Last news in Fakti

16 Юли, 2021 16:00 26 372 123

Който не е ял попарата на Иван Костов ...

  • иван костов-
  • слави трифонов-
  • слави трифонов правителство

Омразата е неизтощим ресурс за злотворство.  И от едната и от друга страна, Слави Трифонов и Иван Костов се мразят като две жени

Който не е ял попарата на Иван Костов ... - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Който не е ял попарата на първите десет години от прехода прилича на зелен до глупост младенец. Може да му се разправят медени приказки, ще вярва и още как. Точно на това разчита Иван Костов, някогашен премиер от Обединените демократични сили. Днес са препечатали неговото 20 минутно дуднене в национален ефир, все едно са светите скрижали от Синай. Само дето нищо свято няма в тях, само перфиден политически хейт!

Това коментира във "Фейсбук" Юлиана Методиева.

За по-малко от 5 дни светите демократи от последните дни сатанизираха Станислав Трифонов. Този стил е роден от Димитър Коруджиев, първия светец на централния офис на СДС от ул. Раковски 134. Коруджиев е душеприказчик на Иван Костов. От името на регулатора СЕМ писателят прокле предаването „Хъшове", а персонално Трифонов нарече „сатана“. Младата тогава публика не разбра особено демократично ли е това или не. Беше свикнала на гръмовержците от ЦК на БКП. А си тръгнал да говориш наопаки, а партията ти скрива шапката.

„Хъшове“ си беше чиста проба скандал за Костов и Надежда Михайлова/Красивото Наде/. Съдържаше монтаж, в който премиерът краде часовника на Хелмут Кол и видеоскеч, в който Надежда Михайлова “танцува с кол”. В резултат на сатиричната дързост на Слави Трифонов беше и санкцията. Изгониха го от рая на БНТ със съдействието и на тогавашния генерален директор Иван Попйорданов, известен чаровник.
Часове след тая касапница, имаше пресконференция. За първи път беше обявена опасност за свободата на словото заради първата брутална цензура на второто ни демократично правителство. Винаги има първи неща...

От 1998 година Иван Костов намрази за цял живот Слави Трифонов. Така го намрази, че цели две години екипът на „Хъшове“ се скита немили- недраги по мазета. За малко Слави да подпише договор със „Сълза и смях“, но дойде един от другите свети демократи, режисьорът Бойко Богданов. Той го разкара със седесарски плам в очите. Пада му се на Слави, който нахално се подигра на свещените крави . Е, накрая шоуто намери пристан в кабеларката Тв 7, та до 2000. Добре, че стартира частната бТВ.

Омразата е неизтощим ресурс за злотворство. И от едната и от друга страна, Слави Трифонов и Иван Костов се мразят като две жени. Само дето не си скубят косите. Предпочитат да трансформират тъмната си енергия в шоу програми и интервюта за "хибридния режим на българската политическа система". Голям смях е когато гледаш тези две поостарели момчета как вкарват публиката в някакви сюжети за бъднините на нацията. Като се изчегъртат приказките за тези бъднини, ще щръкнат скелетите на личните вражди. В България, казваше един умен човек, всичко е лично.

* Заглавието е на ФАКТИ


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами да

    35 11 Отговор
    Джуревски ми работи !

    Коментиран от #15

  • 2 ПКП Я

    90 41 Отговор
    Този още на свобода ли е?
  • 3 Българка

    80 42 Отговор
    Време е ИТН, ДБ, ИМВ да започнат разговор по политики и правителство на промяната. Много бих искала служебното правителство с малки промени да продължи работата си заедно с работещо НС.

    Коментиран от #10, #106

  • 4 ИНЖ

    149 21 Отговор
    То излиза, че Слави е направо мъченик!? Как така си присвоява наименованието "Хъшове"!? Какъв "хъш" е този несъстоял се музикант!?
  • 5 Верно ли

    146 33 Отговор
    Еее, айде пак Костов! Ама Костов вече го няма, а сега сме длъжни да гледаме цирковете на Слави и Сие.

