Last news in Fakti

5 Май, 2021 14:50 11 481 104

Борисов пред „Л’Еуропео“: Най-много съм работил премиер. Пари има, защото съм спестовник

  • бойко борисов-
  • интервю-
  • л’еуропео

Ние винаги сме били в коалиция с някого или сме ползвали подкрепата на някого, за да може да се върви напред, заявява пред изданието премиерът в оставка

Борисов пред „Л’Еуропео“: Най-много съм работил премиер. Пари има, защото съм спестовник - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Това е като една професия, свикваш с нея. Погледнато във всичките ми битности, аз най-много съм работил премиер. Пет-шест години съм бил пожарникар, пет- шест години кмет, пет- шест главен секретар и над 10-премиер. Това е и проблемът в момента. Това е занаят, като всички останали".

Това разкри пред Любен Дилов-син и Димитър Стоянович в пространно интервю за списание „Л’Еуропео“ премиерът в оставка Бойко Борисов.

„Само ние се оправихме с нелегалната миграция. Справихме се с дипломация. Виждате българите в огромната си част не усетиха, че има пандемия. Франция-военно положение, в Брюксел видяхте какво направиха с демонстрантите, в Париж, в Берлин…

Ние тук толкова майсторски проведохме и преодолявахме кризата, че психическото здраве на хората се запази. Четат-в Гърция всичко затворено, седят двамата тук и пият биричка. Хората четат, светът вече е много информиран“ изтъкна Борисов.

„Същото става като със свободата на словото. В прайм-тайм на най-гледаната телевизия и казва: „На мен искат да ми запушат устата!“. А той говори, кой, ако иска, как ще си там. Обаче нали това е мантра.

На другата сутрин го гледаш в другата национална телевизия, на третата-в третата. И навсякъде говори, че имало проблеми със свободата на словото. Аз от две години не съм бил в нито една, не искам и да ходя поради тази причина. Дал съм на опозицията цялата възможност колкото искат, толкова да се изявяват. Това е най-големият ми плюс-колкото повече те се изявяват, толкова повече хората им виждат акъла“, подчерта той.

„Ние сме парламентарна държава и майсторството да направиш мнозинство, което да подкрепя управленската програма на правителството, не е лесно. Ние винаги сме били в коалиция с някого или сме ползвали подкрепата на някого, за да може да се върви напред. Особено в последните четири години, имахме много диаметрални партньори – особено за покупката на новите Ф-16, за Истанбулската конвенция, ние ползвахме и подкрепата на опозицията, за да се случи. Така, че не е лесно“, призна Борисов, отговаряйки на въпроса, че ГЕРБ досега никога не са управлявали самостоятелно.

Борисов коментира и желанието на Христо Иванов третият мандат за съставяне на правителство да бъде връчен на „Демократична България“. Той сподели, че е останал учуден от казаното от Иванов; че щял да предложи кабинет на малцинството, без да се подписват коалиционни споразумения.

Министър ми е бил две години, не съм останал с впечатление, че не познава толкова материята как работи държавата, парламетът и какво би се случило ако това се случи и това правителство отиде в министерски съвет с Христо Иванов премиер. Дотук добре. На следващия ден обаче парламентът трябва да започне да гледа неговите закони или неговия бюджет. Ние ще се съгласим ли с това? Примерно той иска да спрем парите на пенсионерите или строежа на магистрала „Хемус“ Ние не се съгласяваме. Или иска да спрем увеличението на учителските заплати. Ние не се съгласяваме. Или иска да спрем увеличението на доходите в другите сфери-МВР, отбраната. Тогава той има един шанс да напусне. Само че, Парламентът няма да го пусне. Така беше в нашите съседи. Ако целим хаос в държавата, ако това им е целта, много лесно ще стане“, коментира Борисов темата „Христо Иванов премиер“.

