8 Февруари, 2021 15:50 22 691 111

Доц. Мангъров пред ФАКТИ: Един медицински проблем се използва за чисто политически цели

  • доц. мангъров-
  • парламентарни избори-
  • абв-
  • народен представител-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • атанас мангъров

"Да отидеш да гласуваш е много по-безопасно, отколкото да се качиш на трамвая", каза доцент Мангъров

Доц. Мангъров пред ФАКТИ: Един медицински проблем се използва за чисто политически цели - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Известно е, че от пролетта още се съгласих да участвам в срещите, които АБВ провежда, за да разяснявам същността на Covid пандемията. Не съм имал никога аспирации към някакво политическо участие, просто нещата се стекоха по неволя. Виждате, че от сутрин до вечер се говори едно и също по всички медии и на практика единственият начин човек да се противопостави на тази масирана медийна кампания – никога досега не е било от сутринта до вечерта Covid, умрели, заразени, ваксини, набоцкани, ненабоцкани, единственият начин да се опълчиш е политически“.

Това каза доцент Атанас Мангъров пред ФАКТИ. Свързахме се с него, за да говорим за издигането му като кандидат за народен представител от АБВ и за предстоящите парламентарни избори в условия на пандемия.

Доцент Мангъров обясни, че именно ситуацията с Covid пандемията го е накарала да си помисли за политическо бъдеще. „Цялото това безумие, което се случва не само у нас, но и по целия свят, трябва да бъде спряно. Виждате, че един медицински проблем се използва за чисто политически, финансови, икономически цели. С него се нанасят много тежки вреди върху психическото състояние на хората и не на последно място – върху техния икономически статус. Вирхов - един немски медик, е казал, че медицината е политика, а самата политика е висша форма на медицина“, коментира той.

Относно това дали Covid-19 би могъл да повлияе на провеждането на изборите на 4 април, доцент Мангъров каза: „Абсолютно, нищо не пречи да ни удари трета вълна, непосредствено преди изборите. Броят на новозаразените винаги е бил израз на направените тестове. Това нещо би могло да се използва“.

На въпроса има ли от какво да се притесняваме, той отговори: „Не, не. Виждате, че тези нови щамове, нови варианти на коронавируса, които се изкараха на показ, всъщност имат същия антигенен строеж. Казва се, че ваксините, които се въведоха в употреба, действат както на стария, така и на новите щамове. Това следва да ни покаже, че тези щамове – и старият, и новите, имат един и същ антигенен строеж и хората, които са преболедували стария щам, не би трябвало да се заразяват от новия. При южноафриканския щам – тази новост, се казва, че ваксината на AstraZeneca не действа върху него. В крайна сметка обаче нейното приложение водело до това, че хората нямат тежки случаи, докато другите две ваксини действали както на стария, така и на новите щамове“.

„Тоест няма от какво да се безпокоим, защото тези хора, които са прекарали това заболяване и може би тези хора, които са ваксинирани, те са защитени. Това, което трябва да направим е – било по естествен, било по изкуствен начин, да стигнем до този стаден имунитет. Наричат го така саркастично, но това е нещо, което съществува в епидемиологията и е основно понятие в нея. Цялата тази щуротия, ще свърши тогава, когато най-малко 70% от хората получат имунитет. В същото време виждаме, че непрекъснато се изкарват нови и нови плашила, с които хората се стресират и всячески се съгласяват да им бъдат отнемани личните права и свободи“, коментира още доцент Мангъров.

„Британски щам, бразилски щам, южноафрикански щам – да, всеки вирус се видоизменя, но тези щамове не причиняват по-тежно заболяване. Най-важното е, че хората, които прекарали Covid, няма как да се разболеят отново, а дори и да се разболеят, няма да го изкарат тежко. Казват, че новите щамове били засягали млади хора, деца. Аз досега не съм видял тежко болно дете от Covid-19”, каза още той.

На въпроса дали трябва да се страхуваме от заразяване с Covid-19, когато гласуваме на 4 април, доцент Мангъров отговори: „Не, да отидеш да гласуваш е много по-безопасно, отколкото да се качиш на трамвая или да отидеш да пазаруваш от кварталния магазин или някоя от веригите. Гласуването по нищо не се отличава от това, което се случва при нашата всекидневна активност. При едно гласуване рисковете не са по-големи, отколкото при ежедневните дейности, които всеки от нас извършва“.

„Всяко акцентиране върху това, че изборните секции са едва ли не някакво опасно място, където човек може да отиде и да се зарази, това се говори от хора, които имат интерес, колкото е възможно по-малко граждани да отидат да гласуват“, каза доцент Мангъров в края на разговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 200 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    61 395 Отговор
    На тоя, яко му хлопа дъската 👎🙏

    Коментиран от #16, #17, #48, #89, #99, #100

  • 2 Петър

    422 40 Отговор
    Прав е човека,само глупак не би го разбрал.

    Коментиран от #36, #64

  • 3 Мангъров

    45 270 Отговор
    На другите избори гласувайте за мен! Ще направя България 2 милиона !

