28 Февруари, 2021 13:01 18 673 163

„Чалгарят“ шамароса статуквото. Империята ще отвърне в свой стил – знаем го

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • димитър попкутуев

Ще му е ужасно трудно да затвърди доброто впечатление, защото очакванията са огромни, а сме лъгани безброй пъти

„Чалгарят“ шамароса статуквото. Империята ще отвърне в свой стил – знаем го - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Слави Трифонов обяви екипа за изборите. По впечатляващо убедителен начин. Сред експертите в различни области видяхме проф. Андрей Чорбанов, д-р Ивайло Христов, доц. Силви Кирилов, Мика Зайкова, проф. Николай Радулов и др. Бяха представени програми за реформи в здравеопазването, икономиката, образованието, вътрешен ред и сигурност, правосъдие, енергетиката и спорт.

Самият Трифонов съобщи, че ще води листите на ”Има такъв народ“ във Варна и Стара Загора.

Представил екип – голяма работа. Вече се чуха такива коментари. Вярно, но…

Твърдя, че по този начин екип за избори се представя за първи път у нас. Нещо подобно направи Симеон Сакскобургготски, но само с юпитата, някои от които по-късно се оказа, са му били „доставени“ от Спас Русев – бизнесмен с доста въпросителни и съмнителни истории в биографията си.

Трифонов изненада: много приятно тези, които го подкрепят и адски неприятно противниците си. Експертите, които видяхме и чухме показаха ново поведение и демонстрираха отлично познаване на проблемите в управлението на страната и начините как да бъдат решени. Кратко и ясно.

Оказаха се прави всички присъдружни на властта и Пеевски медии да се стряскат от Трифонов и да изливат водопади от обвинения, подигравки и хули срещу „чалгаря“ и „Има такъв народ“. Ако им е останал грам здрав разум, от снощи трябва да са обявили тотална мобилизация срещу задаващото се откъм партията на Трифонов. Непознатото и наистина сериозното е смъртна заплаха за тях, защото свалиха политиката и упражняването на властта до ниво кочина. Това вече отвращава дори най-преданите на Борисов и статуквото, въпреки съучастието в грабежа.

Реакцията им, разбира се, ще е първосигнална: да оплюят представените експерти, да се присмеят и удавят в сарказъм. Това ще е работа на медийната пропаганда. Представителите на партиите от властта ще се въздържат от коментари. От тяхно име вече „заговориха“ троловете, които атакуваха информациите за представянето на екипите на „Има такъв народ“ на секундата при тяхната поява.

Най-силни ще бъдат опитите да се предизвикат вътрешни противоречия, чрез „купуване“ на някои от „отбора“ на Слави Трифонов. Вече има реализирани подобни практики чрез Росица Кирова от Видин и някои други. Статуквото разполага с огромен ресурс – финансов, институционален и задкулисен. Майстори са на бруталното притискане и стоварването на бухалките, не всеки издържа на подобни „аргументи“, особено ако е нов в освинената политическа среда. Слави Трифонов, Тошко Йорданов и останалите от многогодишния екип на Дългия са наясно с тези заплахи, но доколко новите лица, макар образовани и с професионален опит притежават качеството устойчивост? Бурята все още не ги е връхлетяла, познаниата им за нея са теоретични и по преразкази. Гадостите ги дебнат отвсякъде.

Всичко това предстои.

„Чалгарят“ направи трета крачка към завладяване на територия от българската политика – сериозна и респектираща. Първата крачка бе всекидневното отразяване и подкрепа на протестите през 2020, без да участва в тях. Втората – отказ от коалиране преди изборите и решението партията да се яви сама на вота.

4 април наближава. Тази дата може да промени към добро не просто живота на всички българи, а да им даде шанс за нормално бъдеще. Може обаче и да бетонира сегашното управление, което – ще го кажа абсолютно убедено, - ще е смъртоносно за държавата и всички граждани, извън кръговете във и до властта.

Много хора след представянето на екипа са погледнали към него по нов начин и с повече доверие. Ще му е ужасно трудно да затвърди доброто впечатление, защото очакванията са огромни, а сме лъгани безброй пъти.

Войната, защото тези избори ще са война, започна. Всички участваме по един или друг начин. От това зависи горчиви и отровни плодове ли ще ядем след 4 април или сладки, олицетворяващи победата на нормалността.

П.П. Направете експеримент: поставете до лицата от екипа на Трифонов някои от тези, които олицетворяват управляващите в момента, например на Караянчева. Сравнете ги. Проф. Чезаре Ломброзо отдавна е доказал, че лицето издава интелекта или отсъствието на такъв.

Aвтор: д-р Димитър Попкутуев

Източник: FrogNews


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 178 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    214 189 Отговор
    НЕ ВЯРВАМ НА СЛАВИ....ЗАЩО ЗАСТАВА ВЪВ ВАРНА СРЕЩУ МАНГЪРОВ, ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ В ПРЯК ДВУБОЙ С ББ, А...????

    Коментиран от #17, #18, #26, #121, #158

  • 2 Фен

    150 216 Отговор
    Уникални, и неповторими! Невероятен "екип"! Само Мангъра изтърва, за да е пълен цирка!

    Коментиран от #88

  • 3 Дълго

    168 149 Отговор
    готвена патерица , гнила от всякъде !!!

    Коментиран от #52, #119

  • 4 Чочо

    127 160 Отговор
    Всичките му партийци са интриганти и г.золизци.

    Коментиран от #147

  • 5 Ронко

    40 151 Отговор
    Слави сега с Бойко ли е или не! Ще гласувам за него само, ако е с него, иначе за Мангъров!

    Коментиран от #111, #125

  • 6 Майна

    156 190 Отговор
    ИЗКАРАЛ МИ ДЕСЕТ ЧОВЕКА КАТО СПЕЦИАЛИСТИ , А СЕ ГОТВИ ЗА ..ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ...МИСЛЕТЕ, ХОРА !!! АКО ГЛАСУВАТЕ ЗА УЧЕНДОЛСКИЯ, ПАК ЩЕ СТЕ НА СЪЩИЯ ХАЛ...

    Коментиран от #74, #83, #128

  • 7 Пламен

    150 61 Отговор
    Винаги е знаел къде са парите и винаги ги е следвал

    Коментиран от #23

  • 8 РАДИО ЕЛТО

    103 114 Отговор
    СЛАВЧО рибата е в морето ти тигана на печката си сложил
  • 9 Annonimus

    185 49 Отговор
    Никой не иска да стане политик заради народа. Всички го правят за лични облаги .
    Закон е това, не изключение
  • 10 No Exit

    123 118 Отговор
    Мразя чалгата, чалгарите, чалгарките и чалгаджийчетата. Един простак десет години ми стига. Сега простаците на Баце ще гласуват за Чалгаджията. Селски пръчки и простаци, обединявайте се!

