10 Април, 2021 13:49 10 609 121

Андролова: Слави Трифонов да състави кабинет самостоятелно

  • слави трифонов-
  • калина андролова-
  • итн

Коментар на Калина Андролова в „Политически НЕкоректно“, БНР

Андролова: Слави Трифонов да състави кабинет самостоятелно - 1
Снимка: 7/8 TV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всички досега опозиционни партии говорят за провал на ГЕРБ, но да не забравяме, че разликата между победителя и втория политически играч, Слави, е 9%, с БСП е 11%, с "Демократична България" – около 16%, а с най-кресливите от „Изправи се! Мутри, вън“ е повече от 21%. Когато си получил на изборите около 5% от доверието на избирателите, да обясняваш, че настъпва краят на ГЕРБ, които ти водят с повече от 20% и са първа политическа сила, е някак комично. На много места по света изборите не излъчват ясно управляващо мнозинство, например в Израел Нетаняху също се затруднява да намери съюзници. Левите, зелените и либералите в Германия отсега обявяват, че ще управляват като евентуално изключат най-после Меркел след изборите през септември. Така че политическите трудности за коалиране са обичайна ситуация.

„Демократична България“, пропагандаторите на нерегулирания капитализъм и самодоволния индивидуализъм, считат, че биха могли да се коалират с „Изправи се! Мутри, вън!“ и с „Има такъв народ“, но не и с ГЕРБ, което е парадоксално. „Има такъв народ“ досега пропагандираше антиглобалистки възгледи, израсна като антисистемен играч и е всичко друго, но не и неолиберална платформа. „Има такъв народ“ също така е непоносима естетика за представителите на костовисткия свят. Така че политическата възможност, която „Демократична България“ допуска за Слави, е всъщност невъзможност.Антагонизмът вътре в новия парламент е толкова силен, че този парламент дори теоретично трудно би могъл да излъчи коалиционно правителство. „Изправи се! Мутри, вън!“ е първата формация, която започна да се разпада, тъй като се крепи на външен натиск. Никой не иска да се коалира с партията на песимистичната носталгия БСП, чиято ръководителка претърпя исторически провал.

Очертава се мандатът за съставяне на правителство да отиде при Слави Трифонов. Народът очаква от шоуто да измисли формула за управление, която да е различна от предишната. Има няколко варианта. Първи вариант, Слави да върне мандата, което ще разочарова избирателите му и ще му донесе негативи на следващите избори. Втори вариант, Слави да състави експертен кабинет, но самостоятелно, без да влиза в коалиция, като призове всички партии в парламента да го подкрепят според политическата си съвест. Така или иначе избирателите виждат в негово лице един вид „безпартийно“ управление, тоест свободно от досегашните партии. От изказването на Борисов става ясно, че ГЕРБ биха подкрепили подобен кабинет, а от изказването на Карадайъ следва, че ДПС ще подкрепят Слави Трифонов. Нищо, че за камуфлаж се споменаха и други партии. Самостоятелен кабинет на Слави отлично устройва ГЕРБ, които имат нужда от почивка, без да предоставят властта в ръцете на арогантна груба опозиция. Може да се каже, че едно експертно и самостоятелно правителство на Слави може да спаси временно държавата от политическа криза, породена от шокова многопартийна коалиция, в която никой никого не може да понася. Освен това малко преди изборите Слави заяви, че подкрепя Радев, което би могло да се разчете и като заблуждаващ маньовър.

Третият вариант е Слави да направи коалиция с „Демократична България“, „Изправи се! Мутри, вън!“ и ДПС да ги подкрепи без да влиза в коалицията. Слави със сигурност е наясно, че такава коалиция ще бъде мишена на ГЕРБ за всевъзможни удари. Около президентските избори внезапно ще се окаже, че правителството е така сглобено, щото да започне да се проваля в правилния момент.

Четвъртият вариант е Румен Радев дава мандата на БСП, никой не желае да се коалира с БСП и се отива на нови избори. Този вариант не устройва ГЕРБ, а не съм сигурна дали устройва и Слави Трифонов. Не е съвсем ясно дали при повтаряне на вота Слави ще задържи високия си процент, защото със сигурност самоорганизирането му е било подпомогнато от хора, които познават политическото инженерство. Процесът на нарастване на Слави е бил известен на водещата партия ГЕРБ, която го остави да се случи напълно благополучно. При едни следващи избори в парламента ще се намести и патриотичната коалиция, която изведнъж и странно беше разтурена, точно както градската десница на предните избори остана отвън. Малко схемите са едни и същи. Мая Манолова може и да претърпи фиаско при един следващ вот. Така че резултатите няма да са точно същите. Единственият печеливш от липсата на правителство в този парламент ще бъде Румен Радев. Така че правителство на Слави е по-вероятно да има.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 71 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    185 35 Отговор
    Тая бабичка от ПИК пак си турила снимка от гимназията и обслужва Хунтата.

    Коментиран от #19, #52, #62, #63, #103

  • 2 служебен

    154 27 Отговор
    андропова, разбирам, че ти плащат, но не разбирам защо!?

