Last news in Fakti

8 Май, 2021 19:06 18 164 85

Полина Паунова: Казаното от собственика на „Градус“ в защита на Борисов съдържа големите проблеми

  • бойко борисов-
  • светослав илчовски-
  • иван ангелов

Впрочем, ако някой е смятал, че чрез Иван Ангелов ще злепостави Илчовски или ще обезсили твърденията му – нещо се е объркал

Полина Паунова: Казаното от собственика на „Градус“ в защита на Борисов съдържа големите проблеми - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Не знам какъв е Илчовски, дали "атакува Борисов" (както обясняват от ГЕРБ), но това, което каза собственикът на „Градус“ Иван Ангелов, в защита на премиер-министъра, всъщност, съдържа големите проблеми. То е разкриващото, демаскиращото, а и очевидно замесените в това смятат, че подобен разказ е „лицеприятната“ част от случаите (смятайте значи каква е нелицеприятната). И може би ГЕРБ на него трябваше процедурно и с тела да му пречат да говори." Това написа в профила си във Facebook журналистът Полина Паунова.
Ето какво още коментира тя:

"Но, какво всъщност се оказа съдържанието на лицеприятната защита за премиера:

1. Регулаторите. Министър-председателят Бойко Борисов е лобирал за продажба на продуктите на Иван Ангелов (Градус) в чужбина и гарантирал за ветеринарната им сертификация. Това каза самият Ангелов пред комисията по ревизията. Получил съдействие от премиера Борисов по казус с ветеринарни сертификати в Турция, без да може да обясни защо точно на него се помага в такава ситуация от най-високото ниво в държавата. Ветеринарните властите не следва да са подчинени на Борисов. Но то и митниците не са му подчинени, а всички помним казуса „Мишо Бирата“. Както и другите регулатори трябва да са независими, но всички помним от чутото миналото лято, че през проверки могат да се „размазват физиономии“ (Еврохолд). Явно обаче партньорите по карти, с „чисто мъжки отношения, без нищо сексуално“... така се подкрепят, с различни държавни способи.

2. Фурмите – „дарение“ на печалба. И още за подкрепата. От Ангелов разбрахме още, че тоновете фурми от Дубай, пристигнали у нас при първата вълна на коронавируса като дарение, уредено от бившия депутат Делян Пеевски, не били дарение, а бизнес сделка. Собственикът на "Градус" свидетелства, че той е продал фурмите, които бяха съхранявани в складовете на БЧК и властите накрая обявиха, че ги дарили на Главното мюфтийство. "Ние от тези фурми сме си възстановили парите и сме на печалба“, каза Ангелов. Публичната информация беше, че въпросните сушени плодове са раздадени. Тук основният въпрос е – лъжат ли официалните институции и правят ли се пари на гърба на данъкоплатеца? Като печалбата отива за приближени картоиграчи на премиера?

3.Премиерът може да си позволи обслужване по-скъпо от 5к. Ангелов също така заяви, че е „лъжа“ твърдението, че той е платил на плейметка 5 хил. лв., за да "обслужи" премиера. (Това с плеймейтката го каза Илчовски с обяснението, че именно тя е снимала шкафчетата с кюлчета и пачки“. Смеейки се Ангелов каза, че тези твърдения са "идиотщина". Според него премиерът можел да си намери и плати за по-хубава и по-скъпа жена. Ако допуснем, че това е вярно: откъде Борисов си намира момичета за „обслужване“? Откъде има доходи, които да осигурят „по-хубава и по-скъпа жена“ от 5 000 лева? Откога този тип обслужване е законно в България?

Впрочем, ако някой е смятал, че чрез Иван Ангелов ще злепостави Илчовски или ще обезсили твърденията му – нещо се е объркал. Или Ангелов го е излъгал този някой, че ще защити „атакувания Борисов“, или просто дотолкова са загубени устоите за редно и нередно, законно и незаконно, че тази ситуация на... самопризнания стана възможна. С такива приятели бизнесмени властта в България няма нужда от врагове, само от прокурори. Но да не забравяме, че според Илчовски от ГЕРБ му казали, че ще полазват „нашите прокурори“.