    Коментиран от #13

  • 4 Forro

    218 24 Отговор
    Номер едно си гп Мангъров

    Коментиран от #107

  • 5 Тодор Живков

    136 13 Отговор
    Ти какво очакваш от празна Тиква Охрана?
  • 6 пройчо

    122 4 Отговор
    И политически проблем--не е добре да се решава с медицински средства .
  • 7 среднощен

    212 13 Отговор
    („...Цялото това безумие, което се случва не само у нас, но и по целия свят, трябва да бъде спряно. Виждате, че един медицински проблем се използва за чисто политически, финансови, икономически цели..."); Няма какво да се допълни...! АБВ - удариха ДЖАКПОТА...!
  • 8 Новият

    191 25 Отговор
    ЗДРАВЕН МИНИСТЪР Д-Ц МАНГЪРОВ
  • 9 Ю.кортес

    37 202 Отговор
    Няма друг направил такива яки пачки от вируса като тоя.Лятото купи поредния скъпарски имот.170 кв апартамент на Оборище докторската градина.там цените започват от 3000 евро квадрата.

    Коментиран от #34

  • 10 пройчо

    63 2 Отговор
    И политически проблем--не е добре да се решава с медицински средства .
  • 11 CFC

    36 76 Отговор
    Както Румен Петков използва тебе, за да се намърда в Парламента...Избираш Мангъров - получаваш Петков !
  • 12 Аз40🏴‍☠️

    89 13 Отговор
    Мангъров премиер на Република България ... ако каже, че ще направи всички ваксини да са пожелание.
  • 13 Бойко Борисов

    85 10 Отговор

    До коментар #3 от "Мангъров":

    Умен бееее! И аз се опитах да ги направя 2 милиона ама с имиграция само не става! Дай да умориме пенсиите да има пара за магистрали
  • 14 !!!?

    31 120 Отговор
    Много точно казано: Мангъров е медицински проблем, използван за чисто политически цели...и от "Факти" !!!?
  • 15 Последния софиянец

    156 26 Отговор
    Вчера говорих с Мангъров на Националния протест. Много начетен и умен лекар. Ще го направим здравен министър.

    Коментиран от #23, #24

  • 16 Чочо

    33 132 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    Въобще не му хлопа дъската,направи пари за 100 години напред....хлопа им дъската на лапнишараните дето му вярват.Прибира по 200 лева за 30 минути прием изкупува четвърти апартамент в София,всичките на ВИП места

    Коментиран от #39

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 много си прав

    50 10 Отговор
    Очевадно и после излиза колегата ти Балтов и заплашва с рестрикции . А после некой ще каже , абе що бият дофтори , не било хуманно разбираш ли .
  • 19 браво

    107 24 Отговор
    добре казано доц Мангъров!
  • 20 да питам

    26 103 Отговор
    Мангъре , кое лето ше късаме диплома ??!
  • 21 Гаргамел

    22 68 Отговор
    ходи пусни една вода у фонтана и ти бе смешник
  • 22 БКП

    22 55 Отговор
    Не каза нищо за сухите съчки, да гласуват или да горят?
  • 23 мдаааа

    15 45 Отговор

    До коментар #15 от "Последния софиянец":

    Ощипи се , че си се унесъл ...

    Коментиран от #29

  • 24 Гаргамел

    11 30 Отговор

    До коментар #15 от "Последния софиянец":

    Абе готвача, ПМ майчето ли ще е? :))))))
  • 25 Са тиквата ше прати гвазите

    36 15 Отговор
    Да ликвидират доцента човека е в опасност

    Коментиран от #49

  • 26 Пландемия

    50 13 Отговор
    Един ИЗМИСЛЕН медицински проблем, мангъров.
  • 27 РАДИО ЕЛТО

    67 11 Отговор
    това е целта на герб да ни депресира стресира доразболява
    БОЙКО и
    бандин
    БОЙКОВАТА шия не е
    от туршия
    НАРОДА ГЛАДУВА боледува
    безработица
    съкращения
  • 28 ЛюбоПитен

    11 39 Отговор
    Питайте доктор доцент Мангъров, дали Боката му пусна в крайна сметка? Нали му обеща? Няма само кмета на Симитли да е късметлия, зер!
  • 29 Последния софиянец

    44 4 Отговор

    До коментар #23 от "мдаааа":

    Мангъров беше с Румен Петков снощи на Националния протест.

