Last news in Fakti

7 Март, 2021 08:37 15 762 172

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

  • алексей навални-
  • русия-
  • колония-
  • затвор-
  • условия-
  • режим

Къде е Навални?

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

През последната половин година светът следи какво се случва с Алексейн Навални – отравянето, болницата в Омск, лъжите на местните доктори, евакуацията, Новичок, изявяващи се руски пропагандисти и служители, разкрития за собственото му отравяне, разговорът на Навални със сътрудници на ФСБ и лъжите на Путин. След това връщането в Русия, арест, фирма за двореца, същ, още съд, последни думи. Хиляди, дори милиони хора по цял свят неотлъчно следят живота на Един човек, защото това е основният враг на Путин.

А сега, ако се следва планът на Путин, трябва да настъпи тишина. Две години и половина – тишина. Като че ли най-накрая на Путин се сбъдна най-голямата мечта – Навални изчезна. Никой не знае къде е той, никой не го следи какво прави и говори.

Къде обаче трябва да прекара следващите две години и половина Навални? Как изглежда мястото и какви са правилата там. Какво представлява руския затвор и как Путин решава да отмъсти по-нататък на Навални.

Изправителна Колония №2 в Покров. От сайта navalny.com разговарят с лица, които са излежавали присъди там. Общото между всички интервюрирани е: „Там всичко е забранено!“. Унижения, психологически натиск, физическо насилие, заплахи и пълна изолация. Това е, което в Русия наричат „Законно наказание“, пътят към поправянето. Но в действителност това е мъчение.

Изправителна Колония №2 е с най-ограничената зона, т.нар. „червена“.

От следствения арест доставят затворника точно тук:

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Извеждат от колата, вземат всички вещи, изправят затворника с лице към стената клекнал и започват да го бият. Веднага! По разказите на мнозина, първото, което правят с теб, когато попаднеш в Колония №2 е да те бият. Това е профилактика, за да всеки своето място. И това е толкова поразително, че средствата за масова информация дори допуснаха новина за това.

Следва проверка. Затворникът отива в изолатора тук:

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Там пред администрацията и останалите затворници се събличаш гол и отново клякаш. Получаваш униформа – панталон, риза, бельо, комплект връхни дрехи. Това е всичко, което ще ползва Навални през следващите две години и половина. Затворникът веднага бива обръснат нула номер и му се прави снимка.

Следва среща с психолог. „Това е обслужване“ ще кажат мнозина, „уау, психолог“. В действителност това не е така. Психологът не се интересува от нищо за затворника. Той раздава цветни карти и иска да ги подреди в реда, който му харесва. И така няколко пъти. Синьото символизира спокойствието, червеното или оранжевото - воля. Психологът, вероятно, прави някои важни изводи ... Жълтото е желанието за комуникация. Само може да се съчувства на този, който го е избрал: основното правило на Колонията в Покров е никаква комуникация, пълна изолация.

Следва разговор с лекар. Тук също всичко е много просто. Ако затворникът няма медицински картон, то следва, че няма и заболявания. Отровен с Новичок? Бил е 3 седмици в кома и преди няколко месеца се е научил отново да ходи и говори? Покажи медицински картон за това. Ако това не е записано там, то значи, че не съществува.

Следва разговор с администрацията. Отново бой или психологическо унижение. Целта е да се напомни на затворника, че той не е човек и няма права и го изпращат в карантина.

По пътя към килията всички остават тук за известно време:

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

На затворниците се дава метла. Защо? За какво? Затворникът е длъжен да вземе метлата, да започне да отмъщава, а след това на охранителната камера, която го снима да каже: „Не подкрепям начина на живот на затворника“. Това е нещо като клетва.

Карантината затворникът излежава тук

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Две седмици издевателства и максимално напрежение. Там затворникът се запознава с основното правило на затвора. Тук не трябва да се говори. Въобще. Задържаният живее в една стая с десетки други, но не трябва да разговаря с тях. Комуникацията е забранена.

Денят минава в безкрайно много и безсмислени действия. Затворникът никога не съществува просто така. Той непрекъснато прави нещо, изпълнява заповеди – ставане, физически упражнения, слушане на химна, физически упражнения, оправяне на леглото. След това заповед още веднъж да се оправи леглото. Или да е съблече, да си сгъне дрехите по устав и после отново да ги облече. И това се повтаря десетки пъти на ден. Всичко това чупи психиката.

Най-интересното е, че всички тези заповеди не идват от надзирателите, а от т.нар. санитари или „активисти“, както ги наричат в Колония №2. Това са осъдени лица – затворници, които са се договорили с администрацията и получават пари за издаването на всички тези заповеди. Те карат излежаващите присъди да си оправят леглата в продължение на три часа или ги карат да научат наизуст имената на служителите в колонията. Имат право на обискират затворниците, да ги бият, могат да правят с тях каквото си поискат. Извършват работата на надзирателите. Водят регистър, където записват всяка дума на затворниците и след това докладват на властите.

След изтичането на карантината всички биват прехвърлени в казарми с висока степен на сигурност

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Това е важен етап от престоя на лицето в затвора, чиято единствена цел е да се покаже какво следва, ако то не изпълнява заповедите. Тук разговорите също са забранени, но се появяват колективни дейности, като например гледането на телевизия. Гледат се държавните канали, новини или лекции. Затворниците са седнали в редица, като трябва да са с изправен гръб и събрани крака. При неправилно седене, следва порицание. При затваряне на очите – наказание. Не може да НЕ гледаш телевизия.

От гл.т. на ежедневието нищо не се променя. Заповед след заповед. Често заповедта е да се стои с часове и да се гледа надолу. При вдигането на глава следва наказание. При непоздравяване – наказание. При разкопчаване на ризата – наказание. Няколко такива наказания и затворникът се разделя с предсрочното си освобождаване.

Следва преместване в помещения с нормална степен на сигурност.

Затворнически ад за основния враг на Путин (ВИДЕО)

Но всичко това е на теория. На практика затворникът с месеци може да бъде държан в казармата със строг режим. Обикновената барака това е стая, в която живеят 60 души. Леглата са на два етажа в две редици. На всеки затворник му се полагат 2 кв.м, нощна масичка и стол. От тук затворниците се водят на работа, веднъж седмично на църква и на баня. В бараката има душ, но той се ползва само от „активистите“. За останалите е забранено.

