23 Януари, 2021 11:11 55 723 165

Гафове като този вадят Борисов от кожата му

  • бойко борисов-
  • инспекции-
  • метро-
  • избори-
  • демократична българия

Мост може да бъде отнесен навсякъде, но в София не бива да падне и саксия

Гафове като този вадят Борисов от кожата му - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Аварията, която извади от строя третия лъч на софийското метро поне за два месеца, безспорно е голям удар за част от столичани, които отново зимният вятър ще брули по спирките на градския транспорт. Извън съмнение е, че това е и неприятен удар за премиера, при това само два месеца преди изборите. Борисов може да не се мярка много-много, да не кажем изобщо, по софийските улици, където вече близо 200 дни искат оставката му, но страшно много държи на изборен триумф в столицата.

В Блатска и на подобни места успехът му може да е предопределен, но да натриеш носа на конкуренцията в столицата, където мантрата "вие сте прости - и аз съм прост" няма особен ефект, си е друга бира.

Освен да бие надъханите и попречистени след вътрешните крамоли социалисти, Борисов много държи да си го изкара и на "героите от Росенец" от Демократична България. Столицата е цитаделата на тези "гадове", които черпят най-много живителни сокове за рейтинга си от нейните жители. И се надяват да надскочат резултата от онези избори, след които Борисов ги примами под шлифера си. В столицата е и основното ядро на симпатизанти на организаторите на протестите, събрани около Мая Манолова и "Отровното трио". И Борисов иска да ги стъпче на вота.

Гафове в столицата, като този с метрото, със сигурност вадят премиера от кожата му. За душевното равновесие на Йорданка Фандъкова и Стоян Братоев няма смисъл да предполагаме - дълго време ще чистят чакри. За Борисов все пак има една утеха - ако възстановяването на движението по третия лъч на метрото наистина отнеме два месеца, то тържественото му повторно откриване може да съвпадне със закриването на предизборната кампания на ГЕРБ. И негативът да се превърне в позитив - по бойкоборисовски. Брутално помпозно и отблъскващо за здравия разум, както на партийния форум в София Тех Парк.

П.П.. Докато порядъчните мъже в съботното утро още оправяха главите си с изветряла бира, а жените едва бяха пуснали първите прахосмукачки, Борисов вече "инспектираше" по своя начин из Сливница. Така ще е, приятели. И ние това много добре го знаем. От създаването на партията Борисов не е излизал от предизборна кампания, не смята и да го прави.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 307 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    450 37 Отговор
    Колко пачки даде на Мата Хари от метрото

    Коментиран от #2, #73, #104, #143, #144, #150, #160

  • 2 Чичо

    386 33 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    А на барцелонка колко

    Коментиран от #49, #76

  • 3 Овчарник

    319 28 Отговор
    Явлението Кошлуков ще остане сам срещу всички....Ще яде шутове...
  • 4 Тиквю

    318 36 Отговор
    Мисирка председателю с шкафче, Оставка
  • 5 сила

    373 34 Отговор
    ТОВА НЕ СА ГАФОВЕ,А ПРАВИЛО.....НЕЩО КАТО ТРАДИЦИЯ ПРИ ГРОБ
  • 6 Българка

    385 29 Отговор
    Гафът с метрото си е поредният грабеж/ усвояване. Неотлъчно се следва девиза " Ремонт, на ремонта, на ремонта" Ако печалната картна с неработещия трети лъч на метрот е извадил Борисов от кожата, какво да кажем за всички попиляни българи?
    С или без кожа ОСТАВКА< СЪД, ЗАТВОР, КОНФИСКАЦИЯ!
    И Борисов и Гешев да кажат коя/ кои са Мата Хари!

    Коментиран от #78, #88

  • 7 tate

    227 27 Отговор
    Глей ти па съм се осмърдел !! Мирише на печена ТИКВА

    Коментиран от #132

  • 8 Жоро

    216 30 Отговор
    Кефи се като дете на седнало върху конче на въртележка.

    Коментиран от #141

  • 9 Алфа Вълкът

    50 272 Отговор
    ЧЕРВЕНИЯТ РЕДАКТОР НА ЧЕРВЕНИЯ САЙТ – ОТ КОЯ ЧАСТ НА АНАДОЛА СИ ПРИЯТЕЛЮ?

    Коментиран от #20

  • 10 ппГРОБ

    282 30 Отговор
    10% ce приeмaшe зa ''нoрмaлeн'' рушвeт eднo врeмe, ceгa ce гoвoри зa 50, 60% !

    Коментиран от #18, #96

  • 11 Голям

    219 26 Отговор
    тандем с грабливата другарка - милиарди опънаха!
  • 12 Тулуп

    229 21 Отговор
    Това на снимката великия диктатор ли е ?! :)

    Коментиран от #74

  • 13 двойкаджии

    247 29 Отговор
    ГЕРБ СА АБСОЛЮТНИ ДВОЙКАДЖИИ И ВЪВ ВСИЧКО ПОСЛЕДИ - ВИНАГИ , ОСВЕН В МАНИПУЛИРАНЕТО И КУПУВАНЕТО НА ИЗБОРИ !
  • 14 БАЙ Х@Й‼

    259 24 Отговор
    "Гаф" !!! Когато става дума за фирма която е работила по пътя и след нейната работа загинаха 18 човека! Когато премиера обяви, че няма да я допусне до повече поръчки! Когато същата фирма си е оставила ръцете на третия лъч на метрото ! То думата не е "Гаф" !!! Да г-н МИНИСТЪР-ПРЕД'АТЕЛ Това не е гаф !!!
  • 15 Аз40🏴‍☠️

