Last news in Fakti

8 Март, 2021 13:49 44 505 116

Осман Октай пред ФАКТИ: Ахмед Доган и Богомил Бонев лъжат, а не Костов

  • иван костов-
  • ахмед доган-
  • богомил бонев-
  • осман октай

"Според мен искат да ударят по "Демократична България" чрез Иван Костов, правейки това активно мероприятие чрез Богомил Бонев'', заяви пред медията ни бившият зам.-председател на ДПС

Осман Октай пред ФАКТИ: Ахмед Доган и Богомил Бонев лъжат, а не Костов - 1
Осман Октай, снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Обикновено всяко интервю на Иван Костов, министър-председател на България в периода 1997-2001 г., предизвиква широк отзвук и много коментари - както положителни, така и негативни от неговите противници. Последното му такова обаче предизвика координирана атака срещу него. В интервю за Дарик радио Иван Костов каза: "Всичко друго разбирам, но не и защо гражданите избират джипката и Доган". И нищо друго, свързано с почетния председател на ДПС.

На следващия ден на хоризонта се появи Богомил Бонев, бивш вътрешен министър, уволнен от Иван Костов, който твърди, че уволнението му от правителството на ОДС е станало факт, защото Доган го е поискал от Костов.

"Щe cи oтгoвoриш, кoгaтo cи oтгoвoриш нa въпрoca, зaщo ce рaздeлихмe пo иcкaнe нa Дoгaн. Пoнe прeд мeн тaкa ce oпрaвдa. Дoгaн ми иcкaл ocтaвкaтa. Нe cъм бил нaмeрил диaлoг c нeгo. И пocлe oтидe нa cрeщa c нeгo в Ритoрa. Ритoрa вeчe бeшe coбcтвeнocт нa, знaeш нa кoгo. Вecтник „Ceгa“ oщe пaзи cтaтиятa, нo ca изтрили cнимкaтa, кaк cитниш cлeд Aхмeд. Прeгърбeн. Пo cтълбитe нa Ритoрa", написа Бонев вчера.

След него пък се появи медийна изява на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, което е изключителна рядкост. Особено през последните години.

"Костов, както винаги, лъже! ДПС никога не е искало оставката на Богомил Бонев", каза Ахмед Доган пред Епицентър.бг.

"ДПC никoгa нe e иcкaлo ocтaвкaтa нa Бoгoмил Бoнeв кaтo вътрeшeн миниcтър. Кocтoв ce възпoлзвa oт нaпрeжeниeтo мeжду CДC и ДПC, зa дa урeждa вътрeшнo-пoлитичecкитe cи прoблeми. Тoй виждaшe в лицeтo нa Бoгoмил Бoнeв мнoгo ceриoзeн кoнкурeнт", допълни почетният председател на Движението за права и свободи пред същата медия.

Сега... Сигурно ще завалят обвинения, че Иван Костов бива защитаван, но обективната истина е по-важна от това. И тя е, че Иван Костов изобщо не е говорил по темата за освобождаването на Богомил Бонев от поста министър на вътрешните работи. Нито в интервюто за Дарик радио от съботния ден, а като че ли и по принцип. Още по-малко някога е споменавал името на Доган в този контекст. Това прави Богомил Бонев, което означава, че обвиненият в лъжа не трябва да е бившият премиер на България Иван Йорданов Костов.

По темата, заради неговата информация за нещата от "българската политическа кухня", от ФАКТИ проведохме разговор с бившия зам.-председател на ДПС Осман Октай.

Ето какво каза той пред медията ни:

"Доган лъже и Богомил Бонев лъже. 1999 г. е репликата на Иван Костов от Стара Загора по време на местните избори, че Доган е проклятие за България. Това отговаря за лъжите и на Доган, и на Богомил Бонев. Впоследствие, след уволнението на министрите и срещата в Пловдив, това е в съвсем друг период, който аз подробно съм обяснил в книгата и във вашите предавания. Визирам двустранната среща в Пловдив между ръководството на ОДС и Движението за права и свободи. Това са две различни неща! Богомил Бонев се опитва да вмени на Костов, че е бил в съглашателство за смяна на министрите и едва ли не в съглашателство със задкулисието, и как "бил клекнал" пред Ахмед Доган 6 месеца след тези събития, които се случиха. Няма как Доган да е поискал такива оставки. Пак казвам, Богомил Бонев лъже, а Доган казва, че Костов лъже, но Костов никога не е казвал нищо по темата публично. Ахмед трябва да каже, че Богомил Бонев лъже, защото Бонев казва, че Иван Костов бил поискал неговата оставка заради Доган. Тези думи не ги казва Иван Костов в публичното пространство. Защо тогава Ахмед казва, че Костов лъже? Според мен искат да ударят по "Демократична България" чрез Иван Костов, правейки това активно мероприятие чрез Богомил Бонев, който през цялото време лъже за събитията от тогава, интерпретира ги от свой ъгъл и лъже във всичките си изявления. Аз съм човекът, който е фактор, свидетел и организатор на тези събития, които, както казах, са описани и при вас в предаване на живо, и в книгата ми, която излезе през 2016 г.", заяви Осман Октай пред медията ни.