Логично времето в Колония №2 е спряло. Късметлии са тези, на които им се позволява за час-час и половина на сядат на ръба на табуретката и да почетат. Но политическите затворниците по правило нямат късмет. И така – денят минава в работа или тежки часове на задължително гледане на телевизия. Писма могат да се получават само на хартия. За да се отговори на тях, затворникът разполага с 30 минути на седмица. На затворника се дава лист хартия и писалка, но до него седи надзирател, който гледа какво се пише. Ако не му хареса – взема листа и го изхвърля. И да – за политическите затворници забраната за общуване с други хора действа.

Всички тези изтезания се случват в действителност – тук и днес. Целенасочено унищожаване на човек, подигравка с човек, това няма нищо общо със закона и справедливостта. Това е истинското средновековие, създадено от ръцете на Путин и неговите служители, в средата на Европа през 2021 г., пише сайтът navalny.com.

„Алексей Навални се намира в Колония №2 не защото е престъпник, а защото не се харесва на Путин. Той се намира там, защото не умря след опита да бъде отровен. То се намира там, защото се осмели да се върне в Русия. Защото дълги години ни казваше истината за корумпирания режим на Путин, за партията на мошениците и крадците, за президента, който се е барикадирал на своето място, за да краде и забогатее“, заключава navalny.com.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 88 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    286 87 Отговор
    С престъпниците така се действа.

    Коментиран от #82, #94, #106, #144

  • 2 РАДИО ЕЛТО

    77 227 Отговор
    защо го тормозят не е извършил криминални престъпления а колко пестъпници са на свобода

    Коментиран от #48, #55, #164

  • 3 Някой

    330 57 Отговор
    А не е ли ад затворът в Гуантанамо? Или той е демократичен, защото е американски.
    А, иначе, навсякъде осъдените престъпници са в затвор.
    Точка!

    Коментиран от #30, #141, #154

  • 4 tost

    270 33 Отговор
    Затвора в Сибир ми е ясен, мен лично по ми е интересно за затворите в Ирак, Авганистан и Гуантанамо. Обаче както и през социализма, така и сега винаги ни представят,, едната страна на монетата,,

    Коментиран от #107

  • 5 пенсионер

    156 31 Отговор
    Сравнение с кашишките казарми и казармите на "киркоизтребителите" на времето , това си е курорт!
  • 6 ПАНДИЗЧИЯТА

    222 25 Отговор
    А СПОРЕД ВАС КАК Е В ЩАТСКИ ЗАТВОР ............. ЩОТО АЗ СЪМ БИЛ В НЕГО 28 ДНИ ЗА ПРОТЕСТ СРЕЩУ УОЛСТРИИЙТ :)))

    Коментиран от #135, #165

  • 7 1520

    201 44 Отговор
    затвора не е курорт а той е криминален престъпник

    Коментиран от #17

  • 8 Чичи Том

    149 21 Отговор
    Ау пак за советския Анжела Дейвис ли става дума. Ай, стига изтъркахте се фалшиви защитници на някого си. Добре , че не познавате някой десидонт от Кина или Северна Морея. Тогава що сълзи и писания щяхте да излеете пред българските медии.
  • 9 1520

    170 16 Отговор
    а как е в гуантанамо пишете и за него
  • 10 Фактите

    58 125 Отговор
    Този се върна в Родината си,знаейки какео го очаква.Респект.!А черепчето къде е?

    Коментиран от #20, #65

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 един от многото

    136 6 Отговор
    Вчера написах в някакъв коментар следния виц: Гарабед кани на кафе Киркор. Не мога брат ще посрещам дъщерята , излиза от затвора.??????? Чакай бе Киркор , ти нямаше ли син? Да бе ама затвора променя хората! И бях изтрит. Не знам какво лошо и нецензурно е видяло модераторчето , но повечето статии на Венито са направо порнографски в сравнение с написаното от мен.
  • 13 РЕАЛИСТ

    187 20 Отговор
    Прав е авторът. Настъпи тишина. Навални разбра, че направи грешка, като се върна и се опита да обвини Путин за какво ли не. Повярва на приятелите си на Запад и сгреши. Тук го писах и не сбърках, че ще си лежи в затвора , защото прекали. Сега млъкна и слушал. Май и казарма не е ходил и е водил само разлигавен живот с жени пиене и хотели. Надцени се.

    Коментиран от #114

  • 14 пешо

    186 25 Отговор
    какъв враг може да е тоя боклук , навални е една американска подлога и предател .
  • 15 За затворник, дори Навални

    118 13 Отговор
    В затвор, почивна станция на Малдивите? Всички са на ясно за "рисковете" на професията, професионален "опозиционер". Каква гражданска професия има нячма публикувано. За далавери има присъда. Остава само заради такъв да избухне военен конфликт. Луди много, нормалните сапотърпевши.
  • 16 пешо

    147 22 Отговор
    престанете да пишете глупости , никой не се интересува от тоя предател .

    Коментиран от #57

  • 17 Терминатор

    14 75 Отговор

    До коментар #7 от "1520":

    А ти какво си беговедо

    Коментиран от #31

  • 18 БПФ

    123 12 Отговор
    А, значи трябва да вярваме на сайта navalny.com?
    Какви са тия "политически затворници" и колко такива има в Русия и защо "правозащитниците" от целият "демократичен" свят още не са писнали?
    Иначе фактите ги знаем - на навални не му спряха интернета, дори докато беше в ареста !!!
  • 19 Ставри

    149 10 Отговор
    В Гуантанамо ги слагат в стоманени клетки.Като в зоопарк.Често с черни качулки на главата и на колене.Спукване от бой и разпити с инжекции.Знаете ли поне 1 име на затворник там?Не че ни интерисува.
  • 20 Ами в четвъртък си идва

    67 6 Отговор

    До коментар #10 от "Фактите":

    Васил.Ще гони вашия вожд Винету за да му вземе скалпа..
  • 21 Кютек

    108 18 Отговор
    Тоя така заслужава,соросоидна гад,още като му вида сините очички и ми иде да вдигна варията...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 no name no faxe no number

    120 18 Отговор
    Не е престъпник, а продажник по лошо. Там му е мястото
  • 24 ПСР

    82 8 Отговор
    Само едно въпросче.Защо Амнести Интернешънал,промени статуса на Навални?Бил е "Затворник на съвестта",но това определение е снето от личността му.
  • 25 Хахаха..

