Last news in Fakti

13 Май, 2021 15:48 13 490 86

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Гешев е милиционер във всеки смисъл на думата

  • адв. хаджигенов-
  • николай хаджигенов-
  • иван гешев-
  • гешев-
  • специализирани съдилища-
  • специализирана прокуратура-
  • правосъдна реформа-
  • правосъдие

"Специализираните прокуратури са най-успешният бизнес в България след чушкопека", каза адвокат Хаджигенов

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Гешев е милиционер във всеки смисъл на думата - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Закриването на специализираните наказателни структури ще бъде само в интерес на мафията, на хората, които извършват престъпления, а цената ще платят българските граждани и българското общество“.

Това каза главният прокурор Иван Гешев на днешното заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет. Гешев обясни още, че целта от закриването на специализираните съдилища и прокуратури е запорираните в момента 3 милиарда лева да бъдат върнати към разследваните лица. Той определи самото затваряне на специализираните съдилища като „тричане на съдии“.

За коментар върху тези твърдения от ФАКТИ потърсихме адвокат Николай Хаджигенов. Припомняме, че по време на работата си като народен представител от „Изправи се! Мутри вън!“ една от тезите, които адвокат Хаджигенов защитаваше беше именно за премахване на специализираните съдилища и прокуратури.

„Гешев е милиционер във всеки един смисъл на думата. Той разбира от право, колкото аз от ветеринарна медицина. Или казано съвсем простичко – не разбира нищо“, започна адвокат Хаджигенов.

„Специализираните съдилища не трябваше да бъдат създавани. Аз съм един от малцината адвокати, които се възпротивихме на идеята още на етап проект. Когато се смена създаването на тези съдилища, ние се възпротивихме. Бяхме общо 2-3 души в цялата страна. Те изобщо не трябваше да бъдат създавани“, категоричен беше той.

„Тези 3 милиарда, за които Гешев говори, са като Бойковите милиарди от контрабандата – тоест това е дим над водата, пушек“, продължи адвокат Хаджигенов. „Тричане на съдии – кой, по дяволите, трича съдии? Тези съдилища ги напълниха предимно със съдии от районни съдилища, защото никой истински съдия не искаше да отиде в специализираните, независимо от облагите. Тези съдии просто ще се върнат там, където им е мястото“, допълни той.

„Специализираните прокуратури са може би най-успешният бизнес, създаден в България, след създаването на чушкопека. Филмът „Осемте джуджета“ на Антикорупционния фонд беше достатъчно илюстративен защо. Спец прокурори раздават кюлчета, разбирайте грабят кюлчета, грабят доказателства. Всички свинщини, които направиха да не би да са в интерес на правосъдието? Тези 3 милиарда, за които говори Гешев – ефективността на КПКОНПИ е няма и 5%“, каза още адвокатът.

„Нека се държим сериозно“, призова той. „Нивото на българският гражданин, включително който не е юрист, е далеч от това на милиционер, разбирайте Гешев. Подобен начин на даване на изявление е чист бойковизъм, който Гешев продължава по простата причина, че е прост милиционер и не вижда нищо друго. Те смятат, че ние сме идиоти. „Ще ви метна някакви милиарди, ще тричаме някакви съдии“ – кой трича съдии? Ще дам пример с Мариета Райкова, която виждам, че тича след Гешев напоследък.

Мариета Райкова беше съдия в Софийски градски съд и беше добър съдия там – не повече, не по-малко. Сега изведнъж стана председател на Специализирания наказателен съд. Какво ще се промени за нея – ще я обесим на мегдана или просто ще я върнем в СГС, където ѝ е мястото? Какво изобщо означава тричане на съдии? Ще ги бесим на мегдана всички ли? Не, не бихме причинили това дори на Гешев, защото това не е правосъдие. В нашия свят правосъдието не е това, което е правосъдието в техния свят. Става дума за напълно различни ценностни системи. В света на Гешев правосъдието е тричане и ще дам пример с Десислава Иванчева. Това, което лично Гешев направи на Иванчева, е тричане. В моя свят правосъдието не е това. Аз подобно нещо не бих причинил на никого, дори на Борисов и Гешев. Първо, защото не е правилно и второ, защото това не е правосъдие“, категоричен беше адвокат Николай Хаджигенов.

