3 Август, 2021 21:00 6 309 71

ИТН начело на България: нито да подкрепиш, нито да не подкрепиш

  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • българия-
  • герб-
  • демократична българия-
  • избори-
  • парламент-
  • кабинет

Хората на Слави Трифонов тепърва ще се учат как се управлява държава. И ще се упражняват на наш гръб. Като начинаещ хирург, който се упражнява върху живо тяло без упойка.

ИТН начело на България: нито да подкрепиш, нито да не подкрепиш - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар от Ясен Бояджиев:

Отстрани погледнато, ситуацията около евентуалното бъдещо правителство на „Има такъв народ” (ИТН) е доста смешна. Някакви хора без никакъв опит, но за сметка на това със съмнителен потенциал за тая работа, страшно се мъчат да прикрият тези обстоятелства, като със строго изражение обикалят студията (или се записват на видео от къщи) и се правят да изглеждат важни и умни. Но не им се получава много-много…

Тъжно-страшно

Не е лесно обаче да се погледне ситуацията отстрани, ако, щеш-не щеш, живееш (или си част) от нея. Тогава тя изглежда по-скоро тъжно-страшна. Понеже въпросните хора тепърва ще се учат как се прави политика и как се управлява държава. И ще се упражняват за наша сметка и на наш гръб. Като начинаещ хирург, който се упражнява върху живо тяло без упойка. Най-трудна и неприятна обаче е ситуацията за представителите на партиите, от които се иска да дадат парламентарна подкрепа за това правителство. При това засега очакването е, че ще го направят на сляпо и едва ли не ще козируват. Трудността идва не от дилемата „да подкрепиш или да не подкрепиш”. А от това, че положението, в което са тези партии сега, е по-скоро „нито да подкрепиш, нито да не подкрепиш”. Да се поставим за малко на тяхно място. Ето как изглеждат нещата към днешна дата.

Ако приемат

Да приемат и да дадат исканата от тях подкрепа означава да споделят отговорността с хора, които се държат така, сякаш имат не 65 депутати, избрани с гласовете на 11 процента от избирателите, а поне 120 депутати, избрани при 100-процентова активност. Хора, които следвайки политиката на свършените факти, искат подкрепа, но не казват за какво и кого точно. И яростно нападат всеки, който не им играе по свирката. При досегашните условия означава да поемат и да носят отговорност за неща, за които никой не ги е питал и които не зависят по никакъв начин от тях. За някакви най-общо и устно формулирани намерения (без конкретна програма и ангажименти) и за някакви напълно неизвестни им лица, с които никой не си е направил труда дори да ги запознае (камо ли да им иска мнението).

Като стана дума за лицата: аз например, ако бях на тяхно място, бих изпитвал силно недоверие към човек, който се е явил на кастинг за политици в лековато телевизионно шоу. Дано да се лъжа в конкретния случай, но от опит знам, че по принцип склонност към подобен род изяви имат хора с прекомерно голяма амбиция и със съмнителна самопреценка за собствените си възможности. Именно така, леко комично, изглежда човек, който има самочувствието да каже за себе си: "През последните десетилетия управленците у нас страдат от липса на теоретична подготовка. Аз я имам".

Ако не приемат

Ако не приемат и откажат да дадат исканата от тях подкрепа при досегашните условия, ще им бъде вменено, че предизвикват нови, трети за една година избори и че провалят „изчегъртването” на досегашния управленски модел. Ще бъдат набедени, че ламтят за постове, ще ги изкарат безотговорни и егоистични и ще им припишат всички земни грехове. Впрочем, това се вижда отсега. Забелязвате ли например, че по стара ченгеджийска традиция Христо Иванов лека-полека е вкарван в някогашната роля на Иван Костов - на човека, виновен за всичко. Еднакво ненавиждан и от Борисов, и от ДПС, и от Трифонов.

Какво да се прави?

