Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 10:30 23 317 196

"Тия ме свалят, аз ваксинирам"

  • ваксини-
  • коронавирус-
  • избори-
  • борисов-
  • герб-
  • кампания

Ваксинационната кампания реално е предизборна кампания на ГЕРБ

"Тия ме свалят, аз ваксинирам" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ясно е като друг в леглото до половинката ви след "Не е това, което си мислиш...". Ваксинационната кампания реално си е предизборна кампания на ГЕРБ. Това е вторичната ѝ функция, независимо дали от управляващата партия натягат болта допълнително. На изкукуригалия от брифинги и сериали народец се внушава от първи петли до кодирания филм за възрастни вечер, че здравните власти, които са част от официалната държавна власт, спасяват населението от сигурна гибел.

И понеже под държавна власт в нашата безобразно авторитарна държава се подразбира премиерът, то изводът е ясен: Бойко спасява народа. А щом опозицията винаги е против Бойко, значи Нинова, Мая, Христо и Слави едва ли не искат да умрем. Или най-малкото - да ни е гадно.

Това е ефектът, който ще донесе на ГЕРБ добавена стойност вечерта на 4 април. Кристално ясно е - епидемията работи за Борисов. Тия ме свалят, аз ваксинирам, внушава ни премиерът. А ваксините сякаш той ги вари в мазето в Банкя. Двоен препек АстраЗенека. Лично от премиера. Насам, народе. Вярно, първак е, ама няма време - гоним колективен имунитет.

Патосът, с който подчинените медии предават ентусиазирани репортажи от опашки за ваксинации страшно напомня кинопрегледите от края на 40-те години - Вълко Червенков, качен на молотовка, агитира селяните за колективизацията.

Простичко е. Властта бе длъжна да демонстрира загриженост, а опозицията влезе в капана на основната си роля - да е скептична и да търси кусури. В САЩ Тръмп се самоуби на вота, защото публично неглижира вируса и каза: Я се стегнете бе, стига глупости. А населението иска някой да му каже, че положението хем е сериозно, хем има кой да се погрижи за него и този "кой" е точно "той" и всичко ще бъде ок, но ще минем по чърчилски през кръв, пот и сълзи.

Тук пък си имаме доцент Мангъров, който е мразен, защото неглижира същия вирус. Или поне не го приема по-специално от старите вируси. И вместо думите му да подействат успокоително, те предизвикаха гняв. "Кой е тоя, та ще ни успокоява, искаме Бойко и Мутафчийски да ни се карат".

Това е положението, приятели.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 210 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меркантилност

    530 40 Отговор
    срам ме е, че съм Българин с тоя на власт

    Коментиран от #16, #55, #62, #106, #138, #143, #173

  • 2 Ужасен

    301 36 Отговор
    Днес Иван Иванов областен координатор на партията на Станислав Трифонов - ИТН за област Плевен напусна структурата! В отворено писмо до медиите той изтъква ужасяващи мотиви като че партията е превзета от подлоги и блюдолизци и тясно свързана с ДПС. Разкритията просто са ужасяващи !

    Коментиран от #44, #114

  • 3 30 tdi

    210 20 Отговор
    04.04 Боче - скоро

    Коментиран от #60

  • 4 Жоро

    69 414 Отговор
    Браво на господин Борисов пак ще гласуваме за него.

    Коментиран от #33, #93, #115, #120, #161, #164

  • 5 сатъра на хана

    134 22 Отговор
    Ж ално блеят стадата а
    З лият уфчар ходи на мач
    И ма ли още надежда ?
    Й овков да напише за нея роман
    К учето злобно отвръща
    „Л ошия матриал заслужава само самар“
  • 6 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    46 198 Отговор
    Приятели! Имам прекрасни новини ! Вчера участвах на съвещанието на Централния предизборен щаб на нашата партия ГЕРБ! В Бургас листата на ГЕРБ ще води Любен Дилов-син , бивш съдружник на Слави Трифонов в КУ-КУ! В Пловдив листата повежда Дани Каназирева , бивш активист на ДА БЪЛГАРИЯ ! Във Видин кординаторката на партията на Слави ИТН Росица Кирова ! В нашия град Велико Търново листата води здравния министър Костадин Ангелов а 2-ри от гражданската квота е Станислав Недков -Стъки! Нещата се развиха чудесно ! За вашия лидер Бай Курти идват нови огромни финансови приходи ! Вече 21 години ви въртим на малките си пръстчета с Бойко от Банкя ! Наздраве!

    Коментиран от #11, #19, #64, #196

  • 7 530д

    219 16 Отговор
    Ти си престъпник, родоостъпник и национален предател. В китай такива ги разстрелват на площада.

    Коментиран от #144

  • 8 Бокааа..

    139 14 Отговор
    Последни тиквени всички люпиш..
  • 9 РАДИО ЕЛТО

    88 15 Отговор
    ти си самовюбен егойст а ще те сваля само злато търсачки

    Коментиран от #54

  • 10 Сатъра на Хана

    56 8 Отговор
    Ф изика на новото време
    Х имия на несбъднатия рай
    Ц аря само прибра ги парите
    Ч акаме да ни гази нов трамвай
    Ш епнем и свещите палим
    „Ще дойде и нашия ден“
    Ъ , ама едва ли
    Ь ок гаур каза кротко другаря Доган
    Ю да Станишеф подкара с кавала
    Я рема е яко скован

    Коментиран от #13

  • 11 Иван

    156 22 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Топлата връзка между ГЕРБ и Станислав Тодоров Трифонов е Любен Дилов , на 1-во място в листата на ГЕРБ в област Бургас. Преди време заедно учредиха движението "Гергьовден". Честито ви бaлъци

