15 Февруари, 2021 09:09 11 239 86

Премиерът закри темата за сина на Радев в стила на Марио Пузо

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • син-
  • слугинаж

Борисов усети, че манджата в личната му вражда с Радев беше грозно пресолена и заповяда "отбой" на слугинажа

Премиерът закри темата за сина на Радев в стила на Марио Пузо - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Познавам момчето на Радев - рядко готин, умен, красив и спортист. Оставете го на мира! Не ви ли е срам да правите така с деца?". Така министър-председателят нахока медийно-административния си слугинаж, който цяла седмица живя в паралелна Вселена, където "хайманата на летеца" замеря трудещите се с камъни от "нелегален купон".

Направи ли се Борисов на мафиотски бос в най-добрите традиции на Марио Пузо? Направи се. Определено му харесва ролята да се държи покровителствено благородно и то не от вчера. Едва ли телефонът му звъни още с мелодията от "Кръстникът", но мелодията на сърцето му си остава на вълните на 90-те. Толкова сладникаво сърцедокосващо ни обясни зле завоалирано, че "мое да сме секакви, ма не закачаме децата". И сто на сто се е развълнувал след етюда.

Етюд, от който вероятно са се възторгнали много от почитателите му, но не и най-големият му публичен враг. Да, враг. В нашата малка общност няма опоненти - всички съперници в една или друга сфера са врагове или в най-добрия случай противници. И всичко е лично. В случаи като този - твърде лично.

Президентът Радев реагира мигновено и нарече демонстрираната загриженост на премиера "театър за наивници".

"Знaм мнoгo дoбрe oткъдe идвaт aтaкитe към мeн и ceмeйcтвoтo ми. Кaтeгoричнo нe приeмaм дa ce нaмecвaт ceмeйcтвaтa и дa бъдaт прecлeдвaни. Знaeтe, чe прoтecтитe нa бългaритe ca зaкoнoмeрeн рeзултaт oт пoлитикaтa и дeйcтвиятa нa миниcтър-прeдceдaтeля", заяви президентът.

Така Борисов, вкарал в зловонието без свян дори здравния министър, усети, че манджата в личната му вражда с Радев беше грозно пресолена и заповяда "отбой" на слугинажа си по темата. Закри я лично.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 братя Тодорови

    18 81 Отговор
    Скапани масони. Вижте как го е натиснал по кокълчето. Тия и двамата са за Осатвка.

    Коментиран от #38, #81

  • 2 Последния софиянец

    151 45 Отговор
    Всички партии, телевизии и сайтове ни скочиха за протеста в Банкя. Само Румен Радев ни защити. Имаше много заплахи и натиск да не ходим в Банкя отвсякъде. И на връщане спираха колите от протеста и ровеха в багажниците и ни записаха данните.

    Коментиран от #35, #41, #45, #49, #52, #70

  • 3 Рап

    34 135 Отговор
    Много злобна статия! Престанете да плюете,защото,ако наистина е сюжет Кръсникът ще съжалявате!

    Коментиран от #10, #22

  • 4 ГУЖУ

    66 17 Отговор
    лъжи долния г.. от къде го познава да не е ял и пил с него или от копоите които са го следили ,мазни се уж на аз благия ,мазмантия сър.... я гледайте в тубата бойко взе парите - над 320 000 гледания за 24 часа
  • 5 Българка

    97 28 Отговор
    Да се замесват децата, семействата и близките на неудобните, на опонента си е фашиски / нациски похват. Но глутницата е показала, че тези методи са на сърце. Борисов използва лозунг "Работата те прави свободеен" от концентрационните лагери на смърта. Псевдопатреотите пък са написали върху българския трибагреник перефразиран нациски девиз
    А циничният, доказан и от съд лъжец да спре с изявите си .
    Оставка, съд, затвор и конфискация , Баце!

    Коментиран от #8, #15, #25, #80, #86

  • 6 Последния софиянец

    93 30 Отговор
    Всички гербав тролове ни викаха:Защо стоите пред Министерския съвет, а не идете в къщата на Бойко. И като отидохме да го търсим в Банкя пак реват. На гербавите няма угодия.

    Коментиран от #29

  • 7 ГОРСКИ

    98 30 Отговор
    По нахален и прост премиер,България не е имала! Обикаля държавата и не законно агитира!!!
  • 8 Последния софиянец

    54 15 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Нямаше никой в къщата освен охраната в зайчарника.

