Last news in Fakti

15 Март, 2021 14:38 180 284 396

В ефира си Нова телевизия допусна потресаваща гавра

  • нова телевизия-
  • забраненото шоу на рачков-
  • гавра-
  • комунистически символи-
  • сърп и чук

В т.нар. "Забранено шоу на Рачков" снощи се мъдреха комунистически символи, а разграничаване и извинение все още няма

В ефира си Нова телевизия допусна потресаваща гавра - 1
Кадър: "Забраненото шоу на Рачков"/Youtube
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В ефира си, една от най-гледаните български телевизии - Нова, допусна потресаваща гавра с милионите жертви на комунизма по света. Вероятно всеки, който снощи е гледал Нова телевизия между 20 и 22:00 часа, или просто е щракал из телевизионните канали, е видял, че в т.нар. "Забранено шоу на Рачков" в огромен размер се мъдреха комунистическите символи сърп и чук.

Това е крайно недопустима подигравка с жертвите на комунизма не само в България, а и по целия свят. Необяснимо е желанието и фактическите действия в посока соцът да бъде реабилитиран с изваждането на комунистически символи в предаването. Повече от задължително е телевизията, продуцентите и водещият да поднесат своите извинения на жертвите на комунизма и техните семейства. Най-малко. А "най-малко" не е нещо, което се споменава случайно, защото само преди няколко седмици цял редакторски екип беше уволнен от едно предаване в БНТ (и правилно) заради въпрос, в чието съдържание имаше антисемитизъм. Разбира се, бяха поднесени извинения и от телевизията, и от водещия на продукцията. А всичко това се случи, защото еврейската общност реагира точно така, както трябва.

Антикомунистическата общност по традиция към момента си трае. Свикнала е да я мачкат. Но изобщо не е късно да се събуди и да потърси сметка за тази меко казано унизителна сценарийна хрумка.

Абсолютно е дошло времето нацизмът и комунизмът да бъдат поставени на една везна, защото са идеологии, причинили смъртта на милиони и съсипали живота на още много милиони хора. Това първо. Второ, опитите за реабилитация на обявения със закон за престъпен режим преди 1989 г., е време да бъдат преследвани от закона. Законът за обявяване на комунистическия режим в момента е твърде пожелателен, а опитът за реабилитация на комунизма се случва навсякъде в обществото ни. Но особено позорно е, когато национална телевизия допуска такова съдържание, очевидно предварително одобрено от продуцентите на предаването, и часове по-късно няма дори разграничаване от него.

Дори за момент да оставим настрани сърпа и чука, достатъчно срамно бе и това, че гост на Димитър Рачков бе внукът на Тодор Живков - Тодор Славков, към когото Рачков се обръщаше с "другарю". Невероятна глупост, от която пострадалите от престъпния комунистически режим със сигурност са изпитали болка и отвращение. Някои вероятно са ги побили и тръпки.

С предаването "Господари на ефира" се създаваше друго впечатление за отношението на същите продуценти (и по-конкретно единият) към комунизма и съвременните му фенове, сред които съветофили от най-различни партии и организации. Тъжно и неприемливо е сега да виждаме точно обратното в нова тяхна продукция.

Тъжно е и че Димитър Рачков, харесван от много българи заради чувството си за хумор, няма проблем с гореописания сценарий.

В обобщение, цялостното съдържание на това предаване няма бъде коментирано. Всеки има право да избира какво да гледа. Ала няма как да не се отбележи, че въпросното съдържание, особено с една част от гостите, няма как да повиши културата на българина.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 679 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави

    398 603 Отговор
    За Д.Храчков е разрешено, толкова е умствения товар на продуцентите му, а и той е едно цвете- пропаднало човече. Хубаво е че Марийчето се оттърва!

    Коментиран от #6, #209, #240, #315, #353, #355

  • 2 Дали

    943 440 Отговор
    Много си беше хубаво шоуто. Който не му харесва да не гледа.

    Коментиран от #310

  • 3 Василев

    807 148 Отговор
    Че то докато по площадите се събираха по 50 000 души в София , нова се изгаври и с тях като не ги излъчи и се показаха като дами с услужливо поведение на герб. Откакто Киро гела ги е взел нямат общо с качеството отпреди години. Те си бяха сервилни още първия мандат на бойко де , но сега е нетърпимо.

    Коментиран от #12, #97, #224, #283, #354

  • 4 Читател

    1099 158 Отговор
    Ей заради такива отявлени " дописници " , като автора на настоящия пасквил , има цензура . Преди 30 години червена , сега синя , натовска .

    Коментиран от #196, #202, #312

  • 5 Wee

    1157 110 Отговор
    Петре , Здравков като гледам имаш жълто по устата още , за комунизъм за жертви ми говориш . Сега няма жертви и комунизъм ? Само , че сега му казват демокрация , като видях как демократично ги бият в Брюксел стачкуващите да ти стане едно мило на душата .

    Коментиран от #188, #199, #347, #367

  • 6 Ти ли бе

    680 200 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    1. Стигни Рачков по рейтинг и после пиши мнението си!!!!!!!!!!

    Коментиран от #322

  • 7 само да питам

    125 199 Отговор
    троловете, кога ще стигнете рачков по доходи?

    дали си плаща рачкоя данъка на всичките доходи?

    щото все се хвали че едни огромни пари изкарвал

    Коментиран от #18, #155, #264, #332

  • 8 Кочо

    469 87 Отговор
    Доста толупест символ ви е премиер, но не щете да го махате! Напротив!
  • 9 вересиите

    364 29 Отговор
    Петре тия милиони ти ли ги брои ?! А да не случайно пък милиарди !!??
  • 10 324

    549 170 Отговор
    Соца колко и да ви е мъчно фашисти и монархисти ще бъде реабилитиран.!

    Коментиран от #287

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Брат зле си

    234 20 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    С инфото Кирчо отдавна продаде нова ТВ собственик е друг няма да ти кажа кой!!!!!!!! Научи сам. Умнико

    Коментиран от #19

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Петър

    445 43 Отговор
    Г-н Петър Здравков , в Берлин , малко зад Бранденбургската врата има съветски паметник , доста внушителен и уникално поддържан. Въпросът ми към вас е - с германците ко праим? Дано ми отговорите , иначе съм съгласен с вас , но нашето е нищо в сравнение с тома , което е в Берлин!!!!

    Коментиран от #125

  • 15 смерш

    574 28 Отговор
    Необходима е по голяма широта на мисленето за да се прецени,че всъщност и с "Другарю Славков" и със сърпа и чука,предаването и начина на водене от Рачков всъщност иронизираха периода на т.нар."развит социализъм"!
    Автора на статията очевидно е обсебен от "пещерен" антикомунизъм!

    Коментиран от #118, #173, #297, #301

  • 16 истината

    96 317 Отговор
    Комунист = Нацист.

    Коментиран от #345

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Брат

    49 17 Отговор

    До коментар #12 от "Брат зле си":

    Лятото Киро още не я беше продал.

    Коментиран от #28, #43, #114

  • 20 Неупотребен

    351 22 Отговор
    Много станаха антикомунистите след 1989г. И преди и сега никой не ги сефери. Добре ще бъде авторът да разбере защо и да го напише във Факти.

    Коментиран от #35

  • 21 СССРБарета

    594 48 Отговор
    А за жертвите на капитализма? Разграбването на държавни активи? Мутренските времена? Убийството и изгонването на милиони предприемчиви и чесни хора от капиталистическите мутри? Обричането на милиони пенсионери вече 30г. на глад и мизерия?

    Коментиран от #117, #329

  • 22 Нашмурлан Нашмурлаев

    77 400 Отговор
    А паметниците на Съветската армия кога бе, кога ще ги махнете!?!?!! Ако не ги махнат, да направят паметници на Баязид и Сюлейман.... Няма разлика....

    Коментиран от #160, #235, #304

  • 23 Бг зрител

    311 22 Отговор
    Автора- " Публикувано във факти.бг: Ала няма как да не се отбележи, че въпросното съдържание, особено с една част от гостите, няма как да повиши културата на българина. "

    На мен общата ми култура най се повишава от натовски работи - турски сапунки и американска пропаганда по бг новините !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 555

    351 30 Отговор
    Въх, въх, а джертвите на комунизма не се ли гърчат от това че" демократчетата" депутати търкат столовете в партийния дом, построен от комунистите.? Или облагите от построеното от комунистите не гърчат никого, а?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 фирма

    361 29 Отговор
    Потресаваща грешка? Кои пишат такива статий бре. Аз съм израснъл с това. Демократизъм, марксисъм, Стига вече агитиращи глупости. Това ли е свобода на словото? Демокрацията е най-корумпирания модел на управление защото ако нямаш пари ще ти дам но, ще правиш каквото ти кажа. Някой си прави лаш пиар.
  • 28 Хаха

    60 14 Отговор

    До коментар #19 от "Брат":

    Е хубаво до след 3 месеца пак е лято😄😄😄😄😄😄. Хора не пишете глупости 😄😄😄
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Факт

    273 27 Отговор
    Демокрацията намали населението на бг с2000000

    Коментиран от #36, #211, #299

  • 32 ВикиМаями

    61 384 Отговор
    Отдавна трябваше да се забранят абсолютно такива комунистически символи! След близо 50 години комунистическо робство - реално от 1945 до поне 1995 г. си бяхме под комунистическото робство на ссср!
    Използването на комунистическите сърпове в червено би трябвало да се наказва със затвор!

    Коментиран от #94, #213, #228, #276, #300

  • 33 Глупости, кажете за концесията за

    294 19 Отговор
    Летище София! Че Пеевски я открадна за 35 години, а сега не иска 10 години наред да не плаща нищичко. Правителството разбира се му разрешава. Народът плаща. Това е скандалът, а не тоя нещастни Рачков.
  • 34 Виктор браво

    287 18 Отговор
    Шоуто беше зле скалъпено.Но то отговаря на нивото на гледащата го публика.Относно комунистическите символи за сведение на пишещият-до 1989г.в БКП са членували 1500000 българи.Вероятно и в неговото семейство поне 1-2 броя.Историята лоша или хубава си е факт.Дали харесва на новите ни господари е съвсем друга бира.А Сорос обикновено плаща на бивши другари и семселетата им.Те са най-подходящите.Кой не е бивш комунист в парламента?Колцина?

    .

    Коментиран от #49

  • 35 смерш

    200 15 Отговор

    До коментар #20 от "Неупотребен":

    Всъщност в България от началото на миналия век-Владайското въстание,септеврийското 23-а година,деветоюнските превратаджии,преследването и убийствата включително на невинни малки деца в периода 41-44 г.,впоследствие преследването и убийствата след 9 септември 44 г.-де факто се води гражданска война!
    Крайно време е по примера на Испания Българската нация да намери сили за помирение,защото от безсмислените ни противоборства печелят врагомете на Българския етнос!

    Коментиран от #151

  • 36 Факт

    26 231 Отговор

    До коментар #31 от "Факт":

    Комунизма намали населението на света със 2 000 000 000

    Коментиран от #220

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гаврата е на

    147 13 Отговор
    фактолозите, че се допускат лигавщините на такива пиш ли га ри, като т.н. момченце(щото като го гледам нещо не съм много сигурен)драскач.

    Коментиран от #122

  • 39 Васко кръпката

    22 88 Отговор
    Комунизма си отиде комунизма си отиде спете спокойно деца
  • 40 Мила

    125 10 Отговор
    Пълна глупост!
  • 41 Сандо

    304 20 Отговор
    Още един луд,болен от антикомунизъм, свободно шества по сайтовете.Абе кога ще започнете да говорите за жертвите от капитализма,че вече наближаваме към 6-те милиона - болни,бедни,обезверини,пияници,наркомани,проститутки,
    безработни,неграмотни със и без дипломи,че и вируси ни пускате,и с ваксини ни боцкате.Кога ще спрете да изпирате мръсната си съвест и лекьосаните си биографии,неспособността си да постигнете нещо достойно и значимо в живато си с първобитния си антикомунизъм?
  • 42 Name

    172 14 Отговор
    Сърпа и чука са символи на работниците и земеделците, а комунистическата власт ги присвои. А нациския пречупен кръст е символ на щастие и късмет в Индия.
  • 43 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    55 9 Отговор

    До коментар #19 от "Брат":

    Собственик е грък държи и вивасом и мн доса неща в България мисля, че Юниелт груп😉 още декември бай ти Кирил я продаде
  • 44 Марш

    269 23 Отговор
    Ало авторчето. Избръсни си брадичката и си изпий млекцето, пък после си напъвай гънките. Не си дорасъл да оценяваш тези символи. Ако изобщо имаш представа какво коментираш.
  • 45 Ъхъм

    211 18 Отговор
    Цялата поръчкова статия е заради тази фраза:

    Публикувано във факти.бг: Публикувано във факти.бг: Абсолютно е дошло времето нацизмът и комунизмът да бъдат поставени на една везна

    Тази опорка отдавна битува в западните медийни внушения, заедно с омаловажаването на разгрома на фашистка Германия от СССР и преиначаването на историята към по-големи заслуги на сащ.

