12 Април, 2021 09:12 19 173 85

Новите да проумеят - протестен вот не се повтаря

  • правителство-
  • народно събрание-
  • има такъв народ-
  • избори-
  • протестен вот

Старите партии декларират подкрепа, очаквайки новото правителство да се провали бързо и зрелищно

Новите да проумеят - протестен вот не се повтаря - 1
Снимка: 7/8 TV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди седмица станахме свидетели на класически протестен вот. "Патериците" на Борисов в предния парламент бяха наказани с червен картон от избирателите, жестоко пострада и самата партия ГЕРБ, простила се със стотици хиляди избиратели и немалко депутатски места. Покрай управляващите го отнесе и Столетницата, неприпозната като алтернатива от избирателите.

Нито една социологическа агенция не позна второто място на "Има такъв народ". Всички се застраховаха, че ситуацията е чрезвичайна и нищо не можело да се прогнозира. Да, ама въпреки това слагаха БСП на второ място и чак тогава даваха ред на хората на Слави.

Новите мераклии за власт трябва да са наясно, че протестен вот не се повтаря. Колкото депутати - толкова. Ако не могат да сглобят правителство, човекът с джипа декларира, че партията му е в прекрасна кондиция. Отиването на нови избори ще е чудовищна грешка. Независимо кой ги организира.

Всички декларират, че ще подкрепят кабинет на новите играчи по две причини - хем да се направят на националноотговорни, хем с надеждата, че новото правителство ще се издъни тежко и зрелищно.

И тогава ще се завърнат. Не на бял кон. Аман от този бял кон. Има си джип, защо се правим на ударени.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 118 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неее

    189 101 Отговор
    ще има още по-протестен!Този път ГРОБ с 10 депутата!

    Коментиран от #26, #63

  • 2 ВМРО БНД

    81 217 Отговор
    Нови избори веднага, воеводите трябва да влезем в парламента и да подкрепим патриотичното правителство за спасение на България с премиер Бойко Борисов!

    Коментиран от #50, #57, #72, #76, #84

  • 3 Миленчо

    101 27 Отговор
    пак е объркал кафето с ракията.
  • 4 Стоян Александров

    153 52 Отговор
    Голям страх Ви тресе еййййй. Но вече сте вън. Още едни избори и ще сте толкова малко, че никой и за нищо няма да Ви търси. СТРАХ ВИ Е.....МНОГООООО ВИ Е СТРАХ
  • 5 Некой си

    82 35 Отговор
    Така е, не се повтаря за ГЕРБ.
  • 6 Българка

    138 50 Отговор
    При всички случаи ще имаме предсрочни избори. Въпрос на преценки и време. Най-важно е да се разчисти терена за честни избори и възможност всички да гласуват. Трябва бързо да се даде старта на демонтажа на бойковчетата и се освободят правораздавателните институции.
  • 7 Слава богу

    101 46 Отговор
    Свърши се с про-Ердоганското народно събрание. Родолюбците може да си отдъхнем. ГЕРБ=ДПС вече ще са малцинство.
  • 8 зъл пес

    101 103 Отговор
    И каква става тя,всички се страхуват че при други избори,Баце се завръща на бял кон.Защо?Защото всички гласували за партиите еднодневки разбраха грешката си.Как изобщо можете да си представите че един чалгар ще е партньор на висота в ЕС.Вие добре ли сте?

    Коментиран от #16, #25, #39

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 мдаааа

    33 10 Отговор
    С две думи - няма угодия ...
  • 11 Ама

    94 20 Отговор
    Е прав че всички се надяват Трифонов да се провали и изложи бързо .А той ще се излижи и ако направи кабинет и управлява защото това за което го избраха хората е невъзможно да стане и ако не направи кабинет и се откаже да управлява независимо какви аргументи ще извади.Няма полезен ход за него.
  • 12 Crash course

    82 71 Отговор
    Тенденцията е ясна, ако има три поредни предсрочни избори за парламент до края на годината герб съвсем ще изчезнат, колкото и да се крият под опашката на белия кон.

