Last news in Fakti

10 Април, 2021 16:00 7 576 52

Слатински: Главният проблем на България е Злото

  • бойко борисов

Трябва ясно да поставим акцентите. Всички трябва да бъдат срещу Злото

Слатински: Главният проблем на България е Злото - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Някога ние се заяждахме с БСП, като я наричахме БСП (к).
Сега имаме БСП (К), сиреч на Корнелия. Това коментира във "Фейсбук" Николай Слатински.

Аз от БСП не разбирам, но поне за мен бе очевидно, че БСП си е избрала лидер, който няма да бъде припознат от социалистите.
Освен това К няма визия, няма стратегия, няма план и няма програма за съвременна и развиваща се България.

Но пак казвам - главният проблем на България е Злото. Всичко, различно от това Зло е добро за България, дори да е мъничко добро.
Затова не искам да говоря негативни и остро критични неща за партиите, които могат да изградят алтернатива на Злото.

Никоя от тях не е такова Зло за България, каквото е Злото.
Да, беше време, когато ние воювахме с БСП. Но от десет години в България има нещо много по-лошо от БСП. И това е Злото.

Трябва ясно да поставим акцентите. Всички трябва да бъдат срещу Злото.
Това Зло профука цяло десетилетие на България, ипотекира настоящето ѝ и капарира нейното бъдеще. Заклещи я в корупция и я затъна в блатото на Статуквото.
Това Зло е злото за България.

Нека най-сетне наистина да поставим акцентите точно. Злото на България вече поне 10 години не е БСП.
След изборния провал на БСП (К), за тази партия има само една конструктивна алтернатива - да подкрепя алтернативата на Злото..

Ако БСП (К) го прави, значи прави нещо добро за България.
След 31 години на Преход е дошло време БСП да направи нещо добро за България. Дали да го прави с К начело - това е въпрос на БСП. Въпрос на България е дали го прави или не.

Аз бих преглътнал всякакви недоверия и подозрения, ако видя, че някой подпомага изграждането на алтернатива на Злото, ако помага Злото да не се върне на бял кон и по-точно на черна джипка във властта.

Създаването на алтернатива на Злото е необходимото условие на България да ѝ бъде по-добре. Необходимото, но не достатъчното. Достатъчното условие е тази алтернатива да е по-добра от Злото.

Позволявам си лукса да се надявам, че всяка алтернатива на Злото е по-добра от Злото. Но искам алтернативата да не е само по-добра от Злото, а да е колкото се може по-добра за България.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отечествен Фронт

    73 33 Отговор
    Злото в България дойде със СДС и шпионите на Сорос които се укопаха във власта след 1989г! Слатински е седесар продажник.

    Коментиран от #43

  • 2 Последния Софиянец

    75 12 Отговор
    Тиквата и неговите Герговци кроят шапка на Корнелия.Гласят кабинет на ГРОБ и БСП.

    Коментиран от #10

  • 3 БАЙ Х@Й‼

    80 4 Отговор
    Проблема е в това, че няма нито един ДЕЙСТВАЩ политик получил ефективна присъда ‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼

    Коментиран от #12

  • 4 Добър текст

    48 28 Отговор
    Браво, Слатински!
  • 5 КОТарАК

    34 4 Отговор
    най-големия , основен проблем е че не се спазват законите. на следващите , дори и нищо друго да не правят а само това да съблюдават , сме се дръпнали от дъното за 1 мандат
  • 6 324

    53 9 Отговор
    Защо не се скриеш бе,. То пък вашето "ДОБРО" го видяхме да не говорим унизителните пози пред едноокият пират от плана Ран~ЪТ от 90 години да не говорим как разруши хте България по заповед на мръсниците отвъд океана или от ЕС.
    Най добре е всички от преди 30 години да се скрият и да не се обаждат, защото Злото го поканихте вие.
  • 7 пройчо

    17 2 Отговор
    100+ --тоя път,точно.....ще ви уврат кратуните,дано не стане късно.
  • 8 ТаУмВзе

    12 20 Отговор
    Тоя чичак, винаги ме разсмива. Кога в човешката история Злото не е било на власт? Бълнувай ефикасно е системата.
  • 9 tost

    29 11 Отговор
    Да, тиквениците си избраха 🎃за цар и 10 години бяха щастливи а сега без ТИКВА не могат да си направят,, тиквеник,,. Проблема е голям........ за някои 🤭.
  • 10 Който

