15 992 125

Борисов се справял най-добре с кризата. Вярно ли е?

От думите на премиера се разбра още, че той не смята пандемията за приключила, нито пък натоварването на здравната система

Борисов се справял най-добре с кризата. Вярно ли е?
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Навсякъде, където се появи с джипката, премиерът Борисов не пропуска да отбележи, че се справял по най-добрия начин с пандемичната криза. Колко истина има в това? Георги А. Ангелов провери фактите:

При всяко свое появяване във Фейсбук, в села и заводи Бойко Борисов продължава да твърди, че управлява кризата с пандемията по най-добрия начин. Последният такъв пример е от хасковското село Малево, където заедно със здравния министър Костадин Ангелов премиерът пристигна с един мобилен пункт за ваксинации.

Пред журналисти в селото Борисов благодари на медиите, които “отразяват ситуацията в Нидерландия, Испания, Германия, Гърция. "Ние управляваме пандемията по най-добрия начин. Това е безспорно и всички колеги го отчитат вече", каза нескромно премиерът. Това, което не каза, е как е стигнал до този извод.

С кого се сравнява Борисов?

Ако приемем, че той прави паралел с назованите от него страни, в Гърция и Германия има по-ниска заболеваемост от тази в България, сочат актуалните данни на Европейския център за профилактика и контрол върху заболяванията. А що се отнася до смъртността, България стои по-зле отколкото Нидерландия и Гърция. В южната съседка на България дори смъртността е в пъти по-ниска от тази в България.

Това обаче изглежда не пречи на Борисов да твърди, че "у нас са възможно най-либералните мерки”, едно “много дисциплинирано население" и "с перфектните доктори, медицински сестри и лаборанти... ние се справяме най-добре от всички с тази ужасна пандемия”, натърти Борисов. Само в Малево той изрече това на два пъти в рамките на няколко минути.

България се намира на 15-о място (от 152 държави в света) по смъртност с показател 1 437 починали на 1 млн. души население от началото на кризата, сочат данните на worldometers.info. По заболеваемост пък е на 62-ро място с 34 506 инфектирали се на 1 млн. население. Високата смъртност от коронавирус не говори много добре за българското здравеопазване, което пак е функция на доброто управление.

Последни в ЕС по ваксинирани

По данни към 23 февруари България е последна в ЕС по темпове на ваксиниране – с 1,6% ваксинирани с първа доза и 0,5% с втора доза, по данни на Европейския център за профилактика и контрол върху заболяванията. Но пък в Малево чухме министърът на здравеопазването да изрича следното: "Ваксинацията върви с темпове, които на нас ни харесват". А премиерът добави, че организацията на процеса била перфектна.

Тези цифри не подкрепят твърдението на Борисов, че България най-добре управлява кризата, или най-малкото са преувеличени.

“Нормалният живот” като показател

Възможно е Борисов да приема “нормалния живот” като показател за добро управление на кризата, защото изолацията и локдаунът не носят политически дивиденти преди избори. “В момента всичко е отворено почти, след някой друг ден ще отворим и ресторантите, учениците ходят на училище, фитнеси…”, каза още Борисов в Малево и добави, че един “мислещ, дисциплиниран и интелигентен народ заслужава ние да се отнасяме по този начин с него - да води нормален живот”.

От думите на премиера се разбра още, че той не смята пандемията за приключила, нито пък натоварването на здравната система. Тоест, ще се повишава броят на заболелите и починалите в името на “нормалния живот”. Неслучайно в България първо са били ваксинирани медицинските работници, които "ние сега ще ги натоварим, може би ще ги и претоварим. Но пък ще запазим нормалния живот на всички останали 7 милиона”, подчерта премиерът Борисов.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 114 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 641514818482

  250 24 Отговор
  Това най късия виц ли е ?

  Коментиран от #45, #61, #71

 • 2 ТаУмВзе

  316 23 Отговор
  Шизофренясалата мутра никога не е знаела, що е то истина.
 • 3 Гост

  205 15 Отговор
  Тва е няква мошенгия...
 • 4 гадно

  286 23 Отговор
  Нарцис психопат време е да му се надене усмирителната риза.
 • 5 тарикату

  27 186 Отговор
  Вождът винаги е прав

  Коментиран от #52

 • 6 честен ционист

  32 307 Отговор
  Ганьовците не могат да осъзнаят, че в момента Борисов е национален герой за България.

