13 552 164

Арман Бабикян за ФАКТИ: За Борисов и Маринов разходката по анцуг е връщане в младостта. Очаквам да сложат и ланци

„Остава да посочат кои са мутрите. Вероятно в Харвард отглеждат мутри, за разлика от в Спортното училище“, каза Бабикян

Арман Бабикян за ФАКТИ: За Борисов и Маринов разходката по анцуг е връщане в младостта. Очаквам да сложат и ланци
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Разходка сред красивата природа на Вазовата екопътека избра бившият министър-председател Бойко Борисов за вчерашния неделен ден. Борисов беше придружен от бившия главен секретар на МВР, а след това министър на вътрешните работи, Младен Маринов, който е водач на листата на ГЕРБ-СДС за София област. Именно в тази област се намира и Вазовата екопътека – започва от гара Бов и приключва в село Заселе. На мероприятието присъстваше също и бившият министър на туризма Николина Ангелкова, която е областен координатор на ГЕРБ за София област.

Срещата на Борисов беше с председатели на ГЕРБ-Младежи, с които той се снима пред водопада Скакля (екопътеката минава близо до водопада). Бившият премиер подари и няколко издания на Библията, които останаха в Къщичка за книги, поставена на края на екопътеката при село Заселе. Борисов и свитата му бяха небрежно облечени със спортни екипчета (анцузи), Ангелкова се разходи по клинче. Бившият премиер беше наметнал "елегантно" и синя грейка. Събитието беше в контекста на предизборната кампания за парламентарния вот на 11 юни. ГЕРБ-Младежи вървяха след Борисов като след Месията. След това го гледаха захласнато, докато произнасяше пламенна реч пред водопада. Авторова позиция – мероприятието може да се приеме и като новото раздаване на кебапчета. Ако не политическа класа, то поне елементарна политическа култура липсва и в двете.

За коментар на въпросните събития от ФАКТИ се свързахме с водача на листите на „Изправи се! Мутри вън!“ в 24 МИР София и 4 МИР Велико Търново Арман Бабикян от позицията му както на професионален политически пиар, така и на политик.

„Аз лично приемам разходката по анцузи и за г-н Маринов, и за г-н Борисов като връщане към младостта. Тези хора са тръгнали с анцузи, тези хора упражняваха властта си по анцузи в известен период от тяхната кариера, така че явно търсят някакъв рефреш. Очаквам да сложат и ланци по вратовете си“, каза Арман Бабикян.

На въпроса дали една сериозна партия може да има такава предизборна кампания, той отговори: „Могат да правят всичко. Очевидно в ГЕРБ се опитват да продават млад образ. В техния случай обаче има голямо объркване на политическата възраст на ГЕРБ и физиологичната възраст на хората, с които са обградени. ГЕРБ е партията, управлявала 1/3 от Прехода на България и насадила изключително злокобен модел на управление. В случая употребата на младостта като парцал за избърсване на физиономии е малко непочтено“.

„Има много какво да бършат от времето на властта си“, допълни той.

По време на разходката вчера Борисов заяви, че мутри са били назначени навсякъде. Арман Бабикян коментира и това изказване: „Остава да посочат кои са мутрите. Вероятно в Харвард отглеждат мутри, за разлика от в Спортното училище“.

Универсален начин за правене на предизборна кампания според Арман Бабикян няма. „Всяка политическа сила или коалиция има своя стратегия, за да стигне до своите избиратели. Няма универсална рецепта“, каза той. „Обиколките и срещите лице в лице определено са един от инструментите, които имаме в нашата кампания“, допълни той.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 142 гласа.

Свързани новини

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 БУЦИ

  150 34 Отговор
  Може да е пияница, ама това беше добро!

  Коментиран от #8

 • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 6 Този коментар е премахнат от модератор.


 • 7 Барбарян

  145 32 Отговор
  Бой по чутората на гепи пачки банкянските

  Коментиран от #93

 • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 9 Професор

  70 267 Отговор
  Каквото и да говорят комунистите народа е с Бойко Борисов! И Бойко ще спечели изборите и ще управлява! Амин!

  Коментиран от #24, #25, #38, #100, #150

 • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 11 Бацо

  195 26 Отговор
  Другия път на разходка с мажо и маргините

  Коментиран от #144

 • 12 Браво

  185 58 Отговор
  Бабикян, да изметем корумпираните ГЕРБ и Бойко Методиев Борисов веднъж завинаги от България!! №8 !!
 • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 14 Арменския Поп

  78 157 Отговор
  Барбикяне ходи да продаваш лимонада и дъвки Политиката не е за теб

  Коментиран от #141

 • 15 Българин

  74 194 Отговор
  Бабикян дето влачеше ковчези и замеряше герба с яйца, този го направиха министър на културата - ГАВРА!!!!! Кредитния милионер Спецов, шеф на данъчното - ГВАРА!!! Много ще има да търсим БОЙКО, жалкото е, че няма кой да поеме нещата вместо него, некадърници безброй... дай боже Бойко да се върне, че само чакаха да го махнат и вдигнаха и тока и газта и всичко... Хайде да ви видя сега пред кого ще се жалвате и кой ще ви защити, преди ревнете и Бойко тича да оправя нещата!!! Не може да си ниско интелигентен и да искаш да живееш добре, жалко е, че тези хора бъркаха живота и на останалите!!!

