3 Август, 2021 16:29 11 671 88

Трифонов пред Тошко ТВ. В различни реалности ли живеем?

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • 46-то народно събрание

Чак ми е чудно, че са преценили за приемливо обяснение политически лидер да бяга от публичност

Трифонов пред Тошко ТВ. В различни реалности ли живеем? - 1
Кадър: Facebook/Слави Т. Трифонов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Върви ни на лидери на политически партии, които ни представят своята гледна точка по важни въпроси през профилите си във Facebook. И докато единият такъв лидер, преди няколко часа, може би изтъкнато му, че не е добре да го виждаме все на фона на икони в неговия дом, все пак направи брифинг в централата на партията си и даже отговаряше на журналистически въпроси, другият се показа веднъж в деня след изборите, а след това в тази неделя. По тениска и на дивана. Може би от вкъщи, може би не. Гадаем.

В „Севда ТВ“ не залагаха на въпросите, а на монолозите на „протагониста“, който се представя като винаги прав и неразбран. В „Тошко ТВ“ протича лежерен разговор на „ти“ между главния персонаж и второстепенния Тошко, който Тошко, както разбрахме от лайфа на Трифонов, така са го кръстили, а това дразнело тях (които и да са те). Това между другото, а иначе във включването бяха обсъдени „актуалните въпроси от последните 2 седмици“, по които видеото трябваше да даде отговори. Така и беше озаглавено.

Какви бяха тези отговори?

Отговор номер 1:

Слави не говори с журналисти, защото му носи облекчение. „Наслаждавам се на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство“. Защо? Защото може да върши работата, която върши в момента, и без да дава интервюта по студиата. Неприятно му е.

„Аз върша работата, която имам да върша, без да се показвам в публичното пространство“, обясни Слави. Разбирам, обаче работата на лидера на първата политическа сила е да ръководи въпросната сила. Въпросната сила пък обикновено работи по управлението на публичния ресурс - разпределя публичния ресурс от името на тези, които го генерират – данъкоплатците.

Как така този лидер преценява, че неприятното усещане, което изпитва, когато обикаля студиа и говори с журналисти, е по-важно от необходимостта много ясно да обяснява как и от какво се ръководи тази първа политическа сила, която eвентуално ще разпределя парите на данъкоплатците, не зная. Чак ми е чудно, че са преценили, че е приемливо обяснение.

Отговор номер 2:

Роднините на Слави са чували всякакви твърдения за него, свикнали са да чуват „всичко гнусно, което можеш да си представиш“. Този отговор идва малко изненадващо, защото никой не е задавал въпрос в тази посока. Нямам и спомен от парламентарната трибуна някой да е говорил за здравословното състояние на Слави. Споменът ми е, че от парламентарната трибуна се говори как се иска гаранция, че „Има такъв народ“ ще държи ДПС на дистанция от властта. Дали това ще се случи, видеото не дава отговор.

Отговор номер 3:

След като Николай Василев е участвал в правителство, съставено с мандата на ДПС, значи и Христо Иванов, според Слави, може да е ГЕРБ, защото е бил министър в правителство на Борисов.

Това, че Николай Василев е изкарал цял мандат като вицепремиер в коалиционното правителство на НДСВ и ДПС в периода 2001-2005 година и цял мандат на поста министър на държавната администрация и административната реформа в правителството на Станишев (Тройната коалиция), съставено с мандата на ДПС, а Христо Иванов подаде оставка след по-малко от година на поста министър на правосъдието, след като стана ясно, че реформите в правораздаването няма да се случат, явно не добавя никакъв допълнителен нюанс. Нито пък това, че Иванов тогава беше безпартиен и беше предложен за поста от коалиционния партньор на ГЕРБ - вече несъществуващия Реформаторски блок.

Отговор номер 4:

„Демократична България“ искат постове, въпреки че твърдят, че не искат“.

