Last news in Fakti

14 Юли, 2021 16:00 7 183 63

#КОЙ е големият печеливш ...

  • слави трифонов-
  • избори-
  • слави трифонов правителство

Активни мероприятия, се наричат тези неща. При тях и двете страни са наясно, че участват в режисирани сценки

#КОЙ е големият печеливш ... - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От вчера мислех да пиша кой е големият печеливш от тази, на вид, нарочно дразнеща игра на Слави. Изглежда да е Борисов. И като доказателство, се сетих за ефекта " Волен Сидеров" през 2005а. Нямаше друг по-сигурен начин за осигуряване на втори мандат на Георги Първанов, от това Волен Сидеров да се класира за балотаж, както се и случи. И това да накара всички "да бранят демокрацията", привиждайки в Първанов "нормален човек", на фона на съвсем умишлено демонстриращия крайност Волен.

И на пресконференцията след първия тур изпъква един "смел журналистически въпрос" към току-що спечелилия второ място Сидеров. От неизвестния тогава репортер Веселин Иванов, а сега известен като ликвидатора на BITи "Правен свят", и пресаташе на главния прокурор Иван Гешев. Та, тогава Веселин Иванов блесна с въпроса: г-н Сидеров, от кога не сте си пили хапчетата?

Много хора му се зарадваха тогава, защото им пасваше на вътрешното усещане и настроение. За мен имаше нещо гнило в това настървение срещу Сидеров, квалификации и липса на журналистика. Години по-късно видяхме същото, когато един уж бивш сподвижник на Сидеров го удари пред НАТФИЗ, така че да изглежда, че е бит от полицай. Активни мероприятия, се наричат тези неща. При тях и двете страни са наясно, че участват в режисирани сценки.
Сега е интересно да не изпуснем кой минава незабелязано, докато Слави играе Сидеров.
****
Ще го кажа по друг начин. На фона на предложението на Слави, всеки друг "експертен кабинет" вече би изглеждал по-приемлив. На следващи избори ГЕРБ ще си върне позициите. И за да не бъде допуснато това, останалите партии ще одобрят "по-добрия експертен кабинет", в който ще са същинските подводни камъни, заложени от "здравите сили".

Енергията се изхаби сега, а времето за вглеждане и бдителност, предстои. Защото партиите не искат избори. Пазарлъците тепърва започват. За реализиране на мечтата на ДПС - експертен кабинет.
*****
Малко от коментара на Иво Инджев: "Очаровани са най-вече самите гербаджии. Не могат да се нарадват, че има и друг злодей на хоризонта, което прави техния доказан злодей да изглежда като добряк и жертва на задаващото се по-голямо зло.

Това е ре(д)акцията на гузните, които много добре знаят, че заслужават наказанието си да бъдат прогонени, но няма да си признаят това. За тях Слави е сламката, която сега пребоядисват от Титаник на Ноев ковчег. Злобеят и раздават тъпи остроумия, начело с техния вожд, който се скъса да се хили самодоволно на специална изява по повод соловия ход на егоиста от Учиндол във връзка с трудностите, които той създава на истинските му врагове от демократичния спектър на българското общество."
*****


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скандално

    46 5 Отговор
    Три министерства бабуват на незаконния пристан на Доган. Подкрепете Биволь за труда.

    Коментиран от #55

  • 2 guest

    43 5 Отговор
    Бoвoль взe дa изкaрвa интeрecнa инфoрмaция:
    Никoлaй Вacилeв мeнaжирa cкрити фoндoвe нa ДC и Aгeнт "Румянцeв".
    🧩 Oчaквaйтe пoдрoбнo рaзcлeдвaнe в Бивoлъ зa мрeжитe нa #Зaдкулиcиeтo, кoeтo ce прeфoрмaтирa, и плaнoвeтe им зa oкoнчaтeлнo и тoтaлнo oвлaдявaнe нa Бългaрия.

    Коментиран от #56

  • 3 choki

    43 29 Отговор
    Имам надежда БСП да сформира експертен кабинет, дано!!

    Коментиран от #6, #11, #22

  • 4 За съжаление на българския народ

    23 6 Отговор
    Сега трябва да изтърпи упражняването на Трифонов а такива упражнения сме виждали много
  • 5 плюс минус

    39 7 Отговор
    Българите заслужават един по-добър и спокоен живот.
    Десетилетия наред бяха управлявани от хора, които не са на себе си.
    Време е за нормалност. но това не са Слави, Бойко, Корнела, Волен, Костов, царя, Карадая, Мая и всички останали, които 30 години са на политическата сцена и ни разиграват.