  Коментиран от #17, #37, #114, #154

 • 16 Светослав

  59 128 Отговор
  Поне са чисти и спретнати. Ти беше с омазани дънки, тениска и миришеше на пот! Сигурно костюмчето е държавно облекло, защото докато стачкуваше и пари за кафе нямаше

  Коментиран от #55

 • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 18 Предлагам

  44 145 Отговор

  До коментар #8 от "ФАКТ Е":

  Два нови национални празника първият 18 юни рожденият ден на господин Борисов и вторият 11 юли датата на която Той ще спечели изборите
 • 19 ЧОЧО

  31 9 Отговор
  Стига сте се драчили като квартални клюкари.
 • 20 Бабик Арманян(по прякор Скъсаното)

  30 69 Отговор
  Абе искам и аз да крада с чувала!!!!!!
 • 21 ПСР

  115 26 Отговор
  Интересна беше вчерашната гледка от разходката.Ако навремето имаше звания за артистите-"заслужил или народен",то ББ направо си е международен,за "Оскар".Изрече поредната доза мастити неистини,прояви поредното негово си чуство за хумор,Маринов беше трайно прегърнал двама млади членове,попиваха всички в захлас и с отворени усти,вождовата мъдрост...идилия под водопада,един вид.Готино.И крими сюжет беше вмъкнат...
 • 22 смерш

  57 15 Отговор

  До коментар #8 от "ФАКТ Е":

  Очевидно на Берлинския конгрес не е учредена днешна България,а е разпокъсана населената предимно с етнически Българи ,просъществувала за кратко като СанСтефанска Блгария ,територия! Не се увличайте в преклонението пред запада и католицизма -те не са ни приятели!

  Коментиран от #32

 • 23 1235

  76 29 Отговор
  Борисов е високо комуне скрило се зад фасадата на демократ
 • 24 Да ама не

  112 36 Отговор

  До коментар #9 от "Професор":

  Ще спечели Бойко, ама друг път! При машинното гласуване няма "мъртви души" и "коригирани! протоколи! Борисов ще се кръсти, дано прескочи 4%! Както сочат всички независими социологически проучвания!

  Коментиран от #139

 • 25 Боооооже опази

  85 21 Отговор

  До коментар #9 от "Професор":

  Бетон по 400 лева кубика саниране по 220 ,лева квадрата..нееееееее мерсииииии..м
 • 26 1235

  61 23 Отговор
  Борисов е бившо комуне скрило се зад фасадата на демократ
 • 27 Отговор

  51 12 Отговор

  До коментар #17 от "сила":

  Ще те опиша без да те познавам, а ти сам си отговори дали отговаряш на профила: Имаш ниско образование, най-много средно, имаш ниско платена работа, като за неквалифициран работник. Всяка вечер сядаш да пиеш, бира, ракия, псуваш всички, те са ти виновни, че никога не си учил, не си се развивал, не си направил кариера и не си постигнал нищо. Сам си вреден за себе си и за близките ти, но ти е трудно да разбереш, че трябва да започнеш да се развиваш за да успееш.
 • 28 иван иванов

  34 49 Отговор
  Това ни е министъра на културата . Абе вие добре ли сте господин Президент ?

  Коментиран от #35

 • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 30 хахаха

  60 20 Отговор
  Мутренка работа по анцузи.

  Коментиран от #162

 • 31 Явор

  42 74 Отговор
  Бабикян, забрави ли как като клошар клечеше за 50лв. от Божков и носеше ковчег на протестите. Бабикян ти си срам за човешкия род!

  Коментиран от #58

 • 32 ФАКТ Е

  15 40 Отговор

  До коментар #22 от "смерш":

  13-ти ЮЛИ- Ден на учредяване на днешна България на Берлинския конгрес-1878г. В Сан Стефано само е сключено примирие между Руската и Османската империя! Берлинският конгрес е свикан именно заради безсрочната окупация на българските земи под името РУСКА БАЛКАНСКА ДУНАВСКА ГУБЕРНИЯ! Разпокъсването е наложено от Русия, за да има плацдарм към проливите! Етническите граници на България са определени На Цариградската посланическа конференция, но Русия ги саботира, като след това оттегля подписът си! За ограмотяване, препоръчвам ти да прочетеш КОЙ от Захари Стоянов. Бил е Председател на НС!

  Коментиран от #34, #44, #48

 • 33 ВДЪБЕНИ

  51 13 Отговор
  НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ОПРАСКА ТИЯ МУТРИ ?

