Last news in Fakti

19 Януари, 2021 10:00 6 641 70

Успехите на Борисов - голямо плюскане и лъжи

  • бойко борисов-
  • герб

Какви са фактите?

Успехите на Борисов - голямо плюскане и лъжи - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Човекът с джипката не спира да бръмчи из своята държава и да я представя за наша обща. Родина да – обща е, но държавата е негова и на неговите ортаци. На него и ортакът му Пеевски най-вече, доказано е.

Да погледнем към успехите му, с които се хвали постоянно.

Магистралите са любимата му фукня. Реално налична е единствено „Тракия“ – 360 км. Като качество обаче е на дъното в еврокласациите. Общо за магистрални могат да минат 830 км. Голяма част от тях също са в отвратително състояние. И на-важното: някаква услуга ли ни прави Борисов? Никаква! Това му е задължение, каквото има всеки премиер и нито един негов колега не прави циркове с маркировки, знаци, и по някой завършен километър. Жалка картина…

За сведение: Гърция, Турция, Хърватска, Сърбия, Румъния ни водят по дължина на магистралните пътища и по качество. Борисов да отиде да види отсечката Ниш – Калотина и да спре да ни надува ушите поне известно време. Или да отвори и темата за корупцията, защото според експерти, в обществените поръчки за пътно строителство са изтекли милиарди, от които голяма част е открадната. Скоро ще говорим за това съвсем сериозно и където трябва.

Метрото – другата голяма гордост на бойкоборисовото управление. Да, то е нужно, удобно и полезно. Но не е нищо изключително, в много държави се отнасят към това „постижение“ делнично. В Пхенян, столицата на Северна Корея метрото е открито от Ким Ир Сен през 1973 г. Борисов по това време е бил ученик и още не е знаел, че ще стане първо комунист, а после върл антикомунист… В Лондон метрото е минало под Темза две години преди да избухне у нас Априлското въстание… Този обект също е задължение на всяко управление. Което е свършил той и Фандъкова е щял да го свърши всеки друг екип, при това с голям процент вероятност – доста по-добре и на нормални цени. Сегашните са много, много съмнителни.

София при управлението на Борисов била светнала и станала красива, а преди била… Това също е голям балон. Столицата при всяко друго управление щеше да е много по-добро състояние, дори само защото щеше да се краде по-малко. По-малко, защото никой не може да е чак толкова крадлив, както модела „Борисов“.

Диверсификацията… Една от големите борисови дъвки. Въпреки твърденията и репортажите на Севда, тя не е факт. Експерти достатъчно ясно и категорично обясниха лъжите около Турски/Балкански поток. Газов хъб „Балкан“ няма. Диверсификацията с Гърция е още мечта. Зависимостта от руския газ – абсолютен факт. Откраднатите около 800 млн евро покрай Южен поток – също са факт, потвърждава го самият руски президент Путин. Борисов никога не говори за ужасяващото състояние на родната енергетика, а Теменужка вече изчерпа всички манипулативни и фалшиви тези, които трябва да издържат до края на управлението и с милиардните дългове да се заемат следващите управляващи. Разследване и съд ще има и в този сектор. Като начало може да се започне от десетки договори с държавната ТЕЦ „Марица-изток 2“, които надхвърлят в някои случаи над 10 и повече пъти реалните цени. За охрана, например. Само си мислите, че е дребно нещо.

Проблемът с язовирите. Те ту се ремонтират за 500 милиона, но не се отчита дори 1 лев къде е отишъл. Ту се изпразват, защото така трябва. Въобще се прави всичко, което трябва да се прави. Дори се създаде държавен ВиК холдинг, който погълна над 1 милиард, отново без грам прозрачност как са изразходвани тези пари. Да не говорим за отровеното Варненско езеро, за безводието в десетки български селища, за мръсната питейна вода… Това ли е повод за гордост?

За КТБ… Ако не бяхме дали милиарди за КТБ, сега нямаше да има такива проблеми, - изпъчил се Борисов пред жители на Блатска и Хаджидимово, където реката срути мост. Борисов ги говори тези, докато е прегърнал момченце (…Да ме бяха заснели гол до някое момченце, - изказване на Борисов по повод снимките от спалнята му с чекмеджето с милионите и златните кюлчета…), а събрани местни жители ръкопляскат. Грандиозна лъжа! Правителството не е дало нито една стотинка покрай фалирането на КТБ от вече известна престъпна група, свързана с Борисов. Всички плащания са от Фонда за защита на влоговете в банките. В него се внасят такси от частни банки и държавата няма нищо общо. Борисов обаче мълчи за разграбването на активите на банката от негови ортаци. За милиарди става дума. В нормална държава банката щеше да бъде спасена. Това обаче щеше да лиши кръга „Борисов“ от лесна плячка.

