Last news in Fakti

17 Юни, 2021 20:30 10 387 114

ГЕРБ - това е Борисов. Затова обновлението е невъзможно

  • бойко борисов-
  • герб-
  • политика-
  • обновление-
  • предсрочни избори-
  • избори

Бойко Борисов прави опит за обновяване на ГЕРБ. Или поне се опитва да го внуши. Но обновлението на ГЕРБ е невъзможно. Защото ГЕРБ - това е Борисов. А самият той няма как да се обнови.

ГЕРБ - това е Борисов. Затова обновлението е невъзможно - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Доскорошният премиер Бойко Борисов прави опит за обновяване на ГЕРБ. Или поне се опитва да го внуши. В поредица от включвания във Фейсбук той показа как общува с хора от младежката организация и изслушва техните идеи за промяна.

На среща през май с националния и столичния предизборен щаб, както и с младежи, които ще намерят място в листите, Борисов заяви, че срещите са го направили оптимист за партията. "Не съм очаквал, че имаме толкова силна подрастваща смяна от толкова грамотни, умни, красиви и отговорни млади хора", каза той. И добави, че ГЕРБ могат да направят "една много добра амалгама" от уменията на доказани министри и енергията на младите, чиито сила и амбиции да се канализират в полза на обществото.

На всички досегашни избори Борисов анонсираше промяна в листите на ГЕРБ, но обикновено тя беше козметична. Сега е по-голяма, както показват тези примери: в листите в Благоевград за изборите на 11 юли се повтарят едва половината от 22 имена; в столичния 25-и район, където Борисов традиционно е водач, само 19 от общо 28 имена са същите като в листата от пролетта; а в Пловдив-град листата е обновена на около 40%.

Обновление, но не съвсем

Разбира се, обновлението в листите не значи, че парламентът ще се напълни с нови "гербери". На изборите през пролетта Борисов вкара четирима души от 25-и МИР. По всяка вероятност няма да са повече и на предстоящия вот. Първите четирима сега са самият Борисов, Христо Гаджев, Анна Александрова и Лъчезар Иванов - все добре познати муцуни. Младите кадри са по правило на по-задни места.

Място в листите не са намерили знакови имена за управлението на ГЕРБ - например Вежди Рашидов, който дълги години се кандидатираше от Пловдив. В листите не е и дългогодишният депутат Пламен Тачев, който водеше в Плевен, както и бившият член на ръководството на ГЕРБ Пламен Нунев. В Русе Нунев е заменен от 21-годишния Георги Кръстев - и то не само в листата, но и като областен координатор. Кръстев още учи право в Русенския университет.

Няма я и досегашната правосъдна министърка Десислава Ахладова, която се върна на съдийското си място. А бившата екоминистърка Ивелина Василева не е в бургаската листа, където води новият “гербер” Любен Дилов-син.

Още през пролетта извън борда останаха знакови имена като бившия финансов министър Владислав Горанов и шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова.

Поредният опит на Борисов да се "изчисти"

Бойко Борисов заема премиерския пост в продължение на 9 години 10 месеца и 14 дни. По-малко от месец му оставаше да задмине Станко Тодоров, прекарал най-дълго време на този пост. Важен елемент от успешната му досега стратегията за оцеляване беше да се отървава от министри и длъжностни лица и така да пренасочва общественото недоволство. За тези близо десет години, през които Борисов управлява начело на три правителства, бяха извършени 28 министерски промени. Подмяната на голяма част от кандидат-депутатските листи е продължение на тази стратегия.

“Когато корабът потъва, плъховете първи го напускат” - това е другата хипотеза, обясняваща отсъствието на верни на Борисов депутати, които бяха готови да извършат законодателни чудеса, за да изпълнят повелята му.

Обновяването на листите е поредният опит на Борисов да се "изчисти" от негативите, които му носи управлението. Но обновлението на ГЕРБ е невъзможно. Защото ГЕРБ - това е Борисов. А самият той няма как да се обнови. Дори бившият му заместник Цветан Цветанов си мислеше, че Борисов не може без него, след като именно той изгради структурите на партията. Но видяхме, че се е заблуждавал.