    Коментиран от #113

  • 12 Бони

    138 11 Отговор
    КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА ЪОЯ-ПРЕДАЛ И ПРОДАЛ ДЪРЖАВАТА ,А ГЛУПАЦИТЕ МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ СРЕЩУ НЯКОЛКО СРЕБЪРНИКА.
  • 13 Сатъра на Хана

    93 16 Отговор

    До коментар #10 от "Сатъра на Хана":

    А надолец от
    Б анкя ни яха
    В суе го псуваме в мрака
    Г ьонсурата се хили кат пръч
    Д ивите мутри го следват
    Е мира на СИК е на власт
    Ж ално блеят стадата а
    З лият уфчар ходи на мач
    И ма ли още надежда ?
    Й овков да напише за нея роман
    К учето злобно отвръща
    „Л ошия матриал заслужава само самар“
    М ладите бягат в чужбина
    Н икой не поглежда назад
    О теца казва на сина :
    „П ростен си ако не се завръщаш в тоя мрак „
    Р адост едничка остана
    С тадото да му пуснат Азис кючек
    Т ихо умира Народа
    У тре ще погребем поредния Човек
  • 14 Въпрос

    112 15 Отговор
    Имам 1 въпрос към читателите тук и ако има някой запознат моля да ми отговори? Защо никога Слави Трифонов не споменава и не е споменавал името на Васил Божков по никакъв повод? Дори когато го провокира да му бъде мандатоносител Слави не се обърна директно към него а написа в профила си във фейсбук -" Партия ИТН още от учредяването си декларира че ще участва самостоятелно на изборите". Никакъв конкретен отговор към Божков или директен отказ! След час когато Божков го нарече "подлога и патерица и лице със силни зависимости" Трифонов не обели и дума! За сметка на това вчера е отговорил на Борисов за хвалбите му за кредитния рейтинг като е написал дълъг статус в който го опровергава. Но от какво толкова се страхува от Божков че не смее да гъкне за обидите му. С какво толкова е притеснен от какво толкова знае Божков за него!? Май има логика в думите на Божков когато е отговорил на коментар в профила си -" Този ако поискам ще го приключа за един ден"

    Коментиран от #32

  • 15 Потресен

    154 17 Отговор
    Граждани. Клети подтиснати сънародници. Преди няколко дни жълто- кафявия ГЕРБерски сайт ПИК бе писал че номинации за листите на ГЕРБ от гражданската квота били мутрата Станислав Недков -Стъки , политолога Стойчо Стойчев и други. Представяте ли си? Осъждания за рекет , грабежи и побои Стъки? Докъде може да стигне падението на хунтата?! Миналата есен когато тази мутра организираше контрапротести в подкрепа на ГЕРБ и се заканваше на протестиращите , в медиите излязоха интересни факти. Тази мутра поставен от ГЕРБ начело на федерацията по ММА е получавал по 3 милиона от ММС , тоест пари от нашите данъци. След това е връщал обратно 1/3 от парите под масата в черната каса на ГЕРБ , а останалите прибирал в неговия джоб. След ликвидирането на шайката и грабителска хунта ще се потърси отговорност за нашите раздадени пари и също и съдебна отговорност. Не може една мутра с парите от нашите данъци под формата на финансиране за федерацията му да си купува имоти и затворени комплекси по черноморието а на народа да се вдигат данъците и осигуровките които да отиват в джобовете на подобни мутри
    ОСТАВКА- СЪД -ЗАТВОР
  • 16 Sss

    171 23 Отговор

    До коментар #1 от "Меркантилност":

    В цялата си история, България не е имала по-прост, по- алчен и по-абсурден премиер от Борисов...( Цитирам Крум Савов)....

    Коментиран от #105

  • 17 МНОГО ТРОГАТЕЛНО

    18 77 Отговор
    ПАСКВИЛЧЕ!КАК СИ МИНАЛ ИЗПИТА ПО ЛИТЕРАТУРА И ЖУРНАЛИСТИКА!ВКИСНАТИ ЛАФОВЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО КРЪЧМИТЕ РАБОТЕХА!ЗЛЕ МНОГО ЗЛЕ !САМО ХАБИШ МАСТИЛНИЦАТА!🐑🐑🐑🐑

    Коментиран от #23

  • 18 Методи

    134 25 Отговор
    След малко повече от месец на изборите всеки който гласува за лицата Магарешки , Винкел Симеонов -Балевски , агент Иван(Каракачанов), кръжока на чалгаря Трифонов ИТН или си остане в къщи и не гласува , все едно подкрепя сегашната крадлива клика и шайка и му харесва да бъде ограбван ! Нека излезем масово и гласуваме? Да , грабителската шайка има сигурни гласовете на 100-те хиляди така наречени учители и на техните роднини , на полицаи , военни , администрация , бордове на директори в държавните фирми , в областните и общинските управи , на работници и служители в Герберските фирми които гласуват под строй и на купените над 300 хиляди гласове. Но нека излезе всеки един от останалите милиони честни и отрудени хорица и бъдат неутрализирани тези 800 хиляди гласа на индивидите на държавната ясла и купените гласове. Няма кой друг да гласува вместо нас.