    Коментиран от #18

  • 6 Хаааа

    6 12 Отговор

    До коментар #3 от "choki":

    Ти изобщо мислиш ли с главата си. Разбирам драскаш за +но имаш -

    Коментиран от #9, #31

  • 7 овцъта

    13 35 Отговор
    Миролюба се наака и тя. По глупава теория не бях чел скоро. На следващите избори ГЕРБ няма да се върне забравете за ГЕРБ. ИТН ще бие пак. Слав досега два пъти ви доказа, че те прости и го отписвате прибързано

    Коментиран от #30

  • 8 ммм

    5 7 Отговор
    Не е простата чалгарска мутра...
  • 9 choki

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Хаааа":

    Дай един аргумент?
  • 10 user

    19 37 Отговор
    Абе оставете го този Борисов на мира бе! Каквато и мизерия да направят другите мизерници, които напираха за власт все Борисов виновен. Борисов ви не иска вече да управлява, омръзна му да носи отговорност за всичко и да търпи обиди и компромати. Ти му оправи кочината последните 10 години, то свинята си иска пак мръстотията и кочината. Ето ви я сега! Нека младите и те да си поемат отговорност за избора и за тъпотията си!

    Коментиран от #23

  • 11 67778

    10 18 Отговор

    До коментар #3 от "choki":

    По броя на плюсовете ти виждам, колко откачени дърти комундели пишат тук - направо се отвратих
  • 12 ErrorBG

    27 12 Отговор
    Славчо провали шанса да се отървем от Урода завинаги.Защо така бе Шрьодер.Хората ти повярваха

    Коментиран от #59

  • 13 Крис51

    17 5 Отговор
    На мен ми се вижда най-печеливш ход евентуално за БСП и разклатените позиции на Нинова да предложат за експертно правителство служебното с някои и други корекции там, където има известни съмнения. ИМВ вероятно биха ги подкрепили, ако съдим по думите на Манолова вчера, може би и "Демократична България" ще осъзнаят, че трети избори е много вероятно да върнат омразния ББ на власт, и срещу съгласие за последователна съдебна реформа и електронно управление да се включат в тази подкрепа. Служебното правителство според проучвания има подкрепата на поне 2/3 от българските граждани, за разлика от предложеното от ИТН, което взриви общественото мнение. Мисля, че такъв ход ще е в ущърб най-вече на ББ и може да се окаже изключително полезен за БСП.
  • 14 Псевдоним

    13 2 Отговор
    Това е проблем на самите гербаджии. За безпристрастния наблюдател е ясно отдалеч, че трябва да се излезе от този омагьосан кръг, в който Слави се оказва поредното зъбчато колело.
  • 15 И тем подобни

    15 6 Отговор
    Аз като гледам хиените Боко,Славчо и Пинокио се ръфат кой да бъде проксито на Козяк в България. Поне да не се ръфаха само с приказки а да вземат да се изпотрепат та да си дИшнем чист въздух от тая смрад - шорошоиди,жендъри,мутри,сатанисти,гьонсурати и тем подобни примати.
  • 16 До плюещите Трифонов

    16 29 Отговор
    Задръжте още малко ! Предстоят интересни събития, които ще преобърнат нещата. Аз също действах емоционално първите 48 часа, но мача е съвсем различен. Изчакайте и ще видите. Слави за пореден път ще им го набие в алчните глави, само задръжте !

    Коментиран от #40

  • 17 гтнгтн

    14 3 Отговор
    В цялата статие единственото вярно е че ДПС искат експертен кабинет. Пролема за тях и за ГЕРБ е че не им стигат депутатите.
  • 18 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "плюс минус":

    И защо да го заслужават,защото го искат ли?Ами просто е,да запретнат ръкави и да си го направят,както всички други,а не само да обясняват какво и кой им пречи.
  • 19 Никой

    21 6 Отговор
    На днешния монолог в централата на ГЕРБ Борисов изглеждаше щаслив и весел. Явно му обещаха , че няма да го съдят.
  • 20 яаояаояа

    7 15 Отговор
    Ужас - Миролюба е смел журналист, но от статията видно много много тъпа чак вдлъбната. ГЕРБ отива при НДСВ и няма да се върне особено, ако се съкрати държавната администрация наполовина и се махнат калинките от там

    Коментиран от #44

  • 21 мислещ

    13 9 Отговор
    Точно. ДБ може да са всякакви, но се различават по нещо ключово: Единствените с ясна и непримирима позиция срещу Гешев и за съдебна реформа. И Изправи се, които също бяха атакувани от сатаниста. Но не и тиквата. Или Доган (За който изглежда, че ДБ са също единствените, които си позволяват да са открита опозиция).