  Коментиран от #21, #72, #74, #103, #115


 • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  251 21 Отговор
  БОРИСОВ е патологичен лъжец двуличник лицемер мутра престъпник
 • 8 Отвратен

  262 23 Отговор
  Вижте снимката на този индивид. Това нещо наречено премиер ни управлява вече около 12 години. Той има психически проблем и е опасен за БЪЛГАРИЯ. Държавата си я присвои с доган и пеевски. Тези милиарди, които ОГРАБИХТЕ от НАРОДА И ДЪРЖАВАТА ГИ ВЪРНЕТЕ В ХАЗНАТА И БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ВЪНШЕН ДЪЛГ!!!! НА ОНЯ СВЯТ НЯМА ДА ВИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ!!!!!!

  Коментиран от #120

 • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  185 18 Отговор
  БОРИСОВ е нарциц самовлюбен егоист
 • 10 Русенец

  188 15 Отговор
  Този поглед говори достатъчно.
 • 11 възпитаник

  161 16 Отговор
  затвор за мутраците
 • 12 СТЕЛА

  100 12 Отговор
  къде е СИ ГАН що не е на абразурата да пази вожда слънце и оня лъжец БАЙ КУРТИ МАРТИН ТЪРНОВЧАНИНА
 • 13 БОЧКО

  149 17 Отговор
  Това КОЙ му го казва, че се справя най-добвре? Шиши ли, или спиртосалия се Доган? Длъжни ли сме да вярваме на празните приказки и лъжи на един осъден за лъжи крадец? Всеки решава сам.
 • 14 Сатъра на Хана

  110 15 Отговор
  Той е простия уфчар , ... на още по-простия материал
 • 15 Кмета на Симитли

  100 12 Отговор
  След процедурата която му направих, със сигурност ще се справя най-добре в тоалетната, за пандемията не знам!
 • 16 пройчо

  131 15 Отговор
  Все по-идиотско изражение придобива , с всеки нов ден !
 • 17 Българка

  154 16 Отговор
  Тоя шизаофреник имам чувство, че с непрекъснатото хвалене/лъжи иска да убеди не толкова българите, колкото себе си. Той се е отлепил тотално от земята и си живее в своя измислен свят, в който си е самодостатъчен.
 • 18 Жоро

  22 146 Отговор
  За ГЕРБ ще гласуват над един милион българи.

  Коментиран от #93

 • 19 Боко е добро момче

  75 15 Отговор
  Дойде демокрацията,всички пътища лоши,фана се с лоши другари и стигна дотук..
 • 20 ТРОПЧО

  102 16 Отговор
  Дааааа НАИ ДОБЕ УСВОИ ПЙРИТЕ ЗА СЕБЕ СИ АЗ СЪМ ФИ.МА ПОДАЛА ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОСЛОВУТИТЕ МУ ПОМОЩИ ЗА БИЗНЕСА НА 16.03. 2020 И ДО ДЕН ДПЕШЕН НЯМАМ ОТГОВОР ПИШЕХЕ КОЛКО ОТ ВАС СА ПОЛУЧИЛИ НЕЩО !!! МНОГО МОЛЯ БЕЗ ТРОЛОВЕ НА ГЕРБ

  Коментиран от #59, #62

 • 21 Българка

  138 21 Отговор

  До коментар #6 от "честен ционист":

  Честно ли? Мислиш Борисов за национален герой? Да не се возиш в багажника на джипката? Та Борисов е най-големият национален предател!

  Коментиран от #30

 • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 23 Сатъра на хана

  81 12 Отговор
  А надолец от Б анкя ни яха В суе го псуваме в мрака Г ьонсурата се хили кат пръч Д ивите мутри го следват Е мира на СИК е на власт

  Коментиран от #24

 • 24 Сатъра на Хана

  58 13 Отговор

  До коментар #23 от "Сатъра на хана":

  Ж ално блеят стадата а З лият уфчар ходи на мач И ма ли още надежда ? Й овков да напише за нея роман К учето злобно отвръща „Л ошия матриал заслужава само самар“

  Коментиран от #25

 • 25 Сатъра на Хана

  54 13 Отговор

  До коментар #24 от "Сатъра на Хана":

  М ладите бягат в чужбина Н икой не поглежда назад О теца казва на сина : „П ростен си ако не се завръщаш в тоя мрак „ Р адост едничка остана С тадото да му пуснат Азис кючек Т ихо умира Народа У тре ще погребем поредния Човек

  Коментиран от #29

 • 26 hummning 8

  18 95 Отговор
  от всички които са на политическата сцена, Бойко е най добър, най много той вярва в Господ! От добро семейство е. И само той може да задоволи Народа!

