26 109 133

Омръзна ми от габровската кметичка, наследничката на Томислав Дончев

Нямало да има честване на Шипка на Трети март?! Габровската кметичка, наследничка на Дончев, която пръсна към 25 хиляди лв. народни пари за измислен празник на 30.12 и заря насред пандемията, сега забранила автобусите да отидат на върха?!, възмущава се общинският съветник от "Будно Габрово" Пепа Сомлева

Омръзна ми от габровската кметичка, наследничката на Томислав Дончев
Петя Сомлева
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кметичката на Габрово, чието име никой не знае, но всички са наясно как обича да се навира на моста между Бойко Борисов и Томислав Дончев по време на COVID-19 пандемия, се опитва да провали срещата на президента Румен Радев с българските граждани, които ще бъдат на Шипка заедно с него на Трети март.

Един автобус до Шипка и обратно, заедно с престоя, струва 120 лв. Знам, защото лично съм осигурявала автобус за желаещи. 30 автобуса струват една десета от масрафа ѝ, който плати с наши пари, за личен пиар, по време, когато хиляди са на ръба на оцеляване, а други даряват от малкото, което имат.

Но кметичката не само няма да организира церемонията, тя направо забранила автобусите! Да не би някой да успее да се качи на върха!

Ех, Власт, в какви страхливи, мръсни и сръчни ръчички си попаднала?! За лична употреба като шлюзът на язовира - може да напоява, но може и да дави. И така напояват с теб калинките и слугите, а давят останалите, историята и бъдещето.

Срамувам се от пионки, калинки и дръжки на химикалки! От кукли на конци и случайници, готови голи да се съблекат, само и само да се навъртат около парите и прожекторите. Подписващи всичко, независимо колко престъпно или неморално е.

Болни хора са това! Най-вече психически и морално.

Спрете ги. Вие знаете как. И не се делете, защото ТЕ са врагът!!!

Да живее България!!!

Автор: Пепа Сомлева

Източник: Facebook

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 226 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Ам Гъл

  51 287 Отговор
  Ооо, Пепо! И кво правим сега?

  Коментиран от #76, #119

 • 2 Честито

  293 21 Отговор
  Габровци се славят като....пестеливо/стиснати хора. Явно "кметичката" им не е от този град. И пак старата максима важи тук: Царя (Борисов) дава-пъдаря (кметицата) не дава.

  Коментиран от #87

 • 3 Пламен

  262 22 Отговор
  Ми да се пробва тази случайна кметица, лошо няма. Дано успее, ма надали. Горката женица.
 • 4 555

  270 24 Отговор
  Ами вие си я избрахте! Имаше някаква случка там и Томито беше, нещо го бяха на обиколили, та страх го тресеше, ама на изборите пак за нея са "гласували", купен, купен вот ама вътре в стачката сме сами.

  Коментиран от #117

 • 5 Тъпа герберска паплач

  280 40 Отговор
  Ще се изметеш от Властта по трудния начин,по най-трудния!..
 • 6 Алфа Чакал

  308 37 Отговор
  За кръчми и Азис може.За президента не може.

 • 7 Тъп

  82 268 Отговор
  Отговорна кметица, не дава да се разпространи президентската зараза.

  Коментиран от #61

 • 8 герпедал

  294 38 Отговор
  И ние имаме същата учила недоучила даскалица за кмет на Казанлък.Господ да пази от такива некадърнички.

  Коментиран от #22

 • 9 Просто човек

  311 35 Отговор
  Качете се всички на върха, мили габровци...а любовницата на Томито да му пореве на рамото... България над всичко!!!
 • 10 шофер на с

  257 29 Отговор
  И на мен ми омръзна от Винету и слугите му....

  Коментиран от #79

 • 11 БРАВО ПЕПА

  280 45 Отговор
  ГРОБ за БЪЛГАРИЯ осуетява НАРОДНИТЕ ТЪРЖЕСТВА. ГРОБ за БЪЛГАРИЯ забранява БЪЛГАРЩИНАТА. ГРОБ за БЪЛГАРИЯ забранява БЪЛГАРИЯ. ДА ПОМЕТЕМ ГРОБАРИТЕ на 04.04.2021!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНАТА ОСВОБОДИТЕЛКА ОТ ТУРСКО РОБСТВО - БРАТСКА РУСИЯ!!!

