Last news in Fakti

8 Юли, 2021 20:35 59 591 131

Арман Бабикян дължи ясно обяснение за тази снимка

  • арман бабикян-
  • камен костадинов-
  • снимка

Когато искаш висок морален стандарт в политиката, самият ти трябва да го спазваш, бидейки в нея

Арман Бабикян дължи ясно обяснение за тази снимка - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В последните 24 часа в публичното пространство - социалните мрежи и няколко гербаджийски т.нар. медии, се коментира снимката, която виждате при заглавието. На нея се виждат лица, които поразително много приличат на Арман Бабикян, пиар експерт и кандидат за народен представител от "Изправи се! Мутри вън!", и Камен Костадинов, знаков кадър на ДПС.

Неоспоримо е, че казусът се раздухва от прогербаджийски "медии" и рупори, също и от хора, които не симпатизират на представителите на Отровното трио, А пък в това, че се случва няколко дни преди изборите в хода на кампания, също няма случайност. Само че досегашните обяснения на Арман Бабикян не са ясни и категорични. И това е проблем.

Той в качеството си на политик, и то най-вече на такъв от формация, която се афишира като такава на промяната и изразяваща гласа на протеста включително срещу липсата на морал и прозрачност в българската политика, трябва не да иронизира опита за компрометиране, а да каже, ако той е на снимката, кога е била направена тя и какъв е бил предметът на срещата му с Камен Костадинов, ако е имало и такава.

Важно е да се отбележи, че няма никакво значение кога се е случила, ако е факт.

Това, че познаваш някого от 30 години, както г-н Бабикян казва в едно от видеата си за Костадинов, не променя факта, че последният е силно асоцииран с партията на злото в политиката у нас - ДПС (пък и с този Футболен съюз, който доведе футбола ни до това дередже). На същия принцип Владислав Горанов можеше да оправдае снимката си с Делян Пеевски отпреди няколко години - тоест познават се от години и няма проблем да се виждат. Е, да, ама повечето хора смятаха, че не е добре да имаш обща снимка с Пеевски и Горанов си търпеше негативите от това (не че се засрами, ама нали искаме нещо различно?!). На мнение съм, че не е добре да имаш обща снимка и с Камен Костадинов, и с който и да е друг представител - настоящ или прясно бивш на Движението за права и свободи. Партия, която е доста далеч от съдържанието на името си.

Дано в последния ден от кампанията, който е утре, г-н Бабикян изпълни високия политически стандарт, за който вероятно и той е бил мотивиран да бъде на улицата месеци наред, а след и това да се кандидатира за народен представител, и да разнищи разразилия се казус.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 128 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    189 150 Отговор
    Мутри отдавна няма, такаче “Мутри вън” е много лицемерно, вече всички са с костюми и са по нагли алчни и гладни дори от мутрите които бяха едно време, защото те поне бяха хора! За ББ си има специално място в ада такаче бъдете спокойни!

    Коментиран от #106

  • 2 МУТРИ вън

    251 331 Отговор
    Аз ще гласувам за Бабикян. Бойко в затвора

    Коментиран от #6, #48, #50, #62, #64, #98, #100

  • 3 А бе

    223 240 Отговор
    Дължи и за лъжата "Барселонагейт".,която се оказа сапунен мехур.

    Коментиран от #39, #44

  • 4 Зайко Байко многознайко

    256 96 Отговор
    Минеков се оа#ка , арменецът и той! Опасни игри , ей страшни сме, едно мислим, друго говорим и накрая правим нещо несъвместимо с първото и второто!
  • 5 Дааааа

    98 193 Отговор
    Само му правите реклама. Респект за Хаджигенов

    Коментиран от #122

  • 6 Ххх

    86 152 Отговор

    До коментар #2 от "МУТРИ вън":

    Само Българско лято имаше заложено в кампанията си- “баце в затвора”, няма друга партия която да го обещава ?

    Коментиран от #14

  • 7 анонимен

    151 146 Отговор
    Абе Петър Здравков ти си откачен бе, хората независимо от различията си трябва да си общуват и ако трябва да обменят мисли.Ти си една гербаджийска ПОДЛОГА....