    Коментиран от #42, #67

  • 6 Щото са роднини

    33 25 Отговор
    по виолетово теменужкина линия
  • 7 Майна

    76 24 Отговор
    Да те е страх от ГЛАДНИ...за пари и власт..., единия ИЗЯДЕ ПОСТГНАТОТО КАТО ПРОМИШЛЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ, ДРУГИЯТ ЩЕ ИЗЯДЕ НАДЕЖДИТЕ НА ХОРАТА, ЧЕ МОЖЕ И ПО ДРУГ НАЧИН ДА БЪДЕ ЖИВОТЪТ В БЪЛГАРИЯ...

    Коментиран от #51

  • 8 РАДИО ЕЛТО

    99 112 Отговор
    СЛАВИ лъже хората ИВАН КОСТОВ направи много за БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #29, #76

  • 9 Луднал вече

    96 53 Отговор
    Има много истина в казаното, обаче въпреки, че не харесвам Костов, човека, който можеше да направи България друга. Той единствен имаше пълната власт, но се разбра нс комунистите. Та въпреки, че не го харесвам, той все пак е умен, докато учиндолския елемент ... си е просто чалгаджия.

    Коментиран от #55

  • 10 Верно ли

    36 5 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Ти не гледА ли - разговори ОТНОВО няма да има!
  • 11 Навалний

    34 6 Отговор
    Тази се сетила. Щерката на поета на Живков!
  • 12 Тишо

    88 104 Отговор
    Костов е най-добрият политик на България след 89.

    Коментиран от #20, #89

  • 13 JEFF

    110 58 Отговор
    Слави прекаляваше с тъпите си подигравки към Костов и Надежда Михайлова тогава. Каквото и да си говорим Правителството на Костов успя да стабилизира финансите на държавата. Заслугата за това , че сме в ЕС е изцяло на неговото правителство и Михайлова . Не забравяте какъв коварен номер скроиха , за да докарат Сакскобурготски, когото някои наричат цар.

    Коментиран от #47, #90

  • 14 SH BG

    70 9 Отговор
    Ко не се стегнете, шъ ядете и попарата на Славуца...!!!

    Само че в тази попара нема ни водица, ни мръвка, ни хлебец... Абе нищо нема - даже и попарата я нема...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))

    Коментиран от #45

  • 15 НАПРЕД

    14 68 Отговор

    До коментар #1 от "Ами да":

    Слави,
    чегъркай комунягите!
    Смело!
    С теб сме!
  • 16 да бе да

    72 27 Отговор
    Дрън дрън. Костов е политик, Трифонов - не е. На този етап - няма нито какво да ги събира, нито да ги дели. Паралелни вселени. Неполежащи на сравнение.

    Коментиран от #24

  • 17 Всички твари изпълзяха от дупките

    87 56 Отговор
    Костаки е проклятието за демокрацията в България.Той унищожи т.н. синя идея, мечтата на много хора да се отървем от тоталитаризма, приватизира за братовчедите де що можа, и остави агентите на ДС без лустрация, които и до ден днешен тровят
    политическия живот в България.За него има специално място в казана!😂😂😂

    Коментиран от #77

  • 18 Последния Софиянец

    39 46 Отговор
    Костов е бил в ресторанта ми, останах с добри впечатления.
  • 19 МАША

    57 45 Отговор
    слави шоумен, костов крадец е това е разликата

    Коментиран от #22, #48

  • 20 ФАКТ Е

    86 36 Отговор

    До коментар #12 от "Тишо":

    С приватизацията си,
    Костов изпра парите на комунягите и на кредитните милионери
    и днес те са едрите капиталисти с обръчите си от фирми!
    Факт е, нали?

