6 Юни, 2021 10:00 16 950 149

САЩ ще определят новия премиер на България

  • сащ-
  • българия-
  • премиер-
  • георги марков-
  • херо мустафа-
  • губернатор

Посланикът на САЩ Херо Мустафа се изявява като губернатор

САЩ ще определят новия премиер на България - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Посланикът на САЩ Херо Мустафа се изявява като губернатор. Департаментът на САЩ направо да ни взима и да управлява България. Това не са думи на случаен човек, а на професор по конституционно право, при това опитен политик, депутат от Великото народно събрание и служебен премиер - Георги Близнашки.

Съгласен съм с него, все е имало активни посланици и при съветските, и при американските времена в България, но такова чудо не е било. Такава супер активност не бяхме виждали, и то 40 дни преди избори: обиколки из министерства, та дори и в агенции, военни учения, срещи и т.н.

Дружбата ни със САЩ не е от векове, но е за векове. Нормално е посланикът на Велика Америка да се загрижи за българската държава, която е тотално разнебитена. Ама чак пък толкоз... прекален светец и Богу не е драг. Г-н Близнашки дори не знае колко е прав. Сетих се, че госпожа Посланичката си има началник - цял помощник държавен секретар по политическите въпроси на САЩ - Виктория Нюланд. Тя много нашумя преди години с думите: "Майната му на ЕС!" Та дори и въздържаната г-жа Меркел пророни: "Това е недопустимо!"

Виктория Нюланд може много да помогне на България, като се има предвид опитът ѝ в Украйна. Нека си припомним част от публикувания ѝ и в българската преса разговор, по време на украинския майдан с посланика на Америка Джефри Паят: "Не смятат, че Клич /Кличко/ трябва да влиза в Министерския съвет. Не мисля, че е добра идея. Арсений Яценюк има нужния икономически и управленски опит. Този тип Робърт Съри /специален пратеник на ООН за Украйна/ ще свърши страхотна работа, за да се уредят нещата в Украйна."

Да видим резултата: боксьорът Виталий Кличко наистина не влезе в правителството, но го избраха за кмет на Киев. А г-н Яценюк стана премиер на Украйна, както искаше г-жа Нюланд. Не се представи добре завалията, след 2 години даде оставка и днес никой не си спомня за него. Русия използва "намалението" и грабна Крим.

Най-много намаза от мероприятието синът на тогавашния вицепрезидент Байдън, който призна, че неговото име му е позволило да получи място в Управителния съвет на Украинската газова компания "Бурисма" за по 50 хил. долара на месец. В книгата си той признава, че ги е похарчил за алкохол, наркотици и мадами. Млад човек, какво да прави.

С оглед на този опит в Украйна, прогнозирам, че американските ни приятели ще кажат кой да е бъдещият премиер в България, след като се видя, че 165 депутати в 45-тото НС не можаха да излъчат такъв.

В момента Иванчо ми звънна да пита: "Бате, да не стане да ни вземат Варна, както руснаците взеха на Украйна Крим?" Успокоих го, че това няма да се случи, защото сме член на НАТО. Само ще ни се наложи да клекнем на Македония, да приемем Истанбулската конвенция и мигрантите.

Ние сме свикнали все някой да ни помага. Сега Германия няма да може да го направи, че партията на г-жа Меркел се очертава да направи най-ниския си резултат от Втората световна война на изборите на 26 септември и не ѝ е до нас. Франция също е пред президентски избори, а над 20 генерали и адмирали, и хиляди войници излязоха с отворено писмо, че армията трябва да се намеси, защото в страната кипи гражданска расова война, която французите губят. Така че едва ли господин Макрон ще дойде на работна закуска в България, както покойният президент Митеран в зората на прехода. Затова в американците ни е надеждата.

P.S.: Корупцията не е единственото престъпление по света, има и други тежки престъпления, като убийствата, например. Нали е демокрация, та и аз като бивш конституционен съдия да попитам: защо на прага на Капитолия бе убита беззащитната Ашли Бабит? Видях с очите си по унгарската телевизия как беше разстреляна в упор. Защо бе убита - защото е бяла, или защото бе страстен фен на Доналд Тръмп? Или заради и двете? Кой е убиецът - изправен ли е на съд?


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 167 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НОРМАЛНО

    36 145 Отговор
    ЗА КЪДЕ СМЕ БЕЗ ТЯХ

    Коментиран от #85, #134

  • 2 Божков пита

    232 21 Отговор
    От  "Българско лято" питат в писмото си до американското посолство "защо умишлено е пропуснато името на "настоящия политически лидер", който според доклада е получавал подкупи от Васил Божков, и дали това не е опит за протекционизъм.


    "Бихме искали да получим ясна и точна информация относно това кои са политическите лица, получавали подкупи и как те са свързани с нашата политическа партия. В противен случай, не ни остава нищо друго, освен да вярваме, че е налице грубо вмешателство в политическия живот на България.

    Коментиран от #22, #29, #123, #135

  • 3 Майна

    155 26 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕ КОЛОНИ ЛИ СМЕ...ЩОТО НА ТАМ ВЪРВЯТ НЕЩАТА..

    Коментиран от #109, #118

  • 4 Вова

    139 39 Отговор
    Путин им избира президента на краварите, тръгнали премиер да ни избират....

