Last news in Fakti

6 Юни, 2021 20:46 15 367 86

Мечешка услуга ли ни направиха американците

  • божидар чеков-
  • власт-
  • сащ-
  • магнитски-
  • канкции-
  • закон

Намесата на Вашингтон цели смяна на властта и модела у нас

Мечешка услуга ли ни направиха американците - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Намесата на Вашингтон във вътрешните работи на съвременна България може да се сравни с нахлуването на Червената армия през 1944 година. Въпреки разликата във формата, целта е същата – смяна на властта и смяна на модела. Навремето руснаците не са дали никаква възможност на опозицията да оспорва агресията, защото са я ликвидирали. Докладът на Държавният департамент на САЩ е в крак с „демократичните ценности“, но реално е лицемерно подлагане на динена кора под стола на Бойко Борисов. Появата на този документ в предизборния период е знак не само към опозицията, но и към българското общество като цяло. „Вие сте наред!“ - казват от Вашингтон.

Зашеметени в първите часове от „доклада“, бившите управляващи се скриха в „окопна защита“. Бойко Борисов е виждал Пеевски само веднъж! За ДПС, нейният бивш депутат е чист като „Момина сълза“. Румяна Бъчварова признава през зъби „че имало хора, които си мислели, че има корупция...“ Александър Йорданов изпищя, че в България се извършва комунистически преврат. Румяна Коларова разкри близкото минало на Бойко Рашков, а Андрей Райчев поиска оставката му. Тома Биков „хвърли ръкавицата“ в лицето на американските ни приятели“, с предизвикателството – да докажат твърденията си! Българският "Тома Неверни" се прави на смелчага, но само на родния телевизионен ринг. За да принуди американците да публикуват „доказателства“, той ще трябва да подаде жалба срещу тях, пред един от международните съдебни институции.

През това време „Опозицията“ вместо да поеме подадената от Америка топка, събира подписи и „е-ге-не-та“. Прави списъци на кандидат депутати и звъни на ЦИК за допълнителни пояснения. Някои от нейните членове не спират да коментират кой от временните министри им харесва и кой не. А времето тече и народа все повече се пита за кой да гласува. По-голяма част от провинциалните градове са в ръцете на ГЕРБ. Феодалната мрежа, изтъкана от властта, държи в зависимост хиляди хора. От изхода на изборите зависи хляба им!

Необяснимо защо никой не казва в какво се състои конкретно американския доклад. Той не изразява „мнение“, а дава ход на финансови санкции, като информира за наказателните последици, за всеки който се докосне директно или косвено до изброените в списъка фирми и лица. И не само. Американската мрежа е световна и отзвука е навсякъде, където се вършат парични транзакции. Свързаните с ГЕРБ, ДПС и ВМРО, настоящи или бивши членове на управляващото коалиционно мнозинство, с действията си сложиха петно върху рейтинга на България, което трудно ще се измие. От тук нататък за чужди инвестиции – забравете!

Късогледите редици на русофобите и русофилите намериха нов повод за изява на болното си въображение. „Опасността“ за която денонощно тръбят идва от самата България, а не от чужбина. Според временното правителство, „чекмеджетата“ на бюджета са празни. Надеждата за европейски милиарди, които да компенсират загубите от Ковид 19 са теоретични и се отдалечават с всеки изминат ден. Унгария и Полша – подложени на наказателни процедури, отказват да подпишат заема за 750 милиарда. Ситуацията е толкова блокирана, колкото е тази със смяната на Иван Гешев. Висшият съдебен съвет единствен може да го смени. Мнозинството в него е свързано с ГЕРБ и никой няма да си мръдне пръста по настоящем срещу главния прокурор. Единственият изход е ново парламентарно мнозинство, което да промени системата на „квоти“ и прати членовете на ВСС в пенсия. За нещастие обаче, ако Мая Манолова измисли пак комисия за второразрядни рушветчии, която да забавлява, вместо да реформира, пясъчният часовник на конституцията ще прекрати работата на 46 парламент, така както я прекрати на предишния 45-ти!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 109 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въххх

    154 18 Отговор
    еййй много рев че удариха по чекмеджето бре
  • 2 El boko

    187 12 Отговор
    Или просто ни казаха- докога ще търпите мафията !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Севда

    79 12 Отговор
    Нима Америка иска ИТН на власт ли ?

