24 Февруари, 2021 15:03 8 400 110

Баце вече боцка с голямата спринцовка, че изборите идват с 200

  • ваксинация-
  • ваксиниране-
  • национален план за ваксиниране-
  • ваксини-
  • парламентарни избори-
  • бойко борисов

В навечерието на 4 април банкянският хитрец парадира с "великодушието си" пред народа

Баце вече боцка с голямата спринцовка, че изборите идват с 200 - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 4 декември 2020 година правителството гордо представи как най-добрите специалисти в страната са разработили Национален план за ваксиниране на населението срещу COVID-19. Бил съставен според указания на Световната здравна организация, на водещи страни членки от ЕС, бил съобразен и с всички особености на българската здравна система. Абе, с други думи – бъдете спокойни, планът е перфектен, излизаме от кризата, само да дойдат ваксините.

Малко след това, в края на годината, под оглушителен медиен шум България дочака и пристигането на първите ваксини, за да започне същинската част от битката с коронавирусното разпространение. Е, ваксините дойдоха – безброй пъти чухме как стоварват нови и нови пратки, но България продължаваше да стои на европейското статистическо дъно с под 0,5% имунизирани граждани.

За два месеца в хаоса на ГЕРБ се вредиха да се боцнат по няколко лекари и социални служители на ден. И така до миналия петък, когато бащицата Борисов заряза широко рекламирания ваксинационен план и пусна „зелените коридори“. Заряза го въпреки оплакванията на стотици подведени от системата общопрактикуващи лекари – отишли в РЗИ в синхрон със заповедите, с готовите списъци, но се сблъскали с пълната липса на организация. Голям процент от спадащите към приоритетните, според Плана, желаещи да се ваксинират, не се доредиха. Нaй-риcкoвитe групи – възрacтнитe граждани и хрoничнo бoлнитe, които бяха ocтaвени в прeдпocлeднaтa фaзa на Плана, изобщо не успяха да дочакат ред, оставени на произвола от премиерското разпореждане „Юруш на ваксините!“ И всичко това заради липсата на координация между Националния оперативен щаб, здравните инспекции и всички останали по веригата. Като за капак здравният министър Ангелов излезе и обвини българското общество, че е глупаво, недисциплинирано и самите граждани са провалили имунизационния процес.

Важно е не някой друг, а Баце да заповяда по телевизията, за да се чуе Името му, а дали е осъществимо и приложимо – не. Не е от значение мнението на потърпевшите от системата, а банкянският хитрец да парадира с "великодушието си" пред народа. Унизително е, че това се случва дори в момента на историческа здравна криза, когато гражданите най-много се нуждаят от истински експертни мнения и действия. За жалост гласът на светилата в здравната система, чиито високи професионални умения и опит са безспорни, е заглушен. Професори от Националния оперативен щаб тичат като кученца след джипката на Борисов и пригласят ли, пригласят каквото им бъде разпоредено – я за да не им "изстинат" постовете, я за да се "намърдат" на политически такива в бъдеще. Разумът отсъства за сметка на пошла политика. И то когато е най-нужен.

„Зелените коридори“ погребаха Националния ваксинационен план и сега спешните центрове са големи струпвания на най-различни потоци хора, което само по себе си в условията на пандемия е безумица. Правителството си играе с живота на хората – днес е така, а утре ще е друго, повлияно сериозно от факта, че след малко повече от месец са парламентарните избори.

Новоизмисленият подход „Ваксинирай наред“ по 10 000 на ден се превръща в предизборната кампания на Борисов и ГЕРБ за 4 април. За сметка на всички останали групи хора Баце хитро извади коза да забърза ваксинирането на активната част от обществото, за да не остави икономиката в ступор и да има повод да свали напрежението върху себе си, идващо и от ресторантьорите, отваряйки заведенията. Още два заека с този куршум.

Официална кампания на ГЕРБ дори няма да им е нужна, стига да фокусират изцяло вниманието на масата върху инжекциите и разхлабването на противоепидемичните мерки. Очертава се тази предизборна кампания да бъде платена с живота и здравето на българина, а благата да останат за върхушката.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 136 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    38 183 Отговор
    Баце ще бие с разлика всички кандидати за власт и не щото е много убав, а щото Ганьо е много гладен и уплашен.
  • 2 Жоро

    29 190 Отговор
    Бойко е хитър и пак ще спечели.