    Коментиран от #32

  • 22 И ОТНОВО8434

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "choki":

    И ГЕРБ и ДПС ще го подкрепят.......ха ха ха

    Коментиран от #25

  • 23 ПРАВ СИ ТО „СВИНЯТА ”СЕ ВМИРИСВА

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "user":

    ОТ КЪМ АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ😬
  • 24 На снимката

    9 2 Отговор
    На снимката виждате прокси на Сатаната от българската популация.
  • 25 choki

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "И ОТНОВО8434":

    и ДБ и ИМВ :)

    Коментиран от #45

  • 26 Перо

    16 3 Отговор
    Няма никаква интрига или конспирация. Унтерменшите нямат мозък за такива явления. Всичко опита до елементарното,алчност,корупция и простотия! Дългуча си е втълпил,че има 240 депутати и другите не съществуват,явно още е на черешата и тези дни ще падне от високо,на дълбоко!

    Коментиран от #28

  • 27 pbdan

    9 12 Отговор
    Ако Слави представи същия този кабинет пред НС БСП, ДБ и ИМВ, ДПС ще гласуват против или въздържали се. ИТН ще дадат 65 гласа и ГЕРБ 63 и със 128 гласа ще имаме правителство на ИТН. ГЕРБ ще се оттърве от сл. кабинет, ще се подиграе на всички нови формации и Радев, ще гледа сеира на Слави и след 3 месеца на президентско-парламентарните избори пак ще е на 1 място.

    Коментиран от #29, #46

  • 28 мислещ

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Перо":

    Корупцията по дефиниция си е и конспирация. А именно защото чалгарят и тошко нямат мозък, абсурд е да са излезнали сами с подобен списък. И е абсурд хира като юпито да са ги взели насериозно и да са се съгласили, ако няма по-сериозен играч зад тях.
  • 29 ммм

    10 3 Отговор

    До коментар #27 от "pbdan":

    Бойко Борисов вече каза, че в никакъв случай няма да подкрепи Славуца.

    Коментиран от #33

  • 30 ИВАНЧО

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "овцъта":

    Я се провери да не си я изпреварила?
  • 31 choki

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хаааа":

    Това че вашата партия не може да събере 4% НЕ е аргумент?
  • 32 Терминал 1 и 2

    13 6 Отговор

    До коментар #21 от "мислещ":

    Дай България е постболшевишка,троцкист-либерастка клика. Не случайно там гъмжи от болшевишки изтърсаци - Пинокио, Кристиян Таков,Гнома... На Славчо изучените камилчета са същите,защото всичките са завършили университети н САЩ и Британия,отдавна овладяни и менажирани от културни марксисти,троцкисти и левичарски либерасти. Едно време болшевиките идваха с лодки през Черно море или ги хвърляха с парашути,ноо...днес необолшевизмът ни налазва с Боинги от Терминал 1 и 2.

    Коментиран от #35, #47

  • 33 pbdan

    10 1 Отговор

    До коментар #29 от "ммм":

    Това е капан да го отпишат като опасен. Помисли обаче какво казват другите партии за обявеното от Слави правителство. Бойко обича да се отмята.
  • 34 Стара Загора

    11 2 Отговор
    Славчо Чалгаря е 1:1 с Чекмеджан, само дето е по-висок.
  • 35 мислещ

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Терминал 1 и 2":

    Не казвам, че не са, аз лично за тях също няма да гласувам никога, но явно в случая наистина се падат опоненти на другата фракция престъпници или поне другата фракция така си мисли.
  • 36 Стоян Хлебаров

    8 10 Отговор
    С някои промени,сегашното служебно правителство,може да стане добър....експертен кабинет,ако приеме програмата на ДБ и някои точки от предложенията на другите! Трябва да се възползваме от проверените и почтени икономически министри,и на образованието! Ако Радев се вслуша в това предложение на протестните партии,като залог за избирането му за Президент/без допълнителни правомощия на институцията му в Конституцията/,това би бил истински пробив в безизходността на сегашното положение,включително и това,че ИТП и ГЕРБ ще изчезнат ...яко дим,а на третите избори,ще бъде вероятно и събирането на квалифицирано Конституционно мнозинство,което ще гарантира промените!?