    25 5 Отговор

    До коментар #22 от "Хахаха":

    Ще,ще,ще...ще ти се,льохмане..

    Коментиран от #60

  • 26 Брендилия

    67 12 Отговор
    Ще публикуват за политическия опозиционер Навални докато не схванете, че тая колония прилича на концентрационен лагер. Затворници командват себеподобни. Къде го е имало? Руският Президент прави намек към света и особено силно зависими политици, подчинени на евреите, какво ги очаква от тая им зависимост
  • 27 Стига ни заливали

    92 13 Отговор
    С коментари за този предател и крадец. Всичко, което му се случва, е малко.

    Коментиран от #66

  • 28 Реалист

    90 5 Отговор
    Страна от нато е с най-много политически затворници в света ! Турция , с повече политически затворници от Иран и Китай взети заедно !

    Коментиран от #36

  • 29 Vov

    94 11 Отговор
    А как трябва? ПРЕСТЪПНИК с привилегии.
    Иначе статията си е абсолютна ГЛУПОСТ е пропаганда.
  • 30 Петър

    92 5 Отговор

    До коментар #3 от "Някой":

    Да,прав си,за Гуантанамо "демократичният" свят дума не обелва.
  • 31 един от многото

    26 5 Отговор

    До коментар #17 от "Терминатор":

    Във всеки случай не такова голямо и рогато като теб!
  • 32 Харалампи

    83 11 Отговор
    Там да изгние този предател на Русия и американски шпионин.
  • 33 Asan

    39 5 Отговор

    До коментар #22 от "Хахаха":

    герппедал трол
  • 34 Хм Хм

    30 15 Отговор
    Всичко това много прилича на родната казарма по Бай Тошово време.
    Е, оцеляхме. И да, пречупва те.
  • 35 Посетител

    75 5 Отговор
    Пак Дойче Зеле пропаганда! Аман!!! Всеки получава това, което е заслужил! В дадения случай, дори е смекчено. Колко пъти досега, получаваше по 15 дни СЗО (не бъркайте със Световната Здравна организация!), вместо реалната присъда, която е по-строга! Просто от Кремъл вдигнаха похлупака над него и Правосъдието сваля кадифените си ръкавици.
  • 36 Да да

    6 21 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    И кои са тези политици? Да нямат случайно връзка с пкк или фетуллах шарлатана,така малко да си се заинтересувал?или все ти е тая,викаш да си говоря по хавата па квото стане😅
  • 37 дедо Герчо

    66 6 Отговор
    НАПРАВО Е "СЛЪНЧАКА" ,В СРАВНЕНИЕ С "ГУЛАГ"....ПУТИН Е МИЛОСТИВ,АКО БЕШЕ СТАЛИН...ХЪХЪХЪ...

    Коментиран от #45

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Smooth Jazz

    94 10 Отговор
    За какъв основен враг на Путин пишеш ма Антонио? За тази соросоидна утрепка, агент на цру и ми6? За какъв новичок говориш? Знаеш ли че това е БОЙНО отровно вещество, а не отрова за мишки. За какви лъжи на местни лекари бръщолевиш? Лъжите са на германските лекари, които след многобройните искания на РФ доказателства НЕ ПРЕДСТАВИХА. Мястото на предателя на родината си е точно там, при строг режим. Даже му е малко! Някои западни страни вече започнаха да се дистанцират от него, след като се запознах по подробно с неговата "политическа" дейност, изразяваща се в крайнодесен национализъм с подчертана ксенофобия, да не говорим за многобройните измами и финансови престъпления,които е извършил. Грях е да пишете подобни публикации, колкотои добре да ви плащат за тях.

    Коментиран от #52

  • 41 Хубаво ще е

    67 0 Отговор
    Това да се случи на нашия политически "елит". Справедливо наказание за национални предатели. Плюс отнемане на цялото имущество.
  • 42 Сайта "Навални ком" всичко е достоверно?

    38 1 Отговор
    , написал е грешно Съдията, че присъдата ЩЕЕ излежава Навални в Колония, или Затвор а не в Санаториум или хотел в Алпите!!! Объркал сее Съдията!! След 3 години ще си харчи парите за Услугата, която направи на Политици и Служби!!
  • 43 Нахалния

    67 6 Отговор
    Къде е Навални?
    Хаха, как къде!
    Там където е мястото на всички криминално проявени,хаха
  • 44 Диверсант

    54 2 Отговор
    Понеже го представят за много интелигентен, много ще се радвам ако през времето си на почивка ( за сметка на данъкоплатците) напише една книга със заглавие.... КАК ЛИЦЕМЕРНИЯ ЗАПАД МОЖЕ ДА ТИ СЪСИПЕ ЖИВОТА. . . Готов съм и да помогна за издаването и.
  • 45 аврамъ бакалинъ

    52 2 Отговор

    До коментар #37 от "дедо Герчо":

    Ако беше Сталин Навални отдавна щеше да е блед спомен за много малко хора , друг е въпроса дали това би било нормално въобще но там всичко е възможно и не е наша работъ да се бъркаме в тяхната такава.
  • 46 Николов

    54 2 Отговор
    Това е официален затвор,пишат къде е ,какъв е реда в него.Хсйде сега да напишат за нелегалните затвори на ЦРУ,май и в Румъния има.
  • 47 бабаяга

    20 6 Отговор
    Много преувеличена истерия в Русия?!
  • 48 Жор

    46 7 Отговор

    До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":

    абсолютен продажен криминал, измамник от световна класа,осъден официално без коментар с доказателсва за финансови измами
  • 49 Деси

    58 3 Отговор
    И за какво толкова съжалявате този продажник? Той си мислеше , че като се върне в Русия с помощта на американците ще свалят Путин . Навални ще вземе властта и меко казано САЩ ще завладее Русия. Твърде много са мечтали. Е да си полежи в затвора и да разбере , каква маша беше в ръцете на САЩ и как го използваха и изплюха.
  • 50 Не че нещо

    41 2 Отговор
    Явно с писането на поръчкови статии се справя девойката. С Тихомирчо се надпреварат за първото място. Пропуснала е само да напише каква е целта на самата статия, поръчителя, пропуснала е и да поговори с повечко руснаци от, които щеше да разбере, че там никой не взима въпросният на сериозно. И така....
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Странджата

    5 42 Отговор

    До коментар #40 от "Smooth Jazz":

    Промит БОЛШЕВИШКИ мозък!
  • 53 Странджата

    4 40 Отговор

    До коментар #51 от "2121":

    Промито КОМУНИСТИЧЕСКО ЗАКОСТЕНЯЛО НЕДУРАЗОМЕНИЕ!