ГЕРБ без Борисов ще свърши като НДСВ

Според сондажите ГЕРБ по всяка вероятност все пак ще бъдат първа сила в парламента. А това ще превърне партията във фактор при създаването на следващия кабинет. Има хипотеза, че ГЕРБ може да участват в управлението на страната, ако Борисов се оттегли. Но това е малко вероятно. Борисов знае, че ако не държи лостовете на властта, няма бъдеще. Това се видя от разкритията на служебния кабинет, които показаха колко дълбоко е завзета държавата от Борисов и кръговете му. А и ГЕРБ без Борисов бързо ще замине в небитието, както стана с НДСВ без Сакскобургготски.

Автор: Георги А. Ангелов


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ ВЪРВИ НАДОЛУ! !😂

    153 15 Отговор
    С 200!!!

    Коментиран от #20, #41, #71

  • 2 Плюс-минус

    141 14 Отговор
    Чао, ББ!
    По-точно СБОГОМ!

    Коментиран от #57

  • 3 Каравелов

    25 81 Отговор
    Точно така, време е ИТН и ДПС да ни управляват!!!

    Коментиран от #34

  • 4 Гостенин

    70 14 Отговор
    Дай им малко пара от шкафчето да те обичат като ти е важно
  • 5 РЪМПЕЗИ

    106 10 Отговор
    ЧУДНО МИ Е ЗАЩО ОЩЕ БАРЦЕЛОНСКИ НЕ Е НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ...НАПРАВО СЪМ ИЗУМЕН...
  • 6 Последния Софиянец

    102 10 Отговор
    ГРОБ е ОПГ с главатар Бойко Борисов.Скоро ще му връчат черния знак.

    Коментиран от #37

  • 7 ТИКВАТА Е ТИКВА

    92 9 Отговор
    И Боко ще си остане мутра до ГРОБ!
  • 8 Даааа

    19 110 Отговор
    Едно е ясно, а то е.... На 11.07 вечерта ГЕРБ отново ще е победител, напук на всички злобари, които се надяват на нещо повече от "достойна загуба"..... Знам, че ще ги боли доста, но това са фактите!!! Последните 10 години българина живее доста по-добре и който твърди обратното, значи е неспособен да направи живота си по-добър.... Чрез работа, а не с далавери.... Хайде честита победа(отново и за пореден път)... 😂😂😂

    Коментиран от #21, #33, #45, #95, #104

  • 9 ТОРКВЕМАДА

    43 3 Отговор
    буклук д0лен
  • 10 ГЕРБ е

    51 4 Отговор
    задкулисието, а Бойко Борисов е само върха на айсберга - видимата част.
  • 11 КОЛЮ ГОРСКИЯ

    31 2 Отговор
    йоцаааа, не се разсейвай ,върши си работата
  • 12 Последния Софиянец

    51 7 Отговор
    Бойко да влиза в затвора, че ми писна да ме проветяват от БАБХ.

    Коментиран от #89

  • 13 Nostradamus

    63 5 Отговор
    През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени.
    Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Оперативни Програми няма да могат да я спасят.
    Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов:
    „ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА „
    Благодаря Ви Българи за правилния избор !
  • 14 Кифла от 10ст

    49 7 Отговор
    БГ кифлите припадат по него. Възможни бъдещи калинки са.
  • 15 5555

    8 56 Отговор
    Вие си гледайте другарастите. Борисов ние пак ще си го изберем🤪

    Коментиран от #30

  • 16 ЛеЛеееее

    12 53 Отговор
    Как ли ще ревете, когато Борисов пак спечели на изборите :))))

    Коментиран от #61

  • 17 5544

    50 6 Отговор
    Където се пипне по Министерства,Агенции,Митници,Болници-НАВСЯКЪДЕ КРАЖБИ,КОРУПЦИЯ,ДАЛАВЕРИ И КОМИСИОННИ!!! БОРИСОВ,НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ??? НА 11.07.21 ЩЕ ТИ "ОБНОВИМ" ПАРТИЯ ГЕРБ!
  • 18 Видин

    39 2 Отговор
    Лош човек,друго немога да кажа.
  • 19 Блез Паскал

    57 6 Отговор
    Разликата между Радев и Крадеца борисоФФ е:
    Един вагон книги прочетени от Радев и,
    Един вагон с пари, откраднати от Мутрата борисофф !!

