинка":

    Връщай се.За твое добро е.На вас-ГЕРБавите ТУЛУПИ и КРАДЦИ, мястото е при нас.
  • 9 Си ган

    15 34 Отговор

    До коментар #7 от "Че Бойко е комунист бе":

    Какъв стандарт бе, вуйче!!! То кога можеше да ходиш Събота и Неделя да се плицикаш в Средиземно море или да отидеш на шопинг в Милано? Колко чакахме за телевизор или за кола, а за апартамент....прав си само за образованието и медицинските услуги..

    Коментиран от #13, #48

  • 10 Филип Георгиев

    35 11 Отговор

    До коментар #1 от "Ангелинка":

    НЕ САМО ДО ТЕБ, А И ДО ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ НА БАЯ ВИ ГАНЯ, КАСКЕТА И ПКП. МЛАДИТЕ ХОРА, СТУДЕНТИТЕ И ВСИЧКО ЩО Е ГРАМОТНО СА ДЛЪЖНИ ДА СИ ВЗЕМАТ ДЪРЖАВАТА. ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е ТЕ ДА ЗАВЪРШАТ СУ, МА, УАСГ И УНСС, ПОСЛЕ ДА МИЗЕРСТВАТ И ДА ИМИГРИРАТ, А ЛОСТОВЕТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ДА ПОПАДНАТ В РЪЦЕТЕ НА ИЗКАРАЛИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ШКОЛА В СИМЕОНОВО И В РЪЦЕТЕ НА ВИФАД ЖИИ😲
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хихихихии.. хихихихии

    13 20 Отговор
    "НЕКА НИЕ...СТУДЕНТИТЕ" ...
    Хихихихии......
    9 Наркоси .. ЗАЕДНО с РАЗПОПЕНИЯТ Г-ЕЙ, Новата Софиянка и Йоло Денев -ЗМЕЯ ....
    Хихихихии...
    .... 3-ма...вечни "Студенти"...
    Хихихихии......
  • 13 Бай Ганьо

    19 12 Отговор

    До коментар #9 от "Си ган":

    Ман-густич, когато водата стане 5 лева/кубика, а тока 1лв.кВч, да не забравиш, да се сетиш, че по времето на соца нямаше банани....хахахахаха.🤣🤣🤣
  • 14 Вечният студент

    12 21 Отговор
    Това така наречено„интервю” го вземете пред „дискотеките” и „пияни” барове в Студентски град вечер след 01,00 h.!!!

    Коментиран от #19

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Студента

    23 14 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    10 студенти казваш, а ТУЛУП?!!!!!!!!
    В aнтипрaвитeлcтвeнитe прoтecти ce включихa мнoжecтвo cтудeнти. Пaлитрaтa oт cпeциaлнocти и унивeрcитeти cтaнa дocтa цвeтнa и бoгaтa. Приcъeдинихa ce кoлeги oт CУ, МУ, УНCC, ТУ, УACГ. Пoлучихмe пoдкрeпaтa и нa кoлeги, учeщи в други грaдoвe.

    Коментиран от #21, #25, #26, #44, #51

  • 17 Си ган

    11 8 Отговор

    До коментар #11 от "Българина":

    Кой го потвърди бе - Елена Милиончева, сме*шник!!!

    Коментиран от #20

  • 18 МГУ

    13 18 Отговор

    До коментар #1 от "Ангелинка":

    Хайде групата на протестиращите студенти, да не се прави на велика. Има 10-тина идиота, които винаги са против всичко. Те са студенти, а аз не. Така ли ? От тук ги виждам как се готвят за политици. Вече са възприелби дори терминологията.
  • 19 Студента

    20 9 Отговор

    До коментар #14 от "Вечният студент":

    Абе, ти да не си пияницата ДЖАМБАЗИН, 'дето се напива, кара кола и хвърля пиратки по сънародниците си? Познах те по това, че си ВЕЧНИЯ СТУДЕНТ.Такива ТУЛУПИ като теб управляват територията, затова сме 9-та дупка на кавала.
  • 20 Българина

    16 8 Отговор

    До коментар #17 от "Си ган":

    Първо си ГЕРБав, второ си ТУЛУП, така, че е НЕВЪЗМОЖНО ДА РАЗБЕРЕШ....ХАХАХАХА.🤣🤣🤣

    Коментиран от #23

  • 21 Си ган

    12 8 Отговор

    До коментар #16 от "Студента":

    Прав си, то на снимката се вижда по един-девама от ВУЗ...
  • 22 Браво..

    15 20 Отговор
    След като искате всичко това.. тогава ОСТАВКА на Румен Радев!
  • 23 Си ган

    9 12 Отговор

    До коментар #20 от "Българина":

    Би ли ми обяснил значението на думата "тулуп", че не ми е ясно в какъв контекст го използваш по мой адрес? Или си плямпаме по инерция - тулуп, кюлче, пачки и прочие простотии...важно е да заработим някой и друг риал..

