Last news in Fakti

28 Април, 2021 17:58 19 476 110

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: За пачките и кюлчетата дори не повдигнаха обвинения, докато за мен – 5 месеца затвор

  • георги георгиев-
  • боец-
  • гражданско общество-
  • съд-
  • съдебна реформа-
  • изборен кодекс-
  • статукво

"Tова е илюстрация на кочината, в която те превърнаха държавата ни", каза Георгиев

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: За пачките и кюлчетата дори не повдигнаха обвинения, докато за мен – 5 месеца затвор - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

С решение на Видинския районен съд от 27 април 2021 година председателят на гражданско сдружение „БОЕЦ“ Георги Георгиев беше осъден на пет месеца затвор. За това съобщиха от БОЕЦ. Георгиев е осъден да заплати и всички разноски по делото. Освен пет месеца затвор, той ще бъде в изпитателен срок в рамките на три години. Решението на Районния съд във Видин е на първа инстанция.

В съдебното решение се посочва, че Георгиев е „извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като отправял обидни изрази” и „нанесъл удар с ръка в областта на главата на Т.В.Г. - шофьор в телевизия „Канал 3", както и удар с крак в областта на слабините и удар с ръка по лицето на П.Н.П”.

„Днес Георги Георгиев, председател на Сдружение "БОЕЦ", бе осъден на пет месеца затвор с тригодишен изпитателен срок за това, че през 2019 г., веднага, след като БОЕЦ заведе дело срещу избора на Пеевски за евродепутат, във Видин беше изпратена банда мутри, представящи се за журналисти, които в продължение на три дни тормозеха и преследваха Георгиев, семейството и съпругата му.

Той бе осъден затова, че защити съпругата и себе си от мутрите на Пеевски и затова, че заедно с бойците има дързостта да се изправи срещу мафията в открита битка за свобода и справедливост!“, написаха от БОЕЦ във Фейсбук.

За да говорим за решението на съда във Видин, дали това решение представлява репресия срещу лидера на БОЕЦ и сдружението, а също и за днешния протест на гражданското сдружение, от ФАКТИ се свързахме с Георги Георгиев.

„Събитията се развиват от 3 до 5 юли 2019 година, непосредствено след една серия от дела, които БОЕЦ заведохме срещу избора на Пеевски за евродепутат и в разгара на нашата кампания срещу избора на Гешев за главен прокурор. Точно тогава беше изпратена една група хора, аз самият ги нарекох мутри, които се представяха за журналисти и три дни дни преследваха мен и съпругата ми във Видин, тормозейки ни физически и психически, издевателствайки над нас.

Тогава алармирах обществото, публикувайки кадри, видеозаписи на тези събития и това, което се случва. Пет пъти виках органите на реда, виках полиция, за да прекрати тези действия, да прекрати контакта с тези хора. Още в първите секунди заявихме, че не желаем да разговаряме с тези хора, да бъдем снимани, да имаме каквито и да е било контакти с тях, че ни притесняват, че съпругата ми е в тежко здравословно състояние. Тогава тя беше на хемодиализа – точно в тези дни, бяхме и пред трансплантация, която предстоеше само след няколко месеца. В последния ден агресията от тяхна страна ескалира и аз бях принуден да защитя съпругата си и себе си, отблъсквайки тези хора.

Съответно цялата тази акция срещу нас беше синхронизирана с полиция, с прокуратура и те това и чакаха. Така, вместо на тези хора да им бъде потърсена сметка за това беззаконие и за техните действия, бяха повдигнати обвинения на мен“, разказа Георги Георгиев.

На въпроса дали присъдата на първа инстанция от пет месеца затвор е относима към направеното от него, Георгиев отговори: „Няма как да меря шамарите на килограм или в месеци затвор, но мога да измеря нивото на гражданска активност. Ако към онзи момент те смятаха, че с подобни репресии могат да заглушат гласа на гражданите и да ни смачкат, към днешна дата можем да кажем, че ефектът е точно обратният. Тоест чрез тези си действия, те само ни амбицираха още повече – продължихме с протестите, продължаваме с битките си. Виждаме резултата днес – три от тези четири партии, които управляваха доскоро, вече са зад борда на реалната политика и извън Народното събрание (бел.: ВМРО, НФСБ, ВОЛЯ), а четвъртата партия (бел.: ГЕРБ) е в невъзможност да състави дори коалиция за управление“.