    Коментиран от #8

  • 3 БиБи Кинг

    61 12 Отговор
    Таа па и тиа,толко лут и я не сам! Сам да вади кестените од клозета? Айде бегай на Илианци за дрипи!
  • 4 Обективен

    59 56 Отговор
    Слави както се крие ако се задържи година , две на власт ще е добре..........после хората ще го разберат що за стока е и ще го гонят с камъни

    Коментиран от #24, #36

  • 5 Жоро

    63 10 Отговор
    Това е вица на седмицата.
  • 6 ТаУмВзе

    55 19 Отговор
    Това същество пак изпълза. Смех в пародията на чалго мутренските останки. Честито! Пешкирче за учиндолския и пак същото. Закривай територията, че вчера беше късно.
  • 7 сиромахуф

    45 9 Отговор
    шоуто на слави сега, Мълчанието на Агнетата ......
  • 8 Нидялко от ПИК

    35 11 Отговор

    До коментар #2 от "служебен":

    Дърта е ,ама още ми върши работа.

    Коментиран от #104

  • 9 тдк

    14 43 Отговор
    Ще има коалиционно правителство ИТН и ГЕРБ.

    Коментиран от #33

  • 10 КАЛИНЧЕ

    45 7 Отговор
    ТОВА ДАНЕТИЕ ПЕНИС ЧЕСИ ТОЛКОВА КОМПЕТЕНТНА МАРШ ПРИ НЕД ЛКА
  • 11 Изпързалях се жестоко

    27 32 Отговор
    Ако знаех че Дончева е към "Изправи се" изобщо нямаше да гласувам за тях

    Коментиран от #47

  • 12 РЕалиста

    48 2 Отговор
    секви тъпаци се надпреварват да коментират изборите , никой не казва какво всъщност иска суверена
  • 13 Какво интелигентно излъчване

    27 0 Отговор
    Тотален кривак
  • 14 волгин

    45 4 Отговор
    Андролова най сетне да продума! Досега устата и беше все заета!

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Johansson

    21 28 Отговор
    Трифоноф освен, чеегнусенчалгар-наркоман , е и геj-neдофил.
  • 17 Що бе,има логика

    33 13 Отговор
    Нинова изрази подкрепа за Слави,останалите,без герб - също,дпс се включва винаги към по-многобройните,Боко остава сам като Робинзон,няма Петкан за него.Най-вероятно е да се коалира с бай Ставри..
  • 18 Иван

    21 27 Отговор
    При предсрочни избори ИТН ще са четвърти. ДПС втори или трети. ДПС нарочно не показа силата си и преля към Слави минимум 5 процента. Пловината от чужбина. А Мая Манолова дори няма да влезе в парламента.

    Коментиран от #27

  • 19 зъл пес

    9 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Купих ти неднопосочен билет за Марс.

    Коментиран от #49

  • 20 Камен

    19 9 Отговор
    Слави го е страх да състави, защото Борисов каза че ако се направи без него ще изкара 50 по буйни гербаджии и ще преследват народа като чакали....

    Коментиран от #67, #68

  • 21 БАЙ Х@Й‼

    20 0 Отговор
    Може ли да напиша заглавието на книгата чиято авторка е въпросната ***** ? Или ще го изтриете !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Йосиффф

    43 8 Отговор
    НАВРЕМЕТО ТАЗИ ПАЧВРЕТИНА ГО РАЗДАВАШЕ АНТИБОЙКО,ПОДХВЪРЛИКА И МАЛКО МРЪВКА И ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА.КЛАСИЧЕСКА МИСИРКА.
  • 24 зъл пес

    12 15 Отговор

    До коментар #4 от "Обективен":

    И на всичкото отгоре си развали и рахатлъка с шоуто.Сега като се провали,и 2-те хиляди абоната ще изгуби.
  • 25 БАЙ Х@Й‼

    25 4 Отговор
    Кухалейка‼ Как точно с под 20% ще съставиш правителство и ще мине гласуване в НС ‼
  • 26 Тиква

    34 4 Отговор
    Андролова, стига се Напъвай и ти като Магаре на мост. Запази си своите мисли за себе си.
  • 27 Последния Софиянец

    25 10 Отговор

    До коментар #18 от "Иван":

    Глупости!В Арена Армеец преляха гласове от Слави на ДПС.Бях там и видях.
  • 28 сПас

    28 3 Отговор
    АМА КАЛИНЧЕ ДУША КАМБАНА,ПА ВЗЕМИ ДА НИ "ЗАРАДВАШ" ВСЕ ПАК С АКТУАЛНА СНИМКА.ВИЖДАЛ СЪМ ТЕ И ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ.

    Коментиран от #66

  • 29 Ох Баня

    20 0 Отговор
    Много гадни хорица има който искат трибуна да кажат своята нагла простота. Простотията ревновска отдавна стигна своя таван. Провокации провокации провокации докато го накарате да избухне и да го ос.рете както трябва. Такива като тебе са много нещастни и наритани хора които взимат трохи за да кажат нещо,нещо което няма значение, важното е да окъкаш някой. Дори да не е Слави, Дори да е Стоенчо няма никакво значение защото народа не иска да е така както до сега. Погледнете си пагоните и си намерете място в строя. Казах.

