Last news in Fakti

21 Април, 2021 09:43 11 872 204

Иво Инджев за ФАКТИ: Силата на кремълските слуги в България е в тяхната невидимост

  • иво инджев-
  • бойко борисов-
  • методиевич-
  • румен радев-
  • бсп-
  • дпс-
  • опозиция-
  • кремъл-
  • кремълски слуги-
  • елеонора митрофанова

"Пръснати са (почти) навсякъде. В това отношение най-важното е, че ГЕРБ беше отстранена от властта", допълни журналистът

Иво Инджев за ФАКТИ: Силата на кремълските слуги в България е в тяхната невидимост - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След провеждането на парламентарните избори на 4-ти април и формирането на 45-ото Народно събрание, политиката в България отново стана интересна за значителен брой български граждани. Колко време ще продължи това и дали ще може интересът към нея да е устойчив, предстои да видим. Междувременно, от ФАКТИ продължаваме да Ви представяме анализа на личности със значителни натрупвания от впечатления и заключения, когато говорим за българската политика.

За изборния резултат, министър-председателя МетодиевИЧ, по нашия събеседник, кремълските слуги в България, БСП, ДПС и други теми, може да прочете интервюто на медията ни с Иво Инджев в следващите редове:

Иво Любомиров Инджев е български журналист, блогър и автор на публицистични книги. Член на Източния екип за стратегически комуникации на Европейския съюз. Бил е главен директор на Българската телеграфна агенция (1990 – 1993) и телевизионен водещ на предаването „В десетката“ по bTV (2000 – 2006). От години има собствен блог - ivo.bg, в който ежедневно публикува анализи за личности и събития от България и света.

- Г-н Инджев, да започнем така. Има ли факт, който много Ви изненада в изборния резултат от началото месеца, както и след старта на 45-ото Народно събрание?

- Рутинен от доста години факт е, че социолозите у нас не познават процентите и подпомагат абонираните за победители поръчители на проучванията им с внушенията си. Сред основните задачи на десетилетието на отиващите си властници беше овладяването на медиите и те не ги разочароваха. Самите управляващи се скъсаха да се хвалят и да бягат от дебат. Резултатът от всичко това беше такъв, че само те се изненадаха на 4 април.

Приличат на закоравял побойник, който е настроил цялата махала срещу себе си, а след това се изненадва, че яде бой. Други изненадани нямаше. Включително и моя скромност. Подписал съм се под множество прогнози в този смисъл.

- Другарят Методиевич, тоест Бойко Борисов, често е обект на Вашите анализи във Вашия блог ivo.bg. Вярвате ли искрено, че с политическата му кариера е свършено, или пък опонентите му са способни да го реанимират?

- Аз не боравя с категорията на вярата, която оставям на суеверните хора и на църковните служители. Очаквам от Методиевич всичко. Не дефинирам какво означава “всичко”, защото той има таланта да надхвърля всякакви очаквания за възможните номера, на които е способен в името на собственото изтъкване.

Някой вярвал ли е, че в рамките на една седмица първо ще избяга от парламента с писмена оставка, а след това ще си вземе отпуск, който ще се окаже накрая по болест? Три в една седмица, само и само да стане неговата и да се наложи отново uber alles. Не за Гинес, рекорд е като за Ганьо, какъвто не сме имали начело на държавата в цялата ѝ горда 1300 годишна история.

Ако някой ми цитира друг български владетел някога да е казвал за себе си, че много умен и много мъдър, както сам се определи по къси гащи в болницата на представлението по изпровождането на своите камикадзета да бъдат бламирани като министри, ще си взема думите назад. Преди това обаче държа да го наричам Бай Гадньо.

- Настоящото 45-то Народно събрание определено е глътка свеж въздух в сравнение с предишното, което беше тотален кремълски бордей. Но все пак и сега в парламента са ГЕРБ, БСП и ДПС. Считате ли, че окончателното доизчистване на слугуващата на Кремъл шлака може да се осъществи с нови и нови избори?

- Силата на кремълските слуги в България, за разлика от техните събратя в други държави с видими руски малцинства, подлежащи на наблюдение и някакъв контрол, е в тяхната невидимост. Пръснати са (почти) навсякъде. В това отношение най-важното е, че ГЕРБ беше отстранена от властта. За нея прословутият (напоследък, а иначе го коментирам от десетилетие по-рано) генерал от КГБ Решетников каза в едно интервю, че е предпочитаната от Кремъл партия в България.

Очаквам да видя как Нинова и антуражът ѝ ще отиграят шамара на посланик Митрофанова. Тя арогантно се намеси в политиката на БСП, заставайки на страната прогонения от Нинова от ръководството Георги Гергов. Такова нещо не се е случвало на наследницата на БКП от времето Горбачов. До момента, в който казвам това, БСП приема шамара за “аванта”, но той напомня на онзи юмрук в лицето на Волен Сидеров, който той получи от яростен русофил насред София. Дано столетните адепти на съветското влияние прозрат, че руският му вариант ги маргинализира все повече - международно, а вече и вътрешно, както се видя на изборите.

Колкото до (ръководството на) ДПС, не се вижда на хоризонта му страх от избори. Поне докато трае магията с капсулирането на неговите избиратели около почетния им председател Доган. Ако имаше критична маса съмняващи се избиратели на ДПС (в духа на традицията на европейското възраждане, дефинирана от Декарт), които да реагират нормално след проруския демарш на Доган с прогонването на Лютви Местан от поста му, тази прослойка критици трябваше да е поискала вече сметка на падишаха от сараите.

Някой може ли да си представи, че обикновените български турци си падат русофили, както техният владетел от Бояна?

- Не, определено не може. Встрани от това, в един от анализите си разглеждате брака по сметка на новите парламентарни партии с БСП и ДПС като нещо, което може да свърши работа срещу ГЕРБ. Кое Ви кара да бъде оптимист за това?

- Изразих се образно като за някои хора, които нямат въображението да си представят, че политиката понякога изисква прагматичен компромис. Най-голямо изкуство в живота, съответно и в политиката, е боравенето с компромисите. Без тях не може да се живее, макар да са смъртоносни, когато се преглъщат в големи количества - също като в случая с водата, без която не можем да съществуваме, но бихме се удавили, ако глътнем повечко от нея.

- Предвид историческото им минало, може ли да се има дори минимално доверие на социалистите и доганистите? Както и, едно такова единодействие, ако се провали и компрометира, което не е твърде невероятно, няма ли да спомогне на ГЕРБ да се върне на „бял кон“, а формации като „Има такъв народ“ и „Демократична България“ да отидат на политическото бунище?

- Не става дума нито за доверие, нито за единодействие, а за съчетаване на интересите в името на общата цел. Защото разграждането на автократичния модел на управление в България изисква наистина обединени усилия.

- Споменавайки ГЕРБ се подсещам за пробуждането на един от евродепутатите им – Андрей Ковачев. Над 10 години по-късно той придоби решителност в искането си за събарянето на пропагандните съветски паметници, а също и поиска преименуването на градове като Благоевград и Димитровград. Как бихте коментирали това?

- Андрей Ковачев е единственият значим представител на ГЕРБ, който и преди е заявявал така позиция. Но сега той за пръв път “премина в настъпление” срещу собствените си съпартийци в Столичната община. Призова ги да подкрепят демократите в общината, които на практика бойкотират от години всеки път, когато се поставя въпросът за демонтирането на Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА). На практика Ковачев се разбунтува по този параграф срещу шефа си Методиевич и русофилстващата кметица Фандъкова, които охраняват непоклатимостта на съветската окупационна символика.