Ако описаната ситуация и отношението на мандатоносителя не се променят, подкрепа за неговото правителство трябва да бъде отказана. Независимо от обвиненията и нападките, партиите, от които се иска тази подкрепа, трябва преди всичко да останат верни на себе си, на принципите си и на избирателите си. Ако пък решат друго, на всяка крачка и при всяко гласуване в бъдеще тази подкрепа трябва да бъде строго критична - само за онова, което отговаря на политическите приоритети и разбирания на подкрепящите. Те не бива да дават повече, отколкото получават. Щом ИТН отказва да прави компромиси, не бива и да получава компромиси. Щом отказва да гарантира стабилност, не бива и да получава такива гаранции. "Далече сме от мисълта да строим поведението си в преговорите за правителство по това кой какво очаква от нас и с какво ще бъде щастлив", каза тези дни представител на тази партия. Е, трябва да им стане ясно, че и те ще получат същото отношение.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    107 8 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв нe ce пoкaзвaл,зaщoтo чувcтвaл oблeкчeниe дa нe ce пoкaзвa! Тoвa cпoрeд вac прикaзки нa нoрмaлeн чoвeк ли ca?Прoвaли ce тoтaлнo и тoй гo знae!В cъщoтo врeмe нe ce oткaзвa дa плюe cрeщу Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo и другитe двe прoтecтирaщи пaртии!Тe му ca винoвни зa вcичкo-зa прeдaтeлcтвoтo,зa пoдмянaтa,зa нeкaдърнocттa и тaкa нaтaтък!Кaтo ce прибaви дeбeлoтo му eгo,кoeтo вeчe e cмaчкaнo и диктaтoрcкитe му нaклoннocти пo-злe e и oт Бoриcoв!Бoриcoв вce oщe щъкa пo улицитe,a Cтaниcлaв Трифoнoв ce зaтвoри в дoмa cи и ce гoтви eй тaкa бeз дa хoди нa рaбoтa дa упрaвлявa тoecт дa cъcипe цялa Бългaрия!

    Коментиран от #28, #61

  • 2 gggw

    47 14 Отговор
    най-големия тулуп-мутра това е Балабанов. Никога няма да забравя простотията, която изливаше на брифингите по Мутафчийски

    Коментиран от #8

  • 3 1618

    88 9 Отговор
    Зa Cтaниcлaв Трифoнoв oтличнo прилягa пoгoвoркaтa- Видялa жaбaтa, чe пoдкoвaвaт кoня и тя вдигнaлa крaкa!Cтaниcлaв Трифoнoв e тoлкoвa пoлитик, кoлкoтo вceки хвaнaт oт гoрaтa чoвeк! Oбaчe eгoтo и caмoчувcтвиeтo нa Трифoнoв e тoлкoвa гoлямo, чe тoй e зaгубил вcякaквa прeдcтaвa зa рeaлнocт! Пoдмeня вoтa, прaви кoнcултaции и cъглaшaтeлcтвo c БCП и ДПC, нaпaдa cлужeбнoтo прaвитeлcтвo, cмeня кaтo нocни кърпички кaндидaти зa прeмиeр кoй oт кoй пo -зaвиcими и нeудaчни! И нaкрaя зaявявa,чe нямa дa излизa,нямa дa кoнтaктувa c кoгoтo и билo,зaщoтo нeгoвoтo мнeниe e нaй- мирoдaвнo и ce гoтви дa cъcипe Бългaрия кaтo кoмaндвa диcтaнциoннo ИТН от вкъщи!Защото така иска!Защото народа така бил пожелал! Този човек е загубил напълно връзка с реалността също като Бориков!

    Коментиран от #34, #43

  • 4 ……..

    49 20 Отговор
    Време е за президентска република !

    Коментиран от #35

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гласувах за итн

    74 5 Отговор
    Но искам нови избори. Предложените не стават.

    Коментиран от #36

  • 7 Иван

    52 10 Отговор
    Еми след като Герб, свалиха летватата толкова ниско, няма как да стане по-зле! Не ни трябват хора умни или със самочувствие, на първо място ни трябват морални и не корумпирани! Пък после, лека по лека, ще станат нещата, никой не се е родил научен! Ние сме малък, но много прост народ!