    Коментиран от #23, #78

  • 21 Уау

    77 16 Отговор
    Не знам дали Костов и Трифонов се мразят като жени, но стилът на статийката напомня на нахална и проста жена, която търси на кого да вдигне скандал, за да блесне.
  • 22 Мдааа

    56 22 Отговор

    До коментар #19 от "МАША":

    А комунистът Борисов е милиционер-маркучодържател!
    И знае само една дума на чужд език:"кангречулейшън".
  • 23 Тишо

    50 33 Отговор

    До коментар #20 от "ФАКТ Е":

    А факт ли е, че все някой трябваше да продаде фирми, които са само в ущърб на хората? Факт ли е, че този някой искаше да съкрати държавната администрация, при което щеше да се намали възможността за зависимост на такива хора от текущата власт, както стана при ГЕРБ? Факт. Факт ли е, че правителството на Костов е основният виновник за това България да е в НАТО и ЕС? Факт.
    Както и в живота, така и в политиката, няма неша, от които ще виждаш само позитиви. В много случаи се избира по-малкото зло

    Коментиран от #32, #80

  • 24 Хаха хаха ха

    21 35 Отговор

    До коментар #16 от "да бе да":

    За референдума на НЕполитика Слави гласуваха 3 милиона!
    За политика Костов не гласува и милион, нали?

    Коментиран от #117

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Давай Учиндолски

    22 19 Отговор
    можеш да надминеш Драгалевския по любов народна
  • 27 Рошко

    45 18 Отговор
    Този в независима и нормална държава трябваше веднага да се свали от власт преди да ни разпродаде на безценица и да гние в затвора, камо ли да е на свобода, пак да подчертая свободна и независима държава
  • 28 разкажи

    11 2 Отговор

    До коментар #25 от "Коко":

    Аз не разбрах, кажи защо?
  • 29 Иван Костов

    40 22 Отговор

    До коментар #8 от "РАДИО ЕЛТО":

    Загроби България
  • 30 Да ама не

    54 27 Отговор
    Не му ща меда не му ща жилото ,че и аз тогава се вързах да ходя по площадите да вдигам два пръста сега да си бия главата защо съм го правил. От него тръгна целия упадък на всичко и сега защо се повява пак хич да не беше идвал по добре! Абе за него и цялата му пасмина си беше гот направиха пари за четири години колкото за четири живота ,а другите както се казва е...с ги.
  • 31 JEFF

    42 13 Отговор
    до 15 Слави е от стар комунистически род, затова никога не е подкрепял Костов. Не ти ли прави впечатление факта, че е против ДБ ?

    Коментиран от #36, #37

  • 32 ФАКТ Е

    17 42 Отговор

    До коментар #23 от "Тишо":

    1. По добре беше Костов да продаде активите на Сицилианската мафия,
    отколкото на комунистическата мафия! Затова, дори и в ЕС , в България капитализмът продължава да е по комунистически!
    2. Въпросът за членството в НАТО го постави не Костов, а Паси, нали?
    3. Когато комунягите са на зор, вадят от градинката с теменужките Костов, за да разлайват сини и червени!
    4.Слави, мачкай комунягите! С теб сме!
  • 33 ИВАНЧО

    57 16 Отговор
    ИВАН КОСТОВ Е НАЙ ЗАСЛУЖИЛИЯ БОЯДЖИЯ НА РЕПУБЛИКАТА-БОЯДИСА НЕ МАЛКО КОМУНДЕТА ОТ ЧЕРВЕНИ В СИНИ
  • 34 Убица Костов

    50 29 Отговор
    Българоубиеца костов загроби България, Трофонов още не е управлявал. Изобщо няма база за сравнения между двамата.
  • 35 среднощен

    32 5 Отговор
    Не ви ли прави впечатление, че в българската политика на прехода всички лидери са омаскарени...? Преди да бъдат "демонизиране" лидерите са били възприемани като "спасители"... Този български феномен ни докара до тук... Когато всички лидери на един народ са недостойни и омаскарени, изводът е, че този народ не може да "отгледа" достойни... Тоест - за всичко "сам си е виновен"....

    Коментиран от #38, #39

  • 36 ЛЪЖЕШ

    18 14 Отговор

    До коментар #31 от "JEFF":

    Бащата на Слави е дърводелец.
    Сестра му Петя работи на скенера в Плевен.
    А ти си комунистически лъжец, нали?
  • 37 LOSHIA

    41 22 Отговор

    До коментар #31 от "JEFF":

    А ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ КОСТОВ Е БИЛ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИКОНОМИЯ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА.КОЙ Е КОМУНИСТА БРЕ? ЗАЩО ДРАСКАШ ГЛУПОСТИ?