На въпроса дали 46-тото Народно събрание трябва да продължи с темата за закриването на специализираните съдилища и прокуратури, той отговори: „По една или друга причина част от новите политически сили, които влязохме в 45-тото Народно събрание, безкрайно много не разбраха защо са там. Това е мой директен упрек към тях и към една от тях конкретно – те нямаха представа защо са там. Но да – първото нещо, което 46-тото НС трябва да направи е да продължи оттам, където спря 45-тото НС в частта правосъдие. Вече дори хората от Крива бара, Ломско, които нищо не разбират от правосъдие, знаят, че без правосъдието нямат нищо. Тоест знаят, че ако посадят домат, утре Гешев ще дойде, ще го настъпи с калния си ботуш и ще го смачка. Затова правосъдието е най-важно и затова категорично трябва да се продължи с него. Искрено се надявам, новите политически сили, които бяхме в 45-тото НС, да набият това дълбоко в ДНК-то си. Без правосъдна реформа нямаме нищо, нищо няма значение“.

Адвокат Хаджигенов поясни, че реформата е правосъдна, а не съдебна. „Казано съдебна реформа, това означава, че съдът има нужда от реформа, докато реформата е нужна в цялостната правосъдна система. Съдът безспорно има нужда от реформа, но тя е една малка част от тази правосъдна реформа. Бих нарекъл процеса оптимизация. Правосъдието ни има нужда от ремонт в някои негови част като обвинението, което има нужда да бъде разрушено и изградено отново, по нов начин, с нови хора и нови правила. Говорим за правосъдна реформа, поне в моя свят. Това трябва да е в политическото ДНК на новите партии и формации. Няма значение какво е казал суверенът преди 5 години, няма никакво значение какво мисля някой, няма никакво значение какви са интересите на конкретната политическа сила – без правосъдие нямаме нищо“, категоричен беше той.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 112 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    36 169 Отговор
    Досега защитавах Хаджигенов,ама вече край!

    Коментиран от #6, #38, #52, #61, #63

  • 2 геша е л но

    130 6 Отговор
    а недалко офшорката от пик какво ще го правим ?
  • 3 И син

    106 7 Отговор
    на милиционер !

    Коментиран от #69

  • 4 Николай Хаджи Генов!! Ако се пребориш

    159 16 Отговор
    Да бъдат закрити Спец Съдилищата, ще имаш вечната Благодарност на цял един Народ!!! Успех
  • 5 Българка

    133 9 Отговор
    „ Филмът „Oceмтe джуджeтa“ нa Aнтикoрупциoнния фoнд бeшe дocтaтъчнo илюcтрaтивeн зaщo. Cпeц прoкурoри рaздaвaт кюлчeтa, рaзбирaйтe грaбят кюлчeтa, грaбят дoкaзaтeлcтвa. Вcички cвинщини, кoитo нaпрaвихa дa нe би дa ca в интeрec нa прaвocъдиeтo? Тeзи 3 милиaрдa, зa кoитo гoвoри Гeшeв – eфeктивнocттa нa КПКOНПИ e нямa и 5%“, кaзa oщe aдвoкaтът."
    Тези институции са извънредно мутренско правораздаване. Хаджигенов е абсолютно прав. И на 11.07 от нас зависи да гласуваме, за да има реформи и промяна, за да излезем от блатото
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Костов

    30 91 Отговор
    Напълно разбирам щенията на г-н адвоката, той има интереси които иска да прокара, не мога да разбера обикновените протестиращи. С какво точно сте заплашени от спец. прокуратурата и главния прокурор и защо искате да ги премахнете?

    Коментиран от #85

  • 8 Миризлив пор

    17 72 Отговор
    За едно не съм съгласен, едно е да се въздейства със законни и не до там законни средства върху районен съдия друго е да е от специализирания съд. Сега некадърни адвокати от ранга на Хаджигенов ще имат спечелени дела извън съдебната зала с помощта на обвиняемите.
  • 9 Суха съчка

    15 67 Отговор
    Общи приказки нищо съществено .Не съм фен на Гешев.Прозират интереси.
  • 10 Много ниска

    22 56 Отговор
    Култура има човекът адвокат, който ми говори за чушкопек. Научи, бе, Хаджигенов какъв е приносът на българите за световната наука...