Премиерът в оставка отново изтъкна, че най добрите експерти, са в неговата партия. И припомни, че БСП са световни шампиони по фалиране на банки. „Последната беше КТБ, помните. След това плащахме милиарди първата година, за да излезем от дупката. Сега казват: „Ще вдигаме доходите“. Питат ги: „А откъде пари?“. „В държавата има“. Ама в държавата има, защото Бойко е спестовник, Бойко е натрупал държавен резерв, харчил е, колкото е изкарвал, като държава, като правителство, като политика. И затова в момента сме с най-ниския външен дълг в Европа и с най-ниския дефицит.

Борисов отново заяви, че всички направени разходи през последната година, са били само и единствено за борбата с COVID-19 и справянето с последиците от пандемията. Така при българските пенсионери са отишли за добавката от 50 лв. към пенсиите им над 1,200 млрд. лв., а в бизнеса по различните мерки. над 1 млрд. лв.

Това се прави адски трудно, затова ви го казвам. И като каже българинът: „Бербатов голмайстор на Висшата лига-а, това е лесно“. Ами иди стани. Или Стоичков-носител на „Златната топка“. Ама иди, виж колко е лесно да се бориш с Ван Бастен навремето и кой ли не, за да станеш ти. „Е, кво толкова“. Ние сме песни на „Кво толкова“. Можеш, ама не го можеш“, каза Бойко Борисов.

Той заяви и, че допълнителните 1,2 млн. ваксини, които ще получи България, е било огромен жест на ЕК към България, към нашето здраве и лично към него.

„За да ти вдигне австрийският канцлер телефона трябва да те познава. Иначе техните протоколи почват: „Ама какво иска, за какво ме търси, ама какво ще говорим, я го пратете другата сряда или по-другият шестък се обадете пак“. Аз им имам личните телефони Обаждам се „Себастиан, дай да направим нещо“. Това е опит. Тези, за които сега претендират да са премиери или претендират да управляват, те първо ще се стресират, като отидат там С Борис Джонсън се знаем, дето се вика, от деца. Ей сега да поискам разговор, след час или два, ще се обадят“, сподели Борисов.

„Аз, където ходя, виждаш, казвам обещах водопровод-ето го, магистрала или стадион, супер компютър обещах- ето го, готов. Един от осемте в Европа. А, пребори се. Или как се бориш да прекараш и интерконектор за американска втечнена газ от Гърция, и „Балкански поток“, подчерта той.

„Как се прави мнозинство? Първият път беше най-лесно, защото имахме най-много депутати-над 100, БСП имаше 40. Има ли под 7-8% разлика-може да се прави. Над 7-8% партията, която печели, няма шанс да се откаже от управлението, защото нейните хора-мнозинството и демокрацията е това-за който гласуват най-много хора. И на мен Радев не ми харесва изобщо, но гласуваха повече, отколкото за Цецка Цачева. Не ми харесва, но това е. Вторият и третият мандат, аз с друга тактика подходих. Първо, аз нито имам търпението, нито нервите прекрасно познавам опонентите, а преговорите за коалиционно правителство не са пазарлък, а са сложно нещо. Аз пускам жени, и сега така ще направя. Жените са по-търпеливи, не се сбиват, не се псуват. Те по-умело ги водят“, каза повече за тънкостите в родната политика премиерът в оставка.

Източник: 7dnisofia.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корупция

    226 10 Отговор
    Тоя вече няма ли да го приберат в лудницата....

    Коментиран от #23, #86

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шкафбанк

    165 8 Отговор
    Спестовник N1 !