    Коментиран от #43

  • 38 среднощен

    11 1 Отговор

    До коментар #35 от "среднощен":

    "...Преди да бъдат "демонизирани" лидерите са били възприемани като "спасители"..."
  • 39 Е да де Нооо

    32 8 Отговор

    До коментар #35 от "среднощен":

    Е не всички! А кажи ми, какъв лидер е мутрата Борисов и как да величаем милиционер-маркучодържател, който фалшифичираше изборите с "мъртви души"!

    Коментиран от #44

  • 40 :))

    29 2 Отговор
    То тъй,амЪ ---по тия мазета/насред София/,дето се е скитал Дългия,спонсор му беше "Овергаз" ,а главни сценаристи--росен петров и любо дилов !:))...иначе,нИ йе от "сатуквото" Слави:)).....наистина всичко е много лично!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ИВАНЧО

    18 16 Отговор

    До коментар #5 от "Верно ли":

    ЕЕЕ,ИМА СИ ДОСТОЕН НАСЛЕДНИК-РИСТЬО ИВАНОВ

    Коментиран от #46

  • 43 Да де нооо

    25 16 Отговор

    До коментар #37 от "LOSHIA":

    Но Костов преподаваше как загнива капитализма и как благодарение на Маркс , проспериращата социалистическа икономика ще задуши капиталистическата, нали?
  • 44 среднощен

    22 1 Отговор

    До коментар #39 от "Е да де Нооо":

    Изброявам: Петър Младенов, Андрей Луканов, Филип Димитров, Жан Виденов, Стефан Софиянски, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов.... Търси се следващият...
  • 45 LOSHIA

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "SH BG":

    ТАЗИ ПОПАРА Е САМО ЗА ТЕБЕ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ........ВЕЧЕ Е ГОТОВА.......ХИ,ХИ,ХИ,ХИ
  • 46 анонимен

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "ИВАНЧО":

    Точно.
  • 47 анонимен

    14 24 Отговор

    До коментар #13 от "JEFF":

    Кво ми ги хвалиш тея дето зарязаха медиците в Либия.Слави беше единствения,който говореше по темата.
  • 48 Пешо от блока

    44 18 Отговор

    До коментар #19 от "МАША":

    Колко да е крадец Костов? Една къща има и един цех на дъщеря му. Поне 1000 политици след него откраднаха милиарди, при това много милиарди.А Костов изрече една пророческа мисъл " Доган е проклятието на България". Заради това изказване всички налични тролове денонощно бълват огън срещу него.
  • 49 Пламен

    44 16 Отговор
    А който не е ял попарата на БСП и Жан Виденов,нищо не знае
  • 50 Селянин

    21 15 Отговор
    Що за лицемерие? Как ще управлява Славчо, заедно с ДБ? Нали гуруто на Гнома и Ристе е точно Костов.
  • 51 Русофоб

    39 32 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Пълни глупости.
    Костов е най-добрият премиер на България.
    Слави може да лъска обувките.
  • 52 кольо

    32 14 Отговор
    Станиславчо- лъжливото чалгарче беше в основата на пропагандата за сваляне от влас на демократичното правителство на Костов и отвори широко вратите на огромните далавери след това .
  • 53 Вар

    28 15 Отговор
    Трудно ще простят руснаците и техните мекерета тука че не им пусна самолетите и водеше незав.политика.Сега има страх при нови избори гласове от Слави да отидат при ДБ.Затова и руско- бг слуги имат задача да плюват.Накрая ако не внимавате ще получите същото-мизерия,емигрантство и глад.Навсякъде много тростите народи живеят зле особено на изток от Белград
  • 54 ралф

    30 9 Отговор
    след Костов дойдоха големите далавери
  • 55 Кака Мара

    20 2 Отговор

    До коментар #9 от "Луднал вече":

    И с царя и ДПС не се договори

    Коментиран от #56

  • 56 Луднал вече

    21 8 Отговор

    До коментар #55 от "Кака Мара":

    Не разбрах какво искахте да кажете ... царя до голяма степен дойде и заради Костов, за ДПС те и тогава витаеха във властта. Имах предвид, че ако Костов беше направил лустрация и свястна приватизация сега щеше да е друго, но той започна да създава синя олигархия
  • 57 Анонимен