    Гладни ковид-времена, журналята се продават за какво ли не.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ама чекайте

    44 102 Отговор
    Рачков прекрасно е разбрал, че в територията живеят 85% русофилистици. Какъв е проблема?
  • 48 Сандо

    40 5 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Много поздрави на наивните и доверчиви хорица.Вервайте ми!!!
    БАЙ ГУГЪЛ
  • 49 324

    138 16 Отговор

    До коментар #34 от "Виктор браво":

    А знае ли някой колко членуват в гербоидната партия? Да не мислиш, че са по малко защото и преди и сега член първи е в сила да не говорим, че Тиквуний узурпира властта и властва еднолично, нещо което по времето на соца ТЖ не си е позволявал.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Последния софиянец

    38 116 Отговор
    Ами те комундягите са си тука ето сега точат зъби за изборите сама, че не са БКП а БСП ЕДНИ И СЪЩИ МАЙМУНИ
  • 52 В кочината

    50 47 Отговор
    Истинските антикомунисти отдавна ги натикаха в периферията. България винаги е била и ще бъде комунистическа държава.
  • 53 Draco

    123 7 Отговор
    Петре ! Казах ти да не се вземаш на сериозно ! Депутат няма да станеш ! нагъл си , но не ти достига !
  • 54 Да бе да

    100 7 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А и хан Аспарух , не забравяй !

    Това от новите фалшиви северноатлантически съчинения , дети Левски искал братство с турците .
  • 55 Ти да видиш

    133 20 Отговор
    По силата на кой закон комунистическият режим е "престъпен"?

    Коментиран от #59, #68

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бай Гошо

    178 10 Отговор
    Петърчо, Петърчо, големи глупости си написал. Че хуморът на Рачков е на много ниско ниво, не може да има спор, но ти търсиш под вола теле. Нямам отношение към Тошко, но само защото е внук на бае ти Тоша, да го обесим ли? Написаното от теб е несериозно, моето момче. Водиш война с вятърни мелници.
  • 58 Като у нас

    64 7 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Колкото и да е трудна истината, Гунди и Котков загинаха заради това, че не спазиха клубната дисциплина по типично български начин - като звезди на отбора настояха да отидат на мача с Ботев Враца не с клубния автобус, а с новата кола на Гунди.

    Коментиран от #95

  • 59 Летописец

    72 9 Отговор

    До коментар #55 от "Ти да видиш":

    От този ,дето Ал Йорданов , Гешев и Борисов си го гласуваха .
  • 60 Черен Петър

    132 6 Отговор
    Ако всички тия, дето се пишат антикомунисти, бяха надали глас по Тошово време, социализмът нямаше да извирее и един ден! Обаче всички си мълчаха и само тук - таме се чуваше по някой тънък гкасец да протестира, най-вече от чужбина...Сега изведнъж се навъдиха толкова антикомунисти, че активните тошови борци могат само да им дишат праха...А най-големият антикомунист, настоящият МП, дори напусна МВР за да не изневери на Партията - майка...
  • 61 Факт

    56 12 Отговор
    У дома Нова ТВ е забранено да се пуска!
  • 62 РАДИО ЕЛТО

    116 8 Отговор
    БЪЛГАРИ помнете атентата на ГАРА БУНОВО
    загинаха майки деца
    а дпс политик построи чешма в памет на терористите

    Коментиран от #357

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ужас

    69 10 Отговор
    Здравко, още ли ти е пълна главата със сърпове и чукове?
  • 65 Qze

    82 9 Отговор
    Баце, ТЕ това е най-големия проблем на тая държава: сърп, чук, другари и другарки и Рачков. Да се обидиш на това - меко казано е малоумно и дебилно!
    А че Рачков прекалява и смешките са все едни и същи - факт!
  • 66 БКП

    88 12 Отговор
    Аз пък като комунист съм обиден. Защо символът на пролетариата ще се слага до пилон за стриптийз.
  • 67 Мдаааа

    34 22 Отговор
    С лева молот, с права серп
    Ето наш советский ГЕРБ.
    Хочеш жни, хочеш куй
    Все равно получиш ....
  • 68 Цветко Христов

    27 82 Отговор

    До коментар #55 от "Ти да видиш":

    ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН, ОБНАРОДВАН В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК, БР. 37 ОТ 05 05 2000Г.,ЧЛЕН 4,ЗАКОН ОТ 38 ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА 26.06 2000 Г И Е ПОДПЕЧАТАН С ПЕЧАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ЯСНО? ЧЕТИ ЧЕТИ, ЧЕТИ АКО МОЖЕШ!

    Коментиран от #177

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Марко

    104 9 Отговор
    Иронично е, че този новоизпечен борец срещу комунизма пише на език, сходен с този на партийните секретари от времето на Бай Тодор. Момчето вероятно е АБПФК-внуче, кръвта вода не става! Смях до небесата с този заклеймяващо политкоректен текст!
  • 71 Един приятел

    70 6 Отговор
    Режима като е престъпен, колко са осъдените комунисти?
  • 72 ХАН КРУМ

    151 21 Отговор
    КОГАТО В БЪЛГАРИЯ, НЯКОГА ИМА ОБЩЕСТВО И ДЪРЖАВА ПО ДОБРА ОТ ТАЗИ ПРЕДИ 89Г, ХОРАТА НЯМА ДА СИ СПОМНЯТ ЗА СОЦА.НО УВИ ЗА СЕГА ЗА 32 Г НЯМА.НЯМА НИТО ЕДНА ОБЩЕСТВЕНА СИСТЕМА, КОЯТО ДА МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С ОНЕЗИ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА.ОТВОРИ СТАТИСТИКАТА ЗА 89Г И Я СРАВНИ СЪС СЕГАШНАТА ПО КАКВОТО ИСКАШ. ОТ ТАКИВА ДРАСКАЧИ ПАЗИ БОЖЕ.ПРЕЧЕЛ МУ ТОДОР СЛАВОВ, ПРЕЧЕЛ МУ СЪР И ЧУК.... БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАТРИВА, КАТО ДЪРЖАВА, НАРОДА ЗАТЪНАЛ В МИЗЕРИЯ, ТОЗИ ЗА КАКВО РЕВЕ И ОТ КАКВО СЕ ВЛЕЧАТЛИЛ.ОНЗИ РЕЖИМ Е ПРЕСТЪПЕН –ДОБРЕ, А ТЕЗЕ СЛЕД 90Г КАКВИ СА????
  • 73 все е така

    105 11 Отговор
    При всеки политически режим има ЖЕРТВИ. Това са неудобните на властта. Ако Хитлер и комунистите са избивали неудобните, защо мислите, че при демокрацията не е така и не ги уволняват, репресират, тероризират семействата им или не ги ликвидират. Същото е, само че се действа с "меки" ръкавици. Колко народ си замина при уж инфаркти, уж битови инциденти, уж катастрофи и други подобни. Например битов инцидент с контролен изстрел в главата на ключов свидетел по ключово дело - това според вас случайно ли е ? Колко бизнесмени със замесени имена в огромни далавери с властта уж случайно се споминаха ?

    Коментиран от #157

  • 74 Боско

    20 55 Отговор
    И големите телевизии станаха вече на руски групировки с подставени лица.
    Какво очаквате.
    Е такива обраха банката с п.лице Пеевски .
    Докога глупаци ще избирате такива.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Behemoth

    63 5 Отговор
    Абе кой трие в момента ?Здравкуф ти ли си бе соросоиден безмозъчен запъртък...да ти кажа ,че с това няма да станеш по умен...имаш интелектуално структурна безпомощност не подлежаща на еволюционно развитие...на хора като тебе сърпа и чука са им генетически импрегнирани...то е нещо като патриархалните националистически хомосексуалисти дето непрекъснато се борят с геевете докато не ги фанат да се смъкват по някой улук...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Георги

    72 5 Отговор
    А вашата редакция е допуснала потресаваща, недопустима, уникална грешка, че са публикували твоето мнение.
  • 80 Казуар

    51 10 Отговор
    Димитър Рачков се прави на шут за пари, стига да има кой да го понася.
  • 81 хахахаха

    60 4 Отговор
    Ей, чедо голямо е станало. И никой не се притеснява, че в театрални постановки са използвани нацистки символи, например.
  • 82 Гошо

    66 5 Отговор
    Абе лой е писал тази глупост?Изкукурил.Утре вече с нищо няма д можем да се шегуваме.Кажеш ли нещо за Т.Живков и хоп затвор.Арв бегай коплексарю!
  • 83 Не знам, защо

    78 3 Отговор
    протестира авторът. Сега комунизъм има за малцина богати, а за мнозинството е див и необуздан капитализъм.
  • 84 SDEЧЕВ

    13 73 Отговор
    ВСЕКИ ПЪТ,КАТО МИНА ПОКРАЙ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП НА УЛ .ПОЗИТАНО МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ПАМЕТНИКА НА ПАРТИЗАНИТЕ,НО УВИ. НЯМА ЖЕРТВИ НА КОМУНИЗМА,А ИМА ЖЕРТВИ НА ПАРТИЗАНИТЕ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ ПОД ПРЕТЕКСТА НА КОМУНИЗМА..БСП- ПАРТИЗАНИТЕ УБИЙЦИ

    Коментиран от #229, #230, #231, #232, #234

  • 85 Стоилов

    43 16 Отговор
    Отвратително грозно и пошло. Елементарно предаване с един палячо. Рачков е арогантен и жалък
  • 86 Винкело

    93 6 Отговор
    И панелните блокове са символ на комунизма. И НДК. И язовирите около Кърджали. И Нефтохима. И моста в Русе... Викам да ги изринем?
  • 87 Турбоселянин

    88 8 Отговор
    Къде и кои са " жертвите на комунизма" и защо сърпът и чукът са " символи на комунизма"? Жертвите бяха престъпници, чиито дела не се закриваха по давност, а сърп и чук са символи на труда, а не на безработицата! Хора " на помощи" нямаше, а имаше, за хубаво или лошо, работа за всички! А за Рачковото шоу:И да го закрият- ми е все тази! " Нова" не гледам!
  • 88 Роб Халфорд

    42 8 Отговор
    Не съм гледал т. нар. "шоу" и затова не мога да коментирам, но по отзивите имам усещанието, че нищо ценно не съм пропуснал, дори напротив - оправдават се предубежденията ми, че е било жалка безвкусица и чалга хумор. Заради това не гледам вече и "капките".
  • 89 ловец и рибар

    95 6 Отговор
    драскача на тази тъпа статйка е и против , свободата на словото ,против инакомислещите против плурализъмат,и е срещу демокрацията този драскач трябва да предложи и да се преследва и забрани християнските религии и църкви които през средновековието "светата инквизиция "са избили стотици милиони невинни хора също така да се преследва и забрани СДСто което закри над 3000 предприятия ,унищожи селското и животновъдно стопанство ,закри славната ни армия и прогони милиони млади специалисти
  • 90 не може да бъде

    74 6 Отговор
    В статията на др.Здравков също има нещо потресаващо-типичен болшевишки тип мислене,от който искаме да се отървем!Искам да обърна внимание ,че в областа на изкуството провокациите са допустими по принцип,макар че могат да предизвикат отвращение - карикатурите на Шарли Ебдо напр!Но докато провокацията в изкуството и понякога в жълтата преса е допустима/понякога именно за да предизвика отвращение/,в сериозната публицистика това е нещо като болестна диагноза!Затова препоръчвам на г-н/др. Здравков да се прегледа!А ако комунистическите символи предизвикват носталгия,това говори за някои сериозни неща ,които сме изгубили!И аз ще кажа моето мнение-при комунизма производството на стоки за бита беше проблем/особено пък в бившия СССР/,но пък затова качеството на храна беше високо,и имахме здравеопазване и образование!Можем да отричаме комунизма като цяло,но ще бъде повече от лошо ако отричаме добрите неща,които е имало тогава!Ето това виждаме в статията на г-н/др.Здравков!
  • 91 sbs