- Да поговорим и за президента Румен Радев. Какъв президентски мандат изпраща той през Вашия поглед и цялостно какъв герой е Радев в българската политиката – положителен, отрицателен или нещо средно между двете?

- Кръстник му е пак Методиевич, ако се вярва на твърдението му, че нарочно го е оставил да победи неговата кандидатка Цецка Цачева. Само че Кръстникът този път удари на камък. С риск да стана несимпатичен на мнозина, ще припомня, че западните съюзници дадоха знаци за солидарност с Радев в апогея на сблъсъка му с конкурента Методиевич миналото лято, когато хората на Гешев нахлуха в президентството. Прогнозата ми е, че Радев ще бъде предпочетен от всички външни фактори и за следващите избори, ако трябва да избират между него и Методиевич. Колкото до вътрешното разположение на силите, за момента разполагаме само с данните на същите социолози, които не познаха резултата от изборите и подредбата на партиите в парламента. Така че предпочитам да не бързам да се качвам на техния влак.

- Смятате ли, че всичко през последните 31 години в българската политика се случва по предварително разработени сценарии? И ако – да, от кого се измислят и дирижират тези сценарии?

- Не, не мисля, че злодеите са толкова умни и мъдри - “умен и мъдър” ни е, по собствената му преценка, само Методиевич, когото наричам по руски образец не случайно. Вземам пример от онзи запис на Борисов, в който той самият нарича по руски маниер Василиевич един от своите стари ментори, какъвто беше шефът на “Лукойл” Валентин Златев.

- Оптимист ли сте за България, г-н Инджев?

- Не обичам да се измъквам с помощта на чужди мисли, но когато споделям техния смисъл, нямам проблем да ги цитирам. “Предпочитам да съм песимист и да не позная, отколкото да съм оптимист и да се разочаровам”. Казал го е в наши дни Илон Мъск, чийто успех показва, че свободният човек, продукт на свободно общество, може и Космоса да превземе.


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    248 47 Отговор
    ЛИЛИПУТА Е ЯСЕН,ОБАЧЕ ТИ СИ НАВЕДЕН КРАВАРСКИ ИБРИКЧИЯ....

    Коментиран от #60

  • 2 Краварски глисти

    264 45 Отговор
    Едва ли има такива кремълски шпиони. Вие ги набеждавате за такива, защото сте сороско-щатски подлоги и се мъчите да лижете краварски изпражнения ежесекундно.

    Коментиран от #171

  • 3 Smooth Jazz

    251 36 Отговор
    Я кажи нещо за вашингтонските слуги , че много станахте. Вече дори и не се криете. Направихте слуги и народа по принуда, но ще има видовден!
  • 4 ТаУмВзе

    201 27 Отговор
    Бясните халюцки са сигурна шизофрения. Особено когато подозираш Невидими руснаци. Смех!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Един индж

    111 29 Отговор
    Иво Инджев- самотният боец срещу Русия.
    Един индж патротизъм срещу руската агентура и царя-Батушка из Кремля.

    Коментиран от #13, #136

  • 7 шумкар

    154 27 Отговор
    Този е от комунистическо семейство. Самият той е агент на Държавна Сигурност. Неговата роля е същата като на Атлантическия съвет - да осветлява антикомунистите и да имитира опозиция на червените.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хахаха

    172 25 Отговор
    Не става дума срещу Русия или за нея. Сега Русия е единствен оплот на разума, достоинството и сплаведливостта. Всички хора, които срещу лъжата, фалша и лицемерието, което се вижда от всички в нашия живот, са на страната на разума. Това е.
  • 10 сила

    115 7 Отговор

    До коментар #7 от "шумкар":

    ЗАВЪРШИЛ В МОСКВА....

    Коментиран от #18

  • 11 Sieg

    153 15 Отговор
    Този човек има нужда от лечение!

    Коментиран от #192

  • 12 де юре

    116 10 Отговор
    Няма такова г2вно !

    Коментиран от #62

  • 13 иво комунето

    73 22 Отговор

    До коментар #6 от "Един индж":

    Напротив, Бат Иво е от стар шумкарски род и самият той е руски агент, АГЕНТ НА ДС (КГБ)!
    Идеята е да бълва дезинформация и да хвърля помия, той си е руски помияр!

    Коментиран от #23

  • 14 Тъжно и смешно

    124 13 Отговор
    Иво, осъзнай се. Отначало цяла България се възмущаваше от твоето политическо мимикриране и скоростно пребоядисване. Сега вече се питаме дали нещо с душевното ти здраве не е наред. Колко пъти се преориентира, колко пъти смени политическата си окраска, на колко господаря се поклони. Помни се как въртеше опашчица като малко кученце пред могъщия СССР.
  • 15 Прави се на оргинал, но тъп

    63 8 Отговор
    Къде и на коя държава шпионите (разузнавачит, съмишлениците) се правят на ВИДИМИ? По достъпно казано иска му се да не е както казват "в шеста, глуха". Мокар и аутсайдер, ако е за "насъщният" го оправдавам, каквото и мнение да изразява, но не и от позицията на убеждение. От нея няма спасение. Мрели са за нея.
  • 16 Pompev 🇧🇬✔️

    14 61 Отговор
    Иво Любомиров Инджев е български журналист, блогър и автор на публицистични книги. Член на Източния екип за стратегически комуникации на Европейския съюз.[1] Бил е главен директор на Българската телеграфна агенция (1990 – 1993) и телевизионен водещ на предаването „В десетката“ по bTV (2000 – 2006). [2] wikipedia

    Коментиран от #86, #143

  • 17 КойГоКаза

    96 12 Отговор
    Защо непрекъснато се дава трибуна на бивши доносници и сатрапи на комунистическата номенклатура от най-долнопробно ниво, и ни занимавате с техните вопли и излияния!? Малко ли допринесоха за изкормването на подредената ни от Бай Тошо държавица, и малко ли човешки съдби са съсипали!?
  • 18 Помни ли някой

    61 6 Отговор

    До коментар #10 от "сила":

    Освен че е завършил в Москва, не беше ли и женен за рускиня преди време? После май смени тази съпруга с немска.

    Коментиран от #196

  • 19 Грантаджията

    109 10 Отговор
    Иво Инджев и Асен Генов се срещнали на по бира, след поредния усвоен грант от "Америка за България".
    - Асене, заслужих си грантчето! - Започнал да се хвали сина на видния партиец, възпитаник в Москва, понастоящем пръв русофоб и евроатлантик.
    - Какво направи бе, Иво? - С интерес попитал професионалния протестър и блогър Асен.
    - Из*р*х се насред Червения площад, да видят гадните руснаци! - заразказал подвига си Инджев.
    - Брей! - Ахнал Генов - и какво стана като те хванаха руснаците, какво ти направиха?
    - Нищо, Асенчо... не ме хванаха!
    - Е, как, това е центъра на Москва, сърцето на империята на злото. Как не те хванаха?!
    - Лесно! Ср*х тихо, без да си свалям гащите!
  • 20 SAAB

    56 8 Отговор
    Оди тЪ пердаши ханъмата в US посолство !
  • 21 БОЗА

    47 5 Отговор
    Надпреварата,за приза "Хелминт на годината" е ОСПОРВАНА и зрелищна...пореден претендент в лютата надпревара... ;-)
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този порти

    73 8 Отговор

    До коментар #13 от "иво комунето":

    Не знам дали е бил специално обучен или е следствие от черти на характера му, но когато трябва да се хвърли помия върху някого и това да се подсили с измислени факти, Инджев е насреща. Той с наслада прави това, макар че писанията му са като съшити с бели конци. Толкова може човекът.