    Коментиран от #82

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Вижте

    81 20 Отговор
    Част от пресконференциятa на БЛ : Декларация на БЛ: Куриозно, „Българско лято“ е в този списък, заедно с Федералната служба за безопасност („ФСБ“) на Руската федерация. Гражданска платформа „Българско лято“ е независима партия, учредена от граждански инициативен комитет, регистрирана съгласно Конституцията и законите на Република България от компетентентните органи. В противен случай заедно с ФСБ на Руската федерация ще предприемем ответни мерки срещу провъзгласилия се за Световен жандарм САЩ с най високия държавен дълг в света и във фактически фалит ! С уважение ГП "Българско лято" и Васил Крумов Божков!
  • 7 Майна

    91 27 Отговор
    Радев, ще има голяма вина ако не заеме подобаваща позиция...,

    Коментиран от #47, #137

  • 8 Божков с нов пост

    126 34 Отговор
    Божката пак им напомня на янките в какъв фалит са, колко трилиона са задлъжнели , че смятат България за колония населена с туземци но са объркали адреса ...Чака извинение и напомня как Владимир Владимирович Путин е обещал " да им избие зъбите без упойка ! Поста е от преди малко : САЩ се извиниха за нахлуването в български цех. Кога ще се извинят за нахлуването в българската политика? #ЛятотоИдва #БъдетеСмели

    Коментиран от #11, #58

  • 9 Тоя

    73 41 Отговор
    ненаял се Близнашки да спре с тъпните си и ялови манипулации !
  • 10 Бойко бекапето милиардера

    24 21 Отговор
    Когато срещите са явни, официални не е проблем, кофти е когато се правят инкогнито по разни паланки,както преди години изловиха БСП,Диков само показа видеото което беше пратоно до всички медии
  • 11 БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА

    29 104 Отговор

    До коментар #8 от "Божков с нов пост":

    ДУБАЙСКИЯ ЗМЕЙ... ПОИСКАЛ ИЗВИНЕНИЕ ОТ САЩ...ПЛАШИ ГИ С ВОЙНА...РАБОТЕЛ ЗА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ....ЧЕРЕПУХИН ОКОНЧАТЕЛНО СЕ ДОКАЗА КАТО РУСКА КРЕАТУРА....СВЪРШЕН Е....БАЦЕ МУ ГО НАБИ ЗАВИНАГИ...
  • 12 Добре дошли при бай Марин

    99 29 Отговор
    Краварите са нещастен крадлив психясал народ.И туй чудовище за посланник за къв чеп са го турили.

    Коментиран от #17

  • 13 DRIS

    57 27 Отговор
    Този защо си мисли че някой ще му се върже на брътвежите.Сън не ги хваща вече
  • 14 ПРОДАЖНИЦИ

    48 5 Отговор
    ВСЕКИ ДЕН НА ОТЧЕТ . ИМАЙТЕ МИЛОСТ БЕЕЕ .
  • 15 БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА

    21 94 Отговор
    БАЦЕ....ВЕЛИКАН И НЕПОБЕДИМ...ЗАД НЕГО Е ЕВРОПА ...САЩ...И ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ....ТЕ ГО ПОДКРЕПИХА В БИТКАТА СРЕЩУ ТАКИВА КАТО ЧЕРЕП...БОБОКОВ ...И СИЕ...РАШКИТЕ СА БЕЗСИЛНИ....ДА ПОДКРЕПЯТ ЧЕРЕПА ВЪВ ВОЙНАТА....БАЦЕ ПАК ИМ ГО НАБИВА...И КАНЧЕТАТА ВИ СЪЩО....

    Коментиран от #34

  • 16 Госта

    64 20 Отговор
    Мнението на този психически нестабилен човек може да има значение за Боко, но извън него е абсолютно без значение. По-важното е че следващият премиер няма да е Боко.
  • 17 DRIS

    21 44 Отговор

    До коментар #12 от "Добре дошли при бай Марин":

    кравари са били баба ти и дядо ти!!!!!!!!!
  • 18 Ъхъъ

    55 13 Отговор
    Поредния обиден ГЕРБераст, я у лево бе киртак !!
  • 19 Бай Ганьо

    48 39 Отговор
    Добре, че САЩ се активизираха, че на корумпираните брюкселски чиновници явно много им харесва да сме кремълско прокси, с тръба за 3 милиарда наши пари, с мутра-тиква на власт и прогнило-разложена мутро държава. Да, САЩ се намесват. Да САЩ се държат настойнически. Но да, явно до там сме го докарали, да храним 12 години една мутра и обръчите около нея. Кой ни е виновен, САЩ?

    Коментиран от #140

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Sieg

    67 7 Отговор
    Трябва силен лидер, който да казва таковайте си мамата и на САЩ и на ЕС и всички, които са против интересите на България.

    Коментиран от #25

  • 22 Не бе пич

    10 23 Отговор

    До коментар #2 от "Божков пита":

    Имали са в предвид мая ма
  • 23 4444

    14 44 Отговор
    Страх тресе евразийския кабинет и преЦедент
  • 24 пшибаев

    38 6 Отговор
    СТО ПЪТИ СЪМ КАЗВАЛ - БАБА ЯГА ДА ЯХВА МЕТЛАТА И У КРАВАРНИКА ПРИ БАЙ ДЪНЮ ДА МУ СМЕНЯ ПАМПА
  • 25 Инфантили пълно

    65 2 Отговор

    До коментар #21 от "Sieg":

    Не силен лидер трябва,а силен народ!Набийте си го в главите накрая!

    Коментиран от #27

  • 26 АЛИ ПАРЧЕТО

    14 5 Отговор
    ЖОРКО,МАМИН ,ЗАРАСНА ЛИ ТИ РАЗКРИТИЕТО ,ЧЕ ДА СЕ ВПУСНЕМ ПАК В ОНЯ БЕСЕН РИТЪМ
  • 27 Sieg

    18 5 Отговор

    До коментар #25 от "Инфантили пълно":

    Къде някъде, някога видя да управлява народа? Или си гледал някой фантастичен филм? Да живееш в заблуда във фантазията си няма лошо иначе.