Може би и затова един депутат от хората на Борисов каза, че партията нямала „нищо против“ да има разследване. Е, как ще има против, ако има и прокурори? И още нещо, което вчера си говорихме с приятел. Преди повече от година по подобни твърдения на Цветомир Найденов, прокуратурата започна светкавична проверка на смятания до онзи момент за недосегаем Васил Божков. В твърденията на Найденов имаше обяснения и за секс и за присвояване на суми пари. Същото го има и в обясненията на Илчовски, а после и на собственика на Градус. Нещо нямаме самосезиране, нали?
Може и „нашите прокурори“ да са гледали клипчета с надзиратели в затвора... Разбира се, може Иван Ангелов и Илчовски да са се наговорили да злепоставят и клеветят Борисов, може тая работа за „нашите прокурори“ и фурмите с печалба, и ползването на институции да са измислици, но това се установява от... същите тия институции. Въпросът е кой вече ще им повярва."


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 236 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    287 13 Отговор
    С такива приятели като Иван 🐔 на Борисов не му трябват врагове.ха ха ха ха ха ха

    Коментиран от #26

  • 2 Последният Софиянец

    208 28 Отговор
    На 12 юли сме на площада да викаме срещу бойко.И попа ще е там.

    Коментиран от #72, #84

  • 3 Тоя

    254 9 Отговор
    се оплете буквално като Пиле в калчища.
  • 4 амин

    88 8 Отговор
    Слава във висините Богу, на земята мир и между човеците благоволение! Отче, благослови!
  • 5 1618

    200 21 Отговор
    Борисов беше хванал в политическа примка ЦИК заедно с цялата администрация и прокуратура. ЦИК фалшифицираше изборните резултати в полза на Борисов и ГЕРБ с цел политическо оцеляване,кражби на Европари, рекетиране на български бизнесмени отново с цел за лично облагодетелстване!Алчността, корупцията, политическия и икономически терор,диктаторското еднолично управление бяха водещи в метода на управление на Борисов! Този стил на управление вече ще бъде разрушен с елиминирането на Борисов и ГЕРБ!

    Коментиран от #50

  • 6 Пучо Капучо

    208 8 Отговор
    Точно. Ванчо Пилето вместо да изпише вежди на Буци, той с изказването си спомага да го засилят по-бързо към бай Ставри.

    Коментиран от #14

  • 7 Реалност

    121 3 Отговор
    За жалост в България важи правилото " Истината е някъде там " стига да има кои да се самосезира (когато му изнася). Нека да провеят и бившия кмет на Созопол Панайот Рейзи ,как неговите подчинени ходеха по хотели и ресторанти с ключодържатели и снимки на ГЕРБ и с предложения за закупуването на бизнеса на някои хора,преди години изгоряха един хотел и едно заведение точно преди началото на сезона ,подпалвача на хотела го изкараха невминяем и изобщо не лежа в затвора.
  • 8 фирма

    130 11 Отговор
    Не мога да повярвам ке Борисов е извършил такова нещо. Това е лъжа.Бойко не е "ИЗМАМНИК" А Борисов не е "РЕКИТЬОР", той е само за затвор. Гешев каза че ще се заеме със случая ама друг път.
  • 9 Захарен памук

    204 8 Отговор
    Иван—Пилето почерпил толупа Борисов с евтина женица—проститутка за 5000 лв,които се равняват на 2 годишната пенсия на повечето Българи.Сводникът—златар Иван Пилето поръчва проститутки с нашите пари.Обявявам ,че няма да купувам нищо от Градус ,никога повече пилета.

    Коментиран от #15, #54, #83

  • 10 пояснение

    136 3 Отговор
    Братята Лука и Иван Ангелови са роми от Панагюрище. Коментарът е излишен.