    Коментиран от #66

  • 24 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    67 10 Отговор
    Минdжев, Минdжев,
    още дълго има да Lижеш...
  • 25 Демограф

    16 68 Отговор
    Кремълските слуги са силно изявени в този сайт😂 Партизански чеда с промити мозъци😂
  • 26 БПФ

    78 11 Отговор
    Докога ще ни занимавате с тоя психически болен човек, който вижда руснаци и в супата си? В едни по-цивилизовани времена щяха да го лекуват с електрошокове и лоботомия и щеше да се кротне.
  • 27 гнусен

    70 11 Отговор
    Нахален и нагъл гнусен кочияш на чуждите разузнавания. Точно ти ли ще си носителя на моралните оценки бре??? Как не те е срам с предателската си муцуна да даваш оценки и на основание на какво отгоре?Твоето мнение предателю е точно толкова" важно" колкото и мнението на всеки един който смееш да обвиняваш. Никаквец не си важен.
  • 28 Мими

    56 11 Отговор
    И този се мъчи да изплува от политическото блато!
  • 29 Иво Инжев ти си един доказан в годините

    59 10 Отговор
    Ветропоказател!!! Такива Стари грамофонни плочи ние омръзнало да слушаме!!! Ти можеш цял ден да Преливаш от Пусто в Празно!!! Скрийсе!!!
  • 30 Мими

    35 8 Отговор
    И този се мъчи да изплува от политическото блато!
  • 31 БАЙ Х@Й ‼

    44 7 Отговор
    Пеше, що не писа истината бе ?????????????? Иво Инджев получава средно образование в XI гимназия, която през 1971 г. става Софийска математическа гимназия. Завършва висше образование в СССР, специалност „История на Азия и Африка“ в Московския държавен университет (Институт за страните от Азия и Африка). ‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼
  • 32 Варненец

    40 10 Отговор
    Съвсем видими сме. Има регистрирани официално над 350 000 русофили в няколко организации. ЦРУ знае поименно всичките. Вкл агентите на ДС, един от които е и Инджев, вербуван още преди да отиде в Москва. Ветропоказател.
  • 33 Иво Инжев ти си един доказан в годините

    29 8 Отговор
    Ветропоказател!!! Такива Стари грамофонни плочи ние омръзнало да слушаме!!! Ти можеш цял ден да Преливаш от Пусто в Празно!!! Скрийсе!!!
  • 34 Извод

    42 7 Отговор
    Всички доностници станаха демократи. Меркел също

    Коментиран от #35

  • 35 Ротфронт

    8 15 Отговор

    До коментар #34 от "Извод":

    Защо наричаш доносници хората, работили за болшевишката идея, другарю?!
  • 36 Иво в момента има 100 по важни неща за

    49 9 Отговор
    Държава и народ от статута на паметника на Съветската армия!!! Защо наливаш масло там където няма нужда!! Напиши, как В и К взема вече двойно по висока цена за вода!! Такса Канализация, такса пречистване, и това е колкото самата цена на водата!!! Умнико За 15милиона Евра на сметката на шефа На ЧСИ. за това напиши!!! Напиши че ЧСИ и Колектори са Станали новите Мутри, че не се ръководят от законите, а от някакви написани от тях правилници, допълнения, изменения!!! Празни приказки от теб Иво!!!! На никой не му пречи Паметника, освен на такива Лакей като теб!!!

    Коментиран от #174

  • 37 Тъпу тролче

    36 4 Отговор
    Дааа, а силата на вашингтонските слуги е в тяхната видимост.
  • 38 Димитров

    45 6 Отговор
    Този човек има явен проблем с морала,достойнството и психиката!
  • 39 Ахахахх

    27 7 Отговор
    Какво по-голямо лицемерие от това, написано от агент на ДС... Жалка картинка... Кремълските слуги лесно могат да бъдат видяни по скъпите плжове в чужбина, по скъпите часовници, по марковите дрехи и по скупите вили извън България. Не ни занимавайте 30 години с тъпотиите си, които са цел да се обогатите и да властвате! Просто сте нагли дебили!
  • 40 Ицо

    27 6 Отговор
    А ЧИЧО САМ ДОБРЕ ЛИ Е ЕЙЙ ЩЕ ИГРАЕЕ ДРЯНОВИЦАТА СКОРО
  • 41 До факти

    33 5 Отговор
    Господа, не е сложно под всяка подобна статия да пускате линк към агенцията по досиетата на ДС за да може всеки да види написалият дадена статия с какво точно се е занимавал през годините и дали може да бъде критерий за достойнство и чест! Заради подобни облъчвания България след година ще е вече на 113 място.
  • 42 haha

    20 4 Отговор
    А Инджев къде ли е завършил?
  • 43 А бе

    30 10 Отговор
    тъпанар загубен,това което Мъск направи със своето свободно мислене е първата стъпка на руснаците от 60-те години на миналият век. Докато достигне този свободомислещ пуяк до постиженията на руснаците ще мине хилядолетие и ще е забравен тотално. Мъск нищо особено не е направил с един два полета на половин година не е постижение а повод за съжаление.

    Коментиран от #180

  • 44 петър

    10 4 Отговор
    да каже слуша ли чалга
  • 45 Сандо

    28 6 Отговор
    За сметка на това предателите-грантаджии са видни отвсякъде!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 По Д.Подвързачов

    36 10 Отговор
    Българският русофоб е муха която се мисли за аероплан.
  • 48 ааа

    35 5 Отговор
    Човека който променя историята ни МИСЛИ?!? Я кажи какви пари ти дадоха от Амрика?
  • 49 11666

    36 6 Отговор
    Здравей мръсен АГЕНТ-ДОНОСНИК.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Тиква

    27 4 Отговор
    Инджев, по-добре спри с твоите Изблици. Ако казваш нещо, давай по същество. Наслушахме се на такива като теб Умници!!!
  • 52 Чебурашка

    35 7 Отговор
    Опасявам се, че когато дойде Путин или солдатите на Путин няма да мога да се доредя да ги посрещна от Иво Инджев и Сашо Кюфтето.
  • 53 Владо

    32 7 Отговор
    Инджев, злобно човече разкарай се и не се показвай никога и никъде повече! Отдавна не си фактор. Не можеш да критикуваш всички наред, това го няма никъде. Една добра дума за никой не каза. Разбери Мунчо най лесно в тоя живот е да се оплюват хората, и ти си точно такъв,хартиен тигър. Затова никой не те иска на работа щото си подлога и нищожество.
  • 54 Мимч

    25 6 Отговор
    Тебе от край време те знаем,че плюеш всичко,което не е по твоята амефиканска идеология.Готов си и враговете на Русия да ги изкараш приятели,ако не плюят постоянно прогив тях.Озазнай се малко бе и гледай по глобално на нещата,а и на ползите и изгодите за България. Няма вечни врагове или приятели,има вечни интереси....
  • 55 Ха ха ха

    24 5 Отговор
    Сигурно е получавал двойки, затова не може да прости на Русия
  • 56 Мимч

    21 6 Отговор
    Тебе от край време те знаем,че плюеш всичко,което не е по твоята американска идеология.Готов си и враговете на Русия да ги изкараш приятели,ако не плюят постоянно прогив тях.Осазнай се малко бе и гледай по глобално на нещата,а и на ползите и изгодите за България. Няма вечни врагове или приятели,има вечни интереси....
  • 57 Лейка

    21 6 Отговор
    Иво, като лопата обслужваш интереси, но Не интересите на България и хората! Спри да се излагаш и замълчи. Жалък си много.
  • 58 Индже Доносник

    22 5 Отговор
    От комсомолски активисти и служители на ДС по време на комунизма, акъл не ща.
  • 59 Валери

    30 6 Отговор
    Преди 10-ти Ноември тоя "борец" съм сигурен, че е бил примерен партиен кадър или подрастващ такъв с обещаващо бъдеще пее
    възхвала за СССР и плюещ лошите капиталисти. Проблема на нашата държава не са нито комунисти, нито шпиони, нито американци, а местните подлоги дето се надупват от където духа вятъра. Когато дойде Ердоган, тоя ще е яростен ислямист, бранещ законите на шериата.