    Коментиран от #63

  • 20 ГЕРБ ПАК ЩЕ Е НА ВЪРХА

    8 50 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ ВЪРВИ НАДОЛУ! !😂":

    И ЩЕ ВИ ПОМЕТЕ КОМУНДЕТАТА С 200!

    Коментиран от #58, #99

  • 21 Няма значение

    37 5 Отговор

    До коментар #8 от "Даааа":

    Абе, човек, ти сигурен ли си, че си добре с главата? Да не си нещо я изкопчия, я фадромаджия, я багерист и ако не е великият ти Борисов, няма как да изкараш 5 лв.?

    Коментиран от #49, #51

  • 22 Nona

    56 8 Отговор
    Бoриcoв e пaтoлoгичeн Лъжeц, Крaдeц и Прecтъпник.
    Тoвa e бoлecтнo cъcтoяниe.
    Тoй дoри вeчe Нe мoжe дa рaзличи Иcтинaтa oт Лъжaтa !
    Тoй e eдинcтвeният в cвeтa Ocъдeн зa Лъжa прeмиeр !
    Cрaм зa Бългaрия,
    Cрaм зa EC, Cрaм зa Cвeтa !!!
  • 23 Хаха

    6 37 Отговор
    И на 11 юли първи.Да ви е кофти на лаячите
  • 24 Мутрата

    40 6 Отговор
    Борисов отива в затвора.
  • 25 Клоунът

    36 4 Отговор
    Бако Бойко, лакомията те съсипа, съсипа и бизнеса на много фамилии.. Пеевски, Божков, Ангелов и. Ефбет и. Сега имаш много ухажори по цял свят С простотията си напълни тумбагото и на гладните американци, които освече блокират и конфискуват наред. Дон Цеци Василев те е поздравил от Белград, най умения от шайката. А мишо бирате ти е теглило една от оня свят... ПИЙ една Карнобат ска исе обяснява пот килията на Ветко.
  • 26 Знаете ли защо е винаги пред вас лаячите

    6 41 Отговор
    Защото от вас нищо не става,освен да лаете.Лайте си.Купетата лаят,кервана си върви.
  • 27 Лаячи къде е мая ма

    5 34 Отговор
    Нещо Магнитски й угаси преводите май и я изнемА

    Коментиран от #46

  • 28 СЕВДА

    39 5 Отговор
    Ето го МИРИЗЛИВОТО, КРАДЛИВО, ЛЪЖЛИВОТО И ПРОСТОТО КУЧЕ БОРИСОВ! КУЧЕ ЗАТВОЛНИК СИ.
  • 29 Последния Софиянец

    3 34 Отговор
    Ще гласувам за Бойко срещу 50€
  • 30 Тиквата

    31 2 Отговор

    До коментар #15 от "5555":

    е престъпник.
  • 31 Гост

    38 4 Отговор
    Какво обновление ще прави тоя крадльо? Бута некви наивни млодоци напред и ги кара да лъжат, мажат, крадат! Ай бегай...

    Коментиран от #38

  • 32 Свети Петър

    32 4 Отговор
    Подготвил съм специален. КАЗАН В АДА за господин Борисов, ценител на кюлчета та, Казана е от чисто злато!
  • 33 Неее...