  Коментиран от #39

 • 34 Чел съм

  34 4 Отговор

  До коментар #32 от "ФАКТ Е":

  Три пъти пълните записки на Захари Стоянов. Въпреки определено антируските настроения които той прокарва тук-там из записките никъде не е твърдял подобни неща

  Коментиран от #43

 • 35 Хаха хаха ха

  23 41 Отговор

  До коментар #28 от "иван иванов":

  Всеки министър на културата, след Веждито, да ге, е слаба ракия!
 • 36 Тото

  47 6 Отговор
  Какъв умствен капацитет събран на едно място. АйКю до АйКю. Общо около 30
 • 37 смерш

  54 15 Отговор

  До коментар #15 от "Българин":

  Та относно ниската интелигентност-нито Бабикян е министър на куртурата,нито Спецов е кредитен милионер,за последния има лесно проверяема поднесена като "достоверна"информация за евентуално данъчно нарушение! Като се има предвид,че основния информатор е ренегата от няколко партийни формирования Биков......................................
 • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 39 💰💰💰💶💶💶🍾

  24 43 Отговор

  До коментар #33 от "ВДЪБЕНИ":

  Бибикянчо иска да е пак министърче с запата10, 000 заедно с 🐷🐷🐷🐷копанката му. Но знаят, че са под 4%борбата за власт е жестока 💶💶🍾

  Коментиран от #49

 • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 42 555555

  1 2 Отговор
  Хахаха бухахаха
 • 43 ФАКТ Е

  21 12 Отговор

  До коментар #34 от "Чел съм":

  Лъжеш! КОЙ? "Кой въстана срещу нашето свещено дело - съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навля¬зат в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българския княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата сре¬щу неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна? Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на него¬вата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Слив¬ница?" "Кой поду¬чи пичовите и вагабонтите да вдигат бунтове в Бургас, Сливен, Силистра и Русе, да леят кръв и въвеждат анархия, щото по тоя начин да се отвори път за чужда окупация? Кой унизи и се поди¬гра с България като й препоръчваше за княз един развратен черкезин - Мингрели? Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните власти, в това число и В. Н. Събра-ние, за незаконни с единствена цел, да се продължи още в Бълга¬рия безредицата, да се отчая и омаломощи българският народ и да каже: „Дойдете и ни спасете” - Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, христи¬янската и великата Русия, с която
 • 44 смерш

  22 3 Отговор

  До коментар #32 от "ФАКТ Е":

  Безсмислено е да коментирам тази компилация от свободно интерпретирани факти и откровени неистини-ФАКТ е ,че на този конгрес не е учредена както вече казах днешна България! Нещо да си чувал за И.Румелия?

  Коментиран от #57, #69

 • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 46 пфуууй

  38 21 Отговор
  Мдааа ами те мутрите едно време ходеха по анцузи и ланци, бивши спортисти, борчета. Та на тоз наистина само ланците му липсват. Явно има носталгия към младостта си тоз Боко Тиквоча.

  Коментиран от #52

 • 47 Колю

  24 35 Отговор
  Марш на скапания арменец
 • 48 Нерде

  14 7 Отговор

  До коментар #32 от "ФАКТ Е":

  Бабикян нерде трети март

  Коментиран от #53

 • 49 а как

  30 13 Отговор

  До коментар #39 от "💰💰💰💶💶💶🍾":

  А ти какво искаш Тиквата да управлява и милиони да изтичат в незнайно чии джобове на приближени нему.
 • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 51 Зайко Байко многознайко

  46 14 Отговор
  Таэи сбирка на правителството в оставка можем да я наречем,"Малоумните монолоэи на Банкянската Мутра", ще ви иэвадят эъбките и ще ви турят в эатвора, крадци нЬиедни! Няма да эабравя 2009 когато виждахме светлина и надежда в тунела, иэбрахме го и аэ гласувах эа него сега се срамувам и посипвам главата си с пепел! Беше си въэторжен скок от трън та на глог! Помня още обещанията му и Цецо Гуменката, че ще вкарат Дръндарския иб#ик в эатвора и ще раэрушат сараите му! Гледам и фъфлека Любен Дилов - син и той се присламчи към лакеите му, баща му се обръща в гроба си от срам и гняв! Всички други са си свикнали и седят кротко като овце, эаведени на эаколение! Неэнам колко дълго ще му бъдат верни? Иэ чата чета хвалебствени дитирамби эа мутрата, но това са писания на хора които имат IQ по-малък от номера на обувките, които носят!
 • 52 100pera

  27 13 Отговор

  До коментар #46 от "пфуууй":

  :))) Хубаво е че си припомни младите години, щото колелото се завъртя и ще го "върне" в един период, който едва ли си спомня с умиление - времето прекарано в чешки затвор. Само дето сега ще е доста по-продължително. И то не в такива "луксозни" условия, а при строгия, но справедлив Бай Ставри...
 • 53 ФАКТ Е

  3 14 Отговор

  До коментар #48 от "Нерде":

  Нерде е неправилно! Правилното е НЕРЕДЕ! Между мен и тебе очевидно има два вагона книги...

