Last news in Fakti

7 Юни, 2021 21:02 24 557 166

Каква е играта на Слави Трифонов

  • слави трифонов-
  • трифонов-
  • има такъв народ

Днес самият той призна, че мястото му не е в Парламента

Каква е играта на Слави Трифонов - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма как да не се започне с това, че поначало Слави Трифонов не е политик, не може да бъде и не трябва да бъде такъв. Шоуменът Трифонов няма абсолютно никакви политически качества, а партията му съвсем логично няма никаква идеология. В годините, като вид коректив, шоуто му беше много по-полезно от политическата му партия до момента.

Днес самият той призна, че мястото му не е в парламента и е прав. В очакване сме скоро да признае, че мястото му не е и в политиката и отново ще бъде прав (той обича да е прав). Дотогава обаче той и субектът му са политически факт. За съжаление. А са факт заради повсеместната политическа неграмотност у нас. За справка припомням как приключиха предишните двама месии – Симеон Сакскобургготски и Бойко Борисов, за когото все още не е на 100% ясно, че е приключил.

И понеже са политически факт, за доброто на обществото, което избира, е добре да се коментира, анализира и предполага.

Най-общо вариантите за действието на Трифонов да се дръпне назад са три. На първо място е възможно това, което постигна „Има такъв народ“ на 4 април и това, което се очаква като резултат на 11 юли, да не е според плана на политическите инженери и те да искат малко да спихнат подкрепата за субекта на Трифонов. Абдикацията от мажоритарната система на гласуване в два тура изглежда като първа стъпка към съзнателно отблъскване, а отказването на лидера да води листа – като втора. А какъв е планът – това би трябвало да разберем в дните след 11 юли. Една от възможностите е да се даде писта на ГЕРБ да спечелят отново изборите, да набутат някак псевдопатриотите от Воля, НФСБ и ВМРО в парламента и отново да управляват.

Втората опция е търсен ефект, за да може всички да говорят отново за него – в случая за „отсъстващия Слави Трифонов“, който в последните седмици бе позабравен заради добрата работа на някои от служебните министри – като Кирил Петков и Бойко Рашков, но и заради американските санкции по закона „Магнитски“ срещу Васил Божков, Делян Пеевски, Илко Желязков и други български граждани – „по-дребни риби“.

Та, да, обикновено това помага – лоша реклама няма и Слави Трифонов много добре го знае. Въпросът е дали тази инерция може да бъде задържана чак до изборите и да помогне за същия или още по-добър изборен резултат на „Има такъв народ“.

Скандален факт е, че до момента, в който американските санкции не добиха публичност, Слави Трифонов не бе имал каквато и да е активност от 24 май. Освен вероятно в собствената си телевизия, която определено не стига до всички български граждани. Това е недопустимо за политически лидер. Несериозно е.

Третият вариант е да няма никаква конспирация и председателят на „Има такъв народ“ да си действа по свое усмотрение, както си ги чувства нещата. И така да е обаче, това е обидно и за избирателите на партията му, и въобще за всички български избиратели. Те не заслужават второ ДПС. Или поне красивата ни страна не го заслужава.

Изобщо съществуването и челното място на Трифоновата партия за смислените хора в нашата Родина изглежда сюрреалистично. Господ да даде скоро политическата бутафория у нас да приключи и заедно с изчегъртването на пролетарите от ГЕРБ да кажем окончателно довиждане на всички партии ментета, начело с „Има такъв народ“.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 206 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    101 25 Отговор
    Играта е - 4 бири и оркестъра да свири!

    Коментиран от #4, #45, #46

  • 2 МЪЛНИЯ

    125 134 Отговор
    Бившият Премиер Бойко Борисов
    е приет по спешност в Правителствена болница!
    С масивен инфаркт!

    Получил го е, след като разбрал, че
    са му откраднали пачките и кюлчетата от спалнята!

    Коментиран от #81, #109

  • 3 Николай

    40 73 Отговор
    „Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.“, Слави Трифонов

    Коментиран от #79

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Николай

    161 102 Отговор
    Славчо много си е повярвал, ей смях ако не бяха наляти 100 хил. гласа от ДПС и парите на Божков можеше изобщо да не влезеш в парламента.

    Коментиран от #89

  • 6 Много

    55 9 Отговор
    тъпа и долна !

    Коментиран от #12, #152

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Браво

    74 119 Отговор
    Това момче очевидно има ум, перо и качества. Дано не се подаде на общата журналистическа пом.иярщина.

    Коментиран от #21

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 джаба

    119 67 Отговор
    ПРАВ Е - ТОЙ НАПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВАШЕ ,ДАДЕ СТАРТ И ТЛАСЪК НА ПРОТЕСТИТЕ И ПРОМЯНАТА ,ИМА МНОГО ВЕЩИ В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ ,ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ,ТОЕСТ ВСЕКИ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА КОЕТО РАЗБИРА ,ЧЕСТНА ПОСТЪПКА

    Коментиран от #25

  • 11 Ковид

    96 27 Отговор
    Рядко д.е.б.и.л.н.о поведение.
    и..д.''иот

    Коментиран от #18

  • 12 Прав си

    61 54 Отговор

    До коментар #6 от "Много":

    Тиква от Банкя.
    Милиционер-маркучодържател!
  • 13 Фърфалак4285

    152 43 Отговор
    Слави искаше да си е патерица.Да си лае без да зависи нищо от наго, да си кешира и спасява явно позакъсалият си бизнес.
  • 14 Играта

    115 26 Отговор
    ще му излезе през носа !!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Така е

    95 15 Отговор

    До коментар #15 от "Търновец":

    Сега малко факти за тези хора , производители на вафли а всъщност източващи ДДС чрез фиктивен внос и износ на захар. Точно поради тази причина преди години Гриша Ганчев бе обвиняем а сина му Данаил лежа 6 месеца в ареста. Но това бе удар защото бе конкурент именно на тези хора- фамилията на така наречения Гальо вафлата. Тези притежават 18 автомобила ( 6 джипа Мерцедес G класи , няколко БМВ джипове и лимузини всички с номера ВТ 9902). И това от производство на вафли "Боровец" които от комисията по храните преди време бе доказано че са канцерогенни и с изкуствени съставки! Както е написано в статията макар да бяха разкрити със СРС-та всичко бе покрито защото са под чадъра на върхушката на ГЕРБ . Сега новия директор на НАП би трябвало да се самосезира и предаде материалите в прокуратурата. Защото тези стотици милиони ощетиха всички нас , като не влязоха в бюджета!
  • 18 РЪМПО