    191 28 Отговор
    Прави си кампания 1 г. тулупа. По-лесно е да лъже селендури, че нещо прави за тях. Само слухове дочуват доста, със съдействието на медиите ни.
  • 16 Лрачун

    209 26 Отговор
    Това е срам и не е за коментар!!! Дано ги ритнем към съд и затвор в скоро време. Жалко, че и нашите деца ще плащат заради тях.
  • 17 НЕЗАКОННИЯТ

    133 30 Отговор
    НЕЗАКОННИЯТ СИН НА БАЙ ТОШО Е ТОВА НА СНИМКАЪА
  • 18 сила

    161 20 Отговор

    До коментар #10 от "ппГРОБ":

    Александър Божков затова умря,от яд.....с неговите мижави 10 процента
  • 19 българка

    170 25 Отговор
    Как така още няма уволнения? Гръмка тишина!
  • 20 точно вие

    181 22 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    от ГРОБ не говорете за анадола , че да не ти припомня на скоро каква статия излезе в едно немско издание , как бокича с благословията на цаци в разрез със всички права на човека изпращаше политически репресирани бежанци в диктаторските лапички на ердоган

    Коментиран от #28

  • 21 Авторът

    44 225 Отговор
    нещо се е объркал. Третият лъч на метрото функционира и си е екстра. Спряно е между предпоследната и последната спирка. Нормално е да има проблеми сложен обект като този. Самото му минаване под поземни реки е строителен подвиг. Тъй че соросоидната агитка остава да се надява на природни бедствия, нещо, земетресения, паднали скали и т.н.

    Коментиран от #79, #154

  • 22 Лрачун

    207 29 Отговор
    Тоя под тунела в Ламанша ли се намира или близо до Перловска река? Голям смях пада, но на наш гръб отново. Срам и позор са.
  • 23 БОРИСОВ...МАЧКА НА ИЗБОРИ 10 ГОДИНИ

    43 200 Отговор
    ШЕ СЕ СПРАВИ И С АВАРИЯТА И СЪС СТОЛЕТНИЦАТА НА ...ИЗБОРИТЕ

    Коментиран от #87, #89

  • 24 От храната и лекарствата

    140 26 Отговор
    На българина краде тоя да си пълни гушята.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 винкела

    124 23 Отговор
    това идиотче къде го возите към градината с тикви ли

    Коментиран от #55

  • 27 Казуар

    70 29 Отговор
    Стигна се до абсурда за не добре залепени плочки в апартамент да се говори, че това е причинено от метрото. От метрото може да потъне и се наклони жилищен блок, но чак да се отлепят плочки на пода в стая едва ли.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Деспот боки слаза от небето с колесница

    107 15 Отговор
    И е бурно аплодиран от робовете му😂😂😂😂миниатюра 2021г
  • 30 А беее

    104 20 Отговор
    Вчера много умно беше обрисуван гафът в метрото: ДУПКА ЗА МИЛИОНИ или МИЛИОНИ ОТ ДУПКА! Аз пък казвам, че това е наследство от соц. строителството, когато петилетката трябваше да се изпълни в съкратен срок, вмесо за 5 за 4г. Та от там и лозунгът: С ВСИЧКИ СИЛИ ПЕТ ЗА ЧЕТИРИ! Само, че повече прилича на ПРЕЗ КУП ЗА ГРОШ!
  • 31 Филосов

    110 15 Отговор
    Англичаните които не харесвам особенно имат една все пак много правилна и хубава поговорка: не съм богат че да си купувам евтино.
    И са мноооого прави. Евтиното винаги излиза по скъпо накрая. А в България всичко на хартия и скъпо и качествено, но в действителност е пълна скръб, от евтино по евтино и понеже също така квалифициран и отговорен персонал/строител на обека почти няма, това са резултатите. Ако след пускането на третия лъч, преди няма и половин година бяха повикали за оценка чуждестранна, независима организация тип ТЮФ Норд или от сорта, да направи експертиза за построенето едва ли обекта щеше да бъде одобрен и пуснат. Но нали няма как агенцията която е държавна и издава Акт 16 или там това което е необходимо за пускането на метрото да направи "сечено" вътре във структурата, господата са далу съгласието си че всичко е наред и ето половин година по късно се вижда колко е наред.
    Абсолютни егоисти и хора които не ги интересува обществото а гледат само себе си и приближените им. Но Господ гледа, така че .... .

    Коментиран от #41

  • 32 Гафове

    106 15 Отговор
    ...ве, това си е чиста проба некадърност - като започнеш от управлението на страната и стигнеш до фирмите -изпълнителки. Некадърни, ама наши... и знаещи кому как да благодарят... Сега кой ще плаща за допълнителните изследвания, корекции и пр.? Със сигурност разходите ще са повече от комисионните за правилния избор. Но комисионни пак ще има. И инспекции ще има, от "най-високо" място...

    Коментиран от #43

  • 33 Леле

    90 18 Отговор
    какво шкембе е отпрал на тая снимка.
  • 34 ГЕРБ комуняга

    66 20 Отговор
    ОПГ ГЕРБ ще ни пази от комунистите!!! Вярвайте ми!
  • 35 има и още

    112 26 Отговор
    И тиквоча и троловете му губят контрол когато видят Румен Радев. Знае тиквоча, че никой стойностен човек няма да се хване с тях на президентските избори, а и в тяхната организация няма кой да има шанс срещу Радев. Дилемата пред тиквоча е дали сам да се изложи, или Радев да го направи за смях. Надявам се до изборите за президент, вече да е следствен и да няма дилема пред него - място в ЦСЗ!