  Коментиран от #56

 • 54 Абе

  20 5 Отговор
  Бабикянец, можеш ли да си представиш 23,8 процента от населението или близо 1 660 000 души изпитват сериозни финансови затруднения. Това е една София бе, братле !
 • 55 обратното

  33 6 Отговор

  До коментар #16 от "Светослав":

  Независимо колко му струва анцуга и тениската му изглеждаше като клошар. Човекът прави дрехата, не обратното. Този винаги има вид на нечистоплътник. Особено пък шарените му чорапки на райета. Вероятно някой от прайда страшно му е завидял.
 • 56 И във всеки

  10 4 Отговор

  До коментар #53 от "ФАКТ Е":

  Вагон по една страница от книга

  Коментиран от #59

 • 57 ФАКТ Е

  9 12 Отговор

  До коментар #44 от "смерш":

  Чичко Гугъл всичко знае! Смешен си! Все още минаваш при червените бабички, но внуците им вече ти се смеят! Честно казано...

  Коментиран от #65

 • 58 щом не си

  22 5 Отговор

  До коментар #31 от "Явор":

  разбрал какво олицетворяваше този ковчег, значи толкова ти е пипето! Ай, разкарай се!
 • 59 ФАКТ Е

  5 4 Отговор

  До коментар #56 от "И във всеки":

  Развесели ме. Благодаря ти!

  Коментиран от #66

 • 60 Коментатор

  17 6 Отговор

  До коментар #50 от "ФАКТ Е":

  То бива бива свободни съчинения но чак пък толкова Австро-унгария подкокороса Сърбия Дани нападне Александър Батенберг провеждаше немска политика и затова беше свален от власт Бунтовете на офицерите бяха точно против тази негова политика излишно е да говоря повече само ще спомена името на героя от Сливница Капитан Олимпи Панов. То бива бива свободни съчинения но всяко нещо си има граници
 • 61 Здрав дух в здраво тяло

  10 13 Отговор
  Бабикян се подиграва на бедната спортна младеж на България която при соца имаше една ученическа униформа и престилка и анцуг с екип за тренировки даже нямаше и маратонки а имаше гуменки
 • 62 веселяк

  13 4 Отговор

  До коментар #50 от "ФАКТ Е":

  Абе ти в ред ли си? Нас ни освободи от приятелското присъствие на чалмосаните 6-ти американски флот! И другия път без такива глупости за Берлинския конгрес!

  Коментиран от #67

 • 63 Тъпанарски изказвания

  12 7 Отговор
  Не съм адвокат на никой. Не коментирам възраста си, но и дядо и аз си носим анцузите. Не звучи добре, но не "обичаме" дънки и всичко от подобен плат. Костюми (от моята сватба) са ни за "официално". Мразим униформи!
 • 64 Дионисий Зарята

  7 5 Отговор
  Ще го взема да ми бий камбаните
 • 65 смерш

  8 4 Отговор

  До коментар #57 от "ФАКТ Е":

  След като нямаме достатъчно обективни аргументи минаваме към обиди-май ти си по подходящ за някои бабички ,тип реститу-ки да кажем?

  Коментиран от #71

 • 66 И във всеки

  4 1 Отговор

  До коментар #59 от "ФАКТ Е":

  Ако продължаваш да си измисляш ще продължавам да те развеселявам
 • 67 ПРЕДСТОИ

  9 2 Отговор

  До коментар #62 от "веселяк":

  Да ни освободи от американците трети китайски флот
 • 68 Коментатор

  9 1 Отговор

  До коментар #50 от "ФАКТ Е":

  Етническите граници на българите не бяха определени на посланическата конференция А във фермана който издаде турският султан и определи границите на българската екзархия. Посланическата конференция само се облегна на този ферман за да посочи етническите граници на българите и те винаги включваха както и санстефанския договор и днешна Македония

  Коментиран от #70, #75

 • 69 ФАКТ Е

  9 4 Отговор

  До коментар #44 от "смерш":

  Чувал сам за Източна Румелия, наложена от Русия! А ти чувал ли си, че първият и губернатор е Алеко Богориди, преди това везир /министър/ на пощите и железниците на огромната Османска империя на три континента! Отиди в Истамбул на Босфора и виж уникалната желязна църква, построена в двора на баща му! Отиди в Бурса и виж гробницата на първата и единствена жена султан на Османската империя! Кера Тамара, която е сестрата Мара на Цар Иван Шишман! ИДИ и ВИЖ!

  Коментиран от #116

 • 70 смерш

  7 2 Отговор

  До коментар #68 от "Коментатор":

  Точно така-фермана включваше и намиращите се в днешна Гърция територии на т.нар.Солунска Македония!

  Коментиран от #73, #77

 • 71 ФАКТ Е

  3 7 Отговор

  До коментар #65 от "смерш":

  Не е ли весело да ти се смеят внучките на червените бабички? Защо се обиждаш от собствените си глупости? Весели се и ти!
 • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 73 Коментатор

  3 3 Отговор

  До коментар #70 от "смерш":

  Абсолютно съм съгласен
 • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 75 Коментатор

  0 3 Отговор

  До коментар #68 от "Коментатор":

  Имах предвид цяла Македония а не северна Македония

  Коментиран от #81

 • 76 БОЙКО БОРИСОФФ

  16 12 Отговор
  Армане, ланецът ми е в шкафа, спомен ми е от 90-те години, когато бях още зелена Тиква. След изборите пак се КАЧВАМ НА ДЖИПКАТА И ВИ ПОЧВАМ С 200! Аз съм алфа и омега, началото и краят, първият и последният; аз съм вашият Буда Бойко, аз съм вашето Слънце, без което няма да има утре; аз съм вашият пастир, оФФци!