  Коментиран от #123

 • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 28 честен ционист

  94 15 Отговор
  Бойко Методиев Борисов е мафиот и трябва незабавно да бъде вкаран в затвора!

  Коментиран от #63

 • 29 сатъра на хана

  37 9 Отговор

  До коментар #25 от "Сатъра на Хана":

  Ф изика на новото време Х имия на несбъднатия рай Ц аря само прибра ги парите Ч акаме да ни гази нов трамвай Ш епнем и свещите палим „Ще дойде и нашия ден“ Ъ , ама едва ли Ь ок гаур каза кротко другаря Доган Ю да червен подкара с кавала Я рема е яко скован
 • 30 СОФИЯ

  35 4 Отговор

  До коментар #21 от "Българка":

  къде са БАЙ КУРТИ и СИ ГАН

  Коментиран от #36

 • 31 маргинал

  69 11 Отговор
  Да бе ..."справя" се ...с хроничната и перманентна криза в кухата си кратуна ... Това заглавие искренно ме засмя ,така ,както и снощното за едни пловдивски полицаи ,дето не са могли да заловят една ...чисто гола жена ...особенно коментарите под статията ... Абе това в България в последно време стана май страната на Хумора и Сатирата :)))
 • 32 Зайо

  47 5 Отговор
  Тоя за какви 7 милиона говори?
 • 33 логично

  36 12 Отговор
  след 31г демокрация по български модел, заимстван и умножен от ссср, бкп издигна за генерален секретар на цк на бкп другаря бойко борисов-тиквун1 ! справи ли се дс задкулисието?- справи се! и боко се справя съответно!
 • 34 Съни

  61 18 Отговор
  Благодаря Ви господин Радев че отворихте очите на българският народ Вие имате съвест доблест и чест Вие ще останете в историята на България наравно с Левски Благодаря ви
 • 35 Фффффф

  32 8 Отговор
  Ако не беше вожда светът щеше да е свършил.. вечна слава...
 • 36 Българка

  8 6 Отговор

  До коментар #30 от "СОФИЯ":

  Защо ме питаш? Нямам идея
 • 37 Реалиста

  55 12 Отговор
  Този недовършен екземпляр не знае откъде се започват разсъжденията.А може би смята , че задните части са по-важни от главата. Може би няма значение - празната кратуна няма семки .
 • 38 Пендо

  57 10 Отговор
  Умре циганката да ме хвали,за това сам се хваля.
 • 39 ПСР

  47 8 Отговор
  А КОЙ да е този,що управлява кризата по-добре от наш Бате Бойко?/ще умирам за нега,ей!/. Той винаги е на бял кон.Гледа толкова строго,че чак лошо.От едната Му страна,юзда държи Ангелов,от другата-Бананиев.А отзад,Мутафчийски с огромна доза,се опитва да ваксинира...самият кон.Ваксини донесе ли ви Бате Бойко-твърдо да.Даде ли ви зелени коридори-също да.Човекът е неуморим-от ранни зори,до късни доби ваксинира,инспектира,строи пътища в гори тилилейски.Открива фабрики и заводи.В калта на нивата е.Не като Радев и Нинова/комунисти/на жълтите павета.Той е всред хората!С нестихващите усилия на Шехерезада от онова имение,всичко това достига до вас.Благинка,мазнинка,даване и правене.Не само я управлява тази криза-направо я е овладял и подчинил.Героически.Един Лидер,една Партия,един Народ! /мнението е препратка към репортаж на в."Работническо дело от 25 февруари 1957 г./
 • 40 До Бойко Методиев Борисов

  54 15 Отговор
  БОРИСОВ, ЛАВИРАНЕТО МЕЖДУ ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И ЧЕКМЕДЖЕТО КОСТВА ЖИВОТА НА 10000 ДУШИ. МЕТОДЪТ "ПРОБА - ГРЕШКА" МОЖЕШ ДА ПРИЛАГАШ САМО ВЪРХУ СЕМЕЙСТВОТО СИ И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ. КЪДЕ ЩЕ СЕ СКРИЕШ ОТ РОДНИНИТЕ И БЛИЗКИТЕ НА ТЕЗИ 10000 БЪЛГАРИ? КЪДЕ? ВЕЧЕ СИ ПО - НИСЪК С ЕДНА ГЛАВА!

