Last news in Fakti

3 Август, 2021 16:25 12 454 55

Башибозукът пак е в "селото", Слави Трифонов се подчини на българските олигарси

  • слави трифонов-
  • итн-
  • има такъв народ-
  • стефан гамизов

Енергийният експерт Стефан Гамизов зове за провеждане на нови избори

Башибозукът пак е в "селото", Слави Трифонов се подчини на българските олигарси - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма никакво значение, какво ще стане оттук нататък вече!

Маските паднаха и башибозукът е пак в “селото” да граби, пали и изнасилва съдбите и живота на българите, както досега!

1. Трифонов се обеща и се даде булка на свързаните с руската диктатура и така предаде всичко българско и родно.

2. Подчини се на българските олигарси, които до един са с комунистическо минало и зачеване.

3. Направи ундурма с ислямистите от ДПС. Последните са такива за съжаление, защото са директно подчинени вече на Ердоган, а той е ислямист и диктатор.

4. Нападна по заповед на всички горни опита на правителството в лицето на Асен Василев, да се разкрие колко десетки милиарда е укрил от българските данъчни власти Лукойл през Нидерландия.

5. Не казва и дума за руските военни хибридни операции “Турски поток” и АЕЦ “Белене”, а всеки момент се очаква руснаците през марионетките си в НЕК, които не можаха да бъдат уволнени, да започнат нова процедура за ядрена централа в Белене.

6. Хората на Трифонов отправиха заплаха към всеки, който им е неудобен. Ковачки ли ще ви е ударната бригада по нареждане на Доган?

7. Санкционираните от САЩ по закона “Магнитски” са недосегаеми, защото не само не се прави нищо срещу тях, а се иска да им се дадат 1.6 милиарда лева за нова газова мощност в “Марица Изток 2”, която е реална собственост на Илко Желязков и ДПС - държавна е на хартия само. Да чухте Трифонов нещо да е казал по тези теми?

8. ГЕРБ се готви да укрепи руските позиции с обещания, че оцелее ли, ще даде с ДПС и комунистите поне 3 милиарда евро през АЕЦ “Белене” и руските военни енергийни проекти на американски подизпълнители. Газова мощност в “Марица Изток 2” ще е дар за американска компания от санкционираните в знак на лазене по килима за прошка.

Нови избори, хора, защото не искам накрая да гледам бунт (да не дава Бог) за освобождение от руско-ислямистко-олигархичната тирания!


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дид

    28 71 Отговор
    НЯМА УГОДИЯ!Дори да си първа партия всички са против теб.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 мислещ

    67 7 Отговор

    До коментар #1 от "Дид":

    Оригиналните комуняги от ДПС и БСП нещо не ги виждам да са против. Тиквата и той се кефеше, ама сега реши да се преструва, че е против, за да се прави на опозиция.
  • 3 Последния Софиянец

    17 100 Отговор
    Мачкай Слави задкулисието - ГЕРБ, ДПС, ДА БЪЛГАРИЯ и смешния анимационен герой Христо Иванов. Заедно с Мая Манолова, Адвокат Хаджигенов, Арман Бабикян и БСП ще направим силно и родолюбиво правителство. Да квичат останалите

    Коментиран от #10, #32, #36, #37, #45, #46

  • 4 сара

    33 5 Отговор
    Все си мисля, че нещо ще стане и обърне нещата в правилната посока.
  • 5 Гаргамел

    28 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дид":

    Ползвай си главата да мислиш, не само да си носиш очилата на нея, не боли, да знаеш

    Коментиран от #7

  • 6 мдаа

    18 46 Отговор
    Гамизов, старата милиционерска подлога пак изпълзя... ДоганПеевски го е пратил и него на амбразурата. Скоро ще стане ясно защо милиционерите толкова се страхуват от Слави.
  • 7 коко

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гаргамел":

    Скоро ще разберем кой ще е смачкан.
  • 8 КОТарАК

    13 25 Отговор
    не съм много сигурен ФАКТИ от кои са , кои подкрепят. досега само критични статии за Слави чета. и това при условие , че партиите на протеста със сигурност ще гласуват за проектокабинета. гледам са накацали тука и една сюрия тролове , може те да ми обяснят какво точно искат

    Коментиран от #24, #47

  • 9 Този

    28 10 Отговор
    Този не съм му фен, ама със сегашния пост се съгласявам
  • 10 коко

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Публикувано във факти.бг: Скоро ще разберем кой ще е смачкан.
  • 11 ИСТИНАТА

    15 1 Отговор
    ЗА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ
  • 12 Последния Софиянец

    36 7 Отговор
    Ако няма от служебните министри в кабинета на Слави не го искаме.

