Last news in Fakti

31 Март, 2021 16:42 7 232 98

"Нови протести, ако след изборите няма промяна. Ако и те не помогнат - напускам България"

  • протест-
  • бойко борисов-
  • избори-
  • румен радев

А какво ще се случи след изборите, ако отново се стигне до правителство с т.нар. партии от статуквото?

"Нови протести, ако след изборите няма промяна. Ако и те не помогнат - напускам България" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Слави Трифонов е пореден Бойко Борисов", "Омръзнало ми е от шуробаджанащина", "Ако след изборите няма промяна, ще има нови протести. Ако те не помогнат - емиграция": А. Детев разговаря с трима млади българи за изборите.

"Ще гласувам, разбира се. За управляващите - не ме разбирайте погрешно, не съм им фен, но опозицията не се е доказала. Предпочитам това, което вече така и така познавам, дори да не е най-доброто". Казва ми го мъж на средна възраст на столичния булевард "Витоша". Допълва, че е подкрепял част от протестите от лятото на 2020, но въпреки това ще даде своя вот за управляващите, следвайки максимата "по-добре познатото зло".

Кой е "по-малкият дявол"?

Много от младите хора, които миналото лято излязоха на улиците в България и по света, за да поискат оставката на Бойко Борисов и Иван Гешев, са на друго мнение. "Най-тъжното е, че хората отиват на поредните избори с нагласата, че нищо няма да се промени", казва Атанас Терзиев. Той е на 27, работи като експерт по дигитален маркетинг. Бил е на протестите и отново е готов да излезе по площадите. "Много силно вярвам, че трябва специалисти да управляват тази страна, а не подставени лица", смята той.

"Омръзнало ми е от шуробаджанащина", казва Ива Ценкова, също на 27. Тя е следвала и работила в Австрия, но е избрала да се върне в България. "Всичко това е демотивиращо, но пък същевременно те кара да гласуваш за някаква политическа алтернатива и да не подкрепяш статуквото".

Мръсна дума ли е "политик"?

"Един приятел ми каза, че ще гласува за Васил Божков - така и така никой не ставал, поне да е забавно. Не знам как да коментирам", споделя Ива.

За много от гласоподавателите, които искат промяна, именно разбирането, че "всички са маскари", се превръща в препъникамък. "Винаги го има това клеймо да си политически кандидат", казва Димитър Димитров. Той е на 29, следвал е във Великобритания, но преди шест години решил да се върне в България за постоянно.

Димитър участва активно в миналогодишните протести, а преди старта на предизборната кампания получава покана да се включи в листите на "Демократична България" и приема. "И ти ли искаш келепир? Недей така, ще се изцапаш" - това му казвали познати. "Не искам да видя келепир, убеден съм, че политическото участие, особено на младите хора, е важно. Вярвам, че има смисъл от тази борба", изтъква Димитър. "Тя не е от днес за утре. Тя върви от много години и ще продължи дълго. За мен е важно всеки, според своите възможности, време и умения, да допринася за това ние да бъдем по-демократично, по-свободно, по-образовано и критично мислещо общество."

Безпринципни коалиции и "исторически компромиси"?

Качвам се в такси от центъра на София. "Вие за кого ще гласувате", пита ме таксиметровият шофьор и допълва: "Аз например се чудя - между Мая, "Да, България", "Възраждане" и Русофилите".

Според повечето социологически проучвания следващият парламент ще бъде фрагментиран, а управляващо мнозинство ще се сформира трудно. "Със сигурност не трябва да се правят безпринципни компромиси. Вярвам, че в моята формация ще бъдат защитавани заявените вече приоритети и тази последователност няма да се изгуби", споделя Димитър. "Възможно е да има нови избори, възможно е да се създаде някакъв вид програмно или експертно правителство. Това, което смятам, че няма да бъде допуснато от българския народ, е отново да имаме правителство с господин Бойко Борисов начело", категоричен е той. "Борисов е изчерпан, делегитимиран и вреден за българския обществен и политически живот".

27-годишният Атанас Терзиев обаче се пита: "Ако дадем шанс на Демократична България, не виждам с кого могат да се коалират. Ще бъде изключително демотивиращо за техните гласоподаватели, ако се коалират с някоя партия на статуквото."