    17 15 Отговор

    До коментар #11 от "Ковид":

    ЯКО ТЕ Е ПРАСНАЛ КОВИДА ,ДАНО НЕ ТЕ ЗАГУБИМ П0ТК0

    Коментиран от #30

  • 19 Гост от село

    73 99 Отговор
    Не смятам, че Слави (набора) има някаква игра в политиката.. Ние сме деца на 80's. И младежи на 90те . Ние си знаем.. Имаме и разума и ценностите и човещината.. Слави няма да ни предаде.. Не винаг съм го харесвал през годините... . Но сега му вярвам!.. Нямам нищо общо с него, не го познавам и той мен, не съм го виждал на живо, не членувам и в партията му

    Коментиран от #85

  • 20 мици

    135 51 Отговор
    няма такъв народ ,е подигравка с българският народ
  • 21 ТАКА

    23 9 Отговор

    До коментар #8 от "Браво":

    ТАКА е, само че в другата статия за така наречените 'антифашисти', техните наследници го плюят много яко :)
  • 22 и аз да питам

    35 22 Отговор
    петре, ти кой беше???.... та говориш от името на "смислените" хора....камък върху камък сложил ли си в тоя живот ....та такъв разбирач се извъди.... или професията ти е такава - "разбирач"
  • 23 Спенислав

    72 29 Отговор
    Той си постигна целта, увеличаване на секциите извън България, загрижен е за гласуващите във Великобритания и Турция, пък народа който си стои и се бори в родината си, кучета го яли, браво на Слави, нека ДПС да вземе мандата в следващият парламент, от Турция се очакват около 200 000 - 300 000 гласа !!!
  • 24 ГЕРБ=БСП=ДПС

    57 42 Отговор
    Петър Здравков, недей да публикува нищо повече. Защото нямаш качества нито за журналист, нито за манипулатор. Явно БСП-то много са го закъсали за пари, щом наемат такива бездарници като теб да работят за тях.
  • 25 Не че нещо

    99 26 Отговор

    До коментар #10 от "джаба":

    И този му фарс ще струва нови близо 100 милиона за нови избори. Това са почти едни 50 ако не и повече нови детски градини!!!
    Ама явно чалга поколението дето се излъга да гласува за него това не го касае.

    Коментиран от #40, #149

  • 26 Ква му е играта на Слави?

    36 40 Отговор
    Ами добре разиграва картите,засега държи дама,поп,асо.Като дойде момента,тогава ще направи ставката,вие искате да му гледате картите,така не става..
  • 27 Тип

    47 38 Отговор
    И автора на тази бълвоч е обида за нас, читателите.
  • 28 jorj

    46 17 Отговор
    Този пендрахулник, който КОМУНЯГИТЕ го разработваха от миналия век за помощ в критичен момент, изпълни ролата си! Сега се чудят къде да наврт трупа!!!!! Но,народа невижда добре , та ще го скатаят и ритуалното рязане на главите на врага, вече тече с пълна сила.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 СТАЛИН

    40 13 Отговор

    До коментар #18 от "РЪМПО":

    Славето е славен банишорски тарикат......

    Коментиран от #38

  • 31 Давид

    25 5 Отговор
    Само шепа хора от кухнята на данс, знаят каква е играта а факти ни обяснява за нея :) по добре си рекламирайте бахура и жриците на любовта и вие работите за данс маймуни мръсни. Играта няма да стане както вие решите този път :)
  • 32 Ей такива

    12 7 Отговор
    Слагат очила заради очна нехигиеничност и си мислят че от много четене.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 До автора на бълвоча

    58 58 Отговор
    "За справка припомням как приключиха предишните двама месии – Симеон Сакскобургготски и Бойко Борисов"
    Г-н писарушко да сравняваш и наричаш месии двамата е жалко. Да за такъв взеха Царя на времето. Върна си имотите и потъна в забрава. След него не остана нищо.
    След Борисов остава много... Друго е, че нямате очи да го покажете поради една или друга причина. Отидете направете снимки от Хемус да видят хората, какви огромни съоръжения са направени и на какъв сложен терен се строи. Но не ви отърва, че току виж загубите спонсорите си! Благодарение на неговото управление имаме Дунав мост 2 или и това забравихте? Няма смисъл да се изрежда.... И да не са безгрешни. Но е най-доброто, което сме имали от прехода досега!

    Коментиран от #50, #52, #118

  • 35 Не коментирай

    4 9 Отговор
    ТУКА Гледай в мамента Пр. Балотаж по евроком с Цв.Василев.
  • 36 Дааа

    54 13 Отговор
    Играта му е , че е шоумен , а не политик , умееше да забавлява зрителите , истински професионалист , бъзикаше се с политиците , с Иван Костов , с господин 10 % , с бате Бо, беше интересно, но в момента когато се сблъскваш с отговорност , да бъдеш от другата страна , става страшно ! Не е подготвен. Мое мнение ...

    Коментиран от #56

  • 37 Пешко

    23 11 Отговор
    Долна купена мисирка
  • 38 Не бе !!!

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "СТАЛИН":

    Не обиждай маалата !
  • 39 paul61

    33 33 Отговор
    Слави е председател на ИТН , реално от депутатите зависи много но защо председателя трябва да е депутат ? Нима депутатите на една партия няма да се съобразят с мнението на председателя си ? И пак да кажа на всички тук - най важното е да не се краде , спрем ли кражбите ще изправим България . В тази връзка Слави разкара всички за които има данни че се домогват до власта само за изгоди - ръката му е твърда и без да е депутат. Стане ли депутат много неща няма да вижда - човек никога не вижда нещата под носа си .

    Коментиран от #166

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Чичо

    13 17 Отговор
    А патреотите що се явяват без лидери??? Това е играта, не е властолюбив като бацо шкафа
  • 42 Доказан

    60 21 Отговор
    Няма игра, има шизофрения. И ако на следващите избори някой гласува за Слави значи онзи от БСП дето каза, че 80% от българите са дебили е напълно прав и трябва направо да го назначим за Премиер.

