Last news in Fakti

5 Август, 2021 16:08 7 619 84

Копринка Червенкова: Отчаяна съм. Борисовщината е неизтребима

  • копринка червенкова-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов правителство-
  • итн кабинет

Това е обида за хората, които разчитат по някакъв начин, че ще се случи нещо различно в държавата

Копринка Червенкова: Отчаяна съм. Борисовщината е неизтребима - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не ме изненада този състав на кабинета, предложен от “Има такъв народ”. То е ясно, че се движим натам. Искахме да е по-добро, по-различно, а се движим към същото. Докарахме до това положение. Имам неприятното усещане, че тези момчета от партията на Слави Трифонов са една абсолютна реплика на Борисов. Абсолютно съм отчаяна, че Борисовщината е неизтребима. Те излъчват нахалство, арогантност и политическа неграмотност.

Това заяви в ефира на Българското национално радио журналистът Копринка Червенкова.

“Прави ми впечатление, че в ИТН има една доминантна фигура, която се опитва да събере в ръцете си цялата власт. Поне така се държи Трифонов. Дали е така - не знам”, обясни още Копринка Червенкова.

Дали ще има правителство с мандата на “Има такъв народ” Червенкова не може да прогнозира. По думите ѝ това, което те предлагат е “обида за хората, не за електората им”.

“Това е обида за хората, които разчитат по някакъв начин, че ще се случи нещо различно в държавата. Не може да ми предложат за премиер един човек, който на 40 години е отишъл да се явява на кастинг при един шоумен. За какво се явява, като през цялото време се опитва да ме убеди колко е успял в живота и колко знае какво да върши - като бизнесмен, като човек, който се справя с всички проблеми. Не става така. Не може един човек, толкова доволен от себе си, който се сравни с Кисинджър, да управлява държавата. Вижда се, че е несъстоятелен. Говоря само за министър-председателя. Какво се случва с останалите министри, не можа да кажа. Някои от имената ги чувам за пръв път. Не мисля, че анонимността в случая е плюс - нароченият за министър на културата е обида за цялата културна общност и гилдия. Това е един човек, който е треторазряден тенор. Видях какъв хаос и безумие е в главата му. Той понятие няма какво трябва да се случи в тая култура и за какво става дума”, категорична бе Червенкова.

"Не са важни имената, а биографиите, авторитетът. Това са анонимни хора, които тепърва ще си трупат биографията, но на гърба на българския народ. Според мен ИТН се движат нарочно към нови избори, за да се отърват от тази тегоба да управляват държавата", допълни тя.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 67778

    17 91 Отговор
    всички сили на олигархията и медийте им са впрегнати да плюят по ИТН - няма да им помогне

    Коментиран от #6, #11

  • 2 помак

    34 11 Отговор
    да зема да донеса ена туба раундъп от село и да ги опрА*скаме хубаоо ..,как бързо ша увехнат плевелите-борисовщината ,дори и славеите ша млъкнат ...хи хи
  • 3 Спрете шоуто във властта!

    90 12 Отговор
    Много правилна е констатацията на госпожата.
    Шоумените нямат място в политиката и постъпиха предателски спрямо избирателите си и народа.
  • 4 Слави Трифонов

    38 55 Отговор
    Младите, ако не сте виждали дрътъ кумунизка от соца ето я.

    Коментиран от #13, #43

  • 5 1618

    68 19 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв и Бoриcoв cи приличaт пo мнoгo нeщa!И двaмaтa ca c гoлямo eгo и c мaния зa вeличиe!И двaмaтa имaт диктaтoрcки нaклoннocти!И двaмaтa ca зaгубили нaпълнo рeaлнocттa!И двaмaтa лъжaт и мaнипулирaт кaтo изпoлзвaт инфoрмaция плюc дeзинфoрмaция!И двaмaтa изпoлзвaт eдин и cъщи пoдхoд cпрямo oпoнeнтитe cи-Aтaкaтa e нaй- дoбрaтa зaщитa!И двамата не искат и не могат да водят диалог с народа,който те смятат за стадо!В същото влеме се страхуват от гнева на народа!И двамата не са добре психически,за това си въобразяват,че могат да командват както си искат единия от джипката, другия-от дивана! И двамата се изживяват като диктатори!Нaкрaя и двaмaтa oтивaт в иcтoриятa прeзрeни,eдиния кaтo прeдaтeл прeдaл дoвeриeтo нa вcички прoтecтирaщи хoрa и подменил вота,другия кaто диктaтoр мaфиoт oбрaл c oбкръжeниeтo cи милиoни oт oбщecтвeни пoръчки и oт Eврoфoндoвe!