    Коментиран от #15

  • 8 хъхъ

    53 6 Отговор

    До коментар #2 от "gggw":

    Това селско чедо Балабанов се опитва да копира шефа си. Надул се е като плондер и ще гръмне от самочувствие, на какво отгоре? Доскоро работеше в кабеларката на Славчо, но вече депутатин...
  • 9 Дададаад

    39 3 Отговор
    Да обяснат за тая минстърка на тъмно зелените. Това си е направо предателство. Днеска министър отделен, утре ще искат отделен парламент за тях ли?!? Пълна глупостхи подигравка. Официализираха им превилегиите но тия.Другият път Възраждане
  • 10 Последен танц

    16 22 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Обади се направо на Прокопов или му нямаш телефона?
  • 11 смерш

    53 3 Отговор
    Водещите активист-депутати от снимката Тошко и най вече Балабанов са най ярката илюстрация за интелектуалния капацитет на т.нар.политическо ръководство на "политическа"партия итн!
  • 12 мислещ

    29 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Те че няма да гласуват е ясно, ама турците подкрепят със сигурност, БСП почти със сигурност, и за останалите също има вероятност поне частично да подкрепят. Дано греша, разбира се.
  • 13 Предатели

    35 5 Отговор
    Почнаха да следват примера на македонците. Днеска министър на ромите, утре партия в коалиция и на края ромалеска република България

    Коментиран от #25

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 мислещ

    33 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Двамата злобни чалгаря ли са морални? Сикаджията ли е морален?
  • 16 Не знаеш

    20 5 Отговор
    Да се смееш ли, да плачеш ли. Е, поне да си запазят електората донякъде, за да не дръпне Тиквата отново.
  • 17 YUI

    44 6 Отговор
    Аллоу, такива, които ще се учат на мой гръб, и таква като Ива Митева, която твърди, че младши експерт става човек от скамейката на университета и взима заплата от 1600 лева - лъже безподобно за да защити правото си да получава сегашния размер на заплатата си. Митева, мога да ти покажа щатна ведомост на държавни служители, които са под хиляда лева пред данъци. така че аре у лево и ти, и Тошко африкански и цялата ви група цицерни на доганя.
  • 18 Хубаво е

    31 6 Отговор

    До коментар #14 от "Мен":

    че хората вече не казват" Ами ако ИТН са смотаняци да си върнем ГРОБ, а осъзнават, че са същите и че трябва друг вариант"

    Коментиран от #21, #24

  • 19 наздраве ви бе

    27 2 Отговор
    Що пък , нали народа и държавата му ще управляват , нали народът е мъдър , нали народът си ги е избрал , 60 % негласуващи , защото видиш ли били сърдити , защото всички били маскари , с муки и неволи имат някакво мнозинство определено им от останолите 40 % , от които едни мислят , други въобще не мислят какво вършат и на кого връчват власт и правомощия , що вика Буци и магаре може да е . Нека си руча народот попарата , нека върви през всички кръгове на Ада , девет ли бяха , глас народен , глас Божи. Тъпня , пълна тъпотия бих добавил скромно аз.
  • 20 БАЙ КУРТИ

    8 26 Отговор
    Пинокио колкото и да скача барабар ХАДЖИГЕНЧО , ще подкрепят новото правителство . Жалко. обичаха да седят на кожени кресла, но е време на промяната .30 год гледаме едни и същи муцуни . Все умни и по умни барабар с отчето /който според библейската история трябва да обединява хората /, Много ми прилича на един стар червен поп /Ф ОРИ. С ВЕ ТУЛ КАТА/ КОЙТО А НА ТЕНМО СВАШЕ ВСИЧКО
  • 21 Естествено

    29 3 Отговор

    До коментар #18 от "Хубаво е":

    Че трябва друг вариант и който го предложи ще го споменувам в молитвите си!... Мачкан съм през годините и от бсп и от Гроп, но не съм клякал на никого!.. Сега на тия гладни и смешни аматьори пък хептен не клякам!
  • 22 Петров

    6 9 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Визитацията мина, какво майка си търсиш още тук?
  • 23 ГЕРБ

    30 5 Отговор
    Тези ще ни върнат 30 години на зад.Това е пълен абсурд.
  • 24 ГЕРБ