Аз само щях да се радвам, ако ДБ действително поставяха условия за постове, действително поставяха условие за задължително оставане на Кирил Петков в редовното правителство, но също и поемането на определени министерски постове от свои представители. Виждаме обаче, че ДБ говорят по-скоро препоръчително.

Отговор номер 5:

„Без предварително да е казал, да се е обадил да търси някакво партньорство, излиза (б.р. Христо Иванов) и чете декларация от Парламента“.

Разговорът, според Слави, явно трябва да се случва в телефонни разговори на „ти“, не с декларации на парламентарни групи от парламентарната трибуна.

Само че не Христо Иванов e декларирал нещо – декларацията е от цялата парламентарна група. В тази група има представители на три партии, има и хора, избрани с преференции. Има хора, които са гражданска квота. Има хора, които са били гражданска квота и са избрани с преференции. Тези хора са пряк избор на гласоподавателите – пълнолетни български граждани, които са гласували за тях.

Какво говори това за възприятието на Трифонов по въпроса дали в партиите решенията се взимат от лидерите, е въпрос, който оставям отворен и на въображението ви.

Не оставям отворен въпроса как според него би следвало да се взимат решения: явно лидерите на коалиции и парламентарни групи е по-редно да се обадят на някого и да търсят партньорство, вместо да оповестят намеренията и дадат предложенията си от парламентарната трибуна посредством официални декларации, внесени в Народното събрание от парламентарни групи, и изчетени публично от трибуната.

Трифонов обясни това с обсъждане „по нормален начин“. Когато обаче си политик нормалният начин би следвало да е именно публично и през институциите.

„Можем ли така да действаме? Да си четем декларации?“, запита той. Ами, да, г-н Трифонов, поне според мен и традициите на парламентаризма така би трябвало да действате…

Отговор номер 6:

„Българската журналистика е без достойнство, без самочувствие, без смелост. Беше ясно от самото начало, че няма да сме симпатични на журналистите, защото те в продължение на 11 години показваха как Бойко Борисов реже ленти“.

Като журналист, аз бих искала да кажа, че на мен не сте ми симпатични не защото 11 години съм показвала как Бойко Борисов реже ленти, а защото претендирате да сте алтернатива, да сте антисистемни, а предлагате системни играчи като Николай Василев за премиер, каните на официални разговори ДПС, имате бивши офицери и агенти на Държавна сигурност в редиците си, в първото си официално изказване след изборите ми говорихте за космонавти, вместо за отстраняването на Гешев. Политическите ви идеи и точките от референдума също не подкрепям, не мисля, че биха се отразили позитивно на текущата българска реалност.

Но да, истина е, че тези, които посочвате като мисирки, това правеха в последните години. Обаче, като човек, който работи в медии от повече от две десетилетия, си мисля, че знаете разликите между жанровете. Поне се надявам.

Отговор номер 7:

„Националната телевизия е държавна, а не обществена“.

Тук не бих могла да бъде по-съгласна.

В журналистическата теория държавната телевизия и обществената телевизия са различни понятия и ми харесва, че Трифонов прави разлика. Държавните медии се финансират от държавата и редакционната им политика следва политиката на държавата. Обществените би трябвало да правят качествена журналистика, да утвърждават демокрацията, да са общодостъпни.

Преди време Тошко Йорданов отбеляза, че медиите ги чака нов Закон за радиото и телевизията (с леко заплашителна конотация). Не съм сигурна дали партия, чийто лидер не прави дебати, пресконференции и интервюта, е точно партията, която трябва да пише законопроект за нов Закон за радиото и телевизията, но такъв трябва да има. Какъв да бъде той е обект на множество разговори с експерти по медийно право.

Отговор номер 8:

„Властта за нас не е самоцел“, е отворът на въпроса дали се поддават на външно влияние.

Ако разсъждаваме в хипотезата, че ИТН се поддават на влияние, въпросът изобщо не е каква е причината за това поддаване. Въпросът е какво е това влияние и възможно ли е това влияние да е двигател изначално на целия политически проект.