    23 2 Отговор

    До коментар #8 от "Даааа":

    Май ракията тази вечер ти е дошла в повечко...😉😛😂?!
  • 34 Счупи тъпомера

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Каравелов":

    Т@пак
  • 35 БПЦ

    24 4 Отговор
    Боко,Започвай да се кръстиш,пали свещи,нареждай и целувай Икони...на 11.07.21 ГЕРБ ДА ИМА 10-15 ДЕПУТАТА!!! ЗА МЕН СИ ПОЕЛ ПО ПЪТЯ НА НДСВ...
  • 36 ИТН Пловдив

    26 3 Отговор
    В Пловдив Обновяване няма. Тотев е начело на листата. Само това е индикатор че няма никакво обновяване. Сложил четвърти Пенчо Малинов и то защото ГЕОРГ ОТ СОФИЯ го е препоръчал на Бойко. Пенчо Малинов е два мандата съветник от ГЕРБ. Така че какво обновяване. В партия ГЕРБ в Пловдив няма никаква промяна, Тотев. Областен координатор неговите придворни районни кметове и районни ръководители на партията Костадин Димитров, Иван Стоянов Митко Колев, Радослава Ташков Спартак Николов. Къде има обновяване в Пловдив? С две думи никъде. За това ГЕРБ в Пловдив ще. Се провали окончателно. А може би и Тотев това иска.... а и явно и Бойко щом остави Тотев за координатор а и в централния комитет на партията го включи. С тези действия Бойко наля много гласове на ИТН. НИЕ от ИТН в Пловдив ти благодарим Бойко е остави Тотев лидер и че го сложи втори в листата, с това много ни помагаш да победим ГЕРБ в пловдив
  • 37 😂😂😂

    3 22 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Ти внимавай Бойко да не ти прати от африканците 😂 с черните тояги 😂😂😂

    Коментиран от #40, #47

  • 38 Чудя се...?!

    31 3 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Що за задръстени млади хора има,все още да вярват на Боко Тиквунов Чекмеджеков...?!Всеки ден,да не кажа,-всеки час служебното правителство изважда нови и нови кирливи ризи на управлението на ГЕРБ...!То не бяха далавери с язовири,магистрали,в спорта,в културата,в ДАНС,прокуратура,в енергетиката...!Навсякъде където бутнеш-все смърди на фрапиращи гербаджийски далавери и схеми за ограбване на България...!При това положение Не разбирам...Вие младежи,овце ли сте,или умни и перспективни хора...

    Коментиран от #54

  • 39 абе

    19 3 Отговор
    Бацито секи път е нов , щот не знае кво е говорил предишния път и ка го налучква незнам , но все общо немат.
  • 40 Ами то наистина....

    21 3 Отговор

    До коментар #37 от "😂😂😂":

    ...Вие от ГЕРБ като мутрите-само за бой и тояги говорите...!Нима всички сте възпитани в стил-ММА-бойци...- без мозък,с много мускули за бой...?!
  • 41 Мутренска

    22 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ ВЪРВИ НАДОЛУ! !😂":

    Работа, бойко няма да спре да се излага докато не стигне до положението на тоталитарния вожд Т. Живков.. той си мисли че е майтап.. на голо не бива хи

    Коментиран от #53

  • 42 Васил

    18 1 Отговор
    Това да не би да е Windows или Android че да се обнови това е диктатор а всички са еднакви самоцел власт на всяка цена.
  • 43 Софиянецо

    20 3 Отговор
    ГЕРБ постепенно изчезва необратимо като НДСВ, но това ще е с по-бавно темпо, защото те са навсякъде в държавната и общинската администрация.
  • 44 11.07.2021 ГЕРБ ПОБЕДА

    4 23 Отговор
    И БОЙКО ПАК ЩЕ ПОДКАРА ДЖИПКАТА НАПУК НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ

    Коментиран от #48, #74

  • 45 Точно казано!