    Коментиран от #61

  • 60 TтТ

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Апсолютно платени журналисти!
  • 61 Ами ко да правиш

    6 4 Отговор

    До коментар #59 от "Валери":

    Трябва да си в посока на тренда
  • 62 jorj

    10 4 Отговор

    До коментар #12 от "де юре":

    Да, ама не!!!!! Има такова л..., има такъв наро.., та има и най-бедна физически и морално държава в Европа благодарение на това което по-горе го има!!!!!

    Коментиран от #73

  • 63 ГРУ

    4 7 Отговор
    80% от шпионите на ГРУ в България са жени.
  • 64 Филип

    13 26 Отговор
    Инджев не е за всяка уста лъжица. Добро интервю.

    Коментиран от #108

  • 65 Бесен Язовец

    24 8 Отговор
    Инджо е дърта стара руса паРания която е забравила, че е шпионствала колеги и комшии в полза ДС!
  • 66 ГруЮ

    23 6 Отговор

    До коментар #23 от "Този порти":

    Не е необходимо да гадаеш-пише му го на физиономията що за човек е. Най- интересното е, че най-вече мрази себе си. Заради това, което е бил, заради това, което е.
  • 67 ДИМИТАР

    8 7 Отговор
    УВАЖАЕМИ АНАЛИЗАТОРИ СОЦИОЛГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ И ДРУГИ ПРЕМЪДРИ ДАМИ И ГОСПОДА
    ПРЕГЛЕДАЙТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА НАЙ ТОЧНИЯ СОЦИОЛОГ БАБА ВАНГА МИР НА ПРАХА И ДО СЕГА НЕ Е ГРЕШИЛА
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Какви пасове

    4 2 Отговор
    Интервюто е взето от "факти".

    Ама какви пасове само:
    Публикувано във факти.бг: министър-председателя МетодиевИЧ, по нашия събеседник, кремълските слуги в България

    Публикувано във факти.бг: министър-председателя МетодиевИЧ, по нашия събеседник, кремълските слуги в България

    Публикувано във факти.бг: слугуващата на Кремъл шлака

    Дръжте си "глътката свеж въздух" вътре, че ще си останете с нея.
  • 71 Какви пасове

    11 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: в сравнение с предишното, което беше тотален кремълски бордей.

    Това трябвяше да бъде втория цитат.

    Разликата е, че вашингтонските слуги го правят срещу заплашане, а ние пишем по убеждение.
  • 72 Като

    14 5 Отговор
    Ивчо Минdжев 5 години е гледал кулите на Кръмъл от университета си,както той сам се похвалва докато е следвал в Москва. Та питa се той сегааа..... видим или невидим е? Напоследък се беше притаил като палаш у шума ,а сега вож... пъкна като свинско мъdо в рядка кал.
  • 73 Антитрол

    27 6 Отговор

    До коментар #62 от "jorj":

    Можеш ли ми каза защо най-големите евроатлантици са бивши ченгета от ДС.

    Аз ще ти кажа - това са хора без морал за които е важно да с текущите ни господари - а да ли ще са комунисти, соросоиди, руснаци или американци няма значение. Те ще се подмазват на всяка власт - ако дойдат руснаците те ще са първите които ще ги посрещат с цветя.

    Та всички евроатлантици и соросоиди са бивши доносници от ДС а сега национални предатели.
  • 74 Дългият

    10 14 Отговор
    Инджев,недей така ще те намразят,объркал си сайта.пиши другаде,тук вони на проруски ......лизци.

    Коментиран от #134

  • 75 ТО92

    22 6 Отговор
    И в най-неподдържаните градски тоалетни не миришеше така, както отворената уста но тоя
  • 76 HansCastorp,München,Bayern,BRD

    10 25 Отговор
    Иво Инджев е доказано най-добрият български журналист- един от малкото на които имам доверие. Интелект и последователност, от малкото противници на руския ботуш и миризливите му метастази по нашите земи. Благодаря ти, Иво, обърнипалачинковщините не са твоят десен.

    Коментиран от #83

  • 77 Pam

    13 4 Отговор
    Ще ходиш и ти в Швейцария.
  • 78 Гост

    21 6 Отговор
    Инджев, трябва да се лекуваш. Никой друг не вижда твоята "реалност", а това е лош за тебе знак.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 psf

    14 4 Отговор
    Иво, ти си едно разочарование, за привържаниците от целия политически спектър, защото най вероятно си подчинен на някой с объркана политическа концепция. Жалко, защото човек остава измамен в надеждата си, да научи нещо от теб, открито в процеса на търсене на истината, което да му отваря очите и да го прави участник на страната на напредъка. Но за да постигнеш това, трябва ясно да определиш на коя страната си и после всеотдайно да и служиш!
  • 82 Но пък затова ти инджов центаджию

    18 4 Отговор
    Пасти, Ал лой, крадлата на кремове и още дяама- трима се представяте за целия народ....Махайте се в краварника , национални жалки предатели за долари, гладни кучета с тении в червата
  • 83 Георги Ифандиев

    18 6 Отговор

    До коментар #76 от "HansCastorp,München,Bayern,BRD":

    ИНДЖЕВ ─ ПОДЛЕЦЪТ СЕ РАЖДА - Епопея на негодниците – КАК СЛУЖБИТЕ КОВЯХА „ДЕМОКРАТИ Написана от Георги Ифандиев На 20 юли 2012 г., предизвикан от наглостта на един съвършен негодник, припомних, че съм публикувал много документи, разкриващи неговото минало и активната му ченгесарска дейност в полза на тукашния червен фашистки режим и в интерес на „интернационалното комунистическо движение“… Възможно ли е някой да е комунист и ченге по рождение? Явно такъв е случаят с назначения „антикомунист“, „върл антисъветчик“ и „демократ“ Иво Инджев. …Днес настоящият „дисидент“ и назначен от когото трябва „антикомунист“, комунистът Инджев, произлязъл от недрата на БКП(дете на Активни борци), предвожда борбата срещу „върховното зло“ у нас – Паметника на Съветската армия в столицата. • Ще отрече ли Инджев, че мама Люба Инджева беше офицер в тайните служби на Държавна сигурност?
    • Ще отрече ли Инджев–син, че беше напътен да учи в Москва от мама Люба по препоръка и с направление от Държавна сигурност?
    • Ще отрече ли ощетеният Иво Инджев, че изпращането му на работа в Бейрут бе заради чисто литературни занимания: да превежда прочутия арабски епос „Приказки от хиляда и една нощ“?
    • Ще отрече ли финансово затрудненият Инджев, че е получавал пари под различна форма от КДС?
    • Ще отрече ли, че когато беше генерален директор на БТА бе уволнен като нелоялен държавен служител от проф. Любен Беров, след което се заключи в кабинета си две седмици и че цялата ни вестникарска др

