30 Юли, 2021 16:00 8 026 77

Слави Трифонов иска да маргинализира и отслаби Демократична България

  • слави трифонов правителство-
  • итн-
  • демократична българия

Подобен подход може да работи само в главата на някой, който очевидно не разбира естествените закони на политическия живот

Слави Трифонов иска да  маргинализира и отслаби Демократична България - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Прилаганият от политическата формация на Слави Трифонов подход към формирането на правителство цели да маргинализира и отслаби Демократична България, и формацията около Мая Манолова.

Това коментира във "Фейсбук" доц. д-р Христо Христев, преподавател по право на ЕС в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Формулата, дайте да си говорим приятелски, вие може само да се усмихвате, а пък ние ще редим управлението, както намерим за добре, нямате право на споразумение, не може да имате претенции кой е в кабинета, е път за никъде.

Също както и абсурдната претенция: вие само може да гласувате "за", защото иначе вие ще сте виновни за провеждането на трети избори за една година и евентуалното връщане на Борисов. Подобен подход може да работи само в главата на някой, който очевидно не разбира естествените закони на политическия живот и представителството в демокрацията. Самостоятелно управление и правителство в една парламентарна република може да формира някой, който разполага с необходимите предпоставки, обусляващи юридическата възможност да го направи. Политиката има своите закони и те все пак са по-различни от покера.

Г-н Трифонов и неговата партия не разполагат с необходимите предпоставки, за да излъчат самостоятелно управление. Зад каквито и приказки да се крие тази реалност, тя съществува. Нямат 121 народни представители. Толкова е просто. Ако те действително разчитат да формират управление, това управление и като политики, и като подкрепа за персоналния му състав, няма как да не зависи от други формации в парламента. И няма как към другите формации в парламента, особено, ако разчита на подкрепата им, някой да се държи по подобен фатмашки начин.

Подобен подход показва, че формацията на г-н Трифонов:

а/или в общи линии, дори да има добри намерения, е много далеч от логиката на политическия живот и отношения, и си поставя обективно невъзможни цели, които още по-малко има идея как да постигне;

б/или няма за цел да формира управление, съвместно с ДБ и ИБГ, а с някой друг, независимо кой ще бъде изчетен на аутокю за министър и т.н.;

в/ тупа тотпката по някаква друга скрита стратегия, насочена към предизвикване на нови избори, неясно с каква цел, неясно с каква избирателна система...

Това, което ИТН някак не разчитат в цялото уравнение е, че през създалата се ситуация и странните ходове в нея, ясно се вижда, който реално иска и работи за промяна, и кой играе някаква друга игра, независимо дали я разбира или не, дали е целена или не, която обаче няма нищо общо с очакванията на преобладаващата част от българските граждани за затваряне страницата на изминалите години и за реална промяна на начина, по който се управлява страната.

А, каквито и приказки да се приказват, ако отидем на нови избори, вината и отговорността за тях ще е единствено и само на ИТН, които се оказват неспособни да формират управление, въпреки първата си позиция, и въпреки наличието на достатъчна подкрепа за излъчване на управление, което да затвори страницата на годините Борисов-Пеевски.

Формирането на такова управление ще се окаже невъзможно именно поради следвания от партията на г-н Трифонов подход.

P.S. И впрочем, на нито един от въпросите на принципи в политиката, които ДБ постави вчера, партията на г-н Трифонов не дава отговор.

Тя отговаря на тези въпроси с лични нападки към Христо Иванов и членове на служебното правителство.

По този повод, да повторим, в България може би има много глупаци, но не всички избиратели са глупаци.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    45 43 Отговор
    В 16 часа пред Президентството да накараме Слави да върне мандата.

    Коментиран от #10, #11, #28, #37

  • 2 Ошеев

    61 80 Отговор
    Абе някой да им каже на Демократична България, че не могат да спечелят избори и не може да се мислят за по-умни от другите винаги. Стига вече с тея номера. Много поздрави на Прокопиев. Може много да му се иска да е на мястото на Пеевски и Прокопиев да иска да си назначи прокурор който да не го закача ама няма да стане. Тая подмяна няма да ви се получи.

    Коментиран от #5, #15, #20, #55

  • 3 жабата

    42 57 Отговор
    ДъБъ са психодесни соросоиди.