    8 23 Отговор

    До коментар #18 от "Хубаво е":

    Какво толкова лошо видя при Бойко бе .
  • 25 Абе те

    17 4 Отговор

    До коментар #13 от "Предатели":

    Помаците на шиши и бойко ограбиха и бастисаха държавата ти с жълтите стотинки се занимаваш, натам гледай,
  • 26 Гумена Глава

    12 2 Отговор
    Ни да, ни да не. Хамлетовци сущи. ТРИЙ ДО ЧИСТО!!!
  • 27 ХАН КРУМ

    31 3 Отговор
    слави и итн вън при бойко.не тошко това не са министрите .няма кой да ги гласува.махайте се с триста и изчезвайте.поредния боклук на водовъртежа.
  • 28 Нона

    29 8 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Това заслужава народ гласувал през 2009 за ББ и през 2021 за СТ !Българите са достойни за съдбата си!

    Коментиран от #44

  • 29 ИТН

    24 3 Отговор
    в стил толуп търсят виновни,там където ги няма,просто искат да отслабят подкрепата за ДБ,ако има нови избори.За сега само това упражнение правят.Абе негодници ние мислехме,че ще работите за суверена,а вие пак за олигарсите.Още не сте получили властта и вече сте опиянени и походката си сменихте като ви гледаме.Тошко и Балабанов много важно се държите бе пичове.Не ви интересува ,че средностатистическия гражданин се интересува да има работа,растящи доходи и предвидимост.Но затова не говорите,само интриги сътворявате,също като толупа в един тон.НЕ СТАВАТЕ излъгахте,че работите за истината.Слави си каза,че е ориентиран към подкрепа на бизнеса/олигарсите/,пак за тях ще са порциите.НЕ ИСКАМ ТАКИВА ТЪПАНИ КАТО СЛАВИ И ТОШКО ДА НИ ТРОПАТ ПО ГЛАВИТЕ.

    Коментиран от #31, #49

  • 30 НЕКА БОЙКО ГИ ПОДКРЕПИ И ДА

    15 6 Отговор
    ИМ ГЛЕДА СЕЙРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КОЛКО СА ЖАЛКИ ! ТИЯ КОИТО ГО ХУЛЕХА И УНИЖАВАХА !
  • 31 Анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "ИТН":

    И аз, но "суверенна"!!!?
  • 32 голям страх

    3 6 Отговор
    ги гони от такова правителство ,бе
    ще ги ИЗЧЕГЪРТАТ отвсякъде тия

    такова правителство трябва сега да има
    ама пусти страх
  • 33 Весело чалгарче

    11 2 Отговор
    Маааалллееееииийййй!!Само какво ШОУ стана ... и какво ще става ....??? Мааалллеееииийййй!! Ша си умирате от смях !!!! Ама никой не знай кои на подкрепя , бе еииии !!! НИИИ сме мнооого яки и никои вече не може да на свали от престола !!! Мааалллееиииийййй !!!!
  • 34 зъл пес

    25 4 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    И да плюете по Станислав,не той е виновен,а тъпия народ който гласува за него.Хак да ви е,сега си прави гаргара с всички нас.Пак гласувайте за тия льольовци.

    Коментиран от #42

  • 35 0000000000

    10 6 Отговор

    До коментар #4 от "……..":

    Тоя па,земи се скрии,какви президентски републики те гонят
  • 36 лайкучка

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "Гласувах за итн":

    Е няма нови избори,ще си изтърпите цялата простотия.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гал

    13 1 Отговор
    Политическа класа от лумпени,маши на тези дето окрадоха държавата, какъв добър и нормален живот да има. Стопиха населението, разрушиха страната и само чакат да се закачат на парите от ЕС. И всички до един знаят,кой ,кога,какво е откраднал и си мълчат и хвърлят прах в нашите очи,а ние несретниците кълвем ли кълвем. Дано най- жестоката участ ги постигне.
  • 39 колю

    6 11 Отговор
    Мисля, че антагонизма, който хората от ДБ и лично Иван Костов изпитват към Бойко Борисов и Иван Гешев е за това, че те настояват да се извърши ревизия на приватизацията в България!
  • 40 ДДР