    Коментиран от #29

  • 24 БСП за България и Радев

    6 17 Отговор
    Браво!!!!! Ей тези 30-40 деца са бъдещето на България, а някой от тях освен в МлаДА България, членуват и в БСП! Браво, на вас дължим Свободна България, а не на милионите стоящи си на топло и пред компютрите

    Коментиран от #27

  • 25 Филип Георгиев

    15 11 Отговор

    До коментар #16 от "Студента":

    ТОЧНО ТАКА,! ИМАШЕ И СТУДЕНТИ ОТ ЕВРОПА НА ПРОТЕСТИТЕ, И ТО НЕ МАЛКО. ПРЕЗ АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ ЛИЧНО СЪМ ГОВОРИЛ С НЯКОИ ОТ ТЯХ. СТРАХОТНИ МЛАДИ ХОРА. А ТУЛУПИТЕ, НАЙ ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧАТ ПО ТЕМАТА. ДА СЕ ФОКУСИРАТ ВЪРХУ ГОВНОВОЗА С КОЙТО БАЯ ВИ ГАНЯ СЕ РАЗКАРВА И ВОЗИ УТРЕПКИ.😲
  • 26 Тулуп

    13 11 Отговор

    До коментар #16 от "Студента":

    Аз всеки ден минавах от там, повече от 15 човека не е имало. Хем времето беше хубаво! Пък може и от 30 места да са били, ако учат на по 2...

    Коментиран от #30, #32

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Румен

    4 9 Отговор
    Имам билет за театър. Давам го на тиквата без пари. Щото аз сега плащам на хората за изборите
  • 29 Българина

    11 6 Отговор

    До коментар #23 от "Си ган":

    За значението на думата "тулуп" питай ГЛАВНИЯ ТУЛУП-ТИКВА.🤣
    Дали сте ТУЛУПИ или КОЖУСИ е все тая.Важно е, че за ТИКВАТА, думата ТУЛУП звучи, като Лопе де Вега(виж вица)🤣🤣🤣
  • 30 Буда ДС

    8 8 Отговор

    До коментар #26 от "Тулуп":

    Абе повече са от 15 човека, ама ТУЛУПИТЕ са кьорави.:-)
  • 31 След ремонта

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ангелинка":

    на Бойко се озовахме на първо място в още една класация в ЕС, на процента от хора които не може да се отопляват.
    А ти govedo безпаметно продължавай да си мучиш Боко колко е велик.
  • 32 Че ти

    8 7 Отговор

    До коментар #26 от "Тулуп":

    как успя да ги изброиш?
    Вие тулупите броите едно, две, три, много.

    Коментиран от #38

  • 33 тъпи гербаджии

    17 8 Отговор
    Ядящи асфалт и тротоарни плочки! Вижте хора, които имат цел и работят, какво правят със 7.65мил. евро: fakti.bg/technozone/544515-kitai-testva-vlak-koito-shte-se-dviji-s-620-km-ch
    Сега си преддтавете на какво можеше да заприлича България, ако някои човекоподобни не си пълнеха шкафчетата с пари.
  • 34 КАКВО

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ангелинка":

    Е ТОВА ОТГОВОРНОСТ??? ЗА ТЯХ ТАКАВА ДУМА НЯМА. ОТГОВОРНОСТ
    КЪМ КЛИКА, КАСТА ЗА УСВОЯВАНЕ ИМА. ТАМ ВСЕКИ СИ ЗНАЕ МЯСТОТО.
    А ЗА СОЦИАЛИЗМА А НЕ КОМУНИЗМА ИМАШЕ РАБОТА ЗА
    ВСЕКИ БЕЗ ПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ
    И МЕД. ЛЕЧЕНИЕ НА ДОБРО НИВО.
    И РОМИНЕЙШЪНА СИ ЗНАЕХА
    МЕСТОТО. РАБОТЕХА И ТЕ. И ДРУГИ
    ХУБАВИ НЕЩА. НАЛИ ВАШИЯТ ВОЖД
    БИБИТКО САМ КАЗА: ТОВА КОЕТО
    ТОДОР ЖИВКОВ ПОСТРОИ СЕГА НЕ
    МОЖЕМ, НЕ МОЖЕМ ГО БОЯДИСАМЕ.
    ЗНАЧИ СПОРЕД ТЕБ БИБИ Е ЛЪЖЕЦ.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Аз40🏴‍☠️

    13 6 Отговор
    Всеки протест срещу терора на ГЕРБ е добър! Боко си отива, поплачате.
  • 38 Тулуп

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Че ти":

    По площа. Заемаха място за максимум 15 шкафчета. Така доволен ли си?
  • 39 666

    7 0 Отговор
    Гласувайте и влезте в управлението на държавата вместо да дрънкате празни приказки. По делата им ще ги познаете.
  • 40 Последния Софиянец

    7 5 Отговор
    Първо поработете малко ,вкарайте някой лев в хазната ,вижте как се изкарва хляба и тогава искайте.Пък и знаем вашата партия БСП до къде ни докара.До кривата круша.