    Коментиран от #86

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 J Y Moineau

    174 14 Отговор
    Ами после пак гласувайте за ГЕРБ.

    Коментиран от #71, #105

  • 5 Си ган

    22 192 Отговор
    Абе не ви ли омръзна!!! Такъв бой ще ядете през Април, че после "хъката-мъката" ще му поднасяте букети и ще му целувате ръка..

    Коментиран от #30, #37, #43, #47, #73

  • 6 Фактъ

    143 12 Отговор
    Буци ще трябва с кожената да го ваксинират на входа на затвора .
  • 7 зевзек

    64 6 Отговор
    бацето боцка приоритетно матите харите, с млякото на дядо ги инжектира, за здраве и дълголетие им прави процедури
  • 8 гост

    39 15 Отговор
    Ех Коце , коце ... и тебе ще те боцне ...изотзад ...
  • 9 Първан

    102 7 Отговор
    Баце 10 години боцка народа,а той народа си трае и се прави,че му е хубаво.
  • 10 Българка

    116 10 Отговор
    Под "мъдрото ръководство" на ОПГ в страната е разруха и хаус. Няма никакъв ваксинационен план. Всичко е на юруш ! Противоепидемичните мерки са на база проба- грешка и разпоредени от психопат без здравни доводи и очаквания!
    Престанете по няколко пъти на ден да показвате туриста. Става все по-омразен, ако вече това е възможно!

    Коментиран от #57

  • 11 Крум

    117 7 Отговор
    В историята ще остане като ликвидатор на държавността, и най високата смъртност на населението в света! Б.ъ.л.г.@.р.о.у.б.и.е.ц.
  • 12 РАДИО ЕЛТО

    117 9 Отговор
    патологичен лъжец
    двуличник
    крадец
    мутра
    престъпник
  • 13 Го4о

    15 89 Отговор
    Нинова и Мая ще ги боцка една по една на 04.04.21г.
  • 14 фен

    14 91 Отговор
    Баце го боли фара! След изборите, пак е той! Скачахте, ревахте, и докарахте Мая, Божков и сие тупани за "алтернатива"!
  • 15 РАДИО ЕЛТО

    72 5 Отговор
    тичат като кученца подмазвачите
  • 16 Леле мале

    89 9 Отговор
    Тиквун без власт,сам ще иде в Карлуково..
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 боко ПКП

    76 8 Отговор
    От кого го пазят, нали е човек от народа, голяма охрана. Охранители в БГ дал господ!
  • 19 Супер

    60 3 Отговор
    Добре че баце отваря кръчми и дискотеки та дилърите на дрога като преслава вукова от дружба 1 да бръмчат по заведенията а не да пласират от апартамента или мазето на входа
  • 20 Българка

    71 5 Отговор
    Oчeртaвa ce тaзи прeдизбoрнa кaмпaния дa бъдe плaтeнa c живoтa и здрaвeтo нa бългaринa, a блaгaтa дa ocтaнaт зa върхушкaтa.
  • 21 РАДИО ЕЛТО

    65 5 Отговор
    правителството няма да отпусне ВЕЛИКДЕНСКИ НАДБАВКИ нали трябва да плащат на ромския електорат
  • 22 Майна

    63 5 Отговор
    НЯМА НУЖДА ОТ ВАКСИНАЦИЯ, ЗАЩОТО Е ЯСНО, ЧЕ ПАНДЕМИЯ НЯМА...ИМА ВАКСИНИ, КОИТО СА С..ЕЯСНО ДЕЙСТВИЕ...ДАНО ХОРАТА СА ГО ОСЪЗНАЛИ...ТРЯБВА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ, ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ ХУНТАТА...ИНАЧЕ СИ СТЯГАЙТЕ КУФАРА И КАТО МЕН И МНОГО ДРУГИ...ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЕВАКУИРАТЕ
  • 23 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    34 17 Отговор
    Приятели! Имам прекрасни новини ! Сега се връщам от съвещанието на Централния предизборен щаб на нашата партия ГЕРБ! В Бургас листата на ГЕРБ ще води Любен Дилов-син , бивш съдружник на Слави Трифонов в КУ-КУ! В Пловдив листата повежда Дани Каназирева , бивш активист на ДА БЪЛГАРИЯ ! Във Видин кординаторката на партията на Слави ИТН Росица Кирова ! В нашия град Велико Търново листата води здравния министър Костадин Ангелов а 2-ри от гражданската квота е Станислав Недков -Стъки! Нещата се развиха чудесно ! За вашия лидер Бай Курти идват нови огромни финансови приходи ! Вече 21 години ви въртим на малките си пръстчета с Бойко от Банкя ! Наздраве!