    Коментиран от #52

  • 28 84320206

    25 4 Отговор
    На такъв приятел врагове не ти требват!Ся ще жънем туй дето сме посяли с тази геополитика,сформирана с години,плодовете ще са неядливи!
  • 29 КОЙ БОЖКОВ

    16 19 Отговор

    До коментар #2 от "Божков пита":

    ТОЯ ДЕТО ИМА ПОВДИГНАТИ 18 ОБВИНЕНИЯ ПО НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС......ДА ПИТА КОГА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЦСЗ
  • 30 Един друг

    27 23 Отговор
    Георги Близнашки - съветника на Тодор Живков.Какво да говори Руски човек,комунист и продажник.
  • 31 123

    15 26 Отговор
    В България няма дефицит на руски шпиони и комунисти и лъжливата им пропаганда.Има да чакате да станете богати и да живеете като в Западна Европа, само другарите са определени за такъв добър живот, те са си уредили живота за няколко поколеня напред, да му мислат тези които ги избират и им вярват на опашатите лъжи.
  • 32 хахахааа

    32 6 Отговор
    Георги Близнашки! От бивш член на БСП до консултант на ДПС. Георги Марков пък бил съгласен с него! Та в един тюрлюгювеч са омесени Щатите, Русия, Македония и ЕС. До преди два месеца САЩ беше Големият брат, онуй я наричаше "моята приятелка Херо", возеше я в ,жипката по полята, прегръщаше я през рамо и я целуваше по косата, а сега какво стана! Всъщност тези двамата какво искат да кажат?!
  • 33 браво

    22 6 Отговор
    яка статия
    лошото е , че знаенето на истината и 'разкриването' на тайните планове на световната 'дипломация' с нищо не могат да променят бъдещето. остава само да се надяваме да е по-добро
    ама надали
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Зелен чорап

    19 18 Отговор
    Не искаме те да ни казват кой да управлява, не щем фигуранти, не щем черепи. Не щем чалгари.
  • 36 Бесен Язовец

    21 2 Отговор
    Къв кеф БГ соросите се бонтуват срещу господарите си от Козяк 🙈🙈🙈😁😁😁.

    Коментиран от #40, #114

  • 37 Г Марков? Къде изчезна 10дни??Народа

    22 3 Отговор
    Свикна ежедневно да те попържва, и като те няма ден два е скука!! За теб и Ал, Йо народа е заделил на Цветистите и звучни, сещаш се какво!!
  • 38 Просто човек

    21 11 Отговор
    Факти.бг, стига сте давали трибуна на нефелни старчета като Жоро Дантелата и проф. Лизашки...
  • 39 Професора

    19 4 Отговор
    Мерзавците кравари vs. мерзавците от ГЕРБ!
  • 40 Друг прочит

    6 20 Отговор

    До коментар #36 от "Бесен Язовец":

    Който не лази достатъчно ниско пред Кремъл, оставяйки широка слузеста следа след себе, не работи за интересите и шкафчетата на московските бандити е соросоид ...

    Коментиран от #44

  • 41 Голям Слон

    48 8 Отговор
    САЩ загрижени за България? Не! Просто трябва да се прави мръсно на руснаците и толкова. География и последващата от нея геополитика. На американците конкретно не им дреме за България. Ние сме само една площадка, на която могат да разполагат бомби, да правят учения и да дразнят братушките. Хубави или лоши, руснаците са ни много по-близки във всяко отношение - географско, културно, езиково. Мен конкретно това лизачество много ме дразни изключително много. Чувствам се, като някой редник, който постоянно докладва какво се случва на старшинката. Тъпо! А до война се стига бързо. Краварите обаче пак ще бъдат далече, а Европа ще е тази, която ще потъне в кръв. Да не забравяме кой докара емигрантите в Европа. Със сигурност това не е Русия. И сега какво? Европа превзета без бой. Слугите се трепят да угаждат на САЩ.. Виждам само, че никой никакви поуки не си е взел за последните две войни.
  • 42 Геьовете ГЕРБ

    25 3 Отговор
    се опъват на менторите си от Козяк. Скоро ще им пуснат и другите аудио записи и снимки. Краварите са много долни Боко им служи вярно, а те им блокираха офшорките на ковчежника Пеевски!

    Коментиран от #45

  • 43 Анонимен

    8 34 Отговор
    Ако не бяха САЩ ВСВ сега щяхме да пишем с печатни грешки на механични пишещи машини в Европа под властта на хитлеро фашистите от Германия

    Коментиран от #56, #61

  • 44 Бесен Язовец

    22 4 Отговор

    До коментар #40 от "Друг прочит":

    Е Боко лази доста ниско 12 години и пак не му помогна господарите му скъсаха квитанцията и му взеха откраднатото.
  • 45 БАЦЕТО

    5 18 Отговор

    До коментар #42 от "Геьовете ГЕРБ":

    Да вади компроматите за БСП КОМУНЯГИТЕ.....да им се дръпне ПИКНЯТА....няма кво да ги...жали

    Коментиран от #49

  • 46 Пич

    32 7 Отговор
    Ние сме слаба държава , и винаги някой ни е задавал посоката . Същото важи и за балканите като цяло . Преди ни мачкаха от Кремъл , сега от Вашингтон . Политиката им е еднаква - разделяй и владей . Една от теориите за смъртта на Г. Димитров е , че е отровен в Москва заради опита им с Тито да създадат Балканска федерация . Сръбският лидер е останал жив , само защото е отказал да отиде в Русия. Същото не изнася и на САЩ . Вижда се , че се стараят да противопоставят държавите в нашия регион , дори с цената на войни. Нищо не минава без тяхната благословия , или без техните санкции. Като прочета някои от вас да пишат как трябвало да правим резки политически движения , разбам че пишат доста наивни хора . Сега САЩ са големият брат , а дали ви харесва , никой не се интересува . Спомняте ли си Орешарски как стоеше като арестуван между двамата сенатори , докато се отказваше от " Южен поток " . Много срамно беше. Казвам го не за да засегна привържениците на БСП , а за да видите , че дали БСП , дали ГЕРБ , дали Цар , всички козируват зад океана. Предишните посланици бяха просто по тактични от тая .