    32 22 Отговор
    И аз мразя Костов, макар и не на лична основа. Най големият грабеж и разруха е при неговото управление.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Црн Ваню

    28 13 Отговор
    Костов е един политически труп овоняващ слава богу все по рядко атмосферата, а другия е куха дрънчаща лейка, която бързо ще отиде в канала. Е ще остане малко смрад на чалга.
  • 60 Исперих

    25 15 Отговор
    Най-големият грабеж е от 1944 г.
  • 61 фффф

    22 7 Отговор
    Костов хич не беше цвете за мирисане но ще го запомня с това че по негово време беше последното правителство в което ДПС не пееше!!!

    Коментиран от #93

  • 62 Убиеца Костов

    29 16 Отговор
    „Кремиковци“, примерно - и изведнъж се оказа, че той е отмъкнат по волята на Костов за един-единствен долар.
    И един милион пъти да се каже, пак ще е малко, че той се отърва от „Кремиковци“ за 1 долар, просто защото не знаеше как да го стопанисва - а онзи, на когото го подари, сетне го препродаде за над 230 милиона!

    Един напълно анонимен човек/Валентин Захариев набързо опроверга основния принцип на Грабежа, наложен от Костов: едно нещо струва толкова, колкото дават за него.
    Захариев направи жалък големия икономист Костов"
  • 63 Ю.Кортес

    25 17 Отговор
    При Костов беше добре,ама при Виденов беше мора.Използват да заблуждават младите хора
  • 64 така така

    15 7 Отговор
    Слави и Костов са две жени...
  • 65 ДБългария, Paris France

    24 31 Отговор
    Слушайте Иван Костов !
    И няма да сгрешите ! Най добрият премиер
    от 10 ноември насам !
  • 66 Господи, ако те има, накажи ги!

    20 16 Отговор
    СЛАВЧО, НАПРАВИ ЕДНО ДОБРО НА БЪЛГАРИЯ - ВКАРАЙ ДРАГАЛЕВСКИЯ СИГАНИН В ПАНДЕЛАТА ЗА НАЗИДАНИЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ЗЛОСТОРНИЦИ. ТОВА НАПРАВИ И ЩЕ ТИ СВАЛЯ ШАПКА. ЗА КРАТУНАТА НЯМА ДА ГОВОРИМ - ЙОЦА АМСТЕРДАМА СИ Е ЗАПАЗИЛ РЕД!
  • 67 пешо

    14 13 Отговор

    До коментар #5 от "Верно ли":

    Костов е в сянка,а патладжаните му-тъмно сините са навсякъде-вкл.и при Бойко.
  • 68 ЗАЕДНО срещу ГРОБ !

    4 8 Отговор
    Стига глупости !
  • 69 Казуар

    26 5 Отговор
    В България няма по голям калтак от Слави Трифонов.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Небел Ваню

    18 7 Отговор
    Ни достави УДОВОЛСТВИЕТО да си имаме ахмет джолан, крадлив симо, боко кръчмарски, Слафка ханъм и всичката останала измет. Ауу забравих съсела, чурку фонтанчев и корни мотиката и вся остальная сволач /сволач - аку свличащо се надолу /7
  • 74 7 ми доде

    4 0 Отговор
    Повече. Убаво число💩
  • 75 човек от народа

    19 6 Отговор
    стига с тоя костов национализирайте му собственоста,банковите сметки и да влиза в цсз за компания на боко до като влезнат каракачанов и далавери симеонов
  • 76 Хайахаха

    15 6 Отговор

    До коментар #8 от "РАДИО ЕЛТО":

    Хайаха ...какво ...хахаха ... тоя проватизира бг предприятията и заводи за жълти стотинки ..остави толкова хора без препитание !!!
  • 77 Дам

    8 12 Отговор

    До коментар #17 от "Всички твари изпълзяха от дупките":

    Точно казано ...а идеята за валутния борд е на Жан Виденов ...Костов е бил против борда ... но после Американците го натиснаха да го постави

    Коментиран от #84

  • 78 Точно

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "ФАКТ Е":

    Дам точно казано
  • 79 разколебан

    8 3 Отговор
    Освен към Слави, Иван Костов храни много по голяма омраза, към Царя, юпитата от НДСВ, които спечелиха изборите и го изместиха от власта. Така, че негативното отношение на ДБ, към Николай Василев беше съвсем предвидимо и разиграно от Слави, по начина по който беше представен пред нас, за да се обвини ДБ и за пореден път, да се измъкване от отговорността за управлението на страната!