    Коментиран от #59

  • 4 choki

    173 7 Отговор
    Да, всички знаем за БурканБанк у шкафа! хихи
  • 5 бре бре

    137 6 Отговор
    Тоа много рабатил!С пот на челото!
  • 6 Весел пор

    134 7 Отговор
    Скоро,много скоро ще дойде и твоето време :)
  • 7 честен ционист

    136 6 Отговор
    Млад си още Баце, има време за дългосрочна кариера с кирката.
  • 8 Мили Боже

    84 6 Отговор
    Гледай и чувай !
  • 9 Майна

    125 7 Отговор
    Тозинещастник продължава да плещи небивалици...ДА ИМ ГО ДАДЕМНА ЕС И НА МЕРКЕЛИЦА ТОЗИ КАДЪРНИК ДА ГИ ..ОПРАВИ,ЩОТО ТЕ ГО КРЕПЯХА..
  • 10 El boko

    96 7 Отговор
    Този пред чуждите мисирки говори други лъжи ?!
  • 11 Лост

    105 5 Отговор
    Защо не напише какво е работил извън тези години?
  • 12 Balenciaga

    86 5 Отговор
    Боци, кажи, че си намерил златна жила !!!
  • 13 коко

    95 4 Отговор
    Много свикна с тази професия, твърде много, подозрително много даже.
  • 14 Be_google, жив и здрав съм :)))

    81 6 Отговор
    Надявам се да има разследване за глупавата сделка с американски, а не европейски военни самолети.... Корупция от километри...
  • 15 Да,бе

    87 5 Отговор
    Но общия му стаж е като Тулуп на всичките длъжности .Развитието му е само в размера на кражбите.
  • 16 Пак ли лъжеш

    84 4 Отговор
    Майко мила, жив да не бях!
  • 17 с пачки и злато

    68 4 Отговор
    Чекмедже бандите не ти оспорвам ,че имаш пари но колко си декларирал тези в чекмеджето са от членски внос но от коя групировка ?!!!!!!!!
  • 18 Майна

    67 7 Отговор
    Израз на ДЪРЖАВНИК,, ТОЙ ПУСКАЛ ЖЕНИ ЩОТО ..НЕ ПСУВАЛИ,,...А АЗ ТЕ ПС УВАМ С ..ГЛАС
  • 19 Be_google, жив и здрав съм :)))

    72 5 Отговор
    Така ще те запомним.... Чекмедже Паша
  • 20 по скромно

    80 4 Отговор
    според мен си работил 10г главатар на държавна банда-гербави скакалци,по-лакоми и от мароканските!
  • 21 Професора

    49 5 Отговор
    Герб вибаги са били параван на Ахмед от самито начало, то се видя, че парите от ЕС и данъците отидоха по сметките на ДПС!
  • 22 Голям

    57 5 Отговор
    Спестовник шкафа пълен
  • 23 Свърши се

    71 6 Отговор

    До коментар #1 от "Корупция":

    Бoриcoв и клaкьoритe му пищят cрeщу мaшиннoтo глacувaнe и заснемането на броенето!
    Зaщoтo нямa пoвeчe дa могат да фaлшифицирaт избoритe при брoeнeтo!
    И да съставят фалшиви протоколи още в СИК!

    Мaшинaтa брoи aвтoмaтичнo!
    И нямa дa имa нeвaлидни бюлeтини!
    A ceгa ca нaд 400 000!
    И тo вce в пoлзa нa ГEРБ!

    Хaртиeнaтa бюлeтинa e ocнoвния лocт нa ГEРБ зa фaлшифицирaнe нa вoтa!
    Чрeз кoнтрoлирaнe/ зacнeмaнe нa купeния вoт,
    фaбрикувaнe нa нeдeйcтвитeлни бюлeтини с мъртви души,
    глacувaнe c прeдвaритeлнo пoпълнeни бюлeтини,
    умишлени грeшки в прoтoкoлитe.

    Зa тoвa e и тoзи рeв oт шaйкaтa ОПГ!
    И от престъпникът Борисов с пачките и кюлчетата!

    На последните избори, според протоколите на ЦИК,
    общият брой на гласувалите избиратели е -3 334 283.

    Общият брой на всички действителни гласове е -3 247 754

    Умишлените грeшки в прoтoкoлитe са били точно 86 529 гласа в полза на ГЕРБ!

