Last news in Fakti

26 Април, 2021 20:40 9 776 65

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Статуквото в парламента – БСП, ДПС и ГЕРБ, няма да позволи реформи

  • георги георгиев-
  • боец-
  • гражданско общество-
  • протест-
  • парламент-
  • статукво-
  • бсп-
  • герб-
  • дпс

"Важно е да упражним натиск, за да бъдат довършени реформите в Изборния кодекс и да бъде сменен ЦИК", каза Георгиев

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Статуквото в парламента – БСП, ДПС и ГЕРБ, няма да позволи реформи - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Протест под надслов “ДА на промяната, НЕ на подмяната!” организира гражданско сдружение БОЕЦ тази сряда - 28 април, от 09:00 часа пред сградата на Народното събрание. “Ще се съберем в градинката срещу служебния вход”, пишат от БОЕЦ.

“За няколкото дни работа на новият Парламент стана ясно, че чугуненото мнозинство на мафията, на Гешев, на Пеевски, Борисов и Доган в лицето на ГЕРБ, ДПС и БСП бламират всички важни и нужни реформи и промени!”, казват още те. “В сряда ще кажем пред парламента, че няма да позволим гражданите да бъдем излъгани отново!”, завършват от БОЕЦ.

За да говорим за протеста, неговите искания и за работата на Народното събрание, от ФАКТИ се свързахме с лидера на БОЕЦ Георги Георгиев.

На въпроса какви са причините за протеста в сряда - дали той е продължение на протестите от миналата година или е провокиран от нещо специфично и конкретно, Георги Георгиев, БОЕЦ отговори: „И двете – и продължение, и нещо специфично и ново. Продължението е в това, че сме същите граждани със същите искания, които продължаваме да отстояваме. Новото е, че това се случва вече след изборите и се случва в момент, в който поне за БОЕЦ е ясно, че това мнозинство на статуквото в парламента – БСП, ДПС и ГЕРБ, няма да позволи да се случат така нужните сериозни реформи. Не говорим за някакви дребни поправки и изменения, говорим за истинските реформи – съдебна система, Изборен кодекс. Това вече го видяхме нагледно при гласуването за изслушването на Гешев и при гласуването за електронното гласуване. За това ще излезем да кажем, както сме го и озаглавили: „ДА на промяната, НЕ на подмяната“.

Георгиев коментира и това дали именно подмяна се случва в момента. „Според нас се случва опит за подмяна. Отдавна гражданите вече не се лъжем толкова лесно и отдавна и на тях не им е толкова лесно да ни лъжат. Както виждате, гласът на гражданите вече все по-ясно се чува. Нашите политици имат все по-силен респект и страх от гражданите. Така и трябва да бъде. Не смеят така нагло да ни лъжат и нагло да демонстрират своето пренебрежение и арогантност спрямо нас”, каза той.

„Само допреди няколко години сами знаете какво се случваше след избори. На секундата забравяха за своите обещания и правеха разни трикове, абсолютно безпринципни коалиции. Властта се превръщаше в самоцел. Забравяха се обещания, платформи и това, за което бяха избирани. Сега вече не е така, вече не смеят да се държат толкова грубо и арогантно.

В сряда ще излезем, за да им напомним, че огромното мнозинство от българските граждани на последните избори гласуваха именно за промяната. А промяната се състои в една поредица от законодателни промени, които трябва да бъдат реализирани от Народното събрание. Когато няма воля за това, когато няма достатъчно мнозинство за това нещо – отиваме на следващи избори. От БОЕЦ компромиси с тези цели няма да правим. Виждаме, че компромисите ни въртят в своя омагьосан кръг вече десетилетия. Нужно е нещо наистина радикално ново. Ново – не толкова като политически субект, а ново като твърдост и готовност да се отстояват целите и принципите, които са заложени предварително.

Политическите партии трябва да отстояват тези принципи. Управлението, което бива сформирано след избори, трябва да отговоря на политическите заявки, направени преди изборите. Това е честно спрямо гражданите, това е идеята на един избор“, каза Георги Георгиев.