В разговора на Трифонов и Тошко Йорданов обаче под влияние се има предвид влиянието на „медии, Христо Иванов и останалите там“ върху решенията в партията кой да заема постове. За тезите, че зад ИТН стоят различни кръгове, не се казва и дума. Подозирам, че Трифонов няма и да заговори за това. Поне не докато не седне в някое така неприятно му чуждо студио.

Отговор номер 9:

„Единствените, които могат да повлияят на наше решение, са уважаемите зрители, които са и суверен, и избиратели, и въобще българските хора“.

Не всички български хора са зрители. И нямам предвид само на „7/8 TV, а че някои от тях са и участници. Те могат ли да ви влияят?

Отговор номер 10:

ИТН никога не са предлагали Петър Илиев за министър-председател. „Има ли законов ход, който представя Петър Илиев като министър-председател?“, попита Трифонов.

Вярно е, няма, ако приемем, че под „законов“ се има предвид „публичен“. Тук обаче силно алармиращ е нюансът на комуникацията в партньорство по телефона, вместо с декларации.

Отговор номер 11:

Трифонов продължава да не се смята за политик. Това попада в графата „небивал парадокс“ по очевидните причини, че той не само е политик, но е и политически лидер на първата политическа сила в страната към настоящия момент.

---

В заключение ще кажа, че докато Бойко Борисов обикновено изтъква колко много са направили ГЕРБ и как са атакувани отвсякъде, без да дава особени обяснения за каквото и да е било, Слави Трифонов все пак аргументира действията и решенията си. Обяснява ги. Обясненията обаче потрисат - представляват признания, които би трябвало да светнат "червената лампичка" (както е модерно да се казва в текущия политически език) във всеки един от нас. Което пък навежда на друга мисъл – как тези хора преценяват, че въпросните обяснения могат да се приемат, дори да им се повярва. Чак ми е чудно, че са преценили за приемливо обяснение политически лидер да бяга от публичност.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 78 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    53 4 Отговор
    Ей, тия плагиатстват моята телевизия Севда ТВ ?!

    Коментиран от #61

  • 2 Последния Софиянец

    105 15 Отговор
    Слави трябва да разбере че не е шеф на телевизия ,а служител на народа на заплата и както сме го назначили ,така и ще го уволним.

    Коментиран от #21, #22, #34, #70, #76

  • 3 Гост

    103 12 Отговор
    Сега стана ли ви ясно, че от тези нищо не става......
  • 4 Епа

    27 2 Отговор
    Като питаш да ти отговоря - Вие , да. Само че вашето не е реалност, а е гнусна лъжа. Други въпроси?
  • 5 така така

    99 7 Отговор
    Слави, взимай си шнорхела и вкупом се потапяйте!! Нищо не става от вас.
  • 6 Добре дошли при бай Марин

    24 17 Отговор
    Аман от селяндури,последни софиянци и комундели ве!!!!!! И от герберасти тоже!!!
  • 7 Фен

    41 9 Отговор
    Към Софиянеца: като моча по площадите, това ли очакваше да получиш!? Щото мен ми беше ясно кво ще стане още миналата година по същото време!

    Коментиран от #73

  • 8 1618

    71 9 Отговор
    Хиляди хора гласуваха доверие на Станислав Трифонов и ИТН! А,те какво направиха-нищо! По- зле от нищото е предателството и подмяната на вота! За Станислав Трифонов не е приоритет отстраняването на Гещев от Прокуратурата,спирането на кражбите и корупцията, което успешно направиха от Служебното правителство, за него е приоритет държавата да похарчи милиони за да изпрати космонавти в Космоса! И какво ще търсите там- злато и имане или ще използвате Космоса за шпионски цели ? За Станислав Трифонов приоритет и комфорт е да си стои в къщи и да управлява задкулисно протежетата си от ИТН в Парламента!За него е приоритет да отстрани Служебното правителство, за да върне в ръцете на олигарсите от ДПС и ГЕРБ спрените милиони от кражби!За него е приоритет в синхрон и в дует заедно с Борисов да търсят компромати и сипят лъжи срещу Демократична България и Изправи се!