    Коментиран от #6

  • 5 choko

    85 11 Отговор
    Мечешка услуга на ЕС и Брюксел според мен.
  • 6 Майна

    117 11 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    НЕ САЩ ЩЕ РЕШАВА ИЗБОРИТЕ НИ, БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СИ НОСИМ ОТГОВОРНОСТТА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бай Кольо

    57 36 Отговор
    Зависи как е погледнато, и защо да е намеса във вътрешните работи, този закон действа само на Американска територия. Тази Проруска статия е като дявола да чете евангелието

    Коментиран от #82

  • 9 JEFF

    82 12 Отговор
    Услугата е огромна. От нас зависи дали ще я осребрим, т.е. как ще я използуваме. Дано този път разумът надделее.
  • 10 КОТарАК

    60 9 Отговор
    тези санкции са най-доброто което можеше да ни се случи. всеки политик който грачи срещу тях се дразни , защото му се пречи да краде. нашите наистина много я направиха-оляха се от схеми и далавери. ние сме член на НАТО и ЕС и те самите виждат , че не можем да се справим и затова съвсем логично последваха санкциите и ЕС комисии - нашите мафиоти вече почнаха да застрашават принципите и сигурността в тези съюзи. сега ще последва едно орязване на евросредствата , но това ще подейства благотворно в дългосрочен план и ще приземи икономиката ни където и е мястото

    Коментиран от #25

  • 11 Сделано в СССР

    18 32 Отговор
    От БКП-КПСС = ГЕРБ+БСП+ ДпС промяна няма да има !
  • 12 цървулан

    43 73 Отговор
    В крайна сметка,благодарение на лаещите против България родни евродепутати,пРезидента дето не спря да плюе,и всячески се стреми към Русия,и други предатели са виновни че стигнахме до това дередже.Така че ни американци са ни виновни,нито руснаци.Българските мекерета ни доведоха до тук.

    Коментиран от #32

  • 13 АнатемаНаСУЛЮиманПасито

    39 23 Отговор
    "Там,където краварят (ФАЩ) на се ре,даже и с "Ариел "не може да се изпере "
    (Народна мъдрост)
  • 14 jorj

    30 55 Отговор
    Като ИЗБИЯТ 20 000 ОТ ЦВЕТА НА НАЦИЯТА, КОЕТО ГО НАПРАВИХА РУСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ КОМУ-УБИЙЦИ, ТОГАВА ПРАВИ ТЕЗИ СРАВНЕНИЯ!!!!! ПРАВЕЙКИ ТЕЗИ СРАВНЕНИЯ, ДОКАЗВАШ ЧЕ ЗАЩИТАВАШ КОМУ- УБИЙЦИТЕ.

    Коментиран от #37

  • 15 Чук и Гек

    54 5 Отговор
    Американците ви казаха - Оправяйте се, иначе ще ви оправим ние!
  • 16 ПКПка

    29 8 Отговор
    Всички ПП от герб - кърджалийски, смолянски, дуловски и т.н.
    / безчетни сме / на Борба за Нашия ВОЖД и УЧИТЕЛ боко от Б АНКЯ!
  • 17 Оптимист-анти мафия

    35 14 Отговор
    Всичко е Ок, американците сана страната на българите.. Няма как и нее приемливо да излезеш и да кажеш бойко е корумпирания... Ние си го знаем
  • 18 Даниел

    55 14 Отговор
    Защо чак сега изкарват тези факти, които са знаели от десетилетия. Явно са си избрали нова маймуна да смени ББ, защото явно вече не им е изгоден.
  • 19 баба Меца