    Коментиран от #38

  • 36 Луда работа

    77 16 Отговор
    Незнам защо реалността се нарича гаф?
  • 37 мислещ

    36 12 Отговор
    Е, хайде сега, ако някой се кефи на това, че е приключил ремонта на е поредния грандиозен гаф, то той така или иначе вероятно е щял да си гласува за тиквата.
  • 38 мислещ

    50 14 Отговор

    До коментар #35 от "има и още":

    Може пак да викнат цацка цацева да се излага.

    Коментиран от #93

  • 39 А пък

    31 108 Отговор
    Радев губи контрол като види Гешев. Който го чака с нетърпение да си събере багажа.
  • 40 бечев

    80 20 Отговор
    Уважаеми граждани,така изглежда пътник без билет,,виж снимката,,

    Коментиран от #52

  • 41 Чуек

    80 15 Отговор

    До коментар #31 от "Филосов":

    за англичание си прав, но тук не става за по-евтино или по-скъпо.
    А и персоналът има най-малката вина за това.
    Тук става въпрос за едно яко крадене ама много яко.
    Ако Меркел дойде и даде 10 милиарда евро за тоя лъч, всичко ще се окраде, ще остане някакъв абсолютен минимум с който ще се направи лъчът, както всъщност и е станало и шефовете само ще се молят да издържи гаранцията само с течове и паднали плочки.
    Само че тоя път не им е провървяло (както на други места) и пълноводната Перловска река им разкри кражбите и криминалната некомпетентност.
  • 42 малко психо

    64 19 Отговор
    дс задкулисието са му казали да стои на власт до последно,дори ако трябва и да умре, при подаване на оставка смъртта му е 100%-ва!
  • 43 Въобще не

    81 16 Отговор

    До коментар #32 от "Гафове":

    е некадърност, това си е престъпление.
    Окрали каквото могли, дали едни минимални пари за самия проект и квото стане, стане.
    Еми стана.
  • 44 гого

    30 77 Отговор
    Който работи прави грешки ,затова при президента грешки няма.Може би затова не казва какво предлага за в бъдеще,освен вземане на властта. Може и жестоко да излъже народа. Заявката за власт, без деклариране на идеи е заявка за политическа и социална катастрофа.

    Коментиран от #51

  • 45 За да е бегето на тоа хал изцяло заслуга

    35 8 Отговор
    Имат саш и европата те така учат и подкокоросват назначените си управници а вие си мислите че с избори или протести нещо променяте или ше промените😂😂😂 се едно хитлер с избори превзе европата😂😂
  • 46 cpv

    21 54 Отговор
    Ганев,като пишеш тия глупости малко си помисли с малкият си мозък,колко моста се направиха по времето на Борисов!

    Коментиран от #47

  • 47 веселяк

    56 13 Отговор

    До коментар #46 от "cpv":

    По десет на река? Успоредно на бреговете им?
  • 48 толупа

    54 13 Отговор
    Еее, кога най-после ще излезе ОКОНЧАТЕЛНО от кожата си!?!
  • 49 СТАЛИН

    24 83 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    Това плюване срещу Борисов е прекалено ! Но ние ще ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО Е НАЙ-ДОБРИЯТ !!

    Коментиран от #64, #136

  • 50 Гане Миленов

    20 53 Отговор
    Автора е манипулатор от ниско ниво, при материално стимулиране може да запее и в другия хор. Смешко.
  • 51 МОИС КОЕН

    11 31 Отговор

    До коментар #44 от "гого":

    Браво Гого, но едва ли щп загреят!! Много са дебилни......
  • 52 БАЙ Х@Й‼

    37 11 Отговор

    До коментар #40 от "бечев":

    Като пръснал в Миланската скала е ! Упс то за него Миланската скАла е ми ланската скалА/ оная скалА дето падна лани /

    Коментиран от #53, #59

  • 53 БАЙ Х@Й‼

    19 6 Отговор

    До коментар #52 от "БАЙ Х@Й‼":

    ПРЪДНАЛ* /коректора ми е хигиеничен изв/
  • 54 Политолог

    23 54 Отговор
    А от протестиращите бекаписти колко метра Метро са построили ??

    Коментиран от #57, #58, #75, #120

  • 55 Гане Миленов

    10 21 Отговор

    До коментар #26 от "винкела":

    Водят го у вас да си правите банички с тиква.
  • 56 Илия

    41 12 Отговор
    Дори и в последния момент преди изборите да го открие пак ще е голям негатив. Никой не иска 2 месеца да яде ла*на и накрая да яде торта.
  • 57 БАЙ Х@Й‼

    55 8 Отговор

    До коментар #54 от "Политолог":

    Ами нямат ТОЗИ капацитет:: Държавната компания "Автомагистрали" строи магистрала "Хемус" с ЧЕТИРИДЕСЕТ РАБОТНИКА, назначени на трудов договор. Останалите са на наетите фирми чрез рамкови споразумения за изграждане на магистралата. Това се разбира от отговора на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова до депутата от БСП Георги Свиленски.
  • 58 БАЙ Х@Й‼

    49 14 Отговор

    До коментар #54 от "Политолог":