    Ето, така Борисов "печелеше" изборите!
    Ето, за това Борисов пищи срещу машинното гласуване!
    И срещу заснемането на попълването на протоколите в СИК!!!

    Коментиран от #39

  • 24 Klark Kent

    56 5 Отговор
    Спестовника е спестил парите на българите в шкафчето!
  • 25 Отечествен Фронт

    59 5 Отговор
    Спестовник бил обаче развързал кесията за къща в Барселона и за пореше Панамера!
  • 26 точно така

    48 6 Отговор
    хайде сега пет,шест години в пандела,да му е пълно щастието
  • 27 Майна

    49 5 Отговор
    В затвора има и доброволен труд.., време е да поработи ималко друго
  • 28 Работа, работа, работа...!

    44 4 Отговор
    Шкафове, шкафове, шкафове...!
  • 29 One

    62 5 Отговор
    Чета тази статия и глупостите на Борисов и си мисля.....този субект не е от този свят, планета, съзвездие, Галактика! Или нашия народ е бил адски "облагодетелстван" да получи такъв министър-председател, такова чудо,такъв гений в чудовищни мащаби-или е бил наказан да търпи такова невежо и просто човече...То бива да е нарцис, двуличен, лъжлив, ама такъв като него веднъж на столетие се среща. Най-лошото в цялата тази история е, че от българския народ бе създаден този индивид, който стъпи директно на главите ни, и започна даже да подскача. Всичко си има време и мярка, но този не знае своите.
  • 30 Behemoth

    54 6 Отговор
    Голям боклук!Голям!
  • 31 Б.Х

    53 6 Отговор
    Тъкмо си мислех, че ще го пропуснем днес. Да ама не.
  • 32 chi

    37 6 Отговор
    Мале, крадецът спестовник!
  • 33 GnG

    45 6 Отговор
    Г-н Борисов е УБИЕЦ, понеже уби ЮЖЕН ПОТОК, АЕЦ "Белене" и БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ !

    Това са ПРЕСТЪПЛЕНИЯ срещу БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ !
  • 34 Спестил 🤣🤣🤣🤣

    41 4 Отговор
    Да в шкафчетата за внуците си спестил 🤮🤮💶💶💶💶💎💎
  • 35 елеонол

    42 5 Отговор
    Срам, Срам ме е че съм българин заради този
  • 36 Настрадин Ходжа

    40 5 Отговор
    На Боко спестовника народа му умрял от глад и студ!! Пфууу
  • 37 ЖУЧА

    32 6 Отговор
    ХОДИ ЛЕКУВАЙ ПРОСТАТАТА ДЕДИ ,ТОЛКОВА СИ ЖАЛЪК ,ЧЕ ДОРИ НЕ СИ СМЕШЕН
  • 38 Георги Илиев Митев

    38 5 Отговор
    Герберите управляват. Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ? ! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички ? Управата пак добрува. Стадото мълчи, кротува. Социолозите - агенти ще надуват тез проценти . Вождът е непобедим , с подвизи недостижим ! Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).
  • 39 GnG

    10 19 Отговор

    До коментар #23 от "Свърши се":

    С КОМПЮТРИТЕ се ЛЪЖЕ по-ЛЕСНО и по-ЕВТИНО !
  • 40 анонимин

    42 5 Отговор
    Лъже като дърт циганин,най-много е работил като касиер на сик,още работи за групировката!А пари има щото ограбват държавата над 10 години!
  • 41 ПЪЛЕН

    35 5 Отговор
    И Д И О Т БОРИСОВ
  • 42 КОНТРАТА

    36 5 Отговор
    Икономията е майка на мизерията, а Борисов е бащата на мизерията!!!
  • 43 Брендица

    47 4 Отговор
    Бърборко звучиш като фукльо?! А живей с 650 лв. месечно да те видя какъв спестовник си? Да не казвам, че има и доста хора под тая цифра. Какво си работил? Развеждаше ги с джипката наляво-надясно.
  • 44 kkk

    9 3 Отговор
    факти
  • 45 софиянецо

    28 4 Отговор
    А мутра никога не е бил.
  • 46 Тотев

    21 4 Отговор
    Борисов пред "Рога и копита "
  • 47 Пак

    24 3 Отговор
    Хвалипръцковщина!
  • 48 ббб

    30 2 Отговор
    Ей тоя много спестява , да знаете! Жалко, че няма кой да ни каже точно колко е спестил!