    Коментиран от #50

  • 47 Абе тикво

    7 10 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Ти да не си обсебен от Радев? През коментар туризма. Предателство е вожда ти да не вземе позиция.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 БАЦЕТО - БАЦИЛА

    7 4 Отговор

    До коментар #45 от "БАЦЕТО":

    Вие отдавна сте в собствени ф.. води.
  • 50 Пичага

    10 3 Отговор

    До коментар #46 от "Пич":

    А ти видя ли какъв лакът получи тиквата от Тръмп при срещата им?
  • 51 това вече

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    е нахалство - да напишеш един пасквил с 14 граматически и пунктуационни грешки. Разкарай се, бе, неграмотник!
  • 52 Колкото и да е силен лидера,

    15 4 Отговор

    До коментар #27 от "Sieg":

    Със слаб народ нищо няма да направи.
  • 53 JEFF

    15 4 Отговор
    Този неприятен човек пак се появи от здрача , за да манипулира българския народ. Целта е хората да повярват, че всичко е постановка и нищо не зависи от техния избор, т. е. да не гласуват. Дано не му повярват и се откажат от правото на вот. Подобни манипулативни статии не трябва да се публикуват.
  • 54 Васил Кунчев от Карлово

    33 5 Отговор
    Корупцията е нормална за капиталистическото общество, каквото е българското. Една държава се намесва в процесите на развитие на страната ни. Българските съдебни органи решават кой е престъпник! Защо държавността в нашата страна изпълнява решения на друга държава? Ние държава ли сме? Президентът на Република Турция приема делегация с лидера на българска партия, от снимката се виждат две турски знамена! Няма българско знаме. Тази парламентарна партия българска ли е? Не сме държава, а гола територия!!!

    Коментиран от #95

  • 55 Бамбука

    9 3 Отговор
    Професор вече звучи по-комично от това артист - комис. Вторите имат талант и повече акъл от първите.
  • 56 номад

    18 4 Отговор

    До коментар #43 от "Анонимен":

    браво саше ! уса визи не ни дават ама се месят в политиката и управлението ни
  • 57 Наблюдател

    20 5 Отговор
    Оконателно ни превръщат в турско-краварски вилает .

    Коментиран от #131

  • 58 фактичестки

    4 17 Отговор

    До коментар #8 от "Божков с нов пост":

    А божков напомни ли че фалира ли америка китай че си ядат краката
    Напомни ли също че руската икономика е по-малка от италианската
    Божков напомни ли че Япония са над два пъти по задлъжняли от Сащ
  • 59 Колония БГ

    20 8 Отговор
    Тоталитяризма на СССР ряпа да хрупа

    Коментиран от #63

  • 60 СМЕРШ

    31 5 Отговор
    А, здрасти. Сега ли разбрахте?
    От 32 години САЩ НАЗНАЧАВА гаулайтерите на тази колония. НЯма леви, няма десни. Всичките са назначени. Всичките се борят за интересите на САЩ и ПРОТИВ българските интереси. И всичко това става, докато гоним "руски шпиони", а си отглеждаме и множим, американски такива.
  • 61 Нормално е да си анонимен

    24 5 Отговор

    До коментар #43 от "Анонимен":

    На днешния ден 1944 година е денят "Д" влизането на ФАЩ в ВСВ. Края на войната когато са разбрали че Русия ще доминира в европа
  • 62 читател

    13 1 Отговор
    Всичко каза, много каза, само най-важното не каза - КОЙ са определили за премиер?
  • 63 Правилно Но

    27 6 Отговор

    До коментар #59 от "Колония БГ":

    По-скоро днес пред тоталитаризма на САЩ, режима на СССР е като демократичен
  • 64 Съгласни ли сте

    18 4 Отговор
    България кой номер щат е на САЩ? Някой да протестира?
  • 65 То е ясно

    18 6 Отговор
    То Херо джендъра обикаля да събира средства за гейпарада.
  • 66 Вай, анасъни, драги зрители !

    6 9 Отговор
    Потомците на някогашните цербери на мандри и кошари са в утамителним ажиданием да се събудят в "Девети септември".
  • 67 Артър

    16 19 Отговор
    Ако не бяха се намесили САЩ още щяхме да сме в калта наречена Пеевски. Да САЩ се държат настойнически. Но да, явно до там сме го докарали, да храним 12 години една мутра и обръчите около нея. Кой ни е виновен, САЩ? Когато искахме помощ от някого бяхме много настойчиви, когато получаваме такава в лицето на САЩ всички се оплакват. Ами останете си с мутрите и ги възхвалявайте ако ги обичате толкова...

    Коментиран от #74, #76, #102

  • 68 В.В.П.