    Коментиран от #23

  • 11 колю

    24 5 Отговор
    Ама много сте глупави и прости и ограничени! Ама много! Как малко поне на пилешките ви мозъци не влезе нещо, та поне патешки да бъде.
  • 12 Активист на БКП

    21 38 Отговор
    Абе и ти си една Пунта Мара! Видяхме те в Парламента...

    Коментиран от #15

  • 13 колю

    25 43 Отговор
    А това пък е най-нещастното адвокатче. Само при Мая върви. И при Лили.
  • 14 Така си е

    54 11 Отговор
    Човека си мисли, че ще се измъкне безнаказано и държавата ще поеме неговата вина и отговорност! Няма бягане Каскет!
  • 15 Какво си Видял?

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "Активист на БКП":

    Може би си сънувал нещо?
  • 16 069

    39 3 Отговор
    Всички в България и в Европа вече знаят, че правосъдие няма. А демокрация без функционираща съдебна власт е невъзможна. Третата власт в момента дори е крайно опорочена, като главният прокурор хем се води към нея, хем се избира от политици. С други думи едната страна в съдебния процес е едно цяло хем с арбитъра, хем с кой ли не. Аз това като обикновен гражданин не го разбирам. Къде е е независимостта? Прокуратурата изобщо не трябва да се намира в съдебната власт. Да не говорим, че на практика я блокира, като отказва да търси наказателна отговорност с явно влияние от някъде. И понеже на кривата ракета космоса й пречи, дай сега ще направим едни спец съдилища, че да имитираме дейност над неработеща дейност. С извинение за израза, от л.но дъвка не става.
  • 17 НИЩО ПО РАЗЛИЧНО

    12 18 Отговор
    ЕДНИ МАФИОТИ ПЛАЧАТ ЗА ДА СЕДНАТ НА МЯСТОТО НА ДРУГИ МАФИОТИ,И ТАКА ЩЕ СИ ОТИДЕ ТОЗИ ЖИВОТ ВЪВ ВЪРТЕНЕ В ОМАГЬОСАНИЯТ КРЪГ - БГ МАФИЯТА !!!

    Коментиран от #28

  • 18 6969

    13 20 Отговор
    Тоя е доста кафяв човек, а тръгнал да раздава епитети:)
  • 19 Смърфиета

    14 19 Отговор
    Хаджигенос няма да може да язди дълго на това стреме.

    Коментиран от #20

  • 20 Смърфиета

    9 10 Отговор

    До коментар #19 от "Смърфиета":

    С което естествено, не казвам, че всичко е наред. Напротив, след Тиквата нищо вече не е наред.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Петър

    7 15 Отговор
    Адв. Хаджигенов – Саможертвата!
    Част от гостуването на Наполеон Високий, а.к.а. адв. Хаджигенов, в студиото на блаженодоволния Диков от троянския Балкан, скиор със световни постижения, понастоящем – гъделичкащ егото на лилипути в Евроком.
    И срещна планината великана!

    Коментиран от #25

  • 23 Смърфиета

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Много ниска":

    Е, създаването на чущкопека. Но кел файда от чущкопек, като нема чущки. Ето например застудяването през април доведе до това, че засятите миналата есен чущки покълнаха и измръзнаха. Друго нещо, което пречи, са зиданите балкони в сладък венециански годежарски стил.
  • 24 joro

    5 11 Отговор
    Джудже ,лаинояд.

    Коментиран от #26

  • 25 Смърфиета

    5 6 Отговор

    До коментар #22 от "Петър":

    На физиология не се обижда, Петре. Друг въпрос е как ги вижда нещата Хаджигенов. Ако твърде много са го притискали защото е открил златна мина в делата за полицейско насилие е друг въпрос.
  • 26 Смърфиета

    4 5 Отговор

    До коментар #24 от "joro":

    Не знам на колко улигофрена трябва да го обясня.

    Коментиран от #31

  • 27 СЕВЕРОЗАПАДА

    5 14 Отговор
    Тоя голтак пак не е обядвал, но дори не заслужава да го нахраня дори и с това, което мога да му предложа.
  • 28 Subaru STI

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "НИЩО ПО РАЗЛИЧНО":

    Скоро Бойко Рашков ще арестува банкянския бандит и ще бъдат осветлени страховити престъпления. Процесът е необратим.
  • 29 Анонимен

    5 15 Отговор
    А Хаджигенов е идиот в пълния смисъл на думата.