    5 18 Отговор

    До коментар #8 от "Даааа":

    Много им се иска на някои да омаскарят Бойко,но няма да им се получи.Чудя се как си мислите,че Бойко Борисов след 20 години във властта,ще е толкова глупав,че чак пък да го вкарат в затвора...Ама май глупави са някои други хора,които вярват на празни обещания.Даже и нищо да не им обещават,пак са доволни.Ами чакайте да дойдат на власт и гледайте как ще ви"изпързалят по нанадолнище"

    Коментиран от #59

  • 46 Счупи тъпомера

    14 3 Отговор

    До коментар #27 от "Лаячи къде е мая ма":

    Тиквата ви изчезна.
  • 47 Така

    10 0 Отговор

    До коментар #37 от "😂😂😂":

    Ли правите да в. И.. А
  • 48 Пдрс

    11 2 Отговор

    До коментар #44 от "11.07.2021 ГЕРБ ПОБЕДА":

    Нщстн
  • 49 Виж ся...!

    16 3 Отговор

    До коментар #21 от "Няма значение":

    Тоя дето се пеняви,защищавайки смешно на амбразурата Буци е явно оня мужик,на който Боко му подари сакото....😉😂😆!
  • 50 20001

    17 5 Отговор
    Борисов е един долнопробен диктатор, който открадна парите на
    60 000 Българи от лихвоточките и още какво му можа! Борисов съсипа храната на Българският народ, месо, хляб, мляко, варива и всичко до което можеше да се допре и да му се отдаде да краде! Борисов само бай Ставри и ЦСЗ могат да го променят!
  • 51 Даааа

    7 12 Отговор

    До коментар #21 от "Няма значение":

    Ха, ха, ха.... Ти сигурно си някой "учен" от БАН и чакаш на "въшливата" си заплата за да си платиш разсрочените задължения... От 15 години сам съм си шеф и бачкам здраво! За това ти казвам, че българина живее доста по-добре, защото имам пряко наблюдение!!! А за такива като теб, който и да е на власт все ще са му виновни управляващите.... Работа му е майката, а не висене по цял ден в "офисчето" да мине времето и да дойде заплатката...Търтеи сте повечето, ама така сте възпитани... "тати носи, мама меси.... 😂😂😂
  • 52 ГОРСКИ

    14 2 Отговор
    Вълкът козината си мени но нрава никога,комунизма го е научил да лъже и краде!!!!!!
  • 53 МАЙТАПА НА

    15 1 Отговор

    До коментар #41 от "Мутренска":

    ГОЛ ГЬЗ СИ Е ЧИСТО @€Б@НЕ..ХА ХА 🤣
  • 54 Ку-ку

    7 10 Отговор

    До коментар #38 от "Чудя се...?!":

    Е кво се чудиш?! А колко от младите са гласували за Славуца?! Да не мислиш.,че тия са много умни...?! 😂😂😂

    Коментиран от #60, #64

  • 55 Българи

    15 5 Отговор
    ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЛКО ХОРА ВСЕ ОЩЕ ПОДДЪРЖАТ ТУК ГЕРБ И БОКО....ЯКО ПАЧКИ ОТ ШКАФА Е ПОЧНАЛ ДА РАЗДАВА ТУЛУПА. ОЩЕ МАЛКО МУ ОСТАВА ДО 11.07.21

    Коментиран от #105

  • 56 Пенди

    13 1 Отговор
    Като не може да се обнови да земе да надуе дудука.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 А бе охлюв...?!

    17 2 Отговор

    До коментар #45 от "Точно казано!":

    Та той Буци сам се е омаскарил до уши в собствените си ла*на...!Където и да бутнеш-смърди на гербаджийски далавери и кражби...!!!Трябва да си хептен изкукуригал да гласуваш за тези гербаджийски мафиоти...!!!