"Трифонов е като Борисов"

А партията на Слави Трифонов? "Слави Трифонов за мен е олицетворение на мутробарока и на нещата, които не съвпадат с моя морален компас и разбирания", казва Ива. Атанас споделя нейното мнение: "В себе си той събира държанието на всички политици в България през годините, както и всички негативни образи от обществото, които не искаме да виждаме". Двамата отново се връщат към въпроса за експертността. "Той е пореден Бойко Борисов - нямам образованието и компетентността да управлявам, но хората ме обичат и затова ще се впусна в политиката", смята Ива.

А какво ще се случи след изборите, ако отново се стигне до правителство с т.нар. партии от статуквото? "Протести. Ако и те отново не дадат резултат - емиграция", заявява Атанас. "Аз продължавам да се надявам, че нещата ще се променят", споделя Ива. "Иска ми се да имам директен отговор, но просто го нямам."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арх Михаил

    72 21 Отговор
    Бою затова е КЪРЛЕЖ , ЩОТО ТРУДНО ЩЕ СЕ РАЗКАРА КРЪВОПИЕЦА БЪЛГАРСКИ! Не се отказвайте и след изборите , той това иска с фалшификации и купен вот да изгони всяка опозиция. Няма да му се дадем докато не го бутнев в пандиза и герб не бъде тотално сринат със земята!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Овчарник

    16 61 Отговор
    който гласува обрича на мизерия, дълг и недостиг децата си и всички останали.... Спрете да им вярвате... Е спасението... Всички са измамници.

    Коментиран от #8, #64

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шишо

    42 3 Отговор
    На добър час.

  • 5 КОТарАК

    70 15 Отговор
    спокойно деца-по всичко личи че ще има служ. кабинет. просто излезте и гласувайте

    Коментиран от #38

  • 6 доган

    69 14 Отговор
    Трудно се свалят мафиоти, така са се окопали. Но трябва да се махнат.
  • 7 Абв

    16 8 Отговор
    ВЪРВЕТР НА МА..... СИ
  • 8 КАЗАХ

    57 24 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    който не гласува е съучастник на мръсната шайка гроб дпс и изпражнението с каскета !!!!!

    Коментиран от #67

  • 9 Рошко

    16 26 Отговор
    Няма изгледи за промяна, със стари @урви нов бардак не става
  • 10 ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР

    43 22 Отговор
    На най ПРЕСТЪПНО и КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ДИКТАТОР бойко методиев борисов и коалиции престъпници симеонов, марешки, ШИШИ ПЕЕВСКИ И БУХАЛКА КАСКА ГЕШЕВ. ВИЕ СТЕ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСЪПНА ГРУПИРОВКА, СЪЗДАДЕНА САМО ЗА КРАЖБИ И ИЗМАМИ. ЗАТВОРА ВИ ЗОВЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН БЕЗБОЖНИЦИ ТАКИВА НАГЛИ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 11 казах

    45 22 Отговор
    Слави Трифонов е едно чалгарско мекере, което ще подкрепи Борисов.

    Коментиран от #19

  • 12 Кокорчо🙄

    34 4 Отговор
    Трябва революция и ти в световен мащаб, не корпорации да управляват света и смъртно наказание за корупция, като ще си политик ще вземаш заплата само като политик а не да цоцкат от няколко места по няколко заплати, и то не какви да са ?
  • 13 Синът ти

    15 3 Отговор
    Кой му даде правото на тоя да коментира. От утре да не съм те видял интригантко. Вместо да се радваш на последната си пролет ти се изказваш.
  • 14 Аз Я напуснах...

    21 21 Отговор
    Няма да чакам.Живея в град като слънце,красиво,поддържано,няма безработица.Къщата не е лукс но е красива с градинка,палма, череши и цветя.Построихме си живота.Да чакам илюзии?Не- Благодаря.

    Коментиран от #30, #33, #34, #52

  • 15 Ако си млад

    21 27 Отговор
    трябва да си много наивен да си мислиш, че в тази територия ще се промени нещо. Само си губите времето. Бягайте на където ви видят очите. Ние дъртите ще си умираме тука тихичко.

    Коментиран от #24, #44

  • 16 От 1989

    23 26 Отговор
    До днес само лъжи.....аз напуснах също.Заплатата стига.Че и остава....След като купихме къща.След като изплащаме 2 нови коли и когато съм в магазина не се питам ще ми стигне ли сметката в банката значи не съм (сме)зле.В болниците всичко е ОК.Лекарствата са безплатни (на базата на осигуряването).За всички хора.Е,няма същите тиквени семки като в БЪЛГАРИЯ но ще го преживея.