    Коментиран от #52, #71

  • 8 Сатана

    134 47 Отговор
    След КАТ Президентският съветник Пламе Узунов може да се среща с компроментирани личности защо и Арменеца да не се види на рахат локум с човек от Движението?
  • 9 Зайко Байко многознайко

    102 48 Отговор
    Всичко което става в милата ни Татковина надминава гръцките трагедии, Шекспировите драми, световните комедии , корупцията се окаэва , че е основна опорка на всички правителства до сега! Червени, сини, оранжеви, пембени, шарени и т.н. Какво ли не видяхме в последните месеци, окаэва се обаче , че това е само върха на корупционният айсберг! Белене, гьол в който са эагробени милиярди, които сега ще бъдат вэети от народа с респективно увеличение на енергоиэточниците! Трябва да плащаме дори и т.н. Carbon Footprint на Мариците, , " Дънди Прешъс и т.н. и т.н. Правителството на Тиквоций Едно ни доведе до поредната национална катастрофа! Оставя ни на прага на Шенген с цървули в ръка и в очакване, че "ня КОЙ " ще ни оправи!! Най-пагубното качество эа народната памет е эабвението, эадушени във битовиэми не виждаме как ни поставят все по тежки окови, пранги и хомоти! Эатова върховенството на эаконът трябва да се спаэи и виновниците да бъдат поставени в эатвор!
  • 10 Да съберем капачки

    93 93 Отговор
    Да подпомогнем Бойко. Долу ГЕРБ
  • 11 Загрижен

    140 132 Отговор
    Лично аз не виждам Бабикян ли е къв е. Виждам някакъв старчок и листа. Абе, факти, престъпника от Банкя го снимаха с чекмедже с милиони евра и кюлчета злато!!!
    Нещо по темата да напишете????

    Коментиран от #15, #21, #22, #47, #91

  • 12 Задкулисие И т.н.

    132 27 Отговор
    А Славиту може да се храни в ресторанта на гелосния, така ли?!И там да правят шу-шу-мушу, кой да чегъртат, кой да издигат?!
    А дългоноско пък да се черпи на Росенец с турско кафенце и баклавичка така може, а?!
    Ама нали са наши ора, от нас да мине😂😂😂
  • 13 Сбабичасън

    53 46 Отговор
    Амиии, кво да ви кажа...................Питайте ме за чекмеджетата.
  • 14 Зайко Байко многознайко

    128 11 Отговор

    До коментар #6 от "Ххх":

    Да така е но , " Крадецът вика, дръжте крадеца"! Не эабравяйте, че и Божков е голям крадец!

    Коментиран от #17

  • 15 Хаха

    120 62 Отговор

    До коментар #11 от "Загрижен":

    Кюлчета и евраци - толкова са истина, колкото и Барселонагейт
  • 16 За бой са!!!

    106 24 Отговор
    И от тези чакаме да направят животът ни по хубав.......много е жалко, Доган и хората му дърпат конците на 80% от партиите (новите и тези от статуквото)
  • 17 Ххх

    24 38 Отговор

    До коментар #14 от "Зайко Байко многознайко":

    Какъвто ще да е, да направи това което обещава (независимо че мотива е личен), пък после ще му мислим, защото както виждаш ще се спасят всички и нищо няма да стане,,,, а милиардите вече са гепени какво да открадне Божков от празната каца ?
  • 18 После Софиянец

    115 33 Отговор
    Хахахахахааааа, к*ви вън са омазаха предизборно. Купуват гласове, срещи с ДПС , а иначе викаха цяла година по площада, че те били промяната. Промяна, хахахахаххахааааа, няма такъв смях. Разбрахте ли каква промяна са тия от к*ви вън. Тия от Де Бъ са същите, само че са и застъпници на джендърите. Славчо е малко по-зле, той направо е зависим от едни бизнесмени ...
  • 19 смерш

    105 24 Отговор
    Бабикян, отдавна е известно,че не отказва ангажименти на никого стига да са добре платени!
    По тази причина е "нормално"да се среща с платежоспособни полит.лица!
    Впрочем цялата кратка история на структурката формирана от лицата Манолова,Дончева,Бабикян и върха на адвокатската мисъл хаджигенов е достатъчно ясна за това какви цели ги водят в действията им!
    Просто искат да се възползват от падението на пишман генерала!
  • 20 Мислещ