    Коментиран от #117, #121

  • 19 СОФИЯ

    43 12 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    пак почна да лъжеш ти в БУРГАС НЕ СИ ХОДИЛ пишеш от квартал КААРТАЛА от домът на родителите си а когато тях ги няма как ще живееш нямаш приятели а използвачи който те използват и да имаш пари злато търсачките щете ошушкат МАРТИНЕ не си МАРИО а МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО живееш квартал КАРТАЛА под стадиона
  • 20 Последния Софиянец

    81 13 Отговор
    Тези нещастни старци по селата ми е интересно след един месец колко ще са живи.Без Тиквата са изкарали 100 години,сега след боцкането няма да ги бъде дълго.
  • 21 РАДИО ЕЛТО

    82 15 Отговор
    БОРИСОВ ако беше много читав нямаше да го напусне жена му от СЕЛО СЕЛАНОВЦИ ОРЯХОВСКО

    Коментиран от #72, #104

  • 22 Гражданин

    76 14 Отговор
    Най-добре е да се МАХНЕШ, да изчезнеш от полезрението, а след това се ваксинирай както себеси така и внуците за да имате имунитет в изгнание.

    Коментиран от #103

  • 23 РАДИО ЕЛТО

    31 11 Отговор

    До коментар #17 от "МНОГО ТРОГАТЕЛНО":

    я не обиждай главния редактор на ФАКТИ БГ гербераст господин ганев е управител на ФАКТИ БГ

    Коментиран от #101

  • 24 Гост

    70 13 Отговор
    Какво ваксинираш бе, мошенгиьо? 1.6% си ваксинирал!! Ваксинарал.....
  • 25 Банкя

    109 12 Отговор
    Буци пак откачи. Ходи по гори и поляни, дрънка простотии, лъже, маже, мързи го вече и да се обръсне. Запуснал се е яко. Хапят го кучетата отвсякъде.

    Коментиран от #98

  • 26 ТИ ЛИ

    82 12 Отговор
    БЕ ТИ ЛИ ВАКСИНИРАШ??!?? ТОВА
    СЕ ПРАВИ ОТ ДОКТОРИТЕ. НЕ ОТ
    ТЕБ НЕ ОТ РАЗНИ "ДОЦЕНТЧЕТА"
    "ПРОФЕСОРИ" ПРИКАЗВАШ ЗА ДА
    ОЦЕЛЕЕ. ОБЛЪЧВАШ, НО ТЕ РАЗБРАХА ХОРАТА ЩО ЗА "ЧОВЕК" СИ. И ВАКСИНИТЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА
    БЪЛГАРИТЕ И ТЯХ ОПОРОЧИХТЕ.
    ПАК ВАШИ ДАЛАВЕРИ. НАЙ ЕФТИНА
    ИЗБРАХТЕ. НЕ СЕ НАУЧИ. ПЪРЗАЛЯТ ТЕ ОТ ВСЯКЪДЕ. КРАДЕТЕ ЯКО.
  • 27 cpv

    15 51 Отговор
    Милене,много ли мразиш Бойко,но ти въртиш на 180 градуса и не е чудно след време да му се усмихваш,като любовница

    Коментиран от #94

  • 28 по ралин

    74 10 Отговор
    надупен народ лесно се боцка!
  • 29 Омерзен

    100 14 Отговор
    Българи, да изметем завинаги шайката ГЕРБ начело с мутрата и всичките му калинки и подлоги на изборите!

    Коментиран от #90

  • 30 Милена

    81 14 Отговор
    Учителка съм.Ако Господин Борисов беше прочел Бай Гонйо неамаше да има такова поведение.

    Коментиран от #34, #88, #92

  • 31 РАДИО ЕЛТО

    75 12 Отговор
    БОЙКО свалят те злато търсачките мутро щото имаш мангизи но лсните пари бързо свършват
    твойте са къвави пари

    Коментиран от #87

  • 32 Ъъъъ ...

    21 10 Отговор

    До коментар #14 от "Въпрос":

    От тролската фабрика на Павел Вълнев много питате ;)
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 РАДИО ЕЛТО

    58 12 Отговор

    До коментар #30 от "Милена":

    права си МИЛЕНКЕ ама има и другото първите седем години възпитание а и БОЙКО
    пращаше неприлични есемеси някога на малолетната ттогава БГ тнисистка
    СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА

    Коментиран от #86

  • 35 до Тиквата

    72 11 Отговор
    Прост си Тикво, много прост ! Уникален тъпанар ни управлява !
  • 36 Нострадамус

    77 12 Отговор
    Ти си позор за нащата нация и твойте дребни номерца минават при хората които са на твоя ъкъл. При нормалните и мислещи хора не важиш и си бита карта. Дано си тръгнеш по скоро, много са вече тези които не те искат, разбери го най накрая!
  • 37 Българка

    74 13 Отговор
    Борисов/ ГЕРБ е в предизборна коалиция с ковид 19. И за хвалби , и за всяване на страх у гласоподавателите и минимизиране на изборно участие, и за грабене от ОПГ

    Коментиран от #40

  • 38 възпитаник

    42 8 Отговор
    браво паламар,тоя е за затвор той пак ще гласувал за мутрата идио--

    Коментиран от #78

  • 39 Минувач

    60 10 Отговор
    Вече очевидно е купил и циганите. Прави впечатление каруците дето уж бяха забранени непрекъснато шетът из София! Очевидно "бащицата" предизборно им е разрешил. Законите за него незначат нищо ако му пречат!
  • 40 РАДИО ЕЛТО

    59 9 Отговор

    До коментар #37 от "Българка":

    герб са коалиция с сдс АЛ ЙОРДАНОВ знаеш тоя ЙОРДАНОВ на кой е пото мък
    ГЕОРГИ МАРКОВ сдс който съсипаха БЪЛГАРИЯ БОЙКО ти със сдс коалиция сигурно искаш да прокараш ИСТАНБУЛСКАТА конвенсия
    няма да стане тая
    семейството е хетеросексуалност съпруга съпруг деца
    БОГ е създал
    АДАМ
    и ЕВА
    а не АДАМ
    и АДАМ

    Коментиран от #74

  • 41 Само питам

    16 68 Отговор
    Какво ще правят мисирките на 5 март когато Баце спечели за пореден път изборите?