    Коментиран от #11

  • 11 Булдог

    19 15 Отговор

    До коментар #10 от "No Exit":

    Прав си, виж само коментар #5.
  • 12 Добра статия..

    152 73 Отговор
    Но Слави не е Мони Горския,няма да сече горите на България,самовъздигнал се е без кражби и шмекердии,успех на Дългият на 04 04..

    Коментиран от #36

  • 13 gggw

    60 85 Отговор
    с тия дето ги е събрал нишо няма да стане. особено хиновски е пълен сельо
  • 14 Абе

    146 51 Отговор
    Aко статуквото пикае газ от страх, значи е на правилния път.
  • 15 Чичо

    148 21 Отговор
    Лелееее, тук е пълно с ТРОЛОВЕ, бе!!!!

    Коментиран от #91, #126

  • 16 ПОПИН

    78 103 Отговор
    ДА,ЛИЦЕТО ОЛИЦЕТВОРЯВА ИНТЕЛЕКТА ИЛИ ЛИПСАТА НА ТАКЪВ-ЛИЦЕТО НА СЛАВЧО И ТОШКО ЙОРДАНОВ СА МНОГО НЕИНТЕЛИГЕНТНИ,НАПРАВО СЕЛЯНДУРСКИ,ЗАТОВА НЕ НА ЧАЛГАДЖИИТЕ!

    Коментиран от #35

  • 17 Почакай малко

    50 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Сигурно си има обяснение това. Нека почакаме, ще видим защо. И на мен ми е интересно, даже странно, но предполагам, че има основателна причина, която за момента не можем да осъзнаем
  • 18 choko

    36 37 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ма ти на Мангърина ли вярваш хехе
  • 19 Лайка

    97 19 Отговор
    Браво и така трябва и напред. България затъна под ниво на 90 та година. Виновните в затвора до живот и да работят всеки ден за благото на народа.

    Коментиран от #127

  • 20 Айде да

    64 20 Отговор
    вземе проф Чобанов да направи една поцинкована кофа.
    Може ли?
    Еми не може.
  • 21 fifi

    57 7 Отговор
    Всички дупипати си работят за собствения шкаф !
  • 22 Гост

    118 45 Отговор
    Мачкай Дълъг тая крадлива,проста ШАЙКА дето опростачи и принизи ВСИЧКО в тази страна

    Коментиран от #69

  • 23 Може би

    23 28 Отговор

    До коментар #7 от "Пламен":

    ама като шоумен.
    Което му е било работата.
    Работил ли е в правителството?

    Коментиран от #28

  • 24 Гуня адвокатина

    73 5 Отговор
    По възрастните помнят как през 1969г. във връзка с 25г. от 09.09.44г.,имаше надписи по опаковките 25г. обикновен локум и 25г. държавен цирк.Сега трябва да има надписи 30г.политически цирк.
  • 25 Българка

    44 20 Отговор
    Дано ИТН отстоява декларираното в програмата си и чрес Слави. Дано участниците в листите не се окажат мекушава пред пазаруването от властимащите или трочнски коне! Скоро ще разберем!

    Коментиран от #30, #50

  • 26 Лайка

    65 42 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Голям смях - в пряк двубой. С кого, с Мангъров който не може две думи да каже и само мъжка като малко дете. Или с Тиквата - да ни обяснява кахво е построил и се грижил за нас? Слави и Мая Манолова ще ги разбият тотално. И съд и затвор за Гроб.

    Коментиран от #95

  • 27 Гербераст

    72 37 Отговор
    Троловете на ГЕРБ,БСП,ДПС,ВМРО,НФСБ,ВОЛЯ и останалите партии съсипали България,са много активни,което означава,че много ги е страх от ИТН и Слави Трифонов!!!

    Коментиран от #31, #92

  • 28 Шайка

    72 14 Отговор

    До коментар #23 от "Може би":

    Ти не виждаш ли от колко години кани хора които мислят и милеят за България. Тези сега които са на власт, да не би да са били политици преди това? Физкултурници, учителки, пожарникари и разни селски .... . Има достатъчно млади и образовани българи. На тях се надяваме.
  • 29 Доцент Мангъров

    68 28 Отговор
    Грешно си мислят много, но Славун за разлика от банкянската тиква е доста по умен и интелигентен,независимо, че пее чалгарски песни. Едно е да ги пееш, друго е да ги харесваш тези песни.

    Коментиран от #76

  • 30 Кой68

    21 4 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Дано,ама нада ли ....
    Радулов е най-компрометиран в този "екип"....
    Мика Зайкова е като че ли най-познато име ...

    Коментиран от #32

  • 31 Втория с Коня

    41 12 Отговор

    До коментар #27 от "Гербераст":

    Страх ги е и точно за това ще направят Зулума. Да не можем да гласуваме на 4 ти април.
  • 32 Лейка

    42 15 Отговор

    До коментар #30 от "Кой68":

    Като е компроментиран, ще си ходи. И браво на Мика Зайкова като човек и българка. Нека младите се поучат от нея. Усиехи
  • 33 Sion

    75 24 Отговор
    Чалгар ли? Щото преди Слави българите слушаха Малер и четяха Кант, нали? Който има елементарна представа от музика, трудно може да опише Слави и Ку-ку бенд като чалгари.Виж, като завършени професионалисти в това, което правят, да.Интересно е и как мутрите на Сикаджията от Банкя имат изобщо очи да говорят кой какъв е, с ПКП Караянчева начело..Нелепа история.

    Коментиран от #37, #75

  • 34 пройчо

    31 23 Отговор
    Засега си шамаросва само бастуна !!!!.....Лаладжия !!!
  • 35 Sion

    45 14 Отговор

    До коментар #16 от "ПОПИН":

    Щото Тиквата от Банкя и ПКП ака Пекинската патица от Кърджали са върха на интелекта, нали тъй?!
  • 36 No Exit

    53 38 Отговор

    До коментар #12 от "Добра статия..":

    Слави не беше най-смешния клоун в КуКу, но чалгата го направи популярен. После му дадоха студио в американско шоу тип Джей Лено/ Опра Уйнфри - един взвод сценаристи му вкарват думите в устата. Така БТВ го направи богат. Ахилесовата му пета са мислите (собствени, не прочетени на аутокю), и мъките да разсмива хората за пари когат не му се отдава; добре че бяха актьорите около него. Некадърник с пари; поредният!

    Коментиран от #80

  • 37 No Exit

    40 21 Отговор

    До коментар #33 от "Sion":

    Когато нещо мирише на чалга и звучи като чалга, то сигурно е чалга.

