Last news in Fakti

24 Юли, 2021 15:06 3 064 12

Предизвикателствата за бъдещия кабинет ще започнат с поставените му задачите от външни фактори

  • външни фактори-
  • кабинет-
  • президентски избори

Гешев е удобен на външни фактори заради зависимостите си

Предизвикателствата за бъдещия кабинет ще започнат с поставените му задачите от външни фактори - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Интересното ще настъпи, когато новото правителство пристъпи към приемането на Северна Македния в ЕС, въвеждането на третия пол, еврото и разни други неща, свързани с конфликт между САЩ и Русия, при който Българският парламент ще трябва да излезе с конкретна декларация, предложена от МС.

Аз не се заблуждавам, че основният приоритет на този кабинет ще бъде борбата с корупцията и гешевизма, въпреки че постоянно ще се натъртва колко зле е било при ГЕРБ и как Моделът "КОЙ" трябва да се демонтира, докато поправки минават в пленарна зала с гласовете на ДПС.

За съжаление, това нама да се случи преди президентските избори, защото тогава позицията на Радев ще бъде определяща - втори мандат или завинаги изхвърляне от политиката?!

България се намира в сложна геополитическа обстановка с епицентър Балканите и предстоящо изостряне на отношенията по остта "САЩ - Русия". Дано положението не ескалира.

И още нещо: Гешев е удобен на външни фактори заради зависимостите си и не вярвям да бъде отстранен предсрочно, а Борисов ще си кюта като резервен вариант при очаквани и възможни граждански проести и брожения.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    24 4 Отговор
    докато правителството си върши добре работата , подкрепата му от страна на народа ще расте. никой няма да тръгне срещу такава подкрепа , дори и фащ и ес . ние сме много по-важни стратегически от макетата и третият пол

    Коментиран от #4

  • 2 Такива като автора

    16 2 Отговор
    Ако имот някакви съмнения за принадлежноста си първо да се самоопределят и след това предположения и съждения.
  • 3 сстнв

    20 1 Отговор
    Те да си гледат и собствения им народ какво иска, да не метем площадите с тях.

    Коментиран от #6

  • 4 Сатана

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Парите,парите няма как да се върнат.В последните си 3 дни Борисов е раздал 38 милиарда лева за общ.поръчки авансово,без обществени поръчки без нищо,Ей така.Един се хвалил,че осъмнал с 92 милиона в сметката на фирмата си.

    Коментиран от #9, #10

  • 5 Голяма работа...

    2 9 Отговор
    Третия пол и други дъвки за малоумници... Всякакви кремълски бандити, почнаха да спасяват нацията, борейки се с третия пол... А на този свят има само един пол-Финикийският !
  • 6 хайдутин

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "сстнв":

    Точно така . Да държат “ еврог;йските ценности " далеч от България ,а към РСМ , ВЕТО без никакви компромиси ...за да не хвърчат депутатски седалки през прозорци .
  • 7 Руски вестник

    1 8 Отговор
    Що така човек като прочете горенаписаното и му се навяват едни асоциации на прозренията и манипулациите на МВРО.Що така във време в което българите са съсредоточили силите и вниманието си за изчистване на боклука от къщи, някой трябва да дрънка за това, че "свързано с конфликт..."Проблем с приемането на СМ, защото на Путин не му се нравело това. Малко инфо за носталгиците по източния модел и отминалите 10 години в които този модел ни беше приложен практически.От 15-ти миналия месец до 15-ти този, Русия изпробва успешно прекъсване на външния интернет, замествайки го.Много важна новина.Журналисти сме имали.Пишете разбираемо и смело бе хора.Бойко не е вече министър председател.
  • 8 НЕМА МИЛОСТ

    7 4 Отговор
    АКО...НОВОТО ФА'Т'МА'КО-РЕ'ЗА'ШКО КОМ-ПРАВИТЕЛСТВО НА ЧЕР'ВЕНАТА МАФ'ИЯ И ГЮБЕЦИТЕ ...ЛЕГНЕ НА МАКЕТАТА(СПРАВКА РИС'ТЮ ПЕ'ДЕ'РА'СА И РА'ДКА ДЛИ'БОКАТА), ПРИЕМЕ .. ПЕ'Д'ЕРА'СК'ИТЕ.. ЖЕ'НД'ЪР'ЛЯК-СВАТБИ,..И.. ГЛАСУВАНЕ СЪС...ДПС-ДС-БСП....СИ ОТИВАТ СЪС ШУ'Т'ОВЕ В ГЛ'АВ'ИТЕ...ВЕДНАГА
  • 9 Гост

    10 6 Отговор

    До коментар #4 от "Сатана":

    Верно ли бе? Че той целия бюджет е 50 милиарда, как го раздаде Бойко за три дни? Ти у ред ли си, или ги плещиш като Бойко Рашков? До края на месеца ще се окаже че Борисов е раздал 100 милиарда....
    Аре бегай у лево!
  • 10 Хихихихии.. хихихихии

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Сатана":

    ПУСНИ си АЗИС и..връткай тр'ътк'ата,... ЧАЛГАРЧЕ ПАСИВНО
    Хихихихии..... хихихихии и
    Малииии...ли си проЗДТ...
    Хихихихии....
  • 11 Матей

    6 4 Отговор
    Един истински журналист,казва каквото мисли и както го разбира,без заобикалки.Надеждата е да не се състави правителство и Радев да назначи свястно служебно,но трябва да назначи за вътр. министър някой по-серт и да почне масови арести на герберски бонзи.А с гешев не трябва да се церемонят,много му се събра и трябва да го изритат от удобния стол,като главен защитник на разбойниците.Напрежението между сащ и Русия рано или късно ще избие нанякъде и може би Русия ще получи своя реванш и да изтика американците от тия ширини.
  • 12 ТРД

    3 0 Отговор
    Този без да иска направи разрез на антидемократичната същност на капитализма.