    Коментиран от #25

  • 11 Гневен бургазлия

    127 6 Отговор
    Аз се чудех защо след толкова скандали не се отказа от политиката.. Па той душицата оплел цяла България в паяжини.. Като паяче плел ли плел :=)
  • 12 И какво

    81 6 Отговор
    Борисов му правим платена любов целия народ от 12 години и няма никакви последстсвия, та от някакви приказки по комисиики ли ще има ефект?!
  • 13 Питам настоятелно

    99 4 Отговор
    Кой ще обезщети избълбукалите бъдещи пенсионери в следствие на машинациите на пилешкия бос - протеже на Джипко?
  • 14 Шеф на ЦСЗ

    85 5 Отговор

    До коментар #6 от "Пучо Капучо":

    Бай Ставри мете южното крило в очакване на Толупа—рекетьор
  • 15 Да допълня

    106 2 Отговор

    До коментар #9 от "Захарен памук":

    И олиото Бисер олива е собснвеност на ромите от Панагюрище, които живеят в палати в Стара Загора в района на живописният парк Аязмото.
  • 16 От пострадал бизнесмен

    104 9 Отговор
    ТИКВО... Поръчал съм те вече.. И още няколко твои приближени.. Разплата иде.. Чужденец е! Всички да знаят че не може се будалкате с мен! Не съм черепа!

    Коментиран от #36

  • 17 Българка

    127 4 Отговор
    Защитникът- приятел на Борисов му извади очите, вместо да му изпише вежди. Той потвърди твърденията, че всичко в България е подчинено и се управлява еднолично от тираничен диктатор. Няма независими органи, явно са му подчинени ветеринарни органи, митници. Последното отново повдига въпроса как починаха Мишо Бирата и Ваньо Танов. Друго безспорно е, че Борисов е в центъра на скандал със забранена в България проституция. Също повдига много въпроси за сделката с ОАЕ- какво изнесоха Пеевси и фирма "Градус", какво внесоха и защо напоително ни се внушаваше, че в сделката не участва държавата. И какво правеше бившия министър Караниколов от начало до края на тази сделка?
  • 18 чичо

    50 9 Отговор
    С една дума-мисирка,с две-тъпа мисирка,с три-вече ще ме изтрият,ама вие си знаете.
  • 19 Ясни критерии

    40 2 Отговор
    Вече е ясно какъв трябва да е следващият министър председател, да е възможно да бъде подкупен с проститутки скъпи такива, а не Като Бойко да е непокит към това защото може да си го позволи сам и няма нужда някои да черпи.
    За съжаление и Слави не покрива новия критерии.
    Нинова пък не харесва, жени.
  • 20 Ама оу,

    15 85 Отговор
    Стига с тези опорки! Такива като вас родоотстъпници, ще поднесат на тепсия България на тези, които запалват войни!
    А нещо да кажеш за спонсора на Манолова, за спонсора на червенобузестия, за това, че Мирчев замества Шиши, че лудото пиле иска да открадне бизнеса на другото пиле!Ама за това няма да напишеш, нали, щото Америката за (или против) БГ, ще ти секне кранчето и ще вземеш да заслабнеш😂😂😂 Не че умствено вече не си го постигнала.,😂Боже, пази България от тези!

    Коментиран от #43

  • 21 ГОРСКИ

    79 6 Отговор
    Още колко неща ще излязат на светло на този диктатор!!!!!

    Коментиран от #27

  • 22 фурми 2020

    80 4 Отговор
    най накрая и аз ще спа спокойно..колко пъти съм питал..някой хапвал ли тези фурми уж подарък от шейха Пуевски..а то било далавера бг..през митници като дарение и после чиста печалба..Ама идиоти си го признават.. но..с тази съдебна система и прокурори няма смисъл да се проверява..ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕГЪРКА ГРОБ и неговите производни от всички нива ..и то бърз.
  • 23 Ужас

    77 3 Отговор
    Само като види човек "бизнесмените" в БГ и се хваща за главата. А други изпращат с парите и идеите си хора на Луната, а може би, скоро и на Марс. Всичко трябва да се изчегърта!
  • 24 Миризлив пор

    50 3 Отговор
    Егати приятелите дето има ББ! 5000 за мис плеймейт, моите само преди години ми пратиха 1 бира и тя на всичкото отгоре беше топла. Завиждам му бре хора.
  • 25 А стига бе

    19 2 Отговор

    До коментар #10 от "пояснение":

    Вярно ли е това?
  • 26 Бай Ставри

    45 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Шайката на Борисов са ОПГ!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Светльо

    60 4 Отговор
    Идолът на простите е повече от посмешище за всеки нормален човек.
  • 29 От прост

    53 1 Отговор
    и алчен цървул , всичко може да очакваш ! Тоя пилчар дано е имал памперс на г за си , а от шубе да спаси собствената кожа , повлече и други такива като него отврати за яки присъди !!!!
  • 30 Матей