    Коментиран от #66

  • 43 Gen Gurko

    25 16 Отговор
    На автора направо да му предложят вип стая на 4-ти километър. Смешник сънуващ наяве и описващ бълнуваниците си в сайта Факти.
  • 44 Асан

    9 6 Отговор
    Играта е на гей парада 12 юни 😁🎃🇻🇳🚾
  • 45 Сър Алтън Джон

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    ...😁...играйте му е...😁... Тайсън кючек...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ха така

    49 10 Отговор
    Слави си даде партията на дпс,понеже те не могат по явен начин да управляват.след като удариха олигарсите,слави е в безтегловност.сега няма пари нито от пеевски нито от божков..обяснете си как слави получи много гласове от турция.всичко е лъжа и измама,а славена за нищо не става и умира от страх.кой го принуди и с какво го държат е много интересно.сигурно не може да обясни защо си държи парите в офшорни зони и не е платил 1 лв.данъци в българия.всички прости хора са обуначени от злоба и мъст и не могат да си обяснят такива прости неща

    Коментиран от #49, #98

  • 48 Аз Човек

    17 5 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Къде ще ходиш до тоалетна Божковист

    Коментиран от #97

  • 49 Аз Човек

    39 10 Отговор

    До коментар #47 от "Ха така":

    Слави и Дпс заедно гласуваха за безбройните секции в чужбина и сега ДПС се срещнаха с Ердоган благодарение на Слави е това са Новите Огромната Промяна
  • 50 Тиквучий

    19 30 Отговор

    До коментар #34 от "До автора на бълвоча":

    О неразумний, какво точно остана от вожда ти - магистрали в ремонти безкрайни, високи цени на ток и вода, газта гони брутални нива на цена на доставка, турски поток с руски подизпълнители, хъб на тефтер, че забравихме къде е Александруполис, протести по нула, лъжи, лъжи, лъжи = работа ?!? Ци.га.ни.те продължават да издевателстват по селата - мерки баце не взимаше. Митниците ни бяха донор - да уплътняват още 10 години течението в чекмеджетата. Прокуратурата - наши момчета, за поръчки са готови сега и веднага - все пак и те семейства хранят - за 10-20к + нашия съдия все ще измислят схема за Титаник за който има нужда...
    Бок.луци ааааааааааууууууут !

    Коментиран от #54, #57

  • 51 Мими

    27 20 Отговор
    Няма място за сравнение, нещо сте се объркали , мутра от СИК , някакво си конте уж цар и един човек който направил нещо съвсем сам иска промяна и търси качествени хора професионалисти които могат да вършат работа, нали някой трябва да ги открие, събере и убеди , ЕЙ това е работата на Слави , аз така го възприемам !!!!!!

    Коментиран от #65

  • 52 Аз Човек

    10 4 Отговор

    До коментар #34 от "До автора на бълвоча":

    Подкрепа за разумните мислещи българи недоумявам за другите Антита омраза злоба агресия разруха и незнам докъде ще доведе това
  • 53 ПРОСТО

    15 15 Отговор
    НЕ ХАРЕСВАМ ЕЛЕМЕНТАРНИЦИТЕ ОТ ИТН НО ЕДИН СЪВЕТ
    / ИТН НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА НО МЖЕ ДА КОНТРОЛИРА СЪС СИЛАТА НА ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ИМА ЯСНИ ПРИОРИТЕТИ ПОДРЕДЕНИ ПО ВАЖНОСТ И ПРИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕТО ИМ ДА ОТТЕГЛИ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА КОЕТО И ДА БИЛО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЧИЕ Е ТО
  • 54 Аз Човек

    37 23 Отговор

    До коментар #50 от "Тиквучий":

    Много работи се промениха от Борисов България започна да се развива започнаха строежи заплатите тръгнаха нагоре а Вие които сеете омраза клеветите викате крещите сега ще разберете откъде изгрява слънцето

    Коментиран от #58

  • 55 Дали от снимката...

    22 8 Отговор
    ...или наистина е такъв,ама нещо много втрещен, уплашен и нездравословен нещо ми се види да е бат Слави...?!
  • 56 Да ти кажа

    7 31 Отговор

    До коментар #36 от "Дааа":

    по подготвен човек ат Слави на да ли има.Когато работиш в едно предприятие повиче от 20 г. Няма как да не си подготвен.Чакаме резултати.Много е трудно наистина.

    Коментиран от #61

  • 57 ГЛУПАК

    20 9 Отговор

    До коментар #50 от "Тиквучий":

    ЗА ГАЗТА ПИТАЙ РАДЕВ И МАНОЛОВА БОКО ВЕЧЕ НЕ КРАДЕ ЗНАЧИ ИМА МНОГО ЗА ВСИЧКИ ИЛИ НЯМА ИЛИ КАК /ПО 1 МИЛЯРД НА ГОДИНА ЗНАЧИ ПО 100 МИЛИОНА НА МЕСЕЦ 2 МЕСЕЦА 200 МИЛИОНА АБЕ МАЯ КЪДЕ СА ПАРИТЕ /ДА НЕ СТАВА НОМЕРА КАТО ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ
  • 58 Аз Тиквучий

    5 19 Отговор

    До коментар #54 от "Аз Човек":

    Много работи се промениха след мен...! България започна да се развива започнаха строежи ,шкафчетата ми тръгнаха нагоре, а Вие които сеете омраза клеветите викате крещите сега ще разберете откъде изгрява слънцето
  • 59 Ъъъъхф

    13 7 Отговор
    Поредния драскач без дарик!
  • 60 Гост

    26 7 Отговор
    Видно е,че Слави Трифонов е болен и егото му не позволява да се яви на живо където и да е.
  • 61 !!!!!

    2 5 Отговор

    До коментар #56 от "Да ти кажа":

    Напълно съм съгласен !
  • 62 яко ни лъжат

    38 4 Отговор
    ИГРАТА НА САТАНИСТА Е В УГОДА НА ДПС И ДОГАНЯ. ФAКТИ МЪЛЧAТ КAТO МИCИРКИ... Aдвoкaт Тoдoр Кръcтeв: Кaрaдaйъ трябвa нeзaбaвнo дa бъдe aрecтувaн oщe нa грaницaтa при влизaнe в Бългaрия ."Cрeд дeклaрaциитe, кoитo e прaвил в Турция при cрeщaтa cи c Eрдoгaн и прaвитeлcтвoтo му, aкo cмe държaвa нa мяcтo, Муcтaфa Кaрaдaйъ трябвa нeзaбaвнo дa бъдe aрecтувaн oщe нa грaницaтa при влизaнe в Бългaрия
    Пoдoбнo брутaлнo пoгaзвaнe нa бългaрcкaтa Кoнcтитуция Бългaрия нe пoзнaвa, пoнe в близкoтo минaлo. Нe мoжe тaкa, нe мoжe. Дoри и c турcкo caмocъзнaниe тoвa e бългaрcки грaждaнин, нeщo пoвeчe - пoлитик и прeдceдaтeл нa пaрлaмeнтaрнo прeдcтaвeнa пaртия.
    Нe мoжe дa ce държиш cмeшнo и ceрвилнo и дa пocтaвяш в уcлугa ceбe cи и пaртиятa cи нa другa държaвa, кaктo и дa прaвиш дeклaрaции, кoитo дeнoнcирaт нa прaктикa Кoнcтитуциятa нa държaвaтa Бългaрия. Нe мoжe. Дa, aкo cмe държaвa нa мяcтo, Муcтaфaтa трябвa дa бъдe oкoвaн oщe щoм минe грaницaтa, или пoнe c шутoвe дa бъдe върнaт oбрaтнo".
    Пo врeмe нa триднeвнoтo cи пoceщeниe в Турция, ocвeн c прeдceдaтeля нa мeджлиca, Кaрaдaйъ рaзгoвaря c вaлиятa нa Oдрин, лидeритe нa 4-тe пoлитичecки cили, кaктo и c прeзидeнтa нa Турция Рeджeп Тaйип Eрдoгaн.