    Коментиран от #80

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Счупи тъпомера

    13 2 Отговор

    До коментар #16 от "ЛеЛеееее":

    В последния месец, реването идваше точно от тиквата и калинките :)
  • 62 Значи път на младите, защо не

    5 13 Отговор
    Защо не си гледате любимата партия БСП, че вече и те се чудят на кой свят са😂.И добре, че Радев им назначи в служебния кабинет от техните муцуни, и ги вкара през задния вход.Иначе още щяха да се облизват като куче пред касапница😂😂😂
    Борисов и да управлява и да не управлява, искате или не, влиза в историята не само, че най-дълго, но и най-качествено управлявал политик.Всеки ден този който има очи може да види построеното и обновеното.А тези мантри, че бил мутра, тиква, обслужват само вашият електорат по Иво Христов 80 -те процента😂😂😂
  • 63 И няколко

    3 9 Отговор

    До коментар #19 от "Блез Паскал":

    Торби с 💰💰💰💰💶💶🍾за фигурчо

    Коментиран от #78

  • 64 По-добре гласувай...

    5 10 Отговор

    До коментар #54 от "Ку-ку":

    ...За Славуца,отколкото за Буца...!!!
  • 65 Недоумение

    13 2 Отговор
    за това недоразумение, без срам, без достойнство, без чест. Навсякъде и отвсякъде се хили и позира като холивудска /онова с петте букви/. Консерва да отвориш и отвътре ще изскочи пак тоя измислен генерал.
  • 66 МГЕРБ КУКУ

    14 5 Отговор
    МЛАДЕЖИТЕ НА ГЕРБ СА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ БОКЛУЦИ И ТО ПЛАТЕНИ ЗА СЛУЧАЯ - 20 ЛЕВА НА ЧОВЕК ! ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ !

    Коментиран от #69

  • 67 ТИКВА

    11 3 Отговор
    КЪСНО Е БОЙКО ДА ИЗЛЪЖЕШ ВЕЧЕ НЯКОЙ , КОЙ СИ КУПУВА ХЛАДИЛНИК В СИБИР БЕ ТЪПАК ?
  • 68 МОЧКО

    9 2 Отговор
    БОЙКО ИСКА ДА ПРОДАВА КРАСТАВИЦИ НА КРАСТАВИЧАРИ И ПЕЧКИ В АФРИКА !

    Коментиран от #70

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Бай-Ставри

    10 3 Отговор

    До коментар #68 от "МОЧКО":

    След 11 юли Буци ще продава краставици и печки на двора в ЦСЗ...
  • 71 Мдаааа

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ ВЪРВИ НАДОЛУ! !😂":

    Същински Т. Живков толкова прост, горкия тъпомер..... А тези дето се сннимат с него са жалка картинка ......Никога не бих се снимал до такова създание....
  • 72 Джипко Бибитков

    12 3 Отговор
    Долу ГЕРБ
  • 73 Ку-ку

    10 2 Отговор

    До коментар #60 от "11 юли":

    А, бе приятел вземи и прочети "биографията" на Христо Иванов и тогава ще разбереш доооста неща! Много неща сте ги забравили.... Дори и гладните години и режима на тока... 😂😂😂

    Коментиран от #76

  • 74 Правилно!

    11 3 Отговор

    До коментар #44 от "11.07.2021 ГЕРБ ПОБЕДА":

    Комуниста-Боко след11 юли пак ще подкара жипката- ,обаче с еднопосочен билет до ЦСЗ...!!!
  • 75 Шон Пен

    8 2 Отговор
    Аз ще гласувам за ИТН на 11/07
  • 76 Ами да де?!

    13 4 Отговор

    До коментар #73 от "Ку-ку":

    Четем биографията и на Другаря Бойко Методиев Борисов...!Там пише- Член на майката партия-БКП!Най-доверен човек-предан бодигард на първият комунист на държавата-Другаря Тодор Живков...!Завършил Комунистическата Милиционерска школа в Симеоново- специалност- Пожарникар...!Изобщо- дърта Комуняга от класа...!!!
  • 77 оптимист

    0 1 Отговор
    Авторе, след срещата между Байдън и Путин, политическата атмосфера в света вече не е тая, която беше! Освен това, какво да обновяваме, при такива социално-икономически резултати? Най много да придобрим нещо!
  • 78 А в действителност...