    49 6 Отговор
    Страхотна интрига,най важното в която е ,че е замесен боко,тоя хайдук няма ли да бъде разследван.Ккави прокурори,случаят е от първостепенна важност,трябва първо да се смени главния прокурор и тогава да се направи експресно разследване.Разбира ,че боко трябва да бъде своевременно запрян в специализирания следствен арест,да не вземе да духне нанякъде ,като усети накъде отива хавата.после в съкратени срокове герб ще се срине и дори ще се закрие като партия.А всичко това е работа на президента,който трябва да назначи подходящи министри и трябва да измисли подходящ претекст за отстраняването на геш,който е големия препъни-камък към разчистване на политическия и икономически терен.
  • 31 Соросоид

    63 3 Отговор
    Повдигнатите в статията въпроси са важни, но са на ниво битовизми. Дори и лобиране на премиер в полза на определено търговско дружество също може да преглътне. Но два дни има оглушително мълчание на журналисти, институции и политици за далаверата с кухите обороти на "Градус", борсови машинации и принудата на определени пенсионни фондове (частни дружества) да купуват акции на манипулирано високи цени. Нали се сещате, че такава схема няма как да не бъде засечена от ДАНС, КФН, НАП и още куп институции? И нали се сещате, че за да не предприемат мерки, значи някой се е разпоредил да не се "рови" там... Много шефчета трябва да обяснят защо са проспали далаверата и да подадат оставки. А КФН и Финансово разузнаване в ДАНС трябва да бъдат разформировани, целият състав - на улицата, и да бъдат създадени нови такива структури.
  • 32 Чукча писател ...

    37 9 Отговор

    До коментар #27 от "българка":

    Сега ако може същата статистика за Румъния, където вкараха в затвора съветските възпитаници ...

    Коментиран от #75

  • 33 питам аз

    16 64 Отговор
    Кой й вярва на тази бръмчалка, тази трябваше да я понатрошат малко когато лъга че е бита от полицаи през лятото. Паякообразна соросоидна маймуна... и тя взела оценки да дава... резил за медиите които показват такива нишожества. Наяла се въшката и се помислила за велика...
  • 34 ГОРСКИ

    27 5 Отговор

    До коментар #27 от "българка":

    Каквото и да си написал не мога да го възприема, защото сме на последно място на заплати за труд за отопление за площ на жилища,и много други!!!!!
  • 35 дървен дрон

    38 5 Отговор
    Абе, всички сме карали и пубертет и критическа възраст,ама този е на 60 г.вече и е някакъв ужас без край.Нямат ли "Трудова медицина"в Министерски съвет,да им прави прегледи на 6 месеца...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 В.В.П.

    38 6 Отговор
    Шуробаджанащина,по голяма в пъти от Епохата на Тошо..Корупция,и злоупотреба с власт,рекет и пр ....Създаване на олигархия..у мн др..
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ybjg

    11 44 Отговор
    Човека го обясни и ще го направи...с 200. Сульо и пульо си правят гимнастика с Борисов, но никой не се сеща този навик простоват човек колко управленски опит има. От Глав сек ( демек баш началника на МВР...сега никой не може да назове Глав сека), през кмет на София до 10 години начело на изпълнителната власт. И всички от панелките реват, ама 1000 чисто взема продавачка в магазин. Никой не съм видял да откаже цигарите, защото е зле финансово.

    Коментиран от #42

  • 40 ГЕРБ

    7 28 Отговор
    Ще му предната на к..а на Бойко с всичките тези глупости.
  • 41 Oziris

    11 3 Отговор

    До коментар #27 от "българка":

    Марш в курника
  • 42 Пенчо

    31 7 Отговор

    До коментар #39 от "Ybjg":

    Няма спор, че за 12 години има нещо направено. Обаче как - посочи поне едно нещо направено читаво, даже и да не гледаме надутата цена.

    През тия 12 години може и да сме били с 200, ама света около нас с 200 000 ... Трябва ли да сме доволни ? Ми аз не съм
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ало Ало

    27 6 Отговор

    До коментар #27 от "българка":

    2009г от 0101 Бибитко вдига патентния данък от 250лв на 500лв известно ли ти е колко еднолични търговци си прекратиха дейноста на фирмите?Цяла лекция си написала сякаш си му адвокат.Оди го цуни под мишницити бибитко.
  • 45 Въпросче

    10 18 Отговор
    Гжо Паунова , мисирките не са ли семейство паунови ?