  Коментиран от #78

 • 77 ФАКТ Е

  6 8 Отговор

  До коментар #70 от "смерш":

  Не само! Включваше също Егейска Тракия Цялата днешна Македония Адриатическа Македония Гораните в Албания Зарадните покрайнини Моравия Цяла Добруджа Явно, че си неосведомен, затова прочети, че самата Румъния протестира за разпокъсването на България от Русия на берлинския конгрес! Румъния протестира против даването и на българската Добруджа, като компенсация за присвояването от Русия на румънската Молдова! Такива са историческите ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ! Другото е комунистическа и руска пропаганда! Факт е!

  Коментиран от #82

 • 78 Офтцъ

  16 13 Отговор

  До коментар #76 от "БОЙКО БОРИСОФФ":

  Бойко, ти си една голяма фъШ Кия!
 • 79 ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП

  24 13 Отговор
  ЛАНЦИ И ОБИЦИ НОСИ ПЛЕШИВИЯ ЧАЛГАР А НЕ БОЙКО.
 • 80 Емо

  19 10 Отговор
  Това е положението. "СтроимЕ,правимЕ,работимЕ...." и най-вече гепимЕ.За шкафчета да има.Че са много по веригата,пустите му шкафчета.Пък после,България била с най-разтворената ножица между бедни и богати.
 • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 82 Коментатор

  9 7 Отговор

  До коментар #77 от "ФАКТ Е":

  Много от нещата които си написал са верни но откъде ти хрумна че Русия разпокъсана България на берлинския конгрес Тъкмо Русия имаше интерес от такава голяма България и чрез нея разчиташе да стъпи и на бяло и адриатическо море. Това нещо така наречените сили тогава по никакъв начин не можеха да допуснат и разпокъсаха България. Само Германия донякъде беше склонна да подкрепи някой от претенциите на Русия. Всички знаем че от освободителната война се възползвах австро-унгария която си присвои Босна и Херцеговина и Англия която окупира Кипър И до ден днешен има военна база там.

  Коментиран от #85, #89, #112, #113

 • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 86 N:8

  7 3 Отговор
  хахахахахахаха култово „Остава да посочат кои са мутрите. Вероятно в Харвард отглеждат мутри, за разлика от в Спортното училище“ :D

  Коментиран от #121

 • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 90 Спортист

  9 11 Отговор
  Не обиждай спортните училища , възпитаниците на които са прославили България по цял свят , за разлика от безгръбначните мекотели като теб !

  Коментиран от #92, #94

 • 91 ГЕРБ

  6 5 Отговор
  Подъл лъжец да пу...ш
 • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 93 СТАЛИН

  15 10 Отговор

  До коментар #7 от "Барбарян":

  БАБИКЯН Е СРАМ ЗА ВЕЛИКИЯ АРМЕНСКИ НАРОД !
 • 94 Люпилнята

  3 3 Отговор

  До коментар #90 от "Спортист":

  на мутрите , дясна ръка на ДС/МВР !
 • 95 666

  15 14 Отговор
  Жалкото лъжливо човече Сбабикян омърси една чиста идея като този излет. Това уродливо същество до каквото се докосне се омърсява. Плужек.

  Коментиран от #103

 • 96 Аз Негодника

  12 8 Отговор
  Опорката с послушването, нещо не издържа,няма да се учудя ако Рашков публично, не обвини ГЕРБ и,в масови изнасилвания на протестиращите...След ковчезите.Черните чували.Умрялата риба..и Вуду ритуалите на Манолова... Напълно е възможно...Просто АТАНАСОВ трябва да развее гащите на Манолова, за доказателство,а Президента да вдигне пак,юмрук,с лозунга ИЗНАСИЛВАЧИ ВЪН...
 • 97 Турист

  13 9 Отговор
  Г-н Бабикян, на излет в планината се ходи с леко спортно облекло и удобни обувки. За разлика от едни други сбирки в същата планина (Бузлуджа), където преобладава лежането по поляни и яденето на кебапчета.

  Коментиран от #99

 • 98 Прав е!

  9 8 Отговор
  Тиквата така ще си остане-прост тъп неграмотен крадец и престъпник .Не е чел за акъла и дрехите.
 • 99 Вуте

  10 7 Отговор

  До коментар #97 от "Турист":

  Един с анцуг не си ли оперира скоро менискус? Добре ли е? Да не се сецне пак, че няма да могат да го донесат до жипката...
 • 100 Хахаха

  5 7 Отговор

  До коментар #9 от "Професор":

  Лудите също вярват, че не са луди... За герберския идиот да не говорим.... 🤮🧠😁
 • 101 Жоро

  12 6 Отговор
  Тоя гнусен червей има един талант - изхожда се през устата. Пълна отврат вижте му само грозната мутра, по-грозен е и от задните частни на Капон, а това си е постижение.
 • 102 Гост 12

  18 7 Отговор
  Бабикян, политика не се прави със злоба и хвърляне на не истини. Не поддържам ГЕРБ и ББ, но човека беше облечен със спортна фланелка и спортни панталони тип "чонос", подходящи за разходка из природата. Стига с тази злоба! Дайте нещо конструктивно или се махайте.... Поредните кандидати за лап ачка.