    Коментиран от #67

  • 63 Миндоф

    30 6 Отговор
    Дългия изплезен език,черепи и ковчези =това е чалга символа на
    бълг.заедно с .......африканси и тем подобни от джунглата.
    Гласувайте за май............ и след това ще живеете на клоните??????
  • 64 666

    34 6 Отговор
    Мястото на Сатаната чалгар е в Курило под топлите грижи на Д-р Гълъбова. 👿👿👿👿👿💀💀💀
  • 65 Мимо

    38 6 Отговор

    До коментар #51 от "Мими":

    Миме, Славчо го помним още от 90те.
    Единия се занимаваше с охранителен бизнес , другия го "спонсорираха" в телевизиите, а после им пееше на" уше", патриотични песни- "7, 8 и ще си паднала", "комбайнера, на, най на ...", " Едно Ферари с цвят червен" и т.н. Много е ограничено схващането , че Славчо е стоял на страна и останал "чист" коректив на политиците. Това е изключително незряло, та даже наивно
  • 66 Ти па кой

    2 4 Отговор

    До коментар #42 от "Доказан":

    си че толкова си се доказал.ОфОфФ от такива доказани като теб ми писна на П..... Тежка нощ.
  • 67 Тамбовски бандит

    20 4 Отговор

    До коментар #62 от "яко ни лъжат":

    Не само за ръководството на ДПС ! Трябва да се арестуват И другите путинофилски партии !
  • 68 МАЛКА пенсИЯ

    26 7 Отговор
    Играта му е като на марионетка,НАКЪДЕТО ГО НАСОЧАТ КУКЛОВОДИТЕ,НАТАМ ЗАВИВА.
  • 69 Изчегъртвачите

    30 9 Отговор
    Много ви се ще да изчегъртате герб. хвърляте неистови усилия, заели сте някаква чупка на най инелигентните, най можещите и т. н, но не можете до безкрай да заблуждавате под предтекста за някаква промяна. То и аз искам да стана световен шампион, но знам че това е дълъг път. И като си мечтаете все за изчегъртване да си знаете че за сегашните управляващи и за сателитите им ще има страшно срутване. Не може ти до преди дни да упрекваш Борисов че трябвало да се подпомогнат хората и бизнеса, бързо безвъзмездно заради кризата и само дни след като си взел цялата власт, да предлагаш подкрепа с най обикновени заеми и вместо пари за туроператори, да ги подкрепяш като пишеш есета за тях, не може най обикновен данъчен измамник да бъде наьначен за шеф на нап и още и още. Така че, до автора, изчегъртвай, но да знаеш че скоро ще има срутище. Колкото до славчо, шута на мафията, този пък изобщо не го отразявам, за мен такива хора не съществуват.
  • 70 Оня Горе

    25 8 Отговор
    На 55 Славчо е развалина - едвам ходи,ни види,ни чуе като хората. Поради що е така - негова си работа. Играта му може да е само една - да гледа да позакрепи още годинки живот. Всичко останало е Пунта Мара и да не се напня да не ядоса тоя Горе.
  • 71 фен

    3 8 Отговор
    62,да го арестуваме на границата,а после накъдя,ни армията ни армия,ни аеропланите,по реда си.А комшиите,без оръжие,ще ни сгащят.
  • 72 guest

    36 6 Отговор
    Във всеки случай Слави заблуди доста хора. Те определено не гласуваха за Тошко, както и за опцията Слави да участва само за облагите. Жалко за псевдо патриотизма и за пропиляните надежди за промяна.
  • 73 vin

    19 5 Отговор
    хванат ли управлението много от намеренията и щенията изчезват. Защо имам глупавот чуство, че нищо няма да се промени. Просто чекмеджета ще са на други. Прасчо ще бъде сменен с друг такъв... И какво от това.. Дървото пак накрая ще го ядем ние народа...
  • 74 Пенси

    13 4 Отговор
    Слаботелесна и дълговата драсканица. Среден /3/.
  • 75 Nostradamos

    5 27 Отговор
    Без да съм голям анализатор като ,,Афтура “ мисля че Слави дава силна заявка за премиерския пост , откъдето се носи най голямата отговорност.

    Коментиран от #82

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Е6ати клоуна

    13 4 Отговор
    Изезна тоа
  • 78 бай Даньо

    9 9 Отговор
    Пешо големи глупости си написал!? Добрата работа на Рашков!? Слави ще набута ГЕРБ и патриотите зорлем да управляват !? Защо ще свърши бутафорията като сме народ - бутафория, с пост соц. преход бутафория , с бизнес елит бутафория , с интелигенция бутафория , национални идеи бутафория ако нещо може да се оприличи на такова ...

    Коментиран от #104

  • 79 rumen

    22 9 Отговор

    До коментар #3 от "Николай":

    става дума за психиатрията--Слави там може да носи отговорност
  • 80 Чалгапитеци

    34 9 Отговор
    Съвсем закономерно големият балон с неопределим немито–зацапан цвят, наречен ИТН, вече почна да издишва с неприлични звуци още в началото на предизборната надпревара.

    Единственото вярно нещо в разтегляните от Славчо локуми е че такива като него наистина нямат място в Народното събрание. За съжаление това се отнася с още по-голяма сила и за неговите ортаци – като се започне от все още издирващата собствената си идентичност Ива Митева и си се стигне до крайно опростачения и нагъл африкански маймуняк Тошко.