  Коментиран от #60

 • 41 Решетников

  16 6 Отговор
  Да , вярно е.
 • 42 Наблюдател

  41 9 Отговор
  В най-добрия случай това е виц, а иначе е диагноза!

  Коментиран от #124

 • 43 Павел Пенев

  28 10 Отговор
  Не виждате ли, че той с всичко се справя най–добре?
 • 44 бокошкафа

  30 12 Отговор
  лъжи сучи да изкараме мандата и нов да почнем а така върти сучи дееееее
 • 45 Да справя се

  50 9 Отговор

  До коментар #1 от "641514818482":

  Ако се имам предвид ,откраднатите средства от бюджета от него и Хунтата , прав е! Такъв опитен мошенник , крадец до сега не имало, като Премиер на България.
 • 46 ванчо

  36 6 Отговор
  хайде да видиме, как ще се справи с " най-страшната" криза, която му предстои.
 • 47 един от многото

  36 7 Отговор
  Ами защото си е непоправим цървул!
 • 48 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

  40 7 Отговор
  За ББ е вица на сайта от днес: - Отидох на психиатър! - И к'во ти вика? - Какво си чакал до сега, бе!?
 • 49 Електра

  9 32 Отговор
  Аз Мисля, че Кауна безделник дето се крие като мишка, се справи по добре, защото заразявайки електората си от бабички на Шипка, успя да намали с 3-4% гласоподавателите на Импексовата си господарка...

  Коментиран от #50, #51, #57

 • 50 гост

  29 7 Отговор

  До коментар #49 от "Електра":

  Преглед при доктора и после на легло с каиши - и никакво мърдане,че ще дойде Баба Яга!
 • 51 гост

  38 10 Отговор

  До коментар #49 от "Електра":

  Ocтaвeтe Тулупa дa "рaбoти"!"Кaк cи нaбoрe...." ,някoя кoфa щe пoгaли пo прeмaлялaтa глaвицa ,щe oтпрaви взoр към нoв cтaдиoн зa пeнcиoнeри- oлимпийци, щe пoчукa пo някoя тръбa-тц...тц...,щe oбeщae oщe 10% нa нищoпрaвници...Тaкивa ми ти рaбoти!
 • 52 За вижда още

  40 10 Отговор

  До коментар #5 от "тарикату":

  Не ни е добре вожда, Народе !!!. Да, и на физиономията му е изписано вече, че злобата го е обладала изцяло. Да се правиш на това , което не си, сие раздвоение на личността. Да лъжеш и да си мислиш, че ти вярват, пак не е добре. И неговите хора не му вярват даже, ама така им отърва. А има един дантелен, който го прави за смях, като го величае. Той говори за вижда на малкото му галено име, фамилиарничи, иронично коментира неговите опоненти. От това се разбира, че то комай няма хубави хора за него . Какво му остана на ,,Бойко" . Само едни овълчени читаци...сакън да не се обидят обикновените хорица. Те си знаят, че догановци и подобни са една хранилка с този зависим човек, дето ни се зове премиер. Аааа, щях да забравя...ами жалкото подобие на волята, в комплект с нъфъсъбъ ииии къде без останките на измислени още СДС. . Боже, пази България. Други нямало да ни спасят Само Бойко и компания. Я , се спасете вие продажници, че вече няма накъде повече!
 • 53 Няма край

  34 6 Отговор
  за психично болни да се изтъпанчат, да гледат глупаво, да ни паравят на маймуни, а ние си мълчим. Българинът навярно е с уникална вродена толерантност към болните. Тук са нарушени всички природни закони.
 • 54 Уйке

  36 7 Отговор
  Този безсрамник лъже всеки ден по цял ден ,за съжаление има хора които му вярват или им плащат да се правят,че му вярват!
 • 55 бузю