    Коментиран от #18, #71

  • 4 Допълнение

    51 12 Отговор
    Същото искат и ГЕРБ, ДПС, БСП. Странно съвпадение....
  • 5 жабата

    28 45 Отговор

    До коментар #2 от "Ошеев":

    ДъБъ искат Прокопов за премиер.
  • 6 Българка

    56 27 Отговор
    "Фoрмулaтa, дaйтe дa cи гoвoрим приятeлcки, виe мoжe caмo дa ce уcмихвaтe, a пък ниe щe рeдим упрaвлeниeтo, кaктo нaмeрим зa дoбрe, нямaтe прaвo нa cпoрaзумeниe, нe мoжe дa имaтe прeтeнции кoй e в кaбинeтa, e път зa никъдe."
    Призовавам Слави, Тошко и активистите на ИТН да застанат на страната на над 60% от българите, които искаме болшинството министри на служебния кабинет да са в редовното правителство! Нека ИТН подтиснат високото си его и низките страсти! Ако не се вразумят много бързо ще са в миналото

    Коментиран от #25, #32, #40

  • 7 болшевики

    40 24 Отговор
    Всички комунисти са против ДБ.
  • 8 Разбирач

    44 12 Отговор
    от чалга и винаги в услуга и търсещ гръб на силните на деня и мутрите ! Себевлюбен и инфантилен , човек без топки !
  • 9 КОТарАК

    28 35 Отговор
    за мен по-скоро спънките ги правят другите , не ИТН. много добре знаят , че ако направят правителство от ИТН и то си върши добре работата , няма как да ги съборят , без да изгубят избиратели. затова искат отрано да се намърдат в управлението. днес писах , че в БГ трудно ще се намерят професионалисти , необвързани поне малко с партиите и политиците от статуквото. за Слави е важно да вървят политиките като цяло . ако някой иска ангелчета-да вземе студенти първи курс,друг е въпроса какво ще свършат.

    Коментиран от #17

  • 10 АМИ ТО СТАНА 16 часа

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    БАРБАРОНА ВЪРНА ЛИ МАН ДЖАТА,А?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 пешо

    24 18 Отговор
    по мощния цвич, който се е понесъл в ефира, разбирам, че носителите на транс и други ценности са настъпени на някое много деликатно място...
    последният фен съм на учиндолския, но ако той е причината за този гърч - аз съм за.
  • 13 Хахаа

    32 29 Отговор
    Какъв експерт си и преподавател? Искал да отслаби ДБ и Мая!?! Не вижда ли че чалгаря сам се затрива? Че одобрението за ДБ и ИБНИ расте ! Справка форуми , новинарски сайтове и социални мрежи ! Справка и профила НА Трифонов в който клетвите и обидите към него са ужасяващи

    Коментиран от #45

  • 14 Българка

    14 15 Отговор
    Бих дошла, но съм извън София. Успех!!!!!
  • 15 Хайде бе

    16 31 Отговор

    До коментар #2 от "Ошеев":

    Ти пък откъде си толкова сигурен,че ДБ няма и не могат да спечелят избори?Хайде стига вече с тия прокоби и врачувания.

    Коментиран от #41

  • 16 ИСТИНАТА

    36 20 Отговор
    Чалга месията на последните избори имаше 650 хил.гласа а ДБ имаха 350 хил. От тези 650 хил. 200 хиляди гласуваха само затова защото според проучванията само те имаха шанс да детронират ГЕРБ от 1-то място. След провала на ЧАЛГАРИТЕ и станалите ясни зависимости от олигархията и задкулисието на ИТН , на момента тези 200 хиляди се оттеглят като избиратели на Трифонов. Насочват се към други протестни формации , предимно към ДБ , ИБНИ, Възраждане и малка част към БСП. С течение на времето останалите 400 хиляди започват да се люспят постепенно и също се насочват към другите протестни формации или няма да гласуват . До няколко месеца чалгарската сбирщина пада на 150-200 хиляди колкото е границата за влизане в парламента. ИТН ще остане в историята като най бързо разпаднала се партия от създаването си.