    Коментиран от #63

  • 38 Behemoth

    19 36 Отговор
    Очаквам убедителна победа на здравите сили и четвърти мандат от същото!С тоя народ толкова!
  • 39 Погнусен

    20 15 Отговор
    Е чак пък такова ласкателство, подмазване и подлагане за дребни стотинки отдавна не беше омирисвало мрежата. Чудя се само на наглостта на Огнян Стефанов (Попкутуев) да цитира Проф. Чезаре Ломброзо. Комично и кухо е да изглеждаш, като прогнила бъчва и вързваш кусур на други, сто пъти по-добре изглеждащи от теб. За подлога става.
  • 40 РАДИО ЕЛТО

    29 21 Отговор
    с пари си богат но на душа беден СЛАВЧО
    СЛАВУЦАТА
    накрая сам ще си останеш ще те ошушкат златотърсачките СЛАВЧО си въобразява щото има приятели глупост приятелство няма има интереси а най стойностно е семейството а той няма има сестра племеник майка на който чат пат обръща внимание СЛАВЧО егнтое си вземе своето
  • 41 Партия има такива идиоти

    35 23 Отговор
    не видях Софи Маринова и Азис
  • 42 охо бохо

    37 25 Отговор
    Чалгарят шамаросал !? Жалка работа ! После избирателите му ще псуват както стана при Бареков !
  • 43 ГОСТ 1

    32 22 Отговор
    С две думи за учиндолския тармък и "експертите" му, пълна трагедия са.

    Коментиран от #53

  • 44 Иван

    23 15 Отговор
    Вчера и Николай Тихомиров Бареков и Маги Халваджиян дадоха своите прогнози за изборите и коалициите след тях. Бареков който е навътре в нещата прогнозира че ще влязат в парламента 5 или 6 партии и коалиции. ГЕРБ , БСП, ДПС, ИТН на Трифонов ,ДБ и евентуално Манолова с ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Също така каза че в парламента ще имало 2 блока ! Единия под шапката на ДПС с Герб и Трифонов ( ИТН) а другия ще бъдат БСП , ДБ и ИЗПРАВИ СЕ.БГ . Маги Халваджиян при който в студиото преди седмица в "Господари на ефира" бе Станислав Трифонов сподели че се подготвя бъдещо управление на ГЕРБ ,ДПС и ИТН на Слави Трифонов но все пак зависело от резултатите и дали Трифонов ще влезе в парламента от също дали ГЕРБ , ДПС, ИТН ще имат повече депутати от БСП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Става интересно , явно бъдещото управление вече е договорено. А и Слави след провала на телевизията си с какво ще издържа бенда ? Много ясно че от парламента !!!

    Коментиран от #70

  • 45 Аз емигрирам завинаги няма да гласувам

    25 11 Отговор
    На вас създраве останете с поредния цирк😂😂😂ще карам камион у европата за 2 3 бона евро в бегето оправия нема да има никога запомнете го

    Коментиран от #47, #145

  • 46 НА 04.04'21

    1 10 Отговор
    ГЕРБ БСП ИТН ДПС ДБ,ММ И ВМРО ???

    Коментиран от #94

  • 47 ДА ЖИВЕЕ

    27 1 Отговор

    До коментар #45 от "Аз емигрирам завинаги няма да гласувам":

    УСПЕХ!!!!ПАЗИ ДА НЕ ТИ КРАДАТ НАФТАТА И ДА НЕ СЕ КАЧИ НЯКОЙ ЧЕPEH БЕЖАНЕЦ😀😀😀
  • 48 Bai nudals

    28 15 Отговор
    Лошо за тия,които подценяват Слави...
  • 49 бечев

    16 22 Отговор
    Слави Трифонов е скритото Асо Пика в ръкава на Борисов!!!
  • 50 Език

    15 5 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Ти си от Демократична България. Пишеш не лоши коментари, но "чреЗ" се пише не със С, а със З.
  • 51 гост

    20 18 Отговор
    Ако това са му експертите, много са слаби, цялата работа е добиране до депутатско кресло с всички съпътстващи го благинки и партийна субсидия. Между другото някой да е чул от ИТН още дали държат
    субсидията да е 1 лев? Аз не съм чул,сигурно съм изтървал......нещо май ги хвана амнезия по въпроса
  • 52 То е ясно...

    13 8 Отговор

    До коментар #3 от "Дълго":

    Само не знам защо в заглавието, чалгаря е в кавички!?
  • 53 Дааа

    31 4 Отговор

    До коментар #43 от "ГОСТ 1":

    Те на пожарникаря са големи експерти няма що.А бе какво става с Влади Горанов

    Коментиран от #54

  • 54 Лъкчо

    17 4 Отговор

    До коментар #53 от "Дааа":

    Владито, след като изгоря, като бушон, се опитал да прави кариера в Българското лято. Васил, като разбрал, го погнал с готвача на тикви.
  • 55 Тито

    18 4 Отговор
    Шамаросай двамата дебелаци и във затвора да ги видим.
  • 56 Мим

    28 16 Отговор
    Абе реално ,нямаме нищо против Слави,но смятам,че той си е за чалгар,а не за водещ политикан.Екип ,е какъв му е екипа...Пример Тошко Йорданов,та той ли е най изпечения политик.Смешна работа със смешни изпълнители.Смятам,че ако имат някакъв успех,той ще е благодарение на наказстелния вод срещу управляващите....

    Коментиран от #115

  • 57 ФАКТИ

    13 17 Отговор
    НA ТИКВAТA ВEЧE И ACТРA ЗEНEКA НE МУ ДAВAТ ЩOТO ЗНAЯТ ЧE ТOЙ ИНЖEКТИРA ХOРA C НEЯ ПO ПРEПOРЪКA НA НЯКAКЪВ ИЗВECТEН ДOКТOР OТ ГEРМAНИЯ - МEНДEРEC ИЛИ МEНГEЛE , НE ЗНAМ , ЗAБРAВИЛA CЪМ ................НE ПOДБИРA И ПO ВЪЗРACТ . ВCИЧКИ НAРEД ?
  • 58 Павел Пенев

    20 13 Отговор
    И чалгарят и Шиши са измамници–всеки по своя начин.
  • 59 Шегичка

    23 22 Отговор
    Спорно е дали ще премине 4%. Реалистично трябва да си башка прост, за да гласуваш за този.
  • 60 Питанка

    17 3 Отговор
    Колко "струва " мнението на форумен трол - платен или не ?! В какво са специалисти пишещите по цял ден и нощ по форуми и социални мрежи, за да си заслужат вниманието ???!!! Възможно ли е тези лентяи да формират мнение ?!