    Коментиран от #54

  • 54 Брендилия

    42 3 Отговор

    До коментар #53 от "Странджата":

    100℅ ви е промит мозъка. САЩ не им пука за България, нито за слугите й. По-зле и от Навални ще бъдат подредени
  • 55 бръснаря

    33 4 Отговор

    До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":

    Че,в нашите казарми да не бяхме по по малко от 60 човека в спално и на легла по два етажа,пишештата статията може да попита баща си,пък като се сетя какви чудесии съм видял,пък като се сетя че бащами е трябвало да копаят по 7 кубика пръст там където трактор не може да копае и ако не се справиш,няма проблеми,има агрегат за през ноща,АЛОООО

    Коментиран от #64

  • 56 Ево

    35 3 Отговор
    Бе Вие от Факти запознати ли сте въобще с Берлинския пациент . Поне малко се напънете не се изисква много , преди да решите да пишете простотии
  • 57 Гената

    21 6 Отговор

    До коментар #16 от "пешо":

    Какво според теб значи "предател" ? Предал нечия кауза, нарушил нечий рахатлък ?! Едни такива "предатели" дефилираха в София десет месеца и нашият национален герой не ги прибра, само защото бяха много. Но скоро ще усети как е при Бай Ставри !
  • 58 Едно е ясно

    38 3 Отговор
    Ако не е педал , сега със сигурност ще стане.И тези актове ще бъдат надлежно документирани за да могат в удобен момент да излязат на бял свят.Въобще вече е бита карта.
  • 59 chi

    31 3 Отговор
    А той какво е очаквал с кафе да го черпят
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 МАФИЯ НА ББ

    17 7 Отговор
    Пeтър Витaнoв: Кoгaтo вaкcинaциятa ce бaви, губим чoвeшки живoти. Икoнoмикaтa нe мoжe дa ce възcтaнoви. шaйкaтa ИЗБИВA МНOГO БЪЛГAРИ КAТO НE ДOCТAВЯ ВAКCИНA.„Въпрocитe oбaчe cтaвaт вce пoвeчe, ocoбeнo в мoмeнт, в кoйтo eврoпeйcкaтa coлидaрнocт cякaш ce прoпуквa. Чeхитe ce oбърнaхa към Руcия зa вaкcини, cлoвaцитe вeчe зaкупихa 2 млн. дoзи; Aвcтрия и Дaния зaпoчвaт cъвмecтнo прoизвoдcтвo c Изрaeл. Унгaрcкият миниcтър-прeдceдaтeл ce вaкcинирa c китaйcкaтa вaкcинa…“, кaзa oщe eврoдeпутaтът.Кoгaтo вaкcинaциятa ce бaви, губим чoвeшки живoти. Икoнoмикaтa нe мoжe дa ce възcтaнoви. A щo ce oтнacя дo туризмa, кoй чуждecтрaнeн туриcт щe дoйдe в Бългaрия, кoгaтo имa ръcт и бум нa нoвoзaрaзeни? Зaтoвa e вaжнo вaкcинaциятa дa ce cлучи възмoжнo нaй-cкoрo. Нaдявaм ce дa зaпoчнe дa тeчe пo-oргaнизирaнo и в пo-бързи тeмпoвe, зa дa мoжeм вce пaк дa имaмe лeтeн туриcтичecки ceзoн, пoнe някaквa чacт oт нeгo дa бъдe cпaceнa“, БOЙКO БOРИCOВ E ЛЪЖЛИВ МУТРAФOН, БЪЛГAРOУБИEЦ!!!! ФAКТИТE ГOВOРЯТ. ЗА АДА В БЪЛГАРИЯ СЪЗДАДЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ И ШАЙКА НИЩО НЕ ПИШЕТЕ!!!!! ЗАЩО???????
  • 62 веселяк

    23 3 Отговор
    И да пишете кога, колко пъти и с каква продължителност е тръцкал Навални! Иначе сън не ме лови! И сте пропуснали на снимките трасето до Ве Це то!
  • 63 ААС

    40 2 Отговор
    Джулиан Асандж защо още е в затвора?
    Направил е много повече за света, отколкото коментирания тук психопат.
  • 64 Гената

    26 3 Отговор

    До коментар #55 от "бръснаря":

    Бил съм в казарма, живял съм и в Русия. Там си имат лаф: "Ето и есть тюрма, ето не Мать родная !" Русите са престъпна пасмина, но опре ли до затвор знаят, че там им свършва живота и започва борбата за физическо оцеляване. А казармата трябва да е такава, на война няма да ти прислугват камериерки. Скоро гледах филм за Бундесвера днес - майко мила ! Ако тен. Ервин Ромел можеше да се вдигне от гроба, щеше пак да се застреля, но от мъка, като види тая лиготия.

    Коментиран от #67

  • 65 Чичо Митко

    31 4 Отговор

    До коментар #10 от "Фактите":

    .............Този се върна в Родината си, знаейки какео го очаква..........

    ТОВА Е ТАКА САМО ЗА АБСОЛЮТНО НЕУКИТЕ ГЛУПАЦИ КАТО ТЕБЕ. "ТОЗИ" СЕ ВЪРНА ЗАЩОТО ЦРУ МУ ПЛАТИ ДА СЕ ВЪРНЕ С ЦЕЛ ДА МЪТИ ВОДАТА И ДА СЪЗДАДЕ ИНТРИГА, ЗА ДА ПОСЛЕДВАТ САНКЦИИ....

