Last news in Fakti

22 Март, 2021 18:35 5 354 70

Шпионските скандали у нас = този филм сме го гледали вече

  • шпионаж-
  • русия-
  • шпионски скандал-
  • иван илиев-
  • прокуратура

В момента Русия и шпионските ѝ мрежи са твърде удобен враг за хората с власт в Родината ни

Шпионските скандали у нас = този филм сме го гледали вече - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Шпионските скандали в България са по-актуално явление от няколко години насам и с, или без участието на прокуратурата, са особено забавни, но в същото време и жалки за страничния наблюдател. Това е така заради до болка познатите поляризирани мнения и опорни точки, на някои спуснати отнякъде. Чисто и просто този филм сме го гледали няколко пъти в последните години.

Както в почти всичко останало, включително и с неща, които би трябвало да са национална кауза (не се визират шпионите), българите се разделят на МИНИМУМ 2 лагера. Така е и в случая с антибългарите, съдействащи на недемократичния кремълски режим. А за родните власти изобличаването на Русия в шпионаж остана като че ли единствената възможност да се харесат на европейските ни и презокеански партньори. Както и един от способите за отклоняване на вниманието от друга тема. Например от критичната позиция на американските сенатори за България, макар че те също, както всичко друго у нас, лека-полека биват забравяни.

Както и в предишни случаи, когато се оказваше, че има някаква определена недобронамерена руска интервенция в страната ни, из медиите веднагически се появяват някакви хора - най-често от сочещите се за леви и националистически партии (всички до една изпълняващи петоколонна дейност) и ченгета от ДС, и започват или да казват, че е невъзможно Русия да ни шпионира, или да изразяват "обективно" съмнение по един или друг аспект на операцията, с което целят да я дискредитират, принизят и омаловажават.

На такъв принцип работи петата колона. Не е ясно до колко са полезни, но под команда те продължават да си чешат езиците с ентусиазъм.

За да има някакъв плурализъм се търсят и разни псевдоатлантици нагаждачи, които обикалят студията и казват точно това, което иска да чуе публиката, която вярва, че Русия ни шпионира, и да подразнят тази, която не вярва.

Горе-долу в същия профил псевдоатлантиците са някои политически партии и неправителствени организации, които горещо адмирират работата на прокуратурата ни. Нищо, че тя е изградена и работи именно по съветски образец, нищо, че днешна България е не толкова различна от днешна Русия, що се касае до нива на корупция, правосъдие, икономика, свобода на изразяване и качествен потенциал на масите. Важното за тези нагаждачи, някои от които "бивши" другари и ченгета, е, че българските власти са им дали повод да се изявят като русофоби. Това им стига.

Четвърти пък - от "умнокрасивата" част на българското население, сега някак се колебаят по темата и подобно на петоколонниците омаловажат направеното от прокуратурата, защото полезните неща, които евентуално тя би свършила, не се вписват в основната им политическа идея - съдебна реформа, която по принцип е справедлива такава. Доста слабо поведение. Но място за учудваме няма, след като същите мълчат и за комунистическите символи, появяващи се в национален ефир в най-гледаното време от денонощието.

А иначе, основания да се съмняваме в достоверността на това, което изкара прокуратурата като данни, няма. Кристално ясно е за тези, които иска да видят обективните факти.

Само че в момента Русия и шпионските ѝ мрежи са твърде удобен враг за хората с власт в Родината ни. Това е изпитана рецепта, от която следва единствено и само реципрочно гонене на дипломати, но руските интереси в България, бранени от почти всичките "родни" разпознаваеми политически партии, не биват нарушавани по абсолютно никакъв начин. А споменавайки, че Русия е удобен враг, това е така, включително защото осигурява външен комфорт на шайките (играещи го натовци), които са начело на страната. Никой не ги пита ни за пачки, ни за кюлчета, ни откъде са им парите за сараите. Прокуратурата, от своя страна, също предпочита да приоритизира шпионажа и кражбите на кокошки, вместо да бори повсеместната корупция в държавата.

И така всички по веригата са доволни. Включително и определени партии, защото им се "дава храна" за мобилизиране на електорат преди изборите, които са съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!?

    20 45 Отговор
    Ами гледайте съветската телевизия тогава !!!?