Нямаше как да не попитаме бившия зам.-председател на ДПС дали някога е имало близост между Иван Костов и Ахмед Доган, а Осман Октай бе повече от категоричен в своя отговор: "Никога! Никога не е имало. През годините единственият посредник между СДС (ОДС) и ДПС беше факторът Осман Октай. Съжалявам, че си го приписвам. От 1991 г. и нататък, между Костов и Доган, когато е имало срещи, организирани с натиск от мен и от Петър Стоянов, преди да стане президент, те са били в присъствието на минимум 4-5 човека. Никога не е имало срещи между Иван Костов и Доган на четири очи. Никога! А това историческо изявление: "Доган е проклятието на България", още виси във въздуха. Това е нещо, което Доган никога няма да го преглътне, а Костов никога не се отричал от тези си думи".

"Нещо повече, след 2001 г. до такава степен стана скандал в тези взаимоотношения, че Доган, заедно с царя, беше в основата на елиминирането на Петър Стоянов като президент. В книгата съм описал, че след пловдивската среща Ахмед и компания отидоха на конгреса на Георги Първанов (б.р. тоест на БСП) и ги наричаха "другарки и другари" в НДК. Само 3 месеца след срещата в Пловдив обявиха програма за социал-либерално управление на държавата след 2001 г. Точно заради тези неща съм написал книга и съм ги говорил из медиите", допълни бившият зам.-председател на ДПС.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 205 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички лъжат

    116 21 Отговор
    Но едно е да си лъжец,съвсем друго е да си майстор лъжец.Та във връзка с темата - честит 8 март на всички дами..

    Коментиран от #100

  • 2 Лъжат

    88 10 Отговор
    и с трите си букви !
  • 3 Сатъра на Хана

    61 73 Отговор
    Шефа ми Дядо Ювиги Хан Крум
    ..................................каза че и четиримата са за скъсяване
    ........ включително и Осман Октай

    Коментиран от #14

  • 4 ЧЕТИТ

    35 137 Отговор
    ОСМИ МАРТ ЖЕНИ. А ТИ ОКТАЙ ДА НЕ ОБЪРНА РЕЗБАТА. ПО ОНИЯ (ТЕЗИ) ВРЕМЕНА ВСИЧКО Е ДОГОВОРИ. ВЯРВАМ НА БОНЕВ.
    ТОЙ ЗА СМЕТКА НА ВАС РЯДКО ПИШЕ И ИСТИНИ.

    Коментиран от #7, #103

  • 5 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    93 11 Отговор
    Тоя каза, че оня лъже, а оня каза, че тоя лъже, понеже като не лъжат си мълчат.
  • 6 хан ювиги

    217 27 Отговор
    Октай е Човек,който знае истината за дс прехода в България и заслужава даже да я управлява,или поне бъдещите управници да ползват опита и знанията му,за да излекуват България от гадното дс статукво! Аз казах!
  • 7 Брендилия

    130 11 Отговор

    До коментар #4 от "ЧЕТИТ":

    Не вярвам на Бонев от момента, когато от ТВ ефира говорейки за групировки каза "и Карамански" с особена интонация. Май за някакви парички, югоембарго и някаква кражба в милиони долари от управляващи беше споменал преди това самият Кръстник. Та всички лъжат, определено..
  • 8 така така

    208 28 Отговор
    Oсман Октай... Точен както винаги!
  • 9 Бонев имали хотел, хотели в Банско???

    123 12 Отговор
    Говорят, че като министър е здраво "залебил"?? Слуховете са, че има, Банскалии знаят най точно!!
  • 10 Гошо

    96 9 Отговор
    Абсолютно точно!
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 9 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
    ДАМИ
    МАЙКЕ
    СЪПРУГИ
    ПРИЯТЕЛКИ
    БЪДЕТЕ
    ЩАСТЛИВИ
    грижовни
    любвеобилни

    Коментиран от #81

  • 12 бай Брадър

    160 11 Отговор
    бай Осман е абсолютно прав!
  • 13 ЕХАА

    43 5 Отговор
    ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ , ДА СТЕ ВСЕ УСМИХНАТИ И МНОГО ОБИЧАНИ !!!!😍
  • 14 Груйо

    38 28 Отговор

    До коментар #3 от "Сатъра на Хана":

    На тебе шефа ти е Решетнков, русофилски троле :-)))
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    71 16 Отговор
    БЪЛГАРИ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ АТЕНТАТА НА ГАРА БУНОВО И СЛАДКАРНИЦА В СЛИВЕН
    дори политик роднина т на атентаторите построи чешма в памет на атентаторите
  • 16 ха ха ха

    14 50 Отговор
    Ти си най-големият лъжец и си го знаеш, ма щом демосрантите ти дават микрофоня, що да не се възползваш? 😉
  • 17 Осман Октай Президент

    17 55 Отговор
    И възстановяваме Османската империя.
  • 18 Да разлаем кучетата

    85 11 Отговор
    Когато говори Октай !
    Май по добре си трай !
  • 19 ЕХАА

    37 3 Отговор
    ДНЕС СПРЕТЕ СЪС ПОЛИТИКАТА !!! ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ , НЕКА ВИДЯТ , ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ВИНАГИ НА ПЪРВО МЯСТО !!!
  • 20 ВСИЧКИ ЛЪЖАТ

    19 12 Отговор
    ЧЕСТИТ 9 МАРТ НА КОЙТО ДОЖИВЕЕ!
  • 21 ТОЯ ЗА МЕНЕ ВИНАГИ КАЗВА ИСТИНАТА

    105 14 Отговор
    ЗА ЦЯЛОТО КОРУМПИРАНО..МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ГОДИНА ДОСЕГА!!МОЖЕ ДА Е ТУРЧИН НО НЕ Е ДВУЛИЧЕН...
  • 22 Богомил е пълен дебил !