    18 2 Отговор
    Нови избори! Не желая подмяна, искам промяна! Искам децата ми да живеят в страна със закони, в страна с европейски стандарт, спокойно и уредено. В страна в която спокойно да изразяват мнение, а не в страна подвластна на тайни служби, обръчи от фирми и страна тип лукашенко!
  • 41 гост

    11 1 Отговор
    Всичко си върви по план. Цените си растат, ток, газ, бензин и т.н.
  • 42 прав си

    5 5 Отговор

    До коментар #34 от "зъл пес":

    E така е ама иначе варианта беше ГРОБ.
  • 43 Нали това

    5 8 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    Искахте,другарю.Който и да смени Борисов, щяло да бъде по добре. Сега Борисов го няма.Радвайте се.
  • 44 Ташо

    5 6 Отговор

    До коментар #28 от "Нона":

    При Борисов не получавахме 5 долара заплата, другарко.

    Коментиран от #60

  • 45 суверена

    11 3 Отговор
    СЛАВИ ИЗЧЕЗВАЙ
  • 46 ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ

    3 2 Отговор
    Дионисий - Нафарфорииииии.
  • 47 Нагляри

    7 7 Отговор
    По-добре да се учат и научат отколкото все една и съща крадлива и алчна пасмина да прогонва българите от собствената им държава. Медиите всичките са под тяхно крило, цензура навсякъде, без свобода на словото, изтормозен среден бизнес и убит малък бизнес. Мутра+главен прокурор, бсп и дпс..всички алчни и крадливи ама те са си добре а ние не! Не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава. Опита на тия е такъв , че на подхвърлените "трохи " се радваме, а те на цял "хляб" се мръщят и искат още и още ! За какъв опит говорите? Липсата на морал с какъвто и да е опит е едно голямо - НИЩО! Загробена и изкрадена държава, концесии и тем подобни глупости.

    Коментиран от #52

  • 48 Алекс

    7 4 Отговор
    Нови избори! Тия са луди като Тиквата.
  • 49 Ура бялото е черно

    6 5 Отговор

    До коментар #29 от "ИТН":

    Защо тогава толко много хора гласувахте за него (ИТН). Между другото славе има 10%. Колко имат тия дето са с многото претенции= 2% от всички имащи право на глас. Защо гласувахте за нещо което не знаете. Същото се отнася и за другите ДБ. ИМВ. Както им е оригиналното име. Те , ако искаха промяна щяха най-малко да се обединят заедно на избори, да договорят кабинет и да няма скрито покрито.
    П.П. Според мен ДБ искат да овладеят правосъдието за да не ги съдят. Затова имат толкова много съдии в листите. И не забравяйте за кой са работили за да ни се представят за новото и промяната.

    Коментиран от #51

  • 50 ужасен

    5 1 Отговор
    Това правителство е пълна пародия. Не ни чака нищо по-различно от ГЕРБ. Само като погледнеш състава и става ясно, че друг ще дърпа конците. Жалко за служебното правителство то наистина работеше.
  • 51 гласоподавател

    7 2 Отговор

    До коментар #49 от "Ура бялото е черно":

    Аз не съм гласувал за никой от парламентарно представените. Жалко, че протестния вот отиде толкова много при Станиславчо. Лошото е не само това, лошото е, че подобно на Борисов егото му е голямо а покритието нулево...за това тази държава няма как да се оправи. Глътна въздух за 3 месеца и пак ще се засили към дъното.
  • 52 същите са

    6 2 Отговор

    До коментар #47 от "Нагляри":

    Защо мислиш, че тези ще са по-различни!? Много ми е интересно кой ще ги подкрепи сега и от там ще си проличи кой ще управлява задкулистно.Това не е училище за да се учат. За тази работа трябват знаещи и можещи хора каквито не се виждат в състава на предложените. Премиер явил се на кастинг за политик...Смях в залата!
  • 53 дилема

    11 4 Отговор
    Славчо и Тошко са изправени пред голяма дилема сега. Първото е виждат, че са некадърни и не могат да се справят въпреки, че държанието им привидно е арогантно и граничещо с наглост, но пък от друга страна след всичко което надробиха идат ли на нови избори отиват в небитието! Не бих искал да съм на тяхно място.