    Коментиран от #14

  • 13 Ха ха ха

    77 34 Отговор
    Този е новото начало, заедно с мутресите ММ и Т Д, Нинова и Доган, дедо Ви Слави и Баба Ви Мика
  • 14 Надежда......

    45 50 Отговор

    До коментар #12 от "Crash course":

    Следващия път 1800000 за Европейската партия, която може да управлява, за разлика от някаква мижава опозициика
  • 15 Аре стига

    55 0 Отговор
    врачуване. След 15 април ще се види какво ще стане.
  • 16 Загрижен

    71 42 Отговор

    До коментар #8 от "зъл пес":

    Колега, а пожарникар-мутра викаш е прекрасен избор да ни представлява в Европа? Аз си имам сахер... И ги минавам с 200💀💀💀
  • 17 Крицимир

    49 15 Отговор
    Напротив авторе, повтаря се и то с по-голяма сила.Лоалността на дасегашните поддръжници се пропуква.Надеждите им за сигурни странични доходи резко намаляват и както всеки бай Ганьо гледат да се преориентират преди да са загубили инерция.Алчността не е порок А?

    Коментиран от #64, #67

  • 18 Жорж

    32 52 Отговор
    Герб Ерозират Република България.Ще се завърнат на черна катафалка.

    Коментиран от #38

  • 19 Наблюдател

    42 53 Отговор
    Баце ли ти плати за статията?
    Вотът ще е още по протестен.
    Баце няма да е премиер и да организира изборите. Правителство на Радев ще ги организира.
    В махалите няма да гласуват 90% за герберастията.

    Коментиран от #70

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сали Мехмед

    53 14 Отговор
    Проектът Има Такъв Народ е идентичен на Слуга На Народа в Украйна не само по подвеждащото присъствие на думата "народ" в името, но и по водачеството на двама шутове. Аналогията в случая е доказателство за управляемост на процесите от едни и същи враждебни външни кръгове. А в т.нар. избори може да се получат всякакви резултати.

    Коментиран от #24

  • 22 1234

    73 22 Отговор
    Всичко върви към това Борисов да се върне. Слави продължава да дъвче за някакви 3 милиона, които гласували на референдума за него. Да , но къде са сега тези милиони на последните избори. Той трябва да отстъпи от налудничавите си идеи за мажоритарен вот, субсидия от 1 лев и гласуване по пощата. И трите неща не се прилагат в ЕС, с някои малки изключения.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 хахаха

    28 16 Отговор

    До коментар #21 от "Сали Мехмед":

    Защо бе, Украйна се развива добре. Само имат малък проблем със сланината, внасят от Русия.
  • 25 Диверсант

    52 16 Отговор

    До коментар #8 от "зъл пес":

    Никой няма да те разбере.. Трябва да минете по отъпкания вече път от италианския шоумен и комик Беппе Грило с пет звезди, за да започнете след година да крещите. ПО ДОБРЕ КОРУМПИРАНИ ОТКОЛКОТО НЕЗНАЕЩИ.... и понеже голям го вадят чалгарите, искам с цялото си сърце и душа черепа им да стане министър и направи правителство.
  • 26 Люлин 5

    58 10 Отговор

    До коментар #1 от "Неее":

    Прав е Милен. При едни нови избори патриотичните партии ще се ремобилизират и коалират и ще влезнат в парламента. Спящите и чудещите се БСПари ще отидат да гласуват. ГЕРБ ще дадат последен напън да вкарат повече и ще го направят. Божков също ще влезне в парлмента. Всичко това за сметка на Слави, Доган, Христо и Мая.