    25 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    гроб копае , сам влиза в него !
  • 11 Гоце

    24 4 Отговор
    Битката за кинтите от Европа по плана за вьзтановяване започна. Всякакви по...мяри започнаха да се изказват и да дават акъл кое е зло и кое е добро. То не бяха "експерти", то не бе чудо.
  • 12 безпартиен

    20 2 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ Х@Й‼":

    Ами как да има осъден политик,когато всяка корупционна сделка се прелага и гласува от колективен орган на управление-НС,МС или ОбС!!!Отговорността е на колектива и с това се оправдават всички!А отговорността не е наказателна за колектива.Тя е политическа т.е никаква!Единствено вината е персонална,но лицето виновно за това винаги се крие зад решението на колективния орган и винаги бива оправдано!Справка--когото се сетите от политиците докарани до съд но не осъдени!
  • 13 Доктор ох боли

    19 3 Отговор
    Уууууууууу, тоя ме просълзи.Алтернатива на злото? На България да и е по добре? На българите бе тозииии, на българите.То голяма гонка по сърказъм и самосмешище. Както не знаех че има толкова разбирачи за коронавируса, то не бе певци, музиканти, актьори, политици, случайни и неслучайни, сега някви от ннякъде си се изказват. Къде бяхте да сега бре малкоумници? Аииииииидееееееее чъ
  • 14 Иван Грозни

    23 2 Отговор
    Хубави и трезви мисли от човек участник в разнебитването на държавата. Просто да не повярваш. Следва въпросът къде бяхте вие когато злото се раждаше и надигаше глава? Хранехте го да порасне защото било против БСП. И сега го подкрепяте на изборите/партия с членове за едно каре/. Сега друга песен запяхте.
  • 15 К 1929

    39 3 Отговор
    ПО ГОЛЯМО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИНА ОТ САМИЯ НЕГО НЯМА.ГЕННО МУ Е ЗАЛОЖЕНО ПРЕДАТЕЛСТВОТО,ЗАВИСТА,ЛАКОМИЯТА И ЛЪЖАТА.
  • 16 Нямам срам пред вас

    6 21 Отговор
    Заплата 2000 до 2010 67лв до 240 лв за 10 години 173 лв 2010 до 2021 240 до 650 лв увеличена с 410 лв ... не харесвам Бойки но той направи какво му беше наредено (Дпс) а преди 2010 кои бяха на власт та за 10 години успяха само с 173 лв да дигнат заплатите ... и ако ония безнесмечната не ревяха щеше да е пине 750 лв

    Коментиран от #21

  • 17 Q2z

    5 4 Отговор
    Боя се ,че Злото не достатъчно зло ,за да имаме единство ...винаги някой е доволен и си пази статуквото.
  • 18 Кои са Злото

    17 24 Отговор
    1.Манолова, която прие поправка Ванко, предложи Пеевски а сега ще се сдружи и с ДПС
    2.Кои съдии избрани от костовашкото време немогат име искат да осъдят 1 поне крадец от прехода, кой направи тази куца съдебна система?!
    3.Кой не иска да бъде осъден Божков, а даже му се позволява да се кандидатира за "народен представител", 90 Хил. българи са доволни, че той е ограбил милиарди...
    За Цецо мустака същото...
    4.ДПС ?!
    5.Слави кукла на конци на един комплексиран но алчен президент, и зад тях естествено руската хунта.,.
    А пък Хр.Иванов защо мислите единствената му цел е да махне Гешев, който има смелостта да подгони всички тези които грабиха безсрамно инеобезпокоявано 30 години.,
    Доблестните хора виждат истинското зло но са твърде малко за да могат да се преборят с Ада воден от Учиндолски,....

    Коментиран от #31

  • 19 Анонимен

    9 3 Отговор
    Трябва да се работи !КОЙ КЪДЕТО СЕ НАМИРА ДА РАБОТИ С УМ И ОТГОВОРНО-ОТ МЕТАЧКАТА НА УЛИЦАТА ДО МИНИСТЪР! НИЕ СМЕ СТРАНАТА НА МРЪНКАНЕТО !ВСИЧКИ НАМИРАТ КУСУРИ НА ДРУГИТЕ А ПРАВЯТ НЕЩАТА ПРЕЗ КУП ЗА ГРОШ! КРАДНЕ АКО МОЖЕ,НО Е ПРОТИВ КРАЖБИ! ДАВА РУШВЕТИ АМА Е ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА! ТОЗИ МРЪНКАЛЕЦ СЕ ДОГОВОРИ С БК П И КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИВАШЕ! ЗЛОТО?АКО ББ БЕШЕ ЗЛОТО НИЕ ОТ ШВЕЙЗАРСИ СТАНДАРТ ПАДНАХМЕ НА БАЛКАНСКИ
  • 20 Българка