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ОСТАВКА

    48 8 Отговор

    До коментар #41 от "Само питам":

    ЗА 5 МАРТ АМИ НЕЗНАМ.ТИ ТОГАВА ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА ГРОБ ХАХАХХАХХА Идиotinsiti
  • 44 Хохохо

    35 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ужасен":

    Герберче а?
  • 45 заката

    56 10 Отговор
    оставкааа и затворр Герб и ДПС мафия
  • 46 ГОРСКИ

    59 9 Отговор
    Психолозите трябва да се намесят този човек не е добре!!!!!

    Коментиран от #137

  • 47 Лудата Мара

    44 10 Отговор
    Той каза " тия ме плюят" пък той си мисли че дъжд вали . Нямат край "грижите" Му за изтормозено ти население . Някой каза , че ако ставаше с избори дякон Левски нямаше да прави комитети . Колко умен и прозорлив е бил !
  • 48 Положението

    35 9 Отговор
    е това. Нормалните хора пият двоен припек. Ненормалните - пият първак и се боцкат.
    В България има доста мазохисти, но се оказа, че на запад мазохистите са повече, на глава от населението, отколкото в България.
    Следователно, ваксинационната психоза в България засяга само малоумните. А те изненадващо са под очакваната норма...
    ГРОБ за България е в ПАНИКА!
  • 49 Ужас

    44 10 Отговор
    Вече започвам да го съжалявам този, просто става жалък.
  • 50 КРАДЕЦ

    36 8 Отговор
    ВАКСИНИРАШ КАТО СИ ДРАПАШ МАКАРИТЕ - НА ФОТОТО ,ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН !
  • 51 КЪРЛЕЖ

    49 7 Отговор
    ТИ ЛИ ВАКСИНИРАШ БЕ ПАРАЗИТ ?
  • 52 ПОМООООЩ

    39 8 Отговор
    ДОКТОР ГЪЛЪБОВАААА СВЪРШИ СИ РАБОТАТА , НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ТОЯ Е ОПАСЕН !
  • 53 МУНЧООО

    41 7 Отговор
    ПОКРИЙ СИ НОСО БЕ МУТРООО , ЗА КВО ТИ Е ТАЯ МАСКА ТАКА ПОСТАВЕНА ?

    Коментиран от #67, #69

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 трън

    18 22 Отговор

    До коментар #1 от "Меркантилност":

    Срам ме е,че съм българин с управниците ни от 1944-та.
  • 56 гражданин на РБ

    50 7 Отговор
    Не знаех, че вожда и учителя Борисофф е и лекат...или най малкото медицински брат - той ваксинира...... Толково ми е противен с това негово "АЗ"....нямам думи.....
  • 57 аз съм Веска

    22 6 Отговор
    И ЗАЩО ИМ Е ДА СВАЛЯТ ИМПОТЕНТЕН ...
  • 58 вили

    46 5 Отговор
    има ли още изветрелници където ще гласуват за шайката
  • 59 Казуар

    51 6 Отговор
    Какво ваксинира той, ходи като гламав предизборно из България, с министри които го придружават като клисари.
  • 60 ГЕРБ&СДС&Патриоти

    7 37 Отговор

    До коментар #3 от "30 tdi":

    Няма кой да им се опре!
  • 61 666666

    14 3 Отговор
    Хахаха
  • 62 Миленчо, не пиши...

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "Меркантилност":

    Другите са голям МАЙТАП!
  • 63 ПОД ТЕПЕТО

    34 8 Отговор
    БУЦИИ ОСТАВКАА ЗАТВОРР
  • 64 до К.К.

    23 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Доброто отново ще възтържествува! ..Народе мой, защото те обичаме...."!

    Коментиран от #82

  • 65 антибойковист

    44 6 Отговор
    Тоя е пълен смешник и винаги е бил. А народа също е смешен да го търпи.
  • 66 РАДИО ЕЛТО

    29 5 Отговор

    До коментар #54 от "Ти си":

    егоист
    и дори
    егоцентрик
    е лицето
    БОЙКО БОРИСОВ
  • 67 Мъчно ми е за Мунчо

    8 28 Отговор

    До коментар #53 от "МУНЧООО":

    Мунчо го няма откогато обявиха, че Деса е позитивна с Covid19?

    Коментиран от #71

  • 68 БЪЛГАРИЯ

    28 6 Отговор

    До коментар #54 от "Ти си":

    а ти защо не свършиш със себе си гербер ненужен
  • 69 Радеффф

    5 26 Отговор

    До коментар #53 от "МУНЧООО":

    Аз съм Мунчо, ей ме на ! Държа Деса за ръка.
  • 70 РАДИО ЕЛТО

    43 6 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
  • 71 МИЛЕНИУМ

    37 6 Отговор

    До коментар #67 от "Мъчно ми е за Мунчо":

    не е МУНЧО а е
    ЧОВЕК ГЕНЕРАЛ ПРЕЗИДЕНТ ПОБЕДИТЕЛ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌
  • 72 стига де

    3 5 Отговор

    До коментар #21 от "РАДИО ЕЛТО":

    ново 20! този води класацията по хамелеонство.

    Коментиран от #75

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Сбъкал си човека!

    24 9 Отговор

    До коментар #40 от "РАДИО ЕЛТО":

    Рамадан Кънев от ДъБъ е гласувал за Инстамбулската Конвенция. Мъж със мъж и жена със жена да са семейство. Не заблуждавай правоверните!