    Коментиран от #111

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ТРЕНД

    8 13 Отговор
    БСП съществува заради мафията на богатите свързани с БСП, и без тях няма да съществуват. Ще се разпаднат. Но и тази мафия която държи БСП да не се разпадне, няма как да позволи дори достатъчно ляво говорене, камо ли реално ляво настроение и заявяване. Което убива бъдещето на тази пАртия. Но Нинова в един тежък момент за партията, но още на гребенът на световната лява вълна 2008-2018г. се възползва и изстиска последни капки бъдеще за партията. Чрез нови лица, Радев, Симов, говоренето на Вацев, Иво Христов и Волгин. То рейтингът на всички партии в опозиция, се води от омразата към статуквото. ВАКУУМЪТ! Сините партии подкрепяха ГЕРБ, което ги направи статукво, и това вдигна рейтингът на БСП и патриотите, И СВАЛИ СИНИТЕ. После патриотите заместиха сините, КАТО ПОДКРЕПА ЗА СТАТУКВОТО. Та, да, в България няма ляво и дясно, народът е неграмотен политически, пък и образованието и медиите са така. На медиите плащат да е така.. Образованието винаги е било зле, а сега се управлява от десни сили, мафия фашисти. Системата е пазарна освен икономиката, и политиката и управлението е пазарно. Нинова купила постът си. Управляващите правят закони и сделки само ако има кой да им даде рушвет и комисионна. Тоест бъдещето на БСП зависи кой ще ги конкурира в антистатуквото, и колко могат да убедят - че са по-добрата алтернатива на статуквото и по-силното антистатукво. Няма пък как Слави да оправи нещо така - че българите да са доволни. И ще изхвърчи с камъни по главата. Пазарните

    Коментиран от #71

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Андролова, твоето мнение никой него

    15 2 Отговор
    Интересува!!! Дрънчиш ката празна тенджера търкаляща се по стълбище!!
  • 35 069

    21 3 Отговор
    Ей заради такива платени писачи сме на последно място по свобода на словото и журналистика от цивилизованите държави и под чертата от 100 със силно увеличаваща се тенденция. Каква жалка статия. Пример за обслужване срещу хранилка на силния на деня.
  • 36 Johansson

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Обективен":

    Гждина ли, най вного 6 месеца не трябва на тоя мухъл да му се дава власт.
  • 37 ТРЕНД

    4 4 Отговор
    То рейтингът на всички партии в опозиция, се води от омразата към статуквото. ВАКУУМЪТ! Сините партии подкрепяха ГЕРБ, което ги направи статукво, и това вдигна рейтингът на БСП и патриотите, И СВАЛИ СИНИТЕ. После патриотите заместиха сините, КАТО ПОДКРЕПА ЗА СТАТУКВОТО. Та, да, в България няма ляво и дясно, народът е неграмотен политически, пък и образованието и медиите са така. На медиите плащат да е така.. Образованието винаги е било зле, а сега се управлява от десни сили, мафия фашисти. Системата е пазарна освен икономиката, и политиката и управлението е пазарно. Нинова купила постът си. Управляващите правят закони и сделки само ако има кой да им даде рушвет и комисионна. Тоест бъдещето на БСП зависи кой ще ги конкурира в антистатуквото, и колко могат да убедят - че са по-добрата алтернатива на статуквото и по-силното антистатукво. Няма пък как Слави да оправи нещо така - че българите да са доволни. И ще изхвърчи с камъни по главата. Пазарните страни постигат прогрес за стотици години. Само СССР и Китай постигнаха петорно по бърз прогрес, виждащ се от едно поколение. Частният бизнес в Китай е 30%, в България 80%.
  • 38 Спри

    8 2 Отговор
    се вече да се чудш на кого да правиш вятър !
  • 39 NikNay

    9 5 Отговор
    Чалгяджията вече е в политиката - не е ли време вече да го назовавате с истинското му име?
  • 40 Старица

    20 3 Отговор
    Бабо Андролова не се обаждай ти си невежа.
  • 41 Moй

    17 3 Отговор
    Калинче тихо сега. Вашето време приключи, сядай и гледай мача.
  • 42 Дани

    14 2 Отговор
    Баба ,на заплата при ...Кой?
  • 43 БХК

    2 4 Отговор
    Пишете си,пишете си.Всякакви глупости си пишете.Те вече си разпределиха парите и постовете, па вие си пишете всякакви безмислици. На есен с песен ще има нови изборчета, ама до тогава нема да махнат Гешефта, а тиквуна ще бълва през всичките си подопечни медии всякакви глупости, за да настрои всички срещу всички и да може да се върне той на бел кон.Разделяй и владей. Лошото е,че ще сме част от това задкулисие, което ще си продъжи.Защото явно не ни стигат 30 години крадене.
  • 44 БББИЛДЕБИЛ

    6 10 Отговор
    ВСИЧКО СЕ ПРАВИ РУМЕН РАДЕВ ДА ОТЪРВЕ АРЕСТУВАНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ ЗАТВОРА,РАДЕВ ЗАТОВА ИСКА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ,МНОГО МУ Е ПЛАТЕНО
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Врачка

    6 5 Отговор
    Лудата бабичка Калина бълва заклинания като дърта вещица каквато е всъщност и съска като змия следствие на възрастта в която се намира тази проклетия.
  • 47 А знаеш