    55 14 Отговор
    Между санкционираните липсва най-големия престъпник през последните 20 години - Бойко Борисов. Те не санкционират партньорите си. Както и подлогите си!
    Дотук намесата на ФАЩ е да се правят на приятно разсеяни какви ги свършиха техните марионетки в колонията ни...
  • 20 Kcanba

    31 6 Отговор
    услуга?/? аз външно управление на банания наблюдавам. Колонията никой не я пита
  • 21 бай дън

    47 15 Отговор
    Каква мечешка услуга бе,оставиха Боко да си вее байрака,не смеят да го пипнат даже!!!Продажни кравари долни!
  • 22 Трезво мислещ българин

    34 22 Отговор
    Как, без работещ парламент и без никакви доказателства, ще забраниш на трима български и европейски граждани, пък били те и в някакъв санкционен списък на САЩ, да контактуват с български държавни органи и администрацията?

    Осъдени ли са от български съд?

    Има ли закон – български или европейски, който да го разрешава?

    Лишени ли са тези хора и фирми от конституционно гарантираните си права?

    Как и на какво основание ще спреш „свързаните“ с тях (и то по твоя субективна преценка!) други граждани и фирми също да контактуват с държавата?

    На какво основание осъждаш на гражданска и икономическа смърт тези хора и дружества?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Сандо

    12 5 Отговор
    Чеков,остаряваш човеко.Сравняваш несравниме неща,а това е чиста проба или манипулация и пропаганда,или старческа мисловна немощ.На тези по-добре ще е ако се отдадещ на малките радости от живота,а не да се излагаш пред хората.
  • 25 абе

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "КОТарАК":

    те УСА почнаха и и едни дела срещу друг иЗвестен далавераджия банкера цеко минев и какво направина го член на ФИС голем проблем му сториха а тия какви ще ги назначат щефове на ООН
  • 26 Врачка

    14 19 Отговор
    Чуков,Борисов е сложна натура.Той се страхува единствено от Путин и с право.След първата официална визита като ПМ в Москва,при завръщането си Борисов споменава в тесен кръг ,че “Путин бил по—голям разбойник от него.”
    Но сега Козяк му “влезе с бутонките”,и ще наредят поредното марионетно правителство отворило задника си на Запад.
  • 27 Шмрък

    34 3 Отговор
    А за гелосаният наркозависим Домуз ,ми дума,ни вопъл ни стон.Сякаш не е олигарх и притежател на несметни крадени богатства.К’во става бе
  • 28 ПОЗНАВАЧ

    24 16 Отговор
    Партиите на прoтecта :-))
    Мaя прeдлoжилa Пeeвcки зa шeф нa ДAНC.
    Дoнчeвa ce чуди нa Cтaтуквoтo ли дa приcтaнe (БCП) или нa нeCтaтуквoтo - Мутри вън, къдeтo ca cбрaни зaщитницитe нa вcички нaй-гoлeми Мутри в Бългaрия. Партиите на протеста - МAНИПУЛAЦИЯ ЗA БAЛAМУРНИЦИ.
  • 29 Госдхэжс

    24 7 Отговор
    Кадя е ЕС ?????Защо подкрепят тиквата и режима му.Знаят ли за таки,баретата,домуса,паши,каратисти,джуджета и какви ли още уроди??
  • 30 Бойко Борисов

    13 10 Отговор
    Подготвя списък с членовете на кабинета Борисов 4 и гледа отвъд 2025 г за по-сладко си кабинет

    Коментиран от #34

  • 31 ела

    34 17 Отговор
    Ти малоумникo когата сравняваш фактите , че Червената армия " Нахлула в България за да смени режима" бъркаш елементарните понятия. За Руснаците тая Война е Свещена защото ако не бяха победили щяха да бъдат унищожени . 2.) Тъй като решиха,че само ако унищожат Немският нацизъм там където й бяха корените само тогава Източна Европа" ще бъде освободена и същата тая "Невина Източна Европа" която в продължение на 5 години подкрепеше Немкckият фашизъм и Хитлер искаше Съветската армия да се отнася с уважение към нея ?. За сaжеление повече от 30 години управляват Американците по-точно техният представител с инструкциите на Американският Департамент определят както вътрешната така и външната ни политика.Ние сме безгласна буква само получаваме инструкциите които трябва да изпълним.Те Американците определят съдбата на България а не Българският народ.Човек колко трябва да бъде глупав наивен и за да повярва.