    24 6 Отговор
    САЩ ,да си махат базите,и тоя грозен посланник , също!!!.Ний българите,сме естети хора.!!..Атака и Възраждане да се обединят..Протести пред бърлогата на САЩ..Гоо фак янки...
  • 69 ПСР

    23 6 Отговор
    КОЙ назначи Борисов за Премиер?!Дали не беше немско НПО?КОЙ крепеше престъпници 12 години на Власт?Дали не бяха Меркел,Дол,Вебер,Лайен,Мишел?КОЙ плати от наше име цели 3 милиарда лева на руснаците да"Руско-турска бара",през наша територия,без грам полза за нас?!КОЙ плати за Ф16 чертежи,без да ни пита?!
    Сега,авериканците ни били адски криви,че Борисов и компания,са корумпета в особено големи размери,крадливи и лъжовни от сърце?!
    Цялата ГЕПП пасмина пламе за Затвор и нищо друго.
  • 70 Рони

    21 5 Отговор
    Тая жена не знае ли как трябва да бъде облечен един посланик,а не с такива парцали с които е облечена,а я само погледнете Митрофонова,чове може само да се учи от нея
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 некой

    6 19 Отговор
    Б О Й К О Е В Е Л И К !
  • 73 десняк

    4 10 Отговор
    васо МУ СЕЦНАХА ПАРАТА,и сега ПРОТЕСТЕРИТЕ НЕМАТ ПАРИ ЗА ЯЙЦА !
  • 74 Васил Кунчев от Карлово

    22 1 Отговор

    До коментар #67 от "Артър":

    Помня първата помощ от САЩ към "демократична" Република България. А ТИ помниш ли толкова назад във времето? Замразена царевица стоварена на пристанище с кораб! Ако и сега ни помага САЩ, как мислиш в какво се изразява помощта? Каква е степента на радиоактивност за България?
  • 75 Рони

    17 0 Отговор
    Кои са те,за да определят кой да е премиер,защото ние сме суверенна държава а не колония или щат,нали Така!

    Коментиран от #86

  • 76 Иван

    27 2 Отговор

    До коментар #67 от "Артър":

    Точно краварите от ШАЩ 12 години крепят и поддържат мутрата на власт! Точно те редовно привикваха Цвъко на инструктажи, указания и молитвени закуски и ни пращаха изкуфели сенатори да ни спират Белене и Южен поток!
  • 77 Аз Негодника

    10 4 Отговор
    Рестартат на икономиката, за който говореха запада,е по скоро човешки.Сменяват се старите лица, с нови политици,на който ще им бъде дадено пари,да развиват една фалшива енергетика,която ще ги направи в бъдеще още по зависими,и по контролируеми...Долара е обвързан с петрола и наркотиците...Там където има петрол,газ,там са и техните бази...Строежи на Атомни централи, се закриват навсякъде,за да има повече уран за тях...Всеки новопостроен завод, има нужда от две неща ТОК и ВОДА...И двете ще ги направят скъпи в новото екологично бъдещете...А парите за въстановяване от ковид кризата ще е по скоро,подкупа чрез който ще развращавата политиците...и чрез тях да добият власт над територията...КОВИД ГРИПА Е ЛАБОРАТОРЕН И Е НЕГОВАТА ЦЕЛ Е ЯСНА...НИЕ СМЕ ТЕРИТОРИЯ И НИЩО ДРУГО...ХОРА НЕ ИМ ТРЯБВАТА...Аз не съм гласувал за Радев, да се мазни на американците, за пари...
  • 78 Тито

    13 0 Отговор
    Това не е от сега вече 30год е така ами ако подкрепяше любимият ви пожарникар.
  • 79 титаник

    3 7 Отговор
    дс таласъмите са малко объркани в момента..тоест никак не са объркани..това което казват от американското посолство не е добре за тях но е добре за българите..от друга страна това което казват от съветското посолство е добре за тях но не е добре за българите
    само едно не ми е ясно тия висши политици за затвора как ще ги определяте на случаен принцип с викторина или гешеф ще трябва да ги изследва доказателствено ???
  • 80 Стани стани...!

    12 1 Отговор
    Юнакът Балкански, ще бъде пръв юнак сред юнаците, когато се освободи от "Двойните освободители ". Ама, нерде ! Я го вижте, завалията; съвсем е изчезнал в прегръдките на Дзверо Мустафа, Меркел, да не говорим за любвеобилните мурафети на Ердо.
  • 81 ЕЕЕ

    9 2 Отговор
    Господин Марков изведнъж се сети,че сме колония. Белким до сега с Боко не бяхма, а за Радев...човеък просто толкова си може...:)
  • 82 Кака Мара

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Вова":

    Ми тогава защо миете като хиени
  • 83 ЖОРЖ ГАНЧЕВ

    11 1 Отговор
    БЕСНИ СА РАДЕВ И МУСТАФАТА ЧЕ НЕ МОГАТ В ЦЯЛ СВЯТ ДА НАМЕРЯТ КРАДЕЦ КАТО БОЙКО МУТРАТА ТЪПА !
  • 84 въпроса е за какво но е да козируваме?

    23 4 Отговор
    Сащ са една разваляща се империя. Война няма да има защото Русия ясно показа на краварите, че ако насъскат Европа срещу Русия-тогава атомната бомба ще падне във Вашингтон. Преди няколко месеца Русия въведе това във военната си доктрина. Съответно вече е създала съответните оружия за това и е показала как работят. Тогава краварите ни трябвар за икономическа изгода? Краварите са много бедни всъщност. Техните заплати от по 2-3 хил долара за работа в Макдоналдс ще ги плащат внуците , защото всичко е на кредит в сащ. Отделно България да забрави ,че ще и дават яко пари както правеха Ссср. Ще дават кредити, които внуците ни ще плащат. Единственно ни е изгоден ЕС в момента щото вече затрихме всичко у нас и сме им роби. Колкото пари Ес да налеят тука , ние ще им ги върнем в Кауфланд о други схеми.
  • 85 ха ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "НОРМАЛНО":