    Коментиран от #85, #115

  • 84 Наблюдател

    11 5 Отговор
    Много е смешно когато ДПС се определя за проруска партия!
    Според Инджев какви пари /в милиарди/ усвояват ГЕРБ и главатара им руски или на ЕС? Съответно, кои захранват съвсем съзнателно корупцията и грабежа в България Русия или ЕС? Фактите Инджев, Фактите, къде ти се фактите!?
  • 85 Георги Ифандиев

    19 5 Отговор

    До коментар #83 от "Георги Ифандиев":

    Много му се насъбра на Иво Инджев, поради което и аз искам да призная една грешка, която допуснах в интервюто си с бившия стипендиант на Държавна сигурност в Москва, бившия резидент на българските тайни служби в Бейрут, бившия главен редактор на „Демокрация“, бившия коментатор на радио „Дойче веле“ и настоящ солист на на bTV.
    Посипвам си главата с пепел, защото писах, че майката на Ивовия баща, а всъщност бабата на неговата майка, е чешка еврейка. Пред мен е „Автобиография на Иво Любомиров Инджев“. Тя носи датата 9 април 1975 г. В нея авторът дава кратки сведения за семейството, в което се е пръкнал.
    „Баща ми Любомир Инджев е роден… След 9.ІХ.1944 г. работи последователно в радио София, в. „Работническо дело“, а от 1954 г. във вестник „Вечерни новини“. Понастоящем заема длъжността завеждащ отдел „Икономически“ във в. „Вечерни новини“ и е член на редколегията на вестника. Член е на БКП от 1946 год.
    Майка ми Люба е родена… в работническо семейство,… И двамата активно участвали в борбата против фашизма и капитализма, за което са признати за активни борци… Когато обяснява следването си в СССР, Инджев твърди : „Бях държал изпити тук в Софийския университет и заминах да уча в Московския държавен университет като стипендиант на Държавна сигурност… Нашият „герой“ не само е бил стипендиант на Държавна сигурност. Преди да отиде в Бейрут, е бил на специална подготовка в Сирия, провеждана от офицери на КГБ

    Коментиран от #106, #114

  • 86 Гост

    16 3 Отговор

    До коментар #16 от "Pompev 🇧🇬✔️":

    А, преди '90-та къде е бил? паднал от Космоса точно за главен директор на БТА?! Брях ....!
  • 87 rusnak

    5 3 Отговор
    А твоята сила е вануса.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Rollins

    10 21 Отговор
    На всички иначе е ясно, че Русия е една изостанала северноазиатска кална дупка, която пак ще бъде поставена на колене както през 1918, 1991...
    1941/42 ги спаси само мегаломанията на Хитлер и огромната американска помощ, но сега вместо да са благодарни пак надигат глава и избиват комплекси с имперски амбицийки ..: ))

    Коментиран от #96

  • 93 Въпрос?

    5 12 Отговор
    Защо ли мразищите Русия подккрепяме Борисов❓

    Коментиран от #103

  • 94 ИЗГОНИ ВАТНИЦИ

    7 18 Отговор
    ПУТИНСКИТЕ ХЛЕБАРКИ РЕВАТ!
    ТОВА МИ ХАРЕСВА!
    СКОРО ЩЕ РА3РУШИМ СЪВЕТСКИЯ КАМАНАК И3 СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ!
    СКОРО ЩЕ ИЗГОНИМ МНОГО ВАТНИЦИ И ПУТИНСКИ ЛИЗАЧИ!
  • 95 ИЗГОНИ ВАТНИЦИ

    6 17 Отговор
    НАСА пилотират хеликоптер на МАРС, а в същото време при КАЛНИТЕ ДИВАЦИ-ВАТНИЦИ 40% от крепостниците НЯМАТ ВОДА В КОПТОРИТЕ СИ НЕРЕЧЕНИ ДОМОВЕ ХА ХА ХА ХА ХА
  • 96 Антитрол

    18 5 Отговор

    До коментар #92 от "Rollins":

    Ти кажи защо всички соросоиди и евроатлантици се оказаха бивши партийци от БКП , ченгета от ДС, активни борци срещу капитализма и империализма.

    Това да плюеш опонентите на сегашната власт винаги е било много доходно. Та колко дават да се плюе по Русия.
  • 97 безпартиен

    17 4 Отговор
    Този не беше ли ДС сътрудник?Абе вземете най-накрая изчистете такива от медиите и политиката!Преди слугувал на комунистите-сега ги плюе де свари!На такива им викахме фурнаджийски лопати!Важен е келепира!
  • 98 Зайко Байко многознайко

    17 4 Отговор
    Иво, Иво, при младите може и да ти минат номерата, но ние от по-старото поколение помним! Ей като гълъб преметач си!🙄🤔😡
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Иво

    14 5 Отговор
    Всичко е чудесно щом има мощен гей соросоиден вой! И се усилва, още по добре!
  • 103 отговор

    10 3 Отговор

    До коментар #93 от "Въпрос?":

    Защото ви каза "и аз съм прoст и вий сте прoсти", затова! Че и питат още!!!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Изтриван

    1 2 Отговор
    Откога Факти триете руски автори и дейци на БКП от миналото ? Ще се оплача, ей !
  • 106 безпартиен

    5 3 Отговор

    До коментар #85 от "Георги Ифандиев":

    Добре,че има останали умни хора като Ифандиев да отварят очите на останалото население на тази територия!Това трябва да се знае за всеки "герой" на "демокрацята"-от чии хора е!?След такъв коментар просто няма какво друго да се каже освен БЛАГОДАРЯ!
  • 107 Съсед

    12 2 Отговор
    Целта на такива като Иво Инджев е така да плюят Русия, че всички българи, които го четат да се отвратят. Така че той вероятно изпълнява особени поръчения с обратен знак !
  • 108 Лъжица

    8 2 Отговор

    До коментар #64 от "Филип":

    омазана с фекалии не е за ничия уста, освен за Минджевата.
  • 109 YUI

    2 2 Отговор
    От 100 години се блъскат в доспехите русофили и русофоби, американофили и американофоби и прочие. Докато сами не осъзнаем и започнем да градим собствена политика спрямо съседите си, партньорите си, въобще останалата част от света, която не е основана на лакейски уклони и диктовка, ще се превърнем от българофоби в българофили. И това е само началото, за да ни възприеме същи останал свят сериозно и с уважение.
  • 110 човек

    14 6 Отговор
    Агент " Ивайло", българите обичат Русия и ще продължат да я обичат! Направо ни обвини, че всички българи, с изключение на тези, които са на соросоидна ясла, са руски шпиони!

    Коментиран от #113, #181

  • 111 Морски

    10 3 Отговор
    Недостоен !
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ЧОВЕК

    6 9 Отговор

    До коментар #110 от "човек":

    РУСИЯ ОБИЧАТ САМО МАЛОУМНИТЕ РУСОФИЛИ, КОИТО НЕ СА ХОРА, А ЗВЕРОВЕ!

