Last news in Fakti

27 Януари, 2021 10:00 4 792 32

Та, чакайте да се оправим с недосегаеми съдии и полиция, на която ѝ треперят гащите...

  • стефан левашки-
  • репатриране-
  • паркиране и репатриране-
  • съдия

Под прозореца е спрял огромен джип, който паякът на ОП "Паркиране и репатриране" непрекъснато подминава и отнася други автомобили спрели около него...

Та, чакайте да се оправим с недосегаеми съдии и полиция, на която ѝ треперят гащите... - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мнение на адвокат Стефан Левашки, публикувано във Facebook

Седя си днес (бел. ред. 25 януари) кротко цял следобед в съдебна зала на първия етаж в Съдебната палата в Пловдив. Двама адвокати сме, а адвокатската банка разбира се е миниатюрна и с един стол. Като кавалер отстъпвам мястото на колежката, а аз се настанявам на пейка до прозореца и ползвам широкия му перваз като помощна маса за да си разстановя делото и законите.

От това положение имам непрекъснат поглед върху това, което се случва на улицата, която минава покрай съдебната сграда. Току под прозореца е спрял огромен джип, който паякът на ОП "Паркиране и репатриране" непрекъснато подминава и отнася други автомобили спрели около него. По някое време съдът дава кратка почивка и аз отивам да си купя една минерална вода. В това време ставам свидетел как паяка отнася поредния скромен автомобил, а един клет татко влачейки за едната ръка малка ученичка, а в другата носещ тежката и раница вика по еничарите, че колата е негова и моли да го изчакат. Разбира се, надменно го подминават и човека се вайка, че е спрял за пет минути, за да си вземе детето от съседното училище. В този момент не мен ми кипва и отивам да инспектирам недосегаемия джип, какво мислите виждам, ами той е на нечий съдия, на прозореца му има пропуск за служебния паркинг на съда, но явно съдията много е бързал и решил да не се разкарва до него.

Та, чакайте държавата да ни се оправи с такива съдии, които демонстративно нарушават правила и закони и се имат за недосегаеми, а и с такава полиция, на която ѝ треперят гащите и не смее да изпълни задълженията, а иначе на умряло куче нож вади.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    72 2 Отговор
    СЪДИЯТА,СЪДИЯТААА,СЪДИЯТА ТОЙ СИ ЗНАЙ.....
  • 2 Съдията Дред

    36 4 Отговор
    Тука съм съдията Ганьо..

    Коментиран от #26

  • 3 cpv

    4 90 Отговор
    Не знам защо,но в България само някой адвокати се "вайкат"като малки деца!
  • 4 Диверсант

    29 2 Отговор
    Я напишете в Ю-туб... Olanda a ferro e ruoco. и вижте как се защитава свободата.

    Коментиран от #17

  • 5 Българка

    66 1 Отговор
    Всички правораздавателни и силови органи са превзети отвътре от мафията. Сред тези институции мнозинството работещи са над закона и обслужват интересите на глутницата и разбира се своите собствени. Ще трябва основен ремонт не само в законодателството, а и в институциите
  • 6 Отворко

    37 7 Отговор
    С тая публикация, трябва да върви снимка на джипа,иначе изглежда като свободно съчинение.
  • 7 ФАКТ

    56 1 Отговор
    Това не е прецедент.Има хора от Министерството на "правосъдието",които си паркират колите където им падне.Тия с паяка ги подминават,щото са си сложили стикер на предното стъкло,че са от въпросната "институция".Закона и само за простолюдието в България !

    Коментиран от #23

  • 8 МАЛКИТЕ

    42 4 Отговор
    ПАТИМ А "ГОЛЕМИТЕ" СИ ВЕЯТ
    БАЙРЯКА. НО РАЗБЕРЕ ТЕ ХОРА,
    ЧОВЕЦИ. НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ.
    НАЛИ ДЕМОКРАЦИЯТА Я ИЗБИРАМЕ
    НИЕ. ЗАЩО КОГАТО ТРЯБВА ДА
    ГЛАСУВАМЕ СТЕ НА РИБА ИЛИ
    ГЪБИ ЗАЩО????. ОТВРАТЕНИ СТЕ.
    Е ПО ХУБАВО ЛИ СТАНА СЛЕД КАТО
    НЕ ГЛАСУВАХТЕ 12 ГОД.????
  • 9 ман

    35 1 Отговор
    В БГ ВСИЧКО Е ПЪЛЕН ЛЕШ,ИМА ПРАВИЛА И ЗАКОНИ НО ТЕ КАСАЯТ САМО РАЯТА.
  • 10 ФАКТ :

    27 1 Отговор
    "Кучето" е заровено в Конституцията, която уж заради демократичните ценности" направи нашата съдебна власт "най-независимата" на света... Помните ли, че преди да дойде на власт ББ обещаваше възмездие за кражбите и грабежа и за промени в гнилата съдебна система ? Даже по едно време говореше за свикване на Велико народно събрание, което да направи тази власт зависима от народа, като прокурорите и съдиите да се избират пряко от хората !
    Но като се усети, че и той и неговата шайка ще имат нужда от милосърдието на "независимата" съдебна власт взе да се ослушва като с.виня в картофи ! Даже направи всичко възможно да се обяви за "незадължителен" резултата от референдума организиран от екипа на Слави...
  • 11 Миновач