Георги Георгиев коментира и гласуването на ГЕРБ, БСП и ДПС против програмата на днешното заседание на Народното събрание, в което трябваше на второ четете да се гласуват промените в Изборния кодекс и да се обсъди създаването на две временни комисии – една за „Росенец“ и втора за полицейското насилие на антиправителствените протести. Отново днес в 09:00 часа пред НС започна протестът на БОЕЦ под надслов „ДА на промяната, НЕ на подмяната!“.

На въпроса дали днешното гласуване е показало кои са партиите на статуквото, той отговори: „Това статукво стана ясно непосредствено след изборите. БОЕЦ обявихме днешния протест пред Парламента под надслов „ДА на промяната, НЕ на подмяната!“ именно заради това лицемерие на чугуненото мнозинство на мафията или мнозинството на Гешев. Говоря за ГЕРБ, БСП и ДПС. Те от една страна, заявяват, че ще подкрепят едно евентуално реформаторско правителство, че ще подкрепят някакви промени, а в същото време виждаме, че при най-важните гласувания – за изслушването на Гешев, за електронното гласуване, включително и днес, те гласуват заедно срещу реформите, срещу промените. Затова излязохме днес – за да напомним, че няма да позволим гражданите да бъдем излъгани отново. Ние подновяваме своите битки срещу мафията и статуквото и те ще носят отговорност за тези свои действия“.

„Вижте случая с моето дело. За пачките и за кюлчетата нямаше дори повдигнати обвинения. Нямаше повдигнати обвинения и за къщата в Барселона, за 16 млрд. източено ДДС, за десетките, стотиците, хилядите системни далавери, кражби и грабежи на държавата, на европейски фондове, на общини. Докато за мен – 5 месеца затвор. Ние ще обжалваме, разбира се. Но това отново е илюстрация на кочината, в която те превърнаха държавата ни“, категоричен беше Георгиев.

„Що се отнася до процесите в парламента в момента, според нас отиваме на нови избори. Искрено се надявам, че ще намерят сили за промяна поне на част от изборните правила. Днес напомнихме и за част от целите на протестите миналата година – оставката на Гешев, оставката на Кошлуков. Трябва и смяна на СЕМ“, каза още Георги Георгиев.

„Не можем да бъдем истински свободни без свобода на словото, а свободата на словото за нас включва свободата на обществените медии – на БНТ и БНР, които да отразяват именно гласа на гражданите, на българското общество, темите, проблемите на гражданското общество. За съжаление в тях също виждаме, че мафията чрез своите марионетки – в лицето на Кошлуков, не позволява това да се случи. Затова е тази наша битка. Тя няма конкретна фиксация нито в Кошлуков, нито в Гешев. По същия начин водехме битката и срещу Цацаров. Докато мафията контролира съдебната система чрез главния прокурор, то всеки опит за реформа, всеки опит за борба с корупцията, за борба за справедливост и нормалност, е обречен. Затова и съдебната реформа е толкова важна“, каза председателят на БОЕЦ в края на разговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    182 23 Отговор
    А за убитото дете на Боровец от министъра с шейната дори нямаше дело!

    Коментиран от #32, #62

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 user

    70 225 Отговор
    Това за пачките и чекмеджетата са приказки за дебили и олигофрени. И у вас някой "приятел", пратовчед или познат срещу добро заплащане може да ти напълни чекмеджето с каквото иска и да снима. И след 2 годни пак да те снима как спиш в същата стая. Само идиот може да си помисли, че някой ще си пълни нощното чекмедже с пачки по 500 евро и кюлчета злато. Но тъпанари в тази държава бол. На последните избори се видя!