    Коментиран от #42

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Чочо

    13 45 Отговор
    Тарикатче е,яки мангизи направи.,...четири апарта в софия
  • 32 ПСР

    23 46 Отговор
    Няма как да мине ден без физиономията на този.
    Сутринта беше Бялтов,после"мъдрите"решения на Партията и Правителството,мнението на Генералния Вожд и за десерт...безплатна предизборна агитация за АБВ.Кога работи?Като цветарка обикаля медиите,после частното...факир.
  • 33 гого

    19 37 Отговор
    Аз до сега не бях чул някой да е казал че секциите са опасни за заразяване.Тоя от каде го измисли пък това,А и нали ще ваксинират комисиите.
  • 34 Петър

    61 6 Отговор

    До коментар #9 от "Ю.кортес":

    А "скъпарските" имоти с асансьори на всички тикви във власта и тези в Барселона? Това имах предвид че има много прости хора в България.
  • 35 ваню

    26 47 Отговор
    Тоя говори че се използва вируса за политически цели ,а той стана известен покрай корона вируса и сега се кандидатира за депутат.Кой използва в този случей вируса за политически цели????
  • 36 до Факти

    23 60 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Стига му давахте на тоя имбецил да си прави политическа реклама ! Или си е платил ?

    Коментиран от #41

  • 37 !!!?

    16 25 Отговор
    Мангъров - талисмана на Зайчарника на Фигуранта !!!?
  • 38 фсцвх фстре

    46 8 Отговор
    В германския парламент е ратифицирана програмата на Бил Гейтс ID2020 за електронни импланти на населението. Това вече не е "конспирация" а реалност. Народа не вземе ли живота си в свои ръце ще му сложат главата на дръвника съвсем скоро.
  • 39 Точно така ЧОЧО

    11 45 Отговор

    До коментар #16 от "Чочо":

    НЕ Е ЛУД НА ТОЯ ДЕTO МУ ХЛОПА ДЪСКАТА А НА ТИЯ ДЕТО ДЪСКИТЕ У ГЛАВАТА СА ИМ РАЗМЕСТЕНИ!като #15#19#8 и МНОГО Други знайни и незнайни мaнгърци!само да питам ТИЯ апартаменти какво ще ги прави безплатни XOCПИСИ ли ще ги прави !!!Нека каже пред хората :ДА АЗ СЕ ЗАКЛЕВАМ ДА ЛЕКУВАМ БЕЗ ПАРИ БЕДНИТЕ И БОЛНИ ХОРА В МОЯ XOCПИС!
  • 40 ЪРП

    32 10 Отговор
    ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ- ИСТИНСКАТА ЧУМА ПОКОСИЛА УНИЩОЖИТЕЛНО БЪЛГАРИТЕ......И

    БЪЛГАРСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ....

    БЪЛГАРСКАТА ИМКОНОМИКА.....

    БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ.....

    БЪЛГАРСКИЯТ СУВЕРЕНИТЕТ......

    БЪЛГАРКАТА СОЦИАЛНА СИСТЕМА.....

    ТЕ СА ИСТИНСКАТА ЧУМА ОТГОВОРНА ЗА СМЪРТТА НА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ТЕЖКО БОЛНИ ХРОНИЧНО И РАКОВО БОЛНИ, БЪЛГАРИ НА КОИТО ИМ БЕШЕ ЗАБРАНЕНО БОЛНИЧНО ЛЕЧЕНИЕ И ОПЕРАТИВНА НАМЕСА!!!!!!!!!

    ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ ГИ УБИХА И НАПОМПАХА СТАТИСТИКАТА С РЕАЛНО УМРЕЛИ ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ УМИШЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ СЪНАРОДНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ЧУМИИИИИИИИИИИИ!!!!!
  • 41 Петър

    14 3 Отговор

    До коментар #36 от "до Факти":

    Чети и мисли,естествено,ако можеш.
  • 42 мдаааа

    2 8 Отговор

    До коментар #29 от "Последния софиянец":