  Коментиран от #106, #111

 • 103 100pera

  7 7 Отговор

  До коментар #95 от "666":

  :))) Чистота, морал, честност, интелект, мисъл, култура в съчетание с ГЕРБ са оксиморони.
 • 104 Разногледия плужек

  15 6 Отговор
  Се изходи вербално.Миризмата е непоносима,като на арменско,редко.....
 • 105 Баби

  16 6 Отговор
  Този като го видя и отивам да повърна
 • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 107 Росен

  9 13 Отговор
  Ако ГЕРБ не крадяха толкова много от милиардите, изсипани ни от Европа, сега цяла България щеше да е опасана с магистрали.
 • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 109 Васил

  12 9 Отговор
  Факти вие сте червени олигофрени,нали си го знаете,хаха
 • 110 Невена

  13 6 Отговор
  Бабикяне в устенцата,нали си знаеш.
 • 111 Разногледия плужек

  8 2 Отговор

  До коментар #102 от "Гост 12":

  Нали трябва да се лае,да се генерира омраза,да хранят оня с рогата.
 • 112 Психо от Курило

  5 3 Отговор

  До коментар #82 от "Коментатор":

  Това което пишеш е социалистическата версия на историята от преди 1989г. Прав си така пишеше в учебниците и никой не го оспорваше. Истинските документи от тези години , са малко по различни и "ФАКТ Е" е по-близо до истината.
 • 113 На теб ли да вярвам

  4 1 Отговор

  До коментар #82 от "Коментатор":

  Или на съвременниците на тогавашнуте събития? Митрополит Методий Кусев "Съединението на Източна Румелия с България порази руската дипломация. Тоя жест осуетяваше планът за присъединението на България съгласно Рейхщадското споразумение (между Русия и Австро-Унгария от 1876 г. - б.м., П.М.). Уголемяването на България оправдаваше опасенията на руското правителство да не би да се отвори апетит на България и тя да пожелае един ден и посегне да тури ръка на Проливите и на Цариград [...] Сърбия ни отвори война. Търсеше компенсация за изместеното равновесие: да вземе от България толкова, колкото последната взе от Източна Румелия. Мислехме тогава, че Сърбия беше подбудена от Австро-Унгария. После се оказа, че и Русия имала пръст. Щом се отвори войната, Русия си повика офицерите и ги оттегли от нашата армия. Желанието на Русия да бъдем победени и ограбени от Сърбия, стана явно: само слепите русофили не можеха или, по-скоро, не желаеха да го видят. Бог закрили България. Сърбите не успяха. Руският план - за ограбването, за намалението на България - не успя [...]"

  Коментиран от #115, #120

 • 114 Глей ти

  4 1 Отговор

  До коментар #15 от "Българин":

  Сигурен ли си, че си българин?
 • 115 Лукашенко

  1 6 Отговор

  До коментар #113 от "На теб ли да вярвам":

  В коментари по тема Бабикян някакъв Факт изсипва куп внушения и неистини за събития отпреди 140 години, и то срещу империята, която извоюва името България да се появи отново на картата след 500 тъмни години. И му се връзват възмутени колеги да му обясняват фактите. Не се хабете, колеги. Той не знае какви са Райхщадтските споразумения, само е чувал за нея. Ако го питате кой инициира Берлинския конгрес, ще ви каже, че е Русия. Ако сравни картата на Сан Стефанска България с тази на Цариградскатра конфернция, няма да забележи почти пълното съвпадение. Ако му кажете, че именно Русия спира Портата на границата на Румелия , ще ви се изсмее. А за откупването на Независимостта от страна на Русия няма и дума да обели ...Хайде стига. :)
 • 116 Любопитко

  2 2 Отговор

  До коментар #69 от "ФАКТ Е":

  "Чувал сам за Източна Румелия, наложена от Русия!" Ха ха Ще падна от смях! Аз съм чувал за Източна Румелиа, но я разкажи като как е наложена от Русия! Хайде да те изпитам и аз малко - ти чувал ли си за Райхщадтските споразумения и знаеш ли за кои събития се отнасят?
 • 117 Хаджиментов

  11 5 Отговор
  Явно, за тази еднодневка на поста културен министър, най-важното в културата и политиката въобще, е как са облечени ББ и Маринов. Очевидно, ББ го е психясал и той, Рашков и някои други хора са получили обсебване и страхова невроза. Сигурно преди лягане надничат в гардероба и под леглото, да търсят скрити бойковци, а после получават нощни изпотявания и се напикават. Накратко, случаят е медицински.
 • 118 Кинжал