    Коментиран от #62

  • 49 Нетърпим

    32 3 Отговор
    Боже, този човек няма ли да спре с тези лъжи и докога ще му слушаме глупостите! НАГЛЕЦ! Усмирителна риза му трябва, че да се отървем най-после от простотията му!
  • 50 Той е

    27 2 Отговор
    Спестовник милиардер на гърба на народеца!
  • 51 глоги

    27 4 Отговор
    А, пребори се. Или как се бориш да прекараш и интерконектор за американска втечнена газ от Гърция, и „Балкански поток“, подчерта той." ЕТООООО,НАЙ-ПОСЛЕ СИ ГО КАЗА БАЦКАТА! АМЕРИКАНСКИЯТ ВТЕЧНЕН И СКЪП ГАЗ ЩЕ КУПУВАМЕ. НЯМА НОВА АЕЦ,НЯМА ЕВТИН РУСКИ ГАЗ. ЩЕ НИ ОДЕРАТ КОЖИТЕ ОЩЕ ВЕДНАЖ АМЕРИКАНЦИТЕ.ЗАТОВА ДЪРЖАТ ГЕРБ НА ВЛАСТ.
  • 52 Някой

    33 3 Отговор
    Тоя слабо умен идиот ни смаза като народ. Като гледам колко малко трудов стаж има трябва да го доизкара в ЦСЗ. Дай боже амин.
  • 53 Нетърпим

    26 3 Отговор
    Боже, този човек няма ли да спре с тези лъжи и докога ще му слушаме глупостите! НАГЛЕЦ! Усмирителна риза му трябва, че да се отървем най-после от простотията му!
  • 54 Asdfg

    25 2 Отговор
    Този за идиоти ли ни има? Моля да се сезират съответните здравни служби и Буци да бъде прибран за лечение!
  • 55 Георги Илиев Митев

    8 1 Отговор
    Новите и старите политици : Във боички потопени към властта са устремени . Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични . Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие има само себелюбие . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).
  • 56 Да България

    22 3 Отговор
    При бай Ставри за 20 год.!
  • 57 Уйке

    27 2 Отговор
    Абе ей!Лъжец долен !Пак лъжеш!Къде ти се губят годините между пожарникар и гл.секретар-каква професия упражняваше тогава?Защо криеш тези десет години?Аз знам!Защото от тогава та досега ти си мутра!Това ти е професията-Мутра,от най-ниско,та до най-високо държавно ниво!Като мутра започна кариерата си и като мутра ще я завършиш-или ще те гръмнат твоите съратници,или влизаш в затвора!
  • 58 Шиши

    22 2 Отговор
    Най много си работил касиер на шкаф
  • 59 115

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "Шкафбанк":

    Лапач номер 1,усвои и част от живота на идните поколения!

    Коментиран от #61

  • 60 Чупакабра

    22 4 Отговор
    А бе ясно е, че не е добре с главата, ама тези, които му вярват още що за субекти са?
  • 61 Шкафбанк

    20 3 Отговор

    До коментар #59 от "115":

    Спестовен е за да има само за неговото поколение дъщери и внуци!
  • 62 Боко праните гащи

    19 3 Отговор

    До коментар #48 от "ббб":

    Над 4 МИЛИАРДА, тея около мене не ги знам
  • 63 Разбирач

    21 3 Отговор
    Политик,това е призвание да служиш на страната си а не работа глупав човече.
  • 64 Ддд