    Ще коментирам изказването ти във ваш стил: suitcase>flight>DC!
  • 86 Ще ти кажа кои сме

    5 13 Отговор

    До коментар #75 от "Рони":

    Ние сме обявилите война на САЩ и капитулирали след две бомбардировки над София. Как искаш да се отнасят с нас?
  • 87 Никита

    11 1 Отговор
    БайДън много е изтрещял и ще съжалява, дори по мое време, не давах на Бай Тошо да направи 16 република, .... защото всички беди тръгват от Балканите
  • 88 Чук и Гек

    12 3 Отговор
    Спрете американската еуфория! Казали!? Какво казали - нищо не казали!? Докато Тиквата вземаше изборите и управляваше, мълчаха като пукли! Сега, когато не може да състави правителство и веднага ви обявиха за корумпирани! И кого обявиха - носителят на промяната г-н Божков, а за носителя на корупцията - нищо! И ЕС като ви наложи санкции, че сте корумпирани става една....
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Нане

    13 1 Отговор
    от как наредиха на Бойчо да качи на шланга СДС партийката му почна боксува и разпада. А трябваше качи файтона на Костов, който сега е на път да се качи на бяла кобила и с помощта на Мустафа да земе властта. Мавър на бяла кобила

    Коментиран от #92

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Вуте

    12 0 Отговор

    До коментар #90 от "Нане":

    може на мавъра да му се отблагодарят за ремедизацията и пре-изпълнението на плана Ран Ът
  • 93 Те се опитай

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "1122":

    да се обърнеш като дойдеш при мене
  • 94 Боко Тиквата

    16 2 Отговор
    От юдео-протестантски промити мозъци акъл не щем ! "САЩ: Всеки ден 50 души умират от куршум"!
  • 95 Мани Мани !

    6 10 Отговор

    До коментар #54 от "Васил Кунчев от Карлово":

    А фюрерът на българските русофили, като се срещаше в Кремъл с Путин, там имаше ли българско знаме ?!
  • 96 Още един безполезен

    7 0 Отговор
    ид..т е похарчен. Какво им става на "библиотекарите"? Дрогират ли ги или просто толкова си могат? Или пък разбраха, че американците "им спряха тока" и са изритани от софратъ?
  • 97 Историк

    9 1 Отговор
    За повече от 140 г. свободна България винаги ни се е казвало какво да правим. Е как за тия години не се появи поне един български държавник, който да брани интересите на народа?
  • 98 IVAN

    9 2 Отговор
    КОЛОНИЯТА СЛУША

    Коментиран от #103

  • 99 BG 2000

    6 15 Отговор
    А стига с тия кравари, защото е тъпа путиновска опорка. И наши безмозъчни я повтарят папагалски. Коя е най-развитата държава на света. На първо място по технологии и иновации. Доста хора се стремят да работят там, а в Путинова Русия май няма желаещи. Не виждам защо се дава трибуна на този човек, за когото е видно, че пиша за свой личен интерес. И междудругото, питаме се защо прехода ни беше калпав. Причините са много и една от тях е, че автора на тази статия беше курдисан начело на уж демократичния процес После Стефан Савов го изрита, когато разбра, че е доносник на ДС.
  • 100 Госあ

    3 0 Отговор
    Ийййййха интересно, интересно полувреме хахахаха. Не знам кой какво иска да граби още от тоя оглозган труп - българия.
  • 101 Хитрец си ти

    10 0 Отговор
    Марков, от най-голямите. След като дълго време писа само глупости е дошло времето на сложен изказ, за да ни припомниш, как сега Америка ще използва намалението, за да върне послушникът- ББ на власт, е даже и за една-две години. Ти вярваш ли си ?
  • 102 Читател

    8 1 Отговор

    До коментар #67 от "Артър":

    Ами докарахме го до там , защото и Бойко и Гешев бяха лансирани от Техните медии и После избрани от хората . Ако имахме независими от янките и турците медии щеше да е друго .
  • 103 Еха и

    4 0 Отговор

    До коментар #98 от "IVAN":

    Радев леко се завърта, ще успее ли ББ пак така страстно да я мачка?
  • 104 Разсъждаващ

    1 7 Отговор
    Що за умствено недоразвит трябва да си за да пишеш срещу тези, които се опитват да опазят джоба ти от кражби. Освен ако джоба ти се пълни от друго място.
  • 105 Диверсант

    3 5 Отговор
    Как ще определя САЩ, нали Ганчо велики ще гласува машинно и елиминира всякакви измами
  • 106 На изборите хора, Гласувайте, тези,

    8 0 Отговор
    Които правят сметките са учили само Събиране, а понякога се налага и изваждане, и тогава живота си прави люта шега стях!! Гласувайте!!!!!
  • 107 Матей

    11 3 Отговор
    Щатската гау-лайтер-ка Мустафа се престарава,за да няма никакво съмнение,че именно сащ ни управляват.това доскоро не само не се афишираше,но и умело се прикриваше,отнасяха го българските лакеи,и безрезултатно.И тъй,защо да викат В.Нюланд като спец по майданите,тук не се налага,съпротива няма,нито отгоре,нито отдолу!?Всичко им се нарежда по ноти,и те не го крият,раздават магнитско правосъдие,все едно сме вражеска руска територия.Редят избираеми листи,назначават кабинети,президенти,създават илюзия за демократичност.Еми,вредни са ,откъдето и да го погледнем,забиха ни в калта и злорадстват.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ПАЧИ ЯЙЦА