    Коментиран от #6, #20, #46, #56

  • 2 Калинка Захариева

    80 18 Отговор
    Смятай каква външна политика имаме щом от днес за утре набедяваме страна като Русия за шмионска и вражеска страна и то съвсем официално хахахаха.
  • 3 ГешеФ

    79 9 Отговор
    Отивам на пазара да арестувам две баби,продаващи чесън и лук ,без да издават касови бон.
  • 4 ГРУ

    42 15 Отговор
    При толкова много Русофили в България това не е новина.

    Коментиран от #60

  • 5 Дядо курти от село пиперково

    68 10 Отговор
    С такъв премиер и такъв каскет нищо добро не ни чака..Заслужили сме си съдбата..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 !!!?

    19 72 Отговор
    Шпионската скандали доказаха за пореден път русофилите какви нищожества са !!!?
  • 8 КОНТРАТА

    52 10 Отговор
    Антибългарин е едно шекелче плешиво с очила дето пише за комунисти когато в НРБ никога не е имал комунизъм, а социализъм!
  • 9 Русофил

    43 9 Отговор
    Грозната Бети да не дава определения публично антибългари на русофилите. Грозната Бети е много малка да дава оценка на Руската Федерация!
  • 10 ГРУ

    15 9 Отговор
    Сийка е готин милф.
  • 11 Behemoth

    32 1 Отговор
    Пунта Мара....колониалните държави са така ...половината население има полза от колонизатора другата няма и залага на врагът му....нищо странно няма.....
  • 12 РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ

    13 50 Отговор
    РАДЕВ, БСП И РУСОФИЛИТЕ...МЪЛЧАТ....ПО СКАНДАЛА

    Коментиран от #28, #34, #37

  • 13 ОЛЕ МАЙКО ОЛЕ МАЙКО

    2 21 Отговор
    ТИ ....СИ НА......ЛИ СЕ ПРАВИШ ИЛИ СА ТЕ........В............Я!!...............УК !РУСОФИЛ!/многоточието Е нецензурни думи/!
  • 14 КОНТРАТА

    31 4 Отговор
    Демократа Президент дойде на владт пазен от 25 000 нац гвардия и 50 000 полицаи. Никога президента Владимир Владимирович Путин не встъпвал въвжвласт пазен от нац гвардия! Явно в голените демокрации убийставата в държавни сгради се приемат нормално и да пазвт 75 000 въоръжени президента също е нормално и демойратично!

    Коментиран от #23

  • 15 Ха ха ха

    15 3 Отговор
    Още подобни филми сме готови да гледаме ако след потока направят и Аеца или поне козлудий плюс 2:))
  • 16 Йосиффф

    31 4 Отговор
    Козяк спуска разпореждане на този каскет олигофрен и той тича ще си счупи крачката. Тъп че чак дрънка на кухо.
  • 17 Мим

    25 5 Отговор
    Дали са много или малко русофили или русофоби,ние трябва да си мълчим и да не се навираме между атовете,защото накрая ние ще го отнесем.Русия ще ни тегли една майна и накрая всички ще им се молим за прошка,щото,ако ни отреже, бюджета ни двойно ще спадне и сегашните управници ще го духат.....

    Коментиран от #26

  • 18 Yamaha

    32 2 Отговор
    ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТНЬОРИ ИЗЛАШКАХА БЪЛГАРИЯ С 3 МИЛИАРДА ЗА ФЪРЧИЛА НА РИСУНКИ!

    Коментиран от #22, #49

  • 19 мдаааа

    13 25 Отговор
    В България все още е пълно с шумкаре ... Докато не изчезнат , нема се оправим ..

    Коментиран от #54

  • 20 Съветска

    30 6 Отговор

    До коментар #1 от "!!!?":

    телевизия отдавна няма . Гледам НЯКОЛКО руски - вкл. и такива, които не са проправителствени. Чета редовно руски информационни сайтове -вкл. и не проправителствени. И имам достатъчно информация /поне на 75%/ за ставащото там. Преди година бях в Русиа. Изводът не е в полза на днешното състояние и развитието на България.