    Така ЛОТ след ЛОТ, над 2'000'000'000 кинта без контрол ! / да нулите са девет/
  • 59 бечев

    34 12 Отговор

    До коментар #52 от "БАЙ Х@Й‼":

    Господине,днес жена ми се канеше да направи баница с тиква,обаче никъде по магазините няма тикви.Какво да се прави?,,не по Чернишевски,,
  • 60 Андонов

    10 18 Отговор
    Преди години имахме най добрият снайперист във Европа.Или той баццццоооооож
  • 61 АМОН

    64 18 Отговор
    БЕЗДЕЛНИКА С ДЖИПА СКИТАЩ СЕ КАТО ИЗОГЛАВЛЕН БЕЗ ЦЕЛ И БЕЗ ПОСОКА НИ ВОДИ УВЕРЕНО КЪМ ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

    ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ СЛУЧИЛОТО СЕ С МЕТРОТО Е СЛУЧАЙНОСТ.
    МОЖЕ БИ И СПИРАНТО НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ Е СЛУЧАЙНОСТ?

    Серия от случайности показва една налагаща се закономерност и факта, че ни УПРАВЛЯВАТ ПРОСТИ НЕКОМПЕТЕНТНИ И КРАДЛИВИ ТИПОВЕ.

    ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА И ТАЗИ ПРОМЯНА ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ НЕ ОТ СЕЛАТА И ПАЛАНКИТЕ , А ОТ СОФИЯ КЪДЕТО Е КРЕПОСТА НА КРАТУНЧОВЦИТЕ ВЪЗПРОИЗВЕЛИ СЕ ЧРЕЗ ПАРТИЙНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ В ЕДНА НЕДОСИГАЕМА КАСТА ОТ БОГОИЗБРАНИ.

    ВРЕМЕ Е СОФИЯНЦИ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР!!

    Партията - холдинг БСП през тези 11 години съсипия го игра КОНСТРУКТИВНА опозиция и няма морално право да извърши реформите.

    За добро или за лошо единствено "ГЕРОИТЕ ОТ РОСЕНЕЦ" бяха тези които първи скочиха на тази ДЕПЕСАРО - ГЕРБЕРСКА измет.
    Тези "гадове" създадоха проблема пред отровното трио - БОРИСОВ - ГЕШЕВ - ШИШИ.

    ХРИСТО ИВАНОВ , ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ и хората зад тях са тези които истински биха променили обществото разкарвайки от управлението на държавата АГЕНТИТЕ : БУДА , ИВАН , ГОЦЕ, САВА и всякаква друга останала от времето на ПЕРЕСТРОЙКАТА измет на бившите служби на ДС.

    ДОКАТО НЕ БЪДЕ СЪБОРЕНА КОЧИНАТА НА БИВШИТЕ СЛУЖБИ СЪЗДАЛИ ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!

    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО ЗАСТАНАХА СРЕЩУ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА НА БИВШИТЕ СЛУЖБИ И АГЕНТИТЕ ИМ.
  • 62 Обир в метрото

    59 16 Отговор
    Български игрален филм.
    В главните роли: Бойко Борисов,
    Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев,
    Тома Биков, Караянчева ПКП и много други.
    Филма е по кината в столицата и страната
    Предпремиерно.

    Коментиран от #69, #140

  • 63 Пловдив

    50 16 Отговор
    Гнусен банкянски търбух
  • 64 Софиянеца

    39 17 Отговор

    До коментар #49 от "СТАЛИН":

    Вие си гласувайте, ние ще гласуваме срещу него
  • 65 Перловец

    49 14 Отговор
    Гаф след гаф, грешка след грешка !
    Съдбата ни вече е тежка !
  • 66 Настоявам

    53 13 Отговор
    Незабавно фъндупкова и Нейната Градска мобилност, да ми върнат платените от мен 60 лева за цяла градска мрежа, включително и метро.Докато не възстановят метрото,автобусите който го заместват,да са безплатни.Няма да вися по спирките ,да ме духа вятър и дъжд,и да и снасям още 60 лева за Февруари.Такива като мен са десетки,дори стотици хиляди.Или парите,или картите да се презаверят след ремонта и безплатен превоз за този период.Този път няма да и мине номера.През Март така изгоряха десетки хиляди със закупени месечни и тримесечни карти.А не да си пуска кучетата - контролъори да искат карти и билети
  • 67 МЕТРОпоказател

    50 15 Отговор
    Лъжите на Бочко не вървят сред софиянци,
    Затова се пробва на село сред поганци....
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Куера

    24 9 Отговор

    До коментар #62 от "Обир в метрото":

    Много здрав сценарий Боливут ще са щастливи може и сериал да направят много ша му мяза
  • 70 Гербав Ренесанс

    38 18 Отговор
    Крадливи политици са тези от ГРОБ..
    Некомпетентни, невежи, нахални..
    А бе,досущ са като Навални !...
  • 71 Гербострой

    49 16 Отговор
    Където сме строили !
    Ръцете сме си оставили !
  • 72 МЪРШООО

    38 16 Отговор
    КОГА ЛЕНТОРЕЗА ПАК ЩЕ ОТКРИЕ МЕТРОТО И ЗАЩО КАРА УЧЕНИЦИТЕ ДА УЧАТ ЦЯЛА ГОДИНА И ТО 12 ПЪТИ ЗА ЕДИНСТВЕНАТА КНИГА КОЯТО ГО Е ДОВЕЛА ДО ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ ? А ВПОСЛЕДСТВИЕ И ДО ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ..... ДО 2037 КОГАТО ТЪПАКА ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА ЗА ДА ГЛЕДА ПРАСЕТА И ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА !
  • 73 Явно