Списъкът е дълъг. В него са откраднатите милиарди покрай фалшивото активиране периодично на проекта АЕЦ „Белене“. Сринатата система на здравеопазването, гигантската далавера със санирането, непроходимите междуселски и междуградски пътища извън околовръстното на София. И като стана дума: отсечката от „Младост“ до бул. „Цариградско шосе“ от 6 км е оценена за ремонт на 145 млн лева. Сякаш ще позлатяват ваната на арабски шейх… Дори се говори за повишаване на цената, защото дъждовете... знаете как е.

Няма друг случай в историята на света държава да плати цялата сума за поръчани самолети предварително. България обаче преведе на САЩ авансово 3,5 млрд долара за поръчаните F-16, които ще бъдат готови евентуално през 2023 г. Израел, Япония, Гърция и др. договарят по-ниски цени - как става това? А потъналите милиарди за електронно правителство, което не само не се е случило, но не е ясно дали въобще ще го има. Как така любимите „Бистришки тигри“ на Борисов летяха с правителствения самолет, а нямаме вертолет за медицински и спасителни операции?

Борисов се хвали и с увеличените пенсии и заплати, с подхвърлените мизерни 50 лева, само че сме последни по доходи в ЕС. На дъното! Експертни изчисления доказват, че ако корупцията и кражбите от европрограми бъдат намалени с 40% пенсиите и заплатите ще скочат 2-3 пъти. Но това не се случва заради отказа на Борисов да проведе правосъдна реформа. Затова държавното обвинение вместо защитник на закона, е тояга на властта за налагане на неудобните. Рекета и превземането на бизнеси са само едно от доказателствата за това.

И какво излиза? Борисов се хвали с неща, които са задължение на всяко правителство и управление. Премиерът и министрите това работят - да разпределят правилно бюджета в полезни за гражданите неща. Те обаче го разпределят в полезни за политико-мафиотския елит неща. Факт е обаче, че в различни среди Борисов намира поддръжници. Първосигналните му послания и раздаването на пари от джипката вършат работа. Част от тези хора са зависими от властта, защото са калинки и са некомвертируеми на пазара. Мечтата им е да са част от хранителната верига на властта. Ако има келепирец биха носили на ръце не само Борисов, но и ортакът му Пеевски, въпреки гравитационната опасност заради маса и тегло…

Такива работи с голямото хвалене и реалностите. Всъщност наблюдаваме голямото плюскане, което неминуемо ще доведе до смърт от преяждане сред практикуващите го участници, както в онзи филм на Марко Ферери. Така е ставало винаги и тези няма да направят изключение. През 70-те години в САЩ шефът на ФБР Джон Едгар Хувър аргументирал нуждата от закона РИКО за борба с мафията и корупцията пред конгреса така: Те (корупцията и мафията) не са просто тук, те са окупирали страната. В състояние на окупация сме.

Задминали сме това състояние, защото тук самото управление е окупаторът.

Автор: д-р Димитър Попкутуев

Източник: FrogNews


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 105 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5555

    129 14 Отговор
    Нагла мутра
  • 2 Честито

    117 11 Отговор
    Няма начин Пеевски и Борисов да не са се чули какво да правят сега. Или обмислят план как да "спечелят" изборите, или кой накъде ще поеме при евентуалната загуба. Планове се кроят-който каквото да казва. Хитрия невинаги постъпва умно.
  • 3 БАЙ Х@Й‼

    131 14 Отговор
    Борисов - новият Левски - " десет годин' #ТОЙ скита се със джипа без сън и покой ..." И " Ако печеля- печеля за мене си , ако губя - плаща цял народ!"