    Коментиран от #27

  • 17 МОЖЕ ДА ВЬЕМЕ ОНЯ

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "КОТарАК":

    ОТ БАРБАДОС BLACK MAN ДЕТО ХОДЕШЕ ЧЕРНО ГОЛ НА ОТКРИВАНЕТО НА ОЛИМПИАДАТА💩💩💩
  • 18 София

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "жабата":

    А "и тн" какви са бе чалга???
  • 19 Кукловодите

    22 11 Отговор
    Честито Слави, добре си дошъл в Статуквото.
  • 20 Емил

    5 25 Отговор

    До коментар #2 от "Ошеев":

    Не си прав! ДБ има пълната подкрепа на Русия и еврейското лоби. напълно възможно е да ни оставят да избираме между ДБ и БСП. Познай кой ще изберем!!!
  • 21 Да кажа че

    10 12 Отговор
    Политика се прави от богати и умни хора . Христо Иванов е едното , но и другото. Пък , като са толкова сменили , тия от ДБ теда съставят правителство и да видим , кой ще ги подкрепи.
  • 22 Фичо

    12 24 Отговор
    ДБ е основен враг на всички от статуквото слагам и ИТН в това число.Който има глава на раменете да мисли.

    Коментиран от #29, #51

  • 23 Ужас

    19 9 Отговор
    И Десислава Атанасова започна да се гаври със Слави и да злорадства за обидите и омразата към него от населението на страната -: Нали идваше друго време ?

    Какъв е този хейт срещу изчегъртващият?
    "No mercy! I am coming and hell is coming with me!
    Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си!", написа още Атанасова.
  • 24 Още един многоцветен

    21 6 Отговор
    Се опитва да разсъждава. Иска една сектанти партийна като ДСБ да командва. Костов отдавна си замина, сега и Борисов. Писна ни от пребоядисане комунисти
  • 25 Емил

    15 7 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Иска ти се да си българка! Ти си просто рускиня, маскирана на българка, ама ти личи произхода!!!
  • 26 Анонимен

    12 4 Отговор
    Аххх, извиването на ръце за постове продължава. Как пък от неграмотен чалгар Слави изведнъж стана Макиавели.
  • 27 Гост

    23 8 Отговор

    До коментар #16 от "ИСТИНАТА":

    Самовлюбените костовисти - комунисти пак бленуват. А не мислиш ли, че точно отвратените от Костов гласуват за ИТН и същите никога няма да гласуват за ДБ. Само комплексирани сноби псевдоинтелектуалци могат да се възхищават на коалиция между зелени и крайно десни. Коалиция за повечко парички и нищо друго.
  • 28 LOSHIA

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ще ви чакат от Карлуково с усмирителни ризи
  • 29 Гост

    9 5 Отговор

    До коментар #22 от "Фичо":

    Затова е начело с министър от правителство на ГЕРБ. ПРИНЦИПНОСТ БЕЗКРАЙ!
  • 30 mazen

    6 7 Отговор
    Опааа...
    Троловете на ГЕРП и ДПС се активира!
    Смятайте ИТН кои са.
  • 31 00014

    19 13 Отговор
    Не понасям ИТН. Но защо не разбирате, че ГЕРБ и ДБ са двете страни на едно статукво - едните са прррости алчни тъпанари, а другите са алчни либералонебесни с бели якички соррросоидни израстъци, разчитащи на западна субсидия. Така както късно разбрахте кои са ИТН, така и късно ще разберете кои са ДБ.
  • 32 ИВАНЧО

    8 5 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Ти не си българка,а руски шпионин
  • 33 Чавдар

    24 7 Отговор
    Какъв рев от умните и красивите прокопчета !Чалгаря какъв шут би на бай Прокопи и прокопчетата ! ЯКооооо
  • 34 50км след Виен посока Унгария

    14 3 Отговор
    Единствения начин на управление ,който работи е “пръчката”!Демокрацията като форма на управлиение Не е за нас за съжаление или за радост.
  • 35 Бамбука

    9 6 Отговор
    На стадиона - Едно ферари с цвят червен .. и тълпата пее в хор - Едно за теб, едно за мен. Нещо подобно май си представят ИТН редейки правителство. А дали е така пееше на времето Васко Кеца ?
  • 36 666

    9 12 Отговор
    Не разбрахте ли досега че главния сценарист на Сатаниста е Фуражката. Мисията на Чалгаря е да разбие парламентарната демокрация и Фуражката да дойде като спасител на нацията. Наближава края на България като държава. 💀💀💀💀☠️☠️☠️👿👿👿👿👿
  • 37 Подкрепа за Борисов

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Божковист Безделник Намери си работа Престани да крещиш Ти си Никой кога ще го разбереш
  • 38 Пенчо Харисън