    Коментиран от #32

  • 17 А стига....бе

    14 16 Отговор
    Да вземем символиката на числата когато разцепеш 28 на две, получаваме 14 та Божков с N14 ще разцепя тиква с N28 ...подчертавам не съм фен на Божков,но в краен случай е по-малкото зло от Боки!

    Коментиран от #22, #27

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гфх

    17 7 Отговор

    До коментар #11 от "казах":

    Големи пророци се навъдихте. Знаете, че никога няма да се случи, но нали ви се плаща да пишете глупости, тролчета недни.
  • 20 Xaxa

    19 20 Отговор
    От всичките единствено Божков застана зад думите си че ще ги вкара в затвора! НЕ съм му фен,но врага на моя враг е мой приятел!

    Коментиран от #39

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гадове

    17 11 Отговор

    До коментар #17 от "А стига....бе":

    Гласуваш за черепа, получаваш още от същото. Ако събере един процент, въпреки че му е много, тези гласове отиват към Герб и БСП. Математика
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Сигурен

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "А стига....бе":

    Ли си,че е по малкото зло?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 а бе

    22 8 Отговор
    СЛАВЧО НАИ ДОБРЕ СИ ХОДИ В УЧИНДОЛ ДА САДИШ ДОМАТИ ЗА ТОВА САМО СТАВАШ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАШ
  • 30 Смешник

    29 7 Отговор

    До коментар #14 от "Аз Я напуснах...":

    За да живееш в град, като слънце, някой се е борил, умирали са хора за да отидеш на готово и да плюеш. Ако и ние се бориме, както другите, нашите градове също биха били, като "слънца". Лесно е, когато някой е свършил мръсната работа, вместо теб. Мислите си, че сте хванали бога за рога, ще те разочаровам вечно ще бъдеш чужденец.

    Коментиран от #95

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Не идвай за зъб

    26 8 Отговор

    До коментар #14 от "Аз Я напуснах...":

    И аз така направих, бях бял роб, но напуснах чужбина. Сега живeя в моята България, в грaд кaтo cлънцe,крacивo,пoддържaнo,с малко бeзрaбoтицa.Къщaтa нe e лукc нo e крacивa c грaдинкa,без палма, но с чeрeши и цвeтя.Пocтрoихмe cи живoтa в Родината.Дa чaкaм илюзии и се трепя навън?Нe- Блaгoдaря.

    Коментиран от #76

  • 34 Хахаха

    20 3 Отговор

    До коментар #14 от "Аз Я напуснах...":

    В градовете слънца само за гастарбайтери размитат:))) Само не ми казвай, че си в Западна Турция /бивша Германия/ или в африканска Франция че ще умра от смях:)
  • 35 ира

    6 6 Отговор
    Напуска България. Излял е Делю хайдутин... Банално.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Абв

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Наивник
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Прав ти път

    14 3 Отговор
    Всеки малодушник , има гарантирано право да си купи еднопосочен билет и да се не връща никога , поне ще си почистим малко държавата от такива ...
  • 44 Не е така

    19 3 Отговор

    До коментар #15 от "Ако си млад":

    Ти може да си се предал, но хора като мен и др младежи не сме се предали ! И не, не сме наивници, а вярващи ! А вярата е даване на твърда увереност в неща, които не са се случили ... Борбата е вечна . Подтоянно трябва да се бориш със злото, както и с това да си добър,морален и т.н. Животът е ежедневна борба във всеки аспект. А точно заради такива поколения набори апатични 60-70 година раждани и предали се без бой сме на тоя хал.