  28 4 Отговор
  глупости на търкалета - на последно място в ЕС . Не е вярно - първи сме по най-малко ваксинирани . стига с това последни - първи сме
 • 56 111

  24 8 Отговор
  За чекиджиите е нормално да се хвалят колко са добри в правенето любов.
 • 57 Охооо

  18 6 Отговор

  До коментар #49 от "Електра":

  Ето още един злобен подчинен на вожда ...голям страх ги влачи надолу към низостта и безсрамието. Търсят към кого да насочат отровата си. И хоп - мишената да е президентът. Подражатели на онзи, който се хвали, че му е добре да е прост.,, Нерде Ямбол, нерде Стамбул " ! Или ,,де го чукаш, де се пука" - казва народната мъдрост. Разликата е огромна, драги - от небето до ..пожарната ! В пряк и преносен смисъл, ако се сещаш !
 • 58 Косача

  12 2 Отговор
  Няма ли един Карлос чакала Патриот от тази държава
 • 59 Топси

  2 0 Отговор

  До коментар #20 от "ТРОПЧО":

  Първо се научи да пишеш тогава коментирай.
 • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 61 Аз, бе... Аз...

  7 6 Отговор

  До коментар #1 от "641514818482":

  Не е най - късия виц, а най - големият ви кошмар !!!

  Коментиран от #110

 • 62 Болярин

  4 0 Отговор

  До коментар #20 от "ТРОПЧО":

  Тропчо, и да се молиш много, и малко, резултата си е нула на много за другите !!!
 • 63 Барборино

  7 15 Отговор

  До коментар #28 от "честен ционист":

  А ти като се вживяваш в ролята на съдия, защо не вкараш Бойко в затвора, ами само джавкаш, ... като пинчер ?!!

  Коментиран от #113

 • 64 Магелан

  16 5 Отговор
  Каскета да сложи Голяма тиква на детектора на лъжата и да изкара публично резултатитв от теста.Със сигурност ще счупи всякакви престави на Тиквата за истината и реялноста в цялата ни държава.
 • 65 Аll

  20 7 Отговор
  Изхвърлете я тая тиква че цял свят ни се подиграва .То да те е срам да кажеш че си българин ,нема такъв ужас .

  Коментиран от #67

 • 66 Бай Ставри

  7 4 Отговор
  Време е на го надяне на м---- ти
 • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 68 Котарака феликс

  9 8 Отговор
  Идва времето на Нинова,Слави,Мая отровното,черепа и тогава всичко ще е ок
 • 69 Антикомунист

  11 13 Отговор
  Скромно или нескромно това е факт, колкото и да се мъчат опоненти , платени писари и всички върли противници на Борисов хората виждат и преценяват. Колкото до ваксините: видяхте че като ги има свършиха за два дни , така че и тука изпуснете въздуха.

  Коментиран от #114

 • 70 Осман

  11 3 Отговор
  Много измикяри има в БГ затова сме на това дередже
 • 71 БРИГО

  11 2 Отговор

  До коментар #1 от "641514818482":

  НЕ ТЪПАНАР СЪС САМОЧЧУВСВИЕ БОЧКО СЕ НАРИЧА
 • 72 Чили рики

  9 3 Отговор

  До коментар #6 от "честен ционист":

  НЕ ТЪПАНАР СЪС САМОЧЧУВСВИЕ БОЧКО СЕ НАРИЧА
 • 73 Николчо

  14 6 Отговор
  Боклука Боко - на боклука с цялата герберастка шайка!
 • 74 Чили рики

  7 3 Отговор

  До коментар #6 от "честен ционист":

  Вземи си го у дома ХАЛАЛ ДА ТИЕ ГЕРОЯТ
 • 75 Анонимен

  6 13 Отговор
  Не е слънце да изгрее навсякъде. Беше в моето село Малево, Хасково. Искам снимка от мацето с Ч ервените ботушки. Много снимки на батето има във фотоапарата и телефончето й. Бате, не ти е лесно Бойче. Запазена марка. Навсякъде търсен, навсякъде приет. Народен човек. Милостив.
 • 76 Де юре

  0 1 Отговор
  Е така, а де факто има някой и друг ваксината.
 • 77 ПКПредседателка