    8 0 Отговор
    " в България може би има много глупаци, но не всички избиратели са глупаци." Глупаци са само гласувалите! 60% не гласували селски тарикати показаха, че не им пука за държавата! А пустословците, вместо да коментират това, се опияняват от собствените си мисли и продължават да ръсят глупости - тоя такъв, оня онакъв, така не се прави, по всяка вероятност, може би, едва ли! Кой им плаща?
  • 39 Го4о

    10 8 Отговор
    Изджагъртването на Радев започва точно навреме! Това е края на БСП и Радев!
  • 40 Подкрепа за Борисов

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Ти си национална Предателка Спри да заливаше Пространството с твоите Драсканици
  • 41 LOSHIA

    15 3 Отговор

    До коментар #15 от "Хайде бе":

    ДБ никога няма да спечелят избори ,защото са пребоядисани комундета,червените им петна се виждат от далече!!!!!
  • 42 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    10 4 Отговор
    Демоккратична България е отслабена и маргинализирана, не от Слави Трифонов. А от политиката, която води вече 20 години. Просто ДСБ=ДБ от дълги години се е прицелила в маргинална група избиратели - т.н. наречената „средна класа“. Когато избирателите на една партия са малка маргинална група. То и партията им е малка и маргинална. У нас в България мнозинството от т.н. „средна класа“ са корупиционери: чиновници, лекари, банкери, бизнесмени, университетски преподаватели, ченгета, слуги на богаташката върхушка ... Всики тези представители на "средната класа" са гласоподавтели на корупционните партии ГЕРБ, ДПС и БСП. И проблема на ДСБ е, че не го осъзнава. Ако ДСБ иска да постигне нещо повече и да стане по-голяма партия. Просто трябва да погледне и към други ниши с избиратели към техните нужди и проблеми. А не да се вторачва само към микроскопичната маргиналната група на „честните градки чиновници“ и честните градски собственици на мижави бизнеси, неучастващи в корупционите схеми за обществени поръчки.

    Просто ДСБ, не може да осъзнае, че се е прицелила да печели гласовете на "корупционната средна класа". С послание да се бори с корупцията, която е източник на богатство и обществено положение на същата тази "корупционна средна класа".

    Коментиран от #67

  • 43 Гнусeн ми е

    3 2 Отговор
    Закривай партията и беш да те няма че излагацията вече е пълна.
  • 44 ПУТИН

    6 4 Отговор
    , ТРЪПНЕМ В ОЧАКВАНЕКОЙ НЕФЕЛЕН ДЕБИЛ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА?

    Коментиран от #53

  • 45 LOSHIA

    14 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хахаа":

    ДБ и ИБНИ се самозастреляха На следващите избори са аут!..........ако не можеш да го запомниш,си го запиши!............троле......
  • 46 ИТН 2

    6 10 Отговор
    Много коментари, очевидно Слави играе със задкулисието и няма чисти намерения. Жалко за излъганите.
  • 47 ПУТИН

    3 5 Отговор
    ТРЪПНЕМ В ОЧАКВАНЕ КОЙ НЕФЕЛЕН ДЕБИЛ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ЕДНА СЕДМИЦА? ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ, ТОЛСОВА СА ИМ СИЛИЧКИТЕ.
  • 48 Минувач

    1 2 Отговор
    " Подобен подход може да работи само в главата на някой, който очевидно не разбира..." защото Вселената е друга която обитава след като е "смръкнал 2 бели пътечки"!
  • 49 ПУТИН

    2 3 Отговор
    УРА ДРУГАРИ, ИМАМЕ СИ ПРЕМИЕР!

    Коментиран от #57

  • 50 САМО ИТН

    10 2 Отговор
    ЕВАЛЛА НА ИТН, НЕ СЕ ПОДАДОХА НА МУТРИТЕ И ОБРАТНИТЕ!

    Коментиран от #58

  • 51 LOSHIA

    12 1 Отговор

    До коментар #22 от "Фичо":

    ИТН не са били в политиката нито в управлението,за да са част от статуквото,но ти се погледни в огледалото да не би да носиш шишарка, вместо глава на раменете си!
  • 52 1618

    10 9 Отговор
    Станислав Трифонов е също толкова с болен мозък, колкото и Борисов!Неговата партия ИТН с гордост може да носи титлата -Предателите на нашето съвремие!Това са сбирщина от хора с нисък морал и липса на всякакви ценности!Сключиха съюз с ДПС и с БСП! Това получиха техните избиратели като подарък и кандидат премиер масон заедно с Цацаров и протеже с роднински връзки от БСП !