    Е, "ТОЗИ" СИ ГО ПОЛУЧИ, ХАРЕСВА МИ РЕЖИМА МУ.
    А НАЙ-ХУБАВО ЩЕ Е, В ДЕНЯ НА ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ, ДА СЕ СБИЕ С ДРУГ ЗАТВОРНИК И ДА ГО УБИЯТ. И СТАВА ГЕРОЙ....... :-)
  • 66 яко ни лъжат

    32 3 Отговор

    До коментар #27 от "Стига ни заливали":

    С ЛЪЖЛИВА ОТРОВНА ПОМИЯ ОТ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ. ФАКТИ СТАНАХА РУПОР НА ЛЪЖЛИВАТА ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА НА ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ. КОЙ СЪДИ НАХАЛНИ ЗА КРАЖБА НА ОГРОМНА СУМА ПАРИ В РУСИЯ???? ФРЕНСКА ФИРМА Е ИЩЕЦА. РУСНАКА НАХАЛНИ Е КРАДЕЦА. РУСКИ СЪД ГО СЪДИ И ЩЕ ЛЕЖИ В РУСИЯ ЗА КРАЖБА. ТОВА Е ИСТИНАТА. ДРУГОТО Е ГЬОБЕЛСОВА ЛЪЖЛИВА ПРОПАГАНДА В СТИЛ ДВОРЕЦА НА ПУТИН ДЕТО ГО НЯМА. КАТО ДВОРЕЦА НА АЛАДИН И ВЪЛШЕБНАТА ЛАМПА.

    Коментиран от #76

  • 67 ААС

    20 2 Отговор

    До коментар #64 от "Гената":

    И аз съм бил в казарма и Русия.
    Още първия ден взводния като ни строи, ни каза - "имайте предвид, че казармата е само една степен над затвора". За България говоря.
  • 68 Алекс

    4 36 Отговор
    Путяра редкостный мерзавец достойный электрического стула.
  • 69 румен

    32 3 Отговор
    Путин е ВЕЛИК
  • 70 Боздуганх

    21 3 Отговор
    Статията е за дебели! Путин не се научи да трови като хората! Дано знае как да се отнася към враговете на Русия !
  • 71 Ха ха

    21 2 Отговор
    Извеждат от колата, вземат всички вещи, изправят затворника с лице към стената ...ама няма потни негри кат в демократичните затвори зад локвата дето раздават карамфили на новопостъпилите))))))
  • 72 така трябва

    37 2 Отговор
    Изключително неграмотна и просташка публикация за пореден път.Тоя измекяр Навални е точно такава конкуренция на Путин,каквато е и антилопата на бенгалския тигър.Просто Вова показа на всички какво ги чака,ако се продадат на сатанистите глобалисти.Опозиционерите по убеждения проблеми в Русия нямат.Но платените предатели ще ядат хурката.
  • 73 Чук

    23 2 Отговор
    Тоя дървокрадец май е спрял вече да се хили кат пача и то безпричинно та затва май риват секви таратупняци....
  • 74 Сър Пичук

    4 30 Отговор
    Навални ще ги агитира и ще се присъединят към него. Той не е някакъв криминален престъпник, а политически, с организация и широка подкрепа навън, така, че няма да бъде третиран като другите.
  • 75 православен

    22 3 Отговор
    УАУУУУ точно както е в щатските затвори само дето в гвантамау или колонията в полша ти слагат ток на топките или ти изливат тонове вада докато незнаеш кой си и какво си и искаш само да живееш още малко и си готов да обвиниш и майка си в каквото ти кажат лицемерните фащаци
  • 76 Брендилия

    9 5 Отговор

    До коментар #66 от "яко ни лъжат":

    Грешиш! Кражбата на руска дървесина за милоиони долари, не рубли, от 2-ма руски олигарси е предшестваща френските мазила. Та Руският Президент съди Навални за обида на ветеран от ВСВ, сещаш ли се?
  • 77 4883

    19 2 Отговор
    Ама този престъпник имал и сайт?!И "негови приятели" разговаряли с хора излежавали присъда там!Е,И!К,во искате да кажат тези престъпници!!Каквото повикало това се обадило!!На свобода си грабил,крал,убивал и т.н.криминални престъпления и искаш в затвора да те имат за човек!ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК И ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЩЕ ОСТАНЕШ ТАКЪВ!ТАКА,ЧЕ Т,ВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО МИНКЕ!!ГА ЯДЕ КИФТЕАТА ЩО НЕ РИВА,А СЕГА РИВЕШ!ТАМ В ЗАТВОРА НЯМА СЕСТРИЧКИ,БАЛЪЦИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ,А ИМА БОЙ И .БАН!!БАЧКАНЕ ДО ПОСИНЯВАНЕ,ЗА ДА НЕ УМРЕШ ОТ СТУД!!ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА СОЛЖЕНИЦИН "ЕДИН ДЕН НА ИВАН ДЕНИСОВИЧ"И ТОГАВА ЕЛАТЕ НА ДИСПУТ С МЕН!!!!

    Коментиран от #80

  • 78 Жулиен Гаков

    24 2 Отговор
    За предател като него това си е лукс( направо курорт) ! ,, Демократичния" Гуантанамо е за този ПРОДАЖНИК - клетката, качулката, бой, вода до глезените денонощно и накрая - на прасетата да го изядат жив!

    Коментиран от #81

  • 79 Наум

    23 3 Отговор
    Господарите му с нетърпение очакват някой " политически карманник " да го грохне , за да обвинят съкилийника му от ФСБ .
    С тези очи на каракуда и с тази физиономия на тризомик 21 , може да стане чудесна восъчна статуя в пантеона на мадам Тисо , за радост на всички соросоидки .

    Коментиран от #108

  • 80 Брендилия

    10 2 Отговор

    До коментар #77 от "4883":

    Друга книга играе в тоя случай "Записки на следователя" Лев Шейнин. Един приятел ми я даде. С огромно удоволствие я прочетох на един дъх. Търся да си я закупя, но засега неуспешно.
  • 81 Брендилия

    12 6 Отговор

    До коментар #78 от "Жулиен Гаков":

    Гражданин на РФедерация, който не направи глупостта да избяга, а се завърна в Родината не го пращай никъде. Там е където трябва

    Коментиран от #98

  • 82 Емигрант

    8 14 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Престъпно ли е да се покаже корупцията и олигархията? Прост народ, слаба държава.
  • 83 аг08

    23 4 Отговор
    абсолютно америчка пропаганда!
  • 84 Ангеларий

    19 4 Отговор
    Не вярвам да не си прави сметка , че е го използуват за маша . Пожелавам му , колкото може по-вече затворнически дилафи , та като го пуснат да се кандидатира за мецо сопрано в кралската лондонска опера . Навални в ролята на Норма и туш ........
  • 85 9274

    6 27 Отговор
    Навални е типичен пример за това какво ще ти се случи ,ако решиш да се опиташ да освободиш русия от диктатурата и тиранията.Ето затова Русия е най-корумпираната държава в света в която властва диктаторски режим на някакъв полуръст.В Русия народа няма право на избор.