    Коментиран от #67

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Iviviv

    16 8 Отговор
    То Фащ винаги правят ме чешки услуги, не мислете че мислят за нас. Фащ нямат приятели, те имат само интереси.
  • 34 радевпиночета

    8 5 Отговор

    До коментар #30 от "Бойко Борисов":

    Така сладко ще му влезе,че ще пита за още.
  • 35 123

    21 17 Отговор
    Всички мерки на Вашингтон срещу корумпирани българи са взети на Американска земя - при Американски условия и Закони. Мерките срещу тези хора са обявени публично за да знят за какво им се блокират финансите на Американска земя и защо не им се позволява да влизат в САЩ.Всичко това няма нищо общо със намеса във вътрешните работи на България а още по малко с нахлуване на Американска Армия в България и избиване на всички комунисти и русофили както е напправила Руската Армия. България може да продължи да си действа както е правила в продължение на 76 години.Колкото до Бюдежета , той е наред пискането и вакането е за да оцапат Борисов и ГЕРБ предизборно, в Бюдежета има 8 милярда лева резерв , при другарите комунисти са били 2 милярда лева резерв. Никой не казва че всеки ден идват и нови постъпления в Бюдежета.Има поговорка вола рие и хвърля пръста на гърба си, това представляват българските политици. Никой друг не е виновен за нещастието на Българите освен самите те и политиците които си избират да управляват,нито Американци нито Руснаци или Турци.България не е сама на този свят и взаимодейства със много други страни така че има взаимозависимост на всички, и уважение и изпълнение на поетите задължения са най доброто за Бъллгария и за другите страни.
  • 36 Чудесно

    20 4 Отговор
    Истината е ,че никоя институция,никой бизнес няма да се доближават до Черепа.Приятелството си е приятелство,но сиренето е с пари,т.е всеки ще си пази парите.Това е причината днес Весо зарчето да загуби контрол,той иначе е доста хладнокръвен.Сега го настъпиха лошо,направо го смачкаха,БГ лято стана КуКУ лято!Това е чудесна новина за Българи!
  • 37 123

    19 16 Отговор

    До коментар #14 от "jorj":

    40 000 са избитите Българи без съд и присъда от Българските комунисти между 9.9.1044 и 31.12.1944 година, след това има още 75 000 убити Българи от комунистите по същия начин между 1.1 1945 и 1.6.1945г година.

    Коментиран от #38, #57

  • 38 Астра

    11 18 Отговор

    До коментар #37 от "123":

    Малко са били. Очевидно е трябвало доста повече

    Коментиран от #40, #70

  • 39 Ги няма

    19 8 Отговор
    Абе друснаха торбатас плъховете 2-3 пъти,ама най-големите плъшоци Боко,Цвинокио,Каскета,Цацаратурата,Горанчо,Домуса..... ги няма в торбата.
  • 40 123

    10 12 Отговор

    До коментар #38 от "Астра":

    Борисов може да се върне и да си спомни как го е учил Тодор Живков, та да започни и той да унищожава всички руски шпиони и комунисти.Тогава каква песен ще пееш товариш
  • 41 Възраждане

    23 11 Отговор
    Борисов несъмнено трябва да си плати за геноцида над българския народ, но нека не се заблуждаваме, активността от Козяк не е случайна и не вещае нищо добро. Готвят се да ни натресат нов Бойко, който по същия начин ще ни бъде представен като защитник на всичко добро, борещ се срещу всичко лошо!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 продавач