    Коментиран от #37

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Анонимен

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Смърфиета":

    Олигофрен се пише.

    Коментиран от #33

  • 32 читателка

    3 15 Отговор
    Боже, този Генов хаджи незнам си какъв КОЛКО Е ПРОСТ !
    за да каже това:"Публикувано във факти.бг: Тоест знаят, че ако посадят домат, утре Гешев ще дойде, ще го настъпи с калния си ботуш и ще го смачка."
  • 33 бай Ставри

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "Анонимен":

    Тя е негърмотна, демек не мое да бъде съдена, зъщото не познава за коно.
  • 34 Позор

    5 12 Отговор
    Хаджигенов беше позор в парламента!

    Дано хората имат разум и не го вкарат пак в парламента този
  • 35 Тоя пък

    7 4 Отговор
    Адвоката на амбрияжите освен да въведе 3 пол в страната друго нищо няма да направи и да иде да обясни на бабите и дядовците по селата дето ромеите ги гаврят, че тва е немилиционерско
  • 36 българин

    7 6 Отговор
    Според мен, като обикновен човек, не трябва да се закриват.
    Трябва да работят обаче, като истински правосъдни органи, не да бъдат инструменти на когото и да било. Съмнявам се в БГ това скоро да се случи.

    Коментиран от #43

  • 37 Смърфиета

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Анонимен":

    Хубаво говори човекът, като говори всичко му разбирам.
  • 38 Въпрос

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А досега защо? Защо си защитавал този Генов...нима не се вижда от сто километра какъв е!
  • 39 закривай

    9 2 Отговор
    Трябва бухалката на мафията и каскета и да бъдат изгонени от държавната софра. Няма нищо специално в едно правосъдие. Правосъдието трябва да си е правосъдие, еднакво за всички. Стига сте доили бедните българи да ви плащат големите заплати, а в замяна да не получава нищо.Ограбиха България, а каскета лови по селата сигани.
  • 40 Анонимен

    2 6 Отговор
    Милиционер=полицай=служител на МВР , това обидно ли е Хаджи?
  • 41 Селиндж

    10 7 Отговор
    Ти какъв си уе ХаджиЖенчов Погребален агент мъкнещ ковчези и замерящ с яйца
  • 42 Жоро

    11 5 Отговор
    Гешев не е милиционер, а просто олигофрен ;)
  • 43 Смърфиета

    0 4 Отговор

    До коментар #36 от "българин":

    правосъдие не съществува, единственото правосъдие е битият бит, йбаният йбан хаджигенос я вижда нбу би текмето на академия на мвр, ама и така не става
  • 44 Анонимен

    5 11 Отговор
    Адвокат= продажник=нагаждач= Хаджигенов
  • 45 Пловдив

    5 5 Отговор
    За съжаление България се управлява, от тъпи и нагли милиционери(такива, като Гешев и Борисов) , с прогнили души...!!! Най-лошото е, че все още има хора, които им вярват, на манипулациите и се възхищават, на тъпотата им!!!
  • 46 Анонимен

    2 1 Отговор
    Дай определение на думата милиционер, ако можеш.

    Коментиран от #53

  • 47 Смърфиета

    3 1 Отговор
    Една калинка се жалва по БТВ.

    Коментиран от #49

  • 48 Сет

    3 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Когато се смена създаването на тези съдилища, ние се възпротивихме. Бяхме общо 2-3 души в цялата страна..."
    Т.е. тия 2-3 са най-умните а всички остнали юристи са тъпи...
    Не, хаджипалячо, обратното е!
  • 49 долу гроб

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Смърфиета":

    хахахахах гледах я замалко да ревне :)