    22 41 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    Радев е все между хората в метрото на пазара А Борисов явно дава интервюта са по телевизията без журналисти А на протеста които беше хиляден от 20 души наркомани и алкохолици и помен няма Та подобре пишете какво е вършел радев и какво откраднаха « приватизираха « от бсп
  • 74 Някой

    27 11 Отговор

    До коментар #12 от "Тулуп":

    Вече става мода диктаторите да си крият шкембета с червено!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Внук

    15 26 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    Чиче питаи йончева / за кумгеит за пачките за къщата като се върне от Европарламента / можа да я питаш защо деси Радева я изгони Сега ще има много време в българия
  • 77 ЦЪ ЦЪ ЦЪ

    26 8 Отговор
    А и те кадърните бизнесмени си дигнаха гълабите по ЧУЖБИНИТЕ туука остават само некадърници послушковци и крадци те
  • 78 Българин

    14 23 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Радеа към протистиращите Сега остава ме балкански поток тои вече тръгна по него течёт газ -почва ме метро / защото борисов и фандъкова са виновни защо на луканов видинов станишев и орешарски метро станции те работят защото нищо не направиха - отличници
  • 79 Софиянец в повече

    35 16 Отговор

    До коментар #21 от "Авторът":

    Шефът на метрополитена вчера каза по БНР, че за третия лъч не са правени хидрогеоложки проучвания. Които са на стойност около четири и нещо милиона. И които милиони със сигурност са поели пътя към чекмеджето. А вие чакайте качество...
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 художник

    32 9 Отговор
    Тази снимка е достойна за картина за Лувъра!
  • 82 Бойко Метростройко

    33 13 Отговор
    Аз се пъча ! Но наводни се лъча !
    Как сега ще го излъча !
    Ще ми викат вече пръча !
  • 83 Токо

    17 24 Отговор
    Що за ТЪПА статия е това ???
  • 84 Токо

    12 9 Отговор
    Да не си ти Боко ?
  • 85 Оди пеш бе !

    38 13 Отговор
    Метро, шосета, магистрали !
    Бойко само се хвали !
    Но дали ще го спасят ?! Едва ли !!!
  • 86 Прогноза

    39 12 Отговор
    Една година поне няма да могат да го пуснат там метрото, ако решат да го направят както трябва, де, а не само да го закрепят предизборно. Ама то всичко, което строят шайката си е от ден до пладне. Ако паднат, ще лъсне всичко, и ще стане страшно.

    Коментиран от #139

  • 87 МУТРАТА ОТ СИК ... И ОЩЕ БУДА ... АЙДУКА

    25 9 Отговор

    До коментар #23 от "БОРИСОВ...МАЧКА НА ИЗБОРИ 10 ГОДИНИ":

    ОТ ЦАНКЯ Е АБСОЛЮТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ И .... ФИЗИЧЕСКИ ТРУП .... В ЗАТВОРА ИЛИ ПРИ ... БАЙ МИЛЕ
  • 88 Брадвата

    23 10 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Едната Мата Хари е всъщност Мата Херо (Мустафата).. А другия е нейния теляк Селим с големата ракета(от Симитли)
  • 89 СИКАДЖИЯТА ....

    32 8 Отговор

    До коментар #23 от "БОРИСОВ...МАЧКА НА ИЗБОРИ 10 ГОДИНИ":

    ОТЛИТА С ДВЕСТА .... САМ Е И ... ИЗГЛЕЖДА ОСТАРЯЛ , ОСТАРЯЛ ...
  • 90 Чук и Гек

    32 9 Отговор
    Бе, герберасти, глъми! Направете метрото подводен паркинг и готово! Няма да се излагаме! Значи! Закрепвате го точно както пропагандирате за 2 месеца и на 1 априлий предизборно - Баци с ножица и лента - точно на момента! Браво! Така се печели авторитет!
  • 91 Ива

    36 9 Отговор
    ЧЕТЕТЕ БИОГРАФИЯТА НА БАНКЯНСКИЯ АЙДУК И .... ГЛАСУВАЙТЕ ....ТАМ ИМА ВСИЧКО ЗА МИСЛЕЩИТЕ
  • 92 Nostradamus

    30 13 Отговор
    Страхотна снимка!
    МутрЮ вече е Троен тулуп и с пояс от мас около кръста.
  • 93 уточнение

    9 14 Отговор

    До коментар #38 от "мислещ":

    да не искахте да кажете цицка цицева?
  • 94 9339

    15 26 Отговор
    Да живее Бойко!!!

    Коментиран от #122

  • 95 гост

    18 36 Отговор
    И да се насе_ете пак ще гласувам за ГЕРБ.
  • 96 Пижо

    12 6 Отговор

    До коментар #10 от "ппГРОБ":

    Това е страшно, а отдавна вече е всеизвестен факт!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Тодор Тодоров

    42 15 Отговор
    Тук досега има само ЕДИН коментар в полза на герб, който беше получил над 90 минуса.
    Ако герб извадят 20% на изборите, или стават гигантски манипулации, или сме ужасно тъп и унизен народ.