    Коментиран от #9, #12, #14, #51, #53, #83, #93

  • 5 Нестор

    69 40 Отговор
    ГЕРБ МАФИЯТА ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ИЗБИВАТ ПОМЕЖДУСИ .ТАКА Е СТАРА МУТРА НИАМА.

    Коментиран от #85

  • 6 стария КУРТИ

    32 71 Отговор
    ГЛАВОЧ !!!

    Коментиран от #27

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Последния Софиянец

    79 17 Отговор
    112 то място за Факти.
  • 9 NeXu s

    10 52 Отговор

    До коментар #4 от "user":

    И аз щях да напиша същото, но вече няма смисъл :)

    Коментиран от #74

  • 10 Петров

    38 72 Отговор
    Тоя БОКЛУК се взима на сериозно.
    През 1974 г.за един шамар ми
    дадоха 1г. и 2 м. С 4г.изпитателен срок.
  • 11 БиБи Кинг

    12 46 Отговор
    Ма не ти е толко голем колко на баце,затва е тоа ословен кауш за теб Гоцко!

    Коментиран от #41

  • 12 Последния Софиянец

    117 19 Отговор

    До коментар #4 от "user":

    Пробвай да прескочиш оградата с бодлива тел и ток в резиденцията в Бояна с чувал пачки и кюлчета.И то в две различни години.Опитай.

    Коментиран от #23

  • 13 Начо

    33 71 Отговор
    Пак ли тоя видински цървул

    Коментиран от #99

  • 14 crying moron

    91 18 Отговор

    До коментар #4 от "user":

    Казваш, че това за пачките и чекмеджетата са приказки за дебили и олигофрени. А пък тези, които са гласували против твоя вожд и партията му са тъпанари. Пропусна да споменеш, че без вожда ти няма ден и няма нощ...

    Това вече няма никакво значение. Поплачи си...

    Коментиран от #19, #46

  • 15 kkk

    32 50 Отговор
    Божееее, колко рев, сълзи и сополи за някаква присъда на ПЪРВА инстанция- това и шимпанзе ще го оспори и след 2г. ще има решение на 2-ра инстанция. И там се обжалва и след още 5г. ще излезе крайното решение с ОПРАВДАТЕЛНА присъда- важното е поми ярчета като този да бъдат държани на каишка с висящо дело и ЕФЕКТИВНА присъда.
    Да казвам ли как ще му се радва бай Ставри на тоя или...

    Коментиран от #94, #95

  • 16 Последния Софиянец

    40 20 Отговор
    Всичко което напиша за Протеста на Боец днес и как наритахме ВМРО се трие днес .
  • 17 1618

    76 27 Отговор
    Борисов и ГЕРБ са срам за България! Толкова корумпирано, лъжливо, крадливо,репресивно правителство никога не е имало. За това скачат като ужилени срещу новите правила за гласуване! Борисов пада завинаги от власт, и ГЕРБ се сриват!
  • 18 Само споко

    37 18 Отговор
    За Георги всичко беше наред докато беше координатор на ГЕРБ във Видин - даже не му потърсиха отговорност за нарушенията в партийната каса. А защо не се търси отговорност и от вътрешните терористи, спряли метрото?
  • 19 Глупако

    5 21 Отговор

    До коментар #14 от "crying moron":

    В България се гласува,, за,, не,, против,, ама то като нямаш втори клас.......

    Коментиран от #24

  • 20 През

    50 23 Отговор
    Този човек е репресиран и обществото му дължи уважение. Троловете са си тролове, фактите - факти. Вестник Факти - браво!
  • 21 Този ли бре?

    40 25 Отговор
    Дето гореше маски, съдеше генерала, а като го стигна Ковида, ревеше като малко дете да го приемат в болницата на Военна мед. Академия...Егати !

    Коментиран от #104

  • 22 НЯКОЙ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ГИ

    31 2 Отговор
    ОПРАВЯ САМО 9 мм....ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЗАГУБА НА ВРЕМЕ..ВИКАНЕ И КРЯСКАНЕ 😎😎😎

    Коментиран от #96, #108

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 crying moron

    22 3 Отговор

    До коментар #19 от "Глупако":

    Поплачи си, но недей да ревеш. Когато се загуби връзката между умственото възприятие и мисловните процеси, се атакува формата на изказа, а не съдържанието. Което правиш...