    66 13 Отговор
    Не е ли по-просто ние да му даден подходящо обяснение на 11-и?
  • 21 Папагалите си повтарят едно и също

    102 48 Отговор

    До коментар #11 от "Загрижен":

    Абе стига с тези кюлчета, не разбра ли, че това е т.н. разработка на бивши агенти на ДС,( а дали са бивши е друг въпрос), и със сигурност ще излезе истината, както стана с Барселона и къщата😂😂😂
    Ей това е проблема, че много вярвате на чалга мутрафоните😂😂
  • 22 Предложение

    40 11 Отговор

    До коментар #11 от "Загрижен":

    Ами сложи си очилата, като не виждаш
  • 23 Гоуст

    22 38 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Мислех да не гласувам но после видях че тук отново е Великият ЖАН ВИДЕНОВ това име е институция в България
    Сега е ясно кого ще подкрепя

    Коментиран от #37, #69, #127

  • 24 Тъпис Кънтрис

    57 11 Отговор
    Двама обикновени ибрикчии.
  • 25 Не ги Искаме

    74 23 Отговор
    Едно момче от тук го написа най точно, нека да им покажем колко им вярваме като никой не гласува за тези продажници от ИМВ на 11.07.21
  • 26 Арменец

    47 12 Отговор
    И турчин на кафенце и лаф-моабет
  • 27 боримечката

    43 6 Отговор
    Журналисте Здравков ли беше не ме интересува,като определяш ДПС като партия на злото,забранете я бе!Защо не е забранена,многознайко?
  • 28 Бабик Арманян(по прякор Скъсаното)

    38 20 Отговор
    Има ли комуняги тука сред драскачите?

    Коментиран от #68

  • 29 ммм

    24 86 Отговор
    ИСМВ е най-качествената партия в България в момента!
    ГЕРБ мразят (и нападат) най-много ИСМВ. Другите могат само да говорят. Следователно, ИСМВ са най-читави.

    Коментиран от #125

  • 30 cornholio

    52 14 Отговор
    След някоя и друга година ше ревете и срещу тия...
  • 31 Росен

    42 27 Отговор
    Дали съм разбрал правилно какво пише??? След като Баце похарчи милиарди за "независима газификация" от която Бг няма да получи нищо, сега е подписан договор с Американска компания която ще внася втечнен газ от терминали в Албания и Гърция който ще идва от САЩ? Междувременно Овергаз са платили 100 милиона на Газпром, за да се откупи?? Значи не стига, че Боко им построи газова магистрала с парите на Българският данъкоплатец ами и Овергаз им плати още 100 милиона??
    Гешев, нещо разследване няма ли да има за вреди нанесени на България в ГАЛАКТИЧЕСКИ размери ("особенно големи" не е достатъчно като дефиниция)
    И за чий е тази тръба която Боко построи, след като Бг има нужда от нов договор за доставка на газ???
  • 32 САТЪРА НА ХАНА

    40 9 Отговор
    СОБСТВЕНИКА НА ФАКТИ Е ЗАМЕСЕН В
    ТЪМНИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В СОФИЯ - ИМА И АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ .........
    ...............................
    НО НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА ЧЕ ФАКТИ СА ПОЧТЕННА МЕДИЯ :))
  • 33 дрътанян

    44 17 Отговор
    Аз мразя турците и затова не се доближавам до тях не общувам по никакъв начин с такива а този като е против ДПС и Доган какво прави с Каменчо човека който коли и беси навсякъде в държавата бясното куче на доганя оставаше и Маджо да е там ама той сигурно е при Христо евреичето
  • 34 Анон

    10 41 Отговор
    Въобще не ми прилича на Бабикян.

    Коментиран от #49

  • 35 КОЙ

    58 8 Отговор
    Арменски и турски агент са се срещнали да решават как да скапват тая държава.
  • 36 ФАКТ !