    Коментиран от #5

  • 4 🐷 Боко ТИКВАТА

    98 11 Отговор
    Хора, имайте милост.Съдрахте ми шортите от гаври.Постоянно ми се подигравате и се гаврите с простотията ми, но разберете, прост съм, и така ми е лесно.
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    108 10 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ Х@Й‼":

    "Бедний ми Левски , за този ли тулуп ти умря ?"
  • 6 888

    122 11 Отговор
    НАЙ-ГОЛЕМИЯ СРАМ В ИСТОРИЯТА НА БЬЛГАРИЯ.....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ШАЙКАТА ОТ ГЕРБ ОТКРАДНА ПОНЕ

    95 9 Отговор
    100 МИЛЯРДА ЗА 10 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ. .С ТЪРГОВЕ ДАВАНИ НА НАШИ И ВАШИ! !

    Коментиран от #10, #19, #61

  • 9 Аз40🏴‍☠️

    100 7 Отговор
    Забравихте ли всички, че дори наср_аната "магистрала" Тракия не я е направил той, а си стоеше по-голямата част вече направена? Не бъдете от онези с 2-та дни памет, хора.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 МАФИЯ НА ББ

    84 11 Отговор
    ДА ГОВОРИМ САМО С ФАКТИ И ИСТИНА. ДА ГОЛЯМО ПЛЮСКАНЕ СЪС СУДЖУЦИ В ТОНОВЕ ОТ РЕКЕТ. ФАКТ. ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ Е БОЙКО БОРИСОВ ОТДАВНА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ОТ СОФИЙСКИ СЪД ЗА ЛЪЖИ. ФАКТ. ЩОМ ТОВА Е ИСТИНА И ЦЯЛАТА СТАТИЯ Е ИСТИНА. УПРАВЛЯВА НИ ЕДИН ЛЪЖЛИВ РЕКЕТЬОР РАБОТЕЩ С МУТРЕНСКИ ПОХВАТИ. ПИТАЙТЕ БОЖКОВ И БОБОКОВИ.
  • 12 Джи

    89 7 Отговор
    Е това е Точен коментар за Реалноста около нас! Браво Докторе!
  • 13 Методи

    74 8 Отговор
    То целта беше такава , да докарат народа до просешка тояга за да работи на "бизнеса " за без пари и да се радва като му подхвърлят едни 50 лева/ 25€ / - дето са за 3 часа работа по на запад в Европа.

    Коментиран от #21

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ФЕН

    60 5 Отговор
    Факти и са истина.А ние сме овце ...докато има бълаци ще има и тарикати !И всичко опира да съдебната влас ...ако си ена мястото тариката се омита и овцете просперират ...няма съд тарикат дерибеиства !
  • 16 Намаляване

    44 5 Отговор
    На депутатите и чиновниците наполовина. Това е решение.

    Коментиран от #47

  • 17 ВИЖ

    32 6 Отговор
    Демагог с човешките потрености от пари и жени.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 яко ни лъжат

    52 5 Отговор

    До коментар #8 от "ШАЙКАТА ОТ ГЕРБ ОТКРАДНА ПОНЕ":

    ХАЙДЕ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПЛАН РАН ЪТ И ГО СЪПОСТАВЕТЕ С ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЕНОЦИДА НА БОЙКО БОРИСОВ. 100% ИЗПЪЛНЕНИЕ СЛЕД КАТО ВИ ВАКСИНИРАТ С ПФАЙЗЕР ДОБРОЗОРНО. СЛЕД БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ - ПОТОП.
  • 20 ПОЗИТАНО

    48 2 Отговор

    До коментар #7 от "БОЙКО БОРИСОВ":

    Предадохме вибраторите на кмета на Симитли.🤣Той ще ги ползва по предназначение, когато му гостува един много известен ТУЛУП.🤣🤣🤣
  • 21 Грешка

    33 3 Отговор

    До коментар #13 от "Методи":

    25 евро са 2 часа работа на запад и дори по малко ако си профи

    Коментиран от #40

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост

    59 2 Отговор
    Тиквата ДОМУСА доган и ПРАСЕТО си ИМАТ държава !!!!!!!За нас остават само ДЪЛГОВЕТЕ !!!!!+ 3 МИЛИАРДА за ЗЛАТНА тръба !!!!!!Цялата газопреносна мрежа не струва толкова !!!!!!! Но ще я плащаме ние !!!!!МУТРИ ВЪН !!!!
  • 24 Пореден мандат за гн.Борисов

    6 55 Отговор
    От завист и безсилие се чудят какво да кажат да ги забележи някой

    Коментиран от #48

  • 25 7777

    41 2 Отговор
    Когато си докарал 3 пъти държавата до фалит как може да мислиш за власт
  • 26 Фактъ

    51 0 Отговор
    От първият ден вън от власта трябва да е с белезници .