    71 12 Отговор
    Никога не го е крил !
    Лъже за да намаже ! Даже !

    Коментиран от #42

  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 4 Отговор
    ЧЕСТИТ8 МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ МАЙКИ СЪПРУГИ ПРИЯТЕЛКИ

    Коментиран от #30

  • 24 Майна

    33 62 Отговор
    ТОЗИ НЕПРИКРИТО АДВОКАТСТВА НА КОСТОВ...КОСТОВ ЗАПОЧНА БЕЗСКРУПОЛНАТА РАЗПРОДАЖДА НА БЪЛГАРИЯ...КОГА И КОЙ ПДПИСА ПЛАНЪТ РАН ЪТ..?? АМАН ОТ ТУРСКА..ПОЛИТИКА

    Коментиран от #28, #44

  • 25 Факт

    107 15 Отговор
    По време на Костов ДПС беше в ъгъла. ОДС имаха пълно мнозинство в парламента. И нямаше като как Доган да нарежда и да изнудва Костов. Осман Октай казва истината. Богомил Бонев е млаймо и го доказа за пореден път.

    Коментиран от #48

  • 26 Прав е

    23 13 Отговор
    Добре е запознат със задкулисието Ники защото бе част от него - Сами преценете кой ще държи юздите на бардака в следващия парламент и на каква цена. ...Най логичен вариант: ГЕРБ -Слави ( ДПС ще държи ключа от касата) плюс желаещи помияри в Коалиция на желаещите. Логичен премиер Борисов поне до изборите за президент.

    Николай Бареков
  • 27 Паралелепипедчо

    68 4 Отговор
    Бонев, Богомил,хич не ми е мил !
    От прехода още не се е измил !

    Коментиран от #29

  • 28 Пий хапчетата Майна

    13 7 Отговор

    До коментар #24 от "Майна":

    Хапчетатаааааа.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Когато

    51 6 Отговор
    Костов уволни Богомил Бонев, в София имаше слух, че е заради фиктивен износ на два тира цигари😊. После го направиха , шеф на конете.

    Коментиран от #49

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Круша крий ! Ябълка излизай !

    20 10 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел !
    Вземи единия, удари в другия !
    От трън та на глог !
    Пременил се Илия, пак в тия !
    Ами, мислете бе хора !!!
  • 34 БСП ДЖЕНДЪРИ

    40 17 Отговор
    ДОГАН ПАЗИ МИРА МЕЖДУ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ. АМА МНОГО Е КРАДЛИВ БЕ! КАК ПОСТРОИ С ЕДНА ЗАПЛАТА ТРИ ЗАМЪКА И СИ КУПИ ПРИСТАНИЩЕ И ТЕЦ ВЪВ ВАРНА? ЗНАЕ ИМ СЛАБОТО МЯСТО НА ДЕБИЛИТЕ ОТ БСП И ТРИ ПЪТИ ГИ КЛАТИ ЗАЕДНО СА В КОАЛИЦИЯ И ИМ РЕДИ ПРАВИТЕЛСТВАТА? МНОГО ГО ОБИЧАТ ОТ БСП, НАЛИ ГИ МАНДРЪСА ОТ БЕРОВ НАСАМ И ОЩЕ ИСКАТ.

    Коментиран от #115

  • 35 Трол на Ристьо

    7 30 Отговор

    До коментар #32 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Честит 8 март дашна дама! А я кажи Ристьо с какви пари плаща на такива като тебе к какви зависимости има? Че ви плаща да оплювате достойните като Слави? Отговори бе дама дашна незадоволена?
  • 36 Знайко

    65 7 Отговор
    Осман Октай отговори, кои са черните циг@ни най-много допринесли за провала на България ... Сопола, Гоце и Богомил Бонев. Каза и че Сопола е направил агент Гоце президент и е свалил президента Петър Стоянов. Остава сега някой като Октой да излезе и да каже истината за това на кой служат/Кой е господаря на?/ Сопола, Гоце и Богомил Бонев? Знам, че това не е българския народ. Аз отдавна съм разбрал истината, но трябва да излезе някой, като Октай да изложи фактите.
  • 37 пфу

    17 57 Отговор
    Османе,пенсионирай се и си отиди на село да си садиш домати и краставици.Стига си замърсявал с присъствието си политическото пространство.Отдавна е отминало твоето време.
  • 38 ОРТАКА НА БСП

    11 43 Отговор
    ДОГАН СПАСИ БГ ОТ ГРАЖДАНКСА ВОЙНА И ОЩЕ НИ ПАЗИ. ЗА ТОВА МУ ПЛАЩАМЕ 30 ГОДИНИ НЕ ПО ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ, А ПО ЕДИН ТИР С ПАРИ НА ГОДИНА!
  • 39 Анализатор

    55 14 Отговор
    Кой лъже и кой - не, няма значение. Важното е, че Костов е прав за проклятието.

    Коментиран от #87

  • 40 Браво на г-н Иван Костов!