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Изпързалях се жестоко":

    ..ли че към ВМРО бяха Калканджиева,И.Пецов и Коцето Калки в някакво ,,движение" ? Тия или нясой от тях, може би щяха да бъдат депутати,ако ВМРО беше прескочило 4 -те процента
  • 48 Българка

    12 4 Отговор
    Поредната"резачка", която внася разкол в протеса и между протестните партии. Кошмарът на Борисов- служебно правителство на Радев е въпрос на кратко време да се сбъдне. Важно е обаче спешни промени в ИК, нова ЦИК, Информационно обслужване и ВСС. Искането на протеста е оставка на Борисов, но в комплект с Гешев. Трябва спешно поне да се започне демонтирането на мафията от структурите, отмяна на назначения в бордове, директори на болници. Важна е и отмяна на отмяната на таксите за 10 години на летище София. Абе сега наистина трябват спешни дела, които да отговорят на исканията на гласоподавателите
  • 49 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "зъл пес":

    Ще го изстреляме като Уйли Койота....пък докъдето стигне.
  • 50 ама нема нема

    4 0 Отговор
    Много баби келаво дете . Това , което аз знам със сигурност е , че изборният процес не отразява достоверно волята на хората по ред причини , това ми е отправна точка. От тук да се прави кво ще се прави , да се формира изборен процес , който не допуска масови манипулации , фалшификации , пазаруване на вот , корпоративен вот и какви ли не още шашмалогии и да се върви на истински , обективен вот , пък там каквото сабя покаже. Основно задължение на политиците е да осигурят на суверена . т.е. народа правилно и вярно отразяване на желанията му за управление на държавата ни.
  • 51 ТРЕНД

    3 2 Отговор
    Няма пък как Слави да оправи нещо така - че българите да са доволни. И ще изхвърчи с камъни по главата. Пазарните страни постигат прогрес за стотици години. Само СССР и Китай постигнаха петорно по бърз прогрес, виждащ се от едно поколение. Частният бизнес в Китай е 30%, в България 80%. ... Пък и няма как Слави и сините да не се сдушат с ГЕРБ, неолибералНа връзка имат, и със САЩ и СОРОС-НПО икономистите.

    Коментиран от #75

  • 52 Антимафия

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Права е Андролова !

    27% от Българите членове на ГЕРБ, са за корупция

    и крадене на корем от финансите на държавата?

    Но без ДПС , има една доста голяма част ,

    ИЗБИРАТЕЛИ

    които не желаят да бъда свързани,

    с кражби и далавери!
  • 53 Мразещия калинки

    11 3 Отговор
    Калинке, от теб акъл, мерси. Хаджигенов и Христо си знаят задачите. Твойто време и на Петьо Жигулиев мина.
  • 54 Бойко+България=Руски мечок

    7 2 Отговор
    Добре де, вие сами избирате бойко а пък после се оплаквате тука - тва не искам, тва ме боли, тоя път ме блъсна
  • 55 тази е луда

    10 4 Отговор
    Какви 9% бануваш бе продажнице от пик , истинските резултати бяха в чужбина тук се видя в циганските махали кой купува гласове , т.е ИТН е 1-ва политическа сила !
  • 56 нннн

    6 3 Отговор
    Докато умниците спорят и се карат за шахматните ходове, КОЙ ще грабне шахматната дъска и ще им счупи главите. И нашите, де. При тази ситуация е по- добре служебно правителство веднага. Само премиерът да не е мушморок като Герджиков, а човек(мъж или жена) с топки.
  • 57 Доцента

    0 0 Отговор
    С две думи:наддържавна дерогация
  • 58 Бойко Борисов

    4 1 Отговор
    Слави,прости на Недялко,че ти отказа предложението за брак,все пак аз имах повече пари тогава ,сега е готов вече,преотстъпвам ти го...
  • 59 Експерт

    7 2 Отговор
    Ще състави на Свети Мукавей.
  • 60 Професора

    4 4 Отговор
    Състави ли правителство ще в услуга на ГЕРБ и Дпс които му дърпат конците в сянка!
  • 61 ГЕРБ=БСП=ДПС

    4 2 Отговор
    Защо никой у нас не коментира наследството на ГЕРБ - изпратената хазна и продънения държавен бюджет. Защо никой не коментира, че след 12 години въртене в кръг държавата е в същото икономическо и финансово състояние. В каквото се намираше след края на управлението на Тройната коалиция с примиер Сергей Станишев. Защо никой не коментира, че ПЕТДЕСЕТОЛЕВКИТЕ за пенсионерите свършиха. И който и да състави правителство, след някэлко месеца ще бъде пометен от гнева на 1 млн. градни пенсионери. Ако Слави Трифонов е умен ще остави Рувен Радев да направи служебно правителство.