    Коментиран от #12, #41, #59, #60

  • 6 Кой

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "67778":

    е съживил покойник ?
  • 7 кьорфишек

    18 54 Отговор
    Уфффффф Копринке,отиди си обратно в нафталина.остави младите да се оправят.Няма човек който се е родил научен.Трябва да се натрува опит.Ти да не си се родила научена?
  • 8 Стрелцов®

    18 35 Отговор
    Ясно!!!!...в БСП-то са отчаяни, не знаят какво да правят!!!???...
  • 9 Българка

    58 11 Отговор
    Права е Червенкова. Това, което предлага ИТН е обида за всички българи!

    Коментиран от #32

  • 10 ПКП Я

    38 13 Отговор
    Мафията ГЕРБ и ДПС държат всички власти, трудно ще се съборят, необходим е затвор само за тях, много голям!

    Коментиран от #20

  • 11 1618

    39 7 Отговор

    До коментар #1 от "67778":

    Има такъв народ са предателска партия , подменила вота на избирателите! Цялото им предложено правителство с министър председателя и седящия на дивана са зависими от ДПС и ГЕРБ! Така, че ИТН няма да съставят правителство разпадат се, падат на дъното!
  • 12 !!!?

    19 28 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    А Фигуранта защо го пропускаш...освен всичко което си изброил, той е и "непогрешим" !!!?
  • 13 гадно

    40 15 Отговор

    До коментар #4 от "Слави Трифонов":

    Ти си много тъЪъп точно Копринка Червенкова от радио "Свободна Европа" да наречеш комунист трябва наистина да ти лопа дъската.

    Коментиран от #21, #33, #36

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 cpv

    13 38 Отговор
    Червенкова,дали си внучка на Вълко Червенков та така критикуваш!Като те гледам сигурно си и пенсионерка,затова си гледай старините и не се меси в политиката,времето ти е отминало!
  • 16 Българка

    21 30 Отговор
    Копринке ,кой да сложим според теб.Червения Иванов,Манолова или другарката Нинова. Ами те са в пъти по нефелни.Виж твоите другари от служебното,какво сътвориха само за два месеца. Цени на стоки и услуги хвръкнаха до небето а заплати и пенсии същите.Не ми се мисли докъде ще я докарат ако управляват.Навярно пак ще ни направят милионери със заплата 5 долара .

    Коментиран от #31, #82

  • 17 ПСР

    28 7 Отговор
    Права е напълно в изводите си.
    Лично аз,десетте разлики ББ-Станислав Т.,не мога да открия.
    Със сигурност,приликите,уви са повече.
    Жалко.И опасно.От мечти за промяна и друга България,към неясна и май пошла подмяна.
  • 18 1618

    28 11 Отговор
    Има такъв народ,спрете да лъжете от трибуната на Парламента, кои са ви приоритетите, защото отлично знаете, че с това предложено правителство не само , че няма да се спре корупцията и кражбите , но ще се върнат отново в ръцете на олигарсите от ДПС и ГЕРБ, За Гешев и Цацаров да не говорим, щом вашите кандидат министри са в приятелски отношения с тях и са зависими!Така, че вие сами доказахте ,че сте предателска партия на подмяната!Вие сте нагли лъжци и искате да вкарате в капан протестните партии и БСП , но няма да ви се получи!

    Коментиран от #27

  • 19 Зелен

    16 24 Отговор
    Малеее, тая червена вещица пак ли изпълзя!?
  • 20 Ташо

    12 8 Отговор

    До коментар #10 от "ПКП Я":

    Не стой ,толкова на слънце ,че ти завира суроватката и плещиш глупости.
  • 21 67778

    10 7 Отговор

    До коментар #13 от "гадно":

    Ей смотаняк - вземи да попрочетеш нещо вместо да говориш глупости

    Коментиран от #47

  • 22 Критикари

    8 11 Отговор
    Нищо добро не може да се случи!Единствената соц. държава която нямаше истински дисиденти. При нас като дисиденти се афишираха все комунисти и марксисти: Ж. Желев, Вагенщайн, Петър Берон, въпросната госпожа и подобни. Плънката бяха агенти на ДС и КГБ. И какво очаквате да стане - липсва интелект, само простащина!?
  • 23 НТН

    20 4 Отговор
    Няма такъв народ.Имало е,но вече няма.Да работиш като българин са казвали за нашенци,но доста отдавна през 20-те год. на ХХ век.Сега казват-хубава работа ама българска.Сменен ни е чипа.Не сме вече нито трудобюбиви,нито честни,нито достойни за името си.И виновно за това е времето,когато ние ги лъжехме че работим, а Те,че ни плащат.Когато общото беше ничие и можеше да си краднеш,това се беше превърнало в нешо като национален спорт.Били сме народ някъде от края на XVI век до средата на ХХ,един от най-добрите в Европа,но вече отдавна не сме.Само население,аморфна маса,без цели,без ценности.Така че Няма Такъв Народ е правилното име за тая "партия".
  • 24 Слави Трифонов

    11 18 Отговор
    Характерно за комунделите е че сега се пишат евроатлантици - справка Копринка Червенкова или всичките от ДБ кат Христо например
  • 25 psf