    59 30 Отговор
    Единственият министър председател, достоен
    като такъв от прехода,та до сега !....
    Гласувайте за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ !!!
  • 41 Навират

    4 28 Отговор
    Ни в главите, другарят Бонев за кандидат президент и сигурно ще победи Радев , на изборите.
  • 42 Знайко

    50 4 Отговор

    До коментар #22 от "Богомил е пълен дебил !":

    И понеже щеше да е много нагло. Богомил Бонев, след кото е бил министър на СДС, след това да стане депутат от БСП. Депутат от БСП стана жена му Нона Йотова.
  • 43 аз съм Веска

    7 10 Отговор
    Толкова много обстоятелствени подробности ОТ ПОЛИТКУХНЯТА ,
    ЧЕ НЯМА НАЧИН : ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ВЪНШНИ СИЛИ , КОИТО ДА СГОТВЯТ ГУРМЕТА ... ОТ "ТРОХИ" ...
    НИКОЙ , ДОРИ И МНОГОУВАЖАВАНИЯТ ОКТАЙ , НЕ СЕ НАУЧИХА НА МЪЛЧАНИЕ .А ТО ... КАКТО ЗНАЕМ ... БИЛО ЗЛАТО !
  • 44 истината

    60 10 Отговор

    До коментар #24 от "Майна":

    Това не е адвокатстване, а самата истина и ние по-възрастните помним,помним и репликата " ДПС е проклятието на България" и се отвращаваме когато най-корумпираните , които Костов изгони се опитват да лъжат българския народ. Бонев се оказа пълно корумпе, а Костов е единствения политик, който отсвири Доган и затова още му отмъщават. Костов беше политик с достойнство и работеше здраво, такова нещо с джипки и клипчета тогава не се търпеше от народа.

    Коментиран от #67

  • 45 С уважение

    28 5 Отговор
    Нека ПП ДПС да напусне българската политика и да си отиде в Турция, за да може България да стане българска !

    Коментиран от #58

  • 46 Видях два бука и реших !...Тука !...

    42 5 Отговор
    Трябва да изхвърлим ГЕРБ на боклука !
    Хайде ! Наслука !
  • 47 Петър

    31 24 Отговор
    Октай, като е толкова информиран, що не ни разкаже за Костовата приватизация? И как изобщо е възможно да е на свобода и да дава интервюта по национални медии. Иначе не бих гласувал за партия, за която има и най-малко съмнение за връзки с Костов.

    Коментиран от #62

  • 48 Истината

    8 30 Отговор

    До коментар #25 от "Факт":

    Костов управлява с Доган Ментата и руския посланик

    Коментиран от #52

  • 49 тц тц

    51 5 Отговор

    До коментар #31 от "Когато":

    Костов уволни Бонев след един доклад на Атанас Атанасов за корупция и връзки с едни богати руски другари като Чьорни.

    Коментиран от #70

  • 50 макробиолог

    23 25 Отговор
    Ауу колко важно е товаа....др Костов ,специалиста по матмод на полит икономиката на социализъма има други тежки грехове....например-довърши криминалната приватизация,отказ от лустрация,замяната на полит олигарх кръгове от червената аристокрация с такива собствено производство/славчо кръчмарина стана баш банкер / ....къде по света действаща рафинерия с гарантиран пазар може да бъде фалирана и харизана ?у бугарско при др Костов.
  • 51 Протест срещу безобразията в България

    18 2 Отговор
    Браво
  • 52 ха ха

    23 8 Отговор

    До коментар #48 от "Истината":

    Това виц ли е , което си написал ?
    Ако беше така, сега Костов щеше да е любимеца прехвален в тази държава и още щяха да си управляват с Доганчо, нямаше да правят тройни , и задкулисни коалиции с червени и сини комунисти.

    Коментиран от #56

  • 53 Гласоподавател

    20 30 Отговор
    Ренета Инджова в специално интервю обясни как колегата Костов раздаде на червената мафия икономика и финанси ТИМ тогава дръпнаха яко Златев Нефтохим фалшиви РМД и Корнелия помагаше Импексова СДС арката знаем всичко знаем

    Коментиран от #82

  • 54 Тоз Богомил !!!

    19 3 Отговор
    Пак за себе си е скрил ! Водевил !
  • 55 Вярвам само на

    32 6 Отговор
    Този човек.. А Иван Костов знам мафията как водеше пропаганда срещу него толкоз год. Слави също плюеше

    Коментиран от #57

  • 56 Истината

    13 21 Отговор

    До коментар #52 от "ха ха":

    ОДС Костов опростиха милиарди на кредитните червени тарикати със специален закон и ти си Гру доносник като Мавъра
  • 57 Komunist

    3 10 Отговор

    До коментар #55 от "Вярвам само на":

    Правилно и ние много вярваме на Тодор Живков

    Коментиран от #61

  • 58 Брендилия

    7 2 Отговор

    До коментар #45 от "С уважение":

    Без дискриминация към обикновения човек! Моля не нарушавайте Конституцията на РБ, за да не заприличаме на кухи тикви
  • 59 Бойко Борисов:

    25 2 Отговор
    От прехода и до сега АЗ най много си крада !
    Изберете си ме пак за да има в чекмеджето !
    Щрак! Щрак !
  • 60 Колко е скромен

    9 21 Отговор
    "беше факторът Осман Октай. Съжалявам, че си го приписвам".Това само скромен и честен човек би го казал :)) На който може да се вярва, в големи кавички.Не му вярвам на този.

    Коментиран от #65

  • 61 Тодор Живков, е велик човек и политик

    10 18 Отговор

    До коментар #57 от "Komunist":

    За Живков парни на Колене
  • 62 объл

    30 9 Отговор

    До коментар #47 от "Петър":

    Какво да ти разказва, като няма да разбереш. Хиляди пъти е нищена тая тема , но се иска поне една мозъчна кънка за да се проумее. През целия период след управлението на Костов , властта се дирижираше от най -големия му враг Ахмед Доган. Така че Костов нямаше чадър, преватизацията е проверявана десетки пъти и не успяха да намерят абсолютно нищо с което да го обвинят.
    Ако не беше преватизацията на Костов, абсолютно никой нямаше да ни отпусне кредит, а народа беше буквално на глад - една зелка в хладилника и толкова.