    Коментиран от #54

  • 50 1950

    2 2 Отговор
    КЪДЕ СЕ СКРИХТЕ КОМУФАШИСТИ СЕГА СТЕ ВИЕ НО УТТРЕ ЩЕ СМЕ ПИК НИЕ 50лв+.ААААААААААА!
  • 51 ЦАЦАТА

    6 1 Отговор
    КОГА ще покажеш СПИСЪКА НА МАГИСТРАТИ И ВИСШИ ПОЛИТИЦИ,КОИТО ИМАТ СМЕТКИ В ЧУЖБИНА ,КОИТО НЕ СА ДЕКЛАРИРАНИ.НАЛИ ЩЯХТЕ ДА БОРИТЕ КОРУПЦИЯТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ,А вие ги покровителствате.СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД Е МЕНТЕыКАТО ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ.ИМА ДОСТАТЪЧНО СЪДИЛИЩА ,КОИТО МОГАТ ДА свършат същото.
  • 52 нестабилен си

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    електората на опг ГРОБ ти е дал 23+ , доволен ли си ?
  • 53 тълковен речник

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "Анонимен":

    милиционер е нарицателно за неук,простоват,но изпълнителен човек!
  • 54 Смърфиета

    2 3 Отговор

    До коментар #49 от "долу гроб":

    Чудя се дали е имала време да завърши, или мама и тати са я дали да работи а не да си губи времето да учи, тя дипломата какво е, един лист хартия. А необходимият трудов стаж е без друго в семейната бакалия, аптека или каквото се сетите. Трябва да си личен познат на Тиквата, или роднина за да се кордиса такава класическа калинка на поста шеф на агенция. Тази може да е шеф на агенция в страна, където средната възраст е 33г.
  • 55 дъртия

    4 2 Отговор
    СКРИИ СЕ БЕ ПЛУЖЕК !

    Коментиран от #67

  • 56 българин

    6 6 Отговор
    Гешев може да е всякакъв, но тия спец. съдилища трябва да функционират както трябва. България е рай за престъпността.
    Като ги затворят -какво? Ще се точат делата за тая мутренска престъпност с години в обикновените съдилища.
    Я, обаче сега тези спец.съдилища да опраскат скорострелно някой гербер, тогава друга песен ще запеете!
  • 57 Мъдьо Мъдев

    7 0 Отговор
    От всичко написано разбирам, че спец съда и прокуратурата са нещо като шпиц командите на германците. Който слушка и снася не го закачат. Другото което се разбира от съсдаването на тез две структури е, че обикновенната прокуратура и обикновения съд не са достатъчно квалифицирани и не могат да свършат безпристрастно и честно това което го възлагат на шпиц командите или точно обратното. Объркак се. Комунизмът си отиде.

    Коментиран от #60, #64

  • 58 Смърфиета

    5 3 Отговор
    Дончева размазва специализираните съдилища в момента при Ризова.
  • 59 БиБи Кинг

    0 0 Отговор
    Не е мелиционер бе абокате,следовател е, шо ме следва.
  • 60 Смърфиета

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Мъдьо Мъдев":

    Не. По-лошо е отколкото си мислиш. Шпицкоманда е, но не става дума за слушкаш-папкаш. До едно време е било така, но ГРОБ се разрастна повече от очакваното.
  • 61 не е трябвало

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Хаджигенов, ако е на борсата ще пукне от глад, защото е
    много слаб адвокат, затова с Мая драпат за парламента,
    завалиите.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ПовЕрвах ти

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Досега го защитаваше защото ?
    И вече няма защото ?

    Коментиран от #66

  • 64 Смърфиета

    4 1 Отговор

    До коментар #57 от "Мъдьо Мъдев":

    Ще ти го обясня най-просто. Някакви хора преди 25 години си накупиха дипломи, сред които е Хаджиментос. Междувременно извадиха следствието от МВР, за да им вдигат заплатите, и ги направиха магистрати, а там бяха от милиционерската школа. Така се получи един субект, който не работи и едно МВР без зъби. Паралелно течаха някакви галимации, от сорта на прокуратури към всяко РПУ – девет прокуратури в София. При Костов се сложи ред със желязна ръка, и момента на падането на Костов доста прилича на сегашния, но следствието остана да виси във въздуха. На него се смяташе, че трябва да се възлагат само дела с голяма правна сложност, но не го присъединиха към прокуратурата, то продължи да съществува, да гние, да се попълва от школата и да смърди. Относителната икономическа стабилност в следващите осем години не правеше от корупцията особен проблем за обществото. Другото младите са го видяли с очите си.
  • 65 Я па Я

    3 4 Отговор
    Гешев е милиционер ,ама вие сте адвокат на Сатаната...Скоро ще минеи като клиент при милиционера!