    Коментиран от #12

  • 9 колю

    12 15 Отговор
    Всичко във Факти на Лилето е театър за наивници !!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ЛЛЛ

    66 9 Отговор
    То пък да имаше защо да се коментира сина на президента. Тинейджър като всички останали. Събрали се 14 младежа, което не нарушава нищо зашото до 15 е разрешено. Единственото нарушение е че са били шумни. Взети са мерки и толкова
  • 12 Българка

    53 19 Отговор

    До коментар #8 от "Последния софиянец":

    А беше редно Баце да ви очаква. Беше предупреден от форумите отдавна. И ако е поне малко мъж и има лице да излезе пред протестиращите и да говори, а не да прави предизборен туризъм и да се крие от народната любов.
    Относно това дали в къщата е имало някой- и да е имало протестиращите не обиждат и не скандират срещу членове от домакинството на вожда, а срещу самия него за цялостното му творчество

    Коментиран от #18

  • 13 Behemoth

    58 20 Отговор
    Много прост премиер , много прост народ....това е положението.....когато стана промяната голяма част от хората бяха добре образовани но за няколко години си взеха багажа и се изнесоха вместо да се борят за страната си ...останаха глупаците,овчето стадо и тук таме някой наивник..и ето го резултата ТИКВАТА ...
  • 14 Аз40🏴‍☠️

    60 23 Отговор
    Мутра-премиер на България. Напълни милиарди в сметките си в Люксембург.
  • 15 !!!?

    20 26 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Твойте пасквили и анатеми са точно толкова нечистоплътни и обрасли с фашистки брадавици, колкото и евтините медиини скандали на Боко. Ти си носител на Бабикянската "промяна", при която в България след изборите "всичко ще се промени така, че да си остане същото" - както е казал Император Tiberius Claudius Cesar Augustos Germanikus (41 - 54 г. от н.е.), но мутрите вече ще са "почтети" защото така е превръщал Фигуранта !!!?

    Коментиран от #20, #24

  • 16 Чарли

    20 43 Отговор
    БЕТЕ БОЙКО Е ГЕРОЙ - НА ФАТМАКА ГО ОТПРАСКА ТОЙ!
  • 17 Чук и Гек

    11 29 Отговор
    🎊Синът на Радев е подал рапорт за кандидат член на младежкото Герб! Баща му е в несвяст! Георг трябва да се произнесе до 17.00 часа! Очаквайте включване от срутището! Тиквомобила току що излезе на главния път и до час и половина ще е ,,на терен"! Мисирките тръпнат...! Ах-ах!
  • 18 Последния софиянец

    43 16 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Затова пък съседите му бяха там. Мислехме че ще ни посрещнат с тояги и вили, а те ни поздравиха със знамена и ръкопляскане. Такива неща казаха за него че не е за пред малки деца. Питам защо трябва да търпим министър председател дето и съседите му не го искамт?

    Коментиран от #23

  • 19 Предположение

    45 10 Отговор
    Борисов е достоен за Нобелова награда за лицемерие и ОСКАР за актьорско майсторство.

    Коментиран от #33

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 1234

    38 7 Отговор
    През тези 10 г какви ли не доценти, професори, че дори и академици(Рашидов, Воденичаров) доброволно приеха да са подлоги на тиквата. Не мога да си го обясня. Ето и последния случай със здравния министър професор как плонжира пред господаря си и също нападна момчето.

    Коментиран от #43, #44

  • 22 Вече има поне

    30 8 Отговор

    До коментар #3 от "Рап":

    един, който съжалява за това, което са надробили с плиткоумните си престъпници, накачулени по върховете на властта. Божков в пространното си интервю им каза, че може да ги приключи мигновено, но ще ги пече на бавен огън... Тиквата най-после разбра, че е out и че е преминал границите на собствените си (и на малоумните корумпирани твари, назначени от него и свинята по върховете на кпконпи, прокуратура, полиция, пропагандна машина...) възможности и се опитва да премине в отбрана и окопаване. Ормай е късно за каквото и да било. Всички тези "юнаци" са бита карта. А това, че опитаха да манипулират Брюксел и Вашингтон - дори идея си нямат, какъв автогол си вкараха... Дори само това доказва, колко са лимитирани откъм интелект.
  • 23 Чук и Гек

    10 16 Отговор

    До коментар #18 от "Последния софиянец":

    Нямаш доказателства! Запис! Монтаж поне от 2-3 саседа и комшия! Аз тук видях само един фотос! На преден план един ми заприлича на изтрещял чичка с мустачки ала фюрер, който канеха в телевизия Смрад, той получи лек инсулт в ефир и напсува зрителите! Да пази Бог! Но, възкръсна и водещият Теодор се извиняваше, а началника на телевизията го прати репортер! Там Атака го натисна в едно тясно място - ,,Извини се, бе!". Или сте забравили с вталените си мозъци и памет!?