    Коментиран от #32, #35, #44, #49, #77

  • 24 РАДИО ЕЛТО

    45 3 Отговор
    БОЙКОВВАТА шия не е от туршия
    БОЙКО хапвал някога филия с мас а колко ХОРА боледуват гладуват мизерстват с безработица хипер инфлация
  • 25 Арто

    40 2 Отговор
    Бойко ще изпраща самолет за ваксините,но дали има с какво да го товари?
    Пращаш превоз,товар йок.
  • 26 1111

    3 39 Отговор
    Изключително просташко заглавие.Как да прочетеш такава статия?ФАКТИ много непрофесионално!
  • 27 Карагъзов от каде е тоа бе баце

    6 16 Отговор
    В тоа саит трудно ще видите едно българско име
  • 28 Мдаа

    47 2 Отговор
    Вече ги няма и зелените коридори. Нямат ваксини. Има само банкянска наглост и гепирастка тъпота. Но медицински пудел професори има. Много.
  • 29 МИЛЕНИУМ

    41 4 Отговор
    как може НАРОДА да вярва на тоя та този БОЙКО пращаше някога неприлични есемеси на тенисистката СЕЦИЛ КАРАТАНЧЕВА
  • 30 АНОНИМЕН

    26 3 Отговор

    До коментар #5 от "Си ган":

    чупка циганино
  • 31 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    38 3 Отговор
    СКЕЧОВЕТЕ МУ ИЗМАМНИ КРАЙ НЯМАТ,ДО 04.04 ЩЕ СЕ НАГЛЕДАМЕ:-) ЧАКАМЕ ГО ДА СЛОЖИ САМО БЯЛАТА ПРЕСТИЛКА И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ВАКСИНИРА ПО ПОЛЯ И ПАЛАНКИ:-)
  • 32 Потресен

    50 5 Отговор

    До коментар #23 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Граждани. Клети подтиснати сънародници. Преди няколко дни жълто- кафявия ГЕРБерски сайт ПИК бе писал че номинации за листите на ГЕРБ от гражданската квота били мутрата Станислав Недков -Стъки , политолога Стойчо Стойчев и други. Представяте ли си? Осъждания за рекет , грабежи и побои Стъки? Докъде може да стигне падението на хунтата?! Миналата есен когато тази мутра организираше контрапротести в подкрепа на ГЕРБ и се заканваше на протестиращите , в медиите излязоха интересни факти. Тази мутра поставен от ГЕРБ начело на федерацията по ММА е получавал по 3 милиона от ММС , тоест пари от нашите данъци. След това е връщал обратно 1/3 от парите под масата в черната каса на ГЕРБ , а останалите прибирал в неговия джоб. След ликвидирането на шайката и грабителска хунта ще се потърси отговорност за нашите раздадени пари и също и съдебна отговорност. Не може една мутра с парите от нашите данъци под формата на финансиране за федерацията му да си купува имоти и затворени комплекси по черноморието а на народа да се вдигат данъците и осигуровките които да отиват в джобовете на подобни мутри
    ОСТАВКА- СЪД -ЗАТВОР

    Коментиран от #38, #79

  • 33 Да ма не

    33 3 Отговор
    Май него го боцкат с голямата спринцовка в Симитли.
  • 34 Барбо

    27 1 Отговор
    Нали ваксите се разпределят пропорционално в целия ЕС - защо при нас не идват и пак сме последни?! На фон дер лажем приказките...
  • 35 СОФИЯ

    9 3 Отговор

    До коментар #23 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    ти си никой не си фактор а след изборите какво ще ядеш имаш кървави пари лесни пари лесно се харчат
  • 36 зевзек

    20 2 Отговор
    това са две доста изявени и познати личности, стъко ака набивам го отзад на полицаите с 200, и стойчо доцента, мастилената ръка, газим наред за хунтата, и двамата мачкат и газят, трябва тепърва да научим имената на другите красавци в листите
  • 37 БЪЛГАРИЯ

    19 3 Отговор

    До коментар #5 от "Си ган":