    Коментиран от #48

  • 13 Кой

    33 7 Отговор
    изобщо е вярвал , че един страхлив , нерешителен , сменящ мнение и зависимости по 100 пъти на ден , надменен комплексар може да бъде човек на думата и водач ? И кой улав ще го последва ?
  • 14 хехе

    14 16 Отговор
    За милиционера Гамизов ДПС били ислямисти - ха-ха. При условие, че ДПС са петата колона на КГБ и СССР в България, смятайте този колко е наясно. Макар че всъщност, най-вероятно тази елементарна опорка е спусната я от самия Доган, я от Прокопиев.
  • 15 Загрижен

    25 5 Отговор
    Ако не се лъжа, гласуването на този проектокабинет е този петък. Тогава ще лъсне с пълна сила, кои са зад проекта ИТН. Едно е ясно на 100%. Комунистите от БСП ще са за. Тиквата, каквото и да говори, прави обратното. Очаквам ДБ и... не им знам вече името от прекръствания, ще са против. Абе, ако оплескат нещата, протестите са им гарантирани, но ще им е малко. трябва като във Франция - бунтове!!!
  • 16 Гражданин

    6 12 Отговор
    Добре бе експерте, напиши конкретно, кои имена искаш за министри и защо да са те, а не предложените.

    Коментиран от #19

  • 17 Потенциални

    9 1 Отговор
    пациенти за психиатрична клиника !
  • 18 ...

    30 11 Отговор
    ИЛИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СТАВА РЕДОВНО, ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ, НЯМА ДА СЕ ГАВРИТЕ С НАС!
  • 19 мислещ

    24 12 Отговор

    До коментар #16 от "Гражданин":

    Ето ти няколко:
    Стефан Янев
    Кирил Петков
    Бойко Рашков
    Асен Василев
    Асен Личев
    Атанас Мангъров
    Христо Иванов

    Коментиран от #21, #53

  • 20 1618

    32 9 Отговор
    Станислав Трифoнoв e cъщo тoлкoвa c бoлeн мoзък, кoлкoтo и Бoриcoв!Нeгoвaтa пaртия ИТН c гoрдocт мoжe дa нocи титлaтa -Прeдaтeлитe нa нaшeтo cъврeмиe!Тoвa ca cбирщинa oт хoрa c ниcък мoрaл и липca нa вcякaкви цeннocти!Cключихa cъюз c ДПC и c БCП! Тoвa пoлучихa тeхнитe избирaтeли кaтo пoдaрък и кaндидaт прeмиeр мacoн зaeднo c Цaцaрoв и прoтeжe c рoднинcки връзки oт БCП!Тотално се опозориха и с изфабрикуването на фалшивата автобиография на Пламен Николов!Колко нагло и нахално промениха заради него и фалшифицираха дори държавните регистри,линкове,публикации,уикипедия-Всичко,за да изфабрикуват фалшива диплома на този наглец!Целия български народ е отвратен от Трифонов и от ИТН, докато Борисов сега самодоволно и злобно потрива ръце и злорадства!
  • 21 мислещ

    5 3 Отговор

    До коментар #19 от "мислещ":

    Или можем да сменим Мангъров с Чорбанов, дори е от партията на чалгаря.
  • 22 Жеко

    7 8 Отговор
    Не разбирам, каква е алтернативата, която още победи кукловодите? Какво ще родятт новите избори? Хората си имат глава и убеждения - сами си избират хомота! Чалгарите и овчарите си знаят своето, а те са мнозинство! Как да стане промяната?

    Коментиран от #23

  • 23 мислещ

    11 1 Отговор

    До коментар #22 от "Жеко":

    Точно шансът е да има избори до дупка и да управляват служебни правителства през това време. Добере ли се някоя партия до правителство, продължаваме тотално да затъваме. Не, че и така е перфектен вариант като парламентът пак ще спъва всичко, което може, но пак е по-добре от алтернативата.