    Е , аз какво да направа ?
  • 43 ФАКТ

    11 42 Отговор
    А БЕ ИДИИИОТ ТИ НЕ РАЗПРАВЯШЕ ЛИ НАВСЯКЪДЕ ЧЕ НЯМА ТАКЪВ ВИРУС...???...А СЕГА МИ ГОВОРИШ ЗА БЕЗОПАСНОСТ...МАЛКО ПРИЛИЧАТ НА ХОРАТА ОТ БСП...И ТЕ ТВЪРДЯХА СЪЩИТЕ ГЛУПОСТИ И НЕ НОСЕХА МАСКИ В ЗНАК НА ТОВА ЧЕ НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ КРИЯТ..СЕГА ПОЧНАХТЕ ПЪК ДРУГИ ПЕСНИ ДА ПЕЕТЕ...ЦЕЛТА НЕ Е САМО ДА СТЕ В ОПОЗИЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ЗАВИСИМО ДАЛИ СТЕ ПРАВИ ИЛИ НЕ..ЦЕЛТА Е ДА МИСЛИТЕ С ГЛАВИТЕ..ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ..ВИЕ СТЕ КАТО ЕДИН МОЙ КОЛЕГА..КОЙТО КАКВО И ДА ПРЕДЛОЖИМ ОСТАЛИТЕ 5 ЧОВЕКА..ТОЙ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е НАОПЪКИ..НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ПРАВ ИЛИ НЕ..НО ВИНАГИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ТОЙ ПРИ ВСЯКА ИДЕЯ ТОЙ Е ПРОТИВ....ТОЙ ПРОСТО ТРЯБВА ДА Е НА ПУК НА ВСИЧКИ...А ДАЛИ Е ПРАВ ИЛИ НЕ..ГРАМ НЕ МУ ПУКА..СЪЩИЯТ ИДЖОТ СИ И ТИ..И БСП.,ВИЕ ТРЯБВА ДА СТЕ НА ОБРАТНО НА ВСИЧКИ....А ДАЛИ СТЕ ПРАВИ ЛИ НЕ..ДРЕМЕ ВИ...ВАЖНОТО Е ДА СТЕ ПРОТИВ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРАВИ ПРОТИВ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ГОВОРИ..НЕ ЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАТЕ И БЕГЛА ПРЕДСТАВА ОТ ТОВА ДАЛИ ТОВА КОЕТО СЕ ПРАВИ И ГОВОРИ ..ДАЛИ Е ПРАВИЛНО ИЛИ НЕ...ВАЖНОТО Е ВИЕ ДА СТЕ НА ОБРАТНО..ЕЙ ТАМ ВИ Е ПРОБЛЕМА..ЧЕ ПО НЯКОГА ТРЯБВА ДА ОТБЕЛЯЗВАТЕ И ХУБАВИТЕ НЕЩА КОИТО СЕ ПРАВЯТ....А НЕ ЗА ВСИЧКО ДА КАЗВАТЕ ЛОШО ЛОШО ЛОШО...ДЕФАКТО ВАС НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА КОЕ Е ПРАВИЛНО И КОЕ НЕ Е...ЗА ВАС Е ВАЖНО ВИНАГИ ДА СТЕ В КОНТРА С УПРАВЛЯВАЩИТЕ....АКО ТЕ КАЖАТ ..ЗЕЛЕНО Е..ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ ЧЕРВЕНО Е..АКО ТЕ РЕШАТ ДА СИ ПРОМЕНЯТ ВИЖДАНЕТО И КАЖАТ ЧЕ Е ЧЕРВЕНО ВИЕ МОМЕНТАЛНО ЩЕ КАЖЕТЕ ЧЕ ПАК Е ЗЕЛЕНО..ПРОСТО ТРЯБВА ДА СТЕ НАОПАКИ....НАЛИ ЗА ТОВА СТЕ ИЗБРАН

    Коментиран от #58

  • 44 Name

    14 31 Отговор
    А какво прави един доктор в политиката. Откакто влезе в АБВ много хора се разочароваха от него.
  • 45 Слаб народ сме

    34 1 Отговор
    До като си траем така ще е богатите вериги и хора ще си печелят ние ще пишем във форуми
  • 46 разума

    43 7 Отговор
    Бих се доверил на този човек отколкото на коремен хирург или акушергенеколог които да ми разказват за тази зараза и какво да правя.
  • 47 Иван

    12 43 Отговор
    Абе малоумник заради ей такива като теб сме на този хал всичките разбирачи и цървули те Европата трева пасе нали няма вирус тогава защо всичко е затворено ей така за кеф нали

    Коментиран от #93

  • 48 Всъщност

    22 6 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    си толкова прос т и глуп ав, че ако можеше да го осъзнаеш, до сега да си приключил сам със себе си. Т ъпанар нещаст ен.

    Нямам предвид доц. мангъров, а автора на коментара.
  • 49 кьорфишек

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "Са тиквата ше прати гвазите":

    Ти не разбра ли че Мангъров лекува внуците на Боко,и само на него има доверие?Така че няма да прати никой.
  • 50 Nostradamus

    30 4 Отговор
    Tози медицински проблем се използва и за други цели...
    = Правителството на борисоФ Заробва с нов дълг от 300 милиона лева България
  • 51 Правилно Мангъров!! И обикновените

    41 7 Отговор
    Хора отдавна сванаха каква е целта на Това ОПСИХЯСВАНЕ!! Тоя Щам, 3та Вълна!! Целта е една! Да Отидат по малко хора да гласуват и на бабите и на децата е ясно защо!! ГЕРБ разчитат на Чиновници, Полиция и Ромите, както и на работници, във Фирми свързани с ГЕРБ??? Но тази бройка НЕЕ разтеглива до бес крайност!! Колко по малко хора гласуват, имат повече шанс, да са сред Първите!! Ясно е като бял ден!!

    Коментиран от #110

  • 52 Криеш името си страхливец

    15 4 Отговор
    Световна зараза припълзя и в България! Тази зараза предизвика избуяване на мухъла! Политическият мухъл ще ни отрови! Сложи маска и намали дишането!
  • 53 Публикувано във ФАКТИ

    7 5 Отговор
    "Не съм имал никога АСПИРАЦИИ към някакво политическо участие" - как точно да се разбира това?
  • 54 Матей

    29 5 Отговор
    Да ,ама бойко си прави оглушки,мерките били едва забележими,затова ли навсякъде се носят маскирани по улиците,клиенти в магазините и къде ли не?Нима бойко не знае ,че ПИСОАР-тестовете са бош-лаф,ваксините са излишни,а статистиката е невероятно изопачена,НОЩ са за затвора,а чиновниците трябва да бъдат съкратени с 90%,както и всички останала службари?Знае,ама така му отърва+ това така му нареждат от амбасадата и при него няма мърдане,толкова се е окепазил,толкова е компрометиран,че обикновените българи не могат да го понасят.ОСТАВКА!