На въпроса дали промените се провалят по отношение на изслушването на Гешев и Изборния кодекс или не само, той отговори: „Сами по себе си това са важни неща, но говорим и за съдебна реформа, говорим за законодателство, което да позволи да се търси отговорност на главния прокурор, говорим за нов Висш съдебен съвет, говорим за отстраняване на сегашния главен прокурор, което също трябва да мине през една законодателна инициатива и процедура. Виждате, поредица няколко неща, и то само в съдебна сфера.

Оттук нататък БОЕЦ има идеята за Закон за гражданския контрол върху управлението и т.н. Много неща са. Всички тези неща, събрани накуп ще ни донесат тази промяна, която очакваме. Но когато дори и едно от тези неща бъде спънато, то тогава всичко ще се срине”.

„Виждаме някакви дребни неща, някакви имитации – например промени в Закона за движение пътищата. Да, сигурно и това е важно, но какво променя в голямата картина? Нищо, абсолютно нищо! Ще е същият модел на управление, същите корупционни схеми и същите мутри-мафиоти ще стоят начело на държавата. Това трябва да променим – голямото, горе на върха. И тогава всичко по веригата до долу, ще се промени и поднови от само себе си, по естествен път”, категоричен беше Георгиев.

„Разбира се, не трябва да се отпускаме нито за секунда. Ние казахме, че този път не 100 дни, а 100 часа даваме свобода и спокойствие на парламента. Минаха тези 100 часа, видяхме на какво са способни, видяхме какво се случва вътре. Не приемаме каквото и правителство да бъде съставено сега, то да бъде заложник на капризите на статуквото – на ГЕРБ, ДПС и БСП”, каза още той.

“Ние добре си спомняме думите на Станишев по времето на Орешарски, когато влезе в Народното събрание и каза на своята група: „Или гласувате Пеевски за шеф на ДАНС, или правителството пада“. Това е моделът на рекет и изнудване, който те искат да наложат над едно ново и реформаторско правителство. Те ще дадат лицемерно гласовете, които не достигат, за да бъде създадено това правителство, но оттук нататък във всеки един момент те ще му извиват ръцете, ще го рекетират, ще го спъват. Те могат да го бламират по всяко време, най-малкото могат да бламират бюджет, могат да поискат вот на недоверие, могат да го заплашват и рекетират за назначение и т.н. На това сме се нагледали“, категоричен беше лидерът на БОЕЦ.

След това разговорът премина към възможността за служебно правителство – идея, която БОЕЦ подкрепи в своя позиция още в деня след изборите. На 5 април гражданското сдружение излезе с одобрителна нови парламентарни избори позиция. „Предвид ситуацията и резултатите, още на 5 април заявихме, че най-честно спрямо българските граждани би било да се направи всичко възможно за едни бързи и сериозни промени в Избирателния кодекс, да се направи смяна на ЦИК и да вървим към нови избори“, каза Георги Георгиев.

На въпроса дали днес, след като Слави Трифонов обяви, че „Има такъв народ“ ще върнат мандата, можем да кажем, че отиваме именно към нови избори, той отговори: „Можем да го кажем в голяма степен, да. Все пак има още един мандат за връчване. Там чисто математически и теоретически има някакви варианти, но след като първата и втората партия са върнали мандата, оттук нататък четвърта, пета или шеста партия да прави опити за сформиране на управление, вече не би било сериозно. Дори и да има някакви чисто математически варианти с подкрепа на статуквото, не би било сериозно. Можем да кажем, че вървим към нови избори“.

„Има обаче достатъчно време, докато формално се довърши рулетката с връчването на мандатите, през което време парламентът да работи. Това е вторият мотив, с който излизаме на протест в сряда – важно е да упражним натиск, за да бъдат довършени реформите в Изборния кодекс, които са започнати и да бъде сменен ЦИК, предвид новата ситуация в НС, за да могат новите партии да имат представителство вътре, гражданското общество да има представителство вътре. Ето това трябва да се случи в оставащите десетина дни до две седмици. Убеден съм, че дистанционното гласуване и гласуването по пощата могат дори на следващите извънредни избори да бъдат въведени, дори само за българите в чужбина. Възможно е, въпрос е обаче на политическа воля”, каза още Георгиев.