    Коментиран от #47, #48

  • 46 Пловдив

    25 3 Отговор
    Лошото е, че оня тъп и нагъл помияр Геша, е същата фекалия, като банкялийския изрод!!!
  • 47 А тиквите

    13 4 Отговор

    До коментар #45 от "Въпросче":

    не са ли от Банкя?
  • 48 Препоръка

    11 2 Отговор

    До коментар #45 от "Въпросче":

    сготви си тиква с фурми!

    Коментиран от #58

  • 49 Ufo

    11 2 Отговор

    До коментар #27 от "българка":

    Въпрос-ако аз ям картофи а ти кайма, приема ли се че двамата ядем мусака?
  • 50 789

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    Дай Боже, амин!
  • 51 Аз съм Веска

    4 12 Отговор
    Не манипулирай аудиторията.
    Можел да си плати 'не е като да си е платил.
    При теб как е?
    Плащаш' или разчиташ на чар.
    Пак си мисля' ЧЕ чарът му е в повече от твоя.
    В този случай' кой плаща.
    Кой ти ги урежда.това не е ли забранено.
    За разследване си' и ще се случи.
    Уеуу' язък за дойчевелето
  • 52 Зайко Байко многознайко

    14 4 Отговор
    Седя и си мисля эа нова дума която може да опише сегашното състояние в нашата страна и иэведнъж получих просветление, има дума педофилия, има некрофилия, има геронтофилия! У нас установявам и претендирам , че има беэгранична ПРОСТОФИЛИЯ или СИМПЛИФИЛИЯ. Иэводите и интерпретациите оставам на вас! Гледай какво става народе!🙄
  • 53 Мата Хари

    4 10 Отговор
    Може да видим Гешев в друга светлина. Представете си, че се е правил на луд пред Боко, до сега. И той е перде и безскрупулен.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 еlgrande

    6 9 Отговор
    Това на снимката Полин или Полина е????? :))))

    Коментиран от #67

  • 56 Docenta

    3 10 Отговор
    Тази мацка много прилича на покойния велик футболист Трифон Иванов.Имам в предвид прическата

    Коментиран от #69

  • 57 Комшо

    10 5 Отговор
    Ако си мислете, че до Юли месец Бацето ще е още в държавата, начи нещо не гледате как се развива ситуацията. Дотогава го пишете бегал с 3,4 милиарда в Аруба.

    Коментиран от #65

  • 58 Въпросче

    2 3 Отговор

    До коментар #48 от "Препоръка":

    Хубав десерт , а за основно - печена мисирка , нали ?
  • 59 ПОЗНАВАЧ

    5 12 Отговор
    И защо един министър -председател да не помогне на на една БЪЛГАРСКА фирма зад граница? Даже е задължително!

    Коментиран от #60

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Мухи

    9 1 Отговор
    Тоя корона вирус се оказа и много полезен обърна света с краката нагоре и го завърте с 200 всички мутри изпаднаха от крушата
  • 62 Удавената Риба

    17 2 Отговор
    За съжаление установяваме непрекъснато , че България е тотално БОЙКОВИЗИРАНА ! Отвсякъде лъха на неговата простащина и бизпардонност ! Това е модела на самодържеца и бащицата Борисов !
  • 63 Ценен ЦЕНЗОР

    9 0 Отговор
    При сина на Ангелов Пилето беше кацнала първо Николчето Станкулова. Явно е видяла простотията им и скочи на друг богаташки син - синчето на шефа на FIBank , Цеко !
  • 64 уфффф

    1 6 Отговор
    Ти откъде се появи ,бе вампир ?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ПСР