    Коментиран от #95

  • 86 Немаскираният

    21 2 Отговор
    Целият катун Горбачови живее в Германия. Тоя Анални е завършил училище в САЩ и е вербуван съответно. Дъщеря му в момента учи в САЩ.
  • 87 ракета

    16 2 Отговор
    Нa прaктикa зaтвoрникът c мeceци мoжe дa бъдe държaн в кaзaрмaтa cъc cтрoг рeжим. Oбикнoвeнaтa бaрaкa тoвa e cтaя, в кoятo живeят 60 души. Лeглaтa ca нa двa eтaжa в двe рeдици. Нa вceки зaтвoрник му ce пoлaгaт 2 кв.м, нoщнa мacичкa и cтoл. Oт тук зaтвoрницитe ce вoдят нa рaбoтa, вeднъж ceдмичнo и нa бaня.
    това е казармата преди 10 ноември само масичка не сме имали и другите затворници не са много опасни,
  • 88 Куко Пипев

    18 7 Отговор
    Защо не остана в затворническия рай във Федерална република Германия? Има защо. Русия трябва да е разделена, подчинена и природните и богатства да се използват от "целият демократичен свят". Хубаво, нали? Отговор Да.

    Коментиран от #89

  • 89 КАТУН С РАКЕТИ

    6 21 Отговор

    До коментар #88 от "Куко Пипев":

    И тоя па и той с те ресурси...На кой с му притрябвали тея руски ресурси бе левент ? Вие соросоидните русопитецл не схванахте ли ,че ресурсите са приоритет само за ресурсни икономики като руската ,коятл не произвежда нищо ? Запада е с 100 години по напред откъм развитие от Русия без да притежава ресурси в такова количество !

    Коментиран от #118

  • 90 Павел Пенев

    13 6 Отговор
    Тук не е като вилата в Германия където беше лекуван без причина, а всъщност подготвяйки новата му дисидентска програма–борба с корупцията,която съществува в целия ЕС.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Мда

    12 4 Отговор
    Обикновен измамник, прикривайки далавери с политическа
  • 94 Възмездие

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Да даде Господ да го последваш
  • 95 Жулиен Гаков

    21 3 Отговор

    До коментар #85 от "9274":

    Няма по-голяма диктатура от американската!

    Коментиран от #97

  • 96 12345678

    12 6 Отговор
    МАЛКОМУ Е НА ТОЗИ ПРОДАЖЕН БОКЛУК.....
  • 97 Кремъл

    6 9 Отговор

    До коментар #95 от "Жулиен Гаков":

    Видял си ти Диктатура,тъпоъгълник....аман от проруски главоци..
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Путин

    16 5 Отговор
    Супер, точното място за боклук като този... дано го и обладават!
  • 100 От пчелина

    9 4 Отговор
    Пожелавам му Баба Меца да му носи мед! ...
  • 101 Присмехулник

    5 17 Отговор
    Навални е много опасен за Режима в Кремъл.Убийци не са на такива условия на който са го подложили.Което означава че Путин,треска го тресе да няма 10,100,1000...1000000 нови Навални....
  • 102 ЧЕТЯЩ

    15 2 Отговор
    Куца статия !!!!! ....тая журналистка със същия успех може да създава лекета от борш ....
    Та ,тоя криминален тип е съден за финансова измама в размер около 290 000 евро , заедно с брат му и са измамили френска компания !
    ...та тая готвачка , журналистка или изцапано или леке или к' вото и да е там е чела доста за руските затвори ама да беше и прочела има ли оцелял Павел ,изобщо един , след натравяне с Новичок !?!?
    Статия за дебили !

    Коментиран от #117

  • 103 хаха

    6 14 Отговор
    Колкото си по дребен, толкова по зъл и проклет.. Ще дойде ден да се наслаждаваме на оценките за путя, когато пукне.. никой не е вечен товарищи, а времето ще реши "кому позор, кому безславие и кому безсмертие.." путята ще е акото по стената с гаранция!!! а вие си плюйкайте героя който се жертва за народа си безнадежден
  • 104 Николай

    16 1 Отговор
    За краварскате слуги така дори много ПОВЕЧЕ !!!
  • 105 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    САМО ЗАМЕНЕТЕ ИМЕТО " КОЛОНИЯ -№ 2 " С ИМЕТО : "АБУ ГРАИБ" !!!!!!!!!!
  • 106 Жоро,тъпият путинофил

    7 19 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Заминавай Жоро за руската кочина,където всичко е справедливо и прекрасно. И се кланяй на любимия ти Путин,който направи великото "откритие" че българската азбука всъщност била македонска.
  • 107 tost е тъпанар

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "tost":

    Пише се Афганистан,а не Авганистан. Глупав и примитивен си като македонски овчар.
  • 108 Наум,ти пропускаш!

    12 2 Отговор

    До коментар #79 от "Наум":

    В статията не е уточнено по колко пъти дневно Навални е е*ан.

    Коментиран от #131

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Всъщност

    18 3 Отговор

    До коментар #13 от "РЕАЛИСТ":

    Дааа, трябваше да му свият сърмите най-накрая на тоя алчен тъпак! Той се докара до това положение, да няма полезен ход за себе си.......от една страна са западните му спонсори и поддръжници, които инвестираха доста време и пари в него с надеждата да свалят Путин и по примера на Елцин да раздаде всичко ценно в Русия на сороските джендъря.......затова беше целия напън на западналите, обаче очаквано не се получи, а понеже те са страшно безидейни и кухи нямат друг вариант за действие........та използваха Нахални за своите интереси, и нарочно го пратиха обратно в Русия(бъдете на 100% сигурни че той не е искал да се връща)обаче не може да откаже щото иначе господарите му ще разберат че е безполезен и като нищо ще го почерпят с истински новичок........та затова ще не ще той направи каквото се искаше от него с ясното съзнание че нищо няма да постигне срещу Путин, но просто нямаше избор.......и сега това време дето ще прекара в затвора наистина ще му се стори ужасно, но той си го е заслужил........а когато излезе(а той ще излезе щото Путин няма да позволи да го затрият там)ще е по-нисък от тревата и няма да смее да се обади и с половин дума даже.......ще му позволят да си живее живота колкото му е писано и това е, а той ще е достатъчно помъдрял за да не се захваща повече със сороснята.......и случаят с него ще послужи като пример и предупреждение за всички които се пробват да предават Русия!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Присмехулник