    Коментиран от #30

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Това си е

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    точно болшевики похват. Цитираните от теб са се учили от б...шките варвари.
  • 26 ЛЪЖИ

    12 33 Отговор
    НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, АКО СИНЪТ НА БОРИСОВ БЕШЕ НАПРАВИЛ ТОВА, В ТОЯ САЙТ ЩЕШЕ ДА ИМА 20 ПУБЛИКАЦИИ, ПОНЕ ТРИ АНКЕТИ И МНОГО МИНУСИ. ИЗВЕДНЪЖ СТАНАХТЕ МНОГО МОРАЛНИ, АМА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СИН. КАЗВА СЕ - МЕРИТЕ С ДВА АРШИНА, ЕДИН Е КОГАТО Е ЗА ТОЯ ДЕТО МРАЗИМ И ДРУГ ЗА ТОЯ ДЕТО ПОДКРЕПЯМЕ. ПЪК И МАРИО ПУЗО, ТИ ДА ВИДИШ... ТЕМАТА ЗА МАФИЯТА ТРЯБВА ВИНАГИ ДА СЪЩЕСТВУВА, ДА НЕ Я ЗАБРАВИ НЯКОЙ НАЛИ???
  • 27 Azz

    29 8 Отговор
    Нагла тиква!!!
  • 28 вито мерджан

    7 4 Отговор
    Марио пуздра
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Последния Софиянец

    8 9 Отговор

    До коментар #23 от "Чук и Гек":

    Имам записи на телефона.

    Коментиран от #59

  • 31 Перо

    36 8 Отговор
    Плитки “полицейски” номера на тиквоча. През соца имаше много вицове за милиционерите,че били тъпи,даже за завиването на една крушки,били нужни трима души. А тези,които не ставаха и за милиционери,отиваха в 3-ти факултет на ВСШ Г.Димитров/Противопожарна охрана/, където е бил и Тиквун. Сега ръководи държава. Както казваше един министър на транспорта:Е-ати държавата,щом аз съм и министър/Министър-Председател/!
  • 32 ares

    34 0 Отговор
    УМЕН НАРОД НЕ ИЗБИРА ПРОСТИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ......

    Коментиран от #34

  • 33 Отговор

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "Предположение":

    Подкрепям предложението! Разсмя ме от сърце!
  • 34 Перо

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "ares":

    Така е,ако избираше,друго е,ако му го избираха!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Чудя се

    12 8 Отговор
    И все пак бил ли е арестуван синът на президента или не? Каква е истината и кой лъже?
  • 37 ъъъъъ

    9 16 Отговор
    радини вълнения от фигуранта.
  • 38 Антимафия

    15 10 Отговор

    До коментар #1 от "братя Тодорови":

    Единия е за оставка ,това е Премиера , да определено си прав!
    Но Президента не е !
    Чисто и просто е правелния човек, за тази длъжност ?
    За Масоните си прав, там нещата ескалират ,
    и вече може да очакваме , " Масона- Фараон" ,
    Делян Пеевски , да се появи
    като "Главен Надзирател" на Масонското Братсво ?
    Масоните са в паника от" вербувани лоши кадри"!
    От момента в който" ДС "пое Масонството в България,
    и такива ,като разни" вътрешни временни" министри
    станаха Масони ,оглупя Ложата!
    Организацията на Масоните е
    придобила вид на "бял ранен Гълъб,
    с клюн на Лешояд, и мозък на комунист!
    Добре е Висшата Ложа ,
    да дойде и да" очисти плевелите",
    час по-скоро !
    Иначе, края и се вижда?
    Много лоша поличба е,
    Масонската Ложа,
    да се изпалзва ,като Бухалка по самия Бизнес?