    Това обаче, което изначално смотаната членска маса на ИТН барабар с всичките им още по-смотани фенове просто нямат капацитета да проумеят е, че наш Славчо вече успешно и подобаващо дискретно е харизал на благодатна аренда цялата партия ИТН на самодържеца Румен Радев за личните му политически нужди и амбиции. Разбира се, формално ИТН все така ще си има за фасаден лидер един или друг тошко африкански, но реалният властелин на ИТН от доста време вече заседава на Дондуков 2 и както всички виждаме, отсега работи ударно за цялостната реставрация на един модерен прокремълски червен властови режим в китната ни родина…

    Коментиран от #103

  • 81 А ТЕБ

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "МЪЛНИЯ":

    AC/DC ТЕ Е УДАРИЛ ПО ТУЛУПСКАТА КРАТУНА♌
  • 82 АКО СМЯТАШ ВЪНШЕН КЛОЗЕТ

    6 4 Отговор

    До коментар #75 от "Nostradamos":

    ЗА ПРЕМИЕРСКИ ПОСТ ,ПРАВ СИ⛲
  • 83 Димо

    13 8 Отговор
    Има и четвърто,и то е вие комунистически празноглавци да не умувате, че не ви се отдава, ама хич. И ако не беше Слави, сега нямаше да вирите нос, че именно той ви даде отново крилца, а с болшевиките си изцепки отново настроението ще е против вас. На следващите избори ще се до уверите в това. В България не виреят само тъпаци.
  • 84 Ало

    35 6 Отговор
    Факт е ,че Слави се крие.Кой човек се крие? Ами уплашения.Той изпълни една поръчка, но явно сега му възлагат и други, а той не е съгласен.А от много преструване на болен, може наистина да се разболее..Забравете, че ще се кандидатира за президент.По скоро се чуди как да се измъкне от кашата, която сам забърка
  • 85 Набора Ви

    13 3 Отговор

    До коментар #19 от "Гост от село":

    И Аз така,ама нещо не му вярвам! На времето му ползвах "парфюмът на Слави" и въобще не беше лош в кожена калъфка ,която се закача на колана,нооо това не значи , че му вярвам на Трифонов🙂,но в общи линии,то няма много на кой да имаш доверие,та поне да улучим и изберем този , който по малко ще краде народа и родината 😄
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Слави ли ви е упралявал някага?

    10 15 Отговор
    Каква е играта на Доган и Пеевски със специалното участие на БУЦИ е въпроса. Чалгар си е ама знаеме че има много, много по лошо и това са досегащните управници. На Слави не съм ни най малко фен ама стига му ядахте това.
  • 88 ежко

    11 15 Отговор
    Оооо Здравков.Мерси,че ни отвори очите.Явно мълчанието на Слави те кара да пощръклееш и тогава собствения ти ум те вкарва в такива филми,че няма как да е по-зле.Отклонението от нормата -ако си лидер на партия то задължително трябва да си депутат,а ако спеяелиш изботите то задължително трябва да си Министър председател мира не ви дава,като,че подобна развръзка е задължителна и описана в Библията /да речем/.
    Едно е ясно за Слави -каквото казва го прави и не си хвърля думите на вятъра.С което повечето политици не могат да се похвалят.Ама изобщо не могат.
  • 89 Хаха

    14 21 Отговор

    До коментар #5 от "Николай":

    Еиий много сте завистливи! Слави ви удари в земята ,всички така наречени политици.Истината е само една и тя е, че без НЕ политикът Слави ,грабежа щеше да продължи.Спрете да се напъвате да го пришивате към турската партия,че ще се наложи да си смените памперсите.Между другото,преди изборите пишехте,че е патерица на статуквото,а то кво стана? Не ви е проблема Трифонов,сами сте си виновни,че не можете да накарате хората да ви вярват,просто не сте кадърни , колкото него.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 олеле

    18 7 Отговор
    славиту щЕл да става президентин, даже обещал да маане обЕците
    ми обеците на задника да си ги сложи, и едно перденце да метне, че с тия турски избирателни секции няма да може да си вдига гащите
    а Фърчилото е толко тъпо, че нито вятъра усеща, нито може да лети
    айде, отлитайте и двамата, нЕма да липсвате. земете и баце, врътнете една тройка
  • 92 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    26 5 Отговор
    – Каква е играта на Слави Трифонов?
    - Кючек естествено
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Ван дер Любе

    14 15 Отговор
    Ако Слави чувства, че не е за политик, по-добре да не става такъв. Що се отнася до отговорност - това е относително понятие. Борисов, който непрекъснато се кълнеше, че ще поеме отговорността, да не би да е направил нещо? Само злини за България. Слави, направи достатъчно - даде старт на промяната. От други ще зависи да я завършват.
  • 97 Приятел

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "Аз Човек":

    Остави го да седи там, а аз ще разпъвам на женка му вагината и ще раздухва кларинета !
  • 98 Колкото

    3 22 Отговор

    До коментар #47 от "Ха така":

    и минуси да се сложат на тази платена детска простотия, ще са малко! Докато подлеците като Копейкин, Божков, Иванов, Нимова и Борисов плащат за детска простотия, то ще е ясно, че по достойна партия от ИТН няма! Е затова ще има много да се напъвате, а Слави ще си печели изборите с лекота! Достойнство, с подлост не се бори! 😃
  • 99 няма нужда

    6 16 Отговор
    Радев да стане президент
  • 100 Subaru STI

    6 18 Отговор
    Страх тресе кочината! Съд и затвор за бандита Борисов!
  • 101 Мунчо

    11 2 Отговор
    В тази статия не разбрах какво означава "политически инженер" и кои е политическият инженер в България. Ако е действащият политик, защото в момента има един единствен действащ политик в лицето на президента, а другите са политици, но не са действащи, авторът би следвало да го посочи. Иначе "политически инженер" е точно толкова ефектно и празно, колкото и "политически патолог, психиатър, ортопед, барман, сервитьор, готвач, ватман, агроном, тракторист, комбайнер" ИТН (И Така Нататък).
  • 102 дългия

    4 12 Отговор
    Отказа на Слави да бъде премиер означава едно, че бъдещият премиер вече е известен и според мен той е Стефан Янев!
  • 103 Onq s konq

    2 11 Отговор

    До коментар #80 от "Чалгапитеци":

    Да живей Бойко. И ти ли имаш негови непрани долни гащи? Голем кеф е да ги душа от времи на времи
  • 104 незнайко

    5 2 Отговор

    До коментар #78 от "бай Даньо":

    По някаква случайност ли, номера на поста Ви съвпада с чалга мисленето Ви ? Тоест и Вие не мислите какво пишете .
  • 105 beast

    16 4 Отговор
    Слави Трифонов - ГОЛА ВОДА !
  • 106 Бай той

    11 1 Отговор
    Слави си играйка по ръба на бръснача. Неговата, председател на 45-тото народно събрание по Нова- "Аз не говоря политически.... "
  • 107 Чочо

    11 2 Отговор
    Българина все чака някой да го оправи.Иска да живее като германеца,обаче девиза му е от соца,кога ще дойде понеделника,че да отида на работа да си почина.Сега ще чакаме Слави да на оправи,той ще оправи себе си,както и останалите покрай него.някой да говори за народа,всеки вика нашата партия.
  • 108 раш

    9 5 Отговор
    Такава е физиономията на човек, извършил много тежко престъпление!