    гаден мизерен тип си разбра ли бе

    Коментиран от #40

  • 38 Хахаха

    2 14 Отговор

    До коментар #32 от "Потресен":

    Що не видиш мале ле колко от Бсп са осъждани, и следствени мале ле за корупция. Листата на БСП и ДБ е по шаренка😄😄😄😄💰💰💰😄😄🤣🤣🤣🤣🤑🤑🤑

    Коментиран от #85

  • 39 Нужни са 110.000 гласа една партия да

    28 2 Отговор
    Влезе в парламента за такъв брои лесно подкупват цигани и турци,така че българи време е да гласуваме ще отнеме 2 минути да изметем боклуците коромпирани от държавата без закон
  • 40 Абе ганьо

    6 6 Отговор

    До коментар #37 от "БЪЛГАРИЯ":

    ЗАЩО се криеш под името на България!!!!??? Малоумени действия.

    Коментиран от #42

  • 41 Си ган

    6 20 Отговор
    Бойко ви го набива с 200 а бай курти с 300...Бойко владее България и финансово и политически а бай курти сгъва в джоба си хилядарки...А нека има такива като Елто да са смазвани и да се облизват...Света е устроен чудесно ! Курти❤️❤️❤️❤️❤️ Колко от милионите които дава министър Кралев на Стъки ще даде и на тебе ?
  • 42 Шамара

    7 4 Отговор

    До коментар #40 от "Абе ганьо":

    Браво колега Си ган. Ти като всички нас си го разкрил този подтиснат глух дявол под колко ника се крие
  • 43 МИЛЕНИУМ

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "Си ган":

    боклук такъв
  • 44 СОФИЯ

    12 4 Отговор

    До коментар #23 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    след изборите си по контейнерите КУРТИ
  • 45 Иван

    37 3 Отговор
    След малко повече от месец на изборите всеки който гласува за лицата Магарешки , Винкел Симеонов -Балевски , агент Иван(Каракачанов) или си остане в къщи и не гласува , все едно подкрепя сегашната крадлива клика и шайка и му харесва да бъде ограбван ! Нека излезем масово и гласуваме? Да , грабителската шайка има сигурни гласовете на 100-те хиляди така наречени учители и на техните роднини , на полицаи , военни , администрация , бордове на директори в държавните фирми , в областните и общинските управи , на работници и служители в Герберските фирми които гласуват под строй и на купените над 300 хиляди гласове. Но нека излезе всеки един от останалите милиони честни и отрудени хорица и бъдат неутрализирани тези 800 хиляди гласа на индивидите на държавната ясла и купените гласове. Няма кой друг да гласува вместо нас.
  • 46 Как върви ваксинацията в Ромските

    17 3 Отговор
    Квартали и махали??? Имали за Ваксинация, зелени коридори, денонощно отворени,??? Мълчание, Пълно малчаниеТишина!!
  • 47 РАДИО ЕЛТО

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Си ган":

    ти защо ме обиждаш не виждаш ли крадът ми ника

    Коментиран от #51

  • 48 Минувач

    22 2 Отговор
    Много вреден вирус в джип броди из народа! Сравнение с него СО е като лека хрема!
  • 49 СОФИЯ

    6 5 Отговор

    До коментар #23 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    много лъже а който лъже не пали на лъжата краката са къци носът голям
  • 50 РАДИО ЕЛТО

    21 3 Отговор
    герб всичко се връща както пее РУШИ ВИДИНЛИЕВ ще дойде и за вас видов ден
  • 51 Си ган

    3 12 Отговор

    До коментар #47 от "РАДИО ЕЛТО":

    Нали се разбрахме нещо за обидите, забрави ли?

    Коментиран от #60

  • 52 ПОКЛОН

    3 27 Отговор
    благодаря ви господин Борисов че ни отваряте на 1ви
    вече се бяхме отчаяли но вие отново сте лъч светлина за нас обикновения народ
    от лицето но ангелов виждам че не му се отварят заведенията но вие ни отваряте и ни давате отново хляб в ръката имате моя глас на 4ти
  • 53 Наблюдател

    19 3 Отговор
    Тук 3 трола на ГЕРБ ( Си ган , шамара и бай курти) са обкръжили Елто и го сриват и гаврят. Но той оказва яростна съпротива и с никовете СОФИЯ и Милениум. Битката е неравностойна защото се присмиват и на неговата бедност