    Коментиран от #39

  • 27 Българка

    57 5 Отговор
    Борисов е най-големият национален предател! Хайде пак изтрийте коментара ми! Вчера побликувахте такава статия
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гост

    1 39 Отговор
    Кой от запад ще гласува за путин комунистите. Бб той ще спечели. Те ще гласуват за герб, великобритания, германия, белгия... За бойко са. Но няма да могат, защото на километри трябва да пътуват. Те поддържат родителите си, братя.
  • 30 гост

    5 37 Отговор
    Сега плювате яко по Боко,ама на 04.април пак ще гласувате за него щото ви харесва просташкото му поведение.Все пак,мислете на 04. април.

    Коментиран от #41

  • 31 Омерзен

    40 2 Отговор
    Боко заедно с краварника си от калинки вън веднага и завинаги! А какво ги очаква след това, зависи предимно от нас, да не допуснем да зависи от Гешев!
  • 32 Бай Влад

    23 0 Отговор
    И кой ще го съди тоя сега ?

    Коментиран от #35

  • 33 Убийци

    32 1 Отговор
    Тея от тази партия за година убиха и разболяха много българи само да запазят откраднатото с измами. Дано има Бог и да осъди тях и децата им и тези, които ги подкрепят.

    Коментиран от #42

  • 34 Перо

    35 0 Отговор
    Всички ще имат възможност да потвърдят мнението си от коментарите на 4.04. Не забравяйте! Мутри вън!!!
  • 35 Българка

    25 1 Отговор

    До коментар #32 от "Бай Влад":

    Явно трябва Народен съд! Гешев къде е?
  • 36 боко

    30 0 Отговор
    2009 година ще Ви направим швейцарци, 2021 г. станахме синегалци., ГЕРБ - мутри вън!
  • 37 Иван Грозни

    16 0 Отговор
    Обърнете внимание на историята. Колко поучителна и вярна е тя. Царят /Борис/ обикалял страната и се показвал колко много миле е за народа. Изхвърча. Тошката обикаляше и събираше овации. И той изхвърча. Борката с 200 обикаля държавата и се моли за милостиня. Както се е засилил скоро ще достигне първа космическа и ще продължи по земната тангента. Начало на космическия старт 04.04.
  • 38 гост

    18 0 Отговор
    преди години имаше професор Кую Куев, кадърен човек беше, светла му памет. Сега имаме премиер със същото име, само че с друга буква. И за Куй не става. Ама като премиер, Големи представления- премиери може да прави!
  • 39 БАЙ Х@Й‼

    15 0 Отговор

    До коментар #26 от "Фактъ":

    Нали няма недосегаеми за КАСКЕТУРАТА ‼
  • 40 Пламен

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Грешка":

    Обложени с данъци, горе-долу между 2 и 3 часа. Да не издребняваме. Все пак в хранителните вериги в България се работи за 750лв. На МЕСЕЦ!
  • 41 БАЙ Х@Й‼

    16 1 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Цветанов: " Г-н Борисов, добрата новина е, че спечелихме изборите, а лошата е , че никой не е гласувал за ГЕРБ!"
  • 42 Това им предстои

    15 0 Отговор

    До коментар #33 от "Убийци":

    Ще има възмездие!
  • 43 Onq s konq

    8 5 Отговор
    Писача на тази статиа е мръссен комонист! Аз обичам Бойко и без гащи
  • 44 шопендар

    4 16 Отговор
    да сравним..бойко управлява и прави магистрали,и други обекти,бил крадец,бил враг,ама след него ще остане нещо.комунистите управляваха/и даНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ СЛУЧУ/,НО след тях остана само разруха и лоши спомени
  • 45 баци е параван

    12 2 Отговор
    И драмата не е толкова , че се хвали с това което всъщност би трябвало да прави , а в това , че реално не го прави , поне в полагащата се форма.
  • 46 Sir Кондьо

    7 3 Отговор
    Боко, Боко, Боко,
    Живота е пари!
    Боко, Боко, Боко,
    И хубави жени!
  • 47 Филип Георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Намаляване":