    Коментиран от #49

  • 24 1618

    22 8 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Факти ли ви са виновни за предателството и подмяната на вота!Имало критични статии!А, да хвалим подмяната на надеждите на хиляди хора излезли да гласуват за промяна на корупционния модел на Борисов? Това ли искате? Да ръкопляскаме на кукловода от дивана, и на неговите протежета, които сервираха на гласоподавателите си като подарък ДПС и БСП!Да ръкопляскаме на Трифонов, че след консултациите с ДПС изровиха фалшиви компромати срещу Служебното правителство, което за кратко време спря кражбите от обкръжението на Борисов! Да ръкопляскаме на Трифонов за некадърните му и зависими кандидат - премиери! Да ръкопляскаме на Трифонов за преправянето през почивните дни в държавните регистри, линкове , статии всичко , което е свързано с автобиографията на последния му кандидат премиер, включително и дати са променяни!

    Коментиран от #27

  • 25 Волтер

    22 5 Отговор
    Браво Стефане! Самата истина ! Каква измама направи с хората тоя учендолски продажник !

    Коментиран от #29

  • 26 Иван

    22 3 Отговор
    Дългия една жена не можа да оправи, държавата ще управлява
  • 27 КОТарАК

    6 9 Отговор

    До коментар #24 от "1618":

    доколкото следя политика , комисията на Мая продължава работата си за ревизия на тиквата. за това трябва правителство и кабинет.Радев многократно заявява че е против нови избори. какви регистри са преправяни-това е смешно. никакви компромати не са изкарани-посдърпаха се малко и толкова-за служебното правителство може да се каже също , че е подчинено на ,,задкулисието'' погледнато по биографии на министрите! това означава ли че не си върши работата , и че новото няма да я свърши? оставете 100 дена ли бяха толеранс на новите и тогава пишете , в БГ няма професионалисти , с качества , които да са избегнали вземане-даване с партии , политици или бизнесмени от ,,статуквото''/ невинните са студенти -първокурсници , но те едва ли ще свършат някаква работа

    Коментиран от #50

  • 28 Един друг

    19 6 Отговор
    Нещо май пок ще ви излъжат тези които 30 години ви обират.Човека е прав.Преди време когато Костов ни се водеше ни се караше подготвиха царя и ви го пробутаха-грабеж.После подготвиха Бойко кмит,главен секр. избрахте пожарникар,мутра с ентусиазъм .Сега от години готвят и финансират Слави Тр. и понеже обичате простотийките,мразите вишистите,докторите,учителите и пр. го избрахте да ви оправи.Е докога ще сте тъпи.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 волен сидеров

    16 6 Отговор
    АБСОЛЮТНО ВЯРНО.СЛАВИ ИЗЛЕЗЕ ПРЕДАТЕЛ И СЛАБОХАРАКТЕРЕН.ТРИЯ МУ ТУЛУВИЗИЯТА И НЕЩА ДА Я ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ-СБОГОМ
  • 31 Брях

    9 15 Отговор
    Каква Русия го гони този гол по джапанки..
  • 32 Хай

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    От сега нататък не Слави ще мачка ,а него ще го мачкат от всички страни
  • 33 Тоя да пие хап

    9 14 Отговор
    Тоя гъмизов го пере съчмата също като ония-асен генов, инджев, василев, дайнов, янакиев...след 30 години още им се превиждат руснаци,комунисти сърпове и чукуве, и търсят по вола теле
  • 34 В статията

    5 7 Отговор
    Има цял куп твърдения родени болния мозък на Гамизов, но обърнете внимание няма нито едно доказателство
  • 35 Край

    6 6 Отговор
    На България и е наложено да затвори въглищните си централи - 48% от тока си. От износител /около 9% от произведения у нас ток/ ние до 5 г. ще трябва да внасяме 40% от нужния ни ток. Този "експерт" е против строежа на АЕЦ Беляне и против газтта от Русия.
    Или се кани да ни внаса ток Гамизов или просто този експет е направен от човешки отпадъци.