    Коментиран от #78

  • 55 Пея

    8 20 Отговор
    Луд за връзване!

    Коментиран от #59

  • 56 чичо

    8 22 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Един медицински проблем се използва за чисто политически цели/-да Мангъров,с това съм съгласен.Ти,бидейки отдавна политически ангажиран,което умишлено криеше,точно медицински проблем използва, и продължаваш,говорейки против правителството да трупаш политическа популярност.Прав си,някои така правите.
  • 57 ЦарВул

    34 11 Отговор
    Прав е Мангъров!!От сега започнаха да ни дресират как да се държим от днес нататък!Защо:Отидох да си взема пенсията в пощата в Пловдив и се наредих на опашкатаПреди ни пускаха в залата сега ни държаха отвън на стъпалата и вятъра!Хората се бяха сбили ,но не чак до там!Мина малко време и излезе един "мушмурок" и взе да ни разтиква да сме се наредили както е по новите правила!Попитах дали не трябва да стигнем до майката на Зико/комета де/а он се развика,че щели да дойдат и да ни глобят!Е и?Кво,че ми направят!Ще вземат на босия цървулите!!Така,че подгответе се за изборите и си представете там к,во шъ бъде?И при това ще има и полиция,чиято работа не е там!Но нас няма да ни питат,а пак ще почнат да ни блъскат като стадо овци!!Братя българи не се плашате!Идете да гласувате за да изринем "Авгиевите обори"от смрадта наслоила се там от ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИШНОТО РОБСТВО на ГРОБ-арите!!И ако все пак се опитат да Ви плашат искайте адвокат!НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ !ПОЛИЦИЯТА/днешната/И ТЯ СИ ОТИВА С ТЯХ!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бай Ставри

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "Пея":

    Пейче ела на гости у менъ

    Коментиран от #61

  • 60 Защо говори само за това?

    16 3 Отговор
    С въпросната тема към какво се опитва да насочи масово колективното съзнание на човечеството и води ли до нещо хубаво това?
    Две огромни заплахи пред човечеството посочи основателят на Microsoft Бил Гейтс. Мултимилиардерът и филантроп заяви в интервю за YouTube канала Veritasium, че заплахите за човечеството вследствие на пандемията от коронавирус са изменението на климата и биотероризма, съобщи РИА Новости.
    До кога ще се натрапват само неща водещи до страх и стрес?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Браво !

    17 5 Отговор
    Мангъра им го намънгъри ! Като Фюри !
  • 63 Пламен

    6 9 Отговор
    Съмнявам се да се прави на политически проблем ,обаче мангъра направи яки пачки....четвърти лукс апартамент в софия
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Всички

    26 10 Отговор
    Българите подкрепят доц. Мангъров, защото се аргументира!
  • 66 Лайка

    6 18 Отговор
    Пак ли този образ се изявява? Аман от него.
  • 67 стоян георгиев

    6 15 Отговор
    факти се грижат за рекламата на съветските коли и мангъров.иначе мангъра показва че всъщност е медицински проблем.използва за аргументи офакти обратнио на твърденията си.изявлението в заглавието дето е използвал за да се оправдае за влизането в политиката ,всъщност показва много точно що и как го е направил!
  • 68 лекар чужбина

    7 23 Отговор
    Ако Мангъров пробва да работи в чужбина трудно ще оттърве затвора.Учудващото е че се харесва на толкова хора,но в Бг винаги е било така-харесват се тия дето имат гюле в главата.
  • 69 Мaнгър

    1 2 Отговор
    Точно ти и оня пишльо го използвaте
  • 70 РАДИО ЕЛТО

    10 1 Отговор
    БОРИСОВ е мутра сикаджия и престъпник
  • 71 Прав е

    19 5 Отговор
    човекът! Аз не разбирам защо изобщо се дискутира някаква опасност от заразяване при изборите! Хората се побъркаха окончтелно! Може ли такава простотия! Тя че се налага отгоре, ясно, но нима хората нямат собствено мнение!!!
  • 72 Много

    15 4 Отговор
    Много простаци има, за съжаление! Прав е Иво Христов - 80% са дебили!
  • 73 Справка

    6 13 Отговор
    „Проблемът с Ковид политически, икономически, но не и медицински“, смята Мангъров , 27.04.2020г. в предаването "Лице в лице"

    "Заразените са 100-200 пъти повече от обявените от щаба" - в същото предаване.

    Какво се оказва- доц.Мангъров срещу доц.Мангъров. Едно казва веднъж, след време напълно противоположното. А ако са 100-200 пъти заразените,както твърдеше доц.Мангъров вече не трябваше да има един зарзен в България. Но отново не се оказа вярно това,което говори доц.Мангъров.