Тези, които сега ни излъжат отново, те ще бъдат наказани на следващите избори. Този вид лицемерие ще бъде наказано. Всеки трябва да си дава сметка, че думата вече тежи, че казаното се помни от гражданите и те търсят отговорност на своите управници“, категоричен беше Георги Георгиев.

„Досега се случваше следното – гражданите бяха превърнати в наблюдатели и то в пасивни наблюдатели. Тези 20 секунди по време на изборите, това беше активността за четири години живот. През останалото време управляващите казваха: „Нищо не зависи от теб, нищо не става от тази държава, каквото решим ние, това ще бъде. Ти си никой и си нищо“. Само че това се промени. Именно това промениха протестите миналата година – роди се гражданското общество в България. Това общество е активно и способно да реагира, способно да наказва, когато неговите интереси не биват защитени и, разбира се, способно да оценява, когато някой защитава интересите му и има куража да застане до гражданите в техните битки. Това е разликата между преди и сега и всички го усещат”, обясни Георги Георгиев.

„Трябва да продължим да развиваме гражданското общество и в провинцията. В столицата го има – виждате какъв е резултатът на ГЕРБ там, те и статуквото губят катастрофално. Трябва да продължим и в провинцията с развиване на гражданското общество, гражданските структури, които да имат организационна готовност за реакция при необходимост. Това е основната задача и битка на БОЕЦ“, каза Георги Георгиев в края на разговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъх

    47 73 Отговор
    Велизар Енчев: Антисистемният Трифонов осигури четвъртия мандат на Борисов

    Шоуто предаде протеста.Промяната се изроди в подмяна

    Коментиран от #14, #30

  • 2 баце

    11 31 Отговор
    така си е
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    48 23 Отговор
    ИЗБОРИ ДО ДУПКА КАКТО КАЗВАШЕ ЖОРО ЖАРТИЕРА-АГЕНТ НИКОЛАЙ!!!ДОКАТО СЕ ПОЛУЧИ АДЕКВАТНО МНОЗИНСТВО ОТ ПАРТИИТЕ ИМН,ИЗПРАВИ СЕ МВ И ДБ!!

    Коментиран от #7, #61

  • 5 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    50 15 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    За ТОВА НОВА ЦИК,НОВИ НАЧАЛНИЦИ НА МВР-ТАТА ПО МЕСТА И ИЗБОРИ НА НОВО!!!И ВСИЧКИ ЗАСПАЛИ Х...ВЕ И П...КИ ДЕТ СИ СЕДЯЙА В КЪЩИ НА ТЕЗ ИЗБОРИ ДА ТИЧАТ ТОЗ ПЪР КЪМ УРНИТЕ!!!
  • 6 дедо Герчо

    7 27 Отговор
    ВОЛЕН,ЕДИНСТВЕН,КОЙТО СВАЛИ ГЕРБ ОТ ВЛАСТ.....ХЪХЪХЪ.....ФАКТ !....
  • 7 Сезам

    36 8 Отговор

    До коментар #4 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    Така е Израел правят 4 избори за 2 години, да е и да пропаднаха, избори до дупка ако трябва

    Коментиран от #15

  • 8 Пучо Капучо

    48 12 Отговор
    Кратко и ясно казано - довършени реформи в ИК и смяна на ЦИК. И после...нема ГЕП.
  • 9 чичо

    33 46 Отговор
    Този е мъжката Маяма! Рева на ББойко като се разболя, лекуваха го във ВМА по нареждане на Борисов и като оздравя.... почна да плюе. Мая поне ББойко я изчука за да стане омбудсман. Този дали и той е дал дупе?