    Коментиран от #73

  • 62 срам

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Журналистката Калина Андролова съсипала живота на водещия, както и той нейния
    Мартин Карбовски е изпаднал в тотална депресия, след като е разбрал, че голямата му любов – журналистката Калина Андролова, вече топли леглото на неговия колега Петър Волгин, твърди столичен всекидневник. Според изданието влечението на Карбовски към една от най-интелектуалните публицистки в медийните среди Калина Андролова е от много години и е преминавало през всякакви перипетии и повратности. Двамата се запознават в Бургас, пламва любов от пръв поглед. Тогава Андролова вече е една от големите надежди на българската журналистика, а Мартин току-що е завършил мебелно инженерство. Двамата са привлечени толкова силно един от друг, че разговарят по цели нощи в българските кръчми и мечтаят да създадат нов литературен кръг, който да промени интелектуалния елит на България. Така Андролова започва да учи Мартин на тънкостите на писането и го мотивира за първи път да публикува свои текстове. Истината е, че младата Калина е жената, която вкарва Карбовски в голямата журналистика и му отваря пътищата в медиите. Тя е жената, която го научава на журналистическия занаят. В същото време е и негова муза и причина да излезе първата книга на Карбовски “Дефлорация” Калина, която е от Бургас, се мести в София и заживява при Мартин. Любовта на двамата журналисти обаче започва да се разпада, когато Андролова е п
  • 63 Шамара

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Почваш много да дразниш! Иска да те видя ти как изглеждаш.

    Коментиран от #96

  • 64 Софиянеца

    7 3 Отговор
    Тоя нечестивец учиндолски с бастунчето защо трае цяла седмица?
  • 65 чичо

    5 2 Отговор
    Те избирателите,може и да виждат безпартийно управление, в лицето на Слави,но не виждат газовото-който разбрал,разбрал,както казва един колега тук.И щото много плюехте Борисов,че няма прозрачност,сега ще видите,това газово управление,каква непрозрачност ще приложи.С куклите на конци/Слави/ винаги така става.Е,да сте разбрали.
  • 66 срам

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "сПас":

    Журналистката Калина Андролова съсипала живота на водещия, както и той нейния
    Мартин Карбовски е изпаднал в тотална депресия, след като е разбрал, че голямата му любов – журналистката Калина Андролова, вече топли леглото на неговия колега Петър Волгин, твърди столичен всекидневник. Според изданието влечението на Карбовски към една от най-интелектуалните публицистки в медийните среди Калина Андролова е от много години и е преминавало през всякакви перипетии и повратности. Двамата се запознават в Бургас, пламва любов от пръв поглед. Тогава Андролова вече е една от големите надежди на българската журналистика, а Мартин току-що е завършил мебелно инженерство. Двамата са привлечени толкова силно един от друг, че разговарят по цели нощи в българските кръчми и мечтаят да създадат нов литературен кръг, който да промени интелектуалния елит на България. Така Андролова започва да учи Мартин на тънкостите на писането и го мотивира за първи път да публикува свои текстове. Истината е, че младата Калина е жената, която вкарва Карбовски в голямата журналистика и му отваря пътищата в медиите. Тя е жената, която го научава на журналистическия занаят. В същото време е и негова муза и причина да излезе първата книга на Карбовски “Дефлорация” Калина, която е от Бургас, се мести в София и заживява при Мартин. Любовта на двамата журналисти обаче започва да се разпада, когато Андролова е п
  • 67 гого

    4 4 Отговор

    До коментар #20 от "Камен":

    Каза точно обратното,че е за мир и обидинение в името на стабилността на България и че винаги е можел да намери хора които да са агресивни, но това ,,както и компроматите , не е политиката на ГЕРБ.Моля не изопачавайте думите му.

    Коментиран от #76

  • 68 Хуарбуса

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "Камен":

    След като преди няколко дни Борисов заплаши народа : " Винаги можем да изкараме 20-30-50 наши членове , млади ,красиви и буйни които да ви преследват като чакали, където и да сте. На война , като на война"...Вчера криминално проявеното лице , осъждания ефективно за рекет ,грабежи и побои , рекетирал къмпингуващи по морето да му плащат по 1800 лв.на каравана , отрязал главичката на бялата болонка на певицата Вероника за да му плати рекет от 2 хил.лв., индивида Станислав Недков -Стъки в момент президент на БФ ММА, за което лице бе установено че е получил 3 млн.лв. от министерството на младежта и спорта на Красен Кралев , тоест от нашите пари от данъци,осигуровки и глоби..Та въпросното лице също като Борисов е излязъл с декларация че ако се състави правителство без участието на ГЕРБ на момента заедно с 50 биячи от федерацията си излизат на протест. Става ясно че със заплахите си Борисов е имал предвид въпросните лица под : " 50 буйни Гербаджии които ще ви преследват като чакали "...Против насилието съм , но сега разбирам колко са прави тези които са на мнение че единствения начин да се отърве страната от подобен дегенерат к наглец е или в затвора до живот или 2 метра под земята...Ако има друг път , моля покажете го????
  • 69 Уди Кълвача

    3 2 Отговор
    Извънземното ще става ли премиер😄😄😄🥴😂😂😂🤨 да не чака сигнал от планета Меркурий, че мълчи?
  • 70 !!!?

    6 4 Отговор
    Трезв анализ на "статуквото" от Калина Андролова. Слави да състави самостоятелен Кабинет за да оправдае доверието на "Има такъв народ" иначе след нови избори ще го линчуват собствените му фенове. Това е уникален шанс - да е втора партия и болшинството от Парламента да гласува за него, без да се пазари и извива ръце за облаги ! Въпроса е, дали "има такъв народ" ресурса от експерти за Кабинет !!!?
  • 71 Грамотниковски

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "ТРЕНД":

    Каква красива и прекрасна българска дума е " Статукво". Какво означава обаче не е ясно. Явно няма заместител на англииски че да Ви разбера.