    4 7 Отговор

    До коментар #63 от "И няколко":

    ...,,Фигурчо" изчегъртва всеки ден по някой и друг Герберски Фигурчо ,смучкал с години Българският народ на държавна заплатка...😉😆😂!
  • 79 МОШЕНИК

    10 1 Отговор
    БОЙКОО НА ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ КАТО ТЕБЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА , А КРАДЦИТЕ ВЕЧЕ ГИ Е СТРАХ ДА СЕ СНИМАТ С ТЕБ ! СТАВА ОПАСНО ЗА ТЯХ !
  • 80 Чудя се

    1 8 Отговор

    До коментар #59 от "А бе охлюв...?!":

    Дали си вярваш или някой ти плаща да пишеш простотии.Нали,ако имаха доказателства,досега да са ги показали.Размахват някакви листчета и говорят.На теб ще ти хареса ли да те "изгорят на клада" без съд и присъда.Ама като си получите Тошко Йорданов,да не си "гризете лактите"

    Коментиран от #83, #110

  • 81 3те водки

    9 2 Отговор
    Ако УБО-НСО е снабдявала БОКо с "МатаХиари"-ханъми за харема му, дали не са снабдява и П.К.П. караЦура с "ДжеймсБондовци"-евнуси?!
  • 82 Мда

    3 1 Отговор
    Обновлението на герб е с лидер - Дани Митов, факт. Борисов е аут.
  • 83 Ох Мамин Сладък...

    9 1 Отговор

    До коментар #80 от "Чудя се":

    ...,ох чистият ми и неопетненият ми той ...,ох ,,жертвата" ми тя...,която е снимана от небезизвестната ....Мата-Хари...ще бъде изгорена на клада...😭😭😭?!
  • 84 Герб гепи борисофф

    10 1 Отговор
    Е най голямото зло, сполетяло България в цялата хилядолетна история. Отиват на бунището като НДСВ царя ще ви оправя за 800 дни, Яне Янев, обединени патриоти ИДИОТИ. Само, че този път България иска справедливост, а тя е лицето Бойко Борисов, Делян Пеевски, Ахмет Доган, Иван Гешев и техните съюзници да бъдат арестувани и осъдени за грабежите и ракети над Нормалните хора!!! Изчертаване до основи!!!!
  • 85 yordan

    4 0 Отговор
    МИСИРКИТЕ СЕ РАЗДВИЖИХА ЗАЕДНО С АВТОРА НА
  • 86 Електра

    3 6 Отговор
    Друго си е да се снимаш до Кауня, Славуца, Имкаса, Костинбродската шафрантия, старата Мома Дончева, опулените Ян Бибиткян, Гн.ома и Купона...
  • 87 Електра

    5 4 Отговор
    Друго си е да се снимаш до Кауня, Славуца, Импекса, Костинбродската шафрантия, старата Мома Дончева, опулените Ян Бибиткян, Ян Минеткян, Гнома и Купона...

    Коментиран от #88, #90

  • 88 А бе тъпчо...?!

    8 1 Отговор

    До коментар #87 от "Електра":

    Остроумничиш...,НО излагацията на Буци,сниман пльоснат в компанията на чекмеджета с евра и кюлчета е Грандиозна...!Колкото и Гешефтатурата да замита под килима скандала си е скандал...!!!
  • 89 Ами да

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Пак някоя хлебарка се е оплакала ,че е недохранена
  • 90 блаблабла

    5 1 Отговор

    До коментар #87 от "Електра":

    иди да те гушне аможе и да те ръгне и теб знам ли кво ще стане
  • 91 Давам 1000 евро

    6 0 Отговор
    За стълб който ще издържи няколко гробаджии. Ще платя и крематориума след това .
  • 92 Hoho Boho

    4 2 Отговор
    Гроп, Бирисоф, Гешеф - това е минало.