    Коментиран от #100, #103

  • 99 4 април

    20 16 Отговор
    Го махаме
  • 100 Чичо Гошо

    21 7 Отговор

    До коментар #98 от "Тодор Тодоров":

    Прост народ сме
  • 101 дядо Боже

    15 37 Отговор
    това което Бойко Борисов направи за България е сравнимо само с времето на цар Борис !!! България е най велика на Балканите

    Коментиран от #121

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Фани се за палците

    15 6 Отговор

    До коментар #98 от "Тодор Тодоров":

    Ами те пишат двама-трима идиота, бре!
  • 104 Нищо ново от този автор

    15 32 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    Кой на кого търси цаката е от ясно по-ясно. Управленския 10 годишен мандат на г-н Борисов ще се изучава в Новата История на България, като най-прагматичното управление след 9-ти Септември у нас. ГЕРБ и ПАТРИОТИ са ГЕРОИ ! Не се подадоха на хилядите изкушения. Нека да са БЛАГОСЛОВЕНИ ДЕЛАТА ИМ ВОВЕКИ !

    Коментиран от #108

  • 105 Анонимен

    10 25 Отговор
    Който е за путин -, който е за ЕС, САЩ, Великобритания +..
    Аз казвам Борисов ще е Президент!
    Така мисля, не гласувам и не ми е за вас. Само казвам, а вие отбележете с (-)... (+)
  • 106 Пешо

    28 9 Отговор
    Предизборната кампания той я започна отдавна. Още миналото лято с обиколките, Та и до днес.Това е кампанията, колкото може да посети повече места и да омайва и обещава нещо навсякъде. Ако има вече кой да му се върже.
  • 107 Готин

    27 7 Отговор
    Само, който не работи, той не греши!
    Направени са много неща но от погрешните хора. Кадърни хора с морал са нужни държавата ни за излизане от блатото. Не са виновни управниците. Виновни сме ние! Никой не иска да се занимава с обществените дела. Всеки казва: ,,От мен нищо не зависи.,, А сме и прост и глупав народ. Доказано!
  • 108 Бацовите

    23 10 Отговор

    До коментар #104 от "Нищо ново от този автор":

    Скални маси всички ще ги помним, ще го помним като разрушителя ванче костовски де за десет години е все на Витиня. Бе и срутените трютоари и метрото няма да ги забравим и битите студенти също абе и шкафчето с пачките, ама нали той ви набива мозък както си знае
  • 109 Баце

    3 10 Отговор
    много си прост,бе братчет

    отпаднала необходимост ,дет се вика
  • 110 карамбата

    14 19 Отговор
    Бойко е велик!!!

    Коментиран от #127

  • 111 Не че нещо

    19 27 Отговор
    Но искам само да припомня на плюещите тук че преди 3 години пропадна участък 2.5 километра от магистрала А 20 в Германия. Заради подпочвени води. До скоро още беше затворена и се обикаля по тесни селски пътища. Това е най новата магистрала на германците строена и официално открита от Меркел. А всички знаем там Как се строи. Почти същото стана и с магистрала А6 в Испания от Мадрид към Ла Коруня. 2011г огромно свлачище я затвори за няколко месеца. И не си спомням някой да е плюл и обвинявал персонално канцлера и премиера. Примери има още много. Колкото и да не ни се иска има неща зависещи от природата а не от човека.

    Коментиран от #114, #119, #130

  • 112 любител

    24 14 Отговор
    за пореден път боко тиквата ръсе бисери ама забрави да каже колко е откраднал от метрото което може и да срути.
  • 113 Нормално

    15 25 Отговор
    е да се злорадства в този сайт. Налазен от бесепетата.

    Коментиран от #129

  • 114 Шуши

    32 11 Отговор

    До коментар #111 от "Не че нещо":

    Видяхме в Сърбия как се строи Ниш Пирод за три пъти по малко пари на км, дорде баце е на Витиня 10 години
  • 115 ГЛАВАНАКa

    27 9 Отговор
    Кога ще ражда винету, вижте му корема, и кога ще се ваксинира тоя хипопотам, или като спре да лъжееееееееееее и краде
  • 116 ВЕЛИККРАДЕЦ

    34 11 Отговор
    ПАМЕТНИК , ПАМЕТНИК ЗАСЛУЖАВА ТОЗИ КРАДЕЦ И НЕКАДЪРНИК ! ПАМЕТНИК НА КРАДЕЦА ! НАЙ - ГОЛЕМИЯ В СВЕТА !
  • 117 ЖОБЕНТЕНИС

    31 12 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ВЕЛИКИЯ СТРОИТЕЛ С РЪЦЕ В ЖОБОВЕТЕ

    Коментиран от #118

  • 118 5665

    18 7 Отговор

    До коментар #117 от "ЖОБЕНТЕНИС":

    Лекинко баце да не се на_каш.
  • 119 Примери

    11 6 Отговор

    До коментар #111 от "Не че нещо":

    наистина има много. Лошото е, че повечето са в България.
  • 120 666666

    27 12 Отговор

    До коментар #54 от "Политолог":

    За твое сведение първото трасе на метрото от Надежда до Сердика се започна и строи по времето на Бай Тошо.Тогава се копаеше на изкоп по трасето.До момента да си чул в тоя участък да има наводнения ,течове или проблеми!?!?Всички издънки с течове и наводнения по следващите трасета са по време на Фандъка и ГРОБ .
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 69 69

    4 0 Отговор

    До коментар #94 от "9339":

    УРА!
  • 123 Република

    3 0 Отговор
    Г-н М Ганев Вие на кой сте приятел.
  • 124 Бай Шиле

    11 2 Отговор
    Автора,разбрах какво искаш да кажеш,но не разбрах защо се оправяме с "изветряля бира"? Доста тъпо.
  • 125 Перник