    Коментиран от #34

  • 25 ЕХХХ

    28 22 Отговор
    КАТО ТЕ ТРЪШНА ГРИПЧЕТО РЕВЕШЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В СОФИЯ НИЩО ЧЕ ГОРЕШЕ МАСКИ ОЦЕЛЯ БОГ ТИ ДАДЕ ШАНС ДА СТАНЕШ ПО ДОБЪР ЧОВЕК ТИ СИ ЗЛОБЕН АКО ТЕ ТРЪШНЕ ПАК ЩЕ СИ ПЪТНИК ЗА АДА ЗЛОБЕН ПОДМАЗВАЧ И НАГАЖДАЧ

    Коментиран от #28

  • 26 Сск

    14 9 Отговор
    Боко му пратил чакалите
  • 27 WENKO4444

    1 5 Отговор

    До коментар #6 от "стария КУРТИ":

    МНОГО си ПРАВ !!!
  • 28 Да бе

    16 9 Отговор

    До коментар #25 от "ЕХХХ":

    Не е точно БОГ. А твоят вожд Боко му осигури подходящо лечение в София, ако не помниш.
  • 29 КОНТРАТА

    21 6 Отговор
    По БНТ в новините в 18 h съобщиха, че в официална позици на фирма,, ЕМКО " е съобщено, че бг прокуратурата лъже за конспиративната теори за взривовете от 2011 г насам в техни складове на територията на РБ! България 2021г лъжи - лъжи- лъжи и клевети от най виско държавно ниво
  • 30 3735

    20 29 Отговор
    ДО 4 ТОЯ ИРЗРОД ОТ БОЕЦ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЧЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО Е ФОТОТАПЕТ НЯМА ПАРИ АМА СА МУ ПЛАТИЛИ ДА СЕЕ ТАЗИ ЛЪЖА КАТО ЗАРАЗА
  • 31 Ако незнаете

    24 8 Отговор
    То Канал3 е собственост на Държавна Сигурност респективно на ГЕРБ, ДПС и ВМРО! Това са са едни дърти ченгета с връзки в ДАНС, МВР, Съд и Прокуратурата, има и генерали между тях!
  • 32 Тук не си прав

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията Дред":

    Няма смисъл от дело, голяма трагедия е това, Ивайло искаше да се самоубива. Не искам да коментирам. Пииннал, решил да кара и да се доказва пред ПУ...КИ , абе въобще трагедия. В такива ситуации не е нужно дело. За съжаление го казвам. Вижте - няма нито една партия в парламента, която да посегне на Делян и неговия Пит бул Гешев! Даже и Борисов не е толкова виновен, колкото компроматите, с които го държат. ГЕРБ не е лоша партия, има читави хора там, даже и Борисов едно време влезна с чисти нагласи. Хванаха го за топките здраво и го използваха. Отдавна е милиардер, на него пари не му трябват, надяваше се, чрез този парламент да излезе от играта, лека полека, но не стана. Други хора трябва да обвинявате за политиките, но голяма част от тях не са в България

    Коментиран от #36, #40, #56, #101

  • 33 Що е мафия

    13 1 Отговор
    Ей тия дето са го поръчали работят в симбиоза с Италианската Ндрангета
  • 34 Джендърмен

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "crying moron":

    Ако не вземаш пари за тъпотиите дето пишеш, значи си 100% Б. У. Н. А. К
  • 35 Пепо

    13 14 Отговор

    До коментар #23 от "радко шишарко":

    Имаше такъв колаж със същото чекмедже, имаше снимката на Радев с вдигнато юмруче.