    8 38 Отговор
    ПРАВИЛНА ПРОПАГАНДА ---СЪС СЪРПА ДА ИМ ОТРЕЖЕШ -ГЛАВИТЕ НА К---С---ТИТЕ --А С ЧУКА ГИ МЛАТИШ ДОКАТО ОМЕКНАТ
  • 92 РАДИО ЕЛТО

    6 5 Отговор
    снощи по нова имаше нови ни на обяд в 12 часа и вечерта в 20 часа в 22 часа нова тв снощи нямаха новини
  • 93 слав

    78 5 Отговор
    Браво - написа си статийката, заслужи си хонорара. Аман от простотии. Докато има такива платени писари да бутат, ровят и навират глупости в очите на хората няма да се оправим. Такава статия имаш право да
    пишеш само от първо лице - ти бил ли си жертва на комунизма? Кой набор си всъщност? Живял ли си изобщо в "онея" години?
  • 94 789

    41 6 Отговор

    До коментар #32 от "ВикиМаями":

    Трай и си натискай парцалите, наблягай на миенето на чиниите в Маями!
  • 95 Брабинеца

    48 9 Отговор

    До коментар #58 от "Като у нас":

    Гунди загина, а и уби още двама човека, защото беше пиян, на три водки в София и две мастики изпити на Витиня, карал е поръчкова АлфаРомео Жулиета 1750, 130 к.с. , едва ли дисидент и противник на режима би имал опция да си я купи освен това и майор от КДС.
  • 96 gggw

    62 6 Отговор
    абе Петре, кои жертви на комунизма? фашистите или рецидивистите?
  • 97 F-off

    5 14 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    Пхахаха....50 000....ама в мокрите ви божкови сънища.....
  • 98 Бай Коко

    39 7 Отговор
    Кои жертви на комунизма се оплакват. Или това са техните внуци.
  • 99 ДОЙЧО ЗЕЛЕВ

    25 3 Отговор
    СЪС СИГУРНОСТ СТЕ АНТИ-КОМУНИСТИ
    ................................ ПОНЕЖЕ ТЪРКАТЕ КАТО НАЦИСТИ :))
  • 100 аг08

    51 6 Отговор
    Абе, Пешо, да не би сърпа и чука да си ти влезнали в ауспуха?
  • 101 сара

    53 3 Отговор
    Този примитивен простак надмина и баце, а мислех, че не е възможно.
  • 102 Жулиен Гаков

    57 8 Отговор
    Море, да ще да се върне комунизма , Белене ще ви се стори като курорт спрямо това което ще ви ,,предложа" на всички неолиберали и прочие! БСП, ДПС, ГЕРБ, и всичката тая изм€т, ще бъде ,,учтиво " поканена на пажизнена почивка там! Ще бъде съпътствано с мнооого интересни зрелища като: плуване между акули, надбягване с лъвове, борба с мечки ипр. и пр.! Валери С. ще отговаря за шума в залата! 😃😃😃😃😃😃
  • 103 АВТОРА ДА ПРОУМЕЙ

    31 4 Отговор
    БиЛО Е ВРЕМЕ КОГАТО БЯХТЕ БРАТЯ С КОМУНИСТИТЕ ПРОТИВ ФАШИСТИТЕ НЕ Е ЛИ УГОДНО САМО ЕДНИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ПЪРВО ОТ УНИЩОЖЕНИЕТО НА ФАШИЗМА ЧРЕЗ КОМУНИЗМА И ПОСЛЕ ВИДИШ ЛИ И ТОЙ БИЛ ВРЕДЕН НО ГА УМИРАХА МИЛИОНИ В ДЕСЕТКИ ПЪТИ В ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ДРУГА РАСА СИЧКО БЕ ОК...
  • 104 хахаха

    49 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: нацизмът и комунизмът да бъдат поставени на една везна, защото са идеологии, причинили смъртта на милиони и съсипали живота на още много милиони хора.

    Християнството също е причинило смъртта на милиони хора, демокрацията - също...давай да забраним живота изобщо...и.д.и.о.т.
  • 105 Реалиста

    61 5 Отговор
    Автора този пасквил е не само тъп и прост, но е и за сериозно лечение.Той и на снимката изглежда като олигофрен.Такива умозаключения може да направи един човек отдавна преустановил мозъчна дейност.Хайде Петърчо, багажа и към чичко доктор.Да ти перат срамовете тези който са те пуснали за печат.
  • 106 Смилен

    55 13 Отговор
    Комунистическата идея е най-великата, след християнската!!! Колко са жертвите на капитализма???? Стотици хиляди! Отрязаните глави? За една. партизанска глава 50000лв. За съжаление комунистическата идея е една мечта !
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Реалист

    61 8 Отговор
    мале ,мале по голяма глупост не бях чел ..вие сте болни мозъци ..комунизма престъпен ,а "великата" ви демокрация с зародиш САЩ тя колко хора погуби и продължава да погубва ???????
  • 109 Коко

    45 7 Отговор
    А за жертвите на бандита Баце и мутрите, които ни управляват, кой да помисли?
  • 110 Реалист

    14 45 Отговор
    Подобно предаване с подобен сценарии доказва недвусмислено, че още живеем под комунистически режим. Тая телевизия не е свободна медия, както и всички останали. Следователно по нея постоянно се пропагандира това, което искат враговете на народа. Дали ще направят предаване със свастика(пречупен кръст) и да поканят някой от наследниците или последователите на Хитлер да каже това-онова!? Никога няма да се случи подобно нещо, по евреско-комунистическата телевизия "НОВА" .. Комунизма е създаден като идеология от евреите маркс и енгел. Лошото за някои индивиди е, че са много, ама много зле възпитани и хвалят соца и си мислят, че това е нещо добро, защото толко е акъла на родителите им и на самите тях. Позор за подобни полу-хора!
  • 111 Сърп и чук

    43 4 Отговор
    Авторе, не си много наред. Комунизъм не е имало - имало е социализъм. Комунизмът е измислен от други. Чии символ е петолъчката, при това червената?
  • 112 панагюрец

    16 36 Отговор
    Рачкове некадърен простак! Червените бабички гледаха и лигите им течаха! И внукът е един рантутник, като тъпия си дядо! Разбира се малоумието в държавата гледа и яде кебапчета! Тая държава е обречена!

    Коментиран от #120

  • 113 Змей Горянин

    52 11 Отговор
    Бре, колко доблестни и благородни във възмущението си "антикомунисти" имало, бре.
    Но...Има едно голя-яямо "Но"...
    Преди 1989 г. съм бил /о, ужас/ партиен секретар. Краката ми още са отмалели и тръпнат от свирките, които днешните "антикомунисти" ми правеха, за да проведа събранието така, че да им се гарантира прием в Българската комунистическа партия. НА ОПАШКА СЕ РЕДЕХА, само и само ДА ГО ЦУНКАТ.
    Помните ли бе сладури - "антикомунисти", "демократи" и прочее нахуйници? Така ли беше?
    Така си беше, разбира се. И на другия ден след светлата дата 10.10.1989 г. станахте "антикомунисти", когато видяхте на къде духа вятърът... Става дума за около два милиона кратунковци, които се наредихте под синия байряк и подскачахте по стъгди, площади и мегдани в името на "демокрацията".
    Къде беше осъзнатият ви "антикомунизъм" преди въпросната дата? Как се борихте с комунистите? А?
    Помня как - под полите на жените ви. Че там беше най-лесно.
    Та, когато пробутвате пенизите си, имайте малко мисъл в предметите, които носите на раменете си. Че може и да попаднете на някой, който знае що за стока сте.
    Айде, чао!

    Коментиран от #121

  • 114 Брачеди

    0 4 Отговор

    До коментар #19 от "Брат":

    Няма зн кога е продадена, а кога се излъчва.
  • 115 Българин

    47 6 Отговор
    Авторът на статийката е дребен щатско-турски натегач .

    Не заслужава внимание !
  • 116 Иван

    52 5 Отговор
    Безмислени статии. Комунузма им бил виновен на бандитите....
  • 117 Свинчо

    13 23 Отговор

    До коментар #21 от "СССРБарета":

    То това си беше шумкарски сценарии май има още нз които не им се иска да видят истината . Сега ни дерат на партийните секретари отрочетата
  • 118 Пенсионер

    30 2 Отговор

    До коментар #15 от "смерш":

    Смерш, не е даже "пещерен", а повече от неуместен, сбъркан и дори психологически, както между впрочем отбелязват повечето от коментаторите тук. Как ли това момче би отговорило на запитващият го коментатор тук "Какво ще правим с германците" заради паметник-символ от същото това време, което пак между впрочем, е историята, животът на именно милиони хора, чийто соцтруд и днес продължава да е извор за всякакви политици и новоизпечени бизнесмени.
  • 119 Реалист 2

    19 4 Отговор
    Новия собственик на Нова , янки и бивш шеф в ЦиРейУ , сигурно е получил паркинсон .
  • 120 панагюрецо

    17 3 Отговор

    До коментар #112 от "панагюрец":

    Ти не можеш да преживееш че освен вожда ти има още един неможещ смешник.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Бико

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "Гаврата е на":

    Тъй де, щом казваш.
  • 123 Рачко Пръдлето

    14 42 Отговор
    Комунизмът е най-мрачния период от Новата история на България от 1944 до 1989 г.

    Коментиран от #147, #241

  • 124 Иван

    29 7 Отговор
    да живее комунизма!!!!

    Коментиран от #292

  • 125 Пак в

    50 6 Отговор

    До коментар #14 от "Петър":

    Берлин има и Мемориал на победата на Съветската армия над фашизма -достатъчво е да се качиш на т.нар. ЕС -бан и да попътуваш десетина минутки до Трептоу. А ако искаш, можеш и във Виена да отидеш - и там хората помнят, знаят, признателни са за саможертвата на Съветската армия-и всекидневно почистват паметника на съветския воин. А у нас на някои демократи им пречи всяка петолъмка, където и да е, независимо от цвета и функцията. По тяхната логика дори знамето на САЩ е осеяно с комунистически символи, а за маскировка американците са ги оцветили с цвета на българската демокрация... O, sankta simplicitas...
  • 126 Стар член на БКП

    48 4 Отговор
    Петре, Петре здраво си закъсал. Никога никъде по света не е имало комунизъм. Накъде стигнаха до развито социалистическо общество. А измишльотина " хрумка " ми показва какъв измислен драскач си. Ей за пари и нова кирилица ще измислиш.

    Коментиран от #260

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Помощ

    31 1 Отговор
    Аман бе...и Нютон искат да забранят????
  • 129 каптализма

    37 3 Отговор
    колко хора изби в колониалните държави
  • 130 незнайко

    39 6 Отговор
    А каква гавра е това да сложиш плакат със сърп и чук ? ПОТРЕСАВАЩА ! Кой успя да напише тази статия ? Сигурно е някой който не знае какъв е този символ ! Комунизъм не е имало никога и никъде !

    Коментиран от #134

  • 131 Гост

    39 9 Отговор
    "Милионите жертви на комунизма" - тоя е тежко болен, трябва да се лекува.

    Коментиран от #135

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Вълканов

    59 8 Отговор
    Господинчо, този сърл някога е хранел бащичкото и майчето ти, а Чукът е правил каруците, с които хората са се движели. Изглежда Сърпът ти боде в задника, а Чукът ти го набива още повече. Трябва да свикваш байно, защото идват години на промени и поколението ще ви държи сметка, какви ги забъркахте и навлякохте тоя хаос в държавата.
    Не от фантазията на сценария на Рачков трябва да ви страх, а от бурята, която съграждате с вашата некадърност.