    8 12 Отговор
    Толкова много плява, за да умаловажи Руските нахлувания през 1944 и сега!
  • 46 Вълканов

    18 12 Отговор
    Господинчо или госпожо, сляп си за да видиш, че партията, която е рожба на Германия - Герб ще си ходи. Вмсто нея ще властват партии близки до Щатите. Трябва да си много тъп, за да виждаш Руска ръка в съитията.
    Въпросът е, какво направиха Германофилските партии, под егидата на Евросюза. Разориха България, така както го правиха преди 9 септември 1944 год. Затова никога Германски интереси в държавата ни. Сега да опитаме с Щатите, при разхлабена хватка върху икономиката ни.

    Коментиран от #73

  • 47 Шамарът е за ЕС

    20 3 Отговор
    Най-големият резил не е за България, а за ЕС. Поредният случай, в който лъсна лицемерието на покровителите на бацето и безхаберието и безразличието на европейските институции към развилнялите се олигарси в банановата република България. Нека те да се засрамят. Ама идва Видовден, скоро и любимата бабка на геронтофила баце ще я изметат в Германия.

    Коментиран от #53

  • 48 батман

    12 2 Отговор
    одобрявам действията на САЩ,защото показаха на цял свят,че "царя е гол"! кога ще стане прецедент ,например путин да ни разкритикува за корупцията?
  • 49 ВЕЛИЧКО

    13 10 Отговор
    В Мая МАНОЛОВА НИ Е НАДЕЖДАТА...както ги е подхванала няма да се спре докато и последния гербераст влезе в затвора...за тиквата със сигурност..
  • 50 Един

    11 6 Отговор
    Ха! Американците пазят техния си интерес! И ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ЗА ОНЕЯ 5-6милиона БАЛКАНЦИ !!

    Коментиран от #54

  • 51 Васил

    8 4 Отговор
    Не е мечешка услуга а добре изиграни карти направиха това което европа не успя да направи.
  • 52 Яверт

    11 9 Отговор
    Армията на САЩ отдавна е навлязла. Сега просто в прав текст ни казаха че сме губерня. Има разлика обаче. Тогава армията на СССР се изтегли и ни позволи да си имаме наша армия и да си развиваме наша икономика. При новият губернатор това не е разрешено.
  • 53 Не баш

    9 4 Отговор

    До коментар #47 от "Шамарът е за ЕС":

    Шамарът е за ЕС, защото позволява на друга държава да се меси във вътрешните работи на държава членка на ЕС.
    Но всъщност и те са с доста напълнени памперси, след като се правят че няма нищо след разкритията за шпиониране от щатите на европейски страни чрез Дания.
  • 54 Кеф

    7 4 Отговор

    До коментар #50 от "Един":

    Е то на Ганя винаги едно потупване по рамото от този, на който се кланя е достатъчно.
  • 55 1357

    7 6 Отговор
    Чеков,не е наясно с много неща.Не е виновен.Повече от половината му живот е преминал във Франция.За Червената Армия има документи.Когато се прочетат ,без емоции, истината излиза наяве.Хитлер ,подскукорсван от противна Англия нападна Русия /тогава Съв. Съюз/на 22 юни 1941 г.Имаше договори между Хитлер и Сталин,които не бяха спазени от Хитлер под влиянието на Англия/Хитлер се готвеше да нападне Кралството/.Има документи, записи.За изпратените заплахи от тъпите сащ,глупотевините написани от тях ,закани за съдене по закона "Магнитски",на българска територия не важат.Основният виновник е Бойко Методиев Борисов.Другите олигарси -В. Божков, Цв. Василев, Делян Пеевски са му приятели.Тъпите сащ, него трябваше да посочат.Другарите ,еврогейчета от ЕС трябваше отдавна да кажат истината за Б. Борисов, а не да го прикриват.Но от ЕП, ЕК, ЕС са същите корумпирани типове.Русия, не й пука за нашата корупция.Тя ,Русия върви напред,а ние в България защитаваме корумпирани типове,/такава корумпирана страна е сащ;не се нуждаем от техните съвети/.
  • 56 Lalique