    Коментиран от #93

  • 72 АЛО

    5 2 Отговор
    Слави,почвай да бачкаш и да си спазваш обещанията! Народа изнемогва вече НЯМА ВРЕМЕ!...ако се ослушваш-повече власт няма да видиш!!!
  • 73 ваню

    5 2 Отговор

    До коментар #61 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Никой не коментира тези неща защото не са верни.А Слави ще остави Румен да направи правителство не защото е умен ,а защото не знае как да управлява и вижда скорошният си провал.Сега ще разбере колко са неприложими популиските му изказвания и исканията му в референдума,н все някога ще се наложи да вземе решение.
  • 74 Стенли Ипкис

    3 0 Отговор
    Ако сте със слаби сърца , не пишете в Google - изображения "Андролова" :)
  • 75 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 5 Отговор

    До коментар #51 от "ТРЕНД":

    Прогреса на Китай въобще не е бърз, това е резултат на целенасочени държавни усилия в една посока по индустриализация и търговия в ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НАД 40 ГОДИНИ. Това, което виждаме там е резултат на 40 години ЗДРАВО БАЧКАНЕ. Икономиката на Русия не ми я хвалете, тя е почти същата като икономиките на Саудитска Арабия, ОАЕ, Катор ... Това да пробиваш дупки в земята в завладяна чужди територии където брика нефт и газ. Да капуваш тръби от Запада и да пращаш по тях нефт и газ на Запад. Не е работа, това е било късмет да срещнат и поробят и заграбят териториите. На мого по-малобройни и слабо развити във военно отношиние племена на чукчи, евенки ...

    Коментиран от #89

  • 76 Не лъжи

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "гого":

    То от записа се вижда. Казва на война като на война. Може ние да победим, може вие...Досега ми бе жал за този екземпляр защото и то е живо същество затова което му гласи Божков, но то е толкова нагло и зло че не заслужава милост...НИКАКВА
  • 77 факт

    9 1 Отговор
    герб е едно ОПГ, как някой нормален ще се коалира с него!?
  • 78 другарко

    0 8 Отговор
    ГЕРБ БСП ДПС демократична българия Слави Трифонов и Мая Манолова са едни и същи престъпници играят заедно против народа по телевизията се карат а иначе са си дружки
  • 79 KKK

    2 9 Отговор
    Странна държава сме.ГЕРБ ПЕЧЕЛИ чалгара прави правителство с галева която 95,5%нея искат

    Коментиран от #81

  • 80 Просто човек

    6 2 Отговор
    Калинке, името ти вече е нарицателно за работата на обичната ти ПП ГроБ... когато няма какво да кажеш, по-добре замълчи!
  • 81 понятия

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "KKK":

    Абе то печеленето и купуването , манипулирането , фалшифицирането са различни неща , ама по протокол така се води - ГЕРБ печели .
  • 82 Иво

    12 1 Отговор
    Тази и тя е била на хранилката на Герб.
  • 83 Хо хо хо

    2 3 Отговор
    Щом сравнихте Нетаняху с тпира Славун значи от прстите бугари нищо нема излезне
  • 84 Четиристрана палачинка

    6 1 Отговор
    Карбовски Волгинова Андролова журналистическа проститутка: Слави Трифонов да състави кабинет самостоятелно. А тиквун защо не състави сам? а беше със шкембето?
  • 85 Калинке ма

    5 2 Отговор
    ти наистина си една голяма калинка. Какво те вълнува партията на Слави теб! Гледай си твоята, която ти плаща да пишеш тези глупости! Напиши една дълга и напоителна статия за ГРОБ и за това как да съставят самостоятелно правителство! Те що не съставят питам аз? Нали са първи. Хайде, давайте да ви видя!
  • 86 Комонист

    0 1 Отговор
    Руската лека жена дава акъл
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ТРЕНД

    1 0 Отговор
    Нямa пък кaк Cлaви дa oпрaви нeщo тaкa - чe бългaритe дa ca дoвoлни. И щe изхвърчи c кaмъни пo глaвaтa. Пaзaрнитe cтрaни пocтигaт прoгрec зa cтoтици гoдини. Caмo CCCР и Китaй пocтигнaхa пeтoрнo пo бърз прoгрec, виждaщ ce oт eднo пoкoлeниe. Чacтният бизнec в Китaй e 30%, в Бългaрия 80%. ... Пък и нямa кaк Cлaви и cинитe дa нe ce cдушaт c ГEРБ, нeoлибeрaлНa връзкa имaт, и cъc CAЩ и COРOC-НПO икoнoмиcтитe. Капитализмът за 200 години постига това развитие преди първата световна война. След това има антикапитализъм до 1975 година. Особено в САЩ А СЕГА В РУСИЯ И ИЗТОЧНА ЕВРОПА СЕ ВЪРНА КАПИТАЛИЗМЪТ. Макар в тези страни да имат субсидии, а САЩ от 1973г до 2000г. да е дала само за жепе транспорт 2000 милиарда долара, и да субсидира всяко летище и място в самолетът.
  • 89 ТРЕНД