    Коментиран от #41, #42, #60

  • 37 НАРОДА РАЗПОРЕДИ

    7 9 Отговор
    СЛАВИ И БАЦО ДА УПРАВЛЯВАТ....БСП ИЗТИЧА В КАНАЛА.....
  • 38 НИНОВА, ПИШИ ОСТАВКА

    9 4 Отговор
    И БАЦО И СЛАВУЦА ТЕ МИНАХА ПО ДВА ПЪТИ.......КОЛКО ОЩЕ ДА ТЕ МИНАВАТ
  • 39 БАЦО И СЛАВУЦА РАЗМАЗАХА ПАК БСП

    9 6 Отговор
    НИНОВА ПИШИ ОСТАВКА, НЕ СЕ ОСЛУШВАЙ
  • 40 LOSHIA

    3 5 Отговор

    До коментар #16 от "До плюещите Трифонов":

    ДО ВСИЧКИ ДРАСКАЩИ ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ:ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО КАКВО Е НАПИСАЛ ТОЗИ ЧОВЕК,БАВНО НА ПОРЦИИ ОТ НАЧАЛО ДО КРАЯ, НЯКОЛКО ПЪТИ,ТА ДА НО ВИ ВЛЕЗЕ НЕЩО В ГЛАВИТЕ!!!!
  • 41 мислещ

    5 3 Отговор

    До коментар #36 от "Стоян Хлебаров":

    Баш на образованието е отявлен соросоид, както явно и на здравеопазването. И транспортният е долна калинка. Другите като Янев, Петков, Рашков, Личев - абсолютно са ОК като за нашите стандарти.
  • 42 Кви 5 лева

    7 6 Отговор

    До коментар #36 от "Стоян Хлебаров":

    Бе кви протестни партии,кви 5 лева! Стари труженички от стар бардак. Пинокио Бойкикев от коминтерновската фамилия не ми го подвирай,че ми се повръща от такова изтърсаци от бекапейската номенклатура. Не виждаш ли,че зад него наднича асистента по поритикономия,комсомолското секретарче Шарлатанчо и Гномът прокурор от тошовите времена.
  • 43 Ех-х....народе , народе

    11 4 Отговор
    Защо трябва да изтърпиш и това страдание ? Не ни ли стигаха Виденов , Царя , Борисов ами сега и Трифонов . Аман от мераклии да нъ управят ...........Не Ни стигат проблемите на земята , тоз ся и в космоса ще ни води

    Коментиран от #58

  • 44 ИВАНЧО

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "яаояаояа":

    Я се погледни в огледалото ,та да не би да си я изпреварила........овц....
  • 45 И ОТНОВО8434

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "choki":

    това е саморазтрел
  • 46 изрод от ГЕРБ

    2 3 Отговор

    До коментар #27 от "pbdan":

    Човече,ти да не похапваш развалена риба на слънце?
  • 47 изрод от ГЕРБ

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Терминал 1 и 2":

    Ти си абсолютно готов за космоса.......ще ти помогна....... еднопосочно
  • 48 Гошу

    4 1 Отговор
    Начи само кра*ци ни е подготвил кривия.....ба*и ей за това не гласувам,не искам да съм съучастник с кра*ците...

    Коментиран от #49

  • 49 Марокански

    6 1 Отговор

    До коментар #48 от "Гошу":

    И ГРОБ,и Дай българците,и Славшувците.....все соросоид-жендъри,по-глупави или по-изучени марокански скакалци.
  • 50 Ю бря

    4 1 Отговор
    Кой е печеливш и кварталните алкохолици с две останали мозъчни клетки го знаят. Проблема е промитите чалга кухи лейки осъзнават какво става.
    Иначе Славка ханъм го играе колкото може. Ей сега ша тракна с токчета и правя правителство. Да ама не, това е държава а не шоу.
    Вкратце на губещите честито.
  • 51 !!!?