    29 17 Отговор
    Всичките са от един дол дренки !! Така,че НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !! Със СТАРИТЕ ГНИЛИ ЧЕРВЕНИ ДИНИ- НОВ БОСТАН,НЯМА КАК ДА СТАНЕ !! Трябват ни умни,съзнателни,добри ,състрадателни и морални хора !! Всички наши политици са корумпирани,развратни,лицемерни,подли, лъжливи , неморални ,крадливи комунистически наследници !! Забогатели на нашия гръб и най-вече на гърба на нашите родители !! Бог да ни е на помощ !! Амин !!
  • 37 ФАКТ !

    22 9 Отговор

    До коментар #23 от "Гоуст":

    А около Жан Виденов КОИ са , какви хора са ??? Пак ще бъде употребен !!
  • 38 БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА

    54 14 Отговор
    ДОБРО УТРО НАРОДЕ, СЕГА ЛИ СЕ УСЕТИХТЕ, А КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ, КОЙ ХОДИ НА ГОСТИ В ДУБАЙ ПРИ БОЖКОВ. МАЯ МАНОЛОВА И СИЕ КОМПАНИЯ МАРИОНЕТКИТЕ НА БОЖКОВ И ПЕЕВСКИ. ИСТИНСКИТЕ МУТРИ.
  • 39 boyde

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "А бе":

    Изчакай няколко дни.
  • 40 МУТРИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНСТВОТО

    53 19 Отговор
    ДЕ Е ФАТМАКОВ ДА ВДИГА ЮМРУЧЕ СЕГА ??? НЯМА ВРЕМЕ ...ЗАЩОТО БРОИ ПЛИКОВЕТЕ СЪС МАНГИЗИ , ДОНЕСЕНИ ОТ СЪВЕТНИЦИТЕ МУ , КАТО УЗУНОВ ...!!!!

    Коментиран от #45

  • 41 Този човек

    7 35 Отговор
    Не е Костадинов от ДПС. Журналистически лъжи.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 фжстдтдр

    8 46 Отговор
    БСП е истината
  • 44 Bai Nudals

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "А бе":

    Един си тука,пишеш тъпотии,ще...
  • 45 СТОЙ

    18 31 Отговор

    До коментар #40 от "МУТРИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПРЕЗИДЕНСТВОТО":

    не виждаш пачките и кюлетата в чекмеджето но виждаш юмручета и бутилки уиски , що за ..... си ?
  • 46 Ленко Петканин

    33 5 Отговор
    Някой да е изненадан?БСП надуват фанфари,че без тях не може да има правителство,но истината е,че доскоро без ДПС не можеше да има правителство.Явно и "протестърите" мислят,че без ченгетата на Доган не става.
  • 47 Мога само

    11 22 Отговор

    До коментар #11 от "Загрижен":

    Да напиша,че си обратното на остър щом си такъв шаран да кълвеш на гола кука.И на децата им стана ясно,че това е нескопосан компромат предназначен за осемдесет процентовите,като теб.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 За очен

    28 6 Отговор

    До коментар #34 от "Анон":

    лекар си. Вземи си направление, Бабикян ще ти го плати. Платени протестърчета!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 цървулан

    24 12 Отговор

    До коментар #7 от "анонимен":

    Е да де,ама ако наснимката беше не Бабикяна , а Бойко ,щеше да пееш друга песен,нали?
  • 53 Предложение

    11 30 Отговор
    Мили хора ясно е че ГЕРБ, БСП и ДПС са в историята. Това че някои от "традиционните" се отъждествяват с партиите на Чърчил и Рейгън показва ниското ниво на Бойко и Корни. НДСВ ви чака в трюма... или Свети Петър някъде.... както го предпочитате...
    Време е вече да си изхвърлим боклука!

    Коментиран от #79

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хахаха

    41 5 Отговор
    Авторе, как успя да направиш връзка между "висок морален стандарт" и Бабикян ЛЪЖИКЯН?
  • 56 Гнила съм Манолова

    26 5 Отговор
    Няма нищо,какво пък?! Малко ще се вдигнат надниците на протестърите да замажем,но това е добре за икономиката и ние да допринесем някак си
  • 57 кво да обяснява

    11 27 Отговор
    Снимката е монтаж.