    И МИЛИЦИОНЕРИТЕ.
  • 48 Горски

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "Пореден мандат за гн.Борисов":

    Обикновено твърдения подобни на твоето са писани от хора с не особен опит и почти никаква кариера. - Я сподели в същност какво образование имаш и с какво се занимаваш.
  • 49 шопен

    4 8 Отговор
    голямото плюсканрюе беше патент на голтаците които червената армия ни стовари на главите на 09.09.1944 г.,комунисти се наричаха,и активни борци , удостоени да владеят държавата,и да правят каквото си искат,,демек да колят и бесят безнаказано,,и привилегии на отрочетата им до век и веков
  • 50 оня с коня

    9 14 Отговор
    ОСНОВНАТА ИДЕЯ на "Фрог" е да се втълпи на читателя че при всяко Друго Управление ще се КРАДЕ ПО-МАЛКО.Ами ако е ТОЧНО ОБРАТНОТО?А иначе примери от Близката История - Бол,Незабравимо остава Управлението на Тройната Коалиция,при което ДПС бе завладяла Министерството на Земеделието и офиц. език там бе турският,Царят се интересуваше единствено от връщане на Имотите си,БСП правеше каквото иска ДПС,а Волен след като си заби "Златния пръст" в Бутона за гласуване отведе "Каймака" на Партията си в Куба да разпускат на Плажа.Естествено в допълнение на това Еврофондовете бяха СПРЕНИ за Капак.Затова и ЗАКОНОМЕРНО Изборите ТРАДИЦИОННО ще бъдат отново спечелени от ГЕРБ както сочат всички Социолог. проучвания,което пък ще бъде окачествено от "Гадовете" като "Манипулация".А иначе Статията е хубо написана от Фрог със Стил и Вкус,само дето е Въздух под налягане.затова и Рецензията ми е кратка и ясна:"Бе хубава Статия,ама Фрогска":)

    Коментиран от #54

  • 51 Явно

    5 10 Отговор
    Бъркаш датите 1973 год живков /метрополитен беше на скица и работише/ До 2010 имахме много магистрали но коли нямаше/сельских пътища бяха първа категория/Газ за колите24-36часа чекане на газстанции те Язовирите всички дарени на арена без пари до2010 год Банките фалирали при р гечев 1$= 3000 лв заплати на 6-8месеца закъснения чудесно си живеехме по опашките на магазините
  • 52 ТО СЛЕД

    7 1 Отговор
    ПЛЮСКАНЕТО ИДВА ВИНАГИ И
    О ООО ОАКВАНЕТО. ЧАКАМЕ ГО
    СЪС НЕТЪРПЕНИЕ. ЩЕ ЩЕ.
  • 53 гарантирано

    8 1 Отговор
    "Открито и честно управление-гарантирано от Б. Борисов!" - справка - чекмеджето, къщите за тъщи, терасите и апартаментите на властта! Някой да има осъден?
  • 54 ежко

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "оня с коня":

    Ами то си е така....Тиквата стигна неземни висоти с рушветите!Може би защото повече от 10 години "практикува" и самозабравянето идва с времето.....
    А ти или си от хранилката или си мазохист.Друго обяснение няма.
  • 55 ТИТИ

    3 0 Отговор
    УАЖС ЛЪЖА ИМАЙ СТРАХ ОТ БОГ ТОЙ НЕ ПРОЩАВА
  • 56 Йорданов

    2 9 Отговор
    Никога до сега не сме имали по-успешен министър предцедател. Типично за България е, некадърниците, като видят, че някой е много повече от тях, да го оплюят, иначе няма как да седнат те на неговото място. То не бяха измислени компромати, поръчкови статии, като тази, то че факти от край време плюе правителството е ОЧЕВАДНО!
    За да поемат властта са готови да съсипят и България и народа, президента с ония юмрук, колко му се искаше да се пролее кръв, та дори и на неговите хора само и само да поеме влстта - срам и позор за такива национални предатели!!!