    Коментиран от #83, #85, #92

  • 45 Недъгавихора

    18 3 Отговор
    ВСЕКИ НИЩОЖНИК ИМА ГАРАНТИРАНО ПРАВО ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ СЕБЕ СИ , И ХАЙДЕ НА СЛУКА

    Коментиран от #86

  • 46 Знайко

    20 5 Отговор
    Първо хората трябва да разберат, че у нас Тиквата не управлява сам. Тиквата, не е господар, той е лакей. Да депутатите на ГЕРБ са ЛАКЕИ, но на ТИКВАТА ЛАКЕЙ на ЗАДКУЛИСИЕТО. Господаря не е един единствен човек, господаря е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА. Второ 27-35 годишните млади хора нямат нужният житейски опит за да бъдат депутати и министри. Нека поработят 10 години нещо в реалния живот извън политиката, държавната администрация и висшите учебни заведения. Нека поработят в частния сектор поне 10 години да видят какво е държавните търтеи и бизнесвени робовладелци да ги изискват до последна капка кръв и тогава да влизат в политиката. Вече надхвърлили 40 годишна възраст и станали зрели хора. От друга страна заради лошото наследство на комунизма е добре родените преди 1969 г. да са под 20% от депутатите у нас. И някъде след 65-67 годишна възраст политиците трябва да се пенсионират. И да оставят следващото поколение да си подрежда само живота, без да му се бъркат много, много.
  • 47 анонимен

    15 0 Отговор
    Лошото е,че много Българи имат интерес да ни управляват тези заради сигурно се досещате ! Няма как да се оправи нещо след като то не се промени от корена !!! Едва ле Левски щеше да е доволен от това ако беше жив ...
  • 48 ХайлАдолф

    19 4 Отговор
    Приветствам решението на всички ревливи не оринентирани момченца да напуснат България с еднопосочен билет и да се не връщат . Браво момченца , тук на никого няма да липсвате .
  • 49 Хайде пътя

    17 6 Отговор
    И тримцата ревящи ,като моми ,да хващат бухчичките от село и да заминават от сега , тук няма да липсват на никого

    Коментиран от #56

  • 50 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 20 Отговор
    С тези Глуповини,няма да откажете хората да гласуват за Слави!Малко говори,и Много работи!Доказа,че го бива и екип да Ръководи!Няма слабости,и Коренът му е ЯК!За разлика от борисов ,Слави цял живот е от Моята страна на Бариерата!Тоест никога не е бил Държавен Бюроклат!Ето ,защо макар да не съм гласувал от 94г ,тогава ме.......за последноДс...Сега сам отивам да дам Вот на ИТН ,и очаквам тя да Направи,заедно с мутри Вън ,нужната промяна!А,после отивам на ЛЕвурда!Първо през училището,ако трябва намо да отида нагоре за Левурда!
  • 51 Пакеврейчета

    9 2 Отговор
    Поредния зле скроен платен предизборен вкислоч от ционистката Дойч Зелце , ма кой ли ги чете тия бръщолевения .
  • 52 готованец

    14 1 Отговор

    До коментар #14 от "Аз Я напуснах...":

    Най-лесно е някой да ти измете, да подреди и "без да чакаш" да се пльоснеш наготово....
  • 53 ХайлАдолф

    16 4 Отговор
    Каква радостна новина , явно всички малодушници и готовани мързеливи са решили да напуснат България веднъж и за винаги . А ние , които оставаме за да решаваме сами живота си ви приветстваме , защото няма на никого да липсвате . На добър час ревливки ...

    Коментиран от #66, #78, #89

  • 54 Ел Греко

    1 4 Отговор
    Интересно. Как ли би коментирал това Санта Клаус? Пак ли гърците са му виновни. И що така древните траки се разбягват от територията? А, Санта?
  • 55 карадочев

    10 2 Отговор
    ако до всяко едно гербаво същество застане поне още едно,тогава предвиждам такъв колапс и погром,че няма да викам дано!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 име

    8 1 Отговор
    плъховете и потъващият кораб....младите са тарикати. някои си мислят , че са само българи.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Няма лошо

    11 2 Отговор
    Ами лошо нЕма , тя конституцията на България ,гарантира правото на всеки да си купи еднопосочен билет и да не се връща , та нека трите ревли, да си упражнят законното право, ида не ни занимават със сълзливите си мелодрамки ...
  • 60 Хайде камшика

    12 5 Отговор
    Бийте си камшика и не се връщайте , на никого няма да липсвате .
  • 61 Нали

    10 1 Отговор
    Докато се държим за шлифера на Германия и някакво си вкиснало зеле да ни поднася простите си статийки ще сме в трета национална катастрофа.Предишните две пак бяха заради съшите женчовци немците
    Тях даже жени ги управляват
    Къде намерихте човек който стачкува и подкрепя Борисов?
    Ви журналистите от Дойче вкиснало зеле наистина живеете някаде на луната
  • 62 ФАКТИ :

    14 0 Отговор
    Простите, но ХИТРИ турци и цигани гласуват масово и вкарват в общинската и държавна власт своите бейове и барони и те успешно обслужват електората си и обръчите от фирми на ДПС.
    Традиционните партии имат интерес недоволните от управлението да не гласуват, защото техните твърди електорати ги избират отново и отново нищо, че реално те не представляват по-голямата част от народа.

