27 Юни, 2021 12:05 3 042 17

Не изневерявайте по време на пандемия

  • изневяра-
  • пандемия-
  • божидар чеков-
  • борис джонсън-
  • еманюел макрон

Фотографите могат да ви хванат в неподходящо време и политическата ви кариера да приключи

Не изневерявайте по време на пандемия - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Това е призивът, който Борис Джонсън отправи към министрите си, минути след като скандалният вестник The Sun публикува снимка на министъра на здравеопазването Мат Ханкок да се целува със секретарката си - красивата брюнетка Джина Коланджело. Министърът бе светкавично сменен, а съдбата на Джина още не е известна. Ханкок е женен и има три деца. Джина също е семейна и е майка на две деца. Приятели на двамата "грешници" се опитват да омаловажат скандала, обяснявайки, че не е толкова наказуемо да не криеш чувствата си, колкото времето, по което снимката е заснета.

За нещастие фотографът ги е "засякъл" през март 2020 година, когато пандемията беше в стихията си и драконови мерки забраняваха на англичаните да имат контакти помежду си. В това отношение министерството на здравеопазването и целият му персонал начело с министъра са били длъжни да се въздържат от изблици на чувства и то на публични места!

Скандалът с идилията между Мат и Джина не е нито първият нито последният, който вдига тиражите на "Жълтите вестници" в кралството. Журналистите следят всяка стъпка на политиците и техните семейства. Понякога дори плащат на чистачките на министерските кабинети, за да им доставят кошчетата с боклук. Така един министър бе заловен да декларира вечеря с любовницата като служебен разход. Друг пък приспаднал покупки за храна на кучето си.

Министърката на вътрешните работи Жаки Смит се оказа в центъра на скандала "Жакигейт". Горката жена бе хваната с фактура от 72 евра, похарчени за порно касети. Тя поиска извинение от данъкоплатците в дълго интервю пред вестник Deily Express, като обясни на читателите, че гледала филмите след работа в компанията на съпруга си.

По отношение на разходите на политиците, французите, на първо време, изглеждат много по-широко скроени. Всеки депутат например разполага с месечен бюджет от 10 хиляди евра. Той може да ги разпредели между две или три секретарки. Начинът, по който ги харчи, привидно зависи само и единствено от него. Напрактика, това правило се оказа само на хартия. Франсоа Фийон - кандидат президент с повече от 20 точки преднина го изпита върху себе си. Журналистите откриха, че съпругата му - англичанка е дала преди време интервю на английската преса. В него госпожа Фийон, която е майка на четири деца, се похвали, че получава пари от бюджета на мъжа си - депутат, без да работи!

Впоследствие злополучният кандидат президент бе подведен под съдебна отговорност, сбогува се завинаги с политиката и начело на Франция застана непознатият никому Еманюел Макрон.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъхъ

    22 0 Отговор
    Хайде сега някой да ми каже дали някой политик у нас би си подал оставката за нещо подобно??

    Коментиран от #3, #4, #8

  • 2 Що така бе

    11 1 Отговор
    тези тримата ми мязат на току-що скочили от някоя палма?
  • 3 Да бе

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ъхъ":

    Тулупа го има на 10 записа с мутренски изказвания и снимки от прос тутка с кюлчета и евра, тук няма шанс. Ако у нас такъв подаде оставка - значи има някакъв шанс да се оправяме
  • 4 РЕАЛИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ъхъ":

    То, че няма да подаде ясно, но дали някой ще му я поиска оставката у нас за подобно нещо.

    Коментиран от #7

  • 5 Дельо Хайдутин

    7 3 Отговор
    Този министър ми прилича на гей.Ядосани са че е изневерил на мъжа си с жена.Сигурно затова е тоя шум.
  • 6 напуска

    11 3 Отговор
    не защото изневерява на жена си а защото се целувал по време на пандемия смях
  • 7 Ъхъ

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    Прав си това е още по жалкото
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Салюти е Бачи

    2 0 Отговор
    От таковане се прави такъв народ и т.н.
  • 10 Фам Илия Шах Мать

    2 1 Отговор
    Когато такова мъжа такова фамилията когато таковат жената таковат фамилията
  • 11 винету

    4 0 Отговор
    а при нас е точно обратното,бойко си направи фотосесия в банкя за да се похвали точно преди изборите високия си стандарт и излезе първи
  • 12 ТЪПО ТОЛУП

    5 0 Отговор
    БоЙКО ЩО ТАКА ПРОСТАШКИ НЕ ПОДАДЕ ОСТВКА КАТО ЦЕЛУВАШЕ ХЕРО МУСТАФА
    ....... И КАК НИКОЯ МИСИРКА НЕ СЕ СЕТИ ДА ГО ПИТА ЗАЩО КАТО Е БАШ БАКАН Е ТАКЪВ ПРОСТАК ДОСУЩ КАТО КОБРАТА
  • 13 Смаян

    5 0 Отговор
    Исега ми обяснявайте как ковида бил страшен и силно заразен. И ме убедете, че трябва да се боцкам и да нося маска, при положение, че здравният министър на една страна в която драконовските мерки бяха най-драконовски, се целува без маска? Ми тоя министър, ми той може да е прост, да е евро-калинка, ама със сигурност ще да е знаел колко е "опасна" тая "болесТ". Тоест, знаел е, че няма нищо подобно.
  • 14 бечев

    2 0 Отговор
    Аз чаках,чаках да свърши пандемията,но внезапно жена ми почина и сега просто няма на кого да изневеря!
  • 15 Не, чисто и

    3 0 Отговор
    просто удобно се приспива народонаселението, за да не види корупцията в големите сделки за наши хора.
  • 16 Шопо

    1 0 Отговор
    А я си пръцам и през пандемията.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.