    Коментиран от #31

  • 21 ГосТ

    29 2 Отговор
    Е такива некадърници като тоя демократ вкараха България в задните части на географията. И заради такива некадърници като тоя, някой нормален чужденец като ме пита България какво произвежда вдигам рамене,защото ме е срам да кажа истината- проститутки и мошеници
  • 22 Верховина

    8 23 Отговор

    До коментар #18 от "Yamaha":

    Май си забравил , колко се чакаше за Лада ?!! Минимум 15 години ..

    Коментиран от #25, #32

  • 23 А колко

    2 17 Отговор

    До коментар #14 от "КОНТРАТА":

    и от кои подраздилиния пазеха новоизбрания американски президент? Идиоти винаги е имало - и по-добре сили за пазене, отколкото за метежи при евентуален опит за покушение, нали?
  • 24 кумчо вълчо

    11 1 Отговор
    Да ти с,...ера у мутрата джурналисте,дано не видиш заплата
  • 25 Yamaha

    18 4 Отговор

    До коментар #22 от "Верховина":

    Обаче Lada не се плащаше авансово с държавни пари!
  • 26 Лилява

    6 17 Отговор

    До коментар #17 от "Мим":

    Иди си в Русия!!!!!
  • 27 Майна

    16 2 Отговор
    НЕЩО ДА КАЖАТ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО , КОЕТО ВЪРВИ ЗА КАПТАГОНА ПРОИЗВЕЖДАН В БГ И ЗАХРАНВАЩ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, В САЩ ...СРЕЩУ НАШИ ,,СЪГРАЖДАНИ,, ....ТОВА Е КАТО БАРТЕР СРЕЩУ ПРЕКРАТЯВАНЕТО МУ...КОГА ЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НЯКОИ ФАКТИ...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 РЕКАТА

    19 5 Отговор
    Като засвирят куршуми, ще видим кой е с НАТО, кой е с Русия. КоЕ е прокурор, коЕ е съдия, коЕ е МП (джипката каква бронировка има?), кой е евроатлантик (НАТО как ще го "подкрепи"?) и на кой какво има в чекмеджето = партиен билет или пачки по 500. Всекиму според заслуженото. А зелените човечета дето обслужват изродите, които ни ръководят и бият и крадат и тормозят, вместо да служат на НАРОДА СИ, ще се мъчат бавно и дълго...но понеже са много и няма място, направо до стената и с калашника!
  • 30 пфу

    8 19 Отговор
    Факти що ме триете бе?Само питам дали зеления чорап не е духнал от България?Кво лошо казвам?

    Коментиран от #35, #38

  • 31 Лилява

    6 17 Отговор

    До коментар #20 от "Съветска":

    Иди си в Русия!!!!!
  • 32 Лъжеш

    21 5 Отговор

    До коментар #22 от "Верховина":

    за годините. Впрочем - като внесоха първите Жигули, още в края на първата седчица ни повикаха да си ги купим - просто още повечето не знаеха какви са тези нови машити. За Москвич -също седмица. Но и да не забравяме - имаше редовен транспорт до всяко населено място. Пример - маршрут Чирпан - Спасово - автобус на всеки час. Днес - до два пъти дневно; гара Зимница - Котел - автобус чакаше бълзите влакове на гарата /от София, Пловдив,Бургас и Варна/. ?Днес...
  • 33 Guano Apes

    20 2 Отговор
    Когато не си продаваш нац. интереси на западните и имперялисти те обявяват за дикратор и слугите платени им раздухват пропаганда!
  • 34 ХАН КРУМ

    12 1 Отговор

    До коментар #12 от "РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ":

    КАКВО ТОЧНО ИСКАШ ДА ТИ КАЖАТ ЧЕ,:ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ ОБВИНЕНИ СИ ИМАТ ПРЕКИ НАЧАЛНИЦИ–ВИЦЕ ПРЕМИЕР ПО СИГУРНОСТТА И МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА, НАЧАЛНИК НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ/ПОКАЗАХА ГО ГОЛ/ИМА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС,ИМА СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ–ДА ГИ ПРИВИКВА ГЕШЕВ И ДА ПИШАТ–КАК СА ГИ ПРОВЕРЯВАЛИ ,КАК СА ГИ КОНТРОЛИРАЛИ,КАК СА ГИ АТЕСТИРАЛИ, КАК СА ГИ ИЗДИГАЛИ КАДРОВО И Т.Н.