    Коментиран от #138, #139, #244, #245, #246, #247

  • 134 Импийчмънт

    16 19 Отговор

    До коментар #130 от "незнайко":

    Докато не се извърши Лустрация в държавата в Съдебната система Прокуратурата Църквата Гаврата ще продължава
  • 135 По скоро

    11 42 Отговор

    До коментар #131 от "Гост":

    ти си болният, защото Сталин е избил повече руснаци от Хитлер през войната, но има се предвид целият свят, а не само България скромни ми индивиде!
  • 136 герп=БКП

    30 4 Отговор
    Авторът е нещастен човечец....
  • 137 no name no face no number

    47 8 Отговор
    Къв комунизъм ви гони бе плиткоумници, комунизъм ама никога и никъде НЕ Е имало. При соца не беше перфектно , но беше МНОГО ДОБРЕ, жертвите при соца бяха криминално проявени типиве, и все пак са по малко от жертвите на г...н..удната демокрация, затрила животите и мечтите на стотици хиляди да не кажа и повече човеци, уморила от глад и оставила без дом и грижа хиляди Българи, за сметка на едни други българи. Venseremos
  • 138 запомни го

    11 37 Отговор

    До коментар #133 от "Вълканов":

    Бог да го прости Жельо Желев Преди години с пламенни речи и молби към народа спаси комунистите от линч в Народното Събрание преди да нахлуят вътре и да ги разскъсат но втори път няма да има Тръгнат ли спасение няма да има
  • 139 отърване няма

    7 28 Отговор

    До коментар #133 от "Вълканов":

    Другарю Петолъчков Няма ненаказано зло или престъпление нищо че комундетата не вярвате в Господ
  • 140 Антигерб

    39 3 Отговор
    Защо ли авторчето и всички евроатлантици много ги бъркат комунистическите символи обаче изобщо не ги бърка че ни управлямат "бивши" комунисти или "бивши" мутри и защо ли тъкмо евроатлантиците са на 100% от възпитаниците на БКП и най много ревът.

    Символите на комунизма не са убили нито един за разлика от комунистите но не се борят срещу комунистите а срещу символите им.
  • 141 ира

    38 3 Отговор
    Жертви на комунизма? Какво отново? Хубаво е да не забравяте и жертвите на белия терор и монархо-фашизма. А перфидността на нашето съвремие убива стотици, макар че се правите че не виждате.
  • 142 Шекел

    38 8 Отговор
    Аз не знам да е имало жертви на комунизма.Най-много да са утрепали някой нацист което е добре в сравнение с тях Сащ са давали убежижще на всички масови убиици нацисти изверги а сега ни баламосват с налагането на БЛМ и ЛГБТ движения.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Илиан

    42 11 Отговор
    Автора на статията е със сериозни психически проблеми, честно! И небивали комплекси!

    Коментиран от #333

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Свидетел

    34 3 Отговор
    Защо му дават платформа на тоя профан?!
  • 147 Мразя късните антикомунисти

    36 3 Отговор

    До коментар #123 от "Рачко Пръдлето":

    като бойко, като внука на поручик Йорданов и много други, които след 1989 станаха десиденти. Някои други като еднокнижника след 2005г
  • 148 Наблюдател

    27 5 Отговор
    Комунистическите символи дразнят такива като автора но очевидно самите комунисти не! Същите пак са на власт но се правят на "позабравили"партиините си книжки и агентурните си имена! Защо не се възмущава автора от това а отклонява вниманието със символи!?
  • 149 злост

    31 7 Отговор
    Хубаво ще бъде автора Петър да не бъде тъй злостен. Няма познания, само четири заучени махленски фразички. Добре ще е Петър да не плюе и да не се държи инквизиторски, а да си пусне Варшавянка, или Bella ciao, може Yves Montand. Там нещо Смирненски, Пабло Неруда, Сартр, каквото успее, само да спре да се се криви злобно...

    Коментиран от #152

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Змей Горянин

    31 4 Отговор

    До коментар #35 от "смерш":

    По принцип си прав. Но що се касае до мен, аз не мога да превъзмогна чувството си на ОТВРАЩЕНИЕ и ПОГНУСА /да не казвам по-силната дума/ от цялата тази СГАН, дето се нарече "антикомунисти", ама след 1989 г.
    Иде реч за около два милиона нахуйника, дето подскачаха по площадите и мегданите преди 30 години и с изцъклени погледи се кълняха в демокрацията. Това мое отношение към тях е необратимо и си е тяхна заслуга. НЕ ЖЕЛАЯ и НЕ МОГА да се стремя към единение с тях.

    Коментиран от #361

  • 152 долу в ляво

    8 21 Отговор

    До коментар #149 от "злост":

    Абе направо да чете от извора ""Капитала" на хомодружинката Маркс Енгелс и Ленин

    Коментиран от #163

  • 153 Софянец

    19 4 Отговор
    Гела и Нова са подлоги на Боко.
  • 154 Акхмет

    39 5 Отговор
    Жертвите на капитализна у нас само за 30 години са 8 милиона. От тях над милион мъртви и над два милиона изгонени от страната си. Другите всички сме роби на капитализма.
  • 155 Ха ха

    20 1 Отговор

    До коментар #7 от "само да питам":

    А ти вече си го надминал по доходи,нали?Затова ли се опитваш да ми даваш тон в живота?От лакеи козяшки не ги приемам.
  • 156 ПЕШО ГАЛФОНА

    21 1 Отговор
    Изчезни червиво шекелово джудже
  • 157 Ха ха

    16 1 Отговор

    До коментар #73 от "все е така":

    Много си толерантен.Направо си има отстрел,а сега и пандемия,неудобните трябва да изчезнат.
  • 158 НЕДОНОСЕН СЕДЕСАР

    27 5 Отговор
    И разни памперси почнаха да критикуват социализма дори не знаят, че комунизъм не е имало никъде!
  • 159 СССР ☭

    24 4 Отговор
    Наркоманите не обичат социализма!
  • 160 Ха ха

    34 5 Отговор

    До коментар #22 от "Нашмурлан Нашмурлаев":

    Споко,бе.Нали ти направиха паметник на бомбардирали те София.Ходи и се кланяй на паметника.
  • 161 Toto

    28 3 Отговор
    Малко е в повече соросоидната помия в статията. Това отмина отдавна, и вАжи само за 20те фена на Дай България
  • 162 Другия с коня

    10 23 Отговор
    За да излекувате Обшеството от Вируса на Комунизма,лекарството е Лустрация..Болезнена но Ефективна Ваксина ...Ми да беше сложил Рачков и един Фашистки Кръст....Да си импонират с Комунистическия....
  • 163 без злост

    13 4 Отговор

    До коментар #152 от "долу в ляво":

    Е, кой знае, ти чел ли си ги? Аз само казвам че в Германия и Франция, има улици с тези имена. Кайзелслаутерн. Но те вероятно са невежи, или просто честни. А другото ти определение е тъпо.
  • 164 РАДИО ЕЛТО

    6 27 Отговор
    ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ убиха футболистите ГЕОРГИ АСПАРУХОВ и НИКОЛА КОТКОВ
    справка гугъл
    а каква беше тая фотографка та точно по време на катастрофата да снима тя работеше в ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ а защо

    уволниха мвр министъра СОЛАКОВ понже допуснал феновете да се сбогуват с тлените останки на ГУНДИ и КОТКОВ
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Васил

    13 6 Отговор
    Трябва да съм луд за да гледам такова безмозъчно шоу
  • 167 Ани

    29 6 Отговор
    До автора: Запази злобата за себе си, оплювай пошлостта и простотията , не се занимавай с неща, от които не разбираш!!! Пале недоносено, гледай си това, което ти харесва, не ни насаждай жалкото си мнение!
  • 168 Васик атанасова

    13 6 Отговор
    Не става рачков за нищо
  • 169 Асаг

    32 3 Отговор
    Е и какво очите ли ви избодоха с тия знаци,а убитите дечица не ви впечатляват или само жертвите на комунизма.Не ви ли е срам
  • 170 Истина

    11 38 Отговор
    Съдейки По коментарите осъзнавам няколко неща . Първо разбирам защо сме на този хал и никога няма да се оправим . Отявлени терористи комунисти съдисти човеконенавистници бандити антибългари и безродни чужди агенти пилат и драскат в този про еврейско Ционистки болшевишки сайт . Защитници на най голямото ЗЛО -еврейския КОМУНИЗЪМ докарал света до ВСВ краха на Европа света и гибелта на България унищожил стотици милиони по света и осъдил на смърт почтени жени мъже деца и старци . И тук като номер 2 терористи необезпокоявано този гну-сен антибългарски болшевишки сайт им допуска мнението за защита на този осъдителен терористичен режим и това на фона на 21 век а от ефира на нова тв се лее омраза жлъч и тероризъм . Къде са сега питам аз еврейската общност? Лгтб ? Масони неолиберали, демократи и всяка друга пап-лач да скочи и да се възмущава ? Мер-завци дол-ни

    Коментиран от #171, #181

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Stars

    36 4 Отговор
    Бат тъпата статия! Това са същите хора, които искат среден пол, коленичене пред псевдоборците с расизма и ограничаване на свободата на словото! Нито е гавра, нито нищо. Тъп автор!
  • 173 Иян

    31 4 Отговор

    До коментар #15 от "смерш":

    Да.Авторът на този"МАТРИАЛ" е като герой от филма"Една жена казала".Но днес е така.Колкото по-малко си чел,толкова повече се пречиш.
  • 174 666666

    27 3 Отговор
    А жертвите от капитализма през последните 10 години Когааа !?!?

    Коментиран от #183

  • 175 ББПП

    23 4 Отговор
    При премиер, който още не се е отказал от бкп но говори постоянно против комунистите/т-е..-против себе си/, какво се очаква от кл0уни като бургаското петн0?
  • 176 БЪЛГАРИЯ

    5 12 Отговор
    кой уби ГУНДИ И КОТКОВ И УВОЛНИХА СОЛАКОВ
  • 177 Архитектор

    22 5 Отговор

    До коментар #68 от "Цветко Христов":

    Как мислиш, докога ще съществува този закон, като знаем, че беше приет с малцинство и популистки, без консенсус и без подкрепата на огромното мнозинство в България. Такива закони се отменят лесно и още.по бързо се забравят.
  • 178 В шоуто липсваше

    12 6 Отговор
    Кака Бойка, масажистката на бай Тошо
  • 179 ончо

    13 3 Отговор
    ми то има и други канали, не искаш не гледаш,а да критикуваш можеш,на калпавия у..космите му пречат
  • 180 Чук и Гек

    26 7 Отговор
    Недопустимо е тук да се допускат потребители с ник - символ на комунизма! Като Сърп и чук, например, Смерш, СССР барета и такива! Вразумете се! А какъв е символа на демократичния режим - банан и руло тоалетна хартия! Ето ги - 🍌🧻 !!!
  • 181 Архитектор

    28 7 Отговор

    До коментар #170 от "Истина":

    Браво! Хайде започеай да ги бесиш, всички които не мислят като теб и всички, които знаят истинската история, а не клишетата в главите на изпълзялите пещерни антикомунисти.Боже, каква дива и безсилна злоба.Роден екзекутор!
  • 182 Всички знаят

    13 7 Отговор
    Рачков е комика на простолюдието!
  • 183 Архитектор

    24 5 Отговор

    До коментар #174 от "666666":

    Те, жертвите на капитализмът се броят още от освобождението на България от турското „присъствие”. То не бяха войни и национални катастрофи, кървави преврати с отрязани глави, загуби на територии, полицейски инквизиции и убийства. Ако ще помним, нека да не помним избирателно а всичко!
  • 184 Баце

    27 2 Отговор
    Пешо, а къде е "демокрацията" ако някой не може да искаже мнението си, грешно или право, или вижданията си, спокойно без притеснение, че ще бъде санкциониран или заклеймен ?
    Или още малко и ти лично ще отвориш пак Белене ?
    Айде по-спокойно бре момче или искаш демократична диктатура, ставаш жалък, дано поне хонорарът ти си заслужава.
  • 185 гост

    27 5 Отговор
    Абе писателчето като те гледам кво си кьосе кой ти даде да пишиеш по тая тема .Сигурно си набор 2000.Кво разбираш от предходните десетилетия.
  • 186 росен

    14 3 Отговор
    д.г.д. ш....и демократчета
  • 187 Александър

    16 2 Отговор
    Съсипахте я тая държава...
  • 188 Коментара

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Wee":

    И на мен така ми се стори, но като се загледаш откриваш, че е по-скоро кафяво! Израства момчето, браво...че и убавец!
  • 189 Летище София, Концесия!!! Далавера