    20 8 Отговор
    Аааааа и Клон 2 от пернишкият "водопровод" е пред срив! Понеделник спират водата на 2/3 от живущите за неопределено време.....
  • 126 Иван

    15 24 Отговор
    В цяла Европа вали дъжд и има наводнения но тука Борисов е виновен.Борисов ли строи метрото???Вие просто не сте добре.Не виждате ли какво се направи??
    Ако има нещо с се отстранява.Това е голямо строителство.Какво дадоха ресторантите за държавата,??Защо не кандидатстват за помощи,защото не осигуряват работниците.Всичко иска от държавата???
  • 127 Hhhhhhh

    17 11 Отговор

    До коментар #110 от "карамбата":

    Велик толуп. 130 кила.
  • 128 Виждащ

    18 10 Отговор
    Оле,я вижте Батката,плюе БСП ,а е сложил червена ризка.
  • 129 Опа

    8 8 Отговор

    До коментар #113 от "Нормално":

    А ти като си от Гърбавите,кво правиш тука?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Анонимен

    17 12 Отговор
    ТИЯ ДЕТО НЕ СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ ПОМОЩА КОЯТО ОКАЗВА ДЪРЖАВАТА ЗА БИЗНЕСА , СА РАБОТИЛИ ВЪВ СИВИЯ СЕКТОР Т.Е. НЕЗАКОННО . НЕ СА ВНАСЯЛИ ПАРИ ЗА ОСИГОРОВКИ И НИКАКВИ ДАНЪЦИ ЗА ДЪРЖАВАТА . ТЕ СА КАТО ТЕЗИ СЪС НИСКИТЕ ПЕНСИИ ДЕТО ИСКАТ ПАРИ АМА НЕ СА ВНЕСЛИ НИЩО В Н.О.И.

    Коментиран от #157

  • 132 Пенчо

    13 12 Отговор

    До коментар #7 от "tate":

    На каква тиква? От сикаджията вони на л@йна.
  • 133 Анонимен

    16 27 Отговор
    Другаре комунисти .....много се пените ....БАТ БОЙКО ЩЕ УПРАВЛЯВА, още няколко мандата .И ще си отиде тогава когато ТОЙ ИСКА ,не ВИЕ!
  • 134 Тапата

    14 13 Отговор
    Има метро - ще има и проблрми. Няма метро - няма и проблеми. Интересно е защо пък има автосервизи? Може би трябва да има и сервизи за главни редалтори.

    Коментиран от #135

  • 135 Филип Георгиев

    22 5 Отговор

    До коментар #134 от "Тапата":

    ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПЪТНИЦИ СЕ ВОЗЯТ НА ДЕН В МЕТРОТО В ТОКИО? 9 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА. ДА,ДА, ТОЛКОВА.ТОВА МОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕШ С ЕДНО КЛИКВАНЕ. И ДА СИ ГО СМЕТНЕШ. ЛЕСНО Е. ДОРИ И ЗА ГЕРБЕРАСТ. Е МЕТРОТО В ШАНХАЙ 5,5 МИЛИОНА. МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ К'ВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ПРИ ТАКЪВ ГАФ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ТОЯ, ТРЪТИЯ ЛЪЧ Е НА ПЕТ МЕСЕЦА СЛУЖБА. И ПРИ НАЛИЧИЕ НА ТАКАВА ИНФРАСТРУКТУРА В СВЕТА ДА СЕ ХВАЛИШ С НАШ'ТО ЕЛЕМЕНТАРНО МЕТРО, С НАШ'ТЕ КУЦИ МАГИСТРАЛИ Е И МАЛОУМНО И НАГЛО. АМА ЯВНО ПРИ ВАС ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ВЪРВЯТ.
    .

    Коментиран от #155, #165

  • 136 джазмен

    10 2 Отговор

    До коментар #49 от "СТАЛИН":

    Най добрият в свирене на китара,гайда,окарина,кабакавал стерео с 2тонколони.
  • 137 1234

    22 6 Отговор
    Докато вие се чудехте коя е мата хари, стана ясно откъде са парите - от газовата тръба към сърбия.Затова оставка не беше подадена. Сега парите са на сигурно място, а г-н пр. ще играе със стария номер, ако му минат номерата. Но той добре знае, че българинът е тъп и се гласи четвърти път. Иначе тръбата не снабдява Бг с газ, просто я пренася в сърбия, където цената й рязко пада. По думите на а бв, продава се от Цв. Бориславова, която взема комисионна. Иначе 23 млрд. Външен дълг и 5 млрд. вътрешен. Честито, балъци, и не гледай тъпо , българино!
  • 138 КРАДЕЦА

    21 8 Отговор
    БОЙКО КОЛКОТО И ДА УПРАВЛЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ РЕКИ ЩЕ ИЗВИРАТ ОТ ПОД ДЪНОТО НА КОЕТО ТОЙ НИ Е ДОКАРАЛ ЩОТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП И ПРОС !
  • 139 бечев

    20 6 Отговор

    До коментар #86 от "Прогноза":

    То само метрото да не падне преди тях,че пак ще кажат Коронавируса е виновен,не ние.
  • 140 Де НИРО

    12 1 Отговор

    До коментар #62 от "Обир в метрото":

    Сценарий и режисура Андрей Слабаков,относително трезвен и наскоро бърсан с мокри кърпички от жена му.
  • 141 милото