  14 4 Отговор
  Когато си прост е лесно
 • 78 ЪЪЪЪЪЪ

  11 4 Отговор
  СНИМКАТА Е ДОБРА , ВЕДНАГА МИ ЛЕКУВА ЗАПЕКА ! ЩЕ СИ Я СЛОЖА НА ВРАТАТА В НУЖНИКА !
 • 79 КРАДЕЦА

  13 4 Отговор
  БОЙКО ПИШМАН ВАКСИНАТОРА ! ГОЛА ВОДА Е ! където стъпи все в киселото мляко е , ИЛИ В КАФЯВОТО !
 • 80 ГОТИНО

  12 3 Отговор
  ТУК БОКО Е СНИМАН ПО ВРЕМЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ТОАЛЕТНАТА !
 • 81 Буфосинхронист

  7 3 Отговор
  Вярно е, но от неудобство и скромност не се появява в София от месеци или е тайно по късна доба и после пак с джипката по села и паланки.
 • 82 Въпрос

  4 2 Отговор
  Редакторите нарочно ли го изкарват тоя тъпунгер за да насочи вниманието и летящите домати към себе си?
 • 83 Васил

  6 4 Отговор
  Какво справяне кръгла нула е даже две нули всеки месец нов заем

  Коментиран от #89

 • 84 КРОКОДИЛА

  2 3 Отговор
  УРАНГУГАНИТЕ ВЪН ОТ ЧАДЪРА - УРАНГУТАНИТЕ НА СУХО ................................................................................................ПАРИ НЕМА ДЕЙСТВАИТЕ - БАНКАТА Е ПРАЗНА - ДА ПРАВИМ ГЛОБИ НО И СЪС ГЛОБИ НЕ СТАВА - А СЕГА НАКЪДЕ ЩЕ ОДИМ - НЕМА НАКЪДЕ - АБЕ ПЪТ БЕЗ ИЗХОД .................................ПРЕДАЙ СЕ....
 • 85 КРОКОДИЛА

  2 5 Отговор
  ЗУЛЛА ГЛАДНА ЗУРЛА ..........ПЪЛНА СЪС СЛАНИНА .......И КОЖА ...............................
 • 86 КРОКОДИЛА

  4 5 Отговор
  ГЛАДНА МУТРА ..................
 • 87 Шопо

  8 4 Отговор
  Тоя ептени откачи...
 • 88 Цветко Христо

  2 3 Отговор
  Това е доказано ТЕОРИТИЧНО, И практически. Бойко го доказа и няма две мнения. ЯСНО? ДА НЕ ПОВТАРЯМ!
 • 89 Цветко Христов

  6 3 Отговор

  До коментар #83 от "Васил":

  МНОГО. СИ НА ЗАД, И МНОГО НА СТРАНИ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА АИДЕ ДОКАЖИ ГО С ДОКУМЕНТИ. ПИСНА МИ ОТ НЕДОРАЗУМЕНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ.
 • 90 Емигрант

  9 1 Отговор
  Aбе какво се го критикувате човека. Добре се справя.Той вече е символ за България.
 • 91 Да е жив иБОЛЕН

  3 1 Отговор
  ЧЕ преди нова година вече беше умрял някой пратил наемен убиец да убие Убитак ХаХ.......
 • 92 Зъпрос

  6 5 Отговор
  -ще ходи ли Вожда с лакеите си пак до село Малево за втория етап на ваксинирането?

  Коментиран от #96

 • 93 Чао Би би...чао ШАЙКА

  9 5 Отговор

  До коментар #18 от "Жоро":

  И не забравяйте шaйкаджии... ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака.... де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4“, а започва тpичането и ще бъдете публично eBани ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво. Светът ще ви се стъмни, Бг-то ще ви е тясно..... ЧАО TYЛУП, ЧАО ШAЙКА, бай Ставри ви чака!!!!
 • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 95 Коменстар

  4 5 Отговор
  Най-добре се справя тиквуний, но според критериите на дяволите, които въртят цялата ковит-далавера ...
 • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 97 Така

  10 1 Отговор
  ли????????Това може да твърди само болен мозък,психически фалирал.Токсичен и опасен за всички това е този.
 • 98 Справял! се най добре с кризата Бойко???