    Коментиран от #27

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гербер- Богаташ

    18 38 Отговор
    Журналистката и пиар експерт на ГЕРБ Соня Колтуклиева пита : Васил Божков ли препоръча Антоанета Стефанова на Слави за премиер ? Васил Божков , дългогодишен председател на БФ по шахмат ( от 2003 г.) е препоръчал Антоанета Стефанов на Слави Трифонов за премиер ?!? " Почвам да си мисля че Слави Трифонов води страната към нови избори , за да даде втори шанс на партията на Божков , която на 4 април бе на крачка от влизане в парламента . И то без кампания, без да влиза в сметките на социолозите и почти без медийни изяви. При скорошни избори проведени от служебно правителство на президента , формацията на Божков ще бъде парламентарно представена. Станислав Тодоров Трифонов публично е подчертавал, че харесва и уважава Васил Божков, един Господ знае какво ги свързва през годините от възхода на Черепа до ден - днешен. Затова Трифонов никога не посмява да отговори дори на една нападка от Божков и дори не смее да му спомене и името.", продължава разсъжденията си Колтуклиева.
  • 12 Бат Валъо

    36 15 Отговор
    Журналиста Сашо Диков в предаването "Делници" по телевизия Евроком каза че : " Борисов заплашва типично в стил Сикаджийска мутра. Това са действия на човек притиснат до стената за когото става въпрос за оцеляването му във всякакво естество. Друг ход няма"...Преди няколко дни афишира близост с криминалните елементи с множество регистрации Георги Валентинов и Дани Илиев. Биячи от ММА федерацията подчинени на друг осъждан индивид Станислав Недков - Стъки. Въпросните лица са и от тарторите на фракцията фен клуба на Левски - София Запад! Странно ,защото именно при 12 годишното управление на Борисов ФК ЛЕВСКИ изпадна до треторазряден отбор и загуби почти всичките си фенове. Последната им титла е от месец май 2009 г. 3 месеца преди да дойде Борисов на власт. Оттогава 2 пъти стана шампион ЛИТЕКС ( 2010 и 2011 г.) и 10 пъти Лудогорец. Именно Борисов закри отбора на народа. Но въпросните лица уж фенове на Левски това не ги интересува, тях ги интересува да им се заплаща и да имат чадър над криминалните си прояви. Та именно с тях Борисов заплаши населението с " едвам спирам моите силни и буйни привърженици на ГЕРБ да не ви подкарат още сега". Мисля коментара е излишен
  • 13 Стойко

    16 20 Отговор
    Васил Божков е излязъл с декларация. В нея Божков казва че статуквото са ГЕРБ,БСП и ДПС. Да не се вярва на твърдението на БСП че са истинската опозиция на ГЕРБ, както твърдят последните дни и атакуват предимно партията ИТН. Божков също казва че истинските формации които водят битка с Герб и изхвърлянето им окончателно са трите партии на протеста - ДБ, ИТН, и ИМВ. Също така Божков който настояваше за бързи предсрочни избори проведени от служебен кабинет на президента , в сегашната си декларация апелира трите протестни партии да съставят правителство , да приемат необходимите законови промени , да разградят корупционния модел на ГЕРБ и след това да се проведат избори!

    Коментиран от #57

  • 14 Поп Кръстю

    16 20 Отговор

    До коментар #1 от "хъх":

    Защо ли не видах никой на протестите от ИТН? Относно промяната... ами промяна няма да има. За да има промяна, настоящата политическа система, от капитализъм, трябва да се промени на социализъм, фашизъм, комунизъм или нещо друго. За съжаление или за радост, цитираните по- горе са забранети със закон. Причината е, че във всички забранени от закона, едрият капитал е вън от играта, така, че....
  • 15 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    6 10 Отговор

    До коментар #7 от "Сезам":

    САМО ТАКА!!ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА!!!
  • 16 Адмирации на

    27 15 Отговор
    Георги Георгиев за точната преценка. Герб и статуквото отичат в канала. Трябва да бъдат въдворени всички начело с Бойко Борисов и неговите ортаци в ЦСЗ. 9259

    Коментиран от #34, #52

  • 17 123

    23 10 Отговор
    На неспособни и мързеливи хора, всичко и всеки друг им пречи да работят.От овца, лъв не се ражда!
  • 18 3.14К

    30 7 Отговор
    А Гошо умното, не е ли от статуквото, като основател на герб Видин. Когато се прегръщаше с Боко, му беше добре. Той е един от хората заедно с Хр. Иванов, които разцепиха протеста и това им качи 2-3%. На следващите избори това пак ще им е максимума.
  • 19 Реалист