    22 3 Отговор
    Голяма, не сравнима, ще оглави Класацията!!! А ни занимавате с Рачков и Синволи?? Далавера Яка, за много, много пари, които няма да влезат в Хазнана, а в Овшорките на ня колко човека!!! А вие си блейте по сценариста на Рачков!
  • 190 чичо

    28 3 Отговор
    Що за тесногръд и тъп полуграмотник трябва да си за да и през празното междоушие идеята за подобна статийка!?! По пътя на тая "логика" ще трябва да се забранят филми на Чаплин, клипове на Пинк Флойд и Ред Хот Чили Пепърс и, разбира се, да се разрушат паметниците в Трептоф парк в Берлин!! Когато един хуманоид е лишен от чувство за хумор и самоирония , той трудно би могъл се нарече човешко същество!!!
  • 191 ИВАН

    34 9 Отговор
    Ехее, цъфнахме и вързахме с тая демокрация, то затова се стопихме и читав българин не остана ... а с "лошия" комунизъм бяхме 9 000 000 и все българи /повечето/
  • 192 💢Demon😈

    21 6 Отговор
    Жертвите на монархиите либерализма глобализма и демокрацията са повече от комунизма фашизма нацизма империализма милитаризма авторитаризма тоталиризма и диктатурите взети заедно
  • 193 толерантен

    18 2 Отговор
    ... цял редакторски екип беше уволнен от едно предаване в БНТ (и правилно)

    и защо да е правилно като това е факт от историята и живота на един от най великите шахматисти, давайба и застреляните от канал1, заради протестите някакви там на шалом,малом и всякакъв балон...
  • 194 Към автора

    22 12 Отговор
    Здравков, някакъв задух от сърп и чук ли получаваш? Никой не те кара да гледаш предаването.
  • 195 simo

    16 14 Отговор
    вчера рачков ,покани на цървула от правец пияния внук...и като какъв го покани,да му лиже нешо си там...рачков не искам вече и на снимка да го видя...
  • 196 ГЕРП

    27 8 Отговор

    До коментар #4 от "Читател":

    А специално автора какво ли е разбрал от комунизма??? Като е бил в макарите на родител№ еди-кой си, по това време!
  • 197 Този синвол го имаше на всеки заводски

    28 7 Отговор
    Зид и Текезесарска ограда, никой не му обръщаш внимание, на никой не пречи ше, на никой не помагаше!! Минавах а хората, работеха, живееха, учеха, никакви емоции!! Това НЕЕ нацистка свастика, отживелица от едно старо време!! С която отраснахме, минало!! Някой недорасъл зорлем се опитва да "разлае кучетата" а то просто няма за какво!!!
  • 198 Фрайнц

    21 10 Отговор
    Ако човечеството иска да оцелеем, комунизмът няма алтернатива! А сърпът и чукът- символи на неговото оцеляване!
  • 199 Шантав

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "Wee":

    Хич не му обяснявай няма капацитет да разбере.
  • 200 Сър Пичук

    16 3 Отговор
    Рачков и всичко около него е пълна простотия!
  • 201 Капиталист

    18 3 Отговор
    А кои са либераст-демократичните символи, щото отдавна задминаха по вреди комунизма?!
  • 202 Йорданчо

    13 15 Отговор

    До коментар #4 от "Читател":

    Какво плачеш бе? Ако бяха изтипосали една схвастика и тя да стои цяла ,щяха да ни изядат. Правилно. Няма разлика между схвастиката и червената петолъчка със сърпа и чука. дали са били фашисти или комунисти, няма разлика, ефектът е един и същ.

    Коментиран от #271

  • 203 YesNo

    6 1 Отговор
    Някой май е бът хърт.
  • 204 Лупи

    20 6 Отговор
    Авторчето с лице на дупи. Жертвите на комунизма са в пъти по-малко от жертвите на демокрацията, които тепърва ще стават огромно количество. Като се свием с 3-4 милиона на някой маймуна може да ѝ светне лампата ама...

    Коментиран от #215

  • 205 БАЧУ

    13 3 Отговор
    Първо,нова тв не е една от....,защото е една тв само от мисирки.И второ,следващия път Пръдлето да окачи пречупения кръст, за да няма сърдити.Пък и не знам кой е луд да гледа някакваси порнография.
  • 206 Дърт пее..раст...

    18 3 Отговор
    Петър е един задръстен кавал..
  • 207 Дърт пее..раст...

    6 1 Отговор
    Жертвите на любовта ,са няколко млиярда...!!!.
  • 208 нк петков

    18 7 Отговор
    A Вие господинчо Здравков какъв сте и на какво отгоре давате оценка...Рачков го знам, но такива световно неизвестни новоизлюпени критици, с цел да се харесат на някой като охранителят на бай Тошо,който изобщо не е комунист а сега ми обикаля с джипката и е най върлия антикомунист...направо ми се повръща от вас ... и не съм комунист нито социалист и не знам защо го написах този коментар
  • 209 гларус

    17 8 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Рачков прави супер шоу.Няма ги простотията и чалгата на Слави.Хората искат такова шоу да се посмеят , повеселят . Оня татуираният кандидат дупетат с обеците кога е постигал това . Виновника за опростачването на цяло едно поколение иска да се намърда в парламента.Е няма да стане.

    Коментиран от #323

  • 210 Дърт пее..раст...

    15 3 Отговор
    Не е нужно ,,Бекапееца,,Б.Борисов,да ми се извинява..Да си кара с джипката и да печели любовта на Селинджърите..
  • 211 Два факта

    15 4 Отговор

    До коментар #31 от "Факт":

    Ако не бяха милиционерите ,ДС и граничарите да стрелят по искащите да избягат от социализма / комунизма/ сега щяхме да сме цифрата която си упоменал тук ,в страната. Само те щяха да останат. Предишните и сегашните изедници са все едни и същи в чувството си за безгранична алчност и егото да си нещо над другите. Дори и патка ,ама с власт и пари. На оня свят обаче ремаркета не приемат. Остава всичко тук.

    Коментиран от #214

  • 212 Павел пенев

    21 10 Отговор
    От комунизма никой не е пострадал,тъй като такава обществено политическа формация на практика не е съществувала. От социализма са пострадали тези,които е трябвало да пострадат и то задължително след съдебен процес. А сега кажете колко са пострадалите у нас при т.нар.демокрация- физически,психически,финансово и здравно и предателство данните на шута Рачков с искане да ги оповести в тъпото шоу.
  • 213 въпрос

    15 2 Отговор

    До коментар #32 от "ВикиМаями":

    Автора дали е преброил звездите на USA знамето?
  • 214 Опитваш се

    20 7 Отговор

    До коментар #211 от "Два факта":

    да манипулираш. Служил съм по онези места, където се стреляше по бягащите на юг. Както и да го смятаме, за двете ми години там бягащите не бяха повече от два-три джипа. Днес бягащите напускат със самолети...
  • 215 самуил

    12 6 Отговор

    До коментар #204 от "Лупи":

    Че ние досега живеем в комунизъм но с друго име. Разлика няма никаква. Само автомобилите са по модерни и ги дават срещу пари. Другото си е същото. Малка комунистическа върхушка в ЕК командва, убива / чрез липса на здравеопазване, определяне на минимална работна Заплата и плосък данък върху най бедните хора. Акциз на горивата за да се ограничи пътуването, ваксинационни паспорти за същата цел/ ограничаване на здравеопазването само за богатите. Мога да изброявам много ограничения които са в генезиса си комунистически. Да не забравим и умишлено дирижирани кампании в медиите срещу богатите хора, съчетани с преследвания дори извън страната .... Скоро се канят да въведат и измисления от Коминтерна прогресивен данък...май не останаха разлики.. забравих да спомена и младежките терористични организации като българската Антига.....

    Коментиран от #216

  • 216 Самуил

    3 1 Отговор

    До коментар #215 от "самуил":

    Имах предвид днешния РМС - Антифа
  • 217 вали

    9 3 Отговор
    Този не е хуморист,този е чиста проба СМЕШНИК !!! Или по-просто БОКЛУК!!!
  • 218 Бай Ганю

    12 2 Отговор
    Петре , ако можеш , да разбереш колко си прост , ще се обесеш .
  • 219 Александър

    23 7 Отговор
    Аз съм бивш партиен секретар
    Сега съм антикомунист
    За всеки случай съм си скрил партийната книжка откъде да знам дали няма да ми дотрябва
    99 процента от избитите веднага след 9септемвр бяха фашистки изроди докарали страната ни до поредната четвърта или пета национална катастрофа
    Какво трябваше да очаквате може би някаква награда медали или нещо друго

    Коментиран от #237, #293

  • 220 Бай Иван

    16 5 Отговор

    До коментар #36 от "Факт":

    Но направи България 9000000
  • 221 Тиквата

    12 5 Отговор
    Мутри вън !
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Бай Шиле

    18 5 Отговор
    Авторчето на тази статийка изпълнява поръчка.Да са му честити 20-те лева.
  • 224 Комбина

    9 10 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    Комуниста е социопат, психопат и демон!
  • 225 Комбина

    7 6 Отговор
    Комуниста е социопат, психопат и демон!
  • 226 Сева

    22 9 Отговор
    Жертвите на демокрацията са над два милиона емигранти и четири милиона в България.Ще го търсите другаря Живков,ама няма да го намерите.
  • 227 Бай Шиле

    13 5 Отговор
    "време е нацизмът и комунизмът да бъдат поставени на една везна"?Да,време е да слушаме джендърите от САЩ.
  • 228 Крис

    17 7 Отговор

    До коментар #32 от "ВикиМаями":

    Робство? Всеки имаше еднакво, малко но имаше. Сега какво има хора които не допринасят към обществото по никакъв начин. Пък и ако не можеш да се шегуваш с всичко цялата идея за "свободна реч" губи смисъл. Почети малко за комунизма и ще видиш че не е било толкова зле. Никога не е било робство и няма да бъде.
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 възмутен

    16 5 Отговор
    Този журналист утре ще пише,че баба ми е мъжка щото има дръжка.Егати боклука.
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 History

    18 2 Отговор
    Стига сте ревали за глупости бе.Историята си е история и тя съществува независимо дали ни харесва,или не.Така ,че и комунизъм в е имало и турско робство е имало и геноцид над еврейте и България е била на 3 морета и т.н.Историята е за да се учим от нея,а само безродници и глупаци я отричат.
  • 237 Грамтика

    6 1 Отговор

    До коментар #219 от "Александър":

    Може да минеш през училище и да се научиш на пунктуация. Тогава може и да повярвам на твърденията ти.
  • 238 Никой

    16 6 Отговор
    Този автор защо си мисли, че сърп и чук са символи на комунизма? Дж....р
  • 239 моето

    11 2 Отговор
    Ако бяха показали знака на МЕРЦЕДЕС от 1944 какво ли щеше да коментипаш МОМКО?
  • 240 СТАЛИН

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Аз не харесаам ни Рачков, ни Слави, защото са лекета-плювачи..!
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Георгиев

    4 2 Отговор
    Това е гавра - гавра-----трябва да ходи на лекар-психоооооо.
  • 243 Коста Янков

    21 3 Отговор
    Че шоуто не е кой знае какво, ясно. Ама да ми обяснява някой, че не мога да използвам сърпа и чука като символи – не е познал. Това е част от миналото ни, независимо дали ви харесва или не. Тая цензура си я турете къде знаете. Че не мога да кажа, че негрите са негри и евреите са сребролюбци и мързеливи – няма да стане. Дайте по тая логика и полумесеца да го забраним, че през турското робство са избити много повече, отколкото през комунизма. Това е все едно египтяните да си бутнат пирамидите, а индийците Тадж Махал.

    Коментиран от #386

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Александър

    12 4 Отговор
    Австрия комунистическа държава ли е
    Отговорете си сами
    Направете си труда да видите нейния герб
    Там съществуват сърпът и чукът преплетени точно както беше навремето у нас

    Коментиран от #379

  • 249 Az умникът

    5 3 Отговор
    Голямо квичене настава! Що си анонимен бе Ръб?
  • 250 Александър

    5 4 Отговор
    Ами аз съм бивш партиен секретар и няма нужда да разбирам от пунктуация.
    Номер 237 Как очакваш партийните секретари да разбират от граматика
  • 251 Александър

    1 3 Отговор
    Все пак на всички се извинявам за допуснатите граматически грешки.
  • 252 Хан

    10 4 Отговор
    До като българина си обича окупаторите все ще сме зле
  • 253 Александър

    16 3 Отговор
    Окупираха ни турци
    Окупираха ни германци
    Окупираха ни руснаци
    Сега сме окупирани от американци
    Всичките са ни окупирали без битка
    Само на византийците сме се опъвали здраво Ама то е било много отдавна
  • 254 Mik

    7 1 Отговор
    Много глупост видях снощи в шоуто, тотално ме загубиха като зрител.