    Коментиран от #118

  • 80 А такаааа!

    7 6 Отговор

    До коментар #23 от "Тишо":

    Къде, къде? В рестаранта ти? И ти остави добър бакшиш. И ти остана с добри впечатления. Браво! Че от Бате Бойко знаеш ли колко женички също са доволни?
  • 81 Тишо, Тишо,

    5 3 Отговор
    България блехоса в ЕС и НАТО!
  • 82 Мичето от5яетаж

    16 10 Отговор
    Браво Ваньо, браво Костов! Голям си! Ти извади България от тинята, дето я бяха вкарали комунетата от БКП/БСП!

    Коментиран от #83, #107

  • 83 комбайнер

    12 2 Отговор

    До коментар #82 от "Мичето от5яетаж":

    така е ама малцина го разбират и плюят плюят . те друго и не могат де
  • 84 Навалний

    9 1 Отговор

    До коментар #77 от "Дам":

    Лъжеш. На Ангарски му я даде Ханке. Въведе го Софиянски. Утвърждава го Костов. Просто момче си!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 eeooo

    11 1 Отговор
    - Докторе... Наистина ли съм стерилен?
    - За съжаление, да.
    - Леле-е-е! Сега как да кажа на жената, че децата не са от мен?!
  • 87 Альонушка

    10 10 Отговор
    Стига с тоя изрод Иван Костов. Всички, които управлява ха след така наречената демокрация са за затвора. Трябва да им се отнеме всичко, придобито по не честен начин. Само Кьовеши ще ни оправи.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Иван

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Тишо":

    Най-добрия за себе си.
  • 90 Uri

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "JEFF":

    Щото те бяха нестабилни ли
  • 91 НЕ ЗА Слави

    8 2 Отговор
    Никой не смееше да го спонсорира защото демократа Костов съсипваше фирмите които посмеят.А Славуца е много алчен нарцис.Представям си как го мрази за това.
  • 92 Скорпи

    7 6 Отговор
    Този е за затвора...разказа играта на градено с десетилетия...Приватизацията....Ама си е опекал нещата и не могат с пръст да го пипнат....
  • 93 Помнещ

    14 3 Отговор

    До коментар #61 от "фффф":

    И друг се е забравило. До правителството на Костов лепяхме стикери на магазините и офисите, че ни пазят , ВИС, СИК и какви ли не други паплач - мутри. След това не, че изчезнаха но поне намаля тормоза на обикновените граждани
  • 94 1010

    4 3 Отговор
    До тук резултата е 1:1 Бойко взе Костов, Слави взе Василев.

    Коментиран от #98

  • 95 Обектив

    17 2 Отговор
    Омразата Между Слави и Костов е лесно обяснима:единият насочи България към члество в НАТО и ЕС,ограничи влиянието на ДС и комунистите,другият отиде на хранилката на чисто ченгеджийската фирма Мултигруп.Всички сили на ДС бяха впрегнати за свалянето на Костов чрез неговото очерняне, тъй като ако беше останал още един мандат, България щеше да се развива подруг път-водещите ни бизнесмени нямаше да са хора от типа на Доган и Пеевски.След падането от власт на Костов,през следващата една и половина година Мултигруп увеличи оборота си 10 пъти-доказателство за рекомунизацията,която проведе правителството на т.н. Цар.
  • 96 Фастер

    8 7 Отговор
    Гаргамел костов ,заеднос всички "демократи" от прехода ,трябва да са в затвора!Жив свидетел и участник съм в събитията от 89та година и след това ,до идването та престъпната му власт и безчинствата от прехода и приватизацията!Виновниците за ниския стандарт на народа са точно тези синьо,червени,лилави свине!
  • 97 Ю.Кортес