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    КОЛОНИЯ бяхме 45-години на великия СССР, сега ще бъдем колония на великите САЩ - от продажните ни политици, които избираме сами да ни управляват, и които винаги ни насаждат на пачи яйца - яйца които след време започват да миришат! Орисани сме, трябва да сменяме партньора си в спалнята от време на време - защо пък да го сменяме, може и с двамата, имаме опит - след като винаги сами се поставяме в положение на послушно-обслужваща фльорца! Това е съдбата на България - също като една безхарактерна жена, леко вярваща на всеки подсвиркал и мъж обещал и светло бъдище! Това е съдбата ни, българи-обречени да бъдем бедни и зависими - самоизяждайки се помежду си! - Никога до сега, не разбрахме, и може би няма да разберем , че от това печелят само хитрите ни алчни за власт и пари политици! Разединени, глупави незнаещи какво искаме и в коя посока да поемем за да бъдем щастливи! Кога ще разберете, наивни българи, опиянени от сладки обещания за светло бъдеще?!КОГА?! Ака сте истински българи прочетете стихотворението на Христо Ботев " В МЕХАНАТА" което е актуално и днес - изтрезнейте: ... ... Ще да пия на пук врагу,
    на пук и вам патриоти!
    Аз вече нямам мило, драго,
    а вий ... вий сте идиоти!
  • 110 Павел Пенев

    18 4 Отговор
    Известно е че много щати искат да се отделят от САЩ, а България упорито иска да е управлявана от тези идиоти.Що за хора сме ?

    Коментиран от #132

  • 111 БиБи Кинг

    0 5 Отговор
    Много далаг виц бе,като очерк е! само Венету да прочетете и ше сте ка ониа на кой Исус отворил очите!
  • 112 Мечтател

    1 13 Отговор
    Всички проспериращи държави козируват през океана и обръщат гръб на север!
  • 113 ЩЕ БЪДЕМ

    3 8 Отговор
    РУСИЯ ЗАДКУЛИСНО ОПРЕДЕЛИ НАСТОЯЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛАРИЯ - ТАКА СЕ ГОВОРИ! ЗАЩО ДНЕС ОФИЦИАЛНО САЩ, ДА НЕ ОПРЕДЕЛИ НОВИЯ БЪДЕЩ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ! - ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРА "ПАЧИ ЯЙЦА!". С РУСИЯ И СЪС САЩ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ С ВДИГНАТ КРАК ВЪРХУ КРАК - ЩАСТИВИ! " ЩАСТЛИВАТА ГЕНОВЕВА!".
  • 114 Младоженеца Гей

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бесен Язовец":

    Искам та
  • 115 САЩ ВЪН

    12 9 Отговор
    Това е най-големият позор за България от Освобождението досега.Все е било наглост,ама сега са преминати всички граници.Радев да не мишкува по този случай,а да заеме твърда позиция против наглата американска намеса във вътрешните ни работи.Инак ми губи гласа.
  • 116 TOTO

    15 5 Отговор
    АМЕРИКАНЦИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ
  • 117 Знайко Знаев

    11 2 Отговор
    Мдаааа

  • 118 президентът

    4 10 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    ни е вербуван по време на двегодишните си "специализации" в САЩ.

    От месец юли 2020 г., с вдигнатия неофашистки сорососки юмрук (приватизирания от сорос юмрук на испанските интербригадисти-антифашисти) радев работи за сащ срещу България.
  • 119 Перо

    8 3 Отговор
    Най-тъпият “професор” и бивш отявлен комунист! Фурнаджииска лопата!
  • 120 буци се провали

    5 2 Отговор
    Че те нали си назначаваха така и Буцаронков , сега като се видя и от тях , че хептен не става се разревахте герберастията щот виждаш ли щели да го сменят с друг.
  • 121 Глупашки

    6 1 Отговор
    Лизашки е подла гнида, лизач на мутрата и американците.
  • 122 Draco

    11 3 Отговор
    Точно в момента отношенията Русия - САЩ са супер натопорчени , и за янките е от жизнено важно значение , кои ще са на ръководните постове в държавите близки или граничещи с Русия !
    Дори и закостенелите БСП да дойдат на власт пак ще клекнак ,ако искат да се задържат !
    Новите Бели Роби сме ние на янките !
    Не ме бъркайте с русофил или русофоб !
    Но не ми се нрави идеята да сме роби !
    Но , поне досега никой не показа , че тази държава може да се справи сама !
  • 123 Draco

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Божков пита":

    На Божков песента му е изпята !
    Обедняването започна !
    Ще е много бързо ! Вервайте ми ! :)))
  • 124 КРАДЕМИСЕ

    2 3 Отговор
    "Здравейте, казвам се Бойко и не съм крал от 1 месец"
  • 125 Гост плюс

    3 0 Отговор
    Смело, смело! Поздравления!
  • 126 сноу

    2 1 Отговор
    Браво Жоре ..винаги си правил кратък но синтезиран и в същото време реалистичен преглед на ситуацията у нас..Лошото е че се прегърна с Гойчо и апапите му, а те когото са прегърнали все без дъх е останал.ВикитУ Нюланд е много мръсна гад както казваш и само Бай Дончо и идваше отхак,та я навираше на куч...то в г..а но...А имам и добре обосновани съмнения че лично тя и нейния пърдуш..к ,притиснаха соц.мрежите да му изтрият акаунта..
  • 127 БГ ЕС НАТО

    5 7 Отговор
    Само брадърите ще ни спасят от крадливите комунисти Щом са се хванали ще довършат нещата до край Бъдете сигурни

    Коментиран от #130

  • 128 миро

    2 1 Отговор
    мусаката да се промотира в сащ,довиждане херо.
  • 129 МАЛКА пенсИЯ