  5 3 Отговор
  Хвали се сам, има информация от ЕС, нищо подобно!! "Спасителя" няма срам!! По всичко около кризата сме Последни, на Първо място по Корупция и Ранна смъртност на, Насеретието!! Спасител, Дучето???
 • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 100 😁😁😁😁

  6 3 Отговор
  Като че ли повече мяза на пъпеш от колкото на тиква...но все пак е тиква
 • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 102 Мильо

  5 3 Отговор
  Така е защото сме като плъхове. Даже може би ще е по-добре на герба вместо лъвове, да има плъхове. Това не е народ, това е послушна рая.
 • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 105 Фаера

  4 5 Отговор
  Да изчистим България от герберасти
 • 106 Марияна

  3 4 Отговор
  Мутри вън,колко години сме в ЕС досега нищо откакто е ББ са еврофондовете и нищо само кражби
 • 107 chi

  4 2 Отговор
  Сънищата на една мутра...
 • 108 ДК и обратни цървулковци вън

  3 2 Отговор
  Вий ли ше опрайте България,...!
 • 109 Хипопотам

  5 4 Отговор
  Да, потвърждавам, че Борисов се справя, със ситуацията.....!
 • 110 Най големия

  4 0 Отговор

  До коментар #61 от "Аз, бе... Аз...":

  Смешник!!!!
 • 111 госхо

  4 3 Отговор
  Изборите ще покажат кой е истерик, и кой полезният за държавата човек с висаджийско минало. Не искам хейтъри да ни управляват! Искам хора, които мислят конструктивно, а не деструктивно. Не се поддавайте на нпотската дирижирана с пари пяна.
 • 112 Ха ха ха

  4 1 Отговор
  Най скромният човек който съм виждал.
 • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 114 Тъпчо

  1 0 Отговор

  До коментар #69 от "Антикомунист":

  Ама много си тъп.
 • 115 Винету

  4 1 Отговор

  До коментар #6 от "честен ционист":

  Ако и ти прочетеш Винету, ще станеш герой като него.
 • 116 Биби Кинг

  3 0 Отговор
  Ние сме най добриа! Шес,шес,шес, в Барцелона сам!
 • 117 дааа

  1 1 Отговор
  Верно е , най-добре я създава.

 • 118 анонимин

  4 2 Отговор
  Какъв Герп,какви 5 лева?Слепи ли сте,глухи ли сте,или наистина сте много прости!?Тази псевдопартия е параван на истинските "управляващи" на държавата ни.Сикаджии си разграбват качествено държавата,а народа живее взаблуда че това се прави от партия герп!
 • 119 ОЛЕКНА МИ

  2 2 Отговор
  СНИМКАТА Е ДОБРА , ВЕДНАГА МИ ЛЕКУВА ЗАПЕКА !
 • 120 MOLI

  2 5 Отговор

  До коментар #8 от "Отвратен":

  А,ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ С КОГО СИ ПРИСВОИ ТИТЛАТА ЗА ТАКЪВ?????НО ,ПОНЕЖЕ НА ВАС ВИ ПЛАЩАТ ДА ПИШЕТЕ ДИВОТИИ ,НЕМИСЛИТЕ С ГЛАВИТЕ СИ ИЛИ ПО-СКОРО ИМАТЕ СУРОВАТКА ВМЕСТО МОЗЪК@!! ДА,БОРИСОВ УПРАВЛЯВА НАЙ-ДОБРЕ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!ТОЧКА.

  Коментиран от #121

 • 121 браточката

  2 1 Отговор

  До коментар #120 от "MOLI":

  Яко си се напушил брат!
 • 122 Гербав ковидиот

  4 1 Отговор
  А бе ! Бойко счупи тъпомера ! С жипката до 4-ти километър !
 • 123 гост

  0 0 Отговор

  До коментар #26 от "hummning 8":

  Абе ти незадоволен ли си?
 • 124 оффф

  1 0 Отговор

  До коментар #42 от "Наблюдател":

  На тоя ,чавката му е изпила мозъка,ама разбрава е има само празна кратуна...
 • 125 Верно е

  1 0 Отговор
  Не знам дали Борисов се справял най-добре с кризата, НО ГЕРБ и Борисов НЯМА да бъдат преизбрани с поредното безумие което направиха и одобриха за да се ощетят хиляди хора, като се започва масовото извземене от собствениците на паркиран личен автомобил на улицата или на паркинг , защото собственика поради една или друга причина не преминал през последните 6 месеца ГТП ..?!!!

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.