    14 2 Отговор
    Абсолютно правдиво четиво.
    Само че...иде реч за борисова България,където всичко е нагоре с краката и надолу с главата.Няма правила,принципи или управленско-политически морал.Борис страшно много се гордее с десетките си"приятели"на Запад.Дали пък,Себастиян Курц или Борис Джонсън,би лобирал за нечии кокошки?!Или би позволил,петролна компания,монополист,да дължи над 12 милиарда,на Фиска?!Щото,по нЕкакви мнооого криви/лъжливи"изчисления,на един неграмотник,ден"шоу"струвал 19 милиона....А 12 милиарда,как му звучат?!Той ли не знае,колко още десетки милиарди,почиват кротко в некачествен асфалт...или в селски стадиони,в селища,населени с 50 пенсионера?!Пилето или Градуса са аналог на много други-Саздов,Домусчиеви,Златев,Сталийски и пр.и пр.Преторианците.Финансово-икономически гръбнак и батак,за нас.
    Рано или малко по-късно,ще се разплете.С фатални последици за тях.
  • 67 небрежнев

    2 3 Отговор

    До коментар #55 от "еlgrande":

    Щом е "журналистът" значи е Полин.
  • 68 замислен

    16 0 Отговор
    Незнам само намен ли ми прави впечатление, че когато изтече някоя "аферка" на нашите управляващи (последните 30 години) се оказва, че тия са пълни идиоти. Приказват глупости, сами се издават, без да искат разкриват схеми и пр. Няма да говорим ,че "бизнесмените" ни и министрите ни не могат да вържат логическа мисъл и да я озвучат като изречение. Фъфлят, сричат, мисълта бяга оттук-натам, няма последователност... Изобщо, класически случаи на абесолютен кретенизъм.
    Но това което ме учудва е как така такива хора са на такива вискои и мазни постое. Как при тех се въртят милиарди, бизнесите им процъфтяват, а при далеч по-умни и начетени хора, които аз познавам, нещата никак не се получават и едва свръзват двата края?!
    Кажете ми как става това и по каква логика!!
  • 69 По скоро

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "Docenta":

    прилича повече на Нидал Алгафари. С леки корекции в лицето ще са като близнаци.
  • 70 Всъщност

    6 2 Отговор
    Гешев дори да реши да измени на ментора си, едва ли ще го направи преди 11 - 12 юли. Който и да било, трябва да е луд, за да тръгне да прави нещо срещу шайката преди да стане ясно у кого ще е ножът за хляба след предстоящите избори.
  • 71 От лошите

    12 2 Отговор
    Пилето много добре оплете Тиквуна като пиле в калчища! Жалко, че нямаме Кьовеши или някой честен прокурор! Но важното е, че ГРОБаджиите се оплетоха и ще трябва да се разбягват вече, крайно време е !
  • 72 Селянин

    2 12 Отговор

    До коментар #2 от "Последният Софиянец":

    5партии не можаха да бутнат борисов се е ред на 20-25 наркомана на площада Не за борисов но радев си отива без протест
  • 73 има интернет

    3 8 Отговор
    Госпожо, ние този филм вече сме го гледали. Затова беше 10 Ноември 1989 г. Колкото и да ни лъжете, ние знаем че помислите Ви на Вас, на Мая и на Радев не са чисти.
    Знаем го от собствен опит и демоните на Империята на Злото няма да могат да ни разубедят и да ни затворат устата.
  • 74 ЛЕЧИТЕЛ

    3 6 Отговор
    ТАЗИ ДЕБЕЛАНА ДА ВЗЕМЕ ДА ОТСЛАБНЕ ЧЕ НЯКОЯ БУКВА ОТ СЛОВО ТО И ЩЕ Я ОШАМАРИ!!!!!!!
  • 75 Избиваш

    4 0 Отговор

    До коментар #32 от "Чукча писател ...":

    ди комплексите. Какви са тези "съветски възпитаници" и защо толкова ти пречат? Може би Борисов е нечий възпитаник? Възпитаник не е, но е несъветско, а германско протеже - и по тяхната прилагана нееднократно логика/на доскорошните му покровители /- ще стане парцал, с който ще си излъскат имиджа на принципни и справедливи покровители.Хайде да престанете с това слагане на американците и да се вгледате в нашите си проблеми - геополитиката е доста по-сложно нещо от първосигналните ви мозъчета.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 БОКО ЗАТВОР