    Коментиран от #51

  • 36 СЛАВИ МАЧКА С ПУХЕНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    И УЙДУРМИ.ЧОВЕК ДЕТ ХОДИ ОТ МАЛЪК С 10 бодигарда не е ЧИТАВ.
  • 37 Кънчо

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Слави свърши, не разбра ли?
  • 38 kkk

    0 9 Отговор
    Гамизов, наистина се моли да няма бунт щото тогава първите които намазват въжето са ГНУСНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБ. Нема да си баш от първите, че има много други за провесване, но гарантирано си в топ 100 списъка и няма да те пропуснем.
  • 39 Страх и памперс

    10 4 Отговор
    Прeди избoритe Cлaви oбeщa дa изчъгъркa Гeeрб,ДПC,БCП, Гeшeв нo ceгa cлeд избoритe cкaчa нa cлуж. миниcтри кoитo ce прoтивoпocтaвихa нa мaфиятa, oбърнa пaлaчинкaтa.
  • 40 тосун бей

    9 1 Отговор
    Ами башибозукът от Банкя? Него май го забравихте?
  • 41 Конник

    0 1 Отговор
    Ти си башибузук. Местен бандит пуснат пред редовната армия на Герб. Правителството още не е сформино а ти вече го коментираш. Страх те е от проверка?
  • 42 БСП на Бунището

    1 1 Отговор
    Няма по- голям Лумпен от тебе Гавизов....Още ли не си в затвора бе....Сега ако поствам всичко за тебе от времето на Станишев и Орешарски - на хората ще им се изправят косите....Ае бегай....Бегай,....
  • 43 Матей

    3 0 Отговор
    руската връзка е голословна ,неуместна и изсмукана от пръстите,тя е пришита за достоверност към иначе верни неща.Слави--руски агент,това е смешно.Нови избори трябва да се предизвикат по един или друг начин и накрая тия самозванци трябва да бъдат в кучи газ.Не мога да си обясня защо няма нестихващи протести ,бурни и шумещи ,кат водни талази,или възмущението още не се канализирало за да се излее по площадите.И на всичкото отгоре ако тия се курдисат пред кормилото,през зимата ни чака масивна хуманитарна криза,помислете добре за това.
  • 44 Шоп

    2 0 Отговор
    Боят настана,тупкат сърца ни,ето ги близо наште душмани!Кураж дружина вярна, сговорна ний не сме веке рая покорна!За кои душмани точно пееше Трифонов и сие? Срещу кои душмани да се борим?Събери сега пак дружината,ама явно и оредя редичката!
  • 45 Смехурко

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ти нямаш нищо общо с Последния Софиянец.
  • 46 Роко

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Мая и БСП и родолюбиво правителство са две несъвместими на неща. Мая е комунистка и като такава мрази всичко българско, БСП от зачеването си преди повече от сто години единствената й цел е унищожаване на България и българщината (почти успя по време на съветския колониализъм само за 45 години почти успя да заличи българщината нещо което турците за 500 години не можаха да постигнат добре че посредствения актьор Рони скапа СССР че след още пет десет години наистина можеха да го постигнат)
  • 47 Роко

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Кой са партиите на протеста? Сестра Галева и сестра Мулти ли? Или БСП? Или ДПС? Или може би националните предатели от ДБ? Антибългарската коалиция БСП-ДПС-ДБ ще гласуват за антибългарско правителство е нищо ново под слънцето. Както казаха от мутренската партия намират сходни черти в програмите на партиите от коалицията БСП-ДПС-ДБ (какви ли сходства можеш да намериш ако ти нямаш програма, но пък не трябва да очакваме от мутри да могат да мислят)
  • 48 Роко

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Ми че то по закон не може да има бе. Но пък какво спазване на закон може да очакваме от лумпени?
  • 49 Роко

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "мислещ":

    Приятелю служебното правителство има точно определени функции по закон то не може да прави почти нищо от функциите на редовния кабинет (не че това си върши работата съгласно закона но кво ти пука за закона нали назначаване наще калинки на топлите местенца). Та така ще бъде и занапред когато опреш до държавата ще ти казват ма служебния кабинет няма пълномощия да ти реши проблема (което ще е истина) но пък има пълномощия уволнява и назначава калинки (на което няма право и всички уволнени сега ще си потърсят правата и ще приберат кръгли сумички от народната пара)
  • 50 Роко

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "КОТарАК":