    Коментиран от #29, #53

  • 27 пешо

    26 15 Отговор
    като не знам, не знам!
    хич не мога да преценя какво би станало. на територията нищо не е каквото изглежда. все пак, на базата на хилядолетния си житейски опит бих казал, че по-добре пуйката във фурната, отколкото птерозавър в небесата. основната причина е, че президентът назначава служебно правителство, но никой не казва какво правим с хилядите знайни и незнайни калинки, назначени по времето на император тиквоний I пъмпкин.
  • 28 Name

    27 34 Отговор
    Най хубаво да се състави правителство от трите нови + бсп( по малкото зло) за да може да се промени избирателния закон. Задължително гласуване ( с глоби) и изцяло машинно и електронно. Едно служебно правителство това не може да го направи. Изчистване на избирателните списъци. Тогава ще се види истинската бройка на гласоподателите на Герб.

    Коментиран от #60, #78

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 уаси Тито

    24 44 Отговор
    Никакви нови избори в момента.Служебно правителство,разследване,съд и затвор за гробокопачите наБългария,алчни и жадни за пари като априлски кърлежи!
  • 31 опорка

    22 27 Отговор
    доста йезуитска статийка,мисля,че най-добрия вариант за България е служебен кабинет,извънредни избори и да видим тогава ,дали протестния вот,ще намалее ,или гербаво-бесепарско-депесарското статукво,ще се срине окончателно!
  • 32 Крис51

    24 34 Отговор
    Можеше да е вярно, ако изборите бяха проведени наистина честно и прозрачно. При нови скорошни избори с променен Изборен кодекс, повсеместно машинно гласуване за намаляване на невалидните бюлетини, видеонаблюдение, електронно и дистанционно гласуване в чужбина, смятам, че резултатът ще е потресаващ за ГЕРБ и различните му патерици.
  • 33 Перо

    20 27 Отговор
    Пълни мутренски простотии! Само отказ от правителство,назначаване на служебно такова с пълно унищожаване на мутренските корпоративно-цигански структури по вертикал и хоризонтал и нови избори,на чисто,без да се вадят 27% предварително уредени и купени гласове,извадени от ръкава на толупа.Всичко друго е връщане на бандитското статукво със старите партии.

    Коментиран от #48

  • 34 Сергей

    19 24 Отговор
    Какво не ви харесва Бойко, когато изпълни редица руски проекти. Като почнеш АЕЦ Белене - плати на руснаците 2.2 млрд. лева за онези турбини, които за нищо не стават, плати 3 млрд.лв за наша сметка за Балканския поток, който минава изцяло транзит през нашата територия,, продължава да ремонтира руска военна техника, продължава да подържа отрицателен търговски баланс с Русия, изнасяме стоки за 300-400 млн.долара, а внасяме за 4-5 млрд. долара. Не издигна сериозен кандидат за да спечели друг презиз. пост и още много други. така е другари русофили, не бъдете слапи папагали, ами помислете.

    Коментиран от #46

  • 35 666

    44 28 Отговор
    Чалгаря е преход към служебно правителство. Фуражката изпълнява директивите на КГБ за смяна на посоката към Азия и Русия. Това е края на модерна и европейска България🤩🤩🤩🤩
  • 36 ТаУмВзе

    11 38 Отговор
    Забрана на герберастията да участва на избори. ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР конфискация! При неизбежно следващи избори, хептен Никой няма да гласува и Диктатурата се бетонира тоталка.
  • 37 Некой си

    12 18 Отговор
    Троловете се наспаха и започнаха да "цъкат" минусите.
  • 38 Иво

    30 5 Отговор

    До коментар #18 от "Жорж":

    В тая катафалка ще те возят заедно с Чалгаря. ☠️☠️☠️☠️☠️
  • 39 Омис

    12 20 Отговор

    До коментар #8 от "зъл пес":

    Няма нужда да се връща нали гроб с дпс спретнаха платен,корпоративен,ромскии,лихварски и т.н вот,след това Мишо Константинов до намести нещата. БайГаньос прави избори.
  • 40 В статията