    21 4 Отговор

    До коментар #8 от "Жоро":

    Подиграва ни се пич.Като лъже си вярва и влиза в простодушен образ на добрия чичко,че да им е мило за него на тъпите и простите.А те са много и му симпатизират.Не се сещат,че това е игра ,лъжа,измама.
  • 142 милотоно

    20 4 Отговор
    Бай Ганьо,но с много власт.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Чвор

    14 9 Отговор
    Ама защо се сърдите и оплаквате сега че имало аварии и некачествено строителство...Нали още преди години Борисов каза директно истината че "материала е лош и некачествен "...и предупреди че парите ги има и се плаща без да се спестява , Но колкото и пари да се дават и наливат за хубави проекти, с този лош материал с който разполага от некачествени проектанти, изпълнители и майстори, не може да се очаква да се направи нещо много качествено И който и да дойде след Борисов, само не се заблуждавайте че с този некачествен и боклучив материал, ще може да се построи нещо по хубаво......!!!
  • 146 бай Тошко

    21 5 Отговор
    "От създаването на партията Борисов не е излизал от предизборна кампания, не смята и да го прави". Непрекъснато ме копира ама от мутра партизанин не става. Затова не го долюбва народа. Пред него уж му се радват ама зад гърба го пусуват. Не става така другари.
  • 147 като

    13 15 Отговор
    направите 1м от метрото, тогава критикувайте комунистчета.
  • 148 Бая ви Ганя

    8 0 Отговор
    Ко, убуу праси, мали, мали ...
  • 149 НЕ Е ЛЕСНО

    12 2 Отговор
    СВИНАРИ ТРУДНО ПРАВЯТ МЕТРО !
  • 150 Батко

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    Оставка на некадърната белчинска мърла!
  • 151 malkija

    8 9 Отговор
    Много ви е яд,че няма кой да го бие на избори каквито и опорки да съчинявате.

    Коментиран от #153

  • 152 мразя БСП

    5 4 Отговор
    Но Ще гласувам за тях защото имат най-голям шанс за шут в г*** на гроб

    Коментиран от #159

  • 153 Баро

    3 3 Отговор

    До коментар #151 от "malkija":

    май не си наясно че ако Бойко спечели изборите протестите ще придобият съвсем друго лице
  • 154 Майстор Манол

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Авторът":

    Ако искаш да видиш строителен подвиг отиди в Русия и виж метрото в Петербург .
  • 155 Баро

    2 1 Отговор

    До коментар #135 от "Филип Георгиев":

    Е ти пък как искаш да се хвали тъпанар
  • 156 Бойко пада

    2 5 Отговор
    Мислил ли си Бойко за предизборен диспут с опоненти преди изборите. Ти си свършен вече, това е неизбежно. КАЖИ СИ ОТКЪДЕ СА КЮЛЧЕТА И ПАЧКИТЕ, КОЯ Е МАТА ХАРИ ???? ПАЗИ СИ КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ.
  • 157 Точно така е

    4 2 Отговор

    До коментар #131 от "Анонимен":

    и нищо няма да внеса в НОИ всеки тъпанар го прави 45 години и накрая вземе и се гътне на 64 и половина и после идва Някой Бойко и започва да ми лапа парите Никакви такива вноската за НОИ обръщам в долари и у сейфа в мазето в моя личен НОИ плюс социална пенсия от държавата супер Хайде Гледайте си работата
  • 158 Факти

    5 4 Отговор
    Бойко е велик, много направи за България.Защо не погледнете назад във времето, то не бяха фалирали умишлено банки, смешни заменки ,малки пенсий ,и още куб неща които вършат зад кулесно уж политици и партий.Тези които плюят по Борисов, са същите които докараха България до три национални катастрофи.Но на тях никой не търси отговорност.Защо ли ????????
  • 159 КОЧА

    2 4 Отговор

    До коментар #152 от "мразя БСП":

    Мразиш БСП ама друг път, ти си комуняга за това ще гласуваш за тях. Само се правиш на неутрален, ама то ти личи. Стягайте се за Борисов 4 и си налягайте парцалите. Друга алтернатива НЯМА !!!

    Коментиран от #161

  • 160 Бай Ставри

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    Тоя боклук ще прави скоро изборна кампания за чистач на кенеф в затвора
  • 161 мразя БСП

    1 1 Отговор

    До коментар #159 от "КОЧА":

    Комунист си ти защото поддържаш бойковото крило на БКП боклук
  • 162 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    Абе бесепарино защо се правиш на някой друг - рекетиорино -немаме пари да плащаме спри си вече - устата - сланина ядем всеки ден - нема пари за хляб - нема да гласуваме вече за твоите прещевки - имаме си наш живот ................................. ДА КРАДЕМЕ НЕ СТАВА ВЕЧЕ ......................ГЛАДНА УСТА ........

    Коментиран от #163

  • 163 Куркудил

    0 0 Отговор

    До коментар #162 от "КРОКОДИЛА":

    На някой Говориш ли или повръщаш бе
  • 164 Кожухар

    0 1 Отговор
    по-интересно е Кога гафовете на Бойко ще извадят народа от кожата му
  • 165 Филипе,не само

    2 0 Отговор

    До коментар #135 от "Филип Георгиев":

    Мога да си представя,а знам,че през 2002 година министър на транспорта ,на Япония подаде оставка,защото влака - стрела Токио- Осака е закъснял за годината с три минути.Не е шега,нито тъп виц.