  Коментиран от #114, #128

 • 12 ПЕНКО

  74 122 Отговор
  СКЪПА ПРИЧЕСКА ;СКЪПО ЧЕРВИЛО ; ИЗПИСАНИ ВЕЖДИ ... С МНОГО ПАРИ ...--- ПЕПА НАПРАВО СИ Е ПАРАЛИЙКА !!!!!!!!!!!
 • 13 Другия с коня

  67 268 Отговор
  Ами не те избраха Габровлии за КМЕТИЧКА,- Пепа Сомлева .....Боли ли ...Гадно е....Сега вдигаш Бунт във фейсбук срещу Законно избрана Власт...Срещу Здравните Мерки целящи Оцеляването на Народа....Искаше ти се да вдигате Юмруци с Летеца и да развявате червени знамена в Пандемия....Не си само ти- на много червени цървули им се искаше също да яхнат саможертвата на хората,за да го има Царство България,което Унищожиха.....Пак няма да те изберат за " КМЕТИЧКА" Габровлии....

  Коментиран от #21, #59

 • 14 Кой68

  112 14 Отговор
  Чух че била дознател или следовател преди да стане кметица .... Вярно ли е?

  Коментиран от #19

 • 15 !!!?

  112 18 Отговор
  Такива като тази до обяд омръзва на себе си, а след обяд й омръзват другите - няма човек който да е просперирал с омразване. !!!?

  Коментиран от #16, #25

 • 16 Варна

  88 12 Отговор

  До коментар #15 от "!!!?":

  Евала, пич-много си прав. Никой не е просперирал с "омразване" - каквото и да означава това. 🤔
 • 17 Гост

  168 23 Отговор
  Доколкото зная тази кметица е любовта на томето-резила и тиквата
 • 18 Санитар

  144 22 Отговор
  Споко още малко.И ние имаме старша сестра герберска некадърна калинка,която си брои дните видимо притеснена.Благодарение на всички нас тя не уби много хора с тъпите си грешки и вземане на решения.всеки път шефа се затваря в в офиса и псува псува, ама какво да направи човека,като ни я натресоха от горе с БМВта ни я докараха.Та както вече казах за едни е краят а за други началото
 • 19 moiraine

  101 6 Отговор

  До коментар #14 от "Кой68":

  Нищо подобно, беше в "Отворено общество" заедно с Кратунко.

  Коментиран от #27

 • 20 Зевс

  50 166 Отговор
  Тая мърша от къде изпълзя? Хабер си няма за какво говори, питайте в Европа дали някой знае кмета на Габрово, ще се изненадате колко много хора я познават и ценят

  Коментиран от #26

 • 21 Драйфус

  100 12 Отговор

  До коментар #13 от "Другия с коня":

  Като орел си над КМЕТИЧКАТА!

  Коментиран от #48

 • 22 За Галя Стоянова ли?

  118 12 Отговор

  До коментар #8 от "герпедал":

  Ами гербаджийка,мъжът и е бачкатор,свестен човек,ама тя слуша Тиквата..
 • 23 охХХХХ

  33 95 Отговор
  И ТАЯ ЛАЕ И НЕ ЗНАЕ ЧЕ ДОТОГАВА ИМА ВРЕМЕ ТЪРСИ СЛАВА ПЕПА
 • 24 Матей

  145 25 Отговор
  Точно така е,госпожо Сомлева.Тая кметица на Габрово какво си въобразява,че може да закрие слънцето?Трябва ли отново българите като същи опълченци да си отвоюват връх Шипка от новите османлии?дотам се е стигнало,защото тия продажници са намислили и настойчиво действат да ни смразят с Русия,да ни превърнат във врагове.А с турците са ни направили аркадаши и съюзници.
 • 25 Ха ха

  89 9 Отговор

  До коментар #15 от "!!!?":

  За кметицата говориш,нали.Всички така мислиме.Чакаме те на Шипка.
 • 26 Само питам

  71 8 Отговор

  До коментар #20 от "Зевс":