    Коментиран от #54

  • 54 Радио АЛТАФ

    5 4 Отговор

    До коментар #53 от "Наблюдател":

    И най вече с ника БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #56, #72

  • 55 Уйке

    19 2 Отговор
    В стила на Б. Борисов е да погази всички разумни мерки на здравните организации, само и само да изпъкне като свински м. де в редка кал с пълководческите си качества! Странното е, че маститите професори, които пърхат като пеперуди около него,гледат и мълчат като п. тки, за хаоса който той забърка!!!
  • 56 Станислав Недков -Стъки

    5 7 Отговор

    До коментар #54 от "Радио АЛТАФ":

    Пише за мен ли този ?!?! Да ми пише на вайбъра там да си поговорим - 0886999444

    Коментиран от #63, #67

  • 57 Пише се

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    ХАОС !!!
  • 58 Омерзен

    24 1 Отговор
    Този омразен пожарникар, заедно с всичките му калинки и подлоги, вън веднага и завинаги от живота ни!А след изборите ще усети истинската ни !любов
  • 59 Тарикатът от Банкя

    2 7 Отговор
    Спокойно за лично ще ваксинирам всеки,прекарал съм го и имам антитела!
  • 60 РАДИО ЕЛТО

    3 4 Отговор

    До коментар #51 от "Си ган":

    значи не ти ме обиждаш ИЗВИНЯВАЙ БЛАГОДАРЯ ти

    Коментиран от #62

  • 61 Си ган

    6 17 Отговор
    Аз съм активист и участвам в кампанията на ГЕРБ безплатно..Работя в голяма компания , заплатата ми е 5-цифрена , доволен и щастлив съм..Имам прекрасно семейство и деца...Удовлетворен съм от управлението и затова ГЕРБ винаги печели и ще печели и занапред...

    Коментиран от #64, #69

  • 62 Си ган

    5 4 Отговор

    До коментар #60 от "РАДИО ЕЛТО":

    Кой те обижда не казвам..Но ти не ми отговаряй на коментара под номер 5 с други никове....Да не си разваляме отношенията...

    Коментиран от #66

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Си ган

    5 5 Отговор

    До коментар #61 от "Си ган":

    Евала колега :) май ще почивам пък ти пиши от мое име :)
  • 65 Си ган

    7 3 Отговор

    До коментар #63 от "БЪЛГАРИЯ":

    Хахаха ще умра от смях като чета коментара ти...Да знаеш ако получа инфаркт или инсулт като тебе ти ще си виновен :) :) :)

    Коментиран от #70

  • 66 РАДИО ЕЛТО

    4 2 Отговор

    До коментар #62 от "Си ган":

    друг ти е писал с ник БЪЛГАРИЯ именно от 5 пост ДОВИЖДАНЕ приятна работа и приятна вечер на теб съпругата децата поздрави ги от мен ако е редно с поздрави никнейм
    РАДИО ЕЛТО
    ДОВИЖДАНЕ ПРИЯТЕЛЮ
  • 67 Си ган

    6 4 Отговор

    До коментар #56 от "Станислав Недков -Стъки":

    Шефе и твоя номер като моя е златен..:) От кой ти е подарък ? От шефа Бойко или от Дидо Пеевски ?
  • 68 Русоеб

    4 17 Отговор
    БАЦЕ ТАКА ЩЕ ВА БОЦНЕ С ГОЛЯМАТА ИНЖЕКЦИЯ ЧЕ СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ А СЕГА МАРШ НА АМБРАЗУРАТА ХИЕНИ РУСОРОБСКИ

    Коментиран от #91

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 БЪЛГАРИЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "Си ган":

    желая ти приятна вечер макар щото е 16 и 15 ДОВИЖДАНЕ
  • 71 гост

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "J Y Moineau":

    Няма спокойно нали има слави намесва се още един и ще страдат, като при футбола 30 години бяха свикнали цска или левски и се менкат и като дойде още един не се радват много.
  • 72 АНОНИМЕН

    4 5 Отговор

    До коментар #54 от "Радио АЛТАФ":

    шушумига шашава
  • 73 Ужас2

    20 1 Отговор

    До коментар #5 от "Си ган":

    Троле,сън сънуваш. Свърши се с Тиквун. Никой не ще таралеж в гащите. Ще го усетите след месец, когато приближените му хиени го заръфат...