    Коментиран от #96, #120

  • 61 Еразъм

    9 11 Отговор
    "Чалгарят" Е статуквото! Така че няма как да го шамароса.
  • 62 Стоян Денчев

    12 11 Отговор
    Гявурите ще повярват и на чалгаря.
    Демек ще ги врътнеме пак.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 другарят

    22 16 Отговор
    Това е поредното шоу на чалгаря, след което простият народ ще пие отново една студена вода от чешмата!
  • 65 250

    20 14 Отговор
    Проф. Андрей Чорбанов направи ваксина браво.
    Мика Зайкова ново лице браво.
  • 66 Емигрант

    24 16 Отговор
    С тези''експерти''..(умрех от смех). Чалгаря се постави като патерица на ДПС. Поредния простак, който иска да се ''наманджи'' за сметка на народа.Екипа му единствено до тази мисъл води. Пфу...няма оправия в тая държава и това си е. Как пък не видяхме сред тия екипи поне един обикновен човечец, ами все ''мастити експерти'', дето разсипаха тая държава ..и като гледам, ще продължат да я разсипват успешно.
  • 67 Веселайф

    21 12 Отговор
    Много прости коментари, вие всички сте за Герб
  • 68 Смок Едноок

    14 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Проф. Чезаре Ломброзо отдавна е доказал, че лицето издава интелекта или отсъствието на такъв...Ми като гледам кака Мика, се уверявам че тоя професор е прав в частта за липсата на интелект.

    Коментиран от #110

  • 69 Смок Едноок

    15 8 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    Ша мачка той, с гол гас таралежа ша мачка.
  • 70 Ганчо Ганчев

    19 7 Отговор

    До коментар #44 от "Иван":

    Ти добре им го казваш, ама абдалите ще ти повярват едва след като ги яхнат и поведат на стригане за пореден път.Добре че съм далече от чалгарията и като гледам, няма начин да се върна. Верно нема толкоз проЗД народ. Е па нема...и това си е.
  • 71 Време е

    10 12 Отговор
    за промяна. Слави е номер едно.
  • 72 Аз ше гласувам за гроб понеже

    5 7 Отговор
    Имам да връщам на разни хора хубавините дето ми направиха пък и народа също си заслужава гроб и като гласувам емигрирам😂😂😂😂 пък на вас сполай ви
  • 73 Като говорим за лъжи

    9 4 Отговор
    Има един официален сайт NACID.BG. Там са регистрирани всички научни звания. Чобанов покрива изисквания за доцент Силви Кирилов и това не покрива. Същото се наблюдава и по другите партийки. Проверявайте и си правете изводи.
  • 74 Киро

    11 10 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Тъй ли!?Пак за БиБит ли да гласуваме?Май наистина Ви плаши промяната.Примирете се.Наистина,тези хора са доказани професионалисти в сферите си,а не мисирки.Ще гласувам за промяната,не за статуквото.България умира и ако не се направи нещо,наистина ще е Краят.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 нснн

    22 5 Отговор

    До коментар #29 от "Доцент Мангъров":

    умен? чалгаря обявил васил илиев и илия павлов за велики българи и реве в ефир през 1995 и 2003 г. за убийствата им?
  • 77 РЕСПЕКТ

    9 12 Отговор
    ТЕЗИ ХОРА ВДЪХВАТ ДОВЕРИЕ ,ДОКАЗАЛИ СЕ ЕКСПЕРТИ

    Коментиран от #124

  • 78 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 14 Отговор
    Няма да допусне-СЪЗдателят на статуквото,моделът гроб да се запази!Проблем ще му бъде единственно ,банкянския и трябва да мисли как да го опази от многото врагове,които му създаде!Да не мислите,че от гласът ви зависи нещо....Има такъв народ ще бъдат 2ри след гроб, с минимална разлика от гроб!Гроб ще бъде в опозиция,А банкянския трябва някъде да го кашират....С Мандата на има такъв Народ ще се направи правителство и напред!Имат много подходяща фигура за министър председател,Една сгодна женица с Голяма метла,и добри в сметките имат!Отива си визията на Дебело...гъ...ите власт имащи!Нито Ония обединените стари муцуни ще влязат двамцата нито тоя дет летя ....Как не падна самолета само отхсвръх тежест...

    Коментиран от #81

  • 79 Хояняги Сан

    10 9 Отговор
    Ко ви е направил Слави? Честно е*ати хейта, какво е направил?
  • 80 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #36 от "No Exit":

    Добрият лидер събира екип да госъветва и да му помага там където той е слаб... Сегашните "лидери" събират некадърни послушковци за да им вървят далаверите и копчеда не им казват, както един популярен Българин каза - "...некадърниците много лесно се превръщат в негодници..."
  • 81 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 12 Отговор

    До коментар #78 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Първата му Голяма крачка бе Референдума...Там той показа накъде отиват нещата и каква политика ще води!!!Статуквото много добре знае,че тази партия е създадена да ги унищожи,ноо нямат какво да направят!Някой от тях от статуквото ще помиришат дървения нар!!!

    Коментиран от #105

  • 82 чичо

    10 12 Отговор
    „Чалгаря" шамароса себе си.Видяхме защо някои бяха критикари,а и страхливци да се обявят за политически ангажирани.Не вярвам,че българина е толкова зле,че да гласува за тях.Ама след Радев-знае ли човек...
  • 83 чичо

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Прекален оптимист си.Ще бъдем много по-зле.
  • 84 Роза

    12 4 Отговор
    Слави е добър и забавен шоумен,но трябваше да си остане такъв.Грешката му е,че иска да влезе в политиката.Политиката е като проститутката-днес е с един,утре с друг.Не изключвам възможността намеренията му първоначално да са напълно искрени,но ако успее да влезе в парламента и види отблизо как стоят нещата,ще запее друга песен.Ще стане и той като всички политици,които "лъжат хората и си крият парите!"
  • 85 Диамантената ръка

    26 1 Отговор
    Ей, престанете да се надявате някой да ви оправи. 30г. ви "оправят" вече, не ви ли писна от месии. Ако сам не си направиш живота, никой друг няма да я свърши тая работа.
  • 86 Йото

    17 5 Отговор
    "Чалгарят" е част от статуквото . Само погледнете кои са му били спонсори през годините Мултигруп и подобни все .
  • 87 будасавагоце

    9 2 Отговор
    дс статуквото не може да бъде свалено по демократичен път,да е ясно за наивния народ!
  • 88 Лекар от държавна болница

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    Нито дума за промяна на МОДЕЛА на здравеопазването!! Пак " търговски дружества",пак " дейност ПО ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН,пак Здравно ИЗТОЧВАНА КАСА, пак частни болници сучещи публичен финансов ресурс и пари на ръка от болните,пак системата " джи пи" и т.н.!! Т.е отново без достъпност, качество и своевременност на медицинската помощ!! Това са " здравните експерти" на Трифонов!! Ха ха ха!! Айде, бегайте!!

    Коментиран от #109

  • 89 Матей

    11 4 Отговор
    Чалгаря имал доста привърженици,може и така да е,значи са като него ,а които си приличат,те се обичат.Чалгарщината е едно от лицата на мут-ра-фон-щи-на-та и ци-га-ни-за-ци-я-та,за един нормален българин би трябвало да буди отвращение.И тоя щял да ни спасява от боков-щи-на-та,това са пълни глупости.
  • 90 Подозрения

    7 6 Отговор
    Предпочитам "независимите кандидати" на Минчо Христов.