    Коментиран от #54

  • 53 LOSHIA

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "ПУТИН":

    СПОКО...НЯМА ДА ТЕ НАДМИНЕ...........ХА ХА ХА ХА........
  • 54 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "1618":

    ЛАПНИ ШАРАНА ЗАХАПА........ХА ХА ХА ХА ХА............
  • 55 1618

    12 10 Отговор

    До коментар #2 от "Ошеев":

    А, бе вие малоумници ли сте? Станислав Трифонов с неговата некадърна парти прави вече втори опит за подмяна на вота на протестиращите партии вие говорите срещу Служебното правителство и срещу Демократична България? Те ли ви са виновни за политическата некадърност и липсата на морал ? ИТН водеше консултации с ДПС и с БСП и се договори с тях задкулисно? Те ли са ви виновни за лошия избор на масон свързан с Цацаров и с политическа и роднинска обвързаност с БСП за кандидат премиер? Станислав Трифонов доказа, че е по-зле с главата и от Борисов!

    Коментиран от #59

  • 56 1122

    2 5 Отговор
    Големи амбиции за партия еднодневка.

    Коментиран от #60

  • 57 sms

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "ПУТИН":

    Честито, другари! Ще ви свалят санкциите, когато вр. Мусала се преименува на вр. Св.Иван Рилски!
  • 58 LOSHIA

    12 7 Отговор

    До коментар #50 от "САМО ИТН":

    РИСТЬО И МАЯ САМИ СИ ЗАЛОЖИХА КАПАНИТЕ И САМИ ВЛЯЗОХА В ТЯХ.......ХА ХА ХА ХА ХА ..
  • 59 LOSHIA

    6 1 Отговор

    До коментар #55 от "1618":

    ОЩЕ ЕДИН ЛАПНИ ШАРАН ЗАХАПА........ХА ХА ХА ХА ХА............КОЛКО СТЕ ЖАЛКИИИИИИ........
  • 60 И ОТНОВО

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "1122":

    Еднодневка е твоята партия!

    Коментиран от #62

  • 61 ИТН 2

    4 9 Отговор
    Много коментари, очевидно Слави играе със задкулисието и няма чисти намерения. Жалко за излъганите.
  • 62 на ти още

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "И ОТНОВО":

    Най-малко вие имате интерес от нови избори, но продължавате да теглите държавата натам. Головодници!
  • 63 бай Даньо

    8 2 Отговор
    Статия пълна пожелателно мислене. ИТМ ( с цялото ми презрение към сенчестия им генезис ) са първа политическа сила, мороните това избраха, и евроДеБилите трябва да се съобразяват с тоя факт. Поне това си мислех че са научили умно-красивите от провала им да управляват с ГЕРБ . Провал основно поради арогантността че са по умни и красиви от гербаджиите. Умния някога, даже много често отстъпва за да спечели ... ИТН си отива това е ясно и това ще налее някакви гласове към умно-красивите и Мая (ах каква промяна виждам тук с комсомолската секретарка начело!), но не толкова колкото си представяте. Чисто психологически Ганчо може да реши че експеримента с тая революция е провал ( това не е трудно дори и за него да го измисли) и не гласувайки за ИТН , мутрите на Мая и умно-красивите тоест отменяйки революцията да докара ГЕРБ с едно стабилно мнозинство. Не очаквам над 50% за ГЕРБ ( не очаквам и патриотите да влязат) , но дори с 35% са незаобиколим фактор особено ако другите в парламента са БСП и ДПС с монолитен електорат ... тогава каква ще е позицията ви на умно-красивите пак несговорчиви с ГЕРБ!? Изобщо лошата идея да правим правителство без първата политическа сила в парламента го гледахме тоя филм при Орешарски , не става ... А инак ако сте разумни ( айде ясно е умни и красиви сте!) то и ГЕРБ като народняшка популистка партия силно обтекаема и гъвкава също са ракета носител за вашия супер-дупер умно-красив дневен ред , но само не арогантно като Ристьо п
  • 64 бай Даньо

    4 0 Отговор
    ... но само не арогантно като Ристьо предния път ...
  • 65 paul61

    12 0 Отговор
    Все пак да не забравяме че Христо Иванов беше министър бри Боко ! С какво е по добър от Николай Василев ?
  • 66 само факти