    Коментиран от #30, #36

  • 9 Георги

    17 52 Отговор
    Ако не бяха ИТН да разместят местата в парламента и да дадат властта в ръцете на Радев и съответно на служебното правителство, още щяхме да сме в ръцете на Патриоти Герб ДПС и видни политици, които са доволни на постове, за да им се затворят устите. Дайте шанс на хората, които се опълчиха срещу системата и я усуетиха поне за малко... Ако някой от тях се издъни, тогава да сме критични

    Коментиран от #19, #75

  • 10 Aтака

    48 12 Отговор
    ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА ОСЪЗНАХА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ , ЧЕ НИНОВА Е СТО ПЪТИ ПО СПОСОБНА ОТ СЛАВЧО .

    Коментиран от #16, #74

  • 11 Циганин със знатно потекло

    27 3 Отговор
    Искам да стана депутат и да крада с чувала!!!!!
  • 12 ...

    59 11 Отговор
    ИЛИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СТАВА РЕДОВНО, ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ, НЯМА ДА СЕ ГАВРИТЕ С НАС!
  • 13 ЦК на ГЕРБ

    15 5 Отговор
    Венсеремос ,товариш БОРИСОВИЧ🇷🇺
  • 14 Страхотен коментар

    26 5 Отговор
    Просто няма какво да се добави. Право в целта.
  • 15 ДПС -ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПОРТИРА

    23 4 Отговор
    ДА ТИ ЖИВЕЕШ В САРАЯ В РОЗЕНЕЦ НИЕ В БЪЛГАРИЯ МАРШ В ТУРЦИЯ БОКЛУК
  • 16 Май май

    17 3 Отговор

    До коментар #10 от "Aтака":

    Така излезе
  • 17 898011

    13 0 Отговор
    Майкоо...
  • 18 гадно

    31 1 Отговор
    Нещо си се пообъркал дългия е лидер на партията си, но не е на заплата която ние му плащаме. Парадокса е, че когато парламента заработи той става никой и за да влезе в народното събрание ще му трябва пропуск.
  • 19 Тук няма съгласие

    35 7 Отговор

    До коментар #9 от "Георги":

    Тези нямаше да са първи, ако не се бяха присламчили към протеста и ако служебното правителство не си свърши работата. Най-голямата грешка на Охтичавия беше, че нападна Асен Василев и Кирил Петков. По-малките знаци са гадовете в листите му и кандидат министрите

    Коментиран от #50

  • 20 🤡🤡КЛОЛН 🤡🤡 TV

    29 5 Отговор
    Смятам да регисттирам партия,, СТОП НА ТИЯ МЪР** " от Банкя и Учиндол!
  • 21 Светослав

    22 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Почвайте да стачкувате......

    Коментиран от #77

  • 22 LOSHIA

    14 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Бегай бързо в Психиатрията.Картона ти е готов
  • 23 В една реалност живеем, Слави

    27 2 Отговор
    В същата реалност, където партии като твоята говорят за промяна, а носят подмяна. Само дето този път случихте на по-голям отпор. Толкова е просто.
  • 24 мила

    27 2 Отговор
    ОБРЕЧЕНИ СМЕ , БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ .
  • 25 Американеца

    9 2 Отговор
    Говори се че Александър Македонски обръщал повече внимание на Мъжа си и дрогата , и затова неговата Жена България - принцеса на Персия му сипала от бавната отрова ..... Да се мъчи по-дълго ..... Със Знанието на Най-близките му Пълководци ! :)))
  • 26 Някой да обясни

    26 18 Отговор
    защо този безмозъчен чалгар върна БСП на власт,без да са спечелили избори,а заедно с тях и червените олигарси. Благодаря,чакам обяснение от някой,гласувал за И тъй нататък
  • 27 Бат Слави

    29 4 Отговор
    дано да е взел повече парички от Доганя, че телевизията приключи. Дали пак ще върне субсидията? Щото затова е толкова зле цялото му фиаско. Партиите имат нужда от пари за съветници в различни сфери, за да не се излагат по този начин. Както и да селектират читави специалисти, а не шнорхели.
  • 28 Сус

    29 5 Отговор
    Чалгари водени от селски пъдар ,Иванко свиняра втора серия.
  • 29 ха ха

    1 12 Отговор
    до автора издишаш соросоидче
  • 30 LOSHIA

    12 20 Отговор

    До коментар #8 от "1618":

    ДБ И ИЗПРАВИ СЕ СА ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО. Те са против промяната и на следващите избори са АУТ!!!!!!