    16 16 Отговор
    Респект към статията и автора й. Тя казва с прости думи нещата каквито са. А това е, че гражданите обявихме война на мафията. Питаме ли се какво е коствало на Чърчил да се коалира със Сталин срещу Хитлер. А на Рузвелт. И да победят. Няма ляво, няма дясно. Има добро и зло.
  • 21 любител

    13 2 Отговор

    До коментар #16 от "Нямам срам пред вас":

    срам че нямаш нямаш ама лошото е че и акъл нямаш. хахаха.

    Коментиран от #35

  • 22 ъъъъъ

    12 1 Отговор
    слатински , от дс разбираш ли ?
  • 23 Сандо

    16 3 Отговор
    Войната срещу БСП на Нинова продължава с нарастваща сила.Няма да и простят изгонването на червените тулупи,които се бяха подготвили да влязат на всяка цена във властта.А и БСП заприлича на нормална партия,а не на сборища на любители на джендъризма и на всякакъв вид дегенерати.Сегашните Господари искат партии-еднодневки,изпълняващи конкретни поръчки:нова поръчка - нова партия.Вчера Царя,днес Боко,утре Слави,важното е стадото да бъде редовно захранвано и да мълчи.
  • 24 Гост

    5 2 Отговор
    Що не направи реформи. А държиш под мишницата сдс, бсп, абв, дпс. На богатите даваш и така станаха много заможни, а на другите ги удряше. От 30 години всички крадохте от хляба на народа. Ако не беше, това, което пиша, народа не би препътувал хиляди километри да даде Наказателен вот на бсп, герб, то вие сте едно, деца на дс, бкп. Дори по зле и от живковото е в много провинции. Огромни западащи къщи, тъмница, 1/1.
  • 25 1113

    10 1 Отговор
    50,55 утре ще останете без пенсии. Ромите не работят, от запад едва ли искат да се върнат. 40години кредити ЕС трябва да изплаща, гневи се националиста немец, да не ви разрешат, но ще ви дадат, ще ги открадете и след това ще оставите на овцете на погасявст, а вие с откраднатото на запад ще им се надсмивате.
  • 26 Исус Христос

    10 5 Отговор
    Ако Славуца трябваше да изпраща експерти и политически лица за участие в предизборни тв и радио студия, при сблъсъка им с другите щяхме да видим, че това са хора, като всички останали, а самата партия няма да промени нищо съществено.Затова той предпочете да ги крие,и сега като ни ги представи,ще лъсне грозната истина.
  • 27 Българин

    8 8 Отговор
    Злото дойде отдавна руската мафия
  • 28 Кой68

    15 3 Отговор
    Докато има капацитети и лакеи като -теб-на Сорос ще има и "зло"...
  • 29 хахаха

    8 0 Отговор
    Гу-син Слатински говори за някакво ефимерно Зло, то си има конкретно име - Капитализъм с всичките му прелести - корупция, алчност, жажда за власт, организирана престъпност, наркомания, проституция..
    А че БСП отдавна не е лява партия, това е ясно на целия китайски народ...
  • 30 Роза

    13 0 Отговор
    Бог да пази България в идващите тревожни дни и месеци!
  • 31 тнт

    9 5 Отговор

    До коментар #18 от "Кои са Злото":

    Герберите ли сте доблестни?!Знаете ли значението на тази дума за да я употребявате?! Калинки червенокрили!
  • 32 Ипотечен Кредит

    7 4 Отговор
    СЪД за ГЕРБ,ДПС и БСП! Ревизия на управлението за пследните 30 год.!
  • 33 Рап

    4 9 Отговор
    Слатински,вие забравяте най важното,че ГЕРБ и БСП са една партия! Така,че Злото са тези две партии и техните по малки братчета и сестричета Мутри вън и ДПС!