    0 0 Отговор
    АЗ ВЯРВАМ САМО НА ,,ТИКВАТА" И НА ,,ПИЛЕТО" , А КАКТО ВСЕКИ ЗНАЕ ,,ВЯРАТА В КРЕПИ ЧОВЕКА"
  • 78 ЗАЙЦИТЕ

    2 2 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ОТ ЗАЙЧАРНИКА НА БОЙКО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СМЪРДИ , СЪЩО ТАКА АКО ЗАЙЦИТЕ НЕ СИ ИЗЯЖДАТ ЧАСТ ОТ БАРАБОНКИТЕ , ЗАПОЧВАТ ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ , СЕГА ЗНАЕТЕ !
  • 79 БАЧУ

    1 1 Отговор
    Сега аНГЕЛОВ и другите хрантутници да внимават много,за да не последват съдбата на Мишо бирата, Танов и др.
  • 80 КуКу Къш

    1 1 Отговор
    Уф, аман от мисирки!
    Щом това са ни топ журналистите, няма надежда...
  • 81 аз съм Веска

    2 3 Отговор
    ПАУЛИНКЕ, КОЙ ТЕ Е ИЗЛЪГАЛ , ЧЕ ДАРЕНИЕ НЕ СЕ ПРОДАВА .
    КОЙТО ИСКА ПРЕДМЕТНОТО ДАРЕНИЕ, МОЖЕ ДА ГО ОСРЕБРИ ЧРЕЗ ПРОДАЖБА .И ЗА ТОВА ДА СИ НАМЕРИ СЪГЛАСЕН
    ЗА ДЕЙСТВИЕТО ТЪРГОВЕЦ .
    ИСКАШ ДА ПИТАШ , КАК ТАКА Е ПРОДАДЕНО ДАРЕНИЕ .
    МОЖЕ .
    МЮФТИЙСТВОТО СЕ НУЖДАЕ ОТ КЕШ ПАРИ ЗА НЕЩО
    РЕШАВА ФУРМИТЕ ДА ПРЕВЪРНЕ В ПАРИ .
    МОЖЕ .
    САМО ТИ НЕ УСПЯВАШ ДА ПРЕВЪРНЕШ ФАКТИТЕ В ОБЯСНИМА ПРАКТИКА .
    АКО ТИ МИ ПОДАРИШ КОСИТЕ СИ , ВЕДНАГА ЩЕ ИСКАМ ДА ГИ ПРОДАМ.ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ : ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ КУПУВАЧ ЗА ПЕРУШИНА , ПОД КОЯТО Е ЯСНО , ЧЕ НЯМА НИЩО .
  • 82 Мутант

    2 0 Отговор
    Казаното от Илчовски сигурно е вярно защото работещите във фермата за норки на И.Ангелов бяха ваксинирани с предимство. Само по това може да се съди кои са приближени на властта.
  • 83 Да ама не

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Захарен памук":

    Билла преди година взимаха пилетата от Лудогорско пиле, и съм взимал пилета на грил по 1,3 кг! После обаче почнаха да пробутват пилетата на градус, които са значително подребни! Изключение са тези надвишаващи килограм, обикновено са по около 950 грама изпечени! Къде са 1,3 кг, къде са 0,95! Дано Билла ракара дребосъците на градус и се върне към лудогорско пиле!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Анонимен

    0 0 Отговор
    Полина е топ журнамист. От Хасково е родом. Истината не трябва да ви обижда. Глух бил, на 66 години, артист, може би е искал да набута Борисов. Много хора има двулипници и пилето му е писнало от бобчо да му купува злато кюлчета проститутки. Заможните с труда си са много стиснати хора. Не сме за кафе, бонбон, но не черпят. И си бликираха телефоните, а простиии не свинаря, а те двете използвачки.бб военен е питай. Още като отидеш.. Нямам пари да отида на лекар в София, а аз имам. Стиснати. Умишлено може би го е злепоставил. По себе си съдя. Един килограм месо, на сестра си, а тя иска кокали, не дават, а всичко у дома с месо и 2 огромни хладилници. Прости, но и те са може би прави. Трудно е, но прасетата ги инжектирваха, наедрявсха, но бб ги секна явно. Да се оправят, но Полина не я обиждайте, че виж напуснала бг. Едно младо завърши в турция журналистика. Върна се в бг, изпратили я ми казва в циганската махала да.. Набили я и си отиде в турция, а родителите й още работят, в бг са. Полина умница. Работеше в телевизията на BiT, но фамира и вълнев в сащ, но казват, че камионите били на цц,