    10 2 Отговор
    ЯВНО СЛАВИ ТРИФОНОВ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПО-УМЕН ОТ ВСИЧКИ КОИТО ИМАХА НЕБЛАГОРАЗУМИЕТО И ЛИПСА НА ПРОЗОРЛИВОСТ И ДОПУСКАХА ТЕЗИ КОСТОВИСТЧЕТА ДО УПРАВЛЕНИЕТО БЕЗ ДА ИМАТ ШАНС НЯКОГА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ.ДАВАХА ИМ МИНИСТЕРСКИ ПОСТОВЕ ТЕ СЕ НАГУШВАХА И В ЕДИН МОМЕНТ СЕ ИЗНИЗВАХА ВСЕ ЕДНО НИ ЛУК ЯЛИ НИ ЛУК МИРИСАЛИ.СЛАВИ ГИ РАЗКРИ И ТЕ СЕГА КВИЧАТ НА УМРЯЛО.
  • 67 Проблемът

    10 1 Отговор

    До коментар #42 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    на ДБ, както и на всички партии след 90-те е, че са партия на определено лице - Костов, царя, Доган, Прокопиев..

    Такива партии нямат доктрина, която решава общонационални въпроси, защото обслужват корпоративни интереси.

    Затова са обречени на изчезване и ще преминат като мъгла в историята, без да оставят следа.
  • 68 Алтер

    2 2 Отговор
    Глупости на търкалета. Един мандат и кой от къде е.
  • 69 Фаро

    5 0 Отговор
    Демократична България е патерицата на Иван Костов великия приватизатор поставил началото на разрухата
  • 70 Беше ясно !

    2 3 Отговор
    От действията на маргинала Слави са изненадани само избирателите му !
  • 71 чалма тв

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "жабата":

    ЕМИЛ ДЖАСИМ – ОСНОВАТЕЛ НА „ДА, БЪЛГАРИЯ“ : „НЯМАЛО Е БАТАШКО КЛАНЕ, А ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е АНИМАЦИОНЕН ГЕРОЙ“
  • 72 псф

    4 1 Отговор
    Мисля, че реакциите на Слави Трифонов, по отношение на партиите от протеста са много правилни, защото се вижда, че стремежа им е да си извоюват превилегии и права, да управляват без да са получили доверието на болшинството от гласоподавателите! Освен това, с изявления от рода, "народа иска промени", се самопривелигероват с правото, да говорят от името на целия народ!
  • 73 ВЕДНАГА

    2 1 Отговор
    СЛАВЧО СЛАГАЙ ТОШКО АФРИКАНСКИ ДА ТИКНЕ БОКО ПОМИЯРА В КАУША ЧЕ ТАКА СЕ Е ОЯЛ ЧЕ МОЗЪКА МУ Е СТАНАЛ ОТ СЛАНИНА ! СЛАГАЙ ГО И ПОЧНИ АРЕСТИТЕ ОЩЕ ДНЕС ЧЕ МЯСТОТО ТИ ИЗСТИНА , ВТОРО ПРЕДАТЕЛСТВО НЯМА ДА ТЪРПИМ И ТИКВИ ЩЕ ТРОШИМ - ТВОЯТА КРАТУНА С ВАЛЯК ЩЕ Я .................. МНОГО СИ СЕ ЗАБРАВИЛ БЕ , КОЙ СИ ТИ БЕ , ЕДНОКНИЖНИК ВТОРИ . ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ !
  • 74 МАДОНА

    4 1 Отговор
    СЛАВИ ВЕЧЕ ИМА АМНЕЗИЯ КАКВО ИСКАШЕ ТОЙ ПРЕДИ И КАКВО ИСКА НАРОДА СЕГА - НЯМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ , ЩЕ ГО МАХАМЕ ОТ ХОРИЗОНТА ТРЯБВА ДА ТЪРСИМ НЯКОЙ ДЕТО НЕ ЗАБРАВЯ ..... НАС !
  • 75 НАЛИЦЕ Е

    3 2 Отговор
    ПОДМЯНА , А ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО ...... ПАК !
  • 76 Политик ли.

    2 1 Отговор
    Никой не коментира едноличното вземане на решения в ИТН. Няма пленуми, няма допитване до структури, няма преговори с партии, които биха били полезни.. Бяга от подписване на споразумения.Извинявайте, но това и Борисов не си го е позволявал. А уж бяхме за смяна на модела.
  • 77 Абе умен съм ве

    1 0 Отговор
    А иначе отдавна иска да мангализира България.