    Коментиран от #140

  • 114 ke da

    4 6 Отговор

    До коментар #85 от "Георги Ифандиев":

    И КАКВО КАТО Е ЕВРЕЙКА, ТОВА ГОВОРИ ЗА ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА ЧОВЕКА! В ПЪ/АЛА ДА ГНИЕТЕ ВСИЧКИ АНТИСЕМИТИ, ХИТЛЕРИСТИ И СТАЛИНИСТИ, ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ, НО НАЙ-ВЕЧЕ ИДЕОЛОГИИТЕ ВИ ИЗГРАДЕНИ НА ЧОВЕКООМРАЗА И АТЕИЗЪМ! АНА/ЕМА!!!

    Коментиран от #116

  • 115 Русофоб БГ

    6 7 Отговор

    До коментар #83 от "Георги Ифандиев":

    АКО ЩЕ И СТО СТРАНИЦИ ДА НАПИШЕШ КОМЕНТАР , ТОВО ЧЕ СИ РУСКИ ТРОЛ ПУТИНОИДЕН - СИ ЛИЧИ ОТ 100 КИЛИМЕТРА! ВСИЧКО ПО РЕДА СИ, НАКРАЯ И ВИЕ! ПЪРВО СПОНСОРКАТА ВИ!

    Коментиран от #117

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Антитрол

    4 2 Отговор

    До коментар #115 от "Русофоб БГ":

    И ти ли си от редиците на ДС

    Коментиран от #118

  • 118 ЦЪЦЪЦЪ

    4 5 Отговор

    До коментар #117 от "Антитрол":

    Да аз съм от редиците на ДС капиталисти, изчистваме комунистите от всяко кътче на родината ни, както и фашистите до крак - мутри/руски/ ВЪН!!!

    Коментиран от #123, #124

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Дърт пее..раст...

    8 5 Отговор
    .Минд.жев го изнас..илили трима бл..яда в Москва..И сега реди, и плюе срещу Москва,Путин,КГБ,гру,,Му,погоди,Снежанка, т.н..Това е неговата лична драма..На мене не ми дреме за тоя прост човечец.Реди си про.стот..иите от 20 в,И вече сме 21.в...Популист оратор,,демагог,и празн.оглавц...Зная му репертоара..Тоя не дава хляб на никой..!!
  • 123 Дърт пее..раст...

    2 2 Отговор

    До коментар #118 от "ЦЪЦЪЦЪ":

    Под наблюдение си,,чистача,!!!,Комунисти Вън!!!Хехе.!!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    9 6 Отговор
    Та нима ти не ме забелязваш !? Народа е с Русия а СЪСЕЛИТЕ са със САТАНАТА на Запад ! От как са ни Русите ОСВОБОДИЛИ ! Не се гаси , туй що не ГАСНЕ ! ДРУЖБАТА С РОССИЯ е единственият Път да ни има на КАРТАТА !

    Коментиран от #129, #186

  • 126 Веднаж да се " Заклати " лодката у нас

    5 1 Отговор
    Тогава ще се разберем сами , Кой е Кум и Кой е СВАТ ! Без прошка и по съкратена процедура !
  • 127 Gen Gurko

    10 4 Отговор
    Този бивш комуняга , сегашен русофоб жив ли е още? Помним как се барикадираше в кабинета си , когато искаха да го сменят от директорската номемклатурна длъжност преди 25 години. длъжност,
  • 128 Колев

    16 7 Отговор
    Иво Инджев е способен журналист с богата култура и език, следвал е в Русия. Той обаче е един от най-яростните фанатизирани русофоби в България. Не можем да го обвиним в непознаване на историята, на съвременния глобален свят, на цялата прокоба на американската военна машина, на лицемерието на западния свят. Кой е казал, че престъпниците са честни и благородни, че са нискоинелектуални. Иво Инджев е един перфектен враг на България, толкова колкото е Соломон Паси, че и много други. Ако Русия ни е враг, да твърдим, че Англосаксонците ни обичат и са ни приятели е висша форма на НАГЛОСТ. България няма бъдеще в този коловоз и това се вижда от убийствените факти на нашето битие. Искам да го видя Инджев да обори Костадин Костадинов в словесен двубой. Само тогава ще се види не интелектуалното, а духовното му нищожество.

    Коментиран от #132, #142, #146

  • 129 Русофоб БГ

    7 8 Отговор

    До коментар #125 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    Руската империя на злото да повехне завинаги! Русофилите в ибир!

    Коментиран от #153

  • 130 Колев

    11 8 Отговор
    Ако все пак допуснем, че Иво има достатъчно причини за фанатична омраза към Русия, той не вижда ли че България е колонизирана от Щатите, по-знаещ ли е от най-добрите ни анализатори, по знаещ ли е от предсказанията на Ванга за Русия и България. Трагедията е в националната ни простотия, която позволява на такива платени интелектуалци да съсипват народа ни. Гледам добитъка в болницата, как подлага гръб на Борисов да слага подписа си върху фланелките им. Докато има такъв добитък, ще има и такива като Инджев.

    Коментиран от #137

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Колев

    12 3 Отговор
    Ако някой си мисли, че Инджев няма да провери форума за своя материал много се лъже. Никой обаче не трябва да се лъже, че той може да се корегира. Той не се задоволи с почитателите си в блога и реши да търси такива другаде. ФАКТИ се чете от друго ниво хора. Съжелявам и аз, в сравнение с повечето български анализатори, голямата част професори, списъкът е дълъг, Иво Инджев е духовно НИЩОЖЕСТВО.
  • 142 Чукча писател

    7 6 Отговор

    До коментар #128 от "Колев":

    Еееее , точно пък Коста Копейкин ли ?! Всичките му "доводи" на Костя могат да се прочетат от троловете-путинисти. До там е ! На всеки въпрос отговаря - "А вие защо биете не...." . Елементарен човечец - хитрец на дребно .
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 доц Явор Геч

    4 4 Отговор

    До коментар #128 от "Колев":

    Учил е в университета Първев Ломумба, кдето е бил малтретиран и насилван от студентите, защото е бял. Там му е извадена жълта книщка от тоталитарните пцихиятри, които му правят лоботомия по препоръка на българските консулски власти и го слагат на шепа хапчета като халоперидол ,скополамин и фенобарбитал. Преврърнат е в руина. След това е заточен в арабския свят, в Ливан. Към този момент той престава да взема натрапеният му халоперидол. След промените е сложен от ДС за директор на БТА, измъкнат е от кабинета си от метежници. По-късно е овулнен от голяма телевизия по искане на корумпирания тогавашен комунистически президент. От тогава е без работа, което е свидетелство за автентичното му дисидентство. Защитник на човешките права, атентата срещу папата, българския чадър и големия щлем.
  • 147 Матей

    4 5 Отговор
    тоя пък се вманячил в яростния анти-русизъм,,сигурно високо се котира при соросняците.Нищо по-невярно и фалшиво от твърдението че герберите са мускалероси и какво толкова ги забавлява така да лъжат,повтарят като развалени гръмофони
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 доц Явор Геч

    3 2 Отговор

    До коментар #145 от "БАКЛУК":

    Допускам, че от ГЕРБ го считат за токсичен.
  • 150 Значи

    4 3 Отговор
    Инджев, цяло лято се драхте как ще изчегъртвате Шиши и Доган, а сега бил нужен и необходим компромис. Що не ви...
  • 151 Русофил имигрира в русия .. Ъъъ

    4 4 Отговор
    лилиПУТИнаците цял ден ръсили мозък ... :)))) Ама то е всеизвестно молко мозък им трол :))))
  • 152 КОНТРАТА

    10 5 Отговор
    Инджев един 100% мерзавец гладен тип зависим от порциите които му сервират в някое долнопробно НПО финансирано от Америка за България
  • 153 Бесен Язовец