    Коментиран от #270

  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Веселинов7

    12 5 Отговор
    Към автора на.... "дописката" :
    Очаквам да подготвиш и такъв мат'рял за ПЕТОЛЪЧКАТА /звезда/.... и да е основно за един от символите на САЩ - Флагът - там звездите /петолъчки/ са много ...
  • 257 dddddd

    8 3 Отговор
    Жертвите на глобалистите броим ли ги? Или като си изпълнят целта за редукцията на населението...
  • 258 1520

    9 6 Отговор
    демокрацията явно не значи свобода а по лоша диктатура от преди защото преди се строеше а сега се руши и краде
  • 259 НИНОВА......В УПЛАХ

    8 2 Отговор
    ТИЯ СЕ ПОДИГРАВАТ С НАШИТЕ СИМВОЛИ......ЩЕ ГИ НАКАЖЕМ....
  • 260 хаскьой

    3 2 Отговор

    До коментар #126 от "Стар член на БКП":

    Ами, кирилица ще измисли, то е просто момче, мисли се че е джурналист.
  • 261 НЕ ЗНАМ ЗА

    7 5 Отговор
    СЪРПА И ЧУКА, НООО БОРИСОВ МЕ ОТВРАЩАВА И УНИЖАВА! НЕ САМО МЕН! ЦЯЛА ЕДНА ОТ БЪЛГАРИЯ! АМА НЕМА КОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ! ПО ПОДХОДЯЩ ЗА ЗАТВОР ОТ БОРИСОВ НЯМА!!! ТОЛКОВА НЕПРАВДИ Е СЪТВОРИЛ, ТОЛКОВА КРАЖБИ И УБИЙСТВА..., ЧЕ ТРЯБВА БЕЗ СЪД ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА!!!
  • 262 Ткзс

    5 1 Отговор
    Само чесане на езици за нищо...
  • 263 Слушател

    8 3 Отговор
    Не съм гледал предаването, но искам да попитам:
    В тази държава разрешено ли е да пръднеш или вече и това не може?

    Коментиран от #269

  • 264 Колио

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "само да питам":

    Че защо да плаща всички данаци сигорно плаща достатъчно за да се изхранват поне 4 -5 гербески трола да плаща още та да храни още една две подлоги като теб ли.
  • 265 101

    8 1 Отговор
    Хубаво или не , Комунизма е част от историята ни. Дори и 100 години никой да не го покаже или да го спомене, той заема 45 години историческо време.А това шоу не е за всеки, трябва да си абсолютно бавен за да ти харесва...но, има и хубава страна дава един много приятен интервал за дрямка.
  • 266 Активист на БКП

    5 3 Отговор
    Абе и Парламента е в сградата на Партийния дом,ама за това не смеете да се пените,щото ще ви резбата крилцата
  • 267 ВАНЯ

    13 0 Отговор
    Абе какво станахте всички толкова чувствителни и само се чудите за какво да се обидите. Гейове да не споменаваш, лесбийки, жени, евреи, цигани и т.н. и т.н. Само не видях веднъж някой да защити нормалния човечец!!! И моето мнение е , че това се прав не с цел да се защитят слабите, а нещо много користно и долно. ИСКАТ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ НА ВСЯКАКВИ, НО НЕ И ДА СМЕ ЕДИННИ И ДА ЗАСТАНЕМ ЗАЕДНО СРЕЩУ ИСТИНСКИТИ ПРОБЛЕМИ , А ТОЧНО ПОЛИТИЦИТЕ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ОЛИГАРСКИ, МАСОНИ И Т.Н.
  • 268 Сульо

    7 5 Отговор
    "Демократичният" 6okлyk Петър Здравков вместо да пише мисловните си диapии тук,да вземе и да скочи от много високо и да оттърве света от npocтoтиитe си.
  • 269 Сульо

    6 5 Отговор

    До коментар #263 от "Слушател":

    Без разрешение от лyдитe "демократи" не може. Те искат да управляват дйже не както Тодор Живков, а като Сталин. От него са взели модела на "демокрацията".
  • 270 Бойс2Мен

    9 1 Отговор

    До коментар #254 от "Mik":

    :) Шоуто е като хамбургер , първата хапка е страхотна, всяка следваща е все по-отвратителна. Но то е сегментирано за определена група хора, и аз не съм в нея, Тенкс Год.
  • 271 Сульо

    3 6 Отговор

    До коментар #202 от "Йорданчо":

    И ти си лyд като автора,пий си хапчетата и седи мирно да не дойдат санитарите.
  • 272 НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН БЕЗПАРТИЕН

    13 7 Отговор
    КОМУНИЗЪМ НЯМАШЕ !!! МАЛОУМНИЦИТЕ СЪС ЧЕРВЕНИ КНИЖКИ И СЪДИСТИЧНИ МЕРАЦИ ТОРМОЗЕХА И УБИВАХА НОРМАЛНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ПО УМНИ ХОРА.НАЙ ГОЛЯМАТА ГАВРА БЕШЕ ЧЕ ПРЕСЛЕДВАХА БОЖИЯТА ВЯРА В ХРИСТИЯНСТВОТО .ТОВА Е НАЙ НЕПРОСТИМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ СЪС ЗАКОН БСП И НЕИНИТЕ САТЕЛИТИ ИЗВЪН ЗАКОНА НАЙ МАЛКО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД.

    Коментиран от #274

  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 333

    5 4 Отговор

    До коментар #272 от "НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН БЕЗПАРТИЕН":

    Няма ли да прогледнете вече, християни, мюсюлмани и какви ли не още "незрящи"
    Не разбрахте ли че Бог, ако го има, е един за всичи, а всяка една религия измислена от човеци, е нелигитимна, Комунизма, колкото е бил лош, толкова е бил и добър за България, доста може да се поспори, и моя дядо е бил в Белене, и той е бил във водата с дни, и са пикали върху него надзирателите, но, и той ми е казвал, че Комунизма, не е лош, стига да може да се прилага правилно.
  • 275 Тони

    3 5 Отговор
    Абе то така както гледам май вие сте тъпи комунисти за това я се спрете вече да се опитвате да мачкате хората които се опитват да правят нещо в тая държава. Вместо да гледате на кафе отива тая държава благодарение на наше тъпи управници,за вас е по важно дали някой се справя в тоя живот. А и май забравихте че сме една тъпа "демократична държава" което ще рече че всеки има право на мнение и глас. Или тя е само тогава на вас ви е удобно?
  • 276 Bellingcat

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "ВикиМаями":

    мудак
  • 277 смех

    12 4 Отговор
    според мен не Рачков, а авторът Здравков е с яко промит мозък и без стеснение показва злобата си като невеж журналист, което е в разрез с професионалната му етика. Здравков, не те ли е срам да се изказваш от името на жертвите на комунизма? Ами ти знаеш ли колко са жертвите на капитализма, а? Например, Англия е провеждала и то умишлено 3 геноцида в Индия. През последния, който е през 20-ти век, в Индия от глад умират 16 милиона човека и Чърчил цинично им се присмива. Хайде, слагай на везната и капитализма. Но каква Индия, то България намаля с 2 милиона души т.е. една четвърт от населението и изчезна, а, Здравков?!
  • 278 ГАГАРИН

    7 4 Отговор
    ХИТЛЕР Е КАЗАЛ - АКО СПЕЧЕЛЯ ВОЙНАТА ЩЕ СЪМ НАЙ-ВЕЛИКИЯ РЪКОВОДИТЕЛ НА ДЪРЖАВА СЪЩЕСТВУВАЛА НЯКОГА! АКО ЗАГУБЯ ОБАЧЕ ЩЕ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК НА СВЕТА! ВСИЧКИ ЗНАЕМ ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ, ЗАТОВА И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ СИ РАЗВЯВАТ КОНЯ КАКТО ИМ ДОЙДЕ - ЕДИН ГО ПИТАХА ЗА ВИНАТА КАК ЩЕ Я ПОЕМАТ - А КОМУНЯГАТА ИМ КАЗВА ЧЕ ПРИЕМАТ ВИНАТА САМО С МЕЗЕТА. Е ТВА Е НАГЛИ ДО БЕЗОЧИЕ - ДА ПИТАШ КОМУНИСТ ЗА ЧАСА, ПАК ЩЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ!!!
  • 279 Нека да сме точни

    11 3 Отговор
    Жертви на комунизма не е имало Петър Здравков,по простата причина,че комунизъм не е имало никога до сега! Имало нацизъм,имало е тоталитаризъм! Правилно е да се казва,жертви жертви на нацизма и жертви на тоталитаризма! Разбра ли???

    Коментиран от #286

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 айде де

    9 5 Отговор
    Леле лелеее,колко са "страшни" сърпа и чука,много са засегнали 200-те "потърпевши" от Комунизма,защото сегашното ни положение е много "розово"!Лека му пръст на Милен Цветков,но ще го цитирам:"Като не ви харесва,сменете канала"!Айде де,колко се били "засегнали" горките!
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Абе

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    другарю Василев,какви 50000 какви 5лв.изкарвате,че на кв.м.еимало пирамида от 10 човека.В мапса лесно се изчислява квадратурата на тълпата цапаща сградите с яйца и домати.
  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 медиини страдания

    7 1 Отговор
    Възтлъст шут се шегува с татуиран треторазряден футболист и поредната плеймейтка с прякор.
    Гела, НоваТВ и Халваджиян от коя страна на класовата борба ще застанат всъщност?
  • 286 оня с коня

    3 4 Отговор

    До коментар #279 от "Нека да сме точни":

    Остава и да обясниш КАК ТАКА до 1989г имаше ОФИЦИАЛНО БКП/Бълг Комунистическа партия/,а не БТП/Бълг. Тотаритарна Партия/.Явно Философията те влече,ама "Огледай се,ослушай се и ако не минава Влак...чак тогава премини":)
  • 287 ГЕРБ ДЖЕНДАРИТЕ😜

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "324":

    Добре ли си?😄😄😄
  • 288 Дева мария

    11 5 Отговор
    Божееее колко си неук . Какъв комизъм е имало в България?Баи Тошо още 1987 започва да опитва България да влезе в ЕС за туи Горбачов тиквеника го свали с една шепа шаика същото като тези помияри които предават Левски.Жертви от комунизма кои?Шаика аидуци които след 1989 ги пуснаха и докараха България до просешка тояга.И чак след 20 години България със зор влиза в ЕС.Даите да четем историята по добре и тогава да пишем чорба и каша.В България никога не е имало комунизъм

    Коментиран от #291, #384

  • 289 Нямам срам

    5 2 Отговор
    Тъжно е и че Димитър Рачков, харесван от много българи заради чувството си за хумор,
    Пхуахахх този ли тоя само го харесват шизофриници ... Рачков беше нещо в началото ся е .... да сменя професията
  • 290 Мери

    6 4 Отговор
    Време е Здравков да престане с тези идеологеми. Почти съм сигурна, че сърпът и чукът са били взаимствани от телевизионно предаване в някоя друга държава - щатите или Италия напр. Подобно на модата за тениски с ликовете на Че Гевара, Ленин и Путин, които се носеха много повече на Запад, отколкото у нас. За мен е много по-тревожещ фактът, че националните телевизии трудно създават собствени продукти, а купуват или копират чужди, които често превръщат в кич.
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Айде бе

    3 0 Отговор

    До коментар #124 от "Иван":

    Ама той издъхна нероден!
  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 ЦК на ГЕРБ

    3 9 Отговор
    Така ми стана драго като видях петолъчката,сърпа и и чука! Ех,младост ,младост...
  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 Хлибко

    8 3 Отговор
    Как не те е набарал най Тошо навремето да те прати на почивка малко в Белене! Да видиш какво значи символи на комунизма!
  • 297 Един

    6 3 Отговор

    До коментар #15 от "смерш":

    Абсолютно си прав ! На мен изобщо не ми мина през ум, че тая "гавра" е с цел реабилитация на соца и това "другарю" също беше майтап!!!!Явно авторът копнее да се върне онова време и се чуди как да го извърти, "хиляди били потресени", глупости на търкалета, пълен тъпак!
  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 Роко

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Факт":

    Не приятелю демокрацията отвори границите и тези 2 милиона избягаха от нищетата която организираха комунистите
  • 300 Роко

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "ВикиМаями":

    Ми че те са забранени имаме закон който ги забранява и приравнява със социалистическата свастика.
  • 301 Роко

    6 3 Отговор

    До коментар #15 от "смерш":

    Приятелю с ника който си избрал показваш че си пещерен комунист. СМЕРШ е престъпна организация отговорна за смърта на милиони човешки същества (руснаци, украинци, балтийци, кавказци, БЪЛГАРИ, гърци, татари и много други народи).