    9 26 Отговор
    Този е адвокат явно е много добър юрист щом не знае че паяците които вдигат колите са на общината и и полицията няча нищо общо

    Коментиран от #13

  • 12 Историчка

    6 9 Отговор
    Да видим какво ще каже Лозан Панов за неговите гнили ябълки!
  • 13 Пенсионер

    6 15 Отговор

    До коментар #11 от "Миновач":

    Да, ама съдии са на Лозан Панов, а не на Гешев.
  • 14 РАДИО ЕЛТО

    27 1 Отговор
    у нас мафията си има ДЪРЖАВА правосъдие няма има кривосъдие корупция по всички етажи на власта
  • 15 Хехе

    21 0 Отговор
    Колко сте интересни!?
    Тези с огромния джип обикновено си имат адвокати !
    А паяка прибира колите на нас,които нямаме пари за глоби,камо ли за дерикожи кат Вас.
  • 16 !!!?

    9 8 Отговор
    Този не е ли юрист, каквито са всички прокурори, съдии, адвокати, юрисконсулти - всички са в симбиоза, която съблича по девет кожи от Народа !!!?
  • 17 Браво

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Диверсант":

    ...ние,спим!~
  • 18 Кака Мара

    4 18 Отговор
    Фамилията ти, драги ми Левашки,също като публикацията...
  • 19 БАЙ Х@Й‼

    27 1 Отговор
    Август 2013г ‼ Знакова акция на "паяци" се проведе във Варна, на ул. "Иван Аксаков" в района на Медицински Университет, съобщи petel.bg. Два броя "паяци" с патрулна кола на 2-ро РПУ са блокирали улицата и са вдигали наред неправилно паркиралите автомобили. След края на "арестуването" на колите обаче остана непобутнато едно луксозно "Бентли".‼ / трябва ли Ви жокер на кого е колата/
  • 20 Bace

    5 19 Отговор
    Айде айде знаем ги и адвокатите. Мой близък доста реномиран адвокат, кара без книжка вече 5 години, няма гражданска на супер колите си и така нататък. Въобще не му дреме, та даже искаше да става шеф на автомобилния съюз. Стреляше с прашка по полицаите, които искаха да му връчат призовка. Та стига с тия хомо постове из фейса, бащата тичал с тежката раница след паяка. Аз спазвам правилата и не ми дреме, не правя забележка на нарушителите и не ми дреме за тях. Всичко е личен избор и възпитание.
  • 21 ББ ГС

    3 15 Отговор
    Левашки,Левашкииии затваряй кантората и обратно на село.
  • 22 !!!?

    2 13 Отговор
    Адвокат Левашки като Хаджибабикян, който казваше за незаконно блокираните кръстовища, че Законът не е Закон защото Конституцията е над него, а Конституцията не е Конституция защото не е писана от Фигуранта !!!?
  • 23 Камен Влахов

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "ФАКТ":

    Добър ден. Вие нещо много сте се отворили, вдигате парламентарни автомобили! Ще ви направя проблеми сега! Големи отворковци сте станали! Просто ще има легни-стани сега, няма как! Трябва да разбера, да ми кажете кой е дежурен, щото аз вас ще ви работя сега!
  • 24 Край

    12 2 Отговор
    Съдиите и прокурорите са една система която се самоназначава, самовъзнаграждава и самоуправства. В системата има цели династии - дядо тате и внуче /дали щото те са най-добрите юристи и спечелват конкурсите/.
    Бонуси всякакви отговорност при тях никаква - Нула.
    Има дела дето се точат по 15г.
    Само адвокатите с натиск могат да реформират системата - на другите лесно им запушват устата че е много сложна и не разбират.
    Проблема не е в това кой назначава главния прокурор - проблема е че системата не работи.
  • 25 Смешно

    2 7 Отговор
    Манипулативно поднесена информация и евтин пиар. Като се почне от вмъкнатите между другото оплаквания от "битов" характер та до"грандиозния" завършек. Факта, че колата има стикер за достъп до служебния паркинг не значи че е на съдия. Достъп се предоставя на всички работещи в сградата и имащи служебни ангажименти в нея.
  • 26 съдия Дред реал

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Съдията Дред":

    Тук явно е на мода да се крадат никове
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Да бе

    2 0 Отговор
    Поне номера на джипа и този на паяка!
  • 29 Густо Майна

    1 1 Отговор
    Ха, лятото прокуратурата си бяха паркирали една кола баш до паметника на Съединението! В средата на пешеходната зона около него. Стикерована - Прокуратура на Р България и бла-бла! Дреме им на шишарките... Мат'рял прозссст!
  • 30 Значи

    1 1 Отговор
    Никога няма да се оправим докато няма разстрел...... Никога
  • 31 тодорживковчета

    2 0 Отговор
    Левашки, това е матриала ! Трагедия,срам,резил и падение. гледаш човеци на два крака, а на черното викат бело и обратно. Ако ще и Буда и Алла и Исус и Моамед да опитат,оправия не може да има. Робски манталитет не се променя .Ганьо е това ,което е. Силен у краката и слаб и главата .Оправия никога и бавно но сигурно разлагане и изчезване.
  • 32 Наблюдател

    2 0 Отговор
    Поне 2/3 от съдиите в България са абсолютно корумпирани и са за затвор!