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    ссср бе не русия. Саудитска арабия печели около 100 милиарда долара от петрол, а БВП им е 800 милиарда долара. И Руснаците изкарват толкова петрол, но БВП им е 1800 милиарда долара. Търговски излишък руснаците в международната търговия 129 милиарда, Китай 164 милиарда. Та САЩ имат дефицит от 600 милиарда годишно, значи другите ги хранят. Производителност на глава бвп-ппс, е 27 000 долара на глава, на Виетнам 8 000 долара, България 23 000, а нашите бизнесмени искат работните виетнамци, Китай 16 000 долара, да Германия и САЩ имат повече, но кой ходи да взима германци и американци щом са по-немързеливи от изброените?????
  • 90 смях

    3 1 Отговор
    Е как ще съставя кабинет самостоятелно след като не му достигат гласове?!?

    Коментиран от #95

  • 91 ТРЕНД

    2 0 Отговор
    Слави е неолиберал
  • 92 Яааааааа

    2 0 Отговор
    И тая прадала се за жълти стотинки герп леля изпълзя да защитава ОПГ-то на толупа.
  • 93 Ето това е

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Грамотниковски":

    Статукво (на латински: Status quo – „състоянието, в което...“) е термин в международното право, който изразява съществувало или съществуващо в определен момент фактическо или правно положение или на, е исторически, политически и дипломатически термин, означаващ настоящето, съществуващо състояние на взаимоотношенията.

    „Запазване на статуквото“ означава оставяне на нещата така, както са в момента.
  • 94 Хайл

    3 1 Отговор
    Четох но освен че другарката чак пак да изберат бойко друго не разбрах.а тя дали е разбрала че с бойко се приключи
  • 95 Дълбока мисъл

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "смях":

    мисълта на андропова (ако има такава) е : "на Слави така му се пада, щом е такъв тарикат"
  • 96 УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Шамара":

    МОЖЕШ ДА ГО ВИДИШ ПО КЛИПОВЕ И СНИМКИ С ПОПА ДИОНИСИЙ И ЕДИН С МАГАФОН ЦУКАЛО И ТРЕТИЯ С...............Е ПО.СО.ИМА И ЕДНА СЛУЧКА С ЕДНО МОМЧЕ ДЕТО СИ НОСЕШЕ КЕНЧЕ С БИРА И ПОЛИЦАИТЕ МУ НАПИСАХА ПРОТОКОЛ.....
  • 97 СМЯХ

    0 0 Отговор
    По непрофесионален и некадърен кабинет не би могло да има!
  • 98 Какви ги пише тази?

    1 1 Отговор
    Единствено ОДС имаха 134 депутата за самостоятелно правителство в 38'то НС, НДСВ 39'то НС 120 депутата. И от тогава 95, 85, и сега към дъното 75 депутати герберастите. ГЕРБ никога не е можела да и не е съставяла правителство сама, все с някой измекяр. И като тази мисирка.
  • 99 Матей

    3 0 Отговор
    Славчо е политическо недоразумение,грешка на растежа,както и останалите,герб и дпс държат статуквото,уж борбата е срещу тях,а борците се оказват ментета,обичайните политикани.Има и достойни партии като Възраждане,само че не ги допуснаха да минат летвата.Точно затова трябва да има нови избори,също и заради служебното правителство,което може да свърши много полезна работа за разтурване на мафията.
  • 100 Доротея

    2 0 Отговор
    Слушах те Андролина, слушах и плямпалото Волгин! Препитавате се с дрънканици! Ако сте толкова загрижени за опонентите на Греб, ако сте възмутени от Нинова, отидете и поемете БСП или създайте партия като Слави и покажете как стават нещата! Латентни слуги на Кремал - това сте вие и уж иронично подкрепяте Герб, като иронизирате всички търсещи изгонването им из чекмеджето и джипката!
  • 101 любител

    3 1 Отговор
    личи си че е платена герберистка и много ясно че който и да застане да управлява ще се провали докато главния каскет- съд и прокуратура подкрепят боко тиквата който остави празна хазна и милиарди заем.единствения път е пълна конфискация на всичко откраднато и незаконно предобито от всички мутри и олигарси и в затвора.

    Коментиран от #102

  • 102 Дилов

    5 0 Отговор

    До коментар #101 от "любител":

    И магистралките на Боко взеха да дават акъл. Ще цъфнем и ще вържем.
  • 103 Няма ход

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Абсолютна грешка ще бъде ако ИТН предложат правителство защото то предварително ще бъде обречено на провал. Трабва да върнат мандата и нови избори при служебно правителство, тогава резултатите ще бъдат различни и ще може да се състави стабилно правителство.
  • 104 Радев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Нидялко от ПИК":

    Мая е млада и наивна Но ще израсне в политиката христо сега е на делян човек а аз на божков коалиция става
  • 105 Ей Ей

    1 3 Отговор
    Отново показахме на света колко е прост Българския народ
    Да гласуваш за чалга певец 17 %
    Да гласуваш за Мая Манолова още по зле 5 %
    После да не мрънкате прост народ слаба държава не се сърдете на политиците а на себе си