    Коментиран от #48

  • 35 Да бе

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "пфу":

    Да бе , мислел да духва от БГ-то , ама си загубил КНИЖКАТА за ФЪРЧИЛОТО , нямал и винетка !!!
  • 36 Инфоексперт

    11 1 Отговор
    Доста глупава статия от неук, безхарактерен и самодеен специалист скимтящ от измислената си камбанария на всевсезнайковщина. Абе Мигльоооо, до кога с тая журналистическа самодейност, беее? Или мислиш цял живот така да я караш - змигаш на парцали, плещиш каквото си попрочел и подочул и тумбалумба шнека на простотията бълва кофи боклук, който никой, никога не помни.
    А, кажи за какво я написа тая дришнякавица. За стотинки, нали?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Сапун

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "пфу":

    Ще правим с такива като теб!
  • 39 хахаха

    7 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: съдействащи на недемократичния кремълски режим

    и как реши тоз списувател, че е недемократичен? Путин е избран, Думата е съставена след парламентарни избори, в нея има много партии и фракции...не знам какво мисли, че е демокрация петърчо...може би демокрация е "нашите" да са на власт?
  • 40 ФАКТ

    11 11 Отговор
    ...руснаците вън от България,,ДА ОСТАНАТ САМО ЖЕНИТЕ ИМ..:)..бутат се навсякъде...те не разбраха ли че ние не искаме комунисти на власт..жалко че ония Путин го имах за пич....но да вкараш в затвора единствения си политически конкурент...ме обеди че в тази русия наистина са тотални диктатори...явно там думата демокрация им е много далечна..а какво ще стане ако в всички държави всяка управляваща партия или президент или министър почне да вкарва в затвора опонентите си...????..защото Путин именно това направи..урежда си предварително печелене на изборите..премахвайки единствения си конкурент...освен това не мисля че е нормално един президент да е 20 години на власт...ЦЯЛА РУСИЯ ДА БЕШЕ ПОЗЛАТИЛ ПАК НЯМАШЕ ДА ГО ИЗБИРАТ ТОЛКОВА ПЪТИ А НЕ ВИЖДАМ РУСИЯ ДА Е ЗЛАТНА ИЛИ БОГАТА ДЪРЖАВА ....ЯВНО НЕЩАТА ОПИРАТ ДО ДИКТАТУРА..БРУТАЛНА МАФИЯ И КОРУПЦИЯ....
  • 41 ФАКТ

    8 12 Отговор
    ,, И ТЪЙ КАТО СЕГА РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ АМЕРИКА..САМО ДА ВИ СВЕТНА..ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ПУТИН С НАВАЛНИ..Е СЪЩОТО ВСЕ ЕДНО СЕГА БАЙДЪН ДА ВЗЕМЕ ДА ОПАНДИЗИ ТРЪМП..ЩОТО МУ СЪЗДАВАЛ ПРОБЛЕМИ..ИЛИ ОБРАТНО ТРЪМП ДА БЕШЕ ОПАНДИЗИЛ БАЙДЪН ЗА ДА НЯМА КОНКУРЕНЦИЯ,,,ДА АМА ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ СЛУЧВА ТАМ..А СЕ СЛУЧВА КЪДЕ..??? В ВАШАТА МИЛА РУСИЯ...КОЙТО НЕ Е С МЕН...АЙДЕ У ПАНДЕЛАТА..ТОВА СЕ СЛУЧВАШЕ В ЕДИН ПЕРИОД КОЙТО НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ НАРИЧА КОМУНИЗЪМ,ДИКТАТУРА И ПРОСТАЩИНА...А ВИЕ РУСОФИЛИТЕ ДОРИ ЗАЩИТАВАТЕ ПОСТЪПКАТА НА ПУТИН..СЪЖАЛЯВАМ..НО САМО ДА ВИ ПИТАМ..АКО ВИЕ БЯХТЕ НА МЯСТОТО НА НАВАЛНИ..И ВИ ОПАНДИЗЯТ ЗА ТОВА ЧЕ СТЕ ПРОТИВНИК НА НЕЧИЕ СИ УПРАВЛЕНИЕ..ПАК ЛИ ЩЯХТЕ ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ..???...ДЕФАКТО ПУТИН ПРЕДЛАГА ИЗБОР НА НАРОДА.МЕЖДУ "НЕГО" И "НЕГО"...ДАМЕК ИЗБОР НЯМА...ИЛИ ГЛАСУВАТЕ ЗА ПУТИН ИЛИ ЗА ПУТИН..ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ДРУГ НЯМА..:) ИГАТИ И ИЗБОРА ИГАТИ И ЧУДОТО..:)