    Коментиран от #78

  • 58 ИСТИНАТА

    38 5 Отговор
    КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО, ПРОСТО ЯН БИБИТКЯН СЕ Е УГОВАРЯЛ С КАМБАТА, КОГА МУТРИТЕ ОТ ИЗПРАЗНИ СЕ, ЩЕ БЛИЖАТ СЛАДОЛЕДА НА ЧАЛМАТА.
  • 59 Да,

    30 3 Отговор
    Бабикянка е лесно продаваем,колкото повече толкова повече.То това морал,достойнство,ееех чужди думи и отдавна забравени за такива.Може да продаде страната си,може,няма пролем!
  • 60 Българин

    30 5 Отговор
    Мазния арменец се среща с ДПС,Галева с нейните хора купуват гласове,Геновхаджи защитава ЛГБТ.Тази "промяна",няма да я бъде.
  • 61 Пирин 61

    21 4 Отговор
    Баба бабикян да си отива на село!
  • 62 Само Мутри

    24 2 Отговор

    До коментар #2 от "МУТРИ вън":

    Отишал да вземе парите от доган за протесната вечер Тримата глупака се оправиха Ама будали излязоха младите
  • 63 Лазещи

    17 2 Отговор
    Са новите партии,МУТРИ, облечени във фалш,но народът ще ги отсее.
  • 64 До #2

    26 5 Отговор

    До коментар #2 от "МУТРИ вън":

    Точно тоя мазен плужек ще наложи морал в политиката, барабар с Мая Костинбродска и ехидното адвокатче. Вервайте им!!!
  • 65 факт

    10 15 Отговор
    Абе друго си е с Ердоган пред турското знаме!
  • 66 хахахаха

    13 13 Отговор
    Ами Бибитко Сужжук-Джипкин,не дължи ли обяснение за срещата с Бай Ердо точно сега преди изборите,за която даже и СМИСЛЕН повод няма?

    Коментиран от #75, #129

  • 67 резервист

    10 13 Отговор
    Хората трябва да се срещат и да разговарят помежду си! Независимо от политическите си пристрастия! Ние не сме врагове, които се дебнат с оголени зъби! Но не сме и дружки, които се държат под ръка! Попречи ли нещо на Ламбо и Йоско да запазят приятелството си толкова години? Тези които ни кроят шапка никога не излизат на светло!
  • 68 Gost

    6 6 Отговор

    До коментар #28 от "Бабик Арманян(по прякор Скъсаното)":

    Има комуняги герб, БСП, дпс,сдс, патриоти. Всички тези са комуняги(прекръстени).
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ако имаше нещ скрито покрито

    7 15 Отговор
    Нямаше тия двамцата да кацнат на обществено място за да ги снимат. Трябва да си много кух човек за дс повярваш на тази манипулация и преиначаване на нещата!

    Коментиран от #73

  • 71 Мммм, дааа

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "анонимен":

    ЕХ, ЧЕ УДОБНОООО... БАХУРЯН НА ОТЧЕТ В ДПС... МООООЖЕ, НАЛИ ЩЕ СВАЛЯ БОЙКО БОРИСОВ... СЛАФЧУ ЧАЛГАТА СЕ КРИЕ КАТО МИШКА... МОООЖЕТОЙ ИМА СТРАТЕГИЯ... И НАИВНИЦИ ТЕ И ЧАЛГАДЖИИТЕ ГЛАСУВАТ... НЕЕЕ, НЯМА ТОЛКОВА ПР00СТ НАРОД... А МУТРИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ВЪН- НА СНИМКАТА СА И СЕ ГЛАСЯТ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА...
  • 72 Ам Чи

    13 4 Отговор
    Сбабикян се обучава как да разпределя порциите.Незнам ама арменец да ти разпределя порциите ,ще има голем глад
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Лудия

    13 3 Отговор
    Толкова ли сте тъпи, че не знаете какво правят хапват си хората, а очилаткот предава на арменеца схеми как да прибира туй оной от държавната софра. В момента яко се развихря СДС (стани да седна) а новите учасници трябва да "придобият" спесифични знания...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Дедектив

    12 4 Отговор
    Ако, те щракна как си хортувате усмихнати с някоя красива дама и пратя снимката на жена ти, тя как ще реагира?!:) А, ти какво ще и кажеш?!:) Познаваме се отдавна! Просто сме приятели! Дали ще ти повярва?!:)
  • 78 Хаааха

    4 12 Отговор

    До коментар #57 от "кво да обяснява":

    ХААААХАААА... ДАЛИ ДА МОНТИРАТ И ХАНДЖИГ@@@ЙЧО ДО ТЯХ... ХАААХАА.. МОНТАЖ, А... ЕЕЕХХХ...