    16 18 Отговор
    има логика, но при положение че нищо свързано с провеждане на избори не се промени. Ако ЦИК, чичо Мишо брояча и хартията за гласуване си останат все същите, гербавите калинки на възлови места пак са си по местата, то наистина пъдарина вместо с джипка ще се върне на бял кон. Трябва радикална промяна на правилата и демонтаж на машината за лъжи и манипулации с които хунтата винаги "печели " . Видя се колко подкрепа имат гепаджии без да могат да купуват гласове в чужбина - 8,66 %!!! Ей тва им е реалния резултат и тука.
  • 41 ампили куку

    20 0 Отговор
    Въпрос към радио "Ереван":
    - Кога бракът е най-продължителен?
    Отговор на радиото:
    - Когато жената е сляпа, мъжът глух, а свекървата няма.
  • 42 САТЪРА НА ХАНА

    32 7 Отговор
    ИДЕОЛОГИЯТА НА СЛАВИ Е КАТО ИДЕОЛОГИЯТА НА РАПОНА
    ..................... ЕДНО ФЕРАРИ ( ЧЕКМЕДЖЕ) ЗА ТЯХ ........
    ...... А НА ДРУГИТЕ ИМ ХХХХХХ МАЙКИТЕ
    ......................... СЛАВИ МАЛКИЯ РАПОН ВИНАГИ Е ПЯЛ ПАТРИОТИЧНИ ПЕСНИ САМО ЗА ПАРИ !!!!!!
  • 43 Аз Негодника

    24 8 Отговор
    Пак трябва да се повтарям.Най ясно ОТЛИЧАВАЩИТЕ се като ПРОТЕСТНИ партии,в протестите.Това са Христо Иванов,Мая Манолова и Отровното трио...Партията на ИТН се включваше, със епизодични репортажи,и почти никакво ЛИЧНО участие в протестити...За да не изглеждат ЖАЛКИ резултатати на протестните партии,припознаха и ИТН като протестираща в ПРОТЕСТИТЕ без да е имало ПРЯКО РАЗПОЗНАВАЕМО ОТ ИТН. РЕАЛНО участие в протестите...Това не е ли ЛЪЖА...В Youtybe репортажите от протести ги има...

    Коментиран от #44

  • 44 САТЪРА НА ХАНА

    34 4 Отговор

    До коментар #43 от "Аз Негодника":

    СЛАВЧО НИКОГА НЕ Е ПЯЛ БЕЗ ПАРИ :)))
    ........................... ЕЙ ТАКА ОТ СЪРЦЕ ......
  • 45 чичо

    34 3 Отговор
    Николай Хаджигенов, Татяна Дончева и Мая Манолова, Бабикян,Слави-даааа,прав е онзи,всеки народ си заслужава управниците.То много младост,то много промяна,то...абе много,от всичката простотия,все по много.Ха на здраве,на на найна.
  • 46 чичо

    13 7 Отговор

    До коментар #34 от "Сергей":

    Зле си с материала.Гледай си „на всеки километър",че още в ония времена живееш.

    Коментиран от #49

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 чичо

    27 3 Отговор

    До коментар #33 от "Перо":

    Прав си.До като не премахнем мутрите от прехода които са в президентството и БСП ще е -„връщане на бандитското статукво със старите партии".
  • 49 Сергей

    5 3 Отговор

    До коментар #46 от "чичо":

    А ти да беше проумял смисъла на написаното. Сигурно не знаеш какво е ирония, виж в Уикипедия !

    Коментиран от #55

  • 50 Камикадзе 🛩

    10 13 Отговор

    До коментар #2 от "ВМРО БНД":

    Ако коментарът не е майтап ти отговарям: ВМРО няма от много отдавна. На това му се вика МВРО- Бивши и Настоящи Д0н0cници. Ако беше „воевода”, нямаше да си спасителна лодка за тиквите. Имам още много за казване, но псувните тук са забранени.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Без коз

    18 6 Отговор
    Стига глупости - новите избори били грешка. Ми когато всички са пас какво се прави - ново раздававе, нова игра, нови карти.