    Коментиран от #71, #83

  • 63 Номер 11, за да си върнем България

    29 5 Отговор
    Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ
  • 64 Другаря Христов е руски патриот

    15 18 Отговор
    Не ми трябва Октай след криминалната приватизация всичко рухна вместо трийсет милиарда жълти стотинки никакъв следприватизационен контрол и населението остана без препитание два милиона веднага напуснаха България по селищата има останки от икономика и местни дерибеи никакви инвестиции защото в такава кочина никой няма да хвърли пари само червени офшорки пазаруват в нагласени търгове и поръчки на всеки му е ясно що за мафиоз е Костов 🤣
  • 65 факт

    25 5 Отговор

    До коментар #60 от "Колко е скромен":

    Просто е истина. Той наистина беше фактор в ДПС - просто казва едно към едно фактите и това не е самохвалство . Самохвалство например е да си с най-провалената здравна политика с ковид 19 , да има най-много смъртни случаи, най-малко имунизирани и да парадираш, че сме за пример в света.
  • 66 бюлетина 11

    20 9 Отговор
    Само бюлетина № 11 ще ни отърве от Доган и другарите от ДС.

    Коментиран от #68

  • 67 Майна

    15 21 Отговор

    До коментар #44 от "истината":

    ЩОМ ТОЛКОВА СЕ ЗАСТЪПВАТЕ ЗА,,ИСТИНАТА,, НА ТОЗИ , ЗНАЧИ НИЩО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ И СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО В БГ...СКОРО И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ ДО ПЛОВДИВ, ТАКА ..БЕЗКРЪВНО ЩЕ Я ОТКЪСНАТ..КОСТОВ ЩЕ МИ ЗАЩИТАВАТЕ, НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ЗА ТОЗИ КОЙТО ЗАПОЧНА ЗАТРИВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ..А НА ТИЯ С НЕБЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА ВЯРА НЯМАМ...

    Коментиран от #101

  • 68 8 трола на ГЕРБ

    20 7 Отговор

    До коментар #66 от "бюлетина 11":

    Има тук.. И аз съм за Демократична България
  • 69 Ариец

    16 12 Отговор
    Октай беше изгонен от Доган и по всеки повод му отмъщава интересно, че винаги е по медиите
  • 70 Дрън дрън

    16 15 Отговор

    До коментар #49 от "тц тц":

    Атанасов напълни кабинетът на главния прокурор Филчев с бръмбари голям майтап и срам беше и този другар Атанасов има лице да се прави на демократ и на избори пак смешно майна
  • 71 Майна

    16 26 Отговор

    До коментар #62 от "объл":

    ОБЪЛ, ТИ ДА НЕ СИ БИЛ В РЕВИЗИОННАТА КОМИСИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА КОСТОВ, ..ЩОТО ТАКАВА Е НЯМАЛО...ТОВА, ЧЕ С ДОГАН Е ИМАЛО БОРБА, ТО Е БИЛО ЗА ИНТЕРЕСИ И НАДМОЩИЕ, А НЕ ИНТЕРЕС ЗА БЪЛГАРИЯ...ПО-ГОЛЯМ МРЪСНИК ОТ КОСТОВ НЕ Е ИМАЛО...ЗАТОВА И НЕ ВЯРВАМ НА ,,ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ,, ...ПРОТИВ МАФИЯТА СЪМ , НО НЕ И С ТЯХ
  • 72 Хохо

    12 21 Отговор
    Този мазния и долен също като Костов

    Коментиран от #73

  • 73 Фъкoff

    30 9 Отговор

    До коментар #72 от "Хохо":

    Костов ви като трън в gъzъ защото ви го заби трънот така яко, че още не можете да си седнете на zadnиците. Доган е ясен. А Бонев, че е долно ченге е известно и на Марс.

    Коментиран от #74

  • 74 Брендилия

    13 16 Отговор

    До коментар #73 от "Фъкoff":

    На никой нищо не е забил.. Още ли не проумяваш, че са ръководени от едно и също място? И Андрей Карлович, и Иван Костов подписват безумния план Ран-Ът. И само тая програма се изпълнява и днес, но без участието на РФедерация от 10.11.1989
  • 75 Диаболо

    27 11 Отговор
    Браво Осман ага. Доган трепери само от Костов. Проклятието което ни посочи костов, се стряска на сън когато командира и най големия политик и държавник на прехода си отвори устата.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Oще едно

    13 4 Отговор
    Изказване от 100 такива на турчина анти българин, който се радва на възстановяването на джамия с български пари от българина в който сме платили за него 120 000 000 за това, че сте гласували за Караянчева Борисов и ДПС
  • 79 chi

    12 1 Отговор
    Излиза, че всички лъжат и наверно е така...
  • 80 Bulgarian BG

    24 11 Отговор
    Благодарение на Иван Костов, България беше управлявана правилно според изискванията на ЕС и бяха постигнати резултати които не се харесваха на ДС ченгетата и комунистите русофили.Затова направиха всичко възможно да бъде отстранен от управлението на държавата.На ДС им трябваха хора послушковци ,компроментирани агенти за да ги направляват в техните действия.Така беше създадената мутренската Мафия и за да прикриват техните далавери и огромна корупция винаги търсят друг да е виновен.Така че истенският държавник и компетентен във всяко едно отношение политик Иван Костов ще им бъде трън в очите и виновник .Жалко че огромна част от народа не оценява направеното от ОДС и Иван Костов и вярва на тиражирани глупости.