    Коментиран от #81

  • 79 Мммм, дааа

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "Предложение":

    ДА ЗАПОЧНЕМ С ПО-ДЕБЕЛИЯ ОТ СНИМКАТА, А????
  • 80 жжжжжж

    4 2 Отговор
    прочети истината в чудослав . там е силата на бабкян.
  • 81 Няма Хаааха!

    2 11 Отговор

    До коментар #78 от "Хаааха":

    Разликата в светлината се вижда с невъоръжено око.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ъпсурд

    14 2 Отговор
    Върви евреин по улицата и хвърля банкноти, след него арменец ги събира и му ги връща!
  • 84 Абе

    18 7 Отговор
    Арменеца е мошеник, вижте му само мазната нагаждаческа физиономия и това ще бъде достатъчно за да разберете що за човек е.......от такива като него не може да се очаква промяна към по-добро!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ИСМВ София Център

    8 13 Отговор
    Това не е Бабикян ! Пълен монтаж!
    Слепени снимки! Ха,ха ха ха!
  • 87 Гласуваме за ИСМВ !

    4 18 Отговор
    Няма никакво колебание,тъпи герберуги!
  • 88 9562

    7 3 Отговор
    И едните и другите са маскари !!!
  • 89 gost

    4 13 Отговор
    Герб са специалисти в колажите, ама тази елха дето са я сложили много настрана расте..., а те не растяха ли с върховете нагоре?

    Коментиран от #111

  • 90 guest

    4 15 Отговор
    То освен че е колаж ами и стари снимки са използвали, когато още не е бил в политиката, не виждате ли че са със зимни дрехи? Хора мислете не се лъжете, герб ще използват всякакви измами за да ви манипулират!
  • 91 Язе

    12 7 Отговор

    До коментар #11 от "Загрижен":

    Ами снимаха го как спи. Останалото беше фалшификат. Само снимката как нанка беше доказано истинска, другите се оказа, че са правени на РС през 2024 г. Оказа се, че манипулатор идиот не е знаел, че 500 Евро се води на специален отчет и има списък със всички номера в ЕЦБ. Освен това 500 Евро не са в обращение и никоя банка не работи с тях. Отделно от това вчера се спуска балона "Къща в Барселона". Протестите ги забъркаха САЩ, не им хареса, че България и ББ се осмелиха да им се противопоставят и то по два проекта с геостратегическо значение. 1. Балкански поток и 2. Македония. Ако ББ беше клекнал за СРМ най-вероятно протести нямаше да има.

    Коментиран от #93, #114

  • 92 Деаааааа!

    1 11 Отговор
    Петър Здравков е една гербаджийска шушумига
  • 93 Е па от Искъро по-длибоко нема!

    10 5 Отговор

    До коментар #91 от "Язе":

    Кой ти каза, че 500 евровите банкноти не са в обръщение? Не са за теб и мен, но за банките те са обикновено платежно средство!
  • 94 заката

    4 13 Отговор
    КЪДЕЕ САА ПАРИТЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ
  • 95 ЖАЛКО

    17 5 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН НАГЪЛ МОШЕННИК В ПОЛИТИКАТА.МНОГО АЛЧЕН БОКЛУК.
  • 96 Кико

    12 1 Отговор
    Арменец и истината!?!?
  • 97 бай Ставри

    5 5 Отговор
    А това въобще Бабикян и Камен Костадинов ли са?
    Камен Костадинов е вече дебел, а този е доста слаб....
  • 98 Иза тоз

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "МУТРИ вън":