    Коментиран от #360

  • 302 Възмутен

    11 2 Отговор
    Огромна простотия на драскача, публикувана с още по-голяма посредственост! Каква реабилитация, какви жертви! Спрете с този цинизъм! Целия български народ стана жертва и заложник на изкривената демокрация, която се шири из България над 30 години!
    Кога виновниците за това ще отидат на въжето, кога ще ни се извинят! Преди 30 г. имаше ДЪРЖАВА, а сега - нищо подобно!
    Не извинение - съд и разктрел за това което сториха управляващите от 30 г. до днес.
  • 303 айде де

    4 2 Отговор
    ама си умирате от ивда на тези т.нар. "омунистически символи", много сте обидчиви и от къв зор, това е шоу, а не предизборна среща, щом не ви допада, просто сменете канала, но не ни набивайте смехоторни изцепки, така че шоуто трябва да продължава....
  • 304 В2Н

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "Нашмурлан Нашмурлаев":

    Както казва (14 Петър)за съветския паметник в Германия какъв ти е проблема с паметниците у нас!Въпреки всичко от където са минавали съветските войници всички са излизали да ги посрещат с хляб и сол и цветя,а относно Баязид(всъщност Баязид- светкавицата не ни е превзел, баща му Мурад)иСюлейман-великолепния)около1550г. те са завоеватели- както нашият Аспарух , брат му Кубер са завзели сегашните ни земи вкл.и Македонските,а относно шоуто,затова е шоу,а пък и дядов Тошко си е един вид шоумен!
  • 305 123

    11 7 Отговор
    "Жертва на комунизма" се превърна в професия от 30 години. Само жертвите още не разбраха, че никой не ги понася.

    Коментиран от #314

  • 306 некойси

    16 0 Отговор
    Значи да обобщим, комунистическите символи не бива да бъдат показвани, но пък бивши комунистически кадри и сътрудници на ДС могат да участват безпроблемно до ден днешен в управлението и да взимат съдбоносни решения.
  • 307 Нане

    11 2 Отговор
    Комунизма ни беше уродлив а демокрацията ни дваж по уродлива!

    Коментиран от #313, #327

  • 308 аз ти той

    6 3 Отговор
    Държава не мога да нарека вече тези 111 хил. km² площ, по скоро анархична сбирщина. Те направиха така , че всеки е длъжен на всеки да поднася извинения за щяло и нещяло. В нормалния цивилизован свят критиците са хора с доказали се, с високо IQ. Хора надскочили материялното. А у нази седнал човека в барчето с кафе пред себе си, мъчейки да истрезнее от снощния купон и пише ли пише. Нормално е да има харесващи и нехаресващи, ако не ти харесва сменяш канала точка.
  • 309 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 310 rambaldievskievich

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дали":

    Пръдлив червендалест профан.
  • 311 Един

    4 5 Отговор
    Петре , избърши си крокодилските сълзи и иди да си вземеш сухото за лаенето!
  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 rambaldievskievich

    1 2 Отговор

    До коментар #307 от "Нане":

    А ти - триж...
  • 314 rambaldievskievich

    1 0 Отговор

    До коментар #305 от "123":

    Теб - още по-малко.
  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Факти ИСТИНСКИ

    12 4 Отговор
    Статията ви е "ужасяваща ГАВРА" с ЖЕРТВИТЕ НА ФАШИЗМА!!!

    НЕуважаеми, Б-я през "социализма" бе 9 МИЛИОНА, днес са 2 ДВА милиона БЪЛГАРИ!!!

    Значи жертвите на ФАШИЗМА водят пред тия на "комунизма" с 9/2 = 4.5 ПЪТИ!

    Нещо неясно?!

    П.С. Жалката реклама на тая жалка "телевизия" с жалките й "звезди" няма да накара НИКОЙ нормален да ги гледа, така че колкото и пари да влагате, ще си останете с ЧАЛГА маргиналите до Края! Факт.
  • 317 БЪЛГАРЧЕ

    8 2 Отговор
    Драги ми Петърчо уважаеми Здравков, или се правиш че не разбираш, че това е художествена метафора или си наистина непросветен и като такъв мястото ти не е тук.Поради що мили мой Петърчо не коментираш настоящата гавра с народа български а си се захванал да коментираш използваните изразни средства, чрез които се осмива комунистическото минало в забавно шоу и правиш генерални умопобъркващи заключения?
  • 318 мародер

    7 3 Отговор
    Какви милиони те тресът бе Пепи!? И ти ли милионер шъ ставъш!1? Штот инак жертвите на фашизма и демоНкраДцията може да се окажат милиарди! Не понасям простотиите на Рачков но да пишеш статия заради символи е по голяма простотия! Дай да забраним всички филми за ВСВ защото и там има символи, нал тъй мадрец!!!
  • 319 Чичо Митко

    6 3 Отговор
    Петре, нощеска сънувах, че ти си в Белене, а аз съм ти надзирател... :-)

    Немаш представа кви работи ти правих, чак по едно време ми стана жално... Днес ще се напъна да си довърша съня, че се събудих на най-интересното.
  • 320 Мариана

    7 1 Отговор
    Шоуто трябва да се спре, докато съвсем не се е изложил Рачков.
  • 321 koko

    8 3 Отговор
    Не съм гледал шоуто, но мога да кажа, че възмущението от показването на комунистически символи ми изглежда умствено ограничено и безкрайно крайно. В толкова филми, пиеси, картини, в които по някакъв начин има такива символи, трябва ли да следват извинения, защото се нарушавали правата на пострадалите. Ами за пречупения кръст не е ли същото? Някои мислители започват толкова да плюят по комунизма (който,ако бяха достатъчно грамотни, щяха да знаят, че никога не е съществувал), че обикнаха фашизма. Има контекст, господа! И най-вероятно Рачков не е привърженик на комунистическите идеи.
  • 322 антирачков

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ти ли бе":

    Този крачков е долнопробен и нискотарифен актьор. Доволен съм, че не го гледах
  • 323 Супер шоу????

    6 0 Отговор

    До коментар #209 от "гларус":

    Ако това което прави тоя клоун наричаш шоу, представям си на какво ниво си....
  • 324 BG GEST

    3 2 Отговор
    Днес от т.нар. обществена медийна среда вceки ползвател имa прaвo дa избирa кaквo дa глeдa, какво да слуша или какво да чете. Aлa нямa кaк дa нe ce oтбeлeжи това, чe въпрocът на въпросите е за този който плаща на тези „медиийни носители“ или за тяхната дейност. Съдържaниeто на предаванията в БНР програма Хоризонт и ocoбeнo така казаното от eднa значителна чacт oт поканените гocти, просто нямa кaк дa пoвиши политическата културa нa бългaринa, ако той случайно или по неволя е слушателят. Лично аз предпочитам да слушам програма Христо Ботев.
  • 325 цербер

    5 3 Отговор
    В "Забранено шоу на Рачков" в ГОЛЯМ размер се мъдреха комунистическите символи сърп и чук. Шоуто трябва да е Забранено. Само тъпотии се леят от него!
  • 326 Дойчин

    11 2 Отговор
    Доста неадекватно скалъпена статия. Явно г-н Здравков има доста свободно време и се чуди каква интрига да сътвори. Е, явно успя. Провокира доста хора да трупат трафик на страницата. Всеки си има цели в живота. Колко жалко, че някои го правят на гърба на други!
  • 327 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 328 До УРОДЛИВИЯ

    1 1 Отговор
    ПОМИСЛИ ЛИ ЗА ТОВА КАКЪВ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ СИ ТИ?
  • 329 Дик

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "СССРБарета":

    Това е демокрация, бре. Кво мрънкаш? Всичко е направено по най-демократичния начин.
  • 330 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 331 ДжафДжаф

    7 4 Отговор
    Тoвa e чул, тoвa ca му кaзaли и зa тoвa му плaщaт. Oчeвиднo e, чe нямa жив cпoмeн oт врeмeтo нa coциaлизaмът. Aкo имaшe тaкъв, oтдaвнa щeшe дa cи e дaл cмeткa, чe при вcякa влacт и при вcякa идeoлoгия винaги имa тaкивa, кoитo ce пригaждaт и тaкивa, кoитo ги нaгaждaт. Зa 45г coциaлизъм нaceлeниeтo нa Бългaрия ce увeличи oт 5,5млн нa 9,5млн. Зa 30г кaпитaлизъм нaceлeниeтo ce cви c 2,5млн. A хoди cмятaй кoлкo ca жeртвитe нa кoмунизмa и кoлкo ca жeртвитe нa кaпитaлизмa. Ocвeн тoвa, твa нeдoклaтeнo пaлe e хубaвo дa рaзбeрa, чe нямa тaмън никaквa рaзликa в пcихo прoфилa мeжду oния, кoитo тoгaвa ce нaтиcкaхa и хвaщaхa връзки зa члeнcтвo в БКП и днeшнитe пaртийци. Лoгикaтa и нa eднитe и нa другитe e eднa и cъщa. Нямa тaмън никaквa рaзликa мeжду oния, кoитo cлeд 9-ти крeщяхa "Врaг нa нaрoдa" и днeшнитe пишмaн дeмoкрaти, кoитo плющят "чeрвeни бoклуци", "мръcни кoмуниcти" и прoчиe.

    Коментиран от #339

  • 332 Иванов

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "само да питам":

    Не се притеснявайте после и той като певците ще търси компенсации.
  • 333 Хайл

    5 3 Отговор

    До коментар #144 от "Илиан":

    Така е,лошото е че има още няколко като него тук да се водят "журналисти" и пишещи глупост след глупост без да знаят истината...а нова и бтв трябва да се забранят като опасни и вредни за здравето на хората
  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 Пламен

    12 2 Отговор
    Автора на тази статия трябва да си направи сам лоботомия... Американците забраниха Нютон, защото бил бял а този пише някакви тотални глупости... Подигравал се бил с жертвите на комунизма - тотална глупост. Гледайте си цитиридката и не се самоизнасилвайте с Рачков, Слави и който там още се сетите.
    И ти дават заплата на теб за тия тъпотии които пишеш?!
    Чудя се, къде останаха наистина качествените журналисти...
  • 336 Факт

    8 1 Отговор
    Хубаво си плямпате и се правите на възмутени, а за новия комунизъм дето идва и ще даде милиарди жертви? Нещо за него? Кога?
  • 337 Иванов

    11 3 Отговор
    Господин Здравков казвате че това е позорно, а неели още по позорно че в момента ни управляват хора с партийни билети от същата тая партия ?

    Коментиран от #376

  • 338 Газдов

    5 4 Отговор
    Ех, лош съм бил, пък съм ги пропуснал тия драскачи и наследниците им. Като начукат камъни за 100 метра жп платно друго ще запеят...хич няма да им е до скачане по площади, бдения, махане със запалки и пр. Безделни изпълнения

    Коментиран от #342

  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 Viking

    9 3 Отговор
    Много тъпа и гнусна статия. Неграмотно написана.
  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Бивш левскар

    8 2 Отговор
    Гавра е че има нова телевизия и смешници като теб дето я пълнят с простотии.
  • 344 Тодор Славков

    4 4 Отговор
    Дядо ми ви оправяше толкова време и сега искате пак дедовия, хахаха?