    Коментиран от #70

  • 66 Смърфиета

    0 1 Отговор

    До коментар #63 от "ПовЕрвах ти":

    Защото играе двойна игра.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 От обоза

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "И син":

    Със тази характеристика ,
    как може този човек, Иван Гешев ,
    да заеме това ,
    важно за държавата и сигурността място?
    Тези от ВСС, които стачкуваха ,
    след като го предложиха, са
    сигурно същите "кухи" милиционери ?

    Коментиран от #71

  • 70 Смърфиета

    2 2 Отговор

    До коментар #65 от "Я па Я":

    Милиционера, както го наричат, трябва с такава скорост да изхвърчи от системата, че да се сплеска като стара дъвка на паважа, но за разлика от Хаджиментос аз нямам представа как това може да стане. Вероятно анти-Герб конфигурацията се кани да го накара да слушка, обаче може да се окаже, че сметката е без кръчмаря.
  • 71 Смърфиета

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "От обоза":

    Да. Купени дипломи, купени постове. Старите кучета излизат в пенсия, положението е плачовно.
  • 72 неразбрал

    4 2 Отговор
    Сменете съдиите и прокурорите в тия спец. съдилища!
    Защо ще ги затваряте? Променете им правомощията и каквото друго трябва!
    Да не се закриват! Направете така, че да си върщат работата!

    Коментиран от #75

  • 73 Смърфиета

    1 0 Отговор
    Какво, такъв който прави като вятъра на друго лица от мъщки пол, как се нарича, мадураторе? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!
  • 74 Странджата

    4 5 Отговор
    И за адвокат не ставаш! Гола вода цимент и кал!

    Коментиран от #76

  • 75 Смърфиета

    3 3 Отговор

    До коментар #72 от "неразбрал":

    И откъде? От частното килийно училище на адвокатоси Хаджигеноси? Тогава тия от Джумайския пуц ще си направят партия.
  • 76 Смърфиета

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "Странджата":

    По-скоро ги е подразнил, и с езика и с поведението си – езикът му говори за интелигентност много над следното, ранно възпитание, прочел е някоя друга книжка, а това като правило адски много дразни – освен това нали не си мислите, че този човек бори полицейското насилие с голи гърди, беззаветно, безплатно, и не си играе никакви игрички с огъня?
  • 77 Гост

    5 6 Отговор
    Дончева адвокат на Илия Павлов Хаджи на Иванчева Мая сестра Галева и Васил и Георги Илиеви това ли е новото мерси

    Коментиран от #84

  • 78 ЕХХХО

    4 6 Отговор
    ТОЗИ ЗАЩИТАВА МАФИЯТА АДВОКАТ Е НА ЛЮБОВНИЦАТА НА ЧЕРЕПА ЛАИНЯНА ЗАТОВА МУ СЕ ЩЕ ДА НЕ КОНФИСКУВАТ НА ЧЕРЕПА ПАРИТЕ
  • 79 xxььььььь

    2 6 Отговор
    гаварит масква - честита президентска република
  • 80 бай Даньо

    1 4 Отговор
    Закриването на специализираните наказателни структури ще ... бъде основната причина след няколко месеца от талибанското управление от ЕС да врътнат кранчето на еврофондовете. Абе тоя филм с режисьор Орешарски го гледа Ганьо ама нищо не разбра и за мало.умни е добре да се повтори.
  • 81 4INGIZ

    3 0 Отговор
    Прав си,абсолютно прав си Хаджигенов!!
    Тея прокурори дет сега риват са истински мафиоти и бандюги
  • 82 никой

    3 0 Отговор
    мутрите геши, шиши и боки в панделата
  • 83 111

    2 1 Отговор
    Борисов си отиде, остава Гешев!!!
    Идва и неговия ред...
  • 84 111

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "Гост":

    по-важното е че бойко Пеевски - Пашата е вече извън властта...
  • 85 Елементарно е

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Костов":

    Когато , не искаш да разследваш ,
    Делян Пеевски и Хунтата за милиарди ,
    каква специализирана прокуратура е това?
    Да се правиш на глупав , като питаш ,
    също не е решение на въпроса?
    Смяна на хората и премахване,
    на "Спец-мелачката" товва е решението?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.