    Коментиран от #77

  • 75 РАДИО ЕЛТО

    14 4 Отговор

    До коментар #72 от "стига де":

    насажда се според обстотоятелствата а и
    тропически гущер рептил
    сам ще си издълбае дъното ДОВИЖДАНЕ
  • 76 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    7 45 Отговор
    Милен Ганев ,на теб Бойко какво ти е направил да сееш жлъч срещу него ,и да обръщате всяка негова дума и всяко дело срещу него.Такива мизерници като теб ,не ги чака нищо добро,а Бат Бойко е като терминатора.i'll be back за пореден път и мандат ,злите мусури да се самообесват

    Коментиран от #79, #83, #110

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Да, да, ама не!

    24 3 Отговор

    До коментар #38 от "възпитаник":

    Всеки има глава на раменете си и решава за кого да гласува. Ти може би ще гласуваш за провалените политици, които се стремят постоянно да фалират България.

    Коментиран от #80

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 РАДИО ЕЛТО

    31 4 Отговор

    До коментар #78 от "Да, да, ама не!":

    сдс ИВАН КОСТОВ ндсв с герб съсипват БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #109

  • 81 Радан или Рамадан

    25 3 Отговор

    До коментар #77 от "РАДИО ЕЛТО":

    Той е, човека разцепил обединението на десните партиив България И гласувал в Евро парламента за Конвенцията приканваща женитба на мъж със мъж и жена със жена! Никога повече на държавната хранилка!

    Коментиран от #84

  • 82 АНОНИМЕН

    18 3 Отговор

    До коментар #64 от "до К.К.":

    БАЙ КУРТИ ОБИЧА парите не и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
  • 83 ГЕРБ и само ГЕРБ!

    9 39 Отговор

    До коментар #76 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    Щом успешно ни ръководи вече 10 години, няма да гласувам за друга партия. Още повече за веднъж свалена от власт!!!!!!

    Коментиран от #85, #111, #184

  • 84 РАДИО ЕЛТО

    13 4 Отговор

    До коментар #81 от "Радан или Рамадан":

    правилно но мутрата го покани в герб сдс
    приятен ден
    излизам от интернет отивам да поспя ДОВИЖДАНЕ
  • 85 АНОНИМЕН

    13 1 Отговор

    До коментар #83 от "ГЕРБ и само ГЕРБ!":

    от сън спомен няма
  • 86 Радио Ереван

    5 21 Отговор

    До коментар #34 от "РАДИО ЕЛТО":

    Сесил си е търсила, но във сферата на фантазиите и за да изнудва за пари. И не само тя, може би и ти. Нищо човешко, не ми е чуждо!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ако ти с тоя правопис

    9 34 Отговор

    До коментар #30 от "Милена":

    си учителка, аз съм с Нобелова награда! Долу протестите, които превърнаха София в боклукчийска кофа пълна с хамлети!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Радио Ереван

    7 32 Отговор

    До коментар #29 от "Омерзен":

    Българи: 1. Да признаем успешно изпълнение на поетите обещания и цял мандат от Партия Герб, начело г-н Бойко Методиев Борисов; 2. Да гласуваме на тези избори отново. Народа ще определи, кой е най-достоен да ни управлява. Глас Народен, глас Божий! АМИН!

    Коментиран от #95, #99

  • 91 Майор Деянов

    10 30 Отговор
    Не пандемията работи за него..а той за нея..БОЙКО е номер едно и такъв ще бъде в близките години..а думите на тоя софиянски че някой си менте щяло да се включи от едикъдес...в борбата за свободата...нека по добре да отиде в Чунчево и диша...диша...морски бриз ..белким му просветне

    Коментиран от #96, #100

  • 92 Нищо лошо

    4 12 Отговор

    До коментар #30 от "Милена":

    Миленчо или Миленче, кой клас изкласи?
  • 93 Бойко член на БКП за винаги

    5 12 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Разбирам те ченге комунист,след изчезването та Борисов пак си при ченгетата, комунисти,с друг цвят.

    Коментиран от #182

  • 94 Много сте прав

    10 1 Отговор

    До коментар #27 от "cpv":

    И Хр. Иванов е от тях, завънлъ.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Слави е мост между

    3 18 Отговор

    До коментар #91 от "Майор Деянов":

    Слави е мост между ДПС и герб задкулисна зделка, Путин иска герб и ДПС да властват,нова атомна централа, нов газопровод,заобикалящ Украйна, браво на гос.Хаос

    Коментиран от #185

  • 97 РАДИО ЕЛТО

    11 1 Отговор

    До коментар #87 от "Радио Ереван-диагноза":

    есемесите ги има в файлове н интернет ти си с диагноза психопат садист
  • 98 Премиера е действен

    6 34 Отговор

    До коментар #25 от "Банкя":

    Всичко, което ни показва е дело от управление на България по време на ГЕРБ и ПАТРИОТИ! СЛАВА ВАМ ГЕРОИ!!!! Ще гласувам за Вашето управление да продължи!
  • 99 РАДИО ЕЛТО

    32 4 Отговор

    До коментар #90 от "Радио Ереван":

    герб са фашисти БОЙКО е мутро питек гущер бил в пандиза в ЧЕХИЯ за кражби на коли

    Коментиран от #107

  • 100 любител

    23 4 Отговор

    До коментар #91 от "Майор Деянов":

    ами това е заради такива глупаци като теб Б-я е на последно място за всичко хубаво и на първо по кражби корупция смъртност и всичко лошо на тоя свят.
  • 101 Глас Народен

    2 9 Отговор

    До коментар #23 от "РАДИО ЕЛТО":

    Този твой редактор е с фалшиви призиви! Ти си го уважавай, други не!
  • 102 Евро ТВ

    3 11 Отговор
    Ганев,вие ли сте надраскал пасквилчето или някой ви е диктувал?
  • 103 Психиатър

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "Гражданин":

    Изпий си хапчетата, веднага и престани..
  • 104 То ходи по хората

    6 12 Отговор

    До коментар #21 от "РАДИО ЕЛТО":

    Мунчо и той ги сменя. Така му е удобно.
  • 105 Ццццц

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "Sss":

    кво го цитираш Крум,за това му плащат
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 любител

    31 3 Отговор

    До коментар #99 от "РАДИО ЕЛТО":

    затвора в чехия ще му изглежда като пет звездна почивка сравнение с това което го очаква след изборите.затвор до живот в единочка и само на хляб и вода за това което причини на тоя народ.