    Коментиран от #123

  • 109 Те на него

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "МЪЛНИЯ":

    това са му джобните, така че и да са му ги откраднали едва ли е усетил , така че инфарктът се отлага!
  • 110 Боце

    12 4 Отговор
    Играта е, че го е страх да поема отговорност.Искаше да бъде златен пръст и да изнудва другите субекти в парламента, но поредния месия гръмна, като сапунен мехур. Да се управлява държава не е шоу?!
  • 111 Хей! Тъпи Герберуги! А и други п******и!

    8 15 Отговор
    ИТН ще УПРАВЛЯВА! А БИБИТКО ЗАБАВЛЯВА!
    Ама сте голяма ПЛЯВА!
  • 112 активиран

    14 2 Отговор
    Тез мангизи ще му излязат от аналния изход Държат го на каишка активиран и го вадят като панаирджийска мечка и след това го прибират
  • 113 Гербавите нискочели мижитурки

    4 10 Отговор
    Вият, храчат,грачат,крякат,скимтят,Писукат,
    лаят,Квичат, НО НЕ МОГАТ да ни СПРАТ !
    Му ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!
  • 114 Има Такъв Народ е първа сила !

    8 14 Отговор
    Какво го чака Гроб ! Мале мила !!!
    Изчегъртване Изчегъртване Изчегъртване
  • 115 Го4о

    12 7 Отговор
    Мюрето на Радев не можа да победи на 04.04 и сега се е "отвързало" гъските които се навъртат ще намалеят рязко! Ще остане само една Африканска.
  • 116 Стърчипишчо

    5 13 Отговор
    Кой сега е номер едно ?!
    Има Такъв Народ печели с 42% !!!
  • 117 Слави Трифонов пак ги ошашави !

    4 9 Отговор
    Ще си управлява и с Бибитко забавлява !
  • 118 Ммммм даааа

    6 9 Отговор

    До коментар #34 от "До автора на бълвоча":

    Много зле си облъчен от пропагандата на тиквената партия. Ти карал ли си по новите му пътища? Май не си. Всички друсат. Това ако се случеше в Германия, още щяха да ги преасфалтират за сметка на изпълнителя. Ама тук скатаваме пари от материали, които сме изписали като вложени и ги даряваме на главатаря. С парите, които откраднаха за тези 10 - 11 години, можехме да направим магистрали по трасетата на всички първостепенни пътища, че и по някои второстепенни. Облъчен си лошо. Онези от Хирошима и Нагасаки са били щастливци в сравнение с теб.

    Коментиран от #125

  • 119 Няма игра

    8 2 Отговор
    Просто Слави има здравословни проблеми и се налага да се съсредоточи върху лечението си.
  • 120 ЦЕЦО

    4 10 Отговор
    ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ БОЙКО Е МНОГО ТЪП !
  • 121 Тошко

    7 2 Отговор
    Образ на идиот (на снимката) и спирам да чета

    Коментиран от #122

  • 122 Лъжеш Тошка

    5 2 Отговор

    До коментар #121 от "Тошко":

    Прочел си статията! Аз като видя статия със снимка на БиБи нито я чета, нито я коментирам.
  • 123 Темида

    4 1 Отговор

    До коментар #108 от "раш":

    Физиономията на човека не означава нищо за него. Затова аз съм с превръзка на очите, да не се влияя от физиономии, дрехи, бижута и тем подобни.
  • 124 xxxx

    10 1 Отговор
    Поведението на Трифонов било обида за ИЗБИРАТЕЛИТЕ му!
    Че те заслужават да бъдат обидени, но едва ли биха схванали обида.

    Коментиран от #126

  • 125 YYY

    12 5 Отговор

    До коментар #118 от "Ммммм даааа":

    Ами като не ви харесват новите пътища ГЕРБ, карайте по старите, дето БКП ги строи!
  • 126 Хей

    12 2 Отговор

    До коментар #124 от "xxxx":

    Те изкарват отказа му да поеме отговорност за "достойно поведение". Тея верно се оказаха хумористично-музикално предаване и нищо друго...
  • 127 Оракул

    11 1 Отговор
    Играта на Славчу е да се прави на Делфийския оракул - да каканиже,да дава акъл и да наоди манУ. Това може да се прави и от бюро и няма нужда да са мъчи да ходи,а всичко което трябва да каже му се казва в слушалката или на екрана пред него.
  • 128 КОМУНИСТА

    11 1 Отговор
    И ТОЯ ДЖЕНДЪР АКО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ......ВТАСАМЕ Я.АБСОЛЮТЕН ПРОСТАК.ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ.МАЙКО МИЛА,МАЙКО МИЛА.НЕ НАРОД,А МЪРША.
  • 129 СЕВЕРОЗАПАДА

    8 2 Отговор
    ТОЯ НЯМА МЯСТО НА ЗЕМЯТА, А КАМО ЛИ В ПАРЛАМЕНТА. А ИНАЧЕ ИГРАТА МУ Е КАТО "ГАНКИНОТО". ПЪТНИК Е ЗАВАЛИЯТА, НО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЗАЩОТО НЯМА ПИПЕ.
  • 130 Таня

    9 2 Отговор
    ПРАВИ СЕ НА ИНТЕРЕСЕН ,Е НЕ Е !Играта му е доста посна и просташка
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Ани

    1 6 Отговор
    Всеки има право на мнение. Слави никога не искал да бъде политик, но обстоятелствата го принудиха да направи партия. Сега го изкавате некадърник и се опитвате да го разпънете на кръст, защото иска промяна.Чалгар,селяндур,цървул и какъв ли още не, но това което може го прави добре и изкарва пари и то много пари, а вие пишете до 3000г. каквото си искате.
  • 133 ЯЗЪК ЗА НАС

    5 7 Отговор
    ИЗГУБИХМЕ БЕЗВЪЗВРАТНО 20 ГОДИНИ С ТОЯ КРАДЕЦ БОЙКО - ТОВА Е ИСТИНАТА ! ЗАТЪНАХМЕ КАКТО НИКОЙ ДРУГ !
  • 134 Факти