    24 3 Отговор
    Наглец циничен!
  • 65 Behemoth

    17 4 Отговор
    Шофьор!
  • 66 ПППП

    20 4 Отговор
    Ясно, че е спестил! Въпроса е кой от двамата е спестил повече Бойко или Божков ? Залагам на Бойко вижда ми се по -голям спестеловинк, пък и като знаеме какви спестени чекмеджета има! !!!!
  • 67 Пловдив

    24 5 Отговор
    Сметнах годините през които този тъп помияр твърди, че е работил. Правят общо 28г. Говедото в момента е на 61г. Губят му се 15 години, през които явно, не е работил. Нека да обясни, какво точно е правил през това време, че ми втръсна от простащините му, на този бай Ганьо.

    Коментиран от #68

  • 68 Behemoth

    10 2 Отговор

    До коментар #67 от "Пловдив":

    За Чехия не са брои...
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Мила

    14 4 Отговор
    Гьонсурат!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Малеее

    17 3 Отговор
    Живота ми премина под управление на ТУЛУПИ! Тодор Живков, Иван Костов, Бойко Борисов! България цъфна и върза при тях! Едни ни продаваха на Русия, други на Европа, а някой на САЩ. И все от родното котило на БКП и шесто. Няма край! България може и да я няма, но тяхното проклето котило остава! Гадна работа!
  • 73 Пипи Чорапчето

    9 3 Отговор
    Е, ся ще работиш вече партиен функционер;))
    Нали така се зарече - "като си изкарам мандатчето, ще си гледам Партията";))
    Или след толкова лъжи на кило да не приемаме и тази на сериозно?;))
  • 74 гротескно

    8 3 Отговор
    Спомняме си как се сравни с жена, с която не можеш да се разведеш. Е, оказа се, че може!
  • 75 Брато

    8 3 Отговор
    А бре, брато. Що забрави 90-те? Златни години беха, яко бачкахме.
  • 76 Хихата

    10 4 Отговор
    Леле, голем смех, баце! Тоа задмина и "Шоуто на Рачков"
  • 77 Боко

    2 15 Отговор
    има чувство за хумор, но направи големи грешки. Една от фрапантните е идването на льотчика за президент, който е чист троянски кон на БСП. И вината е изцяло на Борисов, заради избора на Цецко Цачев. Още за жените пълни провали - назначението на социоложката Бъчварова за министър на вътрешните работи или пък Ангелкова за министър на туризма. Да не говорим кой направи Мая Манова омбудсман! А сега онази се дави от злоба срещу Борисов.
    Относно голямата гордост магистралите - отново груба грешка да не ги направи платени, както в Гърция. Така и поддръжката щеше да бъде напълно различна. Хемус отдавна щеше да е готова, а също така и вертикалните коридори щяха днес да бъдат пред завършване + нови мостове на Дунав. България можеше спокойно да си го позволи още през 2010г. и да ги изплати максимум до 2027-2028г. Щеше да има днес и много повече инвестиции в страната. В момента икономиката се върти главно в София. Малко в Пловдив и Варна, а останалата част от страната е леш. Тези приказки за най-ниския външен дълг са чист популизъм. Те няма да вдигнат стандарта на живот в България! Иска се мащабна модернизация на инфраструктурата в страната и привличане на свежи капитали.
    Плоският данък е също много вреден за страната дори в средносрочен план.