    7 3 Отговор
    При Костов си беше добре,ама при Виденов беше мора

    Коментиран от #103

  • 98 Само че

    4 1 Отговор

    До коментар #94 от "1010":

    Костов е в ДБ, така че е далеч от това да е "взет" от ГЕРБ
  • 99 Тъмните субекти

    4 0 Отговор
    Винаги правят недобри неща, сърдят на всички, че се отличават от останалите, нека някой ме опровергае...!
  • 100 Стефан

    7 1 Отговор
    Това коментира във "Фейсбук" Юлиана Методиева. Разбрахме какво е казала тази госпожа, но текстът надолу се питам на КОЙ е, защото Костов никога не си е позволил персонални обиди към никого, въпросния скеч за Надежда Михайлова и Костов е обиден защото не отговаря на истината, а ИСТИНСКИЯ МЪЖ не се подиграва на никоя жена, дали помните нелепите опити да се подиграват с възрастта на Лили Иванова, ако този така наречен шоумен го прозре ще разбере че всъщност се подиграва на майка си, скечовете за Костов и Михайлова бяха точно по времето когато правителството искаше да изгони от редичката на доставчици за газ Мултигруп и Овъргаз, сега ще ви го изясня - Газпром, Газекспорт, една подставена немска фирма, Мултигруп, Овъргаз, Булгаргаз, и газовите дружества по градовете - накрая ПОТРЕБИТЕЛЯ ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАТИ СМЕТКАТА, така че това че го изгониха беше НАЙ МАЛКОТО което си заслужи, ако бяха сегашните времена Гешев щеше да му образува дело, щеше да му запорират сметките, Ива Николова и Нидялко щяха да сипят огън и жупел, а Стъки щеше да го бие, помните ли в скечовете на лицето Трифонов да е иронизирал ПЕРСОНАЛНО някоя мутра, веднъж се опита с Косьо самоковеца, но после се извиняваше като ученичка, / бизнесмен / като Илия Павлов беше на почит, Бойко му беше приятел, чак се хвалеше че ходили на кино по телевизията, плака когато убиха Георги Илиев, беше на премиерата ГЛАВЕН МУЛТАК на Вежди Рашидов, хвалеше Доган и се подмазваше на всеки с власт, колкото до Костов, госпо
  • 101 Сегашно време

    2 0 Отговор
    Дааа верноо Костов и след него все крадци и на свобода а сега .....да коментираме САМО И ВСЯКА МИНУТА ЗА ВИРУСА ЗА МАСКИТЕ ЗА ТЕСТОВЕТЕ ЗА ПРАВИТО НИ НА ИЗБОР ДАЛИ ДА СЕ ВАКСИНИРАНИ да не се обиждаме за политиците а да се ОРГАНИЗИРАМЕ с отбрана срещу тия които ни разболяват със задължителни маски ония които ни убиват чрез медиите всеки ден...НАСАЖДАТ СТРАХ И УСПЯВАТ колко болни положителни колко починали от КОВИД даа от друго вече не умират ...Ковида почива в събота и неделя винаги и от пониделник заработва....а ние на дърветата ли живеем да се организираме и да си върнем свободата както можем да започваме да ги тестваме отвсякаде..
  • 102 Сегашно време

    1 1 Отговор
    Та дали можем да се организираме...Те ни задават партенки да спорим..дайте да не спорим а да се СГОВОРИМ за вируса не виждаме ли кой съсипа бизнеса работниците забраняват на хората да работят забраняват ни да дишаме туриха ни бурки маскираха ни отнеха ни човешките права а ни се молят да гласуваме и после да ни яздят докога да започваме и само това да решаваме...ако с това сме задружни и се справим ще се справим и с ТЯХ..виновните...кой е повече те или ние..? Да започваме..
  • 103 Проста

    5 7 Отговор

    До коментар #97 от "Ю.Кортес":

    Виденов отказа да плаща на НПО и започна мора.При Костов България се прости със суверенитета си и стана колония.Прочети за топлите връзки на фамилия Митал и фамилия Ротшилд.