    Коментиран от #45

  • 31 Американеца

    13 1 Отговор
    Не мога да обясня на мойте приятели в Америка политическата система в България - комшията дядо е бивш вице-президент на Paccar - производители на камионите Кенуърт , Питърбилд, и DAF , Tatra в Европа - за да ви стане по-ясно.
    .......................... ...... 3 партии , 3-ма лидери - Зайчар , Свинар от Дпс и Чалгар ..... и Никой от тях не е Член на Парламента , Конгреса или Сената ..... Том ми вика "То при вас като в ИРАН - и те имат Премиер , Президент ... И Аятоллаха и Върховния духа-вен съвет над всички "
  • 32 ИТН И БСП СА ЕДНО

    25 13 Отговор
    Няколко от предложенията за министри са дълбоко свързани с БСП. ИТН И БСП СА ЕДНО. СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ОТ СЕЛО УЧИНДОЛ ИЗЛЪГА ВСИЧКИ. Вкара БСП във властта, а преди изборите лъжеше че няма да търси тяхна подкрепа. А той си направи ТАЙНА коалиция с тях и вкара техни министри. Всичко е нагласено. За мен той е предател. ОСТАВКА!

    Коментиран от #39

  • 33 Американеца

    27 3 Отговор
    Ако сложи една Чалма ,
    ........... Слави Трифонов може да изиграе КараИбрахим :))
  • 34 Го4о

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Не разбрах къде си назначил чалгата? Нито е депутат нито е избиран за нещо.
  • 35 Subaru WRX

    32 3 Отговор
    Чалгарят си глътна езика и се скри - но щял да носи отговорност... Голям смях. Лидер на партия се крие от суверена (любима дума, която трябва да му създаде имидж на начетен човек!) и не става Мин. председател (защото е неподготвена, самовлюбена чалга мутра!). Стига - имаме един тулуп, втори не ни трябва!
  • 36 С топки

    8 7 Отговор

    До коментар #8 от "1618":

    Напротив, свършиха единствено, на което са с пособни - да дадат трибуна на "проямната" ... Другото е вече висока топка за тях, така че повече на са нужни никому..
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Слави ви измами

    27 2 Отговор
    Точен коментар. Аз бих бил доста по-остър към лакея на мутрите Станислав Трифонов.

    Коментиран от #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 LOSHIA

    8 17 Отговор

    До коментар #38 от "Слави ви измами":

    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!

    Коментиран от #58

  • 41 Американеца

    7 13 Отговор

    До коментар #39 от "LOSHIA":

    Кабинета ще е на ИТН ДПС и ГЕРБ ........ Даже Рапона каза че Рашков и Янаки Стоилов са комундета :))
  • 42 LOSHIA

    8 19 Отговор
    ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КУХ АНАЛИЗ НА ИНТЕРВЮТО-ТИПИЧНО ПО ГЕРБЕРСКИ!!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 контакт

    18 0 Отговор
    Слави, политическия лидер представлява интересите на хората, които са го избрали. Ето защо КОНТАКТЪТ с хората винаги принадлежи към професионалния имидж на политик. Това че ке криеш от хората не е добре.
  • 45 мнение

    14 5 Отговор

    До коментар #30 от "LOSHIA":

    ИТН е аут на следващите избори, а гласовете от ИТН ще се прелеят в ДБ.