    Нито ще махне концесиите!
    Нито вноса на боклуци.
    Нито ще спре сеченето на гори.
    Нито референдум за излизане от НАТО, ЕС и запазване на лева.
    Нито ще вкара в затвора забогателите с концесии, апартаменти, злата, пишофи.
    Нито ще намали ток, вода, парно.
    Щом публично обявиха, че подкрепят НАТО-еми сори, това не е моята партия!
    Честито ви ново НДСВ, и нови милионери.
    Българинът не се научи да гласува за доказани политици.
    Продължават да го лъжат НДСВ, ГЕРБ, СДС, ОДС, БСП, ДПС, РБ, Атака, НФСБ, ВМРО, Воля-старата песен на нов глас.
  • 91 Психо от Курило

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Чичо":

    Хехе , ти сега ли разбра! Криза е, всеки лев е добре дошъл, а на изборите ще пуснеш по симпатия, а не за този който ти е платил. Няма начин да разберат ти за кой си гласувал. Дери чувала до като дава!!!
  • 92 Психо от Курило

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "Гербераст":

    Ба страх ме е , че от какво? Сега троля за някой, утре за друг , пари да падат. Умен съм и мога да троля по всяка тема, хихихихиххиихиххиииии.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Психо от Курило

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "НА 04.04'21":

    Ко, не!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Психо от Курило

    6 1 Отговор

    До коментар #60 от "Питанка":

    Станал съм с г*з@ нагоре, криво ми е и се заяждам, и пиша простотии. Туй за спорта, а за пари никой няма да ти отговори, тука всички са Мтросовци и пишат по убеждение хихихихихихихихихаааа!!!! И един мармот ги завива със станиол.
  • 97 Гост

    10 10 Отговор
    Гласувайте за ГЕРБ ако искате стабилност на доходите и обща стабилност на държавата.
    Не правете старите грешки да се доверявате на новоизлюпени "политици" , които ви мътят главите с празни обещания .

    Коментиран от #108

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 който

    10 3 Отговор
    иска чалгастан България да гласува за туй недораземение!!!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 име

    5 3 Отговор
    след 4.4 ще се видят сценаристите на сценаристите на славчо....

    Коментиран от #103

  • 102 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор
    не знам автора как брои великите крачки,но аз слагам предкрачка!!!!Онази с ,,ГЕРГЬОВДЕН,,,ако го помните!!!!!И ТОГАВА слафчо бе убедителен,гласувах за него,имаше убедителни хора!!!!!!И накрая изви ръцете на царот и натика МИРОСЛАВ СЕВЛИЕВСКИ за минииииистър...че!!!!!СПОМНЕТЕ СИ КЪДЕ ОТИДЕ ГЕРГЬОВДЕН!!!!!!!И сами ЕДИН/РЕВИЗОРО оцеля досега...За мен той е успешният ,лансиран от СЛАВИ!!!!!!...Лансираните от него освен от изброените гадости...трябва да внимават много и с НЕГО!!!!!!Нито един политически проект НЕ идва ...просто така!!!!!!!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Бай Шиле

    7 3 Отговор
    Гласуваш за Славчо,получаваш Борисов.Бареков №2.
  • 105 Другия с коня

    9 3 Отговор

    До коментар #81 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Професор Радулов е точно човека,който ще руши Статуквото....От .30 октомври 1981 г. е разузнавач към Софийско градско управление на Държавна сигурност, а от 24 декември 1985 г. е старши разузнавач в управлението....После Секретар на МВР при Иван Костов....Абе вие за Малоумни ли ни имате,бе...Червени Цървули.....
  • 106 бай Пешо

    4 0 Отговор
    КЛОУНИ ...
  • 107 Миролюб Бенатов

    7 5 Отговор
    Слави успя да обедини ГЕРБ , БСП , ДПС , Патриоти и прочие тиквочи ! Всички произлезли от партията майка , сега се обединиха отново , за да ни говорят колко зле ще е ако Слави спечели :)
  • 108 zlobarq

    4 3 Отговор

    До коментар #97 от "Гост":

    Хаха устойчиви и стабилни доходи от 320 евро минимална заплата, 120 евро пенсия и пълни чекмеджета.... смешник...
  • 109 Безпристрастен

    3 1 Отговор

    До коментар #88 от "Лекар от държавна болница":

    Ами ти си поредният трол, това което казваш е точно обратното на това което казаха кандидатите на Слави.
  • 110 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Смок Едноок":

    Всяко правило си има изключения!!!
  • 111 Патето яки

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ронко":

    Само засега не е със Бойко, а после ще му бъде патерица, златен пръст и т.н.т. Прословутото интервю на Слави с Борисов е показателно.
  • 112 Казуар

    7 4 Отговор
    Професори умници се хванаха да играят хоро със калтака Слави Трифонов.
  • 113 123

    5 0 Отговор
    Хубава статия но същотото е писано през 2008 и за ГЕРБ и Борисов, а а политиката и най-вече Българската икономика и сега се владее от БСП и ДСП,както преди 2009.Няма реални промени в България, с изключение на нови некачественни магистрали.
  • 114 Фъкoff

    5 4 Отговор
    Статийката си е пропаганден лозунг без никакъв анализ или факти.
    Анализът на "лицата" от листите на Чалгаря обаче показва тюрлюгювечът в собствените му представи за политиката, икономиката и сигурността. С Русия и Китай, но да живеем като европейци!? Как ще стане това? Одържавяване и честна пазарна икономика. Това как си го представя той? Безплатна медицина и конспиративна Мангърщина. А това как ви се вижда? Извън НАТО и ЕС, но силна армия и цъфтяща икономика. Тази фантасмагория преглъщате ли я? Стари курvi, плюс няколко млади къrveта и ще направи нов бардак?...
    Малко да помиришем гърнето където е наблъскал всичко преди да си хвърлим гласа на вятъра. Защото по-прилича на гърне за болни отколкото на гювече.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Мачкай Славчо

    2 4 Отговор
    Комунисти гербаджии отровно трио-бандити за съд!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 БГ гражданин

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дълго":

    СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!
  • 120 ПО ТВОЙТА

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Питанка":

    ЛОГИКА И ТИ СИ ТРОЛ, ЩОМ КАТО СЕ ИЗРАЗЯВАШ ТУК.

    НАЛИ ФОРУМЪТ Е ЗА ТОВА - ДА СЕ ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕ. А ТИ ЩОМ СЕ НЕРВИШ, А НЕ ПРЕДСТАВЯШ АРГУМЕНТИ, ЗНАЧИ СИ ТОЧНО ПЛАТЕН ТРОЛ НА ЧАЛГАРЯ.