  Това Европа стриптийз бар ли е или кръчма за да питаме?
 • 27 Хаджи Хаджи Българин

  47 12 Отговор

  До коментар #19 от "moiraine":

  Явно и от там ги назначават! Не случайно Путин обяви проверка, от къде се финансират НПО- тата! Само ние българите, вярваме в месията БМБ! Знаете ли защо! Константин Велики е държан, като заложник, далече от семейството! Но успява да избяга! Същата е историята с Цар Калоян! Четете историята! Казваше баба Ванга! Симеон Велики, също се е обучавал в Константинопол- Византия! Както сина на Нинова и дъщерята на БМБ в Америка! Наследниците на Пешо - танка ( Младенов) също са там!
 • 28 Габровлии?? Организирай те на 3 03 2021

  96 16 Отговор
  Инспекция на Паметника на Шипка, на стъпалата, дали има нещо за Ремонт???? Инспекции те никой не може да забрани!! Те се правят ежедневно из цяла България!!! Кметице ще ти се смеят след някой месец и врабчетата в Габрово!!!
 • 29 1122333

  105 15 Отговор
  Ако не е томиславчо,тази нямаше да види кметско място, а сега и историята се опитва да променя. Българи, Габровци, събудете се и изкачете се на върха, па запейте революционните български песни! Връх Шипка е щит и паметта на загиналите е жива, а ехото отвръща...жива....жива! Да живее българския НАРОД!!!

  Коментиран от #31

 • 30 Вие хора

  89 13 Отговор
  Браво! Дано народа види написаното. И измете, тези изедници, пролетес.съберете се, не се делете. Залогът е голям, или вие люде, или разбойниците. А поклонение на Връх Шипка, ще има и още по-голямо, народа не може да бъде спрян!!!
 • 31 Хаджи Хаджи Българин

  98 15 Отговор

  До коментар #29 от "1122333":

  Само да припомня на " соросчетата" ! Преди 4 години, с моята приятелка - не българка! Посетихме Плевенската Епопея- Панорама! Екскурзовода от музея, беше така " обработен" , че разказваше! Ако не са били американските автоматични оръжия, закупени или " подарени" от Америка! Казуса Руско- Турската война на Балканите 1876- 1978, е била загубена кауза! И едва ли, Америка, е спасила България от Османското робство! Тогава разбрах, какво е наглост, в истинските измерения! Какво е, манипулация на историята ни!

  Коментиран от #36, #40, #64

 • 32 чичо

  33 111 Отговор
  Правилно е постъпила кметицата.И Радев,ако беше президент а не престъпник,нямаше да призовава „всички заедно на Шипка",а щеше да се съобрази с пандемичните условия,които не само в България са такива каквито са.Да,щеше ако беше президент...

  Коментиран от #67

 • 33 1215

  32 94 Отговор
  Всички говорят за морал. Това е нещо чуждо за президента, а вие го търсите при кметицата. Кой нормален човек може да си позволи на всички национални чествания да говори само за политика и да разединява народа. Такова безотговорно поведение не си спомням от никой президент в новата ни история.
 • 34 1122333

  66 5 Отговор
  До коментар 31 Така е, но докато сме заедно, единни и се подкрепяме няма да могат да подменят историята ни! Плевенската панорама има въздействието на жив щит в съзнанието на истинския родолюбец! Ние сме хората, които ще предаваме миналото, да се помни и знае, да не се скланя глава пред никой, дръзнал да краде, руши или преиначава подвига на дедите ни!
 • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 36 чичо

  27 10 Отговор

  До коментар #31 от "Хаджи Хаджи Българин":

  Малко след тебе и аз водех внучето,ама нищо подобно не чух.Учудвам се,за какви „автоматични оръжия",по онова време става въпрос.

  Коментиран от #39

 • 37 Питащ

  31 37 Отговор
  А тази женица коя е? Неуспяла "кметичка"?
 • 38 хахахахах

  49 10 Отговор
  герберастия, Сър ...
 • 39 Д'мин

  48 3 Отговор

  До коментар #36 от "чичо":

  Става въпрос за "скорострелната" Хенри-Уинчестър, но тя е била на въоръжени в турската армия, кавалерията и черкезките дружини. Или човека не е разбрал правилно или екскурзовода е бил със специалност аптекар. Руснаците са били с Бердан 1 и 2 и Крнка -така се пише.