    дето ще гласуваш е същия като този против който плюеш,разлика само в имената и фигурата,всички са един дол дренки исакт кокала. Спомни си "Стълба" на Христо Смирненски.
  • 99 7777

    4 11 Отговор
    НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТАЗИ ЛИЧНОСТ.ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИМА ТАКЪВ НАРОД.АРМЕНЕЦ МИНЬОР НЯМА.
  • 100 ттт

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "МУТРИ вън":

    Аз не точно за Бабикян, но наоколо. А на Бойко точно там, където пишеш, му е мястото. И не знам, защо обявяват Бабикян за ренегат ли, какво ли? Българските граждани от турски етнос не са ни врагове. Врагове са ни всички, колито крадат, лъжат или извършват някакви други престъпления, независимо от възраст, пол, етнос, образование, религиозна принадлежност и т.н. Апропо, този Костадинов (не съм го запомнил с някакви изяви) освен че е от ДПС, извършил ли е някакво престъпление? Ако ДА, вместо да обвиняваме в нещо Бабикян, трябва да обвиним Гешев и да му напомним ОСТАВКА!
  • 101 Гост турист

    0 9 Отговор
    Дължи ви К.Р паразити от ГЕРБ
  • 102 тцтцтцт

    8 2 Отговор
    Бибиткян кой го брои за жив,само не разбирам ?
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Вялери

    6 2 Отговор
    Боклуци сте в тоя сайт. Зеленчорап колко плаща ?
  • 105 Дългият

    5 8 Отговор
    Абе то преди време плъзнаха и едни снимки с едно чекмедже и един който много приличаше на Баце. Ама Гешев каза, че били монтаж от Матахари и се отмириса.
  • 106 Qwerty

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Да твърдиш, че мутри отдавна няма, когато сикаджийски рекетьор - Мутропитек, трафикант на каптагон лежал в чешки затвор за автокражби, те управлява от 12г посредством всевъзможни ОПГ похвати означава, че си мега имбецилно същество..
  • 107 аз съм Веска

    12 3 Отговор
    НА Изметкяр Бабикян няма да му се осъществи мечтата да се настатни в стола на Б.Б.
    ПРОМЯНАТА НЕ ОЧАКВАМ ДА Е ОТ ЛИЧНОСТИ , ЦАНИЛИ СЕ ЗА МИЛИОНИ ПРИ Б.Б , ПЪК НАПРАВИЛИ КОМПРОМИС В ЦЕНАТА И СЛУЖЕЩИ НА ОПОНЕНТИТЕ МУ .
    ПРИЛИЧА МИ НА НАДДАВАНЕ , ОБАЯНИЕТО МУ ДА РАБОТИ В ПОЛЗА НА НАДДАЛИЯ .
    НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ОТ АРМЕНЕЦА КАКВО ЩЕ СЪГРАДИ , ОСВЕН ,ЧЕ ИСКА ДА РАЗГРАДИ ДЪРЖАВАТА . БЯГАЙ В АРМЕНИЯ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ . ТАМ ДА ТЕ ОЦЕНЯВАТ КОЛКО СТРУВАШ .
  • 108 100pera

    3 7 Отговор
    Ми на снимка е Маноил Манев от ГЕРБ с Камен Костадинов. Защо Бабикян да обяснява?
  • 109 tomito

    3 5 Отговор
    Много ми е интересно този който е снимал ,колко време е лазил по земята мислейки си , че прави нещо сензационно.
  • 110 ПРЕСА

    5 9 Отговор
    ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ НА ФОНТАНА ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО ДА ПРАЗНУВАМЕ ПАДАНЕТО ОТ ВЛАСТ НА ШАЙКАТА ГЕРБ
  • 111 111111

    4 2 Отговор

    До коментар #89 от "gost":

    И в тоя сайт много лаят, но в неделя ги чака РАЗГРОМ!
  • 112 Оня с мустачето

    6 0 Отговор
    Никога , ама никога не вярвайте на арменец или евреин дори и да са умрели ! Само тогава няма да ви излъжат !