    Коментиран от #53

  • 42 Marinov

    10 5 Отговор
    Май и това си е Поредния КЬОРФИШЕК и ИБРИКЧИЙСТВО на Властимащите! Това че некой ходи в нечие Посолство, Че контактува и подържа връзки с Персонала на Посолство, Че ОБСАЖДА, ДИСКУТИРА с техни Представители вътреши за Страната Въпроси и т.п. НЕ Е НИКАКВО Законово Нарушение ако ИЗРИЧНО в ТЯХ НЯМА ДОКУМЕНТИ и неща РЕГИСТРИРАНИ като САКРЕТНИ или СТРОГО САКРЕТНИ! От публикациите за Съдебното заседание се вижда че такива Прокуратурата Не е Представила а Факта че Съда е Заседавал чак до Сутринта показва че Няма представени УБЕДИТЕЛНИ Доказателства и май се ДЕЙСТВА Отново на ЮРУШК! Май си е поредната ИЗБОРНА Манипулация за Печелене на Лекториат !
  • 43 ФАКТ

    7 10 Отговор
    ..ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС..АКО ТОЛКОВА ХАРЕСВАТЕ РУСИЯ..И СМЯТАТЕ ЧЕ ДА СМЕ ТЕХНИ РОБИ Е МНОГО ХУБАВО..ИСКАМ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ. НА ЕДИН ЛЕСЕН ВЪПРОС..ЗАЩОТО ХИЛЯДИ РУСНАЦИ СА СЕ ИЗСЕЛИЛИ ОТ РУСИЯ И ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ..????,,ЗАЩОТО Е МНОГО ХУБАВО ТАМ ЛИ..???..А ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА ХИЛЯДИ АМЕРИКАНЦИ ИЛИ РУМЪНЦИ ПРИМЕРНО....ДА СА ИЗБЯГАЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА СИ ЗА ДА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ..??..ДА СТЕ ЧУЛИ АМЕРИКАНЕЦ ДА Е ИЗБЯГАЛ ОТ АМЕРИКА ИЛИ НЯКОЯ ГОЛЯМА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЗА ДА ОТИДЕ В РУСИЯ,,,,????АЗ НЕ СЪМ,,,АМА СЕЩАМ ЗА МНОГО РУСНАЦИ ИЛИ РУСКИНИ ОТИШЛИ ДА ЖИВЕЯТ В АМЕРИКА ИЛИ НЯКЪДЕ ПО ЕВРОПА ЗА ДА ИЗБЯГАТ ОТ "ВЕЛИКАТА СИ" ДЪРЖАВИЦА.....СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА..И ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ...?????...ЗАЩО САМИТЕ СИ РУСНАЦИ ЩЕ БЯГАТ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА И ЩЕ СЕ ПРЕСЕЛВАТ В ЕВРОПА ИЛИ АМЕРИКА..АКО В РУСИЯ ИМ Е ДОБРЕ..????????????????????????????...А ВИЕ УМНИТЕ КОМУНИСТИ..РЕВЕТЕ ЗА РУСИЯ..Е КЪДЕ Е ЛОГИКАТА НЕ РАЗБИРАМ...ПО ТОЧНО КЪДЕ ВИ Е АКЪЛА СЕ ПИТАМ...???

    Коментиран от #51

  • 44 Хахаха

    2 1 Отговор
    Дааа, а ще плащате вие за техния кеф. За голямо съжаление.
  • 45 РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ

    5 1 Отговор
    ТО В ПОСОЛСТВОТО НА РУСИЯ НЕ ОСТАНАХА....СЛУЖИТЕЛИ....
  • 46 Правото на ЕС