    Коментиран от #69

  • 53 Аууу

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "Люлин 5":

    Много знаеш! А преди 04.04.2021г. знаеше ли кой ще се класира втори?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 чичо

    7 1 Отговор

    До коментар #49 от "Сергей":

    Да,да-„на всеки километър е хубав сериал",за това ти го препоръчвам,без ирония.Нали знаеш какво е-без ирония.
  • 56 Позна

    33 3 Отговор
    Всъщност като се претръскат по-внимателно биографиите на протестърите се вижда,че не са никакви нови. Пиnокио бил нов,Мая Hалевица и Шшовица била нова, jьотка Титянка с Ванко 1 била нова,генералът Гnом бил нов,певецът на ушенцe на мутрите бил нов? От избори на избори все по-голямо падение - та циgаниn,та цар-мар,та Мутра,та сега певецът на мутрите. 80% dебили - позна професорът.
  • 57 Долен

    1 8 Отговор

    До коментар #2 от "ВМРО БНД":

    Идиот
  • 58 ПАПАГАЛИ

    19 2 Отговор
    ТА ТИЯ ОСВЕН ДА ЛЪЖАТ НАРОДА И ДА ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.
  • 59 троянски кон в действие

    9 9 Отговор
    Докато ни дърпат конците от москва,не чакайте честни избори.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Антикомунист

    23 3 Отговор
    Герб се сгромолясал жестоко, какви простотии от червени драскачи. А как така е с близо 10 процента пред цялата пасмина.
  • 63 Болярин

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Неее":

    В предифактно състояние ли сте или лоши сънища сънуване ?!!
  • 64 И аз да кажа

    20 0 Отговор

    До коментар #17 от "Крицимир":

    А негласувалите от България- те ако се ядосат на екзотиката и излязат да гласуват при по-хубаво време и облекчена ситуация с грипа? И БСП, и ГЕРБ, и особено ДПС имат възможности да мобилизират повече хора. Особено ако се направи простотията с гласуване по пощата. Само малоумник може да я предложи- на практика това ще е краят на тайната на гласуването: етническият и корпоративният вот ще си проконтролират хората. Ние сме малка страна и това ще доведе до такова изкривяване, че ДПС могат и първа сила да станат и то с много. Ние не сме многомилионна държава, за да е възможно това. Мислете, бе!

    Коментиран от #68

  • 65 Болярин

    4 1 Отговор
    В предифактно състояние ли сте или лоши сънища сънуване ?!!
  • 66 Реалист 1

    3 9 Отговор
    Каквото и да стане, все, ще е по добре. Бъдете оптимисти. Който и да дойде на власт, дори и Борисов да се завърне след време, с авторитарно- мафиотския модел на управление е свършено. Тези избори бяха повратни и ще доведат до възстановяване на демокрацията и разделение на властите. Да живее България!
  • 67 Доволен

    12 4 Отговор

    До коментар #17 от "Крицимир":

    Нямам странични доходи,гласуван за ГЕРБ безплатно,от сърце!
    Работя,плащам си данъците честно и почтено.Не се оплаквам!
    Работете и вие,е ако нямате образование ще ревете!

    Коментиран от #73, #85

  • 68 Кой да мисли?

    9 0 Отговор

    До коментар #64 от "И аз да кажа":

    Правнуците на Ганя!? Веднъж прокара ли се подобен закон( визирам гласуване по пощата) още на първите избори,ще псуват като пияни каруцари от миналото.Защото Ганъо,винаги търси лекото и мекото.Да си копа зад компа,или зелъето,и да пусне писмото в пощата за 10 минути.Но пропуска,че неговия реален вот, независимо за кого,ще бъде смазан,претопен от корпоративен,лобистки ,на финасовия капитал,до местни кметове, включително в малките села.Кой ще контролира, определен местен" бос' да събере всички,който зависят от него, директно да му предадат готови писма с " правилният" избор.А той да организира изпращане по пощата? А това сумарно е към 35% от населението с право на глас.А маалите в Пловдив,Ст.Загора,Сливен, София? А над 150 х гласа от комшията? Поне два товарни самолета с чували писма,ще кацнат.За едно поздравявам Трифонов : С първото предложение за име на партията си; Е,нема такава държава! Аз бих го префразирал: Е,нема такъв народ.! " Братята хамериканци им направиха показно,как се печели по пощата,ама ние - Не! Толкова мазохистичен народ няма никъде по света!Народ на крайности.Хем крайно мнителен,дори в излишък,едновременно за най Важното,захапва от раз гола кука.