    Коментиран от #78

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Перо

    16 2 Отговор
    Още малко и бай Ставри ще ваксинира Тиквун в СЦЗ.
  • 76 АНОНИМЕН

    14 3 Отговор
    СИ ГАН е герберски ТРОЛЕЙ и след месец ще е ГЛАДЕН и по кофите

    Коментиран от #80

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Си ган

    4 11 Отговор

    До коментар #73 от "Ужас2":

    Напротив, ще изплува като Феникс от пепелта, която всички борещи се за кокала хвърлят по него.....ще падне голям рев, но хората не са глупави, знаят кое е правилното за родината!!!
  • 79 Какъв

    9 1 Отговор

    До коментар #32 от "Потресен":

    Затвор, той е за бесене!
  • 80 Си ган

    3 9 Отговор

    До коментар #76 от "АНОНИМЕН":

    Си ган ще ви се смее на простите анонимни кратуни сега и завинаги :) прош*ляци такива!!!
  • 81 заката

    15 1 Отговор
    МАТА ХАРИ ЩЕ ГО ВАКСИНИРА НА 04.04 ПОДОБАВАЩО ОБЕЩАЛА Е!

    Коментиран от #89

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 НЕКАДЪРЧО

    13 2 Отговор
    АСТРА ЗЕНЕКА ГО БОЦНАХА С КОНТРА И НЯМА ВАДЕНЕЕЕЕ , ЩОТО Е МОТИКА НАШЕТО КРАДЛИВО - ЛЪЖЛИВО , НЕКАДЪРНО МИНИСТЪР ПРЕЦЕДАТЕЛЧЕ , НЕЩАСТНО !
  • 84 Бай Ставри

    14 3 Отговор
    на 5ти ми го доведете буци в бобовдолския булка ще го направим
  • 85 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "Хахаха":

    Тъй ли ва....дай имена....???
  • 86 АЙДУК

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    НЕКА СПИЧЕЛИ , БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДИ - ДАЙ БОЖЕ ПАК ДА СПИЧЕЛИ КЬОПЕКА С КОФАТА С ПОМИЯ ЗА ПРАСЕТО !
  • 87 Воробянинов

    12 1 Отговор
    Кога ще ваксинираш ромите ,Борисов?Те не ти трябват само за избори!Обричаш ги на смърт от КОВИД и да сеят зарази в обществото!Но тебе толкова те е грижа и за българите,защото знаеш,Че няма да гласуват за ГЕРБ!!!
  • 88 МУТРОООО

    11 3 Отговор
    Отец Боян Саръев
    България е толкова независима, че нищо не зависи от нея."
  • 89 Д р Вирхов

    5 1 Отговор

    До коментар #81 от "заката":

    Отдавна го е заразила със сифилис,вече е в трета фаза със психична симптоматика,,има луетични гуми в мозъка,,!!!
  • 90 група зевзеци

    8 1 Отговор
    Като в старите мутренскки времена: Онези с костюмите са пазачите на онзи с фланелката:-)))
  • 91 Ленин

    3 7 Отговор

    До коментар #68 от "Русоеб":

    Всички русофили в Белене на прасарите!!!
  • 92 NIK

    17 2 Отговор
    Баце, че е ТЪПАНАР, всеки нормален в България го знае. Освен да ЛЪЖЕ И КРАДЕ, НИЩО ДРУГО НЕ УМЕЕ И ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!! Проблема е, че има много и глупаци, които и 5 МАСКИ/ НАМОРНИЦИ/ ДА ИМ СЛОЖИШ НИТО МОГАТ ДА МИСЛЯТ, НИТО ДА РАЗСЪЖДАВАТ. Чисти ОВЦЕ,а даже и за 5лв готови да се ПРОДАДАТ!!!!!
  • 93 изроди

    14 1 Отговор
    тези са престъпници,как ще се бутат и бият възрастните и болните за ваксини,как е възможно това да се допуска с нашите бащи и майки,не мога да повярвам че е такава гад и мръсник тиквата
  • 94 Винкел

    17 2 Отговор
    Какъв хитрец е тоя отвратително прост човек? Прост, а краде, лъже, рекетира, разделя хората, с една дума мръсни.
  • 95 Koko

    12 1 Отговор
    Още малко търпение - 15-ти по смъртност на милион население сред 220 държави, но с новите мерки ще се устремим към първото място и никой няма да ни спре! С Баце начело винаги ще сме първи! Амин!
  • 96 БЕДСТВИЕ