    Коментиран от #105

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Фъкoff

    8 0 Отговор

    До коментар #103 от "Проста":

    Не приписвай Митал на Костов. Да си чувал за Лупи???!

    Коментиран от #111

  • 106 РАШКО БОЙКОВ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    И АЗ ДА СЪМ ДЕИСТВАЩ ПРЕМИЕР , ЧУЛ ТЕ ГОСПОД , АМИН ДАЙ БОЖЕ !!!🇧🇬❤️🇧🇬!.
  • 107 ДРУГАРЯ ВЕЛЧЕВ

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Мичето от5яетаж":

    МИЧЕ ОЩЕ ЛИ СЕ КЪПЕШ В БАНЯТА С ДРУГАРЯ МАНОВ КОМШИЯТА ? , КЪПЕТЕ СЕ КЪПЕТЕ СЕ , ПОСЛЕ Я ЧЕ ВИ ИСКЪПЕМ ДВАМАТА , АМА ПЪРВО ЧЕ УЛЕЗНЕМ ДА ВИ ИСТЪРКАМ !!!😀😄😃
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Анонимен

    4 1 Отговор

    До коментар #105 от "Фъкoff":

    На 14 юни 1999 г.Кремиковци е продаден на Валентин Златев за 1 долар.Това по време на управлението на Костов ли е?
  • 112 Сегашно време

    1 0 Отговор
    Та дали можем да се организираме...Те ни задават партенки да спорим..дайте да не спорим а да се СГОВОРИМ за вируса не виждаме ли кой съсипа бизнеса работниците забраняват на хората да работят забраняват ни да дишаме туриха ни бурки маскираха ни отнеха ни човешките права а ни се молят да гласуваме и после да ни яздят докога да започваме и само това да решаваме...ако с това сме задружни и се справим ще се справим и с ТЯХ..виновните...кой е повече те или ние..? Да започваме..
  • 113 НикогаВечеСДСЧума

    3 4 Отговор
    Дотяга ми,когато ми пускат в ефир Драгалевския гърбат сиганин да ми грррачи глупотевините си .
    Марш Ай Дуко на политическото Бунище или отивай в Ада ,където Соколето с меките китки и Бъки Бомбаджията те чакат за тамошната седянка.
  • 114 ТРЕНД

    2 2 Отговор
    Румен Радев е виновен, че не направи политически проект. И Корнелия която ревнуваше - че Радев има толкова народна любов, и си пази столът - тя, и възпираше Радев от такъв проект. И ОЩЕ 5 ИЗБОРИ ДА ИМА - ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА. Радев да е премиер, а Даниела Пенкова да е президент.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Неграмотен

    0 0 Отговор
    Костов - срам............
  • 117 Палечка м

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Хаха хаха ха":

    Как да не е гласувал и милион.Не харесвам Костов,но никога преди и никога след никоя партия или коалиция не е имала 50 %++,137 депутата.Явно някои са много далеч от най-новата ни история,след 1989х
  • 118 Палечка м

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "разколебан":

    Изместил го царят?!На царя не му достигаше един глас и предложи коалиция с ОДС/СДС като втора политическа сила.Но дррругарррят Костов не прие,след това се обиди на някого,млъкна цели две години и после създаде ДСБ с цел да разцепи СДС.Подле мрази този и онзи, най-добре да мрази първо себе си!
  • 119 тука е така

    0 0 Отговор
    Защо писателя на тази статия не излезне и не каже кой е,а се е скрил за цялта медия?
  • 120 тенор

    0 0 Отговор
    Леле каква мелодраматична статия.Направо се разплаках !!!!Кратуната Славчо направо да го ожалиш.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Фен

    0 0 Отговор
    Станахме 22 век и още Костов ви е виновен затова, че направи единствените реформи в България. Много ги е страх от него ей, най-вече агентите от ДС, олигарсите около ГЕРП, ДПС и тук там някоя купена медия.
  • 123 мамун

    0 0 Отговор
    помня за 40 г трудов стаж 42.55лв пенсия
    купони хотелчета и т.н
    дъщеря му има 20 магазина в италия
    ето де ви са парите