    Коментиран от #84

  • 81 КАЖИ БАБА ТЕН КЮ

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А за трети пол кога ще ми направите празник?
  • 82 1 1

    21 1 Отговор

    До коментар #53 от "Гласоподавател":

    ТИМ дръпнаха след смъртта на Илко Ескинази.

    Тогава изчезнаха едни документи за изнесени български капитали зад граница .

    Съвпадение ли е ? Не е . Благодарение на тая народна пара ,мафията управлява и днес.
  • 83 Петър

    11 5 Отговор

    До коментар #62 от "объл":

    Поздрави от Винпром Дамяница, Каолин, Химко.
  • 84 Майна

    17 21 Отговор

    До коментар #80 от "Bulgarian BG":

    Благодарение на КОСТОВ , БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ БЯХА ПРОДАДЕНИ...ТОЙ Е НАПРАВИЛ ВСИЧКО ЗА ДА СЕ ПОДПИШЕ ПЛАНЪТ РАН ЪТ..!!! ДА НЕ РОВИМ ВСИЧКИ СЪСИПИИ И СДЕЛКИ , КОИТО НАПРАВИ ЗА РАЗСИПЕ..ВСИЧКО...ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛ СЕ Е С ТОВА, КОЕТО Е БИЛО НА НАРОДА...АМАН ОТ МАЛОУМНИ ИЗКАЗВАНИЯ

    Коментиран от #106

  • 85 Дали не видяхме

    18 16 Отговор
    Костов излезе по хитър, а не по беден от политиката. Разпродаде огромни активи на държавни предприятия на безценица на не големи ик поставени фирми без да помисли за бъдещето на работещите българи, разцепи ОДС и създаде партия под собствен контрол, която беше в управлението в коалиция с ГЕРБ и сега се бори за най ярката опозиция. Сега си харчи паричките, спортува, яде здравословно и издава книги като Осман, а народа масово само го кълне.

    Коментиран от #88, #90, #91

  • 86 Трябва парен чук 🔨 !

    21 1 Отговор
    По гербавия боклук !
  • 87 Ахах

    15 13 Отговор

    До коментар #39 от "Анализатор":

    Само да не се окаже, че самият Костов е проклятието
  • 88 Ариец

    16 12 Отговор

    До коментар #85 от "Дали не видяхме":

    Паричките му са в офшорки ,дъщеря му взимаше по 25000 на месец от КТБ изтегли си милиончетат и се кефи на глупаците вървящи сляпо след него
  • 89 Защо никой от имащите контакт с доган

    6 0 Отговор
    Не го застреля до сега?
  • 90 Ангел

    13 9 Отговор

    До коментар #85 от "Дали не видяхме":

    Разпродаде огромни активи, и къде са тези активи бе чиляк, имаме икономика, имаме селско стопанство, имаме стандарт - един тука често се изказва на 23 място в света и през 1989 сменяме Живков , обвиняваме го за РАЗРУХАТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ИКОНОМИКАТА - това е на пленума на БКП и ГО ИМА В ЮТУБ, какво да се лъжем, а знаеш ли КОЛКО ни е бил външния дълг към западните банки, е хората искат да си плащаш борча, но Луканов каза че ХАЗНАТА Е ПРАЗНА и обяви мораториум, това означава фалирала държава, е питам се аз КЪДЕ СА ТИЯ ГОЛЕМИ АКТИВИ на държавата та не можехме да си плащаме дълговете, пич ГОВОРИШ ОБЩИ ПРИКАЗКИ, не помниш ли КОЙ създаде групировките, пирамидите, КОЙ фалира над 20 банки, не помниш ли инфлацията от 3000 процента дето окончателно бастиса спестяванията в лева, Костов бил разпродал държавата, САМО ЧЕ сега имаме по малко население, по голям външен дълг и въпреки мутрата нямаме проблеми с неговото изплащане.

    Коментиран от #97

  • 91 Стефан

    14 3 Отговор

    До коментар #85 от "Дали не видяхме":

    В заблуда си , първи от СДС си тръгна Софиянски, после Бакържиев, после Бонев, и тогава Костов реши да направи партия, впрочем в политическия живот винаги е така, имахме над 23 земеделски съюза, над 5 партии с окраска на зелените, имахме няколко социалдемократически партии, а въпросните лица Софиянски, Бакърджиев и Бонев също си направиха партии, те не бяха против Костов, а искаха да ръководят , партия НДСВ също се разпадна, но партията която създаде Костов е още тука, така че повтаряш клишетата на Петьо Блъсков, този дето като разбрал че са свалили Живков си е хвърлил партийния билет, но след като другите са излезнали си го прибрал, има нюанси които не са за твоята глава, но пиши си, сега сме свободни хора.
  • 92 Активист на БКП

    12 7 Отговор
    Иван Костов, Ахмед Доган и Бойко Борисов в една килия !!! Там да се разберат !!!
  • 93 Нане

    17 6 Отговор
    Октай е честен и принципен човек и винаги говори истини, които не харесват на всички особено на боневци и други подобни боклуци!
  • 94 ФАКТ :