  6 7 Отговор
  Тия нашите доктори са факири. Операциите на минискус явно са доста успешни. След месец хукваш като яре по екопътеките. Иначе със скъсан минискус не можеш да стигнеш с кола до парламента. Това не са ли същите дето трансплантират в правителствена болница на килограм? Да не са почнали трансплантации на минискуси?
 • 119 Ей толуп

  12 1 Отговор
  Огледало в къщи имаш ли бре, да се видиш каква си лайнена торба.
 • 120 Рублофил

  8 6 Отговор

  До коментар #113 от "На теб ли да вярвам":

  Българските русофили ,много обичат рубли ,те ще продадът и душата си за рубли .А и другото да достигнат до Предлаположението на руснаците са готови да жертват всичките си дупки ,могат да продадът род и родина за Рубьль
 • 121 Ти Бе

  9 6 Отговор

  До коментар #86 от "N:8":

  Ей в Харвард се отглеждат от най гадния вид мутру,с белите якички
 • 122 ИСМВ LOS ANGELES

  7 10 Отговор
  С Бабикян ще направим Бибитко пиян и направо Ян Бибиян !!!

  Коментиран от #134

 • 123 доброжелател

  16 6 Отговор
  Арменецо докато сънародниците ти умираха в Осетия ти протестираше на Орлов мост. Твоята максима е по-добре жив страхливец отколкото мъртав арменец.Пръждосвай се в Армения!
 • 124 Турист по неволя

  7 12 Отговор
  Гербавите хванаха гората ! Ей, хора ! Пазете си селата и децата !!!
 • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 126 Чичка

  7 0 Отговор
  В устата патенце дърво.
 • 127 Дядо Вазов

  4 8 Отговор
  Леле,и този ме налази с гербави гавази и хайлази ! Буба,буба лази !....
 • 128 Амиии

  13 5 Отговор
  Бабикяне, Дончева доста се чуди дали да пристане на Корни или на "На.упи се". Толкова за новите ви лица и "статуквото", просто сте едни алчни гюбрета и това е.
 • 129 Гербав устрем

  6 10 Отговор
  Буболечка лази по пътечка.... Но!... Насреща й върви мечка 🐻 !
 • 130 оффф

  15 4 Отговор
  Стига, Бабич, ти си позор за БГ
 • 131 Халваджиян

  5 5 Отговор
  С Бабикян сме аз и Хампарцумян,Хилда Казасян, Силви Вартан, Шарл Азнавур,Шер, Джулия Робъртс,Рафи Богосян и Петросян !
 • 132 Гроб си играят на стражари и апаши...

  5 6 Отговор
  Но горският ще ги уплаши...
 • 133 Наблюдател

  12 2 Отговор
  Още като му видя физиономията и си мисля, че е мошеник...
 • 134 Марс

  4 3 Отговор

  До коментар #122 от "ИСМВ LOS ANGELES":

  Носталгия А не в лос анджелис да отидеш ами и на луната същия бохулук ще си останеш,пусни си малко чалга и лъскай лъскай
 • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 136 Електра

  6 6 Отговор
  Питам се дали хората наистина харесват хунтата на Кауня, след като видяха и разбраха, че Узунов е маша и куче касичка на Кауна. Дали изчадията, като Канна Рачева, Кулезич, Дачков, Жени Марчева, В. Николаев и други поръчкови на хунта и комумафия мисирки, ще отразят тези далавери. Дали ще отразят видеото с Корумпирания митничар, за пакетите с рушвети давани на Узунов, НЕ ВЯРВАМ. Народа ни обаче не е глупав и знае, че освен пури е имало и пари, и ще накаже Хунтата на корумпирания и гнусен Каун...
 • 137 Пато анатом

  6 1 Отговор
  Този пихтиест политик има клоака вместо уста. Едно добро нещо не е излязло от там.
 • 138 Дебилчев

  2 0 Отговор
  Бонвиван, нямаш нужда от ланци, физиономията ти крещи за същия профил
 • 139 Хахаха

  0 0 Отговор

  До коментар #24 от "Да ама не":

  Да, няма. Тук направо излиза желания резултат. ТИКВЕНИЦИ.
 • 140 Ти да видиш

  5 1 Отговор
  Ами нормално. И аз ходя с анцуг сред природата. Виж, не е нормално гнусен, мазен и долен лъжец, с мазни дънки и тениска, вмирисан от злобата на собствената си некадърност, и оскверняващ националните символи, да говори за морал. Не е нормално същия този елемент да кандидатства за депутатско място, и да иска някаква власт, под каквато и да е форма. А за тези, които ги избраха, какво да кажа... навсякъде има морално пропаднали, и материално стимулирани хора.
 • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 144 Дааа

  1 0 Отговор

  До коментар #11 от "Бацо":

  Но на такава разходка ходят с Пинокио и отровните,и на митинги са пак те
 • 145 Браво Бабикян

  7 0 Отговор
  Ще те призная за културен министър ако върнеш петолъчката на партийния дом.Тогава и предците ти ще се усмихнат от облаците.Може и БСП да ти предложат под наем НЛО Бузлуджа, и Рашката ще ти помогне,може пак да викнете танковете.... може и да не дойдат Костов ги даде на макетата
 • 146 истинко