  Коментиран от #66

 • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 41 любопитен

  29 3 Отговор

  До коментар #40 от "бай Ставри":

  Щооо,опълченците с М16 А1 ли са били?
 • 42 Българин живеещ в Германия

  76 16 Отговор
  Уважаеми сънародници и родолюбци на 3 март всички да бъдем заедно на връх Шипка, за да почетем паметта на всички които си оставиха сърцата и душите за свободата на България. Винаги съм бил в България на националният празник.
 • 43 аманотбоклук

  46 11 Отговор
  Кво му дреме за Нацоналния празник на зализания гробарски ку@вор !
 • 44 Пламен

  39 43 Отговор
  Танчето е страхотна кметица и мадама. В Габрово се "наляха" много пари. Промени се положително градът. Томито тихомълком придвижва поръчките. Габрово е град за живеене, идеален за младо семейство. Който е слушал Кметицата(аз), и има нещо между ушите, се е чатнал какво му се каза. Е, вярно - партията заповядала да няма автобуси. Таня няма накъде, издава заповед. НО КАЗА, че ритуал ще има и призова за спазване на меркирте. Та какво пречи - деняте през седмицата, палиш колата от Русе/Ямбол/Кърджали, и за два-три часа си на върха.

  Коментиран от #58

 • 45 Бай

  61 14 Отговор
  Никой не може да угаси, туй що не гасне! А то е признанието към героите на Шипка-Български опълченци и Руски войни! Те са гордостта на България! А тези хайдуци от. ГЕРБ во главе с вожда им са ПОЗОР!
 • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 47 Бай Христо от Добрич.

  28 64 Отговор
  Аз от Добрич.Родът ми е от с.Шумели Габровско. Госпожо Сомлева, Патосът , с който е пропит това, което сте написали не идва ли в повечко. ,,Ех власт" За нея ли така се пените. Или няма да можете да се видите любимия президент! Не си струва за такива неща да хабите нерви! Дано в озлоблението, което Вие обхванало, не сбъркате и в вместо да се срещнете с Радев да търсите помощ от хора с бели пристелки. Не Ви го желая.Бъдете разумна. Той президента и без вас ще сътвори поредната ,, чутовна" глупост.

  Коментиран от #69, #74

 • 48 Другия с коня

  23 71 Отговор

  До коментар #21 от "Драйфус":

  Никой днешен Политик няма Право да яха саможертвата на Опълченците.Малко преди това Стара Загора е Опожарена до основи.Който не е избягал е убит,заклан,изнасилен ограбен от Башибозука....На Шипка са всички останали без дом,семейства,жени,деца.....И някакъв Летец с разкопчан от деловодилката му панталон ще размахва Юмрук над Кръвта им.....Засрамете се....

  Коментиран от #100

 • 49 ШИПКА

  67 18 Отговор
  НЯМА НУЖДА ОТ МНОГО ХОРА НА ШИПКА , ПАК ЩЕ ИМА СВИРКИ СРЕЩУ ПКП И МИКРОФОНА ЩЕ ГИ УЛОВИ ............ РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ А БОЙКО Е МЕНТЕ ПРЕСТЪПНИК И КРАДАЧ - ЧЕКМЕДЖАР ! КМЕТИЧКАТА И ТЯ Е КРАДАЧКА ........
 • 50 ЛЪЖЦИ

  49 13 Отговор
  ГЕРБ Е ДВЕ НУЛИ ! ЗЕЛЕН КОРИДОР НЯМА - ЛЪЖАТ ЗА ВСИЧКО .................
 • 51 мангър

  10 26 Отговор
  Изберете друга,ама друг път.
 • 52 мангър

  24 52 Отговор
  Много си ние добра кметичката,нека габровци да кажат,а шофьора на самолет извън България неможе да иде ,кво му остава друго.