    Коментиран от #50

  • 39 Наблюдателен

    10 13 Отговор
    Бацо го е страх от Фатмака и бие отбой, ама времената са други бе Баце, по бай тошово време децата на партийните лидери си правеха каквото поискат и бяха безнаказани, сега нали има закони и всички сме равни, ква е тая защита по комунистически .....?
  • 40 Някой

    0 0 Отговор
    Закри я лично
  • 41 Красимир Кънев

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    Неприятно е че са ви ровили в багажниците...това е грубо навлизане в личното пространство и кухини. Обади ми се смели момко и ела да се видим в кабинета ми за да ти защитя правата, но първо да ти видя и багажника
  • 42 РАДИО ЕЛТО

    21 15 Отговор
    мутро патологична коварна мръсна гадна
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТА който милее за НАРОДА за ХОРАТА на БЪЛГАРИЯ
  • 43 Перо

    16 3 Отговор

    До коментар #21 от "1234":

    През пандемията и куцо и сакато станаха “професори”,на тон. Как няма да са доволни от тиквоча!
  • 44 Подлогите

    24 9 Отговор

    До коментар #21 от "1234":

    Това са робски души, които приличат на вожда си ББ. Самият ни премиер е пример за робско послушание и възхвала на по- висшестоящите от него началници, както самия той ги нарича. От подчинените си изисква безпрекословно послушание и изпълнение на заповедите му. Ако нарушат волята му, биват изритвани , или ако са негови противници биват унищожавани. Затова се страхуват от него, защото е отмъстителен.Служи си само с кариеристи, които са ставали професори или министри не за професионални, а за политически подлизурски дейности угодни на тиквата.Такива са здравния министър К.Ангелов, Д.Сачева,Е.Захариева, Г.Георгиев, Т.Биков, С.Гърневски и всички, които плюят по команда срещу противниците, критикували Боко.

    Коментиран от #46

  • 45 любител

    16 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    ами за това купиха всички телевизии и радиа за да ръсят глупости и простотии да очернят някой и да величаят всичко направено от вожда им боко тиквата.
  • 46 любител

    18 6 Отговор

    До коментар #44 от "Подлогите":

    прав си пич най лошото е че подлогите станаха много.като започнеш от цялата администрация полиция съд прокуратура начело с главния каскет купиха и всички телевизии и радиа.остана само обикновения човек да се бори на изборите срещу герберчетата за по добър живот за края на мизерията беднотията и геноцида през последните 10г.

    Коментиран от #48

  • 47 АЙ СТИГА БЕ

    4 2 Отговор
    ЩОМ И ТИ ЗАЩИТАВАШ ХОРА НЕСПАЗВАЩИ МЕРКИТЕ, НЯМА ДА БЪДЕШ ИЗБРАН!

    Коментиран от #55

  • 48 струваше ми се

    9 8 Отговор

    До коментар #46 от "любител":

    леко превъзбуден от божковите хапчета с които ви плащат на протеста, СПРИ ГИ, ТЕ УБИВАТ НИСКОЧЕЛИТЕ!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Един човек

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "Антимафия":

    Съгласен съм с теб! Прочетох,до там,че претендента,е "чисто и просто" така е! Ако не чисто,поне е просто!!
  • 51 аре бе

    9 8 Отговор
    Тоя Тулуп го нема за нищо лицемерието.
  • 52 Бегай бе

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    Ти от вашето село не излизаш, У Банкя си одил??!! Па и кола имаш?? За това тролиш целодневно...Цър...вул.Червен!

    Коментиран от #54

  • 53 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    9 8 Отговор
    Никой не ти се хваща вече на "благия" тон и 'добронамерените" приказки, мутро долна.
  • 54 Антитрол

    8 7 Отговор

    До коментар #52 от "Бегай бе":

    Лошо за гербавите тролчета - Вожда ви отне една опорка да плюете по президента - е ще скалъпите нова с поредната лъжа - така сте свикнали. Пък червени царвули търси в герб и подлогите им - там е пълно с тях.
  • 55 Антитрол

    7 10 Отговор

    До коментар #47 от "АЙ СТИГА БЕ":

    Хайде стига с лъжите - какво точно не е спазено от "мерките" - пак продължавате с лъжите и пропагандата.
    - лъжа че е са спазени мерките
    - лъжа че е арестуван
    - лъжа че е хвърляно по минувачи

    Какъвто вожда такива и подлогите му

    Коментиран от #60

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 124

    4 7 Отговор
    Само облагодетелсвали се от кражбите на Борисов го подкрепят, скро кранчето секва и затвор ...
  • 59 Хихи

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Това нее доказателства!!! Всички можеш да запишеш и баба си дори😄
  • 60 Хохо

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "Антитрол":

    Затова ли сам даде показания и призна всичко. За разлика от баща си.
  • 61 истинко