    Коментиран от #47

  • 41 Първан

    7 5 Отговор
    Млади хора,Твърдо отстоявайте исканията си,до пълна победа.
  • 42 ъъъъъ

    0 1 Отговор
    антифа бг.
  • 43 СТИГА ВЕЧЕ

    10 6 Отговор
    СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И БЪДЕЩ ЗАТВОРНИК ЗАЕДНО С НЕГОВИТЕ ПОДЛОГИ И ПРИБЛИЖЕНИ МУТРИ И КРАДЦИ ОТ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД НАСАМ. ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ.
  • 44 Протестирахме

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Студента":

    Нали така направиха ПОДМЯНАТА?Ние протестирахме защото искахме свобода.Те ни излъгаха. Подведоха народа.Излъгаха ни, че ще има промяна,но вътрешни хора от партията са подготвяли подмяна.Всичко е било режисирано.Просто свалиха Живков неговите хора и започна голямото крадене.Протестирахме...и бяхме над 1 200 000.Бях студент.Има кадри в Ютюб.След 1989г дойде Гладната Луканова зима.Дойдоха купони за храна.Нямаше нищо.Рафтовете бяха празни.Нямаше дори храна за децата-с купони беше.
  • 45 Бай Курти

    5 4 Отговор
    Защо пускате архивна снимка.Сигурно на реалния "протест "са много по малко от тези двайсет човека.
  • 46 Доктор хонорис кауза

    4 5 Отговор
    Интелигентните хора са по малко от
    Простаците от ГРОБ,то е видно !
  • 47 Филип Георгиев

    3 3 Отговор

    До коментар #40 от "Последния Софиянец":

    ТИ РАБОТИЛ ЛИ СИ НЯКОГА БЕ, KELE6. И АКО ДА, К'ВО ПО ТОЧНО? ГОВОРЯ ЗА РАБОТА, НАИСТИНА. НЕ ЗА НАЗНАЧЕНИЕ ПО К-СКА ЛИНИЯ И НИЩО ПРАВЕНЕ. ИЗМИСЛИЛ ЛИ СИ НЕЩО. НАПРАВИЛ ЛИ СИ НЕЩО ЗА ОБЩЕСТВОТО БЕ, ГЕРБЕРСКИ POMIYAR. К'ВИ ДАНЪЦИ СИ ПЛАТИЛ. ДАНЪЦИТЕ ГИ ПЛАЩА РАЯТА. КЪДЕ ГО ИМА Т'ВА ПОЛОЖЕНИЕ 10%КОРПОРАТИВЕН ДАНЪК ПРИ 20% ДДС. НЕ МОГА ДА ВИ ДИШАМ, ГЕРБЕРСКИ LAINARI.,😲
  • 48 Не искаш да разбереш истината

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Си ган":

    Явно или си синче на заможни родители или не искаш да разбереш истината. Няма да те убеждавам. Само ми отговори защо другите от соц.блока ни изпревариха минимум два три пъти(дори и Румъния)? Защо българите карат най-старите коли в Европа, колко души си позволяват да почиват в чужбина( а някой почиват по принуда защото им излиза по-евтино от България). Доволни са само около 10% от населението дето успяха да откраднат нещо и сега го раздават тарикати.
  • 49 Гоуст

    4 1 Отговор
    Общо взето празни приказки.
  • 50 Жоро Гоцев

    6 1 Отговор
    ПЪЛЕН ФАЛШ! НА 15 ОКТОМЕВРИ АЗ БЯХ НА СЪЛБИРЕ ПРЕД СОФ. УНИВЕРСИТЕТ. ЗНАМ, КОИ НИ ОРГАНИЗИРА, И КОИ ВЗЕМА ПАРИТЕ ЗА ПРОТЕСТА. ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА НЕ БЯХА СТУДЕНТИ. ТОВА Е САМАТА ИСТИНА. СТУДЕНТИТЕ НЕ СА БУДАЛИ!
  • 51 Жоро Гоцев

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "Студента":

    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, защо лъжеш, никой не ти вярва. Аз бях на стълбите лично.
  • 52 ТИТИ

    3 1 Отговор
    КАКВИ СТУДЕТТИ СА ТОВА ПОВЕЧЕТО СА С ПЛАТЕНО УБОЧЕНИЕ
  • 53 какъв протест

    3 4 Отговор
    Какъв протест от 20 дечковци гледащи като пребозали от репортажа и момченца неходили в казарма..
    Питайте Кошлуков какво е студентски протест от 1990 г.

    Коментиран от #56

  • 54 До 47 Филип Георгиев

    2 1 Отговор
    Със сигурност съм работил другарю.От 21 годишен до сега на 61.И пак със сигурност съм внесъл пари в хазната.И то не като комсомолски секретар или активист на БКП-БСП. За разлика от такива ,като теб червено ме ке ре.
  • 55 безпартиен

    3 0 Отговор
    Най-големият проблем е този между отговорността и вината!При нас отговорността е изключително политическа-т.е.НИКАКВА!!!!А ВИНАТА СЕ ДОКАЗВА В СЪД!! липсва съответно законодателство за причинени вреди от упражняващи се за политици и управляващи нанесли щети на държавата!
  • 56 Студент

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "какъв протест":

    Като знаем, "кой е" Кошлуков ,
    не ни трябва, да питаме никой!