    Коментиран от #77

  • 74 гост

    20 2 Отговор
    Само заради това, че не си смени позицията за пандемията и за куража, заслужава уважение. Дано да не се видоизмени ако случайно влезе активно в политиката, че там друг вирус действа и 30г. никой не може да му се противопостваи
  • 75 азсъм

    18 5 Отговор
    Много си е прав човека. Пандемия не се спира с мерки. Всеедно да спреш смяната на деня с ноща. Целия свят е изтрещял. Със мерки или без мерки Короната ще стигне до всеки. В Нова Зеландия да не се превъзнасят. И там ще стигне, ако не днес, то догодина по това време.

    Коментиран от #76, #79

  • 76 Пич

    4 13 Отговор

    До коментар #75 от "азсъм":

    Пандемия се намалява с мерки, иначе се препълват болниците както стана у нас Декември месец,както стана в Евроа Италия, Франция първата вълна. В Китай само с мерки спряха вируса. В Нова Зеландия. Ако вземем пример Швеция с малко мерки дава много жертви,докато съседните Норвегия,Дания с мерки имат в много пъти по-малко заразени и много пъти по-малко починали от вируса. Така че доц.Мангъров не е прав. И това се потвърди и у нас. Докато имаше мерки 3% заразени от тетсстовете и малко хора в интензивни отделения и мпо-малко починали, разпуснаха мерките и се стигна до бум на заразени 45% от пробите и пълни интензивни отделения и починали по 150-200 човека дневно от Ковид 19.
  • 77 Пич

    3 6 Отговор

    До коментар #73 от "Справка":

    Ама извинете, тези минуси ,които слагате на мнението са минуси за доц.Мангъров, защото аз цитирам това,което той казва и как си противоречи. В "луце в лице" при Цветанка Ризова казва,това не е медицински проблем,а политически, сега казва това Е медицински проблем. Ами хайде доц.Мангъров да изясни първо това медицински проблем ли е, или не е. Защото той казва и двете неща! Второ -доц.Мангъров каза, той заяви,че са заразени 100-200 пъти повече хора от данните на щаба. Ами ако е вярно това, означава,че сега от регистрирани 230 000 заразени с Ковид 19, умножаваме по 100 и това прави 23 млн. човека да са заразени в България , само че в България населението е 6,5млн. и изглежда са заразени доста малко хора, щом продължават да се заразяват всеки ден. Щом в Швеция не са постигнали колективен имунитет, чака тука да сме постигнали колективен имунитет/ Любимата на доц.Мангъров Швеция има по средно 5000 заразени на ден и по средно 50 жертви дневно, нито колективен имунитет ,нито нищо. А твърдяха,че в Швеция няма да има втора вълна,щото щели да постигнат колективен имунитет. Поредна лъжа и манипулация.
  • 78 Радио Масква

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "Матей":

    Масква направи три ваксини, пък те били "излишни" според диван чапраз експерти като тебе. Е та обади се на товариш Путину да го осведомиш, не може така ...
  • 79 4ти километър

    2 8 Отговор

    До коментар #75 от "азсъм":

    Ти явно живееш в постоянна нощ след като не си видял че мерките бяха ефективни в БГ. А докато вирусът стигне до Нова Зеландия, те ще са се ваксинирали 5 пъти. Все пак не са аборигени ....
  • 80 evala

    14 3 Отговор
    Доц. Мангъров за ДЕБАТИ.БГ: Плашат хората с вируса, както плашат децата с Торбалан

    Коментиран от #82

  • 81 Анти ГЕРБ

    9 4 Отговор
    Браво мангъровгази бялата /лекарската мафия/ насъскана от Бойко тиквата да ни лъже и да ни затварят.
  • 82 Справка

    2 10 Отговор

    До коментар #80 от "evala":

    АМи хората деца ли са, слабоумни ли са, че позволяват някой да ги плаши,а друг да ги успокоява,като доц.Мангъров. Има си данни. ДоцМангъров от толкова успокояване и твърдение,че няма да влиза в политиката,направи точно обратното.Както стана с повечето му изказвания.
  • 83 Справка

    8 1 Отговор
    Инфекционистът доц. Атанас Мангъров няма планове да влиза в политиката и няма да е част от листата на АБВ на предстоящите парламентарни избори. Това обяви той пред “24 часа” след публикации, че ще бъде кандидат за депутат в листите на АБВ.

    Коментиран от #84

  • 84 Справка

    3 5 Отговор

    До коментар #83 от "Справка":

    “Никой досега не ми е правил такива предложения. Това не ми е цел в живота. Не съм част от която и да е политическа партия”, коментира обаче доц. Мангъров.