    Коментиран от #54

  • 46 Петров

    5 5 Отговор
    Важното е мафията ГЕРБ-ДПС да се държи извън властта.
  • 47 И ОТНОВО8434

    1 5 Отговор
    ГЕРБ плюят ИТН, ДБ плюят ИТН ИБНИ плюят ИТН-ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ!!!!!
  • 48 Охлюви

    2 0 Отговор
    една напред- две назад ... стъпка по стъпка се гради доверие, цървули пробити, стъпка по стъпка ... и следваш принципите си !
  • 49 olo

    7 2 Отговор
    Отговор # 12 : Няма принципна разлика между Тлъстата Тиква --и Дългата Тиква Цигулка.
  • 50 Георги

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "Тук няма съгласие":

    Подадоха им ръка, а те ги отблъснаха, защото щели да им звънят по телефоните и трябвало да са заедно... а протести не са яхвали, точно обратното страняха от тях. Те се опълчваха на системата далеч преди протестите, а други яхнаха протестите, когато Борисов, вече беше ранен, виж хронологията на събитията
  • 51 гост

    9 4 Отговор
    Винаги съм се чудела защо ГОСПОД непрекъснато наказва такъв
    "честен","почтен" и "загрижен за хората" човек като Слави, но вече
    имам обяснение.Дано направи същото и с тези около него, с които
    излъгаха цял народ. Ако сте почтени ще оставите да работят тези,
    които за два месеца доказаха, че могат, а не непознати и съмнителни
    типове.
  • 52 Жоро

    6 0 Отговор
    Фанал е кокала и не пуща.
  • 53 Ами ако

    11 0 Отговор
    допуснем, че не Слави Трифонов, а силата над него му вменява подобно поведение, всичко си отива на мястото. И тази сила е персонифицирана в мюсюлманско име, но всъщност има по-далечна стратегия, основна цел в която е поддържане на абсолютна неприязън сред останалите живеещи в България на принципа "разделяй и владей"- ето факти - по отношение на ГЕРБ - 75% против /тези са изчерпени и вече ненужни/, по отношение на БСП -80% /за тях се смята, че са ориентирани към Русия, а това е лошо.../; ИТН са удобно екзотика, готови да служат на всеки, който погали его-то на вождовете им; групите около Мая Манолова и Христо Иванов са незначителни и лесно предвидими... Всъщност - сюзеренът СЕ СТРАХУВА от кадърнии можещи политици и технократи, това би довело до самостоятелност - а самостоятелният и независим политик не би дал няколко милиарда за едната комисионна и преди да му посочат кой е врагът, ще се замисли и току-виж - не се съгласил...
  • 54 И това

    9 2 Отговор

    До коментар #45 от "мнение":

    преливане ще бъде още по-голяма грешка, отколкото залитането по ИТН - Христо Иванов има не по-малък наполеонов комплекс, отколкото някакъв си Тошко, но е доста по-рафиниран и опитен.
  • 55 Прав е

    0 9 Отговор
    Освен това, сега Тулупа е впрегнал всички сили да маскари Слави!
  • 56 Бамбука

    12 0 Отговор
    Винаги в "крак" със времето. Навън малко под 40 градуса на сянка, около 50 по улиците. Лидера в тениска, лежерно изтегнат на диванчето отегчено отговаря на въпроси зададени му от 1-вия след него. Единадесет или там колкото бяха дирижираните въпроси, а не намерих ( и как ли бих могъл ) кой създаде ИТН и за колко кинти смениха посоката на атаките ? Морал и чест говорят. Морала задължава да отговориш на суверена, който е гласувал за теб откъде тръгнахте на тези избори и честно къде сте сега. Другото е плява.