    Коментиран от #122, #123

  • 121 Outfielder

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Щото има акъл и избира битки,които може да спечели.
    Майна,като чуя такива като тебе,веднага им задавам следния въпрос:---Трудно ли се живее без мозък
  • 122 Outfielder

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "ПО ТВОЙТА":

    Абсолютно вярно.
  • 123 Маскиран

    2 4 Отговор

    До коментар #120 от "ПО ТВОЙТА":

    Каквото е правил до сега Слави, го е правил както трябва! И не лиже задници на европейските бюрократи. Като досегашните
  • 124 Outfielder

    3 2 Отговор

    До коментар #77 от "РЕСПЕКТ":

    Видяхме експертите на Орешарски кво лай'о сътвориха. Спрени фондове и КТБ.
  • 125 Outfielder

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ронко":

    Ах какъв боклучав трол сииии
  • 126 Outfielder

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Чичо":

    Определено е пълно с червени неграмотни позитански тролове.Бъдещи безработни тролове.Чудя се кой ги наема.Най вероятно по роднинска линия ,да не умрат от глад.
  • 127 Outfielder

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Лайка":

    Лайка айде ако обичаш ,вокал, чемодан и кеф ти Новосибирск,кеф ти северната корея
  • 128 2021

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Преди да коментираш така от високо, и високопарно, ти какво си направил че, с лека ръка отхвърляш проекта?

    Коментиран от #142

  • 129 ЪРП

    3 6 Отговор
    САМО ДОКАТО ЧЕТЕШ, БРУТАЛНО АКТИВИЗИРАНИЯ ВОЙ НА ЧАКАЛИ-ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ ТУК И ТИ СТАВА ЯСНО, КОЛКО ГИ Е СТРАХ ОТ "ИМА ТАКЪВ НАРОД"......И ИМА ЗАЩО!!!!!!!

    С ВАС СМЕ "ИМА ТАКЪВ НАРОД" !!!!!......ЩЕ ГИ РАЗГЛОБИТЕ НА ИЗБОРИТЕ, ТОЧНО КАКТО ГЕН.РУМЕН РАДЕВ РАЗГЛОБИ КАРИКАТУРАТА-КАНДИДАТУРА НА ЦЕЦКА-ГЕРБЕРАСКА!!!!!!!!!!

    НАРОДА ТРЯБДВА ДА СЕ ОБЕДИНИ И ДА ДАДЕ ТОТАЛНАТА СИ ПОДКРЕПА ЗА "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ЗА МОГАТ БЕЗПРОБЛЕМНО ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА СМАЧКАМЕ МУТРЕНСКАТА СГАААН!!!!! ЧУМАТА ПОКОСАВАЩА БЪЛГАРИТЕ, ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУЦИИ И УНИЩОЖАВАЩА БРУТАЛНО ПРИРОДАТА НИ....,ЧУМАТА ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 ЪРП

    4 5 Отговор
    АЗ СЪМ ВЪЗХИТЕН ОТ ЕКИПА ОТ ЕКСПЕРТИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ НА СВЕТОВНО НИВО И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ДОРИ ОТ УНИВЕРСИТЕТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ.....ЯПОНИЯ, ШВЕЙЦАРИ, КИТАЙ...И Т.Н.

    ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА "ИМА ТАКЪВ НАРОДИ" И КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЙ ВИДЕО-ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЕКИПА ОТ ЕКСПЕРТИ ДА ГО ГЛЕДА!!!!!.....АМА АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

    ЗА ПЪРВИ ПЪТ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НЯКОЯ, ПАРТИЯ ИЗЛИЗА И ПО ТОЗИ НАЧИН ПРЕЗЕНТИРА ПОИМЕННО И ЛИЧНО ВЪВ ВИДЕО ОБРЪЩЕНИЕ ЕКИПА С КОЙТО РАЗПОЛАГА ОТ БЪЛГАРИ- ЕКСПЕРТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ !!!!!!!!!!!

    С ВАС СМЕ "ИМА ТАКЪВ НАРОД"!!!!!!!!!!!

    А, САМО ГЛЕДАЙТЕ С КАКВИ СТАРИ К**ВИ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЕЕЦИТЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ ЩЕ СФОРМИРАТ НОВ БАРДАК!??!??!?????? ТЕЗИ СА ТОТАААААЛНО ЗЛЕ АМОРТИЗИРАНИ!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #154

  • 132 Емигрант

    5 2 Отговор
    Царя, пъдаря и сега е ред на шута.
  • 133 аз съм Веска

    4 1 Отговор
    ЕДНТА СМЕШКА ОТ ФИНАНСОВАТА МУ ПРОГРАМА :"ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА БЮДЖЕТА".
    КОРЕСПОНДИРА С ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА РАЗХОДИ В ПЕНСИОНЕРСКО ПОРТМОНЕ .
    В ОБЩ ПЛАН, ПРОГРАМАТА НА " ИМА ТАКЪВ НАРОД " Е СВЪРЗАНА С МНОГО РАЗХОДИ . ВСЯКО ОТ ВПИСАНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ КРЕЩИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ . А ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПОЧНЕ С ПРИХОДНАТА ЧАСТ .А МАГИЯТА НА ПРИХОДНАТА ЧАСТ Я ДЪРЖАТ БОГОМИЛИТЕ .ВСИЧКО ДРУГО ОТИВА НА ЗАДЕН ПАРТИЕН ПЛАН .

    Коментиран от #139

  • 134 СТУДИО Х

    1 3 Отговор
    СЛАВИ ИМА ОПИТ И ДАРБА ДА ОСМИВА , ТОВА НЕ Е МАЛКО И ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМА КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ , ОСТАВА МУ САМО ДА НЕ Е ПРЕДАТЕЛ И ЩЕ УПРАВЛЯВЯ В БЪДЕЩЕ ! СЕГА Е ПРОВЕРКАТА ! АКО СЕ ИЗЛОЖИ КАКТО МНОГОКРАТНО СТАНА С ВОЛЕН , ЩЕ ИДЕ ПРИ НЕГО !
  • 135 Горко на България

    1 1 Отговор
    Хората да избират между Боко и Слави ... горко на България.