    13 9 Отговор
    АБСОЛЮТНО ВЯРНО❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 20 Голем смях

    8 6 Отговор
    Този кой беше..Някой от Парламента ли?
  • 21 Голям смях

    24 8 Отговор
    Тъпото не било доволно от резултатите на изборите. Че,кой те пита бе Гоше?Аре у лево..
  • 22 ТаУмВзе

    9 5 Отговор
    Щом бивши герберасти, скачат за друга тояга, да позная ли коя е Кравария? Или по палавата броеница на Доган ефенди. Глупав съм!
  • 23 нннн

    17 2 Отговор
    И Мишо Константинов - в пенсия !
  • 24 Давид

    8 4 Отговор
    Герб и дпс са проекти :) бсп вече е под руска протекция. За какво говори този инфилтриран електрон :) стадото има колективна мисъл. Примерно София, там всички имат определен манталитет. Дори хората от провинцията отиващи там го добиват. Но има и хора мислещи различно. Който има ум ще разбере.

    Коментиран от #28

  • 25 jorj

    8 4 Отговор
    Ако бай ви БайДанчо ви даде интервю съм сигурен, че ще е три пъти по-късо от на Гошо убавеца, умничкия ни!!! Браво на факти, в интервютата под нивото на умничкия не падате!!!! 112 е хубаво число, ако познаете защо, значи сте гении!!!!!
  • 26 Един от многото

    15 13 Отговор
    Хората, които искате тези промени сте 4%, а останалите 96% сме против!
  • 27 !!!!!123

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "чичо":

    ЛЪЖЕШ!!!

    Коментиран от #31

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Боец...

    6 1 Отговор
    ...той за това Борисов такива революционери ги лекува,щот са му особенно ценни....чакайте да паднат на коча макарите....
  • 30 естествено е

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "хъх":

    Велизар Енчев да осигурява гърба на БСП.
  • 31 ПРОБВАЛ

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "!!!!!123":

    ВЕРНО Е ЗАДНИКА МУ Е КОСМАТ НЕ СТАВА
  • 32 Интересното е

    7 1 Отговор
    че т.нар. "опозиция" продължава да се изжимяма като единствените борци за справедливост и промяна. Включването на БСП, която е ПРОТИВНИК на ГЕРБ, само тласка тази партия срещу доста неопитните, но с горепосоченото самочувствие, структури на новите формации. Подобна теза се видя и в изказването тази вечер на Слави Трифонов. Дано съм лош пророк, но с подобна политика перспективата не е добра...
  • 33 СЕЛЯНИН

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    АБЕ ЗАЩО ГОВОРИШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ? ДОКАЖИ С ФАКТИ ТОВА КОЕТО ТВЪРДИШ, НО НЯМАШ. ДОКАТО ИМА ТАКИВА,, ФИЛОСОФИ,, КАТО ТЕБ БЪЛГАРИЯ МАЛКО ТРУДНО НО ЩЕ СЕ ОПРАВИ, И БЕЗ ВАЗ.
  • 34 И как ще стане

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "Адмирации на":

    това, като няма да достигне физическото време , което е нужно Народното събрание да приеме нови закони. Три месеца НЯМА ДА СА ДОСТАТЪЧНИ - нито за смяна на местните властници /областни управители, държавни администратори/ - нито за смяна на ЦИК. Така че - Велизар Енчев е прав! Впрочем - на Слави Трифонов да му е ясно, че ДРУГА възможност нито той, нито ИТН няма да имат - поне половината от гласувалите за тях ще се включат в графата "не избирам никото" - а това означава в процентно отношение бетониране на статуквото... Хора, разберете - чалгарството ви про- и предаде!