    17 1 Отговор
    ГЕРБ е бедствие за българския народ и за България. Бедствието ГЕРБ най-точно е определено в последното изречение на статията:

    "Очертава се тази предизборна кампания да бъде платена с живота и здравето на българина, а благата да останат за върхушката."
  • 97 Матей

    14 1 Отговор
    Баци не се ваксинира ,а кара другите да стават лабораторни шимпанзета,бил изкарал заболяването,за което със сигурност излъга.Видя ,че така може да се направи на интересен,пък и през това време имаше сигурна скатавка.Пробутва най-долнопробната ваксина,астра-зенека,в цяла Европа я избягват и затуй се озова тук.Повечето хора вече са се срещали с вируса и си имат имунитет,ваксините са излишно,освен че може да се окажат опасни в дългосрочен план.Тестването става за поне 10г.,а дотогава всеки ,който се еваксинирал ,е станал безплатен доброволец за изследване на дадената ваксина.Декларациите са точно затова,ако нещо стане в последствие,никой да не отговаря,нито производител,ни лекар ,ни управник.
  • 98 Фаро

    8 1 Отговор
    Тулупа е боцнат от щъркела още при раждането, това е ясно изразено в неговата мисъл
  • 99 Анти конти

    12 0 Отговор
    Гледах в нета един колаж с кадър от филма "Завръщане в бъдещето" и надпис: "спешно трябва да се върнем в 1958 г., за да дадем на един човек от Банкя презерватив"
  • 100 САЧЕВА

    4 0 Отговор
    Тоя път вие простите дето сте прости като него не сте познали
  • 101 Бат Вальо

    3 12 Отговор
    Кво ви чака на 04.04. ли ... ами, на теслата дръжката ще ви влезе мъжката ... а междувременно Бат Бойко ще реди кабинет №4 ...

    Коментиран от #104

  • 102 палячо

    12 0 Отговор
    Какъв "баце" викате на един най обикновен прост лъжец и крадец? Обикновен подъл и нагъл селски тарикат.
  • 103 Nostradamus

    7 0 Отговор
    Ваксините свършиха у нас.
    Това се случва на петия ден от старта на масовата имунизация.
    Пациенти бяха връщани за друг ден в столицата.
    Засега няма яснота кога ще бъдат доставени ваксини.
  • 104 глава

    4 0 Отговор

    До коментар #101 от "Бат Вальо":

    Тя на теслата дръжката ще ти влезе мъжката, на теб и на такива катото теб , дето викат бат на един крадец. Той и бандата му в твоя джоб бъркат и крадат.
  • 105 пфу

    2 7 Отговор

    До коментар #4 от "J Y Moineau":

    Разбира се че ще гласуваме за Баце.не се и съмнявай че пак ще бие.
  • 106 На баня в Банки

    3 10 Отговор
    Ай на бас, че Бат Бойко ще бие пак всичките, като маче у дирек!
  • 107 Бойко Сицилията

    3 0 Отговор
    Италиански Прокурор ще го съди за предателство срещу Италия
  • 108 Другарка

    2 2 Отговор
    Обичам голямата спринцовка на бат Бойко Нека да ни боцка
  • 109 аз съм Веска

    3 0 Отговор
    "ВЕЛИКОДУШНИЯТ " НЕЩО СЕ ИЗЛАГА : ПЕНСИОНЕРИТЕ МУ СА МИЗЕРНИЦИ . ВЪЗДУХ , ВОДА , ТЕРИТОРИЯ - ОТ МРЪСНИ, ПО- МРЪСНИ .
    МЪЖЕТЕ В ДЪРЖАВАТА МУ СА ИЗГУБИЛИ РЕПРОДУКТИВНИ СПОСОБНОСТИ ...А ТОЙ БОЦКАЛ ... С ТРЪБА ...СЪС ЗАЛЕПЕН СЕКСОЛОГ ЗА НЕЯ ...Е ТАКА БОЦКА ...
  • 110 Иво легионера

    1 0 Отговор
    А кой друг направи нещо плюете по Бойко акой от другите алтернативни политици направи нещо е те са заети 😂 кой ще ни оправлява кумунистите които партията немогат да си оправляват ? Онзи клоун Слави без програма и ясна представа какво прави ? Или лятото на българският милярдер педофил изнасилвач и убиец Божков ?