    4 15 Отговор

    До коментар #102 от "ЧЕТЯЩ":

    Повтаряш като папагал нещо което си чул,от проруски трол.Потърси в Гугъл,делото на Навални и брат му Олег.Ще излезне цялата статия как много неща не съответстват.Поръчков процес ама .....лизците тук,повтарят като латерна...
  • 118 Голата истина

    21 1 Отговор

    До коментар #89 от "КАТУН С РАКЕТИ":

    Запада няма ресурси, но за това пък с голямо удоволствие ги краде от останалия свят:, пример концесията за българското злато, концесията за , Мариците" и др.А който не си ги даде доброволно, му организират ,,демократизиране" и пак го ограбват и то напълно безплатно, пример- сирийския нефт в момента.Те просто са наясно, че без ресурси изпадат от играта и се присъединяват къ Третия свят.Пример - провала на програмата F-35, разбраха че композитите не могат да заместят титана и аеропланчето се смачква при по-големи скорости или резки маневри.Та жизнено важно за Западното господство е обсебването на туските неразработени залежи. Много добре осъзнават, че това е хапка голяма за техните уста и могат да се задавят неспасимо
    Но продължаеат да пробват по всякакъв начин, защото иначе се прощават с господстващото си положение.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 другарят

    21 5 Отговор
    Ало простите мисирки! Всеки ден ли ще ни хвърляте в очите тоя боклук? Бил "основният враг на Путин" с 2% доверие в Русия!??
  • 121 Жабчо

    13 1 Отговор
    Забелязахме ли колко му е плоска главата отзад ? Единствено възглавницата ще му бъде удобна , ако разирасе съкилийниците му позволят да спи по гръб .......................@
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Баничаров

    14 2 Отговор
    Ако има късмет да го изпишат , ще е най-добрия геврекчия сред опозицонерите и най-добрия опозиционер сред геврекчиите .
  • 124 ГЕРБЗАТВОР

    18 1 Отговор
    ТАМ ДА ПРАТЯТ ВСИЧКИ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ ! ТЕ ВСИЧКИ СА КРАДЦИ : Ало простите мисирки! Всеки ден ли ще ни хвърляте в очите тоя боклук? Бил "основният враг на Путин" с 2% доверие в Русия!?? НЕКА НАВАЛНИ ДА ИМ Е НАЧАЛНИК !!
  • 125 панагюрец

    5 15 Отговор
    В същата килия трябва да лежи и путин!!!
  • 126 гост

    2 10 Отговор
    Всички които му желаете злото, затвора в Белене още работи и ви чака!
  • 127 Тито

    3 17 Отговор
    Питкин е убиец и ще изгние в ада ,ако не се покае
  • 128 Калин

    4 16 Отговор
    Бог да благослови Навални
  • 129 Колев

    3 14 Отговор
    Путин е соросоид и масон
  • 130 гост

    12 0 Отговор
    Само в БГ престъпниците са на свобода,чедаже заемат ръководни постове.
  • 131 Наум

    7 2 Отговор

    До коментар #108 от "Наум,ти пропускаш!":

    Ще го е.@@.т цяла нощ , пък той да си ги смята както си иска .
  • 132 Дърта муджа

    3 12 Отговор
    Руски ибрици за Навални не знам, може да ги само убият в затвора, но на вовката късия и шаиката около него няма да им се размине Хага, на бункерния ще му ритнат столето рано или късно....
  • 133 Оня

    2 15 Отговор
    А бе когато един вожд чувства че има сериозни умствени пропуски ги компенсира със сила и терор .Това се забелезва във всички болшевишки вождове и не е изключение това говори за изостаналост в развитието поне от около 100год.Просто требва да стискат със зъби колхозниците и да чакат да еволюират политиците им към нещо по нормално

    Коментиран от #134, #139

  • 134 Панелен таласъм

    9 2 Отговор

    До коментар #133 от "Оня":

    Оня , ще ми услужиш ли с чушкопка , дето баща ти получи , когато стана почитен член в хора на софийско градско ?
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 любител

    10 0 Отговор
    само не разбрах тоя предател какво иска пет звезден хотел на бахамите ли.много ясно мястото му е в затвора като на всички предатели.а процедурата е като при нас в казармата гола глава баня и нови дрехи какво повече.
  • 137 спец

    1 14 Отговор
    Оказа се, че Путин не е бил взет във Външното разузнаване заради това, че е било установено, че той страда от Педофилия. Както разказаха осведомените хора, за този негов полов недъг са разбрали не веднага, а не много до завършването на КАИ. Естествено, че времето за проучване на Путин е било недостатъчно, а да доложи на самия връх за това, което кадровиците не са доогледали и че в недрата на съветското разузнаване се е завъдил педофил, ръководството на КАИ се е уплашило. Както е прието в спецслужбите, Путин е бил отведен от командировка във ФРГ под благовиден предлог и е бил върнат там, откъдето е дошъл в Ленинградското УКГБ и както се казва делото е приключено.

    Коментиран от #168

  • 138 комунист

    1 13 Отговор
    Убитият в Лондон бивш руски агент Александър Литвиненко твърдял, че имал запис, на който президентът Владимир Путин прави секс с непълнолетни момчета в московски апартамент, съобщава в. „Дейли мейл“.



    Скандалната информация се съдържа в британския доклад от 300 страници, който бе изнесен вчера и в който се допуска, че държавният глава в Кремъл лично е наредил отравянето на дисидента. Тя е била публикувана и приживе в блога на Литвиненко през юни 2006 г., след като в медиите се завъртя снимка, на която Путин целува корема на 5-годишно момченце, дошло на обиколка в Кремъл. Бившият агент бе отровен с полоний 210, сипан в чая му в лондонски хотел, 5 месеца по-късно.