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Цветко Христов

    10 6 Отговор
    ГОШЕ, моля те не се обаждай изобщо. Бита карта си. Глас в пустиня си. Никой не те е...,.. Ва за нищо. Не се занимавай с неща които на са за теб
  • 37 ЕТ ГЕРБ

    10 5 Отговор
    Не виждате ли че сме първи по смъртност и по бедност... За дванадесет години кво стана?!
    СИСТЕМНИ НАГЛЕЦИ!!!
    КОЛКО ДА ВИ ТЪРПИМ И ДОКОГА!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Оня

    5 6 Отговор
    браво БОЙЦИ!!! Протести до дупка.
    ние гражданите сме господарите
    на тази държава.
  • 40 Прозорлив

    8 7 Отговор
    Този същият боец не беше ли от котилото на герб?!
    Ясно си личи по начинът, по който се опитва да вкарва БСП под общ знаменател с мафията от герб и дпс.
    Разумните хора много добре виждат кой е истинска опозиция и кой е наистина градивен, предлагайки само смислени неща и това не са новите партии в парламента. На втория кръг
    избори всичкии ще бъдат изненадани от прогреса, който ще отбележи БСП и крушението за трите нови партии. Някои от тях най-много да задържи сегашните си нива.
    Само като чуеш "гласувалите за Слави" или пък "гласувалите за Борисов" и всичко е ясно. Тези две абсолютно еднакви партии се отъждествяват с имената на техните лидери. Това не са партии а еднолични фирми. "Суверенът това, суверенът онова..." Само че суверенът е и БСП , а и не само!!!
  • 41 Перо

    6 5 Отговор
    Прав е Слави! Промяна на ИКи закона за съдебната власт,служебно правителство,смяна на регионалните шефове на полицията,неутрализиране на корпоративния и етносен вот и провеждане на нови,прозрачни избори,на които тиквата няма да прескочи бариерата. Клиентите видяха,че е глупаво да залагат на куц кон!

    Коментиран от #51

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ей на сега

    11 7 Отговор
    Даже не ми хрумва да ходя да протестирам в името на глупостите на някакви дето половин година замеряха с яйца, домати и какво ли още не Парламента. Виж да ги изкарам извън Парламента с кеф ще отида на протест - тези имам в предвид: ИТН, ДБ, ИСМВ. Докато не научат Конституцията, протоколното държание и не се превъзпитат пълен аут от Парламента, защото умирам от срам от тази пасмина, дето успя да проникне вътре.
  • 44 Масив вот

    7 2 Отговор
    Никой ли от вас коментиращите не разбра,че сега в Турция ще има масов вот заради многото изборни секции?!?!
    Тъпи ли сте или не ви изнася да го кажете открито!?
  • 45 Кирил

    5 7 Отговор
    Абе като не можете да смятате наум има калкулатор.Значи Борисов с 75 депутата що не взе мадата той лично като не е страхлив а чалгаря да го вземе с 51 и бил стеахлив.Аз не гласувам за по макото зло, но мисля,че чалгаря поне може да смята.Как може да се връзвате на Борисовите обяснени.Той ако е толкова безсташен що не направи правитество щото тогава хората ще влязат да го извадят на улицата да,го линчуват
  • 46 САТЪРА НА ХАНА

    6 5 Отговор
    СЛАВИ ЧАЛГАТА ЗАМИНАВА ПО КАНАЛИЗАЦИЯТА НА ИСТОРИЯТА
    ............. ................ .................. ................. ........
    РОДЕНИЯ ДА Е РОБ НА ДОГАН И ДОН РАПОНЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ МЪЖ
  • 47 САТЪРА НА ХАНА

    6 1 Отговор
    ЩОМ НЯМАТ КУРАЖА ДА СТАНАТ ХАЙДУТИ ИЛИ ПАРТИЗАНИ
    ................ ....................... ....................
    .......... ТАЯ ПАРТИЯ НЕ Е "БОЕЦ" , АМИ "МУТРА НАГЛЕЦ" ,
    С ДРУГИ ДУМИ "ПОДЛЕЦ" :))))
  • 48 Морски

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Стига си намествал БСП при шайката ,те от 10 год са в девета глуха . И ти ли беше на инструктаж в американското посолство ? Сега къв го играеш - резерва в отбора на Шорош .Пфууу
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Госあ

    1 3 Отговор
    Не разбирам какво статукво е БСП ??? Явно конспираторите пак са напред с инфото

    Коментиран от #55, #59

  • 51 Пълни

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "Перо":

    Глупости.Не разбираш ли ,че хората не искат комуняги да управляват.
  • 52 А бе каУн