    6 0 Отговор
    Значи, пак ГЕРБ е виновен за победата на Чалгаджията в избарите, а не "Има такъв народ" !!!?
  • 52 Биби Еврокюлчев

    0 2 Отговор
    Идват едни девет милиарда казаха! Никой като назе не е в састоиание да ги распредели што годе справедливо че да има за кого си требе! Ште има за сички ма по равно нема ка стане деа!Порачал сме на дарворез бар да ми резбова на долапа вратицата шо он е заслужил таа почест деа!Сиси,знаеш в Банкиа сме! Ела да ми погостуваш и да оправиме пемберугите одново баце.
  • 53 Ивайло Михайлов??? Кой си!! от ГЕРБ

    1 3 Отговор
    Дежурен Плювач!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 достойнстсо

    4 3 Отговор
    ТОЧНО ТИ СИ СПЕЦИАЛИСТКАТА ПО АКТИВНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ И СИМВОЛ НА КОРУПЦИЯТА.ЗАЩО НИКОГА НЕ СЪМ ТЕ ЧУЛ ДА ГОВОРИШ ЗА СТНДАРТИ В ЖУРНАЛИСТИКАТА А ТАМ КЪДЕТО НЯМЯ СТНДАРТИ ИМА КОРУПЦИЯ.СИМВОЛА НА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА-ТАРАШКОВ НЕ Е СТАТУКВО ЗАЩОТО ГО Е ПРЕДЛОЖИЛ ФИГУРАНТА А НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ БИЛ СТАТУКВО.КИРИЛ ПЕТКОВ И ДР. АНОНИМНИЦИ ОТ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ БИЛИ НОВИ ЛИЦА А МИНИСТРИТЕ НА ТРИФОНОВ НИКОЙ НЕ ГИ ПОЗНАВАЛ.ЗАРАДИ ТАКИВА "ЖУРНАЛИСТИ"СМЕ НА 112място.НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ФЕН НА ТРИФОНОВ НО ТОЙ ВОЛНО ИЛИ НЕ НАПРАВИ ТАКА,ЧЕ СТАТУКВОТО ДА СЕ САМОРАЗКРИЕ.НАЛИ ДОВЧЕРА ГОВОРЕХА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ПОЛИТИКИ А НЕ ПОСТОВЕ.ТЕЗИ ИЗБОРИ БЯХА КАТЕГОРИЧЕН ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ЗА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ФИГУРАНТА.НАЙ -НИСКА АКТИВНОСТ И ПОД 50% ЗА НЕГОВИТЕ ПАРТИИ.
  • 58 Байдън

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Ех-х....народе , народе":

    Задръжте още малко ! Предстоят интересни събития, които ще преобърнат нещата. Аз също действах емоционално първите 48 часа, но мача е съвсем различен. Изчакайте и ще видите. Слави за пореден път ще им го набие в алчните глави, само задръжте !
  • 59 Нищо

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "ErrorBG":

    не е провалил Славчо, просто знае що за стока са Галева, Пинокиото и злобарите от триото и отказва да има общо с такива компрометирани хора. А,че ДБ и ИСМВ вече са си купили шкафчета си е техен проблем
  • 60 Толкова ли

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Стоян Хлебаров":

    не можете да разберете, че на изборите хората казаха, че не искат ЛГБТИ ! Това е. Народа ви би шута. Няма как да управлявате, като сте загубили изборите.
  • 61 Анджело

    3 0 Отговор
    Абе кастинга на Има Тъп Народ за правителство даваха ли го по 7/8и? Слави и сценаристи избират министри. Хаха

    Коментиран от #63

  • 62 psf

    2 0 Отговор
    Първия, който трябва да бъде съден е Иван Костов. Той стои в дъното на това безредие в държавата, като наказание за това, че не получава благодарност и признателност за свършеното от него по време на прехода! Но той живее в България и трябва да знае първо, че никой преживе не е получавал признание за делата си и второ, че тук няма ненаказано добро!
  • 63 Прав сте Анжело

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Анджело":

    Сега включих,че случайно попаднах на част от това предаване.. Загледах се десетина минути.Наредени,и излизат пред микрофона един след друг.Стана ми обидно за тях.Но го приех,като част от неговите политически шоу програми.Сега нареждам пъзела.От него е част от " пълнежа" ,а възловите фигури са спуснати от Шефовете в сянка.