    Бъдещето е:

    Борисиф - 30 години в затвора;
    Гешеф - 30 години в затвора,

    ...а Гроп нямат бъдеще.
  • 93 народна мъдрост

    2 3 Отговор
    Гладна кокошка - просо сънува.
    Това вероятно е някой от мокрите сънища на Грозното Ленче
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 електорална 1

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Даааа":

    Стой та гледай!
  • 96 Мдааа

    3 2 Отговор
    Борисов вече не може да лъже "старите", затова се насочи към "младите". Ако вие не познавате млади гербери отвратени от "политиката" на този човек - аз познавам... и то не малко.
  • 97 .......

    1 2 Отговор
    ПОТЪВАНЕ ,ДЕГРАДИРАНЕ СЛЕДВА
  • 98 Gowo

    6 2 Отговор
    ГРАБ няма да завърши като НДСВ.Защото лидера им ще завърши пътя си при Бай Ставри.Което значи и карай на ГРАБ
  • 99 Един

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ ПАК ЩЕ Е НА ВЪРХА":

    Дааа , явно и ти си имаш чекмедженче и се облажаваш покрай гербаджиите!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ШАЛТЕТО

    2 2 Отговор
    Искам си Мендето и Горанчето - едни истински партийци!
  • 104 ШАЛТЕТО

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Даааа":

    ....и да целунеш булката от мен!
  • 105 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Българи":

    Само един е и е за лудница.Познавам го добре.
  • 106 Тредстоун

    3 2 Отговор
    Виждам че ГЕРБ и Бойко Борисов продължават да са фаворити в празните ви пъпеши , драсканиците които четем в клюкарника са на 90% изпразнени от смисъл , както и лопането на другите платени балалайки. Колкото и да се пънете в калянето на ГЕРБ , само ще станете смешни , по смешни от колкото сте по принцип. Славчовците явно гледат надмено на суверенна и не го удостояват с присъствието си , декоративна България са проект на няколко олигарха , за пчеличката и другите които пърхат в бандата на мутрите няма смисъл да се хабя да ги коментирам , труфели. Калинките -еднодневки на фатмака са като латерни , събрани от кол и въже кой от кой по голям некадърник да не говорим че сред тях има и откровено измамници , тия ли ще осигурят честния вот , смешници , платени копейкаджии.

    Коментиран от #108

  • 107 леле

    1 0 Отговор
    21-годишния Георги Кръстев - още учи право в Русенския университет. КАЛИНКИ ама с капацитет....
  • 108 Цитат

    3 1 Отговор

    До коментар #106 от "Тредстоун":

    На говедото ние му плащаме проститутките ,ние ще го и свалим.Плевнелиев - ти ли си бе?
  • 109 Матей

    0 0 Отговор
    Ами така е защото,герб е ФЮРЕРСКА ПАРТИЯ.Германските фондации и американските служби не можаха да намерят по-голям бабаджАн и да го изтъпанят като Джаба Хътянина,да изгради една образцова мафиотска власт.Временното му отпадане от върховната власт американците го уредиха,за да го направят по-отстъпчив и да склони за коалиционно правителство с Дългуча и дпс,с патриотарите ако се насурнат н НС.
  • 110 Питек

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "Чудя се":

    Ти сериозно ли! Какви доказателства искаш ти, като каскетурата е негова! Айде стига лакърдии, че балъците измрЕха.
  • 111 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    А може ли бай Ганьо да се промени ? Той е и ще си остане същия простак , мегаломан и циник !
  • 112 възпитаник

    3 0 Отговор
    ЗАТВОР ЗА МУТРАТА ГЕРБЕРСКА
  • 113 Психо Доктор

    0 0 Отговор
    Значи ГЕРБ умирга, а Бойко и бойковистите в паделата до животно.Тоест всеки проект финишира когато се изчерпи.
  • 114 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    И АЗ ТАКА СИ МИСЛЕХ ДО СЕГА : ЗАГЛАВИЕТО Е СБЪРКАНО .
    ТРЯБВАШЕ ДА Е : " КРАДЕЦЪТ НА ДЖАНКИ " .