    Коментиран от #358

  • 345 Gandi

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "истината":

    Демократ=фашист
  • 346 един от всички

    7 2 Отговор
    Та това е шоу -какъв е проблема?
  • 347 Маркс

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "Wee":

    Всякакви реваншисти мъчат да изкарат комунизма равен на фашизма, като фалшифицират историята денонощно. Но комунизмът няма алтернатива, ако човечеството иска да оцелее от гибелта която носи алчността и унищожаването на природата от дивашкия капитализъм...

    Коментиран от #374

  • 348 Даниел

    6 2 Отговор
    Като не ви харесва сменяте програмата и гледате нещо друго.
  • 349 Сион

    3 8 Отговор
    Шоуто е пълен провал , недопустимо е! Тъпи лафове, плоски шеги, боза. А заигравката с комунизма е подсъдно!
  • 350 ОРОЗ

    2 1 Отговор
    Браво Петьо , браво Здравков . Много си чел за комунизма.
  • 351 Ехааа

    8 2 Отговор
    И какво му е на символа? Това си е шоу! Не че съм му фен! То и Чарли Чаплин си има филм с пречупени кръстове за Хитлер! Хайде да не пишем тъпи статии!
  • 352 1520

    7 4 Отговор
    сърп и чук символи на труда а сега шкавчета и чекмеджета пълни с пари това с работа не става

    Коментиран от #370

  • 353 Гост

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Построиха се много неща имахме много силна армия лято на море зима на Балкан всеки можеше да си купи жилище кола гараж.Храната беше качествена и никои не гладуваше престъпност и кражби сравнение със сега не може да има.Грешки имаше.Но сега какво пълен геноцид над българското население.Е коя партия трябва да се забрани и кои трябва да влезат в затвора????

    Коментиран от #359, #371

  • 354 Бай Курти

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Василев":

    Къде ги видя тези 50 хиляди!?
  • 355 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 356 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 357 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 358 Барборино

    2 1 Отговор

    До коментар #344 от "Тодор Славков":

    Тошко, ти си същият "умник", като дядо си - само дето той не взимаше по две линии наведнъж!!!
  • 359 Глупав

    4 5 Отговор

    До коментар #353 от "Гост":

    Ай стига с тия мантри. Всеки ходел на море и зимата на балкан. На море ама на бунгало или в почивна станция на някое предприятие. Сега хората ходят и в Гърция, ходят и в Занзибар а зимата, ходеха на ски малцина. Малко предприятия имаха база на Боровец и Пампорово а хотелите си бяха за чужденци. Ските се практикуваха предимно от столичани. Храната била качествена ама банани и мандарини нямаше. Както пееше Графа, мандарините у нас, идват само с дядо мраз. А за децата тоблероните и шоколадовите яйца бяха лукс. За армията, да имаше я като численост, но това не я е правила силна, не и без СССР. Тъй, че стига глупости!

    Коментиран от #366

  • 360 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 361 Нямам думи

    0 1 Отговор

    До коментар #151 от "Змей Горянин":

    Ти просто си истински. Уважения !
  • 362 Бай Манчо

    3 2 Отговор
    Защо ми изтрихте коментара ? Пасквила по-горе е в стил ранен атлантизъм и е писан от не до кла тен аФтор дори си мисля , че му е даден готов от хора като ал йо
  • 363 Амед Азнавур

    3 4 Отговор
    И ТВА СМЕШНО САЙТЧЕ НЕ Е БЕЗПРИСТРАСНО - МИЛИОНИ ЖЕРТ3И НА КОМУНИЗМА? КОЙ БЕ ИЗРОДИ?
  • 364 Мими

    1 3 Отговор
    Имаше гавра,но...........тя беше съвсем друга!Накараха Софка да изпее "Ветрове" на Лили Иванова само с думичката КУКУНДРЕЛ!!!Много жалко .
  • 365 Демокрация

    1 3 Отговор
    Тежко е да не правиш разлика между усмиване и възхваляване на комунизма.

    Коментиран от #369

  • 366 Булаир Фружин

    2 3 Отговор

    До коментар #359 от "Глупав":

    Добър псевдоним си избрал. Много ме е еня, че нямало мандарини и банани. Доматът беше домат, а не пластмаса. За армията СЕГА не ми се говори. За курортите ни СЕГА не ми се говори. За хотелите още повече.

    Коментиран от #375, #387

  • 367 В днешно време

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Wee":

    А в Русия им прощават? Ми отивай там другарю. Тъкмо да си изкараш старините.

    Коментиран от #394

  • 368 НЯКОЙ

    2 2 Отговор
    много болни журналисти в тая държава ей,и не особено интелигентни.
  • 369 Въпрос на гледна точка

    2 1 Отговор

    До коментар #365 от "Демокрация":

    Щом е забранено, да не се използват забранени символи,като комунистически, социалистически и фашистки, даже и джендърски!
  • 370 Да проверим шкафчето на Мунчо

    1 2 Отговор

    До коментар #352 от "1520":

    Атрибутите от снимките ще открием там! Няма вече гламави ора.
  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Кръв

    1 4 Отговор
    Кръв и отрязани глави, снимки с отрязани глави... и какви ли не още башибозушки изцепки е имало и преди 9. Септември 1944г. Всички те баха реабилитирани - в т.ч. офицера избил деца в Ястребина.
    Това че в БГ е имало фашизъм сега се крие... Че е имало съпротива... било измислица...
  • 373 HEINEKEN

    2 2 Отговор
    Ако забранят комунистическите символи, трябва да забранят и бирата Найнекен... ХаХа
  • 374 Енгелс

    2 1 Отговор

    До коментар #347 от "Маркс":

    Нас в Германия не ни тачат за слива, само тук България ни споменавате. Браво!
  • 375 любител

    2 1 Отговор

    До коментар #366 от "Булаир Фружин":

    прав си пич сега идвали туристи но за какво алкохолен туризъм и евтини проститутки.само с това сме известни както и корупция кражби мизерия мафия и мутренско управление.
  • 376 То едно време..

    1 1 Отговор

    До коментар #337 от "Иванов":

    На митингите, както и сега на всеки даваха да носи плакат или байрак. А на задължителните събрания раздаваха партийни билети също както сега. За справка: попитай Мунчо, кога му връчиха партийния билет. Отговора ще е: още първата година във ВНВВУ Г. Б. Това беше задължително, който носи оръжие да притежава и партиен билет. Както при рибарите.
  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Нещо ново

    1 1 Отговор
    След 10 цялата БКП върхушка трябваше да е вкарана в затвора.Сега щяхме да сме напреднали.Те БСП сега дърпат страната назад и надолу,да бъде забранена като приемник на фашистката БКП.
  • 379 Крали Марко

    3 1 Отговор

    До коментар #248 от "Александър":

    Да ти допълня примера и с герба на Италия където гордо има петолъчка !😀
  • 380 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 381 Озирис

    3 0 Отговор
    Да има сръп и чук, не е гавра!
  • 382 Гост

    1 0 Отговор
    Рачко Пръдлето е толкова прост и глупав ,че изобщо не го гледам,жалко за българските данъкоплатци,които му дават толкова пари.Пръдлето взема за пет дни ,колкото един обикновен бг.работник за цяла година,затова ще се хили като маймуна и върти задника наляво и надясно,както му наредят.
  • 383 Лурдес

    2 2 Отговор
    Напоследък журналистическите напъни
    преливат от нелепи умозрения,прозрения и всякакви липси. Човек, и да се напъне,трудно ще прочете нещо смислено.
    Не разбирам как може Сульо и Пульо да
    бълват ,каквото им хрумне! Хубаво,
    Рачков може и да не е най-блестящия комик. Ама това си е ШОУ, бе гражданино
    Еди-кой-си!Аз,примерно,въобще не гледам
    телевизия,но все още ми се случва да хвърля един поглед на някой български
    новинарски сайт,като ей-този- ФАКТИ.
    Изводът ,който си правя е следният:
    РАНО МИ Е,МНОГО МИ Е РАНО ДА СЕ ПРИБИРАМ В РОДИНАТА,КОЯТО ИНАЧЕ
    ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ДРУГО!
    Възмутена съм от тази писаница! ПФУ!!

    Коментиран от #385

  • 384 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #288 от "Дева мария":

    Ти се благодари че е нямало. Най - близо до комунизма в най - чистия му вид е била Камбоджа при червените кхмери. Следват СССР при Сталин и КНДР при Ким Ир Сен. За щастие Хитлер изби зъбите на комунистите та ни спретнаха само социализъм. Не че социализъма е много по хубав от комунизъма пак си има концлагери робски труд мизерия и всички останали комунистически благинки просто терора е далеч от комунистическите висоти.

    Коментиран от #393

  • 385 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #383 от "Лурдес":

    Другарко в коя социалистическа страна сте? Или както всички лицемери с петолъчки на челото сте забягнала в гнилия запад?

    Коментиран от #391

  • 386 Роко

    0 1 Отговор

    До коментар #243 от "Коста Янков":

    Значи си престъпник защото според българското законодателство комунистическите петолъчка, сърп и чук са приравнени със социалистическата свастика.

    Коментиран от #390

  • 387 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #366 от "Булаир Фружин":

    Да с умиление си спомням за мизерията в Балкантурист. А като се сетя за качеството на обслужването ми се драйфа (не че сега е по - добро но сега просто си хващаш шапката и заминаваш кеф ти в Турция, кеф ти в Гърция, а тогава нямаше избор ще търпиш). Още по - голямо умиление предизвикват спомените от казармата и товарния автомобил Прага как простия старшина когато завалеше дъжд се набираше на листчето на чистачките, това чудо на техниката беше с ръчни чистачки (като завали седящия до шофьора хваща листчето и почва да го мести за да чисти стъклото толкова за могъществото на армията между другото Прагите бяха на въоръжение и през 1995 година). Вкусни домати можеш да си купиш и сега просто трябва да платиш малко повече кво да се прави пластмасовите се отглеждат по - лесно и дават два-три пъти по- голям добив, а земеделците вече не искат да работят без пари като при соца (1988 година в ТКЗС-то плащаха по 90 лева) не че тогава имаха избор имаше едно нещо наречено гражданство и неможеше да напускат родните места (освен ако не отидеха да работят в милицията или градския транспорт, за София имаше още два избора Кремиковци и урановите рудници)

    Коментиран от #389, #392

  • 388 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 389 Булаир Фружин

    2 0 Отговор

    До коментар #387 от "Роко":

    Т.нар. земеделци сега са два вида. Абсолютни мутри, които окупират пазара и умрели от глад, които могат само да сънуват тия 90 лв. Ицеее, не е на проститутки тая държава, а на мутри.
  • 390 Фридман

    2 0 Отговор

    До коментар #386 от "Роко":

    Ти живееш в измислен свят. Няма кой да свали тениската от гърба ми. Тя символизира единство на селски и градски пролетариат, а както каза и колегата по-горе е застъпена в герба на Австрия.
  • 391 Познай

    3 0 Отговор

    До коментар #385 от "Роко":

    В най-комунистическата страна днес – САЩ.
  • 392 Капиталист

    7 0 Отговор

    До коментар #387 от "Роко":

    Когато над Дунав се мръкне
    и сънен Балканът заспи,
    отново в полетата бойни
    пожара на бунта гори.

    Отново вървят септемврийци...
    За всеки загинал герой
    те мрачно проклинат: "Убийци,
    ний пак ви зовеме на бой!"

    Ний искаме пак свободата,
    земята и нашия труд,
    че ние твориме благата
    със сърпа и тежкия чук.

    А тихият вятър отнася
    гласа на прикрития враг
    и глуха закана оглася
    селото и димния град.

    Кълнем се в смъртта ви, другари,
    и в всеки загинал герой,
    че скоро часът ще удари,
    часът на съветския строй!

    Червеното слънце ще грейне
    във всички бедняшки сърца
    и в новия кървав септември -
    кълнем се - ще бием врага!
  • 393 Капиталист

    5 0 Отговор

    До коментар #384 от "Роко":

    Слава на БКП, Слава на КПСС, вечна дружба, вечна слава, слава и ура!!
  • 394 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 395 Ивайло Иванов

    1 0 Отговор
    Да живее Народна Република България и Социализма!
    Браво, Рачков!
  • 396 Петко

    1 0 Отговор
    Чакай бе журналистче незнайно, какво преувеличаваш чак пък толкова , ти ли беше моралиста на годината или правиш жалък опит някой да те забележи. Смешно , смешко!