    7 4 Отговор

    До коментар #129 от "Русофоб БГ":

    Абе безпризорен блонди обикаляш паметника на Съветската армия и го маркираш всяка вечер защото нямаш налягане за друго!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Държавна сигурност

    7 3 Отговор
    Иво Инджев е бил сътрудник на ДС до 2000 г след 1990г се пуса дисидент и стана седесар, а е най обикновен шпионнин клеветник на ДС! Доносите му седят в държавния архив.
  • 158 ТОЧКАТА

    3 2 Отговор
    МНООГО ,,УВАЖЕНИЯ,, са изтрили бе!!!Моето също.....
  • 159 Професора

    6 3 Отговор
    Платени лскеи на сороснята почнсха да си орехвурлвт техния човек ББ за човрк на Кремъл обаче забравиха, че го подкрепи фондация /Франц Зайдел /със седалище Германия която е една от многото в Европа на Джорч Сорос демек САЩ!
  • 160 Философа

    3 4 Отговор
    Иво??!! може да го кръстя само някои селяни Иво!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 ТИТИ

    5 5 Отговор
    ТО СЕ ОКАЗА ЧЕ И ЛЮБА КОЛЕЗИЧ Е ВАШИНГТОНСКА СЛУГИНЯ ГЛЕДАХ ДИСПУТА С КОНСТАНТИНОВ МА ТЯ БИЛА ОТВРАТ ЖЕНА ИМАГО В ЮТУБ
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Мазохисти

    4 1 Отговор
    ,трийте, не трийте - посланието беше към вас и вие си го прочетохте.
  • 165 Фактолог

    3 4 Отговор
    Така е, истинската русофилщина се крие под маката на русофоб – и уж лае против Русия, а всщост върти опашка за кокал.
    Получиха тръба завряна отзад – от към морето, та чак им излиза през устата към Сърбия...
  • 166 Колев

    6 7 Отговор
    Хич да не ти пука Иво какво пишат тука българчетата, хич и да не ти пука за невидимите руски агенти. Днес отново се кълнем във вярност на единствения чужд посланник г-жа ХЕРО, тази, която Бойчето целува така страстно, тази на която обеща да състави евроатлантически кабинет.( Румен Радев и Херо Мустафа обсъдиха инициативата "Три морета"-Епицентър) Байдъновите ангели ще наводнят съвсем скоро окаяната ни земя. Отново сме в национална катастрофа, по книгата на Вацев. Добре изиграха номера със Нинова, смачкаха я и твърдо сме във война с Русия. Хайде да ни е честито, балтийските, Украина и други няма да са сами в мизерията и в глада, ако оживеем.
  • 167 Оракул

    7 3 Отговор
    Мислех за омрял а той изпълзял при Пешо Здравков.Два непотребни плужека.
  • 168 Русофил плюс

    8 5 Отговор
    Аз не съм слуга на никой и съм си съвсем явен. Ако все пак наречем русофилите слуги, то с какво име да охарактеризираме днешните атлантофили, които охотно превръщат България в васал на Атлантизма. Да не забравяме, че омразата към Русия не е български патент, а западен. Така че тези, които пледират българите да спрат симпатиите си към Русия несъмнено обслужват чужди интереси в България.
  • 169 САТЪРА НА ХАНА

    5 5 Отговор
    ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ИВО ИНДЖОВ БЪЛГАРИТЕ УМИРАТ И НАМАЛЯВАТ
    ................ ................ ...............
    ................ ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТАВАТ ТАКИВА КАТО НЕГО ДА СТАНАТ ХРИСТИЯНИ ...... ДИРЕКТНО КЛЕТКАТА БЕНЗИН КИБРИТ
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Краварски глисти":

    Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....
  • 172 айдеее

    9 4 Отговор
    подлога ....Мръсник си и така ще си останеш...Мърша и миришеш!
  • 173 Плужек

    7 4 Отговор
    Комунистът Иво Инджев, агент на ДС с псевдоним Ивайло обръща палачинката на живота си!!!
  • 174 Budinov

    5 7 Отговор

    До коментар #36 от "Иво в момента има 100 по важни неща за":

    Пречи този изродски паметник и трябва да се събори за назидание на руската окупация.Кой бе нещастник смотан ги е канил тази пасмина и по какъв повод.Война ли им беше обявена,какво ли.Докато има руски пущинаци на наша теритирия с изключение на такива от 1876(въпреки че сме си платили масрафа пребогато)трябва да се съборят и със първия влак натоварени заедно с останкире от комунистическата пасмина да се изпратят на плашипу т а р ни ка П у т ле р

    Коментиран от #183

  • 175 Илюминат

    4 3 Отговор
    Рече американския слуга! Я у лево мекере еврогейско!!!
  • 176 иван байданов

    2 3 Отговор
    Умни са слугите на дявола. Ивайло от Първо Главно Управление на ДС е такъв искусен манипулатор, при това от съветската школа, която иначе така жлъчно оплюва. ДС извърши оранжевата революция у нас в 1989 г. с ръцете и дяволските умове, като този.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Колев

    5 3 Отговор
    Бившият министър на отбраната на САЩ Марк Еспър казва, че САЩ трябва да разположат повече войски по Черно море в България и Румъния, за да възпре потенциалната агресия 14.04.2021 Сидеров твърди, че се очаквали 28000 рейнджъри с танковете си. Соломончо и той сигурно плаче от радост.

    Коментиран от #185

  • 179 Нане

    5 2 Отговор
    е такива като тоя ще ни вкарат във война и ще ни гледат сейра отвъд океяна
  • 180 Docenta

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "А бе":

    Стига глупости.По тази логика първата стъпка я прави Фон Браун,от когото ушанките се учат и в момента.Мъск е просто гений
  • 181 Друга тема

    1 3 Отговор

    До коментар #110 от "човек":

    ИCТИНAТA ЗA БЪЛГAРИЯ - Прeди вeкoвe, кoгaтo другитe държaви ca ce рaзвивaли, Бългaрия e билa изocтaнaлa , зaщoтo e билa пoрoбeнa, дaжe e нямaлo тeритoрия Бългaрия, a caмo Бългaрcкo плeмe ! Плeмe кoeтo oт тoгaвa дo ceгa e изгубeнo и трябвa дa му бъдe пoмoгнaтo дa cи дoйдe нa ceбe cи и да заживее истински добре !
    Тoвa плeмe в ceгaшнo врeмe e нaрoчeнo дa нe e мнoгo дoбрe и дa нaмaкявa дoкaтo нe ce cтoпи изцялo ! Нeкa тoвa дa cпрe дa e тaкa ! Мoжe ли ?
  • 182 1 истина

    0 2 Отговор
    ИCТИНAТA ЗA БЪЛГAРИЯ - Прeди вeкoвe, кoгaтo другитe държaви ca ce рaзвивaли, Бългaрия e билa изocтaнaлa , зaщoтo e билa пoрoбeнa, дaжe e нямaлo тeритoрия Бългaрия, a caмo Бългaрcкo плeмe ! Плeмe кoeтo oт тoгaвa дo ceгa e изгубeнo и трябвa дa му бъдe пoмoгнaтo дa cи дoйдe нa ceбe cи и да заживее истински добре !
    Тoвa плeмe в ceгaшнo врeмe e нaрoчeнo дa нe e мнoгo дoбрe и дa нaмaкявa дoкaтo нe ce cтoпи изцялo ! Нeкa тoвa дa cпрe дa e тaкa ! Мoжe ли ?
  • 183 Дърт пее..раст...