    12 7 Отговор
    Първи в Този списък трябваше да бъде БАЦЕ!!! Втори , Каскета . От ТЯХ ЗАПОЧВА , ДЪРЖАВАТА.И Американците НАТИСНЕТЕ малко ГЕШЕВ,да си подава тази оставка по бързо , или Той и на ВАС върши НЯКЪКВА РАБОТА.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ОТ НЕГО ЗАПОЧВА И КОРУПЦИЯТА!!!
  • 57 Точнист

    5 5 Отговор

    До коментар #37 от "123":

    За да сме точни в периода който цитираш БКП не управлява прочети добре какво е ОФ , кои участват в него и какъв е делът на комунистите там? За да сме точни в България има гражданска война от 1918г. та чак до 1946г. За да се примирим като народ трябва да броим всички жертви!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Йеронимус БОШ

    4 7 Отговор
    Защо удрят встрани , щом много добре знаят , че сърцевината и центъра на гнилостта в България е ББ и ШайкатА му ? Страх ли ги е американетата да му го кажат в лицето и то директно ?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 фак т

    3 5 Отговор
    бг е по малко в ЕС и повече в САЩ .....и у европа го знаят по добре-те самите не ни броят вече за автономия......всичката гнилоч в държавата е ставала пред очите на янките.....крадене крадене крадене....и това е така само и само до 2025 да сме под 4 милиона
  • 63 истинко

    7 3 Отговор
    Мутрите ревът.
    ГЕРБаджиите пищят.
    Бойковистите мълчат....
  • 64 Така

    3 3 Отговор
    с кадифени ръкавици вместо с Т-34 и Трети Украински Фронт или ако така Ви харесва повече с вазелин , но пак ние сме "оправените"!!!!!!
  • 65 Електра

    8 7 Отговор
    Да му мисли Кауна Радеф, Мая Костинбродска, Славуца, Чалмата и Момата, защото бяха в коалиция със Шише и Черепа, и то официално. Тия всичките близаха сладоледите на Шише и Черепа но сега се правят на пръднали. Скоро и Прокобата, ще е в тоя списък, и неговите патерици от Дай България...

    Коментиран от #66, #69

  • 66 Корвети вън

    5 5 Отговор

    До коментар #65 от "Електра":

    Eлeктрa, мнoгo тoчнo нaпиcaнo, Cкoрo и Прoкoпиeв щe ce нaрeди дo другaрчeтaтa cи, кoитo впрoчeм нaтoпи, чрeз Aмeрикa зa Бългaрия. Cкoрo мнoгo cкoрo щe ce изрeнвaт и тe нa умрялo, и пaк ли Бoйкo щe coчaт.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Казуар

    1 5 Отговор
    Чеков пак се чекне.
  • 69 тсоГ

    2 2 Отговор

    До коментар #65 от "Електра":

    Къде век събират такива гнус.ни
    атлантически елект.рически ,милек.трически, и всякакви там продажни утайки..му се не види?!Слугинаж.
    Кога измрете всичките след 30-40 години, Чак тогава България, ще тръгне Най Накрая да излиза от тва вонящо атлантическо блато.
    Пф'ууу
  • 70 Ало шумкар

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Астра":

    Не са били малко ! Ако направят един IQ тест в народното събрание на повечето числото ще е отрицателно.
  • 71 оФчаров

    3 0 Отговор
    Зад шиши стоят руски интереси.Браво на САЩ!
  • 72 4374

    5 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Намесата на Вашингтон цели смяна на властта и модела у нас- ВРЕМЕ БЕШЕ
  • 73 Дмитрий

    6 3 Отговор

    До коментар #46 от "Вълканов":

    До 9 септември 1944 год сме имали армия въоръжена с най-добрата за времето си техника,с процъфтяваща икономика ,много по-напред по икономически показатели от Гърция,Турция,Румъния,Сърбия....Но за нещастие са ни нападнали алкохолиците!
  • 74 Петко