    Освен един два шумни псевдо скандала (пълни с неточности и небивалици) досега от комисията на сестра Галева друго не сме видяли (няма и да видим). Досега Тиквата отдавна трябваше да е следствен но единственото което се случва е пиар говорене без реални резултати. Преди изборите плешивеца обещаваше че няма да се коалира с партиите от статуквото а сега намери общи черти в програмите на БСП и ДПС и обмисля коалиция с тях (е вярно глупака си я представяше така аз ще лапам държавната пара пък те ще ме подкрепят щото съм много убав, но му казаха че не е познал и те искат да лапат. Над 60% от българите казаха че не искат да чуят за тези смешници (без значение от партията) но въпреки протестния вот тези ще правят правителство. За ИТН са гласували едва 15% от българите имащи право на глас това е правителство на едва 15% от българите какъв толеранс очакваш да му се даде? Още повече че те не представят никаква програма (то и защо им е 90% от гласувалите за ИТН споделят че са гласували за нея защото се напиват на музиката на плешивеца).
  • 51 Роко

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Край":

    Може ли да си зададеш въпроса "КОЙ ЩЕ ПЛАЩА АЕЦ БЕЛЕНЕ?" След като си отговориш на този елементарен въпрос (отговора е ти децата и внуците ти и това е добрия вариант) и още искаш да се строй тази бездънна яма за пари значи или получаваш дял от краденето или си за психиатрията. А да и да питам НА КОЙ СМЯТАШ ЧЕ ЩЕ ПРОДАВАМЕ ТОК? Румъния има вече АЕЦ, Турция (основен покупател на български ток в миналото) сега завършва два АЕЦ, Гърция си имат достатъчно ток, Сърбия и РСМ също или ще го затваряме в буркани и ще го изнасяме за Япония?
  • 52 аз съм Веска

    1 1 Отговор
    ГАМИЗОВ ,АЗ ЛИЧНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА , КАК ТАКА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ СИ ОТВОРИХА ПАЗАРИТЕ ЗА НАС .
    А ЕВРОПЕЙСКИТЕ ОТВОРИХА НАШИТЕ ЗА ТЯХ .
    НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ОТВОРЕН .
    ЗА ПАЗАРИ ВОЙНИ СЕ ВОДЯТ .
    НАШИТЕ , ПОРАДИ ЛИПСА НА МЪЖЕ , ПАДНАХА БЕЗ БОЙ .
    ИТН СА СЕ В ЧУДО ВИДЯЛИ ... КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО ...
    КАКВИ ПРОТЕСТИ ... КАКВО СТАТУКВО ..
    КОЙ ДА ХВАНЕШ , КОЙ ДА ПУСНЕШ .
    ИДЕ БАБА ЯГА С МЕТЛАТА .
    ЩЕ ОЧУКА И ТВОИТЕ ПАЯЖИНИ В ГЛАВАТА .. .
    ГОРНА ЛИ , ДОЛНА ЛИ ....
  • 53 Мечти

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "мислещ":

    Ама тогава трябва да се намалчт министертсвата наполвина - до максимум 9 броя?! И съотвтено да се оптимизира кадрово системата чрез освобождаването като технологичен излишък на поне 500'000 държавни и/или общински партийно-назначени чиновници?! А останалите на служба ще трябва рязко да повишат производителността си! А това не може да се иска от партиец - от която и да е клонионгова партия на БКП+БЗНС!

    Коментиран от #54

  • 54 Мечти

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Мечти":

    Пък и партийния доход от рушвети би секнал!
  • 55 Добро утро

    1 0 Отговор
    Младо момче, не знам кога си се родил, но да пишеш с такава злоба, ми се струва че яко си нагълтал русофобската отрова. В момента България изживява най-тежкото АМЕРИКАНСКО робство, но ти с твоя плитък ум не можеш да го осъзнаеш. Нови избори ще има само ако Херо Мустафа ги иска. Ти не можа ли да разбереш че и двете правителства на чалгаджиите бяха скалъпени в американското посолство. Защото следващото правителство ще трябва да им служи и най-вече да приеме Македония в ЕС,за да може Големия брат да има монопол над целия Балкански полуостров и над целия свят. Боже колко неразбран и злобен народ се е извъдил!!!