    6 3 Отговор

    До коментар #174 от "Budinov":

    Паметници ,няма да съборя,будинов,,!!!.Най малкото мога да ти загрея врата...И да те разведря..Събаряй си къщата,несретник.!!!
  • 184 Пустиняка

    1 3 Отговор
    Тоя се праи на Ким Филби.Даже за германка се оженил-чужденка..Опитва се да го копира...
    Добре го играе,малко залата на една страна понякога,но му симпатизирам.Е,понякога се издава с някой статий.И ние Иво четем между редовете.Кефи за МОЧА,ама се дъни като в някой статий съм чел как защитава ромите.Това е показателно...
  • 185 Вие със сидеров

    5 3 Отговор

    До коментар #178 от "Колев":

    Бегайте да вардите Крим
  • 186 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 6 Отговор

    До коментар #125 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия. Георги Хуца с псевдоним - Юри Венелин, като неин платен агент допринася за включването на българите към „славянското семейство”.
    По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира православната. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа.
    За приноса на „Академии наук СССР” за отродяването на Българите от Македония и създаването на „македонски” език е излишно да се споменава.
    През Априлското въстание излизаме с черешовото дървено топче и кремъклийки срещу войските на Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете си хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти... Само търговецът Николай Миронов закупува 8 000 пушки, които просто ръждясват в одеските складове.....
    ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ!
    А, прочети и защо Българите-опълченци се бият "с камънье и дърве" вместо с пушки... КOПИ-ПEЙCТ: ......C. И. Киcoв пишe зa пушкитe „Шacпo” „тe мoжeхa дa cлужaт caмo зa ръкoпaшeн бoй”. В cъщия дух Aтaнac Бeндeрeв oтбeлязвa в cвoитe cпoмeни, чe „пушкaтa „Шacпo” лecнo ce рaзвaляшe и нeйнитe мукaвяни oтвлъгвaщи пaтрoни въoбщe рaбoтa нe вършaт”.
    пaтрoни зa ШacпoOщe прeз врeмe нa Шипчeнcкитe бoeвe cтaнaлo яcнo, чe пушкитe „Шacпo” нe били пoдхoдящo oръжиe зa нaшитe oпълчeнци. Към тoзи мoмeнт тe вeчe били мoрaл
  • 187 САТЪРА НА ХАНА

    4 2 Отговор
    АКО ВСИЧКИ ИЗПОВЯДВАТ МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ , ЗАВЕЩАНИ ОТ ХРИСТОС ....
    - СВОБОДА , РАВЕНСТВО , БРАТСТВО , СПРАВЕДЛИВОСТ , И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА УМРЕШ ЗА ТЯХ ......
    ....................... ДОСЕГА КОМУНИЗМА ДА Е ПОБЕДИЛ НА ЗЕМЯТА ......
  • 188 Инджев?? Ти си класически Нагаждач!!

    3 1 Отговор
    Хамелеот, който говори!!

    Коментиран от #193, #194

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Консерватор

    0 0 Отговор
    Бъркаш, братко, навират ни се в очите всяка минута!
  • 192 Домати с лук

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Sieg":

    ИМА НУЖДА И ОТ БАНЯ.
    Тоя беше подлога на комунистите, агент на ДС - доста душички е изгорил с доносите си. Сега е подлога на краварите и лизачите им. Иначи няма срама да говори патриотични измишльотини. Човек без чест и достойнство.
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Дядо Иван

    3 3 Отговор

    До коментар #188 от "Инджев?? Ти си класически Нагаждач!!":

    Не обиждай животинчето заради този м-ъ-р-ш-л-я-к.
  • 195 любител

    3 3 Отговор
    ивчо виж друг път като пишеш или даваш интервю да не си малко надрусан или на половинка ракия че иничи глупостите ти ми идват в повече.хахаха.
  • 196 Чичо доктор

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Помни ли някой":

    Явно рускинята много го е била по главата за да изпадне до това нерадостно състояние, в което е в момента?! Горко й на германката!
  • 197 Даа!

    5 2 Отговор
    Ако не беше Руснака,да те приеме на пълна негова издръжка( храна, общежитие, безплатно обучение) в Институт за Чуждестранни Студенти" кой знае в кой склад щеше да водиш тефтери за наличност.И аз съм живял в Онова време,Ивчо! И знам прекрасно, кой можеше да замине да следва в Русия.Кой трябва да стои зад гърба ти,кой да те предложи и одобри.Сега е по лесно да заминеш в Харвард,от колкото тогава в СССР- и то ВУЗ, който подготвя бъдещи Политици,или бъдещи секретни служители на разузнаването.Нали си виждал надписа на РУСКИ ПАМЕТНИК- " Не Нам!" Не нам,Ивчо!
  • 198 гост

    2 2 Отговор
    до кога ще публикувате материали на това политическо ченге ?? примитивен драскач!!
  • 199 Marinov

    0 0 Отговор
    Господине, НОРМАЛМНО е да Има Русофили, Русофоби и т.п. НЕ е НОРМАЛНО такива като теб и СИЕ така ДИВО да СЪСКАТЕ и да им се Мешата в Нещата!! Невидими, Видими и т.п. това са си техни неща, НО Преследването им САМО за това че са Русофили, Русофоби и т.п. вече си е ДИСКРИМИНАЦИЯ и то от НАЦИЦКИ Тип!!!
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Тая

    3 1 Отговор
    Мръсна гнида да не плюе Руснаците Нещастник скапан

    Коментиран от #202

  • 202 ГОЦЕ

    0 2 Отговор

    До коментар #201 от "Тая":

    КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ

    Коментиран от #203

  • 203 mnbvc

    2 0 Отговор

    До коментар #202 от "ГОЦЕ":

    Достатъчно е да му видиш физиономията и да го притеглиш колко му е багаша.
  • 204 Герд Мюлер

    1 0 Отговор
    Чeтa рaзни кoмeнтaри нa руcoфoби и им ce чудя oт къдe e нaгнeтeнa тaзи oмрaзa към Руcия. Хoрa, aко нe бeщe руcкият импeрaтoр Aлeкcaндър II (Цaр Ocвoбoдитeл) дa ИЗТЛACКA булвaлнo ocмaнлиитe, бaшибузукa и чeркeзитe в Мaлa Aзия, ceгa вcички ниe щяхмe дa нocим чaлми и фecoвe нa глaвитe cи, a жeнитe щяхa дa хoдят зaбулeни. Oпoмнeтe ce! Дoри в Цaрcкo врeмe, нe кoй дa e, a caмият ФEРДИНAНД (изявeн гeрмaнoфил) прз 1907 г. oткривa пaмeтникa нa "Цaр Ocвoбoдитeл" c нaдпиca "Oт признaтeлнa Бългaрия". Пaк прeз 1930 г. e издигнaт пaмeтникa нa връх "Шипкa". Нaрoд, кoйтo нe e признaтeлeн щe бъдe УНИЩOЖEН! Нo минaлoтo си e минaлo. Ceгa нe виждaтe ли, кoй ни eкcплoaтирa. Тoвa e CAЩ и EC. Нe виждaтe ли към къдe трябвa дa нacoчитe cвoeтo нeдoвoлcтвo. Зaщo нaпримeр Aвcтрия, кoятo ocтaнa извън Изтoчния блoк, първo нe члeнувa в НAТO и пoдържa тoлeрaнтни oтнoшeния c Руcкaтa Фeдeрaция. Oпoмнeтe ce НEБЛГOДAРНИЦИ!