    Българино "опичай" си акъла, че инак ще загубиш и земята и държавата си !

    От бележника на Левски : "НАРОДЕ ????".
  • 63 Юсюдзф ьг

    4 13 Отговор
    Партията на Дългия ще се събере с ГЕРБ или ще го изиграят като някакъв цирк с разцепление. Не гласувайте за него в никакъв случай. Гласувайте за БСП, Божков, Манолова или АБВ но в никакъв случай за ГЕРБ, Слави, ДПС, ВМРО, Воля, НФСБ или Христо Иванов.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Gowo

    1 0 Отговор
    Интересно мислене демонстрират младите.....,,Убаво ми е да ме тъпчат.Така се чувствам човек."...Дали пък нещо не е от гена.Нещо от храните и въздуха през последните 25 години.
  • 66 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #53 от "ХайлАдолф":

    Прав си, но не трябва да се обобщава за всички. Повечето хора, които са навън не разсъждават, като тези глупаци, дето пишат колко са велики чужденци навън. Повечето не сме тръгнали от много хубаво и се опитваме да се бориме рамо до рамо с вас, който със каквото може. Голяма част от хората навън, ще се завърнат. Трябва още малко, за да се преборим за справедлив изборен процес и чрез него да сложиме правилните хора на правилните места. Тогава много от тези предатели, който пишат глупости, първи ще се приберат по родните си места и ще говорят съвсем други работи.

    Коментиран от #72

  • 67 Голем смях

    8 13 Отговор

    До коментар #8 от "КАЗАХ":

    Аз ще гласувам ..но за ГЕРБ.Както и цялото ми семейство и роднините.Нали това е демокрацията.Все пак не мога да гласувам за Бибиткян,Мая или Курнелия.

    Коментиран от #74

  • 68 Проктолог народен

    11 3 Отговор
    Пак елементарна пропаганда, бил на протеста ама щял да гласува за тиквата щото било кофти с него ама го познавал, пък опозицията не я познавал. Абе Тиквари ли сте чокондури ли сте, всичкото ви напън е напразнен. Ще ядете БАХУР НАРОДЕН та бузите ви ще плющят.. Задните...
  • 69 гларус

    15 2 Отговор
    За гласувалите за Слави трябва да им се издава документ за завършен курс по простотия

    Коментиран от #71

  • 70 Човек от народа

    4 14 Отговор
    Аз и семейството и приятелите ми ще гласуваме за Изправи се мутри вън, за Има такъв народ и за Демократична България, защото уважаваме себе си, семейството си всички морални и демократични ценности, потъпкани от простака тарикат и крадец от Банкя наложил войнстваща та си простотия като някаква висша ценност и достойнство. На това ще сложим край на 4.4. За да имат децата на България Достойнство... Заклевам се!
  • 71 Жътваря

    3 8 Отговор

    До коментар #69 от "гларус":

    На герберастите вече ви е издаден. С вас никой не може да се мери, вие и малоумния банкянски тарикат сте Еталон по простотия, нахалство, наглост, злоба, и ограбване. Така, че не ми се прави на остроумен, не ти се получава. Жътвата иде!!!
  • 72 ХайлАдолф

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Гост":

    И ти си прав .
  • 73 Матракчи

    5 2 Отговор
    Ако искате промяна,живота да започне да става по хубав ГЛАСУВАЙТЕ!
    Гласувайте за който искате,само НЕ за тези които бяха в последния парламент.МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ !!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Аз за 11 гласувам

    1 1 Отговор
    Местан така каза за 11
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 НЕ ПРОТЕСТЪР