    9 5 Отговор
    Мутренски цирк на Борисов - първо им казва да го следят и да му спретнат активно мероприятие, а после ги бил нахокал! Алооо Борисов, ние ядем картофите с обелките бе! За големи малоумници ни сметна! Нашия голям вожд Борисов смени посоката, когато хората започнаха навсякъде да го плюят за това, че за да дискредитира президента Радев е възложил на слугите си от МВР, прокуратурата и откровенни слугинажи (баща на съученик на сина на Радев и разни други сервилни на ГЕРБ и ДС боклуци) да нападнат едно 16 годишно дете!
    МРАЗЯ ТЕ БОРИСОВ ТЕБ И ТВОИТЕ НЕО-КОМУНИСТИЧЕСКИ И МУТРЕНСКО-ДС АГЕНТУРНИ КОПОИ ОТ ГЕРБ!
  • 62 Сигурно и синът му не го уважава

    8 4 Отговор
    На фатмака щерката показва среден пръст, сина му редовно мачка другите деца. От Президенството нагло лъжат, че не е бил там
    Кой му е виновен, че не може да възпита децата си и се крие като мишка.
  • 63 ГОСТ 1

    3 2 Отговор
    Това е поредната глупост, но за съжаление и не последна от този "автор". Да правиш подобни сравнения между Б.Б. и Кръстника на мафията показва не само непознаване на материята, но и интелектуална немощ. А намесването на здравния министър в този случай е не само злонамерено но и просташки интерпретирано, защото той (здравния министър) не взе никакво отношение към синковеца на фатмака а само потвърди известната вече случка. Всички големи телевизии, кой знае защо я премълчаха в началото.
  • 64 истинко

    2 5 Отговор
    Разни комунисти-агенти на ДС които служат на просташката мутраБУДА плюят по синът на президента, но ще постигнат само по-голямо отвращение от партия ГРОБ и ДС. Наричат президента с обидни епитети но със сигурност от тях и от техните деца не става нещо!
  • 65 гост

    1 3 Отговор
    Верно е че по живково тъпи пожарникари, защото имаше предприятия и работеха в тях. А днес частника те изцежда като лимон и накрая ти дава пари, колкото да не умреш от глад. А за пожарникат се изисква смелост в огъня, а не да си умен. Тук ще ви опроверая. Колко ли в банкя са му пълнили от село и днес са в системата. Няма да забравя кога един от София иди у тях хохо. Или при неговата красавица.. Спомням си по живково същото бе. Мои роднини той математик тя лекар.. Пред входната къща им оставяли шайги с грозде, орехи, ябълки и др. Неща и един ден се смее, бог да ги прости.. Оставили не знаем кои, но и дали от благодарност на мен или на Гено. Същото е, но днес калин димитров и брат му от варна, нотариус и ченге.. Суха пара.. Всички искат пари, а не фитки. Навремето с 3 фитки купиха апартамент от кмета, а днес заделяйте от закуски за да имате работа държавнавайвайхахахахаха
  • 66 гост

    0 0 Отговор
    Тютюнджиев жив ли е кмета
  • 67 Анонимен

    1 0 Отговор
    И преди и сега кгп кпсс ви управлява, дс, данс, доносници. Не бъдете наивни кво ви казват. По делата ще ги познаете, както казваше на един депутат в нс и жена му в София от провинцията и днес живеят в старият блок купен през живково 1972. Не им вярвайте на депутатите. Те пред вас се карат, а след вас си пият кафето. Караха се и тя им го каза на двамата. И тя от дпс, ако си чувствителен човек не си за там. Мъжа ми за 4 години с две операции. Много възпитани турци. На възрас са, живи са, но винаги говорят на български език. Много интелигентни, с висше, но доган го изгонил, защо, защото не се изказвал и не се карал.. Кой вика виж бобчо ги издига на върха да греят и светят като Коледни елхички.
  • 68 Язе

    2 2 Отговор
    До кога с тези активни мероприятия? А някои мисирки се подмокриха чак с крокодилските си сълзи, че момчето било изоставено от безотговорния си баща. То бива слугинаж, бива ама от чупки в кръста ще получат дископатия.
  • 69 moni

    0 0 Отговор
    Чакаме пик да покаже буби без kiloti. Da mu vidim dreboliite, cervata visnali
  • 70 Слугинаж на шапката

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    Ида се докарате или не на Радефф му падна имиджа на минус 40. Партиите в Парламента напомняха да му потърсят сметка и само тихо го схокаха. Не му поискаха и ИМПИЙЧМЪНТ за призоваване на бунт от площада с вдигнатата юмруче. Да се надяваме след изтичане на мандата му да чуем повече от Съдебна власт.
  • 71 Матей