    Коментиран от #124

  • 113 ами

    3 3 Отговор
    видеото дето биби и мф посреща в мс владетеля на хазарта бегал у дубай?? кво говори??
  • 114 Бивш канадец

    1 5 Отговор

    До коментар #91 от "Язе":

    БМБ - "Снимките са от моята стая, но са правени по различно време"; "Издебнали са ме, когато ме няма, и са снимали". Но нито веднъж не каза, че снимките са менте. Това нищо ли не ти говори?
  • 115 Мутрите

    9 1 Отговор
    сега действат за подмяна на вота и машините ще са гола вода за избирателя. Какво ли го чака
    българина,който и не подозира колко доза лъжа ще му сервират.
  • 116 Софиянец в повече

    1 8 Отговор
    В нета може да намерите снимка, на която Дон Тиква целува ръка на Доган. Всъщност не една, а четири. (Не)уважаеми герберасти, защо не коментирате тях? Още повече, че на тези снимки Онуй лъщи като тиган на месечина, и не оставя никакво съмнение кой кой е!
  • 117 Го4о

    10 1 Отговор
    Мутрата Бабикян дължи затвор заради зжлъчта с която ни заливаше по време на превратаджийскИТЕ платени протести!
  • 118 Тошко

    8 2 Отговор
    А Теа тролчета вече нищо не пишат за Барцелона, нито за миската нито кво пишело в Политико, айде де да излезе поне един свестен (може и РадеФ) и да се извини за ложите които коментираха цяла година.... ами Бабикян колко лъжи избълва за да се докопа до дУпедат!?!?!?
  • 119 КУКУ

    6 1 Отговор
    Ей Арменски предател, засрами се от дедите си. Тези виклаха като кокошки а ти за пари си продавАш нацията че и нас дето ви подслонихме. НА ВИ МУТРИ ВЪН,,,, И СЛАВУЦА И ДБ--МАЛКОТО БСП СА СЪЩИТЕ СУРОНТИИ,,,,,,,,,, НА 11 ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СИГУРНОТО И РАБОТЕЩО,,,,, ТЕЗИ ЩЕ ОПРОПАСТЯТ ДЪРЖАВАТА
  • 120 Бабикянчо се е продал за две шепи...

    4 0 Отговор
    Алтъни!Турското злато се лепи за арменците като закона Магнитски.....Бабикянчо изгоря в анадолският вълчи капан.На фотото е бил лично Данчо ментата,а главен сценарист е бил Карадаята......
  • 121 иво

    5 0 Отговор
    бабик, ааа ти ааа такова , М Ъ Ж НЯМАШ ЛИ СИ ???
  • 122 Best

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дааааа":

    МАЛЕЕЕ,РЕСПЕКТ
  • 123 Gowo

    1 0 Отговор
    Да бе....ама не Камен Костадинов е в списъка на забранените лица по ,,Магнитски .А Пеевски.Така че какъв е проблемът че се е срещал с някой , па дори и от ДПС.
  • 124 БСП на Бунището

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Оня с мустачето":

    Не бъди сигурен.На Арменеца в завещанието пише,че му дължиш десет хиляди Евро и ги дарява на Наследника си....
  • 125 Охлюв

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "ммм":

    За това гласуваха да се увеличат изборните секции в Турция!
  • 126 Иво

    2 0 Отговор
    От арменския боклук какво друго да се очаква
  • 127 Мими

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гоуст":

    Ама,че институция .Институционал
    ни фалити и инфлация.
  • 128 Некорумпиран

    0 0 Отговор
    Сл. правителство да не търси лесният начин за ваксиниране, като плаща по 50 лв на ваксиниран.Нали това е корупцията, плащат ти да извършиш определена работа срещу пари. Да търси други начини, иначе влизат в чврния списък Магнитски.
  • 129 Бай Нанай

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "хахахаха":

    Когато Адаша му даде обяснение за полицейщината си и активните мероприятия срещу ГЕРБ .
  • 130 бялХляб

    0 0 Отговор
    И Тиквата-ВОЖД дължи обяснение за много снимки , изказвания и записи , НО ВИЕ НЕ МУ ГИ ИСКАТЕ ! Опрели сте до Бабата на Бабикан !
  • 131 Провален

    0 0 Отговор
    Провален ЦИК, провалено правителство! Толкова необмислени решения, никога не е било досега.