    Коментиран от #140

  • 136 аз съм Веска

    4 1 Отговор
    А ПРИОРИТЕТНАТА ИМ ПРОГРАМА МЕ ХВЪРЛЯ В ПОТРЕС :
    1 . БАЛАНСИРАНА ПОЛИТИКА В ОБЛАСТТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА ...
    БАЛАНСИРА СЕ С ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА АЛТЕРНАТИВИ . ОТПАДА КАТО БЪРЗ ПРИОРИТЕТ .
    2.ОЗДРАВЯВАНЕ НА СТРУКТУРООПРЕДЕЛЯЩИ ДЪРЖАВНИ ЕНЕРГИЙНИ И ГАЗОВИ ДРУЖЕСТВА ...
    КОРЕСПОНДИРА С АПЕЛА НА НИНОВА -: " ДА СИ ВЪРНЕМ ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА " . ТУК СЛАВИ Е В КАПАН НА ПИСАЧИТЕ , КОИТО СА СИ ПИСАЛИ НА АНГРО ... И ТУК НЕ СТАВА ЯСНО ОТКДЕ АДЖАБА СЕ ИЗЛИВАТ ПАРИ И РАБОТНА РЪКА .
    3.РАЗРАБОТВАНЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ НА МЕХАНИЗЪМ НА НАЦ. НИВО ЗА ЗАЩИТА НА ЕНЕРГИЙНО УЯЗВИМИ ДОМАКИНСТВА ...
    О ТУК ОТКРИВАМ МИЛИ ОЧИ ПРЕД " О ПАРИИТЕ ПРЕЗРЕНИ" ... МОЖЕ ДА ЗАТВЪРЖДАВА СТАТУКВОТО НА МИЗЕРИЯТА ЧРЕЗ ПОДАЯНИЯ ... НИЩО НОВО . ИЗБОРНИЯТ УСПЕХ СЕ КРЕПЕШЕ НА ИЗНУДВАНА БЕДНОСТ И БЕЗИЗХОДИЦА .
    4. РАЗРАБОТВАНЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ НА НАЦ . СТРАТЕГИЯ ЗА КОНВЕРСИЯ НА ВЪЛГ.РЕГИОНИ..
    ТУК " ЕФАЛА " ЗА ПОСЛЕДВАЩИЯТ БЪРЗ ЕКО РЕЗУЛТАТ . ЩЕ ЧАКАМЕ ДА СТАНЕМ ИСТИНСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ТИГЪР, ЗА ДА НАЛЕЕМ ЯКИ ПАРИ, В ЧЕТВЪРТАТА ИМ ТОЧКА .
    5.ХАРМОНИЗИРАНЕ НА НАЦИОНАЛНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО С АКТУАЛНИ ЕНЕРГИЙНИ ПОЛИТИКИ И ЦЕЛИТЕ НА НАЦ . ДОКТРИНА ....
    И В ПОСЛЕДНАТА ТОЧКА ТЪРСИХ В МЕЖДУРЕДИЯТА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,ОБРАЗОВАНИЕ , ДЕМОГРАФСКА КРИЗА , ЗАГИНАЛО ЗЕМЕДЕЛИЕ .МОЖЕ И ДА ГИ ИМА В СЕКТОРНАТА ПРОГРАМА ... НО
  • 137 Михаел

    2 0 Отговор
    НОВИЯ БАРЕКОВ!Изгря бързо на политическия небосклон и ще залезе още по бързо.Една партия скалъпена набързо от политически номади,с членове които не споделят еднакви ценности и идеи.Единствената им цел е да се доберат до кокала.
  • 138 ужас

    4 1 Отговор
    Само Хиновски е достатъчен, за да не гласувам за чалгаря.
  • 139 asdf

    0 1 Отговор

    До коментар #133 от "аз съм Веска":

    Браво Веске! А той не беше ли богомил?
  • 140 111

    1 0 Отговор

    До коментар #135 от "Горко на България":

    Този път имате голям избор, затова не се оплаквайте!
  • 141 А знаете ли

    3 0 Отговор
    Аз съм човек който си е имал работа с него в зората на демокрацията и да ви кажа с две думи -алчен и некоректен.
  • 142 хе хе

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "2021":

    Не знам той какво е направил, но ние 30 години ви гледаме цирка. И твърде често се повтаряте.
  • 143 Потрес!

    3 2 Отговор
    Изключително ниско ниво на тук коментиращите! Пълно с личностни квалификации, без разбиране и анализ на представената програма от ИТН! Това ни донесоха БКП1 - БСП и БКП2 - Герб! Некадърници и крадци! Изчезвайте от властта, заедно с троловете си и калинките!

    Коментиран от #153

  • 144 Шопо

    1 2 Отговор
    Кой е тоа слави!?
  • 145 Шоп от СО

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Аз емигрирам завинаги няма да гласувам":

    2-3 бона евро у Европата? Дано не умреш от глад! Ама няма щото квартира ти не требе, у камион0 целогодишно
  • 146 Buntar

    0 0 Отговор
    Тази ми прилича на Цола Драгойчева
  • 147 Пенсионер

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чочо":

    А експертите му са пра-пра-стари муцуни. Аутсайдери отвсякъде. Това ли му е "новата" партия? От тези ли ще чакат младите промяна? Хора които тъпчат на едно място от години, а някои от тях неработещи от години?
  • 148 Защо...

    2 2 Отговор
    Някой задава ли си въпроса... Защо...??.?
    Славчо не влезе в политиката до де беше на тлъста хранилка в БТВ ,а сега.... Не върви кабеларката 7/8 и го подгони глада....
  • 149 ФОНДЬОТЕН

    2 2 Отговор
    УЧИНДОЛСКИЯ ЧАЛГАР ." Автор: д-р Димитър Попкутуев ". - "Дон Базилио, вие сте болен - имате хрема на корема! А ти кой си ?- аз съм лекар, аптекар и зъболекар !". "Другарю ", д-р Попкутуев, добре и хитро започвате статията си, но ние, простолюдието, не разбрахме на кого по- точно хвърляте в очите заслепителната пудра, и за кого е този изтънчен фондьотен?! "Хитър" ход и много глупава стратегия. Първо да Ви попитам, - какво е това: 1/ " Няма такава държава", 2/ " Няма такъв народ ", " Има такъв народ " накрая чалгаря си намери чепа! От както хан Аспарух е забил меча си в тази зема с думите "Тук ще бъде ...!" Винаги е имало българска държава, винаги е имало български народ, винаги е имало родолюбци и предатели, винаги е имало умни и глупави управници. Какъвто народа, такива и управниците! Чалгаря е едно новоизлюпено жълто пате от полога на политиката, и едва сега се учи да проходи! Не виждам с какво толкова много впечатляващо убедителен може да бъде?! Особено със своите комедианти от шоуто?! Много "хитро" не участва в протестите - само ги отразява, излиза самостоятелно на изборите, но влизайки в парламента ще подкрепи Манолова, Нинава, Иванов и сие! Вече твърдо стъпва - от чалгар ще бъде повишен на една добре смазана послушна, работеща марионетка, удобна на БКП-БСП. Партия забранена със закон! Направо българския народ гледа с "доверие" към чалгаря! Д-р, Попкутуев, вие и чалгаря начертахте светлато бъдеще на българина след 4-ти април, но ние, дебилите,

    Коментиран от #150

  • 150 ФОНДЬОТЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #149 от "ФОНДЬОТЕН":

    ... пак не разбрахме за пудрата и изтънчения фондьотен?! Тежо ни горко - майко България, глупци неразбрани днес да те управляват!
  • 151 макробиолог