    6 2 Отговор
    Да си оправи бизнеса това му е играта да не мислите че за друго става дума.Законите да си оправи за рекламите и излъчванията в телевизииката му защото как ще плаща на тези хорица там където дрънкат глупости и свирни.
    Защо не започнаха с македонския проблем който се оказа доста голям.
    Мисля че по важно е да си оправиш проблемите със съседите пък после твойте.
  • 135 ха ха

    8 1 Отговор
    " Днес самият той призна, че мястото му не е в Парламента", - разбира се, така е, момчето е по-скоро за Карлуково...
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 СЛАВЧО

    6 2 Отговор
    ТОШКО ПРИЧЕСКАТА ОТ СЕЛО ДЖИНОТ Я-СКО Е С ОГРОМЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ОПИТ. ХИ ХИ ХИ. СУБСИДИЙКИТЕ НИ Е ЦЕЛТА БАЛЪЦИИИ.
  • 138 Минувач

    5 0 Отговор
    Играта му е както се казва :"Каквото сам си направиш никой неможе да ти го направи!"
  • 139 НАРКОС

    6 1 Отговор
    АКО МУ НАПРАВЯТ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА, КАК НА НАРКОЗАВИСИМ НАРКОМАН И ХОРАТА МУ ИМ СЕ РАЗРЕШАВА ДА МАНИПОЛИРА НАРОДА. ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАТ В КЛИННИКИ ТАЯ ИЗМЕТ.
  • 140 Роската

    6 1 Отговор
    Славчо не беше подготвен за толкова сериозна подкрепа и толкова сериозна отговорност. Българският народ се хвана за него като удавник за сламка. Живият живот го плясна по челото и той усъзна накъде отиват нещата. Сега му се иска да е сивият кардинал в стил доганчето. Също така си мискя, че Слави има много здравословни проблеми и физически и ментални ( да е жив и здрав ) и това го тормози и съсипва. Най-лошото в момента е, че за който и да гласуваме, все ще е батак. Искрено се тревожа и ми гадно от думите на турският лакей карадайъ, тоя е си е чист терорист и много ме е яд, че никой не му обръща внимание. Това увеличение на секциите в чужбинаще ни съсипе и Слави е един от виновците, че това се прие !
  • 141 АУУУУУ

    4 0 Отговор
    ЧЕСТИТО ОЩЕ 300 МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ ПЪТУВАТ ЗА ТУРЦИЯ, ДОГАН ЩЕ ГО ЧЕРПИ ВЕЧЕРИ В САРАИТЕ,, ГОЛЕМИЯТ,, БЪЛГАРИН СЛАВЧО КУХАТА КРАТУНА.
  • 142 баба Пена

    3 0 Отговор
    Играта на Славчо е Тайсън кючек.
  • 143 Патерица на гепи и дпс сте чалгари...

    2 1 Отговор
    Това го знаех и не съм помислил да гласувам за вас на 4 апр......сега само луди може да ви подкрепят...!!!
  • 144 номад

    4 3 Отговор
    славуца е позор оставка съд и затвор ууууу
  • 145 Слави потвърди,че е страхлив комплексар!

    4 3 Отговор
    ИЗЛЪГА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА , ТОВА Е НЕДОСТОЙНО ОТ КЪДЕТО И ДА БЪДЕ ПОГЛЕДНАТО !
  • 146 3223223233

    4 2 Отговор
    Птиченцето явно хвръкна от рамото му. Мисля че си изтърва шанса да направи нещо.Просто е страхливец или по точно се надцени и сега се огъва.Маината му. Лаладжии много ще цъфне друг.
  • 147 4883

    3 1 Отговор
    Славчо си остана просто селянче от с.Учин дол!Пише се на тарикат но....СИ ТРИЕ ЗАДНИКА С КРАЯ НА РИЗАТА!!Е ИДВА КАТО НА ФИЛМА"Тя танцува само едно лято"!Какви депутати могат да излязат от неговите колеги по съдба:ТОШКО АФРИКАНСКИ,СЦЕНАРИСТИТЕ,ПОЛУГОЛИТЕ МАДАМИ,И ДРУГА ПАПЛАЧ НАВЪРТАЩА СЕ ОКОЛО НЕГО!!МИ ЧОВЕКА СИ Е БОЛЕН!!ОТВСЯКЪДЕ И ОТ ВСИЧКО!!НАЙ МНОГО ОТ МЕГАЛОМАНИЯ!ДА!ПЪРВОНАЧАЛНО ШОУТО МЕ БЕШЕ НАЙ ГЛЕДАЕМОТО ,НО....СЛЕД ТОВА СПАДАШЕ РЕЙТИНГА МУ ПОСТОЯННО И СЕГА Е ЕДНО ПОСРЕДСТВЕНО НИЩО!!ЧУДНО МИ Е ЗАЩО НА ВРЕМЕТО СТЕФАН САВОВ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НЕ ГО ВКАРА В ЗАТВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕТО НА "АВАРИЯТА В КОЗЛОДУЙ"?Следователно е бил полезен на някой,но той трябва да каже на кого!!А аз се сещам само за ВАСИЛ ИЛИЕВ!!Питам и отговор не искам:ЗАЩО СЛЕД КАТО СЕ ПИШЕ НА ТАКЪВ ДЕМОКРАТ НЕГОВОТО РОДНО СЕЛО ВСЕ ОЩЕ НОСИ ИМЕТО НА УБИТ ПАРТИЗАНИН!!!ЯВНО ИЛИ МУ Е РОД ИЛИ СЛАВЧО Е СТРАХЛИВЕЦ ОТ КЛАСА,КОЙТО ЗА 30 ГОДИНИ НЕ ПОВДИГНА ТОЗИ ВЪПРОС ЗА ПРЕИМЕНУВАНЕ НА "РОДНОТО МУ МЯСТО"!ТАМ У ДОЛА!!ТОЯ ЗАДРЪСТЕНЯК НЕ СТАВА И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ КАМО ЛИ ЗА ПОЛИТИК!!ДА СЕ МАХА И ДА ВЪРВИ.....НАЛИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ?
  • 148 миро

    3 0 Отговор
    между две дози получава проблясъци
  • 149 Провинцията

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Не че нещо":

    Братле аз в моя град проблем с детските градини нямам
    Нали се сещаш, че всичките милиони за каквото и да било то, не трябва да причисляваш към проблемите на столицата
    София не България, изборите са за българите, а те са навсякъде
    Не само в София, да съм ясен
  • 150 трее ново

    1 1 Отговор
    кунституция- чалгария за слави и фатмашка за льотчика!
  • 151 Каква е играта