    4 1 Отговор
    Да ни вземат САЩ,ама ще се разпаднат като СССР.
  • 130 Бай Шиле

    3 2 Отговор

    До коментар #127 от "БГ ЕС НАТО":

    Да живее САЩ,опората на демокрацията в света!
  • 131 Жестоката истина

    1 4 Отговор

    До коментар #57 от "Наблюдател":

    Само краварски щат не вилает!
  • 132 Тони

    6 1 Отговор

    До коментар #110 от "Павел Пенев":

    В много американски щати вече е забранено да се ходи с маски, даже има и глоби за тези, които носят маска. Във Вашингтон ДС военните, които трябва да пазят президента се бунтуват. Хора спрете да се ваксинирате. Не ви показват реалните събития.
  • 133 Язе

    1 0 Отговор
    Браво Гоше, прогледна!
  • 134 Analitik

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "НОРМАЛНО":

    Погледнете от другата страна - АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ИЗТЪРВА ЮЗДИТЕ!!!!!!!!!!!! ТЯХНОТО ПРОТЕЖЕ ИЗГУБИ!!!!!!!!!!!!! ЖИЗНЕНО ВАЖНО(буквално) ЗА ТОЗИ ПОСЛАНИК Е ДА ВЪРНЕ ДОВЕРИЕТО НА БЕЛИЯ ДОМ КЪМ НЕГО!!!!!!!!!!!!!!!! Затова е тази активност, както и да са сигурни в новите управляващи, разбира се.
  • 135 Възраждане

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Божков пита":

    Божков няма право да пита. Тиквата, Черепа и Шиши от тук нататък ще си говорят само с бай Ставри!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Маиничка

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Алчиноста за власт винаги е пагубна Юмруков вече е глътнал хапчето Жалко за народа И омразата насажда омраза народа казва «които посее омраза жъне смърт» г-н президент
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 гостТ

    2 2 Отговор
    До кога тези, които избираме ще защитават чужди интереси и ще продават за "трохи", парче по парче от МАЙКА БЪЛГАРИЯ и ще се обръщат с "гръб" към, които им подхвърли стотинки?!?!
  • 140 Паметлив

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Бай Ганьо":

    Преди него на кой хранеше обръчите?:) Да си спомняш Сапио?!:) Крилатата фраза:" България е малка, всички сме роднини." Да ти припомням ли други факти?:)
  • 141 jullliann 72

    2 1 Отговор
    Крим е руски и винаги си е бил руски.И мен не ме кефи,че на Армянск има граница и трябва виза,но това е положението.
  • 142 petar svilenov

    2 0 Отговор
    Ще посочат Еленка крадлата.Масрафът и ще е нищожен.Маркова козметика,ботокс и д-р Енчев.Пък и може Спецов да наеме за масаж.
  • 143 истината

    4 3 Отговор
    Близнашки е поредният идиот от обкръжението на тиквата ...толкова е влюбен в себеи че чак се ревнува простакът.
  • 144 развийш ли

    1 2 Отговор
    Браво на Съюзниците ни от САЩ Те ще спасят България от Азиатската Диктатура
  • 145 прецакали се

    2 0 Отговор
    Да, американците ще определят кой ще е новия премиер. Само че, запитайте се защо е така. Защото всички български висши политици са затънали до гушата в корупция, а иначе уж се борят срещу нея. В момента САЩ може да посочат всеки от тях /и то с доказателства/, което на практика ще рече, че той става политически труп. И все ми се струва, че възможността да посочат реално кой е подкупвания политик, не е свързана с Борисов, а с един друг човек, който вече започва да окупира цялата власт в страната. Защото Борисов в момента е в позицията „На умряло куче нож не се вади”. Освен това е близко до ума кой организира 400 дена протести, което поне у нас без солиден финансов ресурс е невъзможно – явно Борисов не ги е организирал сам срещу себе си. Така че САЩ в момента ще „посъветват” кой да е премиер, ако не ги послушат – информацията излиза и следват нови избори. Защото всеки политик трябва да знае, че „дяволът влиза през джоба” – папата го е казал това не случайно, а и не на случайния човек. Оправданието „Аз взех пари под масата, за да се боря с корупцията” е върха на наглостта и никой не му се връзва. А кой взема парите 400 дена, почти е ясно, само че САЩ ще решат дали да го кажат и кога.
  • 146 Гого

    0 1 Отговор
    Е то ще е или САЩ или Русия, няма кой друг да е :)
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Ако трябва

    2 0 Отговор
    САЩ да определят бъдещето на България , то би било тоталния провал на Държавата. Пепел се сее след стъпването на американки крак където и да е било по света!
  • 149 Нежни тайфуни

    1 0 Отговор
    След като преди само около 3 седмици доста добре говорещата български език Херо Мустафа изкара цял маратон по българските държавни институции и последователно се срещна с новия служебен премиер Стефан Янев, с вътрешния министър Бойко Рашков, с външния министър Светлан Раев, с правосъдния министър Янаки Стоилов, с икономическия министър Кирил Петков, с финансовия министър Асен Василев и даже с неговото протеже културистът–директор на НАП Румен Спецов, доверителни източници разкриха, че в действителност една от деликатните цели на това нейно турне е било тъкмо набирането на спонсори и участници в предстоящия на 12 юни София прайд, чийто всеизвестен и голям почитател и поддръжник е и самата Мустафа 😉
    Затова сега след вече излезлия наказателен списък с имената на Делян Пеевски и компания всеки момент се очаква да излезе и един нов, съвсем различен американски списък, които с поздравителен и благодарствен адрес ще оповести имената на онези наши висши сановници, които са дали съгласието си да бъдат меценати или дори преки площадни делегати на София прайд 😘 😁