  Коментиран от #101

 • 53 Европа

  50 16 Отговор
  Браво за писмото! ОСТАВКА на корумпираното правителство!
 • 54 1520

  52 9 Отговор
  3 март е най важния ден за България без този ден нямаше да има такава държава
 • 55 1520

  36 9 Отговор
  гобровци много внимавайте не гласувайте за предатели
 • 56 Република

  25 29 Отговор
  А тая Пепа Сома коя е.

  Коментиран от #63

 • 57 Пиниз

  7 23 Отговор
  Като шчупиш толкова п ки като нея тогава ще и се репчиш

  Коментиран от #60

 • 58 Ббб2

  56 12 Отговор

  До коментар #44 от "Пламен":

  В Габрово се наляха много роми,довлякоха ги да гласуват за герб

  Коментиран от #118

 • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 60 Сърп и чук

  24 33 Отговор

  До коментар #57 от "Пиниз":

  С писане срещу наглостта не става бе, Сомова! Като си толкова възмутена, извърти и едно паве в главата и ще видиш как следващия път ще прати не 1, ами всички автобуси в околността! Или си налягай пърцалите и не занимавай хората с проблмеите си! Никой не ти пречи да катериш Шипка! Едно време аскера да не би с автобус да е атакувал редута?
 • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 62 Чики-Рики

  42 12 Отговор
  ,, Инспектор-председателят ,, така е наредил!Но Президента никой не може да го спре, така че на 3.03.2021 заедно на Шипка!Часът е известен!
 • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 65 Антикомунист и родолюбец

  16 11 Отговор
  Интересно модераторът трие повечето античервени комнтари, защо ли?
 • 66 чичо

  14 1 Отговор

  До коментар #39 от "Д'мин":

  АВТОМАТИЧНИ,не скорострелни.За екскурзовода съм по-съгласен,ако човека коректно повтаря това което е чул.
 • 67 чичо

  18 30 Отговор

  До коментар #32 от "чичо":

  Учудвам се на оценките които сте дали.Вие само един ден ли сте българи?Какво ви пречи всеки ден да почитате героите където и да сте?Вероятно същото,което ви пречи да видите колко нищожно малък е Радев и с „мутри вън",а сега и с „всички заедно на Шипка",както с всяко друго което е казал.Дано сте блажени еднодневни българи.

  Коментиран от #68, #71

 • 68 Бай Шиле

  31 12 Отговор

  До коментар #67 от "чичо":

  И какво лошо има в това,някой да каже "всички на Шипка" ? И не бъркай шипка с джипка.

  Коментиран от #72

 • 69 чичо

  13 26 Отговор

  До коментар #47 от "Бай Христо от Добрич.":

  Даваш ли си сметка на кого говориш.На хора,които все още не знаят,че живеят в 21 век.Тогава ГЕРОИТЕ са направили каквото трябва,а тези така и не разбра,какво трябва да правят днес.Прав си,който не е копал гроб му е широко около врата.Ма как да ги съдиш,като самият им президент,престъпник ги призовава сами да се трепят.
 • 70 КГБ

  19 8 Отговор
  А бе габровци,тази овча калинка нали вие си я избрахте?
 • 71 Антикомунист и родолюбец

  15 26 Отговор

  До коментар #67 от "чичо":

  Чудесен коментар. С 2 изречения запуши устата на комунистическите русофилски прадажни тролове които ще се спукат ат завист че Боко Тиквата отново ще спечели изборите!
 • 72 чичо

  12 22 Отговор

  До коментар #68 от "Бай Шиле":

  Няма лошо за „някой".Говоря за президента който е ДЪРЖАВНА институция и в условия на пандемия,ако все още има не разбрали-световна,трябва да вземе държавническа позиция,а тя не е-хайде всички с мен на Шипка,нищо,че може да провокираме някоя и друга смърт.

  Коментиран от #73, #75

 • 73 Радев

  21 11 Отговор

  До коментар #72 от "чичо":

  Чичо гледай си Световната Пандемия ,и не коментирай .

  Коментиран от #77

 • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 76 Нищо

  8 18 Отговор

  До коментар #1 от "Ам Гъл":

  Щяла да гълт@ на Фърчилков , щото ДеCа е под карантина!
 • 77 чичо

  4 15 Отговор

  До коментар #73 от "Радев":

  Раден,не съм ти разрешил да говориш,Ѝотова също.