    Коментиран от #62

  • 54 Ццц

    4 3 Отговор
    Бе за песен станахме с тез певци....
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Пея

    7 3 Отговор
    Африкански с тениска и кецове.
  • 57 Бамбука

    1 6 Отговор
    Както се казва ИТН извадиха котката от чувала. Дали ще гони мишки ще покаже близкото бъдеще. Мисля си че за момента трябва да се подкрепят, но да се изисква от всеки министър конкретна визия и стратегия за съответното министерство. Да бъде представена в НС, да бъде записана и да се спазва неотклонно. Пропуск и аут пак след решение на НС. Така няма да имат възможност да се оправдават че им се извиват ръцете или че нямат опит. Да не са приемали поста.
  • 58 Васил

    2 4 Отговор
    А Костов и Борисов значи бяха експерти ама по крадене айде стига смешни статии
  • 59 Пея

    3 2 Отговор
    Никаква подкрепа от ДА България.
  • 60 Люси

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Ташо":

    Я стига си другаросвал бе пич!
  • 61 Тъй щеда бъде

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Славче му е трудно в тая ситуация с тоя брой депутати и инатлък да управлява, а и въобще не му се управлява и търси виновни да избяга и за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!
  • 62 И какво

    1 2 Отговор

    До коментар #53 от "дилема":

    Са надробили, бе ц.рвул. ДЕВМ гепирастка.
  • 63 Веско

    4 3 Отговор
    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!
  • 64 Мъка! Мъка!....

    4 1 Отговор
    Следва разлъка!...
    Слави Гологлави ни го заглави...и то прави !
  • 65 Виктор

    4 2 Отговор
    Ако ДБ покрепят този кошмарен кабинет аз, семейството ми и познатите ми се заричаме да гласуваме за ГЕРБ. Ако този кошмар е промяната, не я искаме. Намерете начин поне служебните да останат. На нови избори чалгарската утайка да ИЗЧЕЗВА!!! Емигрантите ни закопаха!
  • 66 До Бамбука

    3 1 Отговор
    Каква визия искате, та те нямат визия какво да облекат, камо ли управление в тези сложни и трудни времена. ОТБРАНАТА?! ОБРАЗОВАНИЕТО?!! РОМИТЕ????? и т.н.
    и т.н. да е без ИТН.
  • 67 ХХЛ

    3 1 Отговор
    СЮРРЕАЛИЗЪМ!
  • 68 Горчив край

    0 2 Отговор
    За пореден път показахме колко "интелигентен" народ сме! Как се чувствате, поддръжници на шоумена? И вие, момчета и момичета от чужбина, гласували масово за Слави? Мълчите нещо. Може би от чувство за вина? Сега не ни остава нищо друго, освен пак да излизаме по площадите. Българи, наистина ли нямаме достойни, образовани, почтени и смели хора, готови да ни изведат от унизителното положение, в което сами се вкарваме отново и отново? Древен народ, с прекрасна природа, културно наследство, всички дадености за просперитет- и липса на политици, липса на здрав разум и чувство за самосъхранение, пагубен нагон за самоунищожение! Може пък да е време да изчезнем от световната сцена. Но защо да е по толкова жалък начин, съпроводени от присмеха и презрението на останалите народи?
  • 69 Стъписан

    2 1 Отговор
    Гледам и не вярвам на очите си! Тошко ли ще ни води по новия път? Този с тениската с картинки и сакото отгоре? С всичките си правописни грешки? Не е ли най-малкото странно, че истинският водач, Слави Трифонов, се крие от народа вече толкова време? Наистина ли заминава на почивка, точно сега? Какви проблеми има този човек? Съжалявам, но ако ги има, защо се нае с толкова отговорна работа? А ние, народ достоен ли сме или що?
  • 70 Бравос!

    0 2 Отговор
    Е, и какво направихме? Едно голямо л..но направихме. Сега остава само да чакаме да дойде едно ферари с цвят червен!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.