    Коментиран от #80, #89

  • 78 Черен Петър

    9 3 Отговор
    Тоз пак развърза торбата с лъжите! Всъщност, почти 20 години не я е връзвал, но последните няколко седмици яко бърка в нея и сипе ли сипе лъжи и врели - некипели...И така говори, като че ли не го познаваме и мисли, че всяка глупост, която изтърси, ще мине за истина...Това вече е "ПАТАЛОГИЯ"...
  • 79 8888

    6 3 Отговор
    Простата ТИКВА е и голям ПАЛЯЧО.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 вертеп

    4 6 Отговор
    До "Свърши се"А я ми обясни как баба Пена от Горно уйно ще гласува на твоята машина??То аз,че имам два лаптопа в къщи и се затруднявам,та к,во остана тъмнокожите и бабеците по село!!Навярно ще им натискате Вие правилните копчета!А дали ще е тАка бъдете сигурни-ДА ЩЕ Е ТАКА!!Много зависи от застъпници и наблюдатели!Ако те са си по местата тогава ще има"ТИ ЛИ МЕ БУТНА ИЛИ САМ ПАДНАХ"!ТАКАВА КАКАФОНИЯ ЩЕ ИМА,ЧЕ И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!Нали ги гледах днес в НС:"Ми тоа Тошко Африкански на всяко гърне меродия"!Все той знае и той разбира от всичко!!дРУГИТЕ МЪЛЧАТ КАТО ЧЕ СА ЛАПНАЛИ.....!!Много ми беше интересно баба ти Мика Зайкова к,во е завършила:ДАВАМ ПЕТ КИНТА НА ПОЗНАТ ОТГОВОР:МИННО ГЕОЛОЖКИ,а се изявява като първа ЕКОНОМИСТКА!!АКО И ДРУГИТЕ ИМ СПЕЦИАЛИСТИ СА ТИКИВА "ЖАЛНА НИ МАЙКА"!!!И НА БЪЛГАРИЯ -ТОЖЕ!!!!

    Коментиран от #88, #93

  • 82 Борис Джонсън

    6 2 Отговор
    "С Борис Джонсън се знаем, дето се вика, от деца." Не помня да съм ял филийки с маз с този... Кой е пак тоя?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 2 Отговор
    Също и уважителен към пари и злато!Как прилежно ги бе подредил...Вероятно преди това ги е броил поне 2 пъти.....
  • 86 Ха ха

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Корупция":

    То е ясна,че тези индивид няма да бъде осъден.Но да почнеме да го кълнеме който и когато иска или го чуе и види.Него,жена му,децата му и целият му род.Проклет да си Бойко.
  • 87 БОКО КЪРЛЕЖ

    5 2 Отговор
    НАЙ - МНОГО СИ БИЛ КРАДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК - И НИКОГА НЕ СИ РАБОТИЛ , ПАРАЗИТ ДОЛЕН !
  • 88 Само питам

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "вертеп":

    Много ли те е грижа за тъмнокожите как ще гласуват?А ако баба ти от село се затруднява ,то проблема се решава както при слепите,глухонемите и др.нуждаещи се от помощ.Може би с придружаващ я непълнолетен .Със сигурност за децата това ще е залъгалка
  • 89 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "Боко":

    Ти не знаеш ли ,че т@ш@к на гол г@з си е живо иб@не?Боково чувство за хумор- МЕРСИ.

    Коментиран от #101

  • 90 педибоико

    4 1 Отговор
    изрод бьнкянски дебел
  • 91 Допълнение

    1 1 Отговор
    И само пропусна да каже, че всички партии, които се прегърнаха с ГРОП отидоха в канала - справка АБВ, Синя коалиция, а отскоро ВМРО и Атака...
  • 92 ГОРСКИ

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "ЕЕЕЕ...ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК":

    Правилно велик на лъжи и кражби е твоя вожд!!!!!
  • 93 Ку ку

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "вертеп":

    Я па тоя! Ми гласуването с тия машини е толкова елементарно. че дори осемдесет годишни баби се справиха! А ти си ги дръж двата лаптопа дома, щото няма значение колко ги имаш, а дали можеш да работиш с и на тях...
  • 94 Лудницата