    Коментиран от #132

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 любител

    25 3 Отговор

    До коментар #80 от "РАДИО ЕЛТО":

    много си прав черния започна и боко тиквата довърши унищожението на тая държава.
  • 110 любител

    14 2 Отговор

    До коментар #76 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    пич ти или не си българин или си ваксиниран и си си загубил акъла.в противен случай си тъпо герберче на хранилка.сори не ви остава много
  • 111 любител

    18 5 Отговор

    До коментар #83 от "ГЕРБ и само ГЕРБ!":

    грешиш следващите 10-20-30г.ще бъде в единична килия на хляб и вода.а ти герберче дано да си откраднал повече че вече ямата свърши

    Коментиран от #122

  • 112 Наблюдател

    23 4 Отговор
    От поредната изцепка на Лъжливото овчарче от Банкя излиза че Астра и Пфайзер непрекъснато бъркат ваксини в мазето му, а Лъжльото търчи из България да ваксинира който му се мерне пред очите!
    ПАТОЛОГИЯ!
  • 113 Драйфус

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Иван":

    Иване,Иване,хубаво е човек да вижда по-напред от носа си!!
  • 114 В името на народа

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ужасен":

    Всякакви инсинуации и удари под кръста очаквайте от Чумата по хората в БГ- ГЕРБ. Но не вярвайте! Чумата живее чрез лъжа и за да поддържа лъжата.
    Дързост братя, не губете фокус! Първо на всяка цена трябва да убием ЧУМАТА
  • 115 Незнаещ

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Сигурно е готино да те хайдакат с 200!
  • 116 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 14 Отговор
    Ех, скъпи ми Миленчо, `що се опитваш да се правиш на умен, не Ви се отдава. Ген. Борисов е ПРОФЕСИОНАЛИСТ по управлението на кризистни ситуации...

    Коментиран от #133, #160

  • 117 Бойко

    5 11 Отговор

    До коментар #18 от "Методи":

    Какъв човек требе да си че в злобата си към мен си позволяваш да убиждаш учителите техните семейства полицайте и техните семейства по този начин ли ще спечелите изборите като убиждаш отделните сасловия няма как такива хора да ни управляват
  • 118 Реалист

    9 8 Отговор
    Тук е пълно с червени тролове! Този сайт дори не се опитва да ограничи коментарите от едно айпи с различни имена..., Но пък иначе бързат да баннват и трият коментари, като ги критикуваш или пък хранил бг шайката на комунистите! Тука пишат основно от две айпита по десетки коментари с различни имена...смях!
  • 119 тримата глупаци

    13 5 Отговор
    С чии пари ни ваксинираш, че не разбрахме?
  • 120 Бай Иван

    4 12 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Само борисOFF.
    Той е нашият спасител...новата месия...чизъс крайст
  • 121 Българин

    14 2 Отговор

    До коментар #18 от "Методи":

    Абсолюно вярна аритметика. Ако не излезем няма кой да го помръдне тоя от властта с контролирания и купения вот.
  • 122 Валиста

    2 6 Отговор

    До коментар #111 от "любител":

    Гладна кокошка просо сънува!!!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 факт

    12 2 Отговор
    Факти, не ви разбирам защо го защитавате с цензура този нагъл лъжец и крадец??? Този и от вашите джобове краде.
  • 126 Геле

    6 12 Отговор
    Абе точно тия шарлатани Нинова, Мая, Христо и Слави не искат да ни морът те искат да ни крадат!
  • 127 Анонимен

    1 1 Отговор
    Българите в Македония... Нинова чакат... На бб местото... БНР... Лека и спокойна вечер
  • 128 5656

    4 8 Отговор
    Бойко ли ще е Президент???

    Коментиран от #186

  • 129 анонимен

    11 2 Отговор
    Не мога да си представя, как ще изглежда ББ в опозиция и да ходи в НС всеки божи ден и Караянчева да му е шеф.
  • 130 карамфила

    13 1 Отговор
    Ами защо не каже как кмета на Симитли "ваксинира"боикотъпотопожарникарче.
  • 131 ИВАН

    19 3 Отговор
    Лелее, тоя голямо самочувствие вади - сваляли го .... свалките вече ще са ти в затвора, нагло предателче
  • 132 карамфила

    15 3 Отговор

    До коментар #107 от "любител":

    В грешка сте,няма кой да се занимава с този жив мъртвец,няма единочка,няма хляб и вода.Ако се залови жив веднага до стената като Чаушеско няма кой да се занимава с съдии,прокурори и адвокати.Ако избяга,да се обяви извън закона и всеки който го види да има право да го убие на място.
  • 133 карамфила

    15 4 Отговор

    До коментар #116 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Чудно ми е как ще се справи с кризисна ситуация когато му наденат примката и му ритнат столчето?