    Коментиран от #50

  • 36 И ако ме послушате

    8 8 Отговор

    До коментар #32 от "Тук не си прав":

    Трябва да знаете - проблем а в българския изборен процес е Информационно обслужване ЕАД , това е разковничето, не ЦИК. Не вярвайте толкова на Слави , а въобще не вярвайте и на тези, които са в парламента сега, както и на патриотите. Юли гладувайте за Божков, той ще оправи сегашните. Със злоба и ярост, нещата там са лични. Знаете ли коя е Мата Хари, попитайте Божков и един от Котараците, тя не една, а са две

    Коментиран от #102

  • 37 Никой

    10 8 Отговор
    Льольооооо и ти си същия като другите
  • 38 Няма нищо лошо

    11 1 Отговор
    да има богати български граждани, стига да могат да докажат произхода на парите, и как пък ще се забавляват си е лично тяхна работа!
  • 39 Този

    8 7 Отговор
    е отврат.
  • 40 Закона е за всички

    9 2 Отговор

    До коментар #32 от "Тук не си прав":

    Защо Московски да е изключение искал да се самоубива пияницата защо не се самоуби тогава?
  • 41 Кое му е големо

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "БиБи Кинг":

    на баце?
    Търбухът ли?
    Не, грешка, куражът му е голем.
    И смелостта.
    Пряк наследник е на Ричард Лъвското сърце.
  • 42 Горко

    21 13 Отговор
    Само чуйте прякора му-ГОШО ТЪПОТО и спираме коментарите
  • 43 Спокойно

    19 7 Отговор
    бе, Гоше и там е за хора, кат миг ще литнат 5 месеца, все едно, че си на Орлов град!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Behemoth

    7 12 Отговор
    Истински прабългарин ...не като краставия християнин Борисуф..
  • 46 Точно така.

    13 10 Отговор

    До коментар #14 от "crying moron":

    Кюлчетата и пачките са за 80 процентовите.И ,както се вижда кълват и на гола кука.
  • 47 гост

    16 9 Отговор
    На тоя кат му видя мутрата ми се повръща
  • 48 хаха

    8 6 Отговор
    я в шкафчето имам слон на снимка .това е за малоумници
  • 49 Кой68

    11 7 Отговор
    Стига рева .....
    Нали търсеше Бойко ?Б.Борисов като беше във Видин ти къде се скри?!
  • 50 Антитрол

    21 10 Отговор

    До коментар #35 от "Пепо":

    Опорките ви не вървят герберски тролчета - самия ви Вожд си призна че пачките в шкафчето са истински - е сега на него ли да вярвам или на троловете му.

    Каза че спалнята наистина е негова и че "Мата Хари" го е снимала - искате да обвините Вожда си че лъже ли - ще останете без заплатки.

    Та и за тролове не ставате - трябва и акъл.
  • 51 Буха ха

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "user":

    Слаба опорка. Не смятате ли че ако някой наистина многократно влиза в спалнята на премиера, прави някакви постановки, снима и пуска компромати които злепоставят премиера, този някой трябва да бъде разкрит и наказан с цялата суровост на закона??? Не смятате ли че това е сериозна заплаха за националната сигурност и абсолютен провал на службите??? Само вие и Каскета ли гледате на този инцидент като на някаква по детски наивна закачка без последствия и без нужда Каскета временно да преустанови издирването на крадеца на две кокошки и три яйца в село Долно Нанагорнище?

    Коментиран от #55

  • 52 Давид

    1 5 Отговор
    Този не е ли човек на Бойко :)
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Амед Азнавур

    7 7 Отговор
    ни пачки ни кюлчета е имало обаче им харесва да е така,че само тв а е опорката
    въпросния ми ндил окраде членския внос и тиквата го изрита тоя пристана на черепа и зарева з а кинти
  • 55 Амед Азнавур

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Буха ха":

    само цру има Ресурс да влиза където си иска...

    Коментиран от #76

  • 56 hhh

    10 0 Отговор

    До коментар #32 от "Тук не си прав":

    Викаш жертва на прехода... Айде стига тези филми. Те без да искали краднали, без искали убили, без да искали ги сложили на постове
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Стефан

    4 1 Отговор
    Ще ходя да С Е Р А .