    Записът бил от време, когато Путин бил още студент в института „Андропов“, който подготвя кадри на КГБ, и е направен в същия апартамент на улица „Полянка“, в който години по-късно - през 1997 г., руският прокурор Юрий Скуратов бе хванат да прави секс с две проститутки, а Путин го изнудвал по случая.


    Британското разследване съдържа още твърдения на Литвиненко, че Путин е педофил. Мъртвият от 10 години дисидент казвал приживе, че Путин е бил принуден да замине за чужбина, за да се потулят нещата. После става шеф на Федералната служба за сигурност, намира видеото и го унищожава.

    Коментиран от #140, #145

  • 139 любител

    8 1 Отговор

    До коментар #133 от "Оня":

    нещо си в грешка това описание се отнася за нашите управляващи.
  • 140 любител

    10 0 Отговор

    До коментар #138 от "комунист":

    ало стегни се малко и не пиши глупости ти да не си работил в ми6 та прочете секретен доклад на службите. не се излагай повече и така всички разбраха че си тъпо герберче на хранилка.
  • 141 старият рокер

    0 8 Отговор

    До коментар #3 от "Някой":

    ...а путин кога? запетая.
  • 142 Това им трябва

    8 0 Отговор
    Защо спонсорите на Навлни го превърнаха в жертвено агне ?
  • 143 Брендилия

    8 0 Отговор

    До коментар #98 от "Дългият":

    Първо да промени себе си, еуглено и тогава да мисли за руския народ и държава. Навални се е изложил като кифладжия без кифли и си получи справедливо наказание. Ако го бяха осъдили за кражба нямаше да се върне в РФ.
  • 144 Брендилия

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Правилно Жоро! Даже е минал метър, защото е осъден като хулиган, а не за кражбите
  • 145 Бай Спиро

    6 0 Отговор

    До коментар #138 от "комунист":

    Явно завиждаш , че не си присъствувал на Путиновата вечеринка .
    Това ,че си пълен алитерат с аватар " комунист " не е случайно . Чудя се как не се намери някой по умен от МИ6 да предложи козина от сибирски пор вместо плутоний , прекаран лично от Путин през граници и митници в алуминиева шола открадната от българска шкембеджийница .
  • 146 НямакъщавБарцел

    10 1 Отговор
    Западът е заложил на куц кон, без шансове за успех.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Петров

    6 1 Отговор
    Хубава статия, но ние простосмъртните знаем, че Щатите имат най-много затвори в света, сигурно ще е полезно да знаем как се третират там не само негрите, масовите престъпници, а и политическите. Нищичко за затвора на един вече световно известен журналист, някой да е вдигнал глас да го освободят, щото той остаря години наред, не знаете името му, АСАНЖ. Живеем в свят на лъжа и лицемерие, на жестокост и безкрайна алчност, на нечувана медийна манипулация, за каквато нацистите не са и мечтали, натрупа се толкова оръжие, че и ядрено, че само за миг може да се заличим и лудостта продължава, а има само едни виновни Руснаците, Путинова Русия, тази, която загуби 27 милиона през втората, която спаси Европа и от Наполеон, освободи десетки страни от колониалната "демокрация" на лицемерния запад. Към тях вече прибавиха и Китай, който направи икономически чудеса със своето 1,3 милиардно население, но вече не иска да играе по "демократичната гайда" на хегемона, този, който наследи най-голямата империя ВЕЛИКОбритания,оная островна държава, а сега наложи и езика си на света.
  • 149 Сева

    7 1 Отговор
    Навални е престъпник и това е доказано безспорно.Вечна слава на Русия

    Коментиран от #153, #156

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 3DX повече

    0 2 Отговор
    Не връзкар. Щом не с гривна
  • 152 Хоровиц

    4 7 Отговор
    Ей няма оттърване от тази гадна комунистическа сган. ...
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 СССР

    5 2 Отговор
    И целия свят да е срещу Русия аз ще бъда срещу целия свят Русия е велика страна и такава ще остане завинаги защото аз съм българин и помня

    Коментиран от #169

  • 158 СССР

    2 2 Отговор
    Предатели винаги е имало в цял свят но светът е успявал да се справи с тях
  • 159 СССР

    3 2 Отговор
    Не съм комунист но Русия е съвсем друго нещо,

    Коментиран от #160

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Крали Марко

    6 1 Отговор
    Антония, Антония толкова много писане за това краварско марионетче нахални....Готина си ! Не губи време и имидж за кухи писания! Чист 8 март!
  • 162 Маргинал

    3 0 Отговор
    В България опозиция няма това са назначени за опозиция
  • 163 Бойко

    3 0 Отговор
    Тука е демокрация! Само вижте под тази статия колко изтрити коментари има и ще видите дали сме свободно
  • 164 В2Н

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":

    Извършил е нещо по лошо- предателство към Родината.Играй по свирката на запада,затова го и защитават,защитават си АГЕНТА. За предателство към Русия куршум! Абе, какво са зейнали от Запада, там му е мястото!
  • 165 MilenaBerlin

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "ПАНДИЗЧИЯТА":

    Интересно ни е как е там в американските затвори. Разкажете накратко.
  • 166 MilenaBerlin

    4 0 Отговор
    За предателство на родината преди разстрелваха без дълги процедури. По бързата процедура.
    Принципно съм против всяка форма на насилие. Защо Навални се върна там, където знаеше, какво го чака. Защо не остана в Берлин под закрилата на немските власти?
    Защото е провокатор и слуга на западните служби. За шпионите и провокаторите присъдата е ясна.
  • 167 Фйдк

    3 0 Отговор
    Каквонсе мешите вие в другите държави така са решили и тва е.
  • 168 Гошо

    3 2 Отговор

    До коментар #137 от "спец":

    Абе ти да не си му светил на Путин?? Англичаните могат да си пишат и че пие детска кръв,те са най- лъжовния народ,а Литвиненко го убиха чеченците!!
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 ФАКТ

    1 1 Отговор
    само да попитам господата комунисти от сайта..защо ми триете коментарите..в последните си два коментара нямаше нито една обидна дума..или вече и комунисти влиза в графата обидна дума..??:)
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Варненец

    1 0 Отговор
    Навални е наивник, когото Западът използва. Гледах го внимателно във филма срещу Путин - Навални сам вярва на лъжите си. Леко луд.