    Коментиран от #150

  • 134 Анонимен

    4 12 Отговор
    Бойчето е народен човек. Той се мъчи, а вие се пъчите и искате да го сваляте. Без него ще умрем от скука. Виж как се въртят около него мацките
  • 135 лобистен

    5 2 Отговор
    ваксина за теб с дот 4
  • 136 ЧИБА МУТРА

    15 3 Отговор
    ЩЕ ВАКСИНИРАШ В ЗАТВОРА ГАДНА МУТРО КРАДЯЩА !
  • 137 чекистен

    8 1 Отговор

    До коментар #46 от "ГОРСКИ":

    по добре народен съд
  • 138 Бсп

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Меркантилност":

    Виж те радев вирус няма след него бегом Нашета милинка партия ни пази щом имаме такива умни автори на статии ще спечели изборите
  • 139 КМЕТА НА СЙМЙТЛИ

    10 2 Отговор
    БОРКЕ , АЗ КЕ ТЕ ХВАНА ,И ТАКАВА ВАКСЙНА КЕ ТИ СЛОЖА , ТА КЕ ПОМНИШ ЦЯЛ ЖИВОТ ТАЯ ВАКСИ (НАЦИЯ) СУС МА БОРКЕ , ЩО СЪМ ТИ НАПРАВЙЛ ВАКСАТА !!!!!🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃НАЦ. ПРЕДАТЕЛ СИ ТИ БУЦЙИИ СУС 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 140 Матей

    11 3 Отговор
    Не е така,боковските финтове всеки ги знае,и ваксинациите му и ударни кампании са търчи-лъжи,както всичко останало.Доцент Мангъров има всеобщо одобрение и разбиране,погледнете поне форума,как се гласува,това си е показателно.Бойко както и да върти и суче,все се излага,на хората им писна,как ще ги спасява тоя,първо ни набутва в джендема,после ще ни измъква.Доверието към него е нула,притесненията за бъдещето нарастват,хората масово си изпатиха от ковид-кризата,напълно изкуствено предизвикана.Така че ,напразно се напъва,от това повече трудно може повече да се изложи,освен да се обяви за нов Пиночет и да изкара БТР-И по кръстовищата.
  • 141 ХАН КРУМ

    11 2 Отговор
    КОИ СА ТОЧНО ТИЯ??? ТИЯ СА ДЕТО ГИ КРАДЕ И СИ ПЪЛНИ ШКАВЧЕТО, ТОВА СА ТИЯ,ТИКВО.
  • 142 Васил

    14 2 Отговор
    Ваксинира??? Ама с какво като няма ваксини????
  • 143 Неро

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Меркантилност":

    Вече като го гледам и започвам да драйфам
  • 144 анонимин

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "530д":

    Той просто е касиерчето на с и к.Всъщност те "управляват" държавата!!!
  • 145 ДЖУРКО

    19 1 Отговор
    В ЗАТВОРА , ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ !
  • 146 4 април

    16 1 Отговор
    да ваксинираме Бойко
  • 147 Джери

    6 2 Отговор
    ГЕРБ вече плаща вчера видих каруца с Роми с алуминиеви джанти и нови гуми.Герб е Мнозинства ще спечелиат
  • 148 КРАДЕЕЦ

    13 2 Отговор
    ЗАБЕЛЯЗВА СЕ , ЧЕ ТИКВАТА ЩОМ СИ БРЪКНЕ В ДЖОБОВЕТЕ И ВЕДНАГА ВСИЧКИ МИСИРКИ ВЕЧЕ СА ПРЕД НЕГО И ЗАПОЧВАТ ДА ГО ОМАЙВАТ КОЛКО Е ВЕЛИК А ТОЙ ЗАПОЧВА ДА СЕ ДУЕ КАТО ПЕТЕЛ НА БУНИЩЕ !

    Коментиран от #152

  • 149 Sts

    15 1 Отговор
    Е за това те сваляме ,щото ваксинираш.И да не ваксинираш пак ще те свалим!И каквото да направиш или не направиш пак ще те свалим.Щото ни предаде и продаде на Европа и Сащ!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    3 11 Отговор
    ДРУГАРИ, ШЕ ВИ ТРЕСНА И НА ТИЯ ИЗБОРИ....ВИЕ СВИКНАХТЕ ДА ВИ...ТРЕСКАТ
  • 152 НОВО ПЕТ

    0 7 Отговор

    До коментар #148 от "КРАДЕЕЦ":

    КАТО НИНИОВА И БСТВ.....
  • 153 Пенчо

    11 0 Отговор
    Сикаджията пак се е наср@л.
  • 154 КРОКОДИЛА

    2 6 Отговор
    СИЧКИТЕ СТЕ НЕЩАСНИ СТАРИ МУЦУНИ .................И СЕ ПРАВИТЕ НА ГЕЙРОИ - НО СТЕ НЕЩАСНИ МУЦУНИ ..............

    Коментиран от #158

  • 155 КРОКОДИЛА

    9 1 Отговор
    БОЙКО СЛАНИНАТА - ТОВА Е ВАШИЯ М / П ....................
  • 156 Цъки

    8 0 Отговор
    Зелени коридори- поредната излагация. Още повече, че най уязвимите чакат ли чакат - на кой му пука...
  • 157 Бай Сандо

    0 4 Отговор
    Милене , много си т-,п.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Не пишете и от мое име,аз не съм гласувала никога за "това нещо"дебил и няма да гласувам никога за него!