    7 0 Отговор
    ТВОЯ ГРЕШКА Е ЧЕ ДО СЕГА НЕ СИ НАПУСНАЛ БГ..НЕ СМЕЕШ, И СЛЕД ТОВА НЯМА ДА Е НАПУСНЕШ,ЗАЩОТО ЗНАЕШ ЧЕ ТАМ СЕ ИСКА РАБОТА А НЕ ДА СИ ВЕЕШ ЗАДНИКА ТУК И ДА СЕ ПРАВИШ НА ПРОТЕСТЪР,И СИ ЕДНО ЛЕНТЯЙЧЕ КОЕТО НЕ СТАВА ЗА РАБОТА..СТОЙ СИ ТУК ,НЕ СТАВАШ ЗА ТАМ.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 12345

    6 0 Отговор
    Фотограф на сватба:
    - И къде е нашата щастлива двойка?
    Един от гостите:
    - Ей ги там, булката с майка си!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 MainaTown

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Не е така":

    Евала!
  • 84 къде бе

    7 0 Отговор
    И къде ще ходиш. като напуснеш България?
    В "дойче веле" да плюеш срещу нея?

    Аре запазете си ултиматумите и запретвайте ръкави.
  • 85 подмяна на вота

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Не е така":

    Един приятел, '62 година раждан, през 90-те по време на протестите срещу Виденов му счупиха главата полицаите, Сашо Диков го беше снимал окървавен в една линейка. Днес не иска да излиза на протести.
    Пробвайте се вие. Дано пък нещо се получи.
  • 86 БГ МАФИЯ В МС

    3 3 Отговор

    До коментар #45 от "Недъгавихора":

    Публикувано във факти.бг: ВСЕКИ НИЩОЖНИК ИМА ГАРАНТИРАНО ПРАВО ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ СЕБЕ СИ , И ХАЙДЕ НА СЛУКА . бойко РАЗБОЙКО НИЩОЖНИКА ЗА ТЕБ СТАВА ДУМА. КРАДЛИВ МИЗЕРНИКО ОСВОБОДИ НИ ОТ СЕБЕ СИ!!!! СЪД И ЗАТВОР ЗА ДИКТАТОРА ИЗЕДНИК!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Електра

    4 0 Отговор
    Честит празник на лъжата, пожелавам на Импекса, Мая Костинбродска, Ян Бибиткян, Кауна, Гнома и Ристю, да лъжат още повече тоя все още глупав, и умен народ... АКО ПО ГОРНИТЕ ДОКАЗАНО КРАДЛИВИ КРЪВОПИЙЦИ, НЕ СА СТАТУКВОТО, НЕ БЛАГОДАРЯ...
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Иван

    5 0 Отговор
    Кой си ти ??Народа гласува кой да управлява!!Като не ти харесва напускай и не се връщай!!Ходи да чистиш в Германия ,чакат те!! Никой не ти дава право да зовеш на бунт ако твоята партия не спечели .Народа определя .демокрация е не забравяй!!
  • 91 Знаменосец

    3 1 Отговор
    Протести, протести, протести до окончателното заличаване на г е р б...
  • 92 Само да питам

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Не е така":

    До къде я докара борбата със злото?
  • 93 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ВСИЧКИ СИ ПРАВЯТ НЯКАКВА СМЕТКА БЕЗ КРЪЧМАР. ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЯТ И С КРЪЧМАРЯ . БУКВАЛНО .ИМА ГО В ТРУДОВИЯТ СТАЖ , И С МНОГО СВИДЕТЕЛИ , КОЕТО НЯМА КАК ДА БЪДЕ ФАЛШИФИЦИРАНО .
  • 94 Сър Пичук

    2 3 Отговор
    ГЕРБ ще спечелят и ще направят правителство, независимо дали ВМРО ще влязат или не.
    Ще удържат до Президентските избори за да бутнат Радев, а след това ще има нови избори, защото Парламента и правителството ще са слаби, а ще има и много протести.

    Коментиран от #96

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 За да

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "Сър Пичук":

    спечели герб, ще трябва да излъжат с едни 700-800 хиляди гласа! Че ще излъжат е ясно, но с толкова е абсурд! Не ми се вижда и грам реална твоята прогноза! Отделно, ако герб спечели, ще е с измама и този път никой няма да ги остави! Не виждам, че е възможно това което казваш!
  • 97 Недъгавихора

    1 0 Отговор
    : ВСЕКИ НИЩОЖНИК ИМА ГАРАНТИРАНО ПРАВО ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ СЕБЕ СИ , И ХАЙДЕ НА СЛУКА
  • 98 Павел

    1 0 Отговор
    Ако наистина искаме промяна. Божков е човека, вземете правилно решение този път.