    Коментиран от #41

  • 34 †††

    7 2 Отговор
    Злото са Глобалистите-Сатанисти които искат да контролират света.
  • 35 Нямам срам пред вас

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "любител":

    Еми комсомолче съм така ме е учила системата другарю
  • 36 Сър Пичук

    7 7 Отговор
    А бе, Кольо.
    Пак плещиш глупости.
    1. Ако сравняваме кое зло е по-голямо, несъмнено по-голямо зло от БСП няма. И това, че поради некадърно ръководство не са си запазили тази позиция, не значи, че нещо се е променило, че те са се променили и че няма никога да станат пак онова, старото, най-голямо зло.
    2. ГЕРБ трябва да си ходят, това е ясно, но заедно с тях трябва да си отидат и БСП и ДПС. Това е триглавата ламя и ако не отсечеш и трите глави едновременно, то на мястото на всяка отсечена глава ще поникне нова.
    Такива писания приличат на постилане пред новата власт.
  • 37 Слатински, някой ще ти повярва, ако

    4 0 Отговор
    Назовеш Име!!! На твоето му казват"преразказ по Подразбиране"! Нещо като нищо!!! Е има над статията снимка на Борисов на Инспекция някъде и до там,!!! Дали му правиш Реклама или искаш нещо да ни кажеш, но тее страх!!!
  • 38 123

    2 2 Отговор
    Първо идва интересите на всички БСП мулти милионери, след това , са тези на ръководителите на БСП, след това са интересите на депутатите, и чак тогава идва подкрепа за друга партия, само когато тя орговаря на интересите на мулти милионерите от БСП от която да имат полза..
  • 39 пешо

    5 1 Отговор
    николайчо, не си лош човек, но поизложил си се. показателен е начинът, по който мислиш.
    "След изборния провал на БСП (К), за тази партия има само една конструктивна алтернатива - да подкрепя алтернативата на Злото..."
    чини ми се, ако бсп подкрепя "алтернативата", то е защото политиката ѝ и интересите ѝ диктуват това, не заради "провала".
    а какво трябваше да прави бсп, ако не се беше провалила (с 24%, примерно) - да подкрепи банкянския пъмпкин?
    ей заради това, че не ви слушат главите, "сье ди сье" отиде на бунището на историята.
    където му е мястото.
  • 40 Дообро

    3 2 Отговор
    Да пишеш от Iphone, колко лошо живееш! Манипулираха ви, хора. Иксат да ви ограбят. Метрото в София, е символ на удобство, комфорт, защо го саботират?? Защото, искат да живуркате, и да не надигате главица.
  • 41 пешо

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Рап":

    рап-че, замислял ли си се къде изчезна електоратя на драгалевския чудотворец и сие? да ти там жокер - значителната част от него се преля (като при скачените съдове) - първо при царот, после при пъмпкинот. та, знаците за равенство е редно да ги тургаш некъде другаде, чини ми се.
  • 42 Домати с лук

    9 2 Отговор
    Слатински престани с твоите "умни" съждения. Погледни се в огледалото. Още в детските приказки се знаеше за злото. Говори нещо конкретно, а не алабализми. Не се прави на умник - през БКП управлението те изпратиха в СССР висше да вземеш, после около СДС се навърташе, после стана адютант на президента от БСП Първанов и сега ни говориш за злото. Ми виж се в огледалото бе.

    Коментиран от #44

  • 43 Мнение

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Отечествен Фронт":

    Злото дойде още през 1990 г. когато БСП спечели изборите, и Луканов стана министър-председател...
  • 44 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 8 Отговор

    До коментар #42 от "Домати с лук":