    Коментиран от #163

  • 162 сали

    0 5 Отговор
    саму дпс и герп да си зив и здрав боико ни ги слиусаи
  • 163 сали

    1 3 Отговор

    До коментар #161 от "Гост":

    кату ниви харесфа боику напускаити страната ааа
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 И какво и къде ваксинираш бе ...оня

    11 1 Отговор
    И не забравяйте шaйкаджии... ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака.... де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4“, а започва тpичането и ще бъдете публично eBани ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.
    Светът ще ви се стъмни, Бг-то ще ви е тясно.....
    ЧАО TYЛУП, ЧАО ШAЙКА, бай Ставри ви чака!!!!
  • 166 волен сидеров

    7 2 Отговор
    ВАКСИНИРАЙ УБИЙ НАРОДА СИ
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Слаботоков

    4 1 Отговор
    Добре е написана статията. Адмирации
  • 170 Бойко, Спасителя??? Бля, Бля, дрън, Дрън

    7 1 Отговор
    В Италия някога Мусолини Дучето също сее изживява на, Спасител!!!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Почти

    0 0 Отговор
    всяка година има избори за нещо. Според ганчовия унук излиза, че нищо не трябва да се прави през целия мандат, още по-малко ваксинация по време на пандемия.
  • 173 ФАКТ

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Меркантилност":

    и мен ме е срам...ама предпочитам да ме е срам вместо да няма какво да ям и с какво да си купя хляб за семейството щото работех за 20 лв..както беше по ваше комунистическо време...а като вляза в този сайт направо ми се гади като гледам колко луди и болни комунисти има..ей от това пък мен най много ме е срам..че тази чума все още я има...

    Коментиран от #176, #177

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #173 от "ФАКТ":

    Буци на тебе шкафче даде!

    Коментиран от #183

  • 178 Антикомунист

    0 2 Отговор
    Това може да го напише само тъпо червено говедо.
  • 179 Един

    4 0 Отговор
    Не знам коя те "сваля", ама много хора ти имат "зъб" и се питам как до сега не са очистили земята от теб?! ... Та как ще се спасяваш от всенародната любов си е твой проблем ! Ще видим!
  • 180 Антикомунист

    0 2 Отговор
    #177 изразявай се на български бе болшевик
  • 181 ПРЕДАТЕЛ

    5 0 Отговор
    ДА ТЕ ВАКЦИНИРАТ В АНАДОЛА !
  • 182 Жоро

    0 2 Отговор

    До коментар #93 от "Бойко член на БКП за винаги":

    Да се басираме ли че поне 1 милион ще гласуваме за ГЕРБ
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "ГЕРБ и само ГЕРБ!":

    Обичам паричките!Поздрави от чекмеджето!
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "5656":

    Не ,не той- плевнелиев или горанив в краен случай.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 балтов чарк

    0 0 Отговор
    съобщи процентите на отделните партии, броят депутати и коалициите между тях. ако това е вярно то какъв е смисълът от избирателни напъни за каквито напоследък толкова се вряка - нещата са си по местата, както всеки път. човекът беше доволен, че нема да се е минал, а напротив - знае откъде духа ветеро.
  • 189 балтов чарк

    0 0 Отговор
    вирусната кампания ако и да пречи някому, то помага другимо. как... когато попитали софия лорен как успява да прикрие твърде големите си непропорционални устни тя отговорила - ,,като ги подчертая,,... но в случая жабата вдига крак, за да подковат и нея, понеже видяла че подкововат вола.
  • 190 балтов чарк

    0 0 Отговор
    суета на суетите, каза еклесиаст, суета на суетите - всичко е суета... видях всички работи, които се вършат под слънцето, и ето - всичко е суета и гонене на вятър... тогава намразих живота, понеже ми станаха отвратителни работите, що се вършат под слънцето, защото всичко е суета и гонене на вятър.
  • 191 балтов чарк

    0 0 Отговор
    и още видях под слънцето място за съд, а там - беззаконие, място за правда, а там - неправда. казах в сърце си за синовете човешки - да ги изпита бог, и да видят, че те сами по себе си са животни, защото съдбата на синовете човешки и съдбата на животните е съдба една - както умират едните, тъй умират и другите
  • 192 балтов чарк

    0 0 Отговор
    и едно е диханието у всички, и човек няма предимство пред добитъка, понеже - всичко е суета... видях също, че всеки труд и всяка сполука в работите произвежда между човеците взаимна завист. и това е суета и гонене на вятър. който обича сребро, на сребро няма да се насити, и кой го обича богатство, той няма полза от това. и това е суета.
  • 193 балтов чарк

    0 0 Отговор
    както е излязъл гол из майчината си утроба, такъв си той отива, какъвто е дошъл, и нищо не ще вземе от труда си, що би могъл в ръка да понесе. и това е тежъг недъг - какъвто е дошъл, такъв си и отива. каква, прочее, за него полза, като се е трудил на вятър...
  • 194 балтов чарк

    0 0 Отговор
    има и такава суета на земята - праведници ги постига онова, що биха заслужили делата на нечестивци, а с нечестивци бива онова, що биха заслужили делата на праведници. и аз си казах - и това е суета. тогава видях всички дела божии и намерих, че човек не може постигна работите, които се вършат под слънцето.
  • 195 балтов чарк

    0 0 Отговор
    по какъвто път и да ходи глупецът, у него винаги не достига смисъл, и всекимо той ще се изкаже, че е глупав. глупецът ще наговори много, макар човек и да не знае, какво ще бъде, та и кой ще му каже, какво ще бъде след него... горко ти, земьо, кога царят ти е дете, и кога князете ти ядат рано... суета на суетите, каза еклисиаст.
  • 196 Дамски Гамбит

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Дати Каназирева е в област Пловдив и те е била в Да България, а в България на гражданите с Кунева,чингита власта е ваша,другари лошите американци ще ви ппинудят да свалите ветото на С.Македония,и кво правите тогава?