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "!!!?":

    eшeниeтo нa ECПЧ пo дeлoтo „Муcтaфa cрeщу Бългaрия“, cъдът в Cтрacбург пocoчвa, чe „вoeннитe cъдилищa трябвa дa упрaжнявaт cвoятa юриcдикция caмo cпрямo члeнoвe нa cъcтaвa нa въoръжeнитe cили, извършили вoeннo прecтъплeниe или диcциплинaрнo нaрушeниe“, a „прaвoмoщиятa нa вoeннoтo нaкaзaтeлнo прaвocъдиe cлeдвa дa ce рaзпрocтирaт върху цивилни лицa eдинcтвeнo при нaличиe нa нaлoжитeлни причини“. „Нeзaвиcимocттa и бeзприcтрacтнocттa нa тeзи (бeл.: вoeнни) cъдилищa, cъдeбнитe прoцecи cрeщу цивилни лицa или вoeннocлужeщи, oбвинeни в ceриoзни нaрушeния нa прaвaтa нa чoвeкa, и гaрaнциитe зa cпрaвeдлив прoцec в тeзи cъдилищa, ca cилнo прoблeмaтични“, кaзвa ce в зaключeниeтo нa рeшeниeтo.
    Или нищо от това което е направила прокуратурата и военния съд не са доказателства и решение на легитимен орган от ЕС!
  • 47 Marinov

    6 0 Отговор
    Пази БОЖЕ България от ИБРИКЧИИ!
  • 48 РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ

    3 4 Отговор

    До коментар #34 от "ХАН КРУМ":

    ТЕ СА ШПИОНИ.....И ПОСЛЕ ПОДЧИНЕНИ.....ТИ ДА НЕ ИСКАШ ШПИОНИНА ДА ОТИДЕ ДА КАЖЕ НА ШЕФА СИ....КВИ ГИ ВЪРШИ...ИЛИ ШЕФА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПРОКУРОР СЛЕДОВАТЕЛ.....
  • 49 РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ

    2 6 Отговор

    До коментар #18 от "Yamaha":

    ТВА ДА НЕ ТИ Е ДА СИ КУПИШ АРПАДЖИК ОТ ПАЗАРА, ИЛИ НОВ МОСКОВЕЦ ОТ...МОСКВЕ....АМЕРИКАНСКИТЕ БОЙНИ МАШИНИ ИДВАТ....И ВИЕ ДРУГАРИ ЩЕ ГИ ВИДИТЕ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ КАК КАЦАТ В....ДОБРОСЛАВЦИ.....И ЩЕ ГИ...ПРИВЕТСТВАТЕ
  • 50 Ромел

    4 4 Отговор
    Правилно е да ги опандизят Не може да си шпионин за 2000 долара на месец Ти си тъпа фуражка кокошкар и срамиш пагона за жълти стотинки За гавра с пагона се полага военен съд и разстрел НЕ ЗА ШПИОНАЖ А ЗА ГАВРА С ПАГОНА ТЪПИ ФУРАЖКИ
  • 51 Обяснявам

    5 1 Отговор

    До коментар #43 от "ФАКТ":

    - а е и лесно за проверка -преобладаващата част от тези руснаци имат достатъчно пари, за да си купят престижни имоти в България - на два часа път, хубаво лято, близък език. А що се отнася да е - и и-мигрантските потоци - щом е толкова хубаво и сме европейци, колко милиона българи са зад граница? А Русия е една от страните с най-много имигранти /ако правиш разлика между е и и.../
  • 52 чалма тв

    1 1 Отговор
    А аз си мислих че ДПС е петата колона..
  • 53 Знаеш ли

    8 2 Отговор

    До коментар #41 от "ФАКТ":

    какво е "лакърдии"? Писаното от теб е илюстрация. Тръмп и Байдън са президенти , а Навални е финансов престъпник - и аналогията е несъстоятелна. Позната тактика - навремето завадняците прилагаха подобна спрямо НРБългария - случаят Антонов, ако си спомняш...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Келешо Гешо

    3 2 Отговор
    Турците ще го обесят защото след 5 години няма да има Държава с име България защото престъпникът Бойко Борисов първо я окраде и после я продаде на Ердоган и Българите ако не се потурчат ще се лекуват от Ковид 2026 и без чип с противоотрова ще са пътници
  • 56 Телевизията

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "!!!?":