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Адмирации на":

    Каква точна преценка от Гошо Тъпото!?И като какъв пращаш хората ЦСЗ.Гледай си кокошките на село и не коментирай неща,които не ти са ясни.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Факт

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Госあ":

    Милионерско 30 годишно айдушко отлежало и наследник на доказани престъпници!
  • 56 Го4о

    1 0 Отговор
    Жълтопаветниците са ЗЕЛЕНИ КРАТУНИ!
  • 57 mi6osp

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Стойко":

    Божков е истинската опозиция на Борисов, защото ежемесечно е пълнил чекмеджето му с пачки само с единствената цел- да прави компрометиращи записи и снимки. Когато му поискаха и половината от бизнеса му, стана опозиция в изгнание. Така наказа Борисов с едно чекмедже месечно по-малко. 😄

    Играта на Божков за властта се основава на вечната надежда на българите, че ще се появи поредният спасител.
  • 58 Го4о

    1 0 Отговор
    Смъртността в България се дължи на безхаберието за народа от страна на БКП/БСП по време на Чернобилската авария! Това не случайно не се коментира от БСП!!!!

    Коментиран от #60

  • 59 mi6osp

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Госあ":

    Бившите патерици на Борисов наричат БСП статукво, защото БСП никога не е била патерица на Борисов (крадецът вика "дръжте крадеца!")
  • 60 mi6osp

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Го4о":

    Наистина, преди Чернобил в България нямаше смъртност, така българите станаха 9 000 000. А такава смъртност, като след развихрянето на демокрацията у нас (станахме световни първенци по смъртност), изобщо не е имало от чумните епидемии.
  • 61 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    Само малоумник като теб може да мисли за избори до дупка.Това да не ти е ''не се сърди човече''.
  • 62 След намеса

    1 0 Отговор
    на премиера на статуквото Бойко Борисов се е стигнало да пращането на две линейки за лидера на БОЕЦ Георги Георгиев и жена му във Видин. Двамата болни от коронавирус бяха транспортирани от местната болница до София и хоспитализирани, съответно той - във ВМА, а тя - в Правителствена болница. Това стана ясно от думите на здравния министър проф. Костадин Ангелов на редовния брифинг в Министерския съвет за ситуацията с коронавируса.
  • 63 Интересно

    1 0 Отговор
    Какви са мотивите на Георги Борисов Георгиев да членува, но след това да напусне структурите на ГЕРБ и да създаде "Боец"? На първо място той казва, че е бил наивен и се е надявал с идването на власт Бойко Борисов да работи за по-добра България, но не е станало така.
    Георги Георгиев от БОЕЦ е бивш лидер на ГЕРБ във Видин.

    През 2014 той е изключен от партията заради кражби от членски внос и е сред основните протестиращи срещу правителството, пише Tribune.bg.



    ФЕЙСБУК ИЗРИГНА СРЕЩУ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ОТ "БОЕЦ": ИЗВРАТЕНА БОРБА ЗА "СПРАВЕДЛИВОСТ", ПРОСТАЩИНА, ЛИПСА НА ЧУВСТВО ЗА ДОСТОЙНСТВО, ТОЗИ ЧОВЕК Е ПОЗОР!
  • 64 Матей

    0 0 Отговор
    Пълзим,пъплим към някакво подобрение,поне така изглежда.Дали е естествен процес или се намеси амбасадата,но герб се спихна.Според конспиративата мълва,американците искат смяна на караула с крайни американисти и с оглед предстоящата агресия към Русия.Диктаторския модел на бойко май не ги устройва,трябва им по-гъвкава ,безлика маса управляващи.Видяхте какво стана в Украйна,махнаха сатрапа Порошенко и курдисаха марионетката Зеленски.Така и тук искат да сложат на трона клоунът Слравчо,само че той се изплъзва,уплаши се от възможните последствия.От ДБ ще намерят накой шантав бивш седесар и щи го коронясат набързо.
  • 65 от габрово

    0 0 Отговор
    Избори до дупка докато ГЕРБ спечели явно мнозинство за да довърши всички стари а и новите мутри в сегашния парламент да ги вкара в затвора.