    0 2 Отговор
    Опитва се да замаже положението,но безполезно,копието на войната е хвърлено отдавна,а това е само епизод от нея(древен римски обичай при обявяване на война).Нормално стана напоследък да се говори с намеци и недомлъвки,да се подмята зад гърба ,по селян-дур-ски,думам ти дъще,сещай се снахо.това е толкова пошло и мерзко,недостойно,а когато се върши на толкова уж високо ниво,е трагично.
  • 72 анонимен

    0 2 Отговор
    Бойко Борисов и той е от старата диктаторска школа. И това го потвърждават лекари, мъжете им изгонени от Богомил Бонев. А Боросов от 2001 година е. Кво очаквате. Да се промени. Кой оцелее оцелее както ми казва лекарката. Добре че съм аз да го храня. Млад с висше са го изгонили от системата. Тя е бонбон, сладурана докторката. Двете й дъщери лекарки в сащ, на годините на б. б. е. Дпс не ви е виновно. Вие си го направихте и в момента е същото, а те зад гърба ви се смеят, дори помаци цигани зад гърба имитира подигравателно оникновените българи, защото са простовати. Много можем да пишем, но... Очевидци и слушатели...
  • 73 То тия

    1 0 Отговор
    само Лиам Нийсън може да ги оправи...
  • 74 Анонимен

    0 0 Отговор
    Без избори. Всичко е тска оплетено, объркано. Уж герб партия на богатите, а в нея най кокушкарите и обратно в бсп са богаташите. При Цветанка Ризова вторият гост по БНР много добре описа нещата. Отвън чакат огладнелите и кво правим. Крадене и оправдания. Шуробадженащината е в държавните администрации. Крият се заможните на гер комунистите. Живеят си, а много други младежи по цял ден сноват по улижите. Едно турче сложил чантата, а вътре празна, надн40 г. С пенсията на старата си майка вдовица, и с българите е същото. В квартала ми казва една помакиня окомо и над десет са българите. А бяха бб 2009 само на 25,26,..погубени години. Но те за зли душици. Само те трябва да живеят, а всичко друго да се оправят, но как бе крадливите бе
  • 75 Вик

    0 0 Отговор
    Много мнения много пози ама нали всички искаме истината за всички.Да ама тя боли господин президент.Пиша ви с малко п.
  • 76 Анонимен

    0 0 Отговор
    Иска. Много се краде. Едни и същи сте в краденето. Приятно крадене. Добре че напуснаха скапаната българия.
  • 77 Джо Сатриани

    0 0 Отговор
    Тоз от Банкя е БРУТАЛЕН лицемер ! Още от времето , когато е ставал комунист , през напускането на семейството си , до мутренските му години и сега към това , че се прави на ДЕМОКРАТ ! Чиста проба подлец !
  • 78 грегор мендел

    1 0 Отговор
    Само падането от власт и забравата ще са наградата на простака от Банкя !
  • 79 Анонимен

    0 0 Отговор
    Някои хора сме били ок сега. Кво му е хубаво. Има жени над 80 години. Живеят на село и от село не са излизали. Не са ходили в никой град и тоя до мен хората били добре, като бойко лъжат. Да живееш в Бг да не можеш от 20 г да отидеш на море. В софия на лекар. Фобре са които крадоха.
  • 80 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Ако си служител в учреждение и някои простак каже « туквсички са мутри или мутри вън» вашите деца как ще се почустват сред съучиници и приятели
  • 81 Дядо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "братя Тодорови":

    МЪдрия отстъпва Не нападки те семеиството ми и винаги повтаря за къща и шкафчета /
  • 82 Чичо пейо

    1 0 Отговор
    Вие добре ще го махнете Боко ,ама не виждам кой ще сложат на негово място.ха.ха
  • 83 НЕВЯРА

    1 1 Отговор
    РАДЕВ МОМЕНТАЛНО МУ ОТГОВОРИ , ЧЕ НЕ МУ ВЯРВА НА КРАДЕЦА ЛЪЖЕЦ БОЙКО ....... ИЗООООБЩО !
  • 84 ХайлАдолф

    1 0 Отговор
    Кой ли ги чете тия джендърлиберасти от ДочЗелце ......
  • 85 ТАКА Е

    0 0 Отговор
    БОЙКО Е ПРЕМИЕР КОЛКОТО Е И ГЕНЕРАЛ !
  • 86 216

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Смени си името.Не се наричай българка,може би рускиня.