    1 2 Отговор
    на Слави Трифонов - женски синоним!
  • 152 В такт

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Много":

    7/8, а суверена Бог да му прости, че първо вота си даде ... сега следва и .. г...з@
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Бабо Коларова!! СЛАВИ СИ ИГРАЕ

    2 3 Отговор
    Неговата игра, а вас ви Бъзика, НЕ намира за необходимо да споделя с теб и подобни Лози!! Обръща ви на скарата, на бавен огън, да не "Прегорите"!! И за това Ревете, не знаете, какви саму Намеренията!!! Правилно постъпва, на такива, като вас не трябва да се отделя време!!!
  • 155 Влад

    1 1 Отговор
    Такааа, да видим кой е авторът на трази високо морална оценка направена от висотата на нищонеможенето на автора.
    Петър Здравков
    е димпломиран бакалавър ''Маркетинг'' от Университета за национално и световно стопанство в София.Възможно най-некачественото и доказано корумпирано учебно заведение, което ,който не го е започнал не го е завършил, обикновенно чрез копуване на изпити. През 2016г. той започва професионалната си кариера в сферата на застраховането, в частност в една от най-големите компании в тази сфера.Значи започва да се слага на мутрите. Той обаче бързо разбира, че това не е неговото поприще и се преориентира към медийната сфера.С други думи, бързо са разбрали че неможе да продае дори близалка на бебе и са го изрители от работа. През септември 2017 г. започва работа в телевизионното предаване ''Господари на ефира'' като редактор, а през следващата 2018 г. продължава работата си като редактор-координатор до момента, в който предаването не е свалено от телевизионния ефир. Халваджиян ,както и Слави досгта свалиха стандарта при персонала. През април 2019 г. започва работа за Факти.бг. Всеки комплексиран от собствената си некадърност но с мания за интелектуална висота става журналист. То затова и сме на 112 място в тази сфера.
  • 156 Бай Ганьо мишока

    0 1 Отговор
    Играта му е на котка и мишка, но в ролята на мишка е той
  • 157 tj j tjt

    0 1 Отговор
    неможе да ходи сам как да стане депутат ?
  • 158 Аз Негодника

    1 1 Отговор
    КРАЛЯ АБДИКИРА...ПРЕДИ ДА БЪДЕ КОРОНЯСАН...ЧАЛГАРСКА МУ РАБОТА...ИМА ТАКЪВ НАРОД...НО НЯМА ТАКЪВ ЛИДЕР...САМО ПО СЕБЕ СИ,ТЕЗИ МУ ДЕЙСТВИЯ ГОВОРЯТ ЗА ПРОГРАМИРАНИЯ КРАТКИЯ ЖИВОТ НА ПАРТИЯТА ТРУПА НА ГОЛЕМИЯ СЛОН.КОЙТО ЩЕ ХРАНИ СЪЮЗА КОСТОВ. БСП И ДПС...Карадая отиде при Ердоган да дава обяснения, защо кара турците да гласувата за ИТН...Президента пък го играе обиден,но застана за повече секции в Турция...Да има и за Чалга и Кючек.
  • 159 И Т Н Los Ángeles California

    2 2 Отговор
    Слави мачкай Удри Удри Мачкай Удри
    По гербавите нискочели плужеци
  • 160 Бий ГРОБ по главата ! Бий,Бий,Бий !!!

    2 1 Отговор
    Само от това разбират !!!
  • 161 kkk

    0 0 Отговор
    амин
  • 162 Хе хе

    1 0 Отговор
    като че ли е сложна играта. екзистенциалната несъвместимост на хем ми се иска, хем не ми стиска.
  • 163 пешо

    2 1 Отговор
    ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА И Е РЕДНО ТОЗИ ШУТ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА И ДА ПРИЗНАЕ,ЧЕ Е НЕИЗЛИЧИМО БОЛЕН В МНОГО НАПРЕДНАЛА ФАЗА НА МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА .ТОВА Е ПОЧТЕНО И РЕДНО И НЯМА ЗАЩО ДА ПРОДЪЛЖАВА С ТОЗИ ФАРС.
  • 164 ЦарВул

    1 0 Отговор
    Някой от коментиращите тук говори за попове,дами аса и т.н.глупости!Славчо е едно селянче от Учин дол/сега ТОДОРОВО КРЪСТЕНО НА УБИТ ПАРТИЗАНИН И СЪЩИЯТ СЛАВЧО 30 ГОДИНИ НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТА ДА ГО ПРЕКРЪСТИ/!!Най лесно е в ТВ-ауто кю,слушалките в ушите,бележника с написаното от други хора и т.н екстри,но сега дойде време ТИ САМ,САМИЧЪК ДА СЕ ИЗХОЖДАШ И ДА ИМАШ МНЕНИЕ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ!БЕЗ ОНИЯ ДЖАДЖИ ОТ ТВ СЛАВЧО Е "ГОЛА ВОДА И КАЛ ПО ВРАТА"!МОЖЕ И ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ,НО НЕ ТОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА,А ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЗАЩОТО ИМА И УМ И ИНТЕЛЕКТ И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА УПРАВЛЕНЕЦ ,А НЕ ПРОСТО ЕДИН ЧАЛГАР КАТО УЧИНДОЛСКИЯ МЕСИЯ!ТОЙ И ЗАТОВА БЯГА И СЕ ПАЗИ ОТ ПАРЛАМЕНТ И ПОЛИТИКА КАТО "ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН"!Е ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ МУ! А ИМА И ДРУГО:ДА КАЖЕ КАК И ПО К,ЪВ НАЧИН СТАНА МИЛИОНЕР И К,ВА РАБОТА ИМАШЕ С ЪНДЪРГРАУНДА И ПО СПЕЦИАЛНО С ВАСИЛ И ГЕОРГИ ИЛИЕВИ?КАК СЕ СТРОЯТ ПАЛАТИ ЗА МИЛИОНИ?И КАКВА Е ДАНЪЧНАТА МУ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРИДОБИТИ ДОХОДИ?НА ВСИЧКИ ТЕЗИ,А И ДРУГИ ВЪПРОСИ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ТОЗИ "УЧИНДОЛСКИ ИСУС"!!!
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Здрав разум

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "paul61":

    Представителната демокрация означава, че делегираш политическите си права на избрания от теб. Ако гласуваш за някого той задължително трябва да те представлява и да носи отговорност:пред теб, конституцията, наказателния кодекс и тн. Ако Славчо остани само председател по какво ще се различава от Доган? А палячовците му? Как стана така, че най-претенциозните,, демократи,, се оказаха еднолични диктатори?