    Коментиран от #59

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ttt

    10 3 Отговор
    Редно би било, след като Г-н Шиши и всичките му "партньори" са на свобода, без повдигнати обвинения, да се намесят военните и да защитят народа от мафията и нейните пипала във властта. Забравих, че нямаме армия. Но тези дето ни накараха да нямаме армия не се бяха сетили, че от нас самите няма кой да ни защити в един момент :)
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Хора, давайте да ги почваме тия мафиоти!

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съдията Дред":

    Лопатите
  • 63 Николай

    5 5 Отговор
    Прeпиcaнo oт ПИК
    Кoлкo прибрaхa Хриcтo Ивaнoв и Aтaнacoв зa oпрoщaвaнe 3 милиaрдa нa бocoвeтe?
    Въпрocът нa дeня e cлeдният: кoлкo прибрaхa Хриcтo Ивaнoв – Бoйкикeв, Aтaнac Aтaнacoв и Никoлaй Хaджигeнoв oт Вacил Бoжкoв, Цвeтaн Вacилeв, Миньo Cтaйкoв, Бaнeви, Вeткo Aрaбaджиeв, Бoбoкoви и cиe, зa дa внecaт прoeктoзaкoн зa oтмянa нa кoнфиcкaциятa нa имущecтвo нa пoдcъдими oлигaрcи?

    Коментиран от #80

  • 64 Хаджиментов

    6 7 Отговор
    "В cъдeбнoтo рeшeниe ce пocoчвa, чe Х e „извършил нeприcтoйни дeйcтвия, грубo нaрушaвaщи oбщecтвeния рeд и изрaзявaщи явнo нeувaжeниe към oбщecтвoтo, кaтo oтпрaвял oбидни изрaзи”
    За това нещо - 5 месеца затвор.
    А за същите и дори много по-лоши действия, Вонящите Хаджиментов и Бабикян, Галева и други влязоха в Парламента.
  • 65 Васил от Льонеберя

    5 3 Отговор
    Абе тоя бивш крадлив герберасти с какво си изкарва прехраната, образование има ли...
    Крадлив про ста к и лош актьор. Смешник, който за пет лева майка си ще продаде. Тоя боец войник ходил ли е? Прилича на прост и агресивен влах от видинските села. Клоун.
  • 66 vin

    2 5 Отговор
    Какво циври този всички се борят за законност, а когато правят глупости обвинявата закона, съдиите, прокурорите политиците и когото се сетите... Да не забравяме,ч е този съд осъди и марешки на 4 години затвор ....
  • 67 Васил от Льонеберя

    5 6 Отговор
    Искам да знам въпросният "боец" освен да обикаля като цветарка партиите, какво образование има, какво е работил, къде е служил. Аз съм от Видин и тоя циркаджия никой не го беше чувал до скоро.
  • 68 Нов европеец

    5 1 Отговор
    Къде са сега гербавите депутати да зареват в Брюксел, че у нас има бухалка прокурорска, съдебна и от четвъртата власт.
  • 69 sars cov2

    4 3 Отговор
    Абе , Гаврош ...боклуци като теб трябва да са перманентно в затвора , панимаеш ???
  • 70 Матей

    10 2 Отговор
    Да са живи и здрави такива като Г.Георгиев,неговата организация трябва да е от големи смелчаги,с мафията шега не бива.Това е изключителна дързост,граничеща с лудост,да водиш борба с легални средства срещу една зловеща хунта.Навремето комунистите поне са имали конспиративно прикритие за да се борят с монархо-фашизма,при това са имали съветския съюз зад гърба си,имало е войнишко въстание,юнско и септемврийско,интербригадисти от Испанската война и накрая великата отечествена война на Русия.А сега какво има,тежка блатна атмосфера на васална зависимост в американското генерал-губернаторство България.