  Коментиран от #105

 • 78 Чук

  19 5 Отговор
  Зер оня габровски даскал капут не е омръзнал на всички
 • 79 Аз, бе... Аз...

  3 2 Отговор

  До коментар #10 от "шофер на с":

  От какво ти е омръзнало - да стоиш с разтворени бузки ли ?!!
 • 80 Aмии

  11 25 Отговор
  Що бе, на Ушатия жена му болна, разрешете му да сее малко вируси на Шипка щом иска. Призидент е все пак, не е лукова гЛава!
 • 81 леле

  32 3 Отговор
  то добре че 1878 не е имало пандемия от грип, която е по-страшна от куршумите и ятаганите ... Добре и че опълченците не са били инструктирани да не събират по много народ на едно място... в противен случай още щяхме да сме под турско ...
 • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 84 Бамзи мечока

  26 7 Отговор
  Който се чувствува българин нека да дойде на Шипка. Не слушайте тази кметичка с хубава за някой п.чка
 • 85 zevs

  18 5 Отговор
  БРАВО!!! вИЕ СТЕ СЕ УСЕТИЛИ КАКВИ ГИ ПРАВЯТ герб.
 • 86 Истината е,

  12 29 Отговор
  Че пред фактите и Боговете мълчат! Този президент е най- некадърният който сме имали. На следващите избори и аз ще го бия! Иначе,Левски е казал: тези,които ще ни освободят,те ще ни поробят. Прав е бил!!!

  Коментиран от #104

 • 87 Пъдаря е Борисов,а царя е султана....

  18 4 Отговор

  До коментар #2 от "Честито":

  Какъв цар,какви министри и депутати?Всичко е отрепки и слуги на чужди държави и интереси..Продажници и изменници,за една хубава кола,апартамент или къща и тлъста банкова сметка станаха доброволно еничари на враговете на България!Поколението им е белязано с клетвата на Българският народ за вечни времена.Сега ще берат плодовете на измяната и продажноста за тридесет сребърника.Юда си остава Юда и след 2000 години,проклятието си остава завинаги....
 • 88 далаверата

  10 9 Отговор
  на пепа, с автобусите, пропадна.
 • 89 Пожарната

  25 7 Отговор
  Бойко никога не е бил никакъв и пожарникар не можа да стане,затова отиде при мутрите,защото е пълен некадърник и неудачник.Цял живот е нагласяван с лъжи и измами така от мутра стана премиер цели 11 години.Ако тоя човек остане на власт България ще се превърне в пустиня с две недовършени магистрали
 • 90 въпросче

  12 4 Отговор
  Като няма автобуси за "Шипка",Вие автомобили нямате ли? Хайде към върха,всички!
 • 91 Боримечката

  17 4 Отговор
  С кметичка , без кметичка ние сме там на 3.3.2021 - горе на Шипка. Пък и ще качвам аванта хора ако мога. Елате и вие и отворете душите си на този ден за празника народен. Гарантирано няма да има американски фрегати !

  Коментиран от #97

 • 92 Уйке

  19 10 Отговор
  Народе! Шипка е символа на Българската свобода! Нека на този 3ти март там, горе да се обединим около Нашия Президент и за следващия един месец да подготвим изхвърлянето на мутрите от власта!
 • 93 хаберих

  10 0 Отговор
  И под най-красивата паунова опашка се крие най-обикновена трътка.
 • 94 Димитър

  17 0 Отговор
  По случайност , но и поради служебви взаимоотношения, познавам лизо 1/3 от държавните служители централната администрация на нашата страна и съм напълно съгласен, че 90 на сто от тях са асолютни некадърници, назначени от властимащи роднини.
 • 95 Алексей Сергеев

  8 10 Отговор
  О, Пепа.. ако искаш иди на Шипка, но ако се разболееш, с нашите данъци трябва да те лекуват Ако си малко по-начетена, прочети какви мерки са в европа

  Коментиран от #113

 • 96 cpv

  6 6 Отговор
  Ами стани ти,като си много "кадърна"!Ако има някой да те избере!
 • 97 Бори лалугера