    10 6 Отговор
    Никой не може да лъже по-добре от циганина...
  • 95 INOT

    8 1 Отговор
    От януари 1975 г. Иван Костов е асистент във ВИИ „Карл Маркс“, а от 1979 г. – старши асистент в катедра „Политическа икономия“ на Центъра по идеологически дисциплини във Висшия машинно-електротехнически институт „Владимир Ильич Ленин“ (днес Технически университет), София. Във връзка с назначаването му за старши асистент за Костов са писани доноси, в които е обвинен, че отхвърля икономическите схващания на Тодор Живков. В проверката на доносите, извършена от ръководителя на катедрата проф. Алексиев, се казва: „Иван Й. Костов е политикономист с твърде солидна подготовка и широки интереси. Той познава много добре произведенията на класиците на марксизма-ленинизма и е убеден марксист и защитник на нашата социалистическа система
  • 96 Само факти :

    7 11 Отговор
    М.ангала Костов, като се усети, че заради грабителското му управление народът ще гласува масово за Симеон уреди регистрация на две реално несъществуващи партии с почти същото име като на НДСВ, за които гласуваха над 5% от хората. И заради това на НДСВ не му достигна малко за пълно мнозинство в парламента. Но въпреки
    мръсния номер Симеон предложи на Костов да направят каолиция със СДС, но той отказа, защото бил обиден на народа за загубата на изборите ! По този начин дори след като падна от власт ц.иганина oтнoвo "допринесе" за доограбването на българите, защото Симеончо не посмя да предложи на БСП и си даде г.ъза на ДПС, което с мерак ce нaмърдa и в държaвнaтa влacт ! И нe cтигa, чe крaдяхa якo прeз мaндaтa нa Caкca нo и прoдължихa чaк
    дo cрeдaтa нa 2009 г., зaщoтo и продажното БСП с лидер СерГейчо ги пoкaни нa държaвнaтa coфрa !!

    Измиcлeнитe пaртии c пoдoбни нa НДCВ имe ca нa 6-тo и 7-мo мяcтo !
    Чacт oт рeзултaтитe oт пaрлaмeнтaрнитe избoри 2001 г.:

    1.Нaциoнaлнo движeниe "Cимeoн Втoри"(НДCВ) - 42,74 %
    2.OДC - 18,18 %
    3.Кaoлиция зa Бългaрия - 17,15 %
    4.ДПC - 7,45 %
    5.Гeoргьoвдeн-ВМРO - 3,63 %
    6.Кaoлиция "Cимeoн II" - 3,44 %
    7.Нaциoнaлнo oбeдинeниe зa цaр Cимeoн Втoри - 1,7 %
  • 97 ТОЧКАТА

    7 4 Отговор

    До коментар #90 от "Ангел":

    АКТИВ-НЕЩО,КОЕТО НОСИ ПОЛЗА НА ПРИТЕЖАТЕЛЯ....ОЦЕНЕНО ПО...СПРАВЕДЛИВА СТОЙНОСТ!!!!!!!!Ей това понятие -СПРАВЕДЛИВА СТОЙНОСТ е променливата в уравнението и Я ПРОМЕНИ ЗАПАДЪТ,КАТО НИ ЗАТВОРИ ПАЗАРИТЕ,АТАКУВА СОЦЛАГЕРА,ПРОМЕНИ УСЛОВИЯТА ПО ЗАЕМИТЕ,НАПРАСКА КОКОМ!!!!!!В АКТИВНА ПОЗИЦИЯ!!!!!!!Така АКТИВИТЕ загубиха стойност/СПРАВЕДЛИВАТА СТОЙНОСТ/ и Луканов го отнесе!!!!!!КОЙ е следствие на ТОВА!!!
  • 98 Питанка

    4 2 Отговор
    Колко "струва мнението на форумен трол - платен или не ?!?! С какво може да е полезно мнението на лентяй, прекарващ по-голямата част от времето си в писане на коментари и постове ?! В какво са специалисти тези индивиди за да заслужат внимание ?!
  • 99 Богомилов

    8 5 Отговор
    Най-големия лъжец в БГ.Когато говори нещо първо трябва да се
    провери дали слънцето изгрява от запад,това е той-О.О.две нули.
  • 100 СТАЛИН

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "Всички лъжат":

    И Осман ме посра като полит АНАЛЛИЗАТОР.....
  • 101 Kiko

    12 5 Отговор

    До коментар #67 от "Майна":

    Майна, жалко,.че сте от Пловдив. Стига глупости! Знаете ли, при какви обстоятелства се правеше приватизацията?
    Не е нужно да казвате на интелигентните хора в България, образованите хора в и от чужбина, кой е Иван Костов! Ние знаем !
  • 102 Според мен пък

    8 7 Отговор
    Костов и Доган са еднакви и заради това не могат да се гледат. Благодарение на участието си в политиката станаха безусловно богати и се опитаха да се оттеглят със свой поставени лица в партийните си произведения, за да не трупат повече негативи, които да накарат хората да ги бесят по стълбовете и така да си осигурят спокойни старини. Костовото ДСБ беше в коалиция с ГЕРБ и изпадна докато Доганското ДПС не беше в коалиция, но съумя с договорки да консумира някаква власт и да усвоява пари, като спря потока към ДСБ. Това накара Костов да изригне виждайки почва да влезе неговото творение във властта и инспирира атака към човека отнел му влиянието, докато Доган го позакъса с довереници и ще пробва лично да поеме властта, за да снижи натиска и да възпре ненужните му партии към следващия парламент, като наказание за поведената кампания срещу него. Независимо от рекламираните едни и същи творения на безграбначно колонялната престъпна организация наречена политически елит и липсата на ясно представяне на средностатистическия български гражданин, изборите през 2021 година се очертават като силен сблъсък на вече враждуващи политически кланове, благодарение на засиления натиск от външните геополитически сили.
  • 103 Димитър