    Коментиран от #79, #82

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Обективно

    2 5 Отговор
    На тоя за физиономия трябва да му се дадат 2 годинки
  • 74 чекмедже 2

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "NeXu s":

    и двамата сте изпуснати от акушерката..дори Пойко Парисоф не отрича за кюлчета..ви пък къде се слагате..между шамарите..
  • 75 Николай

    4 0 Отговор
    Нoвинитe нa Прoгрaмa „Хoризoнт“
    Прaвнaтa кoмиcия в Нaрoднoтo cъбрaниe пoдкрeпи зaкривaнeтo нa cпeциaлизирaнитe cъдилищa и прoкурaтури и прeмaхвaнeтo нa фигурaтa нa cпeциaлния прoкурoр, кoйтo дa рaзcлeдвa глaвния прoкурoр и нeгoвитe зaмecтници.
    Прeдлoжeниeтo нa “Дeмoкрaтичнa Бългaрия“ минa нa първo чeтeнe прeз рecoрнaтa кoмиcия c пoдкрeпaтa нa “Имa тaкъв нaрoд“, “Изпрaви ce! Мутри вън!“ и БCП.
  • 76 Буха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "Амед Азнавур":

    И Мата Хари
  • 77 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 8 Отговор
    ....ай` стига с това чекмедже, от 10-15 чекмеджета показани във видеоклипа, баш това се отвори...По-нескопосана манипулация не може да се измисли!!!
    ГEРБ и Бoйкo - знaчи ХЛЯБ И РAБOТA ЗA БЪЛГAРCКИЯ НAРOД...Вcичкo другo e "пунтa мaрa"....Нeкaдърницитe ce дрaзнят oт Бoйкo, зaрaди cтрoeжa нa мaгиcтрaли, oбщecтвeни cгрaди, вoдoпрoвoди и т.н.
  • 78 Каун на Грипен

    3 7 Отговор
    Борисов лично нареди този измекяр да го лекуват във ВМА заедно с жена му от Ковит-19. По-добре това куче да беше умряло от бяс.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Бико

    4 7 Отговор

    До коментар #63 от "Николай":

    Сега разбрахте ли за какво бяха протестите лятото. За да изкарат олигарсите от затвора. А гласувайте пак за ИМВ,ИТН,ДБ.
  • 81 Факт

    2 2 Отговор
    Ами така е ,КАТО НЕ ГЛЕДАТ ХОРАТА ЗА КОЙ ГЛАСУВАТ, ще отиде Шиши в Брюксел за ЕВРОДЕПОТАТ,а ВИЕ си ревете тука.
  • 82 Ха така

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "Матей":

    Браво,добре казано.
  • 83 Компира

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "user":

    А как ще влезеш с чанта пачки и кюлчета в покоите на падишаха? Гавазите няма ли да ти обърнат багажа?
  • 84 Темидец

    7 1 Отговор
    Сега Гошко,3 години ще си седиш на скамейката и няма да гъкнеш,много е кофти да си с условна присъда,знам го от опит.Не забравяй,че ще те дебнат!
  • 85 Екс

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Нестор":

    Има,има не бой се,само,че ви гледаме сеира отстрани и си чакаме момента,поне да си заслужава да свършим каквото и да е.
  • 86 Бат'Бойко

    3 4 Отговор
    Гоше, главоч прост, циганите те чакат в какамангата. Марш там!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Електра

    2 3 Отговор
    Тоя лизач и патерица на Кауна Раеф, защо още не е в затвора.
  • 89 Ванко 1

    4 3 Отговор
    Миризливия боклук забрави как държеше шлифера на Бойко.
  • 90 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    И ВСИЧКО ТОВА , ЗАЩОТО МУ СЕ Е ОТВОРИЛО СЪЗНАНИЕТО , И Е РЕГИСТРИРАЛ ДЕФЕКТИТЕ В СИСТЕМАТА .
    ОСВЕН ТОВА Е ДОНОР , И КАК ПА ТАКА НЯМА ЕДНА ДЪРЖАВНА ПРЕФЕРЕНЦИЯ В ЗАКОНИТЕ НА ЧОВЕКОЛЮБЕЦА Б.Б. ,
    С КОЕТО ДА ГО НОМИНИРАТ КАТО ХУМАНИСТ .
    МОРКОВА Е ЗА Б.Б. И ГЕРБ , ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТОЯГАТА .
  • 91 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ООО , МА ТУК ЛИПСВА И ЗАКОН СРЕЩУ ИЗДЕВАТЕЛИТЕ , КОИТО СА ГО ПРЕДИЗВИКВАЛИ БРУТАЛНО .СПОМНЯМ СИ , ЧЕ ЧОВЕКЪТ СИ ХОДЕШЕ СПОКОЙНО , И ТЕ МУ СЛАГАХА ЕДИН МРЪСЕН МИКРОФОН В УСТАТА . А МИКРОФОНЪТ БЕШЕ БЪКАН ОТ БАКТЕРИИ , ВЪРХУ КОЙТО БЯХА СЕ ИЗЛЯЛИ ДОСТА НЕЧИСТОПЛЪТНИ ИЗКАЗВАНИЯ .
    И КАТО ИСКТИНСКИ МЪЖ РЕАГИРА .
    АЗ И КАТО ЖЕНА БИХ РАЕГИРАЛА . МНОГО СЕ ГНУСЯ ПРИ ВИДА НА МИКРОФОНИ .
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 КараПутин