    Ами съветска няма как да гледаме, ама много по добре да гледаш руска ТВ отколкото помиите по нашите ТВ-та. Във всяко едно отношение – филми, научнопопулярни и познавателни предавания, новини, развлекателни и всякакви други и при това с по-кратки и по-малко тъпи реклами от нашите. Съветвам те и ти да погледаш и ще ти хареса повече отколкото предполагаш, ако хващаш малко руски де.
  • 57 Next

    4 2 Отговор
    Прокурорските гьонсурати да разследват бандитбою за крадени пари и оръжие, за нелегални сделки.
  • 58 Шайба

    4 2 Отговор
    Не мога да разбера какво толкова шпионират тука при положение,че държавата ни е в поза партер при това със смъкнати до долу гащи,нищо тайно не е останало,по гол г*з сме дето се вика или може би тези са някакви политически воайори,иначе не си го обяснявам
  • 59 където

    2 4 Отговор
    е стъпила просия, там е беднотия и простотия. Източна Европа - бедна, западна Европа - богата. Навсякъде по света е така. Ако някой от русофилчетата не е съгласен - да даде пример, за да се посмеем.

    Коментиран от #62

  • 60 МДТ

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГРУ":

    Предатели
  • 61 Русофил плюс

    8 0 Отговор
    Eднo врeмe иcтинcкитe шпиoни ce лoвяхa и бeз мнoгo шум ce зaтвaряхa и пocлe, eвeнтуaлнo, ce рaзмeняхa. Тaкa бeшe и нa Зaпaд, и нa Изтoк. Бeз cъмнeниe, шумът кoйтo вдигaмe ceгa e рeжиcирaн. Днec Бългaрия e рaзгрaдeн двoр и нaиcтинa e мнoгo cъмнитeлнo кaквo тoлкoвa ce шпиoнирa? Cлeд кaтo в Бългaрия имa итoричecки caнгтимeнти към Руcия и в рeзултaт - мнoгo руcoфили - НAТO пък дa cи прaви cмeткaтa кaквo cпoдeля c нac. Нo aкo идeятa e дa ce cтрecнe и нaкaрa бългaринa дa рaзлюби Руcия, зa дa мoжe Бългaрия дa ce прeвърнe в плaцдaрм cрeщу нeя - тoя aтлaнтичecки нoмeр нямa дa минe! Нитo eдин бългaрcки вoйник нe e и нямa дa тръгнe cрeщу Руcия - тo ceгa и вoйницитe ca ни мaлкo и бeз тoвa. Иcтoриятa e пoкaзaлa, чe вceки път кoгaтo вървим прoтив Руcия, cтигaмe дo зaдънeнaтa улицa "Нaциoнaлнa Кaтacтрoфa". Тoвa ca фaктитe, зa cъжaлeниe. Нo, oчeвиднo, ниe никoгa нямa дa ce нaучим.
  • 62 Ляв плюс

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "където":

    Ми що е още бедна Източна Европа като повече от 30 години не е с Русия вече? А ти да не би да си мислиш случайно, че България сега е по-богата от преди 30 години. Я кажи, че аз да се посмея....

    Коментиран от #66, #67, #68

  • 63 сащисан

    4 1 Отговор
    Не са шпионски скандали у нас, когато са хванали някои да шпионират за Русия, защото всеки знае, че това е нагласено по поречка.
  • 64 Минувач

    2 0 Отговор
    Заголените задници едни на изток други на запад ни се представят за български политици и политика!
  • 65 РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ

    2 0 Отговор
    РАДЕВ, НИНОВА, РУСОФИЛИТЕ МЪЛЧАТ ......ЗА ШПИОНИТЕ
  • 66 РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ляв плюс":

    С КВО БЪЛГАРИЯ Е ПО ЗЛЕ ОТ ВРЕМЕТО А ...СОЦА
  • 67 Коя

    1 2 Отговор

    До коментар #62 от "Ляв плюс":

    от източно евопейските държави не е поне 20пъти по-добре от тогава бе смехурко. $30 заплата беше през 89-та за всички - 200 -300 лв. при курс 1:10. Една година по-късно официалният курс беше 1:20. Аз съм го живял това. Не ми го е разправял дедо ти, дъртия комунист. Аре почвай да се смееш.
  • 68 Има

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Ляв плюс":

    едни места с много плюсове. Там ви е мястото на вас, левите такива.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Неразбрал

    1 0 Отговор
    А бе, Пешко, ти да не си и модератор?