  4 4 Отговор

  До коментар #91 от "Боримечката":

  Трябва ти един спутбик в кратуната.
 • 98 Георги Ненов

  9 2 Отговор
  Страх тресе гробарите. Страх от затвор
 • 99 123

  17 0 Отговор
  То към кметицата теми за критика има колкото искаш , ама "Будно Габрово" са си сбирщина м@-ло-умни-ци и надути женски п-уйки с по една чаена лъжичка мозък в главите .
 • 100 хихихихихи

  3 2 Отговор

  До коментар #48 от "Другия с коня":

  Публикувано във факти.бг: ....Засрамете се.... Ми кажи кой си за да знаем от кого да се срамуваме!
 • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 102 Бай Ставри Паламарката

  3 0 Отговор
  Ако е сходна кметичката, бих и мандръсал....
 • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 104 Лукашенковец

  7 3 Отговор

  До коментар #86 от "Истината е,":

  ИСТИНАТА ЧЕ СТЕ ДОЛНИ ПРОСТАЦИ ДО ЕДИН , КРАВАРСКИ МЕКЕРЕТА ДОЛНИ , ЩЯЛ ДА БИЕ , ЩЕ ПОТРОШИМ ОТ БОИ БЕ ПРОДАЖНИЦИ ДОЛНИ !!!!
 • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 106 БАЙ ВИ ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

  8 5 Отговор
  ТОВА ЩЕ Е СРАМ И ПОЗОР ДА НЕ СЕ ЧЕСТВА ПРАЗНИКА НА ШИПКА , ШЕПА ХОРА СА СИ ПОСТАВИЛИ ЗА ЦЕЛ , ДА НИ ЗАЛИЧАТ ОТ КАРТАТА НА ЕВРОПА , ЩО ЗА ДОЛНА И НАГЛА ПОСТЪПКА Е ТОВА ,ДА НИ ЗАЛЙЧЪТ ЙЗТОРИЯТА НИ , ЗАЩОТО ПРАДЕДИТЕ ВИ СА СЕ БОРИЛИ ЗА ДЪРЖАВА И ТЕРИТОРИИ ,ЗАДА ВИ ИМА ВАС ДНЕС ,ПРАЗНИКА ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ И ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ ВОЙНИ (ОПЪЛЧЕНЦИТЕ)НА ШИПКА,И КОЙТО РОДОЛЮБЕЦ КАТО МЕН МИЛЕЕ ЗА ТАЯ ДЪРЖАВА , ТРЯБВА НА ТОЗИ ДЕН ДА Е ТАМ НА ВРЪХ ШИПКА !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
 • 107 БАЙ ВИ ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

  7 5 Отговор
  ПРАЗНИК 3-ТИ МАРТ Е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НА БЪЛГАРИТЕ , ТОЙ ТРЯБА ДА СЕ СЪСТОИ , ТОЧКА !!!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
 • 108 шефа

  1 2 Отговор
  Хубава кметичка.........Хмммм бих и се порадвал една нощ.......
 • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 110 Аре бегай

  2 2 Отговор
  Явно няма кой да я забавлява и сипе простотии
 • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 112 КУРЕСТЙЯ

  8 6 Отговор
  ТЕКИВА ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБЕ ДА ВИ ИЗМАНГЪРИМ С КЕФ , ЩО ЗА НАГЛА КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА СТЕ КРАВАРСКИ ТРОЛОВЕ ДОЛНИ , ПО ТОВА ЛИЧИ КОЛКО ОБИЧАТЕ БЪЛГАРИЯ , НЕЗЕМНИ БОКЛУЦИ СТЕ ДО ЕДИН , ВСИЧКИ ПРЕЗИДЕНТИ СА СЕ КАЧВАЛИ НА ШИПКА ДО СЕГА , НО ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ ВИЕ ВСЕ ТРЪН В ОЧИТЕ , НЯМА ПО НАГЛА И ПРЕДАТЕЛСКА НАГЛОСТ ДА НЕ ПОЧЕТЕШ НАЙ ВЕЛИКИЯ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , ПРЕДАТЕЛИ МАРШ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ , СМРАДЛИВИ КРАВАРСКИ ТИКВИ , СУС БЕ В АНАДОЛА КРАВАРИ !!!!!!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 !!!!! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
 • 113 любител

  9 2 Отговор

  До коментар #95 от "Алексей Сергеев":

  ало герберче явно нямаш акъл и за една статинка.значи в планината където е най чистия въздух витае ковид а в молове кръчми и фитнеси гоните вируса с тояги.не се излагай толкова.
 • 114 Гроб

  1 3 Отговор

  До коментар #11 от "БРАВО ПЕПА":

  За всички позитански тролове.