    Руcкaтa мурзилкa cлaтинCКИ ce рaзприказвa. Oбрaзoвaниe: Виcшe oбрaзoвaниe - мeхaникa - Хaркoв, Укрaйнa (тoгaвa CCCР), Държaвeн унивeрcитeт, Фaкултeт пo мaтeмaтикa и мeхaникa, 1975-1979 г. Дoктoр пo мaтeмaтикa (Кaндидaт нa мaтeмaтичecкитe нaуки), Хaркoв, Укрaйнa (тoгaвa CCCР), Държaвeн унивeрcитeт, 1982-1986 г., Мeхaникa нa нeпрeкъcнaтитe cрeди, диceртaция "Някoи виcкoзнoплacтичecки тeчeния нa нaмaгнитвaщитe ce cрeди", И ИЗВEДНЪЖ .... Дoцeнт пo мeждунaрoднa и нaциoнaлнa cигурнocт – 2002 г. Прoфecoр пo мeждунaрoднa и нaциoнaлнa cигурнocт – 2012 г. ..............................................Aмa рaзбирa ce, чe нe e МУРЗИЛКA!!!
    Руcия нямa нуждa дa ни бoмбaрдирa, дocтaтъчнo e дa aктивирa cвoитe "cпящи клeтки". Миниcтър прeдceдaтeл нa БЪЛГAРИЯ в пeриoдa 1950-1956 г. e пoлкoвник oт НКВД c пceвдoним Cпaртaк. Cтaвa въпрoc зa caтрaпa - вълкo чeрвeнкoв. Зa бaй тoшo нe знaм, нo тeзи прeди нeгo, кoмуниcтичecки миниcтър прeдceдaтeли, дo eдин ca oфицeри oт Лубянкa... Цялaтa ни държaвнa cтруктурa e oкупирaнa oт руcкитe \"cпящи клeтки\", eдинcтвeнo гeн. Б. Бoриcoв уcпя дa прoбиe oгрaничeниятa c хитрocт, зaщoтo гo пoдцeнихa интeлeктуaлнo нeгo, a и БЪЛГAРCКИЯ НAРOД e умeн и мъдър. Ocвeн тoвa, чecтнo кaзaнo имaхмe нeвeрoятeн шaнc c Гoрбaчoв и Eлцин, a мoжe би и Гocпoд e Бългaрин, чe хвaткaтa ce oхлaби и бързo Бългaрия пoe глъткa въздух....
  • 45 moiraine

    6 2 Отговор
    Главният проблем на България са българите. Всичко друго е следствие от него.
  • 46 Хайде

    2 1 Отговор
    ...сега една пълна и задълбочена финансова ревизия на всички парички, изразходвани от Методиев от 10 независими чуждестранни руски комисии и после ще си говорим за злото. Наистина на няко хора много ще им излезе злото и шкафовете...
  • 47 ПОЗНАВАЧ

    2 0 Отговор
    Слатински кво бе, никой ли не се сети за тебе да те предложи за депутат? Слабо попържаш...
  • 48 Хумус

    1 0 Отговор
    Хайде стига с тези комсомолски мероприятия, бе товарищ. Всички трябвало да бъдем срещу Злото. Кое зло? Това, което е в опонента? И вадим ордите да го щурмуваме това Зло, но в опонента, а не и в нас самите. Ами то Злото е и във всеки един от нас.
  • 49 краси

    0 0 Отговор
    Еееех,де късмет Славчо да гушне букета !!!
  • 50 Минувач

    0 0 Отговор
    Проблема е че Доброто никакво го няма! Естествено при което Злото си прави каквото иска!
  • 51 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ВЧЕРА В КЮСТЕНДИЛ С ВЪЗХИТА ВИДЯХ , ЧЕ И ПРЕД ОБЩИНАТА СЕ КИПРИ ОМФАЛОС . ДОРИ РЕГИСТРИРАХ ДВЕ ДУПКИ В ГОРНИЯТ КРАЙ , КЪДЕТО ЩЕ БЪДАТ ПОСТАВЕНИ РОГАТА НА ОХО БОХО .
    ТОЗИ МИСТИКА Е И В НАИМЕНОВАНИЕТО НА КЮСТЕНДИЛ .
    ГОСТЕНДИЛ / ГОСТА ЩЕ СТЕНЕ И ЩЕ ВИЕ /.
    ЧАСОВНИКЪТ ИМ НЕ ЗВЪНИ НА ПОЛОВИНКИ .
    ГОСТЪТ НЕ ЗВЪНИ.... ЩО ЗА ГОСТ Е ТОЗИ .... ХУЛИГАН , КОЙТО НЕ ЗАЧИТА ПРАВИЛАТА ... МОЖЕ БИ Е С КОНСКА ОПАШКА , И ПРЕСКАЧА ПРЕПЯТСТВИЯ ....
    МЯСТОТО , АКО Е ОЗНАЧЕНО ЗА ПЪП , МАЛКО СА ГО ДРЪПНАЛИ ДУХОВНИЦИТЕ .
    ИСКАЛИ СА ДА ПРИОБЩЯТ И ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ .
    НЕ СА ЗАБРАВЕНИ !!!!!!!
  • 52 cpv

    0 1 Отговор
    Николайчо,пак пишеш глупости!Кога българите са вземали такива големи заплати,при кой премиер само го посочи,да не говорим за пенсионерите,затова не пиши повече глупости и не се показвай,защото си много грозен!