    1 0 Отговор
    ХА ХА ХА! И тримата са от един бардак!
  • 95 ГОТВИ СЕ

    1 1 Отговор
    МУТРООО , МИСЛИ СЕГА КАК СЕ ОПЪВАТ ЧАРШАФИТЕ НА БАЙ СТАВРИ А НЕ КАК СИ ПАРАЗИТСТВАЛ ЦЯЛ ЖИВОТ И СИ РАЗВЯВАЛ БУХАЛКАТА , НАКУПИ СИ ФРЕНСКИ ПАРФЮМИ ЧЕ НА ЗАГОРЕЛИЯ СТАВРИ МУ Е ПИСНАЛО ОТ БРЪСНАРСКИ БОКЛУЦИ И НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ БУХАЛКАТА ВЕЧЕ ЩЕ Е В РЪЦЕТЕ НА ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ДЪЛГОГОДИШНИ МАНДАТОНОСИТЕЛИ ОБИТАВАЩИ ЗАТВОРА .
  • 96 Спестовника Борисов

    2 1 Отговор
    АЗ,АЗ,АЗ НАПРАВИХ...ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ ЦЪФТИ-ВИЖТЕ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ!!! ТОЗИ ЧОВЕК Е ДУШЕВНО БОЛЕН,ЛУД,НАРЦИС,ШИЗОФРЕНИК!!! СЪД И ЗАТВОР ДОЖИВОТЕН!!!
  • 97 Справяте се с Пандемията??? Наблюдавахт

    2 0 Отговор
    Тея само. Отидете до Новото Гробище над Банкя от Север до Обекта Антените, да видите, че това гробище се запълни за последните 2 год. Прочетете на гробовете на по колко години са починалите, има със сигурност ваши познати!! Наблюдавахте Пандемията, и ежедневно с екипа си от Физици, математици и всякакви доктори Опсихясвате Народа!!! И това огромно гробище стана последен дом на хиляди хора!!! Отидете го вижте, по стойте малко там, мъртвите ще ви кажат Нещо!!!!
  • 98 в грешка си

    3 0 Отговор
    Аааа , бъркаш Буци , повече си работил Тулуп , защото такъв си по рождение.
  • 99 Бай Тошо

    1 0 Отговор
    Заминавам ви завинаги да ви управлява Бай Тошо 2 (Борисов). Много съм доволен тук на небето как го вкарахме заедно с 200 на българския народ с моя ученик - поздрави от човека от народа от Правец за човека от народа от Банкя. Приземяване, приземяване, приземяване и после Работа, работа, работа! Хахахахаха
  • 100 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ИМАШ ЕДНО ДВЕ КЛИНЧЕТА ДА ТИ СЕ ЗАБИЯТ , И СИ ГОТОВ МОНАРХ.
  • 101 Хахав

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Ха ха":

    Това, че по случайност може да си си показвал носа отвъд Кулата и Калотина, не означава че разбираш нещо. Плащай си смешната винетка и продължавай да броиш жертвите по пътищата. А за другото се приготви юли месец, че този път я влезете в парламента, я не.
  • 102 Такова животно сме нямали никога...

    2 0 Отговор
    В историята...Нагло,просто, самовлюбено,хвалипръцкащо и подмолно ...В кариерата за камъни до живот!Да гради кариера с женските си еничерки в кариерни материали доживот....
  • 103 Стара истина

    1 0 Отговор
    в психологията - коефицентът на употреба на "аз". Високият коефицент говори за самонадценяване, но и за недостатъчна интелигентност. В случая - и за дачозабравяне. Едва ли интелигентен човек би се гордял, че подобно нищожество е било начело на държавата десетилетие. Всъщност - умните хора го използваха добре - и затова много от тях предпочитат той е на власт. Първосигнална посредственост.И един въпрос - как се обажда на Себастиян или Борис или Ангела , на какъв език си говорят по ЛИЧНИТЕ телефони?

    Коментиран от #104

  • 104 ГРЕШКА

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Стара истина":

    - НЕ дачозабравяне, а САМОЗАБРАВЯНЕ, ИЗВИНЕТЕ.