    Коментиран от #66

  • 57 ТИТИ

    2 0 Отговор
    УАЖС ЛЪЖА ИМАЙ СТРАХ ОТ БОГ ТОЙ НЕ ПРОЩАВА
  • 58 Тредстоун

    1 2 Отговор
    Тоя от фрога ко стана с него , той уговаряше пуча с престъпника череп , не му вярвам той е платено мекере. А това какво е направило правителството на ГЕРБ се вижда колкото и да си заблудена червена маймуна , идват избори суверенна ще избере ....
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Свилен

    2 4 Отговор
    Автора д-р Димитър Попкутуев е национален предддателллл, влюбен в дебелитебаджаци на Корнелка комунист до мозъка на костите си и жаллл.каааа мизжитуурка!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ира

    8 0 Отговор
    Много добър обзор, правилни ремарки, логичен анализ.
  • 63 Наблюдател

    7 0 Отговор
    По голям престъпник завладял държава на континента не е известен
  • 64 крадлив шиши

    2 0 Отговор
    Защо шиши затвори веригата лафки? Защото свърши периода на протрамата, по която беше взел европейско финансиране. Всичко гербово и такова: прави се с цел да се откраднат едни пари. Яд ме е като си помисля как можеше да изглежда България с толкова мириарди за тези 14г от как сме влезнали в ЕС, можеше да сме съвсем друга държава ако не бяха тия крадци.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Черен Петър

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "Йорданов":

    Това е вярно! Такъв КРАДЛЮ министър-председател не сме имали в цялата повече от 1300 годишна история на държавата! Тоз би всички рекорди по присвояване на средства, от хазната и от ЕС!
  • 67 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    АУУУУУ, А Я САМО ДА СИ ПРЕДСТАВИМ, КАКВО БИ СЕ ПОЛУЧИЛО , АКО ЛИПСВАШЕ И ТАЗИ ИНСПЕКЦИЯ .
    ИМА ЕДНА ОБОРОТНА КНИГА: " КОМПАС НА ЦЕННОСТИТЕ " ЗА
    БЪЛГАРИТЕ БИЛИ : ЖИВОТ И ЗДРАВЕ .
    НЕМИСЛИМО Е АКО ИЗЛЕЗЕ ОТ УСТАТА НА ББ :КАТО В АЛБАНИЯ- ЧЕСТ.КАТО В КАТАР-ДОВЕРИЕ.КАТО В НИДЕРЛАНДИЯ- ПРЯМОТА !?!КАТО В КАНАДА - ОТГОВОРНОСТ.КАТО В ТАЙЛАНД-ЗАЧИТАНЕ . КАТО В ТАНЗАНИЯ ЕДИНСТВО .
    И СЕГА ИЗНЕНАДАТА ....
    НАЙ - ДЪЛГО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ЖИВЕЕЛИ ЕГОИСТИТЕ .
    ДА НИ Е ЖИВОТ И ЗДРАВЕ , НЯМА ДА СЕ ЗАТРИЕМ .
    ЩЕ ЖИВЕЕМ ДЪЛГО И ПРОСПЕРИТЕТНО ...БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗГРАДЕНИЯТ КОЛЕКТИВЕН ЕГОИСТИЧЕН СТЕРЕОТИП " ЖИВОТ И ЗДРАВЕ " !!!!!!
    И ОЩЕ ЕДНА ЕГОЦЕНТРИЧНА ПОСОКА - НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯМЕ , ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ , И СЕ НАЛОЖИМ .
  • 68 Електра

    1 0 Отговор
    Не, че защитавам Слави но в случая е прав. Ако БСПдирастите си мислят, че импиксовата биволица е новото лице ха ха ха, ми тя още се оригва на Мавърски хайвер. Все пак Мавъра не на всеки подари, да разфасова по едно дружество...
  • 69 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Само Б.Борисов ли е в устата Ви ? Или той е ненадминат - според Вас ?
    За 31 /тридесет и една/ години няма нито един български политик порицан за своите некадърност,алчност и грабеж.
    Напротив ! Колкото по-голям хайдутин е- толкова по на високо и надалеко го пращат и на прекрасни заплати !! Било посланик, било консул, било евродепутат.
    Напразно се пенявите...Дори да не спечели Б.Борисов избори по-вече, дава ли си някой сметка, колко е например 1 /ЕДИН/ процент комисионна от милиардите за хвърчилата ?!?
    Ще минат десетилетия, когато ще се установи приблизително кой колко е присвоил през тези "мътни " години. Но.....кел файда ?
  • 70 БХОРТЕИ

    0 0 Отговор
    Здравейте, на всички участници в сайта. Прочетох коментарите на всички, но най важния не видях. Дали е само той или участва в ограбването на БГ и милата ни Европа.