    Това е изказване на доц.Мангъров от януари месеца,а Февруари вече е водач на листа на партия АБВ. Както всички негови изказвания си противоречат.
  • 85 Ние Бабите

    9 3 Отговор
    Разбираме ясно ни е и не ни плашат никакви ВИРУСИ измислени всички ще отидем с дядовците дори и със пълнолетните внучки ЩЕ ГЛАСУВАМЕ и който не разбира какво говори Мангъров значи е неграмотен или прост скрит някъде в гардероба и маскиран с памперс отгоре и отдолуумиращ от страх картината е хем жалка хем смешна вървят си в парка слънчево сами а самоудушени с маски без коментар какво да се очаква от тези екземляри или слепи или глухи много жалки висша класа с МАСКА ....супер позор...
  • 86 луд доц

    3 8 Отговор
    Точно така ,Мънгъров !
    Затова и ти сега чакаш депутатски стол !
    Хубу , че си призна !
  • 87 Мангър Менгеле

    3 13 Отговор
    Ало Мангъров защо пак се вдигат случаите като разхлабиха мерките? Нали вирусът изчезвал от самосебе си бе, нали мерките нямали значение бе тройкаджия?

    Коментиран от #92

  • 88 9863

    9 1 Отговор
    "Пич", ако вярваш безрезервно на щаб и подобни политформирования...отдавна да сме в чувалите...съвземи се,ако не си трол....и стиго сте пускали партенки за Мангъров- той не спи с пищов кюлчета и милиони в евро...пп. магистралите не стават за храна а само за далавера...
  • 89 Бдящ

    0 7 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    Няма ли да млъкне тоя, явно досега чного е мълчал, сега си отвори парашута. Толкова неприятен човек, толкова нелоялен доктор към колегите си и най вече към хората. Няма кой да му се върже даго слуша народът и в парламента.
  • 90 К. Л. М.

    7 1 Отговор
    Кой създаде и пусна коронавируса? Кой се мисли за Бог и с биооръжие иска да намали населението на земята? Кой се постави над Бог? Всички хора по света да се събудят! Всички политици и богаташи да се вразумят! За всички продажници политици по света съд! Бог ще ви накаже!
  • 91 Добро утро

    6 2 Отговор
    Браво господин Мангъров, плюят върху вас само тъпаците. Българският народ е с вас.
  • 92 zlobarq

    4 1 Отговор

    До коментар #87 от "Мангър Менгеле":

    Ами той го каза, ама не четете. Това и аз съм забелязал, че когато са решили да вдигат бройката вдигат и тестовете, когато имаше по пет хиляди на ден антигенните още не се зачитаха, иначе отивахме на над 10к. Сега поне доста хора го изкараха а бройката трябва да се вдигне, затова ги включиха и тях. В Англия с новият им щам бройката стремглаво пада, а тук трта вълна всеки момент....дали?
  • 93 Флин

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "Иван":

    Не, Иване! Не е затворено "за кеф". Затворено е за прикриване на сриването на анти хуманния лихварски режим. Тревопасните европейци ги заключиха по домовете им за да се насади масова психоза и да се ограничат до минимум недоволството и търсенето на сметка от т нар "елити". А хала на който сме се дължи на хора, които упорито отказват да мислят. Това са хора които приемат всичко, което медиите им изсипват на главите, без да се усъмнят, без да се запитат поне веднъж "а дали е така". Лесно е, Иване, да обясняваш на другите, че са глупави /понеже не мислят като теб /, но първо погледни в собствената си паница и виж какво има там
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Хахаха

    1 3 Отговор
    Пелтечещия май е любимият герой на Факти
  • 96 УБИЙ МАНГЪР, СПАСИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ

    1 8 Отговор
    МАНГЪРА РАЗЧИТА НА ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ, КОЙТО ДА ГО СПАСИ ОТ ЗАТВОРА. САБОТАЖ НА ЗДРАВНИТЕ МЕРКИ, ПОДБУДИТЕЛСТВО КЪМ НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА, ДОВЕЛО ДО НАД 10000 ТРУПА. ТОЗИ Е НАПРАВО ЗА ВЪЖЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!
  • 97 Гост

    4 1 Отговор
    Мангъров е добър там където е, затова е глупава постъпка да се съгласи да бъде използван политически, както се използва и Ковид19.

    Нима Мангъров не осъзнава, че говорейки за използването на вируса политически, сам бива използван така – а може би не го осъзнава, защото му е внушено, че това е по негово желание!
  • 98 сашко

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Абсолютно, нищо не пречи да ни удари трета вълна, непосредствено преди изборите ха ха
  • 99 СПЕЦИАЛИСТА/ истински! /