    2 2 Отговор
    Прост народ,слаба държава.Колко млн българи гласуваха за малоумните предложения в референдума на Слави?От всички точки единствено отпадане ограниченията за провеждане на референдум имаха здрав смисъл .Какво означава субсидия от 1лв и мажоритарни избори в условията на БГ?Или въпроса зададен по друг начин-в кой са кинтите и властта и контрола по гетата,залупената провинция,турчеещите се анклави и големите държавни сборища на хрантутници като полиция,армия,държ служитили?В ДПС и ГЕРБ.по тия правила Шиши и Божков ще минат всички други с 200.В БГ политиката е бизнес дори за такива като Йоло Денев,вечния кандидат
    ........Ако искаше да промени нещо в полза на държавата и народа,трябваше да търси коалиц предизборно споразумение върху общи с другите опозиц партии позиции за главното--реформа и орязване на държ администрация,полиция,....кадрови и орган реформи в спец служби,митници и данъчни,изчистване в бардака прокуратура и МВР и ясен,обществено подконтролен статут,нава селско стоп политика с възобновяване на частните кооперации.....връщане на нац ресурс-банки,търг вериги ,концесии,горива,енерг дружества в бълг ръци и т.н.и т.н......нооо по добре гласувайте за Слави отколкото за Тикви,Догани и пр ,щот има макар и слаба вероятност след изборити да му се наместят сачмите.
  • 152 ЛИЦЕМЕРНО

    1 2 Отговор
    ЧАЛГА - 7/8 ! Народа го плюе, но той простичко си мисли, че пролетен дъждец го пръска. Лицемерно се облизват другите около него. Жадни за властта, те нежно, на ушенце му шушукат - чалга, не ги слушай, че за политик не ставаш - важно е веднъж с тебе прага на парламента да прекрачим. Нази слушай, там е келепира, братче! Да, чалгарчето е добродушко! Със самочувствие е той на депутат, нищо че не знае всичко - в школата на парламента, нали всеки научава нещичко от там. Изправил се величествен, а народът в захлас го слуша - щедро обещания раздава, сочейки им хоризонта - ващто бъдеще е хей там. Да, там, но някой, някога стигал ли е там, не знам ...? На всеки наивник хоризонта е не достижима бленувана мечта! Сама празни обещания, живей си все в нещита! Така!
  • 153 Валиста

    2 2 Отговор

    До коментар #143 от "Потрес!":

    Професорите, докторите и т.н.,които представи гешефтарят Трифонов, ще се отвратят от него, когато разберат,че той прави всичко ЗА ПАРИ!!! Само глупаци могат да му се вържат на "идеалите " ! Този корумпиран тип,който напада всеки,за когото му е платено, се кани да управлява??? Смях в залата!!!
  • 154 Моля,

    1 1 Отговор

    До коментар #131 от "ЪРП":

    Първо не пишете само с главни букви.Това означава,че не уважавате другите от форума. Чисто крещене! Второ: с тази мантра, завършил и работил навън, сърбахме попарата на царо с неговите Юпита, и до сега ни държи влага.Така ни " експертиха" с врътката" външен дълг" че плащахме до 2015 година по 500 милона $ годишно! Докараха ни и баш експерти от Острова,да ни модернизират митниците.Модернизираха с 80 бона заплата. Сега те мултимилионери, за 800 дни ,а народа- заднешката.Да не повторим тази " експертност" и сега.Златното правило на тези- усъвършенствали на запад е да крадат не на едро,а в гигантски количества.Законно и със завоалирани думи.
  • 155 Гост 1

    1 1 Отговор
    С ТЕБ СМЕ СЛАВИ!! РАЗБИЙГИ ГЕРБ И 🎃!!! Виж треската в твойто око и после гледай на другият гредата!!! Кой излъчи изказването на Б.Б. В българското посолство в Лондон от 2016 година как оплюха 🎃 в храма във Варна

    Коментиран от #160

  • 156 Мика Зайкова

    0 2 Отговор
    Тази, бабичка е промяната.Умряхте бе!!!
  • 157 Стига вече

    1 1 Отговор
    О, не докторе, благодарим ти за тъпия експеримент. Вече 30 г. си правим експерименти с неграмотници на наш гръб, те и без това знаят да крадат. Стига вече - то говедаровци ли не бяха, то овчаровции ли не бяха, то шоумени ли не бяха! Стига вече, парламента не е учебно заведение за неграмотници. Има средни училища и висши за тази цел, която ни предлагаш. Д-р, Попкутуев, вземи чалгаря 7/8, при себе си, и си направи желания експеримент, може и от музикант доктор да го направиш - желая ти успех! Само в парламента не го пращай, от всяко дърво, от него свирка става, политик от него не става. Вече 30 г си правим експерименти с такива като него, стига вече. Г-н Борисов изправи държавата и нещата тръгнаха напред, и хайде пак ескперименти, и пак обратно в калта. О, не докторе, благодарим ти най-сърдечно за съвета!
  • 158 Боби

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Има нещо, което се нарича стратегия. Очевидно не разбираш от тези работи.
  • 159 БАТ Слави

    1 0 Отговор
    СЛАВИ С ПОСТАВЕНИ ЛИЦА ПРАВИ ДАЛАВЕРИ СЪС ЗЕМИДЕЛИЕ В с.ДЖИНОТ ЯМБОЛСКО.СЕЛОТО РЕВЕ ОТ НЕГОВИТЕ МУТРИ!!! МОГА ДА ДОКАЖА С ДОКУМЕНТИ!!! ПОГОВОРЕТЕ С БАЩАТА НА АСЯ ТОДОРОВА–ТОДОР ЗАЕКА!!!
  • 160 Само кукла

    1 0 Отговор

    До коментар #155 от "Гост 1":

    С теб сме чалгар 7/8, разбй, мачкай таралежите с голия си задник, и внимавай за иглата, че след нея идва ред и на гредата! И от българите разбери, че без плюнка трудно е, и нищо не върви. Върви, върви и на парламента вратите забрави. Ти си, само чалга 7/8-ми... , забрави, че депутат не ставаш ти. Забрави, там ще бъдеш само кукла на конци!
  • 161 Mario Almaleh

    0 0 Отговор
    Мдааа преди около 2 седмици ми попадна статия в Немски вестник оплюваща Слави. Още тогава ми стана ясно че Хелуинския символ се е уплашил яко. Не бях мислил да гласувам за Слави, но след представянето на екипа вече съм убеден.
    Самия факт че толкова много ТРОЛОВЕ пишат негативни коментари е СТРАХ.
    Дано най накрая нещо се промени в тази държава.
    Не че Дългия не е изпълнявал всякакви поръчки за пари ,но в случая хората трябва да изберем по малкото ЗЛО
  • 162 Дани

    0 1 Отговор
    Страхлив,не е вече моят човек ех къде е Васил Левски?
  • 163 Анонимен

    0 0 Отговор
    Бойко ще ви бие с 500. Запада е с бойчето. Примирете се. Ние ще отсъстваме от българия. Ще ходим да ни ваксинират... искаме с AstraZeneca.