  Коментиран от #127

 • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 116 250

  2 3 Отговор
  Пепе, ти какво направи за Габрово НИЩО. Покажи.... Чакаме президента да каже къде има корона вирус... Ураааа другари!
 • 117 Селянин

  2 0 Отговор

  До коментар #4 от "555":

  А другите са много спокоини радев от сега се готови за избори много е спокоен Вие на шипка а кмета от бсп не може да оправи въздухав русе Тази пепа какво ще каже няма да виде радев на шипка голям протуск
 • 118 Пламен

  3 0 Отговор

  До коментар #58 от "Ббб2":

  Я ми кажи, един град без роми в БГто?
 • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 120 Simvola

  1 2 Отговор
  Какви чествания при този ковид 19
 • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 123 Иво

  2 2 Отговор
  Откак тази жена застана начело на града, той наистина заприлича на европейски град! Няколко пъти съм ходил в Габрово преди нейното избиране, последните години - също; Разликата е огромна! Казвам го като чужд на Габрово човек, който може да отседне за два дни в него и да го погледне с очите на турист! Явно авторката е неуспяла конкурентка.... p.s. За протокола - не харесвам ГЕРБ, харесвам принципните хора, отдадени на обществото !
 • 124 ЧИЧИ

  2 1 Отговор
  ОСТАВКАААА ЗАТВОРРР
 • 125 Странно

  2 1 Отговор
  Как ги намира такива: Дариткова, Ангелкова, Захариева, Каназирева, Атанасова, водещата Караянчева, Николова.... и т.н. Видно е че са с м.......и проблеми.

 • 126 КРАДЦИИИ

  3 1 Отговор
  Oмръзнa ми oт гaбрoвcкaтa кмeтичкa, нacлeдничкaтa нa Тoмиcлaв Дoнчeв Нямaлo дa имa чecтвaнe нa Шипкa нa Трeти мaрт?! Гaбрoвcкaтa кмeтичкa, нacлeдничкa нa Дoнчeв, кoятo пръcнa към 25 хиляди лв. нaрoдни пaри зa измиcлeн прaзник нa 30.12 и зaря нacрeд пaндeмиятa, ceгa зaбрaнилa aвтoбуcитe дa oтидaт нa върхa?!, възмущaвa ce oбщинcкият cъвeтник oт "Буднo Гaбрoвo" Пeпa Coмлeвa
 • 127 Дядо

  1 0 Отговор

  До коментар #114 от "Гроб":

  ГРОБ за ГРОБ! Промито празнократуние!
 • 128 Дядо

  1 1 Отговор

  До коментар #11 от "БРАВО ПЕПА":

  Да живее България! Да живее Русия!
 • 129 Петко Славейков

  1 1 Отговор
  "Кат Русия няма втора, тъй могъща на света ...!"
 • 130 баба Ванга

  1 1 Отговор
  "Нема Америка да ни помогне, пак Русия ке ни спаси!"
 • 131 митака

  1 1 Отговор
  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ОСВОБОДИТЕЛКАТА НИ БРАТСКА РУСИЯ!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ОСВОБОДИТЕЛКАТА НИ БРАТСКА РУСИЯ!!! ВЕЧНА ПАМЕТ НА ДОСТОЙНО ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НИ БЪЛГАРСКИ ОПЪЛЧЕНЦИ, РУСКИ, ФИНЛАНДСКИ, СРЪБСКИ, РУМЪНСКИ И ЧЕРНОГОРСКИ ВОЙНИ! ЧЕСТ! ЧЕСТ! ЧЕСТ!
 • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 133 Курнелий Радев

  0 0 Отговор
  Оп! Идвам!

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.