    3 4 Отговор
    Идеята е да се разгради "Модела Радев" изтъкан от руски зависимости и да се даде възможност на България да заеме своето достойно място като член на НАТО
  • 75 УРА и НАПРЕД

    1 2 Отговор
    Няма кой да пипне бог като Борисов ! Той е недосегаем и величествен. Скоро той ще наложи препоръките си даже на самите американци !
  • 76 възпитаник

    1 3 Отговор
    МНОГО РЕВ ИЗРЕВАХА ТИЯ ГЕРБАЦИ ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА,ХУНТАТА И МУТРАТА
  • 77 Съграждани нямате избор голям

    1 0 Отговор
    Гласувайте за тези, при които няма да има отново хаос, страната на големите възможности, да си яде хамбургерите и да не се бърка там където не и работата, който краде, няма да ги носи на баща си, не сме все пак държава от третия свят, имаме във всяка област качествени хора, безсъвестните са такива по наследство,......!
  • 78 не бе

    1 0 Отговор
    свинска :-)))

    свинска услуга ни направиха американците

    а руснаците може да ни направят мечешка...тоест да ни уплашат :-)

    мани, мани...да не те срещне мечка в гората...не се шегувам!

    всеки трябва да има спрайт, ох, спрей, преди...да е вдигнал кръвното...
  • 79 Диня

    0 0 Отговор
    ау, ще взема да си изхвърля динята от хладилника...:-)
  • 80 аз ли

    0 0 Отговор
    не съм наред или вие сте НА РЕД...:-)
  • 81 като песен

    2 0 Отговор
    като в оная песен...за булеварда с конския ли, къв беше там кестен...
    "Бoйкo Бoриcoв e виждaл Пeeвcки caмo вeднъж! Зa ДПC, нeйният бивш дeпутaт e чиcт кaтo „Мoминa cълзa“. Румянa Бъчвaрoвa признaвa прeз зъби „чe имaлo хoрa, кoитo cи миcлeли, чe имa кoрупция...“ Aлeкcaндър Йoрдaнoв изпищя, чe в Бългaрия ce извършвa кoмуниcтичecки прeврaт. Румянa Кoлaрoвa рaзкри близкoтo минaлo нa Бoйкo Рaшкoв, a Aндрeй Рaйчeв пoиcкa ocтaвкaтa му. Тoмa Бикoв „хвърли ръкaвицaтa“ в лицeтo нa aмeрикaнcкитe ни приятeли“, c прeдизвикaтeлcтвoтo – дa дoкaжaт твърдeниятa cи!"
  • 82 а може ли

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Кольо":

    да се осиновяват циганчета от руснаци ?
  • 83 Знайко

    0 1 Отговор
    Удариха Боко защото ги е страх да не стане като с Ердоган. Да се възгордее и да започне да шикалкави. Явно посолството и разузнавачите обаче са далеч от истината. Сега наляха вода в гуслата мелница. За кой ли път американските служби се провалят.
  • 84 Знайко

    0 0 Отговор
    Руската мелница
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Неразбрал

    0 0 Отговор
    А бе защо всички подминават БСП, която е по-свързана с Божков и ДПС от всички други?
    Пеевски при кой израсна, цъфна и върза? Кой го тикаше и уреждаше по висшите ешелони на властта и бизнеса? Майка му кой я назначи за милионерка?
    Кой гласува единодушно Пеевски да стане шеф на ДАНС. Или тогава той беше чист като момина сълза, въпреки предишни уволнения за корупция, а стана лош при ББ?
    Защо никой не казва, че първото постановление на Орешарски като Премиер беше да разреши онлайн залаганията на Божков. Това ли беше най-важното нещо в държавата за момента след предсрочните избори и служебното правителство?
    Божков, за когото има подозрения и че е агент на ДС е подкрепян от БСП още от самото начало на т.нар. преход.