    Коментиран от #106

  • 106 За кого

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Ей Ей":

    А за кого трябваше да се гласува - че не видях такива?
  • 107 Иван

    0 0 Отговор
    Имаше един руски комунист министър Андропов...Тази му е роднина!
  • 108 Kумчо Вълчо

    0 0 Отговор
    Каква е тая малоумна шматка ???????
  • 109 заплес

    0 0 Отговор
    Днес караш панаирджийска каруца, утре трябва да управляваш самолет. Така че правителство на Слави е по-вероятно да има. Страх ме е за пътниците.
  • 110 Svelini

    1 0 Отговор
    Кой изкара от дупката този лалугер, че и го реанимира? Националното радио не е за подобни персони.Виж жълто-кафявите медии отговарят напълно на физиономията и.
  • 111 Славчо Трънски

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Ох Баня":

    Ще ти стане хубаво!:) Обещавам!:0
  • 112 7777

    0 0 Отговор
    Тази кукумявка, на врачка ли се прави, подкрепата щяла да спадне, напротив ще се увеличи, заради това системните партии се натискат за кабинет.
  • 113 бор

    1 0 Отговор
    ТАЯ БАБИЧКА ВИ КАЗВА ИСТИНАТА НО ПОНЕЖЕ СТЕ ОГРАНИЧЕНИ УМСТВЕНО И НЕ РАЗБИРАТЕ ....ПРОБЛЕМА Е ВАШ
  • 114 ТРЕНД

    1 0 Отговор
    Когато Вацев, Волгин, Симов, БСП не плюеха марксизмът, лявото и България имаше бъдеще. Но се вързаха на сатанистите, и станаха консерватори плюещи марксизмът. ХВАНАХА СЕ НА ВЪДИЦАТА С ТРИ ШЕСТИЦИ
  • 115 ТРЕНД

    1 0 Отговор
    Българите в чужбина винаги гласуват за патриотична партия, както турците гласуват за ДПС. Слави също взе тези гласове, те са и публиката му в чужбина. И Възраждане и Слави намазаха от протестите повишили политическият им интерес с избори да свалят Мутрите. Но и взеха мястото на патриотите - отъждествявани със статуквото. .......................... ........................................ То рейтингът на всички партии в опозиция, се води от омразата към статуквото. ВАКУУМЪТ! Сините партии подкрепяха ГЕРБ, което ги направи статукво, и това вдигна рейтингът на БСП и патриотите, И СВАЛИ СИНИТЕ. После патриотите заместиха сините, КАТО ПОДКРЕПА ЗА СТАТУКВОТО. В чужбина пребивават 2% десни. Най големият мит е, че в чужбина са десни. Да, има мит в българинът, че на запад е дясно, значи дясното е хубаво, но 2% от българите в чужбина гласуват обичайно за сини формации. А те са активни, не изпускат да гласуват. Малко ли неолиберлни юпита има в чужбина произведени от УНСС и соросни НПО, ами нато-ес-администрацията ни - те друга не допускат освен с неолиберален профил? Следващите избори няма да има такава активност в чужбина ако няма протести.
  • 116 Да бе!

    1 1 Отговор
    Реално всички са срещу ИТН, защото не искат промяна в политическата система! Затова само служебно правителство!
  • 117 psf

    0 0 Отговор
    Държавата ни, не е опитно поле и за това й е необходим министър председаетел, който с визията си,опита си и амбицията си да
    създаде условия за това, страната да продължи да печели повече!
  • 118 Аз Негодника

    0 0 Отговор
    Партията на ЧАЛГАТА бяха с най малко участи,направо символично, в УЛИЧНИТЕ ПРОТЕСТИ...Въпреки това набраха,най много гласове,и моментално ги разпознаха като ПАРТИЯТА на протестите...И веднага се насъбраха като мухи на ...да правят коалиции,как да се борят с ГЕРБ...Всичкия тоя зор,е за благото на държавата. Учиндолския кръчмарски певец е един добър БИЗНЕСМЕН.Цялата му кариера се гради, с познаства и близки отношения с политици и бизнесмени,и рекламирането на добре платени политики,в шоуто му.Какво по различно ще очакваме от него,освен обслужване на богаташките лобита, и лично облагодетестване.
  • 119 ПП ГРУБ

    1 0 Отговор
    андролова пак не си пиеш хапчетата, ще ти турем ризката.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 БЪЛГАРЧЕ

    0 0 Отговор
    Абсолютно всички институции от ЕС и НАТО отсвириха Бойко Методиев Борисов.Само и единствено ГЕРБЕРАСТИЯТА в България продължава да го венцеслави и боготвори.И накрая малко цифрички.Да ГЕРБ са победители с 25% от 50,61% от имащите право на глас.Тоест за тях са гласували едва 12,5% от българското население.На това ли му викате подкрепа а?И още малко цифрички.В с.Буковлък Плевенско избирателната активност е 84% като от имащите право на глас 2800 човека са гласували 2300 а от тях 1150 за ГЕРБ, 1020 ЗА ДПС и останалите 130 за всички останали политически субекти.Населението на с.Буковлък е 99% роми.Та ето кои са истинските избиратели на ПП ГЕРБ.Каквито избирателите, такава и партията.Ха да им е честито.