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "user":

    Верно, видя се ..тъпанари бол..Особено такива като теб, дето са фенове на Барба Ганьос...Умиране има, оправяне - не..Това е..
  • 94 Баце

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "kkk":

    Няма да е повече от на Баце..Главният Толуп на републиката..
  • 95 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "kkk":

    В грешка си.. !!! Бай Ставри ще се зарадва повече на Винету...!!!
  • 96 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "НЯКОЙ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ГИ":

    Много си прав...!!!И 7.62 също...!!!
  • 97 Калъчев

    3 0 Отговор
    Мутренска държава! Вярвам на човека. ГРОБАрската епоха ще ни се отрази пагубно в целия спектър на живота: икономика, морал, закони, порнография в политиката, безродие, безхаберие, мутри с палки, убийци с отрови и РПГета...
  • 98 Тиква

    3 0 Отговор
    За Мишо Бирата защо няма раследване , пак ли не е вярно както кюлчетата
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Мръсници

    3 0 Отговор
    Оставете човека на мира! НАРОДЕ, ДА се наддигнем тук и да покажем на мафията, че сме фактор, а не да го оставим като Иванчева да го репресират
  • 101 ЗАКОН

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Тук не си прав":

    ДА, ЗА ИВАЙЛО НЯМА НУЖДА ОТ ДЕЛО, НО ЗА ПРОКУРАТУРАТА ИМА!!!!!!!!!!!!!!! ЗАКОН! ЗАКОН! ЗАКООООООООООООННННННН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Разбираш ли?
  • 102 Хуго

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "И ако ме послушате":

    аз не знам защо чака още - от някого трябва да ги започне ...
  • 103 спокоу ва

    1 0 Отговор
    бибитку гледа края на филма-swrshit!!!
  • 104 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Този ли бре?":

    А бре къде са Каскетун и Тиквун...??? Фанахте ли още Руски агенти,или туй беше предизборен трик...???
  • 105 Мартин

    2 1 Отговор
    Най-после доказателство, че в тази държава има ефективен съд! Сега е осъден Георги Георгиев - пешката на фараон Цветан Василев, да се готвят и другите му пионки от Биволъ!
  • 106 БОРИСОВ И СДС....ПАК МАЧКАТ ЯКО

    1 0 Отговор
    КЪДЕ ГИ ВИДЕ ТИЯ ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА....В ИНТЕРНЕТ...И МЕН ТАМ МЕ ИМА КАК КАРАМ БЕНТЛИ....ВИЖ ТЕХНОИМПЕКСА Е НЕЩО ИСТИНСКО
  • 107 ГОШО ТЪПОТО

    0 0 Отговор
    ТЪПОТИЙТЕ НА....ГОШО
  • 108 Гражданин

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "НЯКОЙ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ГИ":

    Става и 7,62 мм
  • 109 Дядо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Павел пенев":

    Не обиждаи баба те Ти този с тях ли ги стравняваш Един мошенник пълен глупак надмина сидеров /тъи като сега за борисов ще се пише по малко този ще пише всеки ден глупости
  • 110 много дълго име

    0 0 Отговор
    От коя сте круша паднали?...