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "ЧЕТИТ":

    Вярваш на другаря Бонев, защото имаш акъл колкото едно колибри. Бонев беше и си остана посредствен селски тарикат. А сега другаря Бонев слугува на олигарха от БСП свинаря Георги Гергов. Неговата половинка е депутат от БСП. А Ахмед Доган агент Сава никога не е използвал обръчите си от фирми и подставени лица при управлението на Иван Костов и одс. Само и единствено правителството на премиер Костов не допусна Доган до държавната софра. В случая Октай е прав на 100 процента. Костов винаги е бъркал в най слабото място на другарите финансите, парите и кадрите. Ни как не бе случайно фалирането на най голямата групировка Мултигруп рожба на КГБ и ДС. Костов започна като политически лидер премиерстването и го завърши като държавник. Другарите от сиамските и кагабейски партии от БСП, ДС и ДПС никога няма да му простят, че ги беше изпратил на принудителна почивка отстранявайки ги от властта. Все пак да не забравяме, че през 2000г в парламента бе забранена БКП като престъпна организация. И втория стратегически факт при управлението на правителството на Костов започнаха преговорите за приемането на България в ЕС и НАТО.
  • 104 Draco

    8 1 Отговор
    Всички сте Л А Й Н А Р И !
    Всички сте за затвора !
  • 105 Димитър

    14 4 Отговор
    Вярваш на другаря Бонев, защото имаш акъл колкото едно колибри. Бонев беше и си остана посредствен селски тарикат. А сега другаря Бонев слугува на олигарха от БСП свинаря Георги Гергов. Неговата половинка е депутат от БСП. А Ахмед Доган агент Сава никога не е използвал обръчите си от фирми и подставени лица при управлението на Иван Костов и одс. Само и единствено правителството на премиер Костов не допусна Доган до държавната софра. В случая Октай е прав на 100 процента. Костов винаги е бъркал в най слабото място на другарите финансите, парите и кадрите. Ни как не бе случайно фалирането на най голямата групировка Мултигруп рожба на КГБ и ДС. Костов започна като политически лидер премиерстването и го завърши като държавник. Другарите от сиамските и кагабейски партии от БСП, ДС и ДПС никога няма да му простят, че ги беше изпратил на принудителна почивка отстранявайки ги от властта. Все пак да не забравяме, че през 2000г в парламента бе забранена БКП като престъпна организация. И втория стратегически факт при управлението на правителството на Костов започнаха преговорите за приемането на България в ЕС и НАТО. Така че не позволявайте на другарите пак да ви излъжат и преметнат за пореден път. Те винаги са търсели баламурници избиратели.

    Коментиран от #112, #113

  • 106 Глупости

    7 6 Отговор

    До коментар #84 от "Майна":

    Планът Ран ът е на Луканов, той фалира България преди 1989 г.

    Коментиран от #107

  • 107 Майна

    7 7 Отговор

    До коментар #106 от "Глупости":

    ГЛУПОСТИ ГОВОРЯТ ГЛУПАЦИТЕ..В СЪЗДАВАНЕТО НА ПЛАНЪТ РАН ЪТ УЧАСТВАТ ИВАН КОСТОВ , ВЕНЦИСЛАВДИМИТРОВ И ДР., НЕ МИ Е РАБОТА ДА ИЗБРОЯВАМ ТЕДИ, КОИТО СА ВИНОВНИ БЪЛГАРИЯ ДА Е ...ПОСЛЕДНА И НЕ САМО В ЕВРОПА В МОМЕНТА....ЖАЛКО, ЧЕ ГОВОРИТЕ НЕЩА КАТОПАПАГАЛИ...
  • 108 Разум

    12 0 Отговор
    Политиците предатели трябва буквално да ги хвърляме в кофите за боклук. Листа е много дълъг, доста казани ще се напълнят.
  • 109 Вярващ

    8 3 Отговор
    Вярвам на Бонев, но не забравям, че като шеф на МВР имаше 3-4 машинки едноръки бандити в едно кафе в Люлин. Всяка седмица лично прибираше оборота. Подарък от ВИС за рождения ме ден.
    И на Доган вярвам, но не чак така безрезервно. Костов има много кусури, но не е лъжец и ченге.

    Коментиран от #111

  • 110 Глупав

    13 4 Отговор
    Костов има своите провали и грехове, но бе най сериозният премиер който сме имали. За съжаление не би направил завой обратно към политиката, иначе бих гласувал за него.
  • 111 Леля

    10 0 Отговор

    До коментар #109 от "Вярващ":

    Добре де кое му е почетното на Доган. На крадците така ли им викат в днешно време.!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Komunist

    7 3 Отговор

    До коментар #105 от "Димитър":

    КОСТОФ Е МАФИОЗ СТО ПРОЦЕНТА
  • 114 Айде бе

    4 0 Отговор
    че само те ли лъжат? То ние направо сме прокопсали тогава!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Бунтата

    2 1 Отговор
    Осман Октай,за съжаление казва винаги истина!!!!!
    Само дето никой не обръща внимание.
    Сега е времето да премахнем герб от власта и да ги вкараме в затвора!!!
    Гласувайте тактически и герб са в затвора.