    Коментиран от #83

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 номад

    2 6 Отговор
    голям страх ги тресе Герб абе къде е славуца
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Озирис

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "Доволен":

    Аз имам ПИС, а съм на длъжност поддръжка и ремонт и МОЛ=650лв, е обясними ти играта, просто си случил...
  • 74 фак т

    1 4 Отговор
    при следващи избори герб и бсп си разменят местата
  • 75 Николай

    6 0 Отговор
    Мая премиер, Пеевски президент, Бабикян министър на пропагандата, Мангъра министър на здравето, Румен Петков министър на водоснабдяването и фонтаните, Радан Кънев министър на Истанбулската конвенция и евро-либералната джендър интеграция. Слави министър на културата. Васил Божков министър на труда и социалните грижи, Цветан Василев министър на финансите. Ахмед Доган главен разпределящ на баницата наречена България. На печелившите честито.

    Коментиран от #80

  • 76 Какъв

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ВМРО БНД":

    Какъв воевода си, бе човек ? Воеводи били ....
  • 77 psf

    2 0 Отговор
    При всички случаи, новите избори ще доведат до по осъзнати изборни резултати, защото както е казал не знам със сигурност кой, "да му имам акъла на българина, ама тоя дето му идва от после"!
  • 78 Готин

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Name":

    Това с "глобите" ми хареса! ;) И ПОД СТРОЙ! Ти си "свободолюбив" демократ, нали?
  • 79 Ха ха ха

    0 2 Отговор
    Боко, кво е тва продуктово позициониране, брат?
    Платено ли е за рекламата?
  • 80 Готин

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Николай":

    Евала ,,барато,,! За теб шега, за мен истина. Както сме се опростачили, току виж се сбъднало предсказанието ти.
  • 81 Валентин

    1 4 Отговор
    Най хубавото е ,че каквото и да стане ще е по добре от герб , много се смях на шкембе войвода и на пишман войводите те никога няма да са в парламента защото каракачанката трябваше да поиска прошка от Народа на жълтите павета и да се отрече от Боко .така е и с магарешки и валерката лудия тяхната свърши а за герб те реално не получиха и 10% истински гласове.....началото на края ,който е неизбежен
  • 82 Човек

    1 3 Отговор
    Прост народ,слаба държава и за съжаление с прости управници
  • 83 Един

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "Кой да мисли?":

    На изборите преди четири години , говорим си със съседката на село и я питам ти за кого ще гласуваш, решила ли си? Тя много спокойно и даже гордо каза: Да, кметО минА по Сите кАщи и ни каЗа кое да задраскаме! В това село кмета е един и същу много години - от БСП!!! Нямам повече коментар!
  • 84 Олигархия шизофренична.

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ВМРО БНД":

    Трябва да подкрепят олигархията/която граби и нас и евро съюза,а нато им е като параван,пред Сащ, всичко това без умие,ще доведе со разпад на държавността, от 860 хил гласували за Герб 400 хил са роми, Герб се преръща в партия представляваща населението,което е поддържа.А именно в Герборома,запомнете това име то ще остане в учебниците по история и политология,управляващ елит от чиновници,мутри,корумпирани политици, полицаи и малцинствена група извън социалният живот ,затворена в себе си и в гетата, живееща в боклуци и мизерия.
  • 85 Гербо Рома

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Доволен":

    Ти си част от новата партия ГЕРБО РОМА.твайте съмишленици от факултето са твои братя по идеи ,те също казват, ние сме Евро атлантици бате.