    Коментиран от #65

  • 57 666

    10 7 Отговор
    Прегърнаха се Фашисти(Радев) Сатанисти(Славчо) и Комунисти(Нинова) това е преврат. Да ви е честита Демокрацията☠️👿🤩
  • 58 Ще им ревизираш

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "LOSHIA":

    Каламбаците.Може някой да е с тек т@ш@к.
  • 59 Каров

    5 1 Отговор
    Слави не слави, а сливи събира, сливи - за смет.
  • 60 Айдамее шест без десет гюбек саатъ гелди

    14 1 Отговор
    Написано е надълго. Иначе,накратко: Станислав е менте. Задкулисна шоу-медийна подлога. Тежки зависимости от задкулисието.
  • 61 Ибрям

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    То чудо телевизия!
  • 62 SAAB

    7 0 Отговор
    Крайно време беше......щом бойците се епилират ...минисТеря да си скубе ....веждите и шондата !
  • 63 Александър Попов

    9 1 Отговор
    От сега нататък на глупавия чалгар и шнорхилите му пожелавам да го дават само по Прошко ТВ..клоун
  • 64 Александър Попов

    8 1 Отговор
    От сега нататък на глупавия чалгар и шнорхилите му пожелавам да го дават само по Прошко ТВ..клоун
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Мии

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Александър Попов":

    Ти за кого си гласувал няма никакво значение. Затова си е м.

    Коментиран от #68

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Морталес

    0 0 Отговор
    Бавно действате модераторите,автора на 67 69 и 70 коментар е труп!
  • 72 В заключение

    1 1 Отговор
    ще кажа, че този не е в ред!
  • 73 Не му

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фен":

    вярвай. Не беше на протестите този миналата година, както не бяха Трифонов и сие.
  • 74 И понеже

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "Aтака":

    Нинова много става, доведе партията до 36 депутати в парламента. Такъв погром никога не е било, даже и след Жан Виденов!
  • 75 И тебе

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Георги":

    не те слуша главата. На площада миналата година нямаше един от ИТН, освен понякога репортерът им.
  • 76 Абе ти

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    още ли не си разбрал, че Слави не е в политиката?!
  • 77 Че кога

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Светослав":

    пък е протестирал този нещастник! Протестира сега, когато няма никаква заплаха, ама срещу кого и какво, няма да може да ти отговори. Разхождат се из София с разпопения поп с надеждата някой да обърне внимание на миниатюрната им групичка.
  • 78 Bulgarian BG

    3 0 Отговор
    Явно Хаджи Тошко не е минал кастинга за политици. С това негово безпринципно и арогатно поведение няма как да получи подкрепа от хората които бяха на площада ,от политическите сили които имат изключителни за решаване приоритети ,но явно и това е показно че поведението им е дирижирано от определена политическа сила ДПС и гръбнака им ДС начело с Дръндарския скрит коз.
  • 79 народ брао

    4 0 Отговор
    ''Седем-осем, и ще си паднала
    седем-осем, и ще си легнала
    седем-осем, лягай и брой си сама ''
    Какво да му коментираш на това , но сега и държавата ни ще управлява . Добър избор народен , тук вече не мога да се въздържа от коментар. Ум царува , ум робува , ум патки пасе , от Буци та на Слави.
  • 80 Емо

    1 2 Отговор
    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!

    Коментиран от #87

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 сороснерес

    0 0 Отговор
    плюенето по ИТН продължава с пълна сила от всички страни..Гроб и сорос плащат..
  • 84 БОКО 4

    0 1 Отговор
    НА БОЙКО ФЕЙСБУКА ДА МУ ГО ТУРНА ОТЗАД !

    Коментиран от #88

  • 85 Ст. Трифонов-Дългия

    2 0 Отговор
    Стига сте лъгали найвниците! В кабинета на Фигуранта има министри на БСП Да България и ИБНИ. Все афераджий от класа.
  • 86 ГАШТНИЦИ

    1 0 Отговор
    ГАЩНИЦИ
  • 87 Тъпi, по-тъпi, най-тъпi - ЖАЛКИ

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Емо":

    Трябват ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ ! ЗА ФЕЙКОВЕ ..ЩЕ БЪДЕТЕ РАЗСЛЕДВАНИ админите също !
  • 88 Тъп, по-тъп, най-тъп

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "БОКО 4":

    Ще го плучиш × 100.