  0 6 Отговор
  Браво Бабикян! Бий по мутро-комунистите и ДС-агентите от ГЕРБ! Да ги изчегъртаме от всякъде!!!
 • 147 Не бре

  4 0 Отговор
  на някаква екопътека бяха. В гората с костюми ли искаш да ходят? Ако се заяждате за такива откровени малоумия хората няма да ви приемат сериозно!
 • 148 Йеронимус БОШ

  2 3 Отговор
  Каква е биографията на Борисов от 1990 до 2000 ? Защо НИКОГА и НИКОЙ не говори за заниманията му тогава ? Бил ли е в бизнес и приятелски връзи с хора като Маджо , Маргини , Паша , Миле ? Тайна ли е ? Или не е живял тогава ?
 • 149 Глас народен глас божи Voxopuli Vox dei

  2 3 Отговор
  Правителството на Борисов 1 през 2010 е продало Норма на Сиела след като Борисов е назначен за премиер без да е вписан в предизборните бюлетини на партия ГЕРБ в никой избирателен район и не е избран за народен представител което е нарушение на конституцията защото депутатите в парламента се избират от суверена българския народ червото правителство на Борисов трябва да се обяви за престъпно и незаконно
 • 150 Уйке

  1 0 Отговор

  До коментар #9 от "Професор":

  Само инфантилната чст от народа! Всеки който се чувства такъв,ще гласува за ГЕРБ, за да се докаже пред себеподобните!
 • 151 армани

  6 1 Отговор
  Армани, миризлив арменецо, как се ходи в планината бе, по смокинг ли да ходят!? Я върви се обръсни и си купи ново сако, Черепът малко ли пари ти даде?
 • 152 681

  4 1 Отговор
  това пиянде пак ли дава мнение?
 • 153 Светосла Иванов

  2 0 Отговор
  Скъпи колеги, четете опорките на Кутев и ги прилагайте, те явно действат. Правилното говорене ще замести нуждата от факти и ще върне на власт онези, които обраха нашите родители и нас. Ползвайте повече любимата ми дума "очевидно". Същите тези сега мислят за народа и ще вдигат пенсиите но не връщат откраднатите пари, вместо това сочат другите и се изживяват като някакви спасители. Същите тези също искат шкафчета и мрънкат че семействата им били на прицел, и нито дума за записаните разговори с техните гласове и покритите делавери. Но нищо, камъни има достатъчно, питайте Кутев.
 • 154 vasik atanasova

  2 0 Отговор

  До коментар #15 от "Българин":

  той добре че хвърляше яйца а не камъни !

  Коментиран от #156

 • 155 ГЛАС НАРОДЕН

  5 0 Отговор
  ЕДИНСТВЕННОТО СПАСЕНИЕ Е ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, 120 ДЕПУТАТА 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ, МАЖОРИТАРНО ГЛАСУВАНЕ И ПЪЛЕН НАРОДЕН НАДЗОР И ПРОЗРАЧНОСТ ВЪРХУ ТИЯ ЛАПАЧИ. ИНАЧЕ ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА.

  Коментиран от #158

 • 156 Този коментар е премахнат от модератор.


 • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 158 Ганьо

  2 0 Отговор

  До коментар #155 от "ГЛАС НАРОДЕН":

  Това е така, но неминуемо изниква въпроса с повишена трудност кой,кой кой кой ще го направи това като всички са навързани като свински черва? Нито раята ще се вдигне нито някой "политик" ще се осмели да го направи. Мафията в България си има държава и няма да пусне кокала току така. С всякакви похвати ще се бори да остави нещата такива каквито са. Беззаконие и обща безотговорност.
 • 159 Иванов

  5 0 Отговор
  Арман Бабикян е момчето за всичко на престъпника Цветан Василев!
 • 160 Аз съм Веска

  2 0 Отговор
  Бабич, не се наясно със ситуацията, или непреин ачавай факти. Ланци и вериги бяха на мода и изведнъж изчезнаха. Впечатлена бях, и започнах дори да си мисля, че модата анти снобизъм е външна. След това с питане стигнах до отговора. Бойко Борисов, който стана кумир на цяло поколенке не носел. Сега кумирът щял да стане и кум... Голяма веселба се задава на Бал кани. Първо ще се ожени кумецът, после масови сватби ще стабилизират основната клетка на обществото, където той е Кумчо Вълчо. А ти ще отлетиш за Армения, за да не злословиш. Остави си папионките и костюмите тук. Няма да ти трябват.
 • 161 киро

  2 0 Отговор
  ян бибиан, отивай пред президенството имятай яйца, друго не неможеш
 • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 163 Бърборикян

  1 0 Отговор
  Не си за тази работа . Бърборикян ли си, Напикян ли си, позориш министерството
 • 164 Българин

  1 0 Отговор
  Армелян дуду, явно България се превръща в мулти национална нация. Арменци, цигани, турци, гърци, македонци, гагаузи, каракачани, власи, мамалигари, помаци и тук там някой българин за цвят.

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.