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    Вярно му хлопа нещо на колегата Мангъров!! Какво казва по-горе"СПЕЦИАЛИСТЪТ" МАНГЪРОВ?? "" ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ И СТАРИТЕ И НОВИТЕ ЩАМОВЕ ИМАТ ЕДНАКЪВ АНТИГЕНЕН СТРОЕЖ!!" Тази празна глава не разбра каква глупост изтърси! АНТИГЕНИТЕ НЕ СА ВЪТРЕ В СТРОЕЖА НА ВИРУСА, А СА ИЗВЪН ТЯХ И СЕ БОРЯТ СРЕЩУ НЕГО!!! СРАМ Е МАНГЪРА ЗА МЕДИЦИНАТА. Май е време да бъде съдебно
    подведен, както подвежда тези тук 65% с плюсовете за него. Замислете се, ВИЕ- 65- ПРОЦЕНТА!! Дали сте точно от по-умната част от населението, защото само 10 % от него НАИСТИНА СА ПО-УМНИ..Е, хубаво е да си мислите, че сте от 10-процента... .. И, "умници" , чукайте ми минуси. Макар, че съм с по-голям опит и научно звание от колегата... ПС. Разбирам МОТИВИТЕ ВИ-отчаяието Ви - и на наемната сила/работещите за собствениците/, както и на фирмаджии, търговци, хотелиери, шофьори.. ПАРИ НЯМА ЗА ВСИЧКИ. А и младите хора не се страхуват-те не боледуват от вируса и НЕ УМИРАТ... На тях им се живее СЕГА, ДОКАТО СА МЛАДИ!! Но, не умирайте глупаво.. В гонитба на хляба и битовите "бонуси" - пиене, гаджета, екскурзии,коли.... ПОЧАКАЙТЕ МАЛКО...
  • 100 Льотчик на Ф-16/ акварел/

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    Ха, ха, ха! Ами че точно Мангъров е пример КАК МЕДИЦИНСКИ ПРОБЛЕМ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ-ТОЧНО ОТ НЕГО! /Иска от медик да се превърне в "ПОЛИТИК" !!!
  • 101 безпартиен

    3 2 Отговор
    Който замени свобода за временна сигурност,не заслужава нито свобода,нито сигурност!

    Коментиран от #104

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Тапата

    1 4 Отговор
    Не е зле Мангъров да ни обясни - Земното кълбо кръгло ли е, квадратно ли е, или ръбесто? Не е по специалността му, но за него това не е проблем.
  • 104 Льотчик на Ф-16/ акварел/

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "безпартиен":

    Много си тесногръд и наивен!! Ти мислиш, че без ОГРАНИЧЕНИЯТА НА "КОВИДА" ,ЩЕ БЪДЕШ ИСТИНСКИ "СВОБОДЕН"??? ТИ, човече НИКОГА НЕ СИ БИЛ И НИКОГА НЕ ЩЕ БЪДЕШ СВОБОДЕН! ЗАЩОТО ТЕ ОГРАНИЧАВАТ ЧРЕЗ РЕАЛНАТА ВЛАСТ, КОЯТО ТИ НЯМАШ, А ДРУГИ ПРИТЕЖАВАТ, ЗАКОНИТЕ , КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАШ, ЧРЕЗ, ЗАПЛАТАТА, КОЯТО ТИ ОПРЕДЕЛЯТ, ЧРЕЗ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ МЕДИИТЕ, КОЯТО ТИ ФИЛТРИРАТ И ПОДАВАТ, ЧРЕЗ ПАРТИИТЕ, КОИТО ТЕ ЛЪЖАТ И УПРАВЛЯВАТ. ПО-УМНИ ГЛАВИ ОТ ТЕБ. СА КАЗАЛИ, ЧЕ СВОБОДАТА Е ОСЪЗНАТА НЕОБХОДИМОСТ! Но ти.май малко си чел... Като чукчите..С ях.. .
  • 105 Reinhard

    2 3 Отговор
    Тоя е невормалник! Плъх,лъжлив защо необясниш това,което се случи в Германия, Англия, Франция, а дрънкаш глупости! Тоя нищо не разбиране знам какъв доцент е този неграмотник!

    Коментиран от #111

  • 106 Домитър Общи

    2 2 Отговор
    С появата на коронавируса всички други болести изчезнаха
  • 107 Абе ей

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Forro":

    Това гп да не е нещо като пкп?
  • 108 Абе ей

    0 1 Отговор
    Какво казал проф. д-р Джангъров? А, той май се оригнал.
  • 109 балтов чарк

    0 1 Отговор
    с чувство за хумор, този човек се опитва да придаде известна нормалност в истеричната ковид ситуация, а не търси ползи от нея като фатмака от ввма. какво искате - чували с трупове по цариградско шосе ли... не одобрявам, че влезе в политиката, но той има право на свой избор.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Ракетата Пейтриът

    0 1 Отговор

    До коментар #105 от "Reinhard":

    Къде си? За Германия си чувал само по новините. Тук децата ги карат да играят физическо навън с намордници... ааа маски. Набий си го хубаво в главата: НЯМА МЕДИИ, НЯМА НОВИНИ! - има звена за организирано облъчване. Има нов вид тероризъм - здравно медиен. На властта й харесва послушанието на хората в затвореност и изолация. На нея не й трябват хора, а лесно управляеми бройлери.
    Човечеството лесно се поддава на психози и лесно се управлява чрез панически внушения
    Шарани се ловят в мътна вода. Публични средства се източват в смутни времена. Но ще дойде ден и циркът ще лъсне. Ще дойде и денят на втори Нюрнберг, помни ми думата