    3 25 Отговор
    Бившият и най успешен бразилски президент Лула да Силва е учил само една година в училище, но в замяна на това постигна Брутен Вътрешен Продукт, който бразилия никога не е постигала. Аинщаин е бил посредствен ученик а много от милионерите и милиардерите по света са без висше образование! Българския револуционер Христо Ботев е загинал, когато е бил на 28 години! Щом не откривате в Пламен Николов, качествата които той притежава, а именно, на един, културен, демократичен и модерен лидер, значи значе вие сте политически слепци!
  • 26 НРБ

    19 16 Отговор
    Тия комунисти само Борисов сънуват и той е виновен за всеки и за всичко...колко сте жалки ! Искам да попитам като сравнявате двамата, какво точно остави Слави/ ИТН да обществото , за държавата, освен чалга и простащина, арогантност и наглост ????? Ха ,сега се сетете какво Борисов направи и остави...пътища, магистрали, метро, преобразена София, ремонтирани училища, детски градини, саниране блокове, спортни зали, пречиствателни станции, ремонти на тунели и виадукти и още много нови неща в държавата...ползват ги хората, не си ги взе той у тях !!!! Мислете като гласувате, иначе чалгаджиите стават мащи в нечии мафиотски ръце и хубаво ще ви " оправят"...

    Коментиран от #61, #74

  • 27 Стрелцов®

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "1618":

    Чудя се и се мая, от толкова малък мозък, толкова много коментари.
  • 28 !!!?

    13 16 Отговор
    Фигуранта забърка кашата, пусна пинчера Рашков да ръшне из страната за дамаджани, а сега се прави на умряла лисица и само чете заупокойни литургии - ту за починалите от COVID, ту за убитите български офицери от некадърните му генерали, ту за овъглените огнеборци, а цялата държава е в ступор > икономиката е сведена до правенето на избори !!!?
  • 29 Засрами се

    13 16 Отговор
    Не Копринке, метастазите на комунизма са неизтребими. Ти си един от идеолозите, които разказахте играта на народа с постоянно изливащата се отрова на комунистическата пропаганда - и преди и сега !
  • 30 Тредстоун

    13 18 Отговор
    Нищо общо нямат , бабо , нищо. Борисов е политик , славчо доколкото го виждаме пред камерката в замъка , е популист гонещ публика , рейтинг зрители да има , Борисов може да говори било то и само на български , пак се разбира с хората , а тия шибеци от и тъй нататък само лаят надменно , мноооого са далеч от Борисов , само разпиляха България , те и орките на зеления чорап ни върнаха години назад

    Коментиран от #38

  • 31 Българке

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Не е хубаво да се крадат чужди никове
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бай той

    6 12 Отговор

    До коментар #13 от "гадно":

    Само докато пишеш Копринка Червенкова, трябва да ти се изясни каква е.
  • 34 Твърдиш

    13 0 Отговор
    Че :"когато ние ги лъжехме че работим, а Те,че ни плащат"така било на времето
    Сега не ни позволяват да лъжем че работим но те ни лъжат че ни плащат
  • 35 ЕВРО НЮЗ

    14 1 Отговор
    За да е такова положението в България има само един виновен М И С И Р К И Т Е........ Къде сте когато някой драпа към властта.. Толкова ли е трудно да бъде разобличен вълкът в овча кожа.. Никой ли неможа да достигне до извора как, кой и на каква цена даде възможност на Учиндолслскив Череп да стигне до тук. Защо никой не написа нищо за италианското движение Пет Звезди, как един друг ШУТ командва държава и парламент с лаптопа си от Генуа. Имахте цели 4 години български МИСИРКИ на спасите държавта от тая ЧУМА... Борисов заслужава паметник, затова че ви е кръстил МИСИРКИ.
  • 36 Не ги е срам

    11 9 Отговор

    До коментар #13 от "гадно":

    Копринка Червенкова е родена на 18 октомври 1947 г. в София. Завършва Френската гимназия в родния си град и Висшия театрален институт (ГИТИС) в Москва. От 1975 г. работи във в. „Култура“. Заради участие в Клуба за подкрепа на гласността и преустройството в края на 1989 г. Тя беше от тези като Ж.Желев, Петко Симеонов, Стефан Продев, които плюха срещу умиращото куче Живков, а после се наредиха да защитават Партията и нейната позиция. А помислете си, кой можеше едно време да учи театрално изкуство в Москва ?

    Коментиран от #39, #40

  • 37 Ммм...да

    17 5 Отговор
    Много правилно се е изказала жената.Славуца е придворния шут на Тиквоний.
  • 38 Откъде

    12 8 Отговор

    До коментар #30 от "Тредстоун":

    Си вадиш извода че Борисов може да говори български език.
    лотореята му е като на най-долното парвеню
  • 39 В Москва

    8 6 Отговор

    До коментар #36 от "Не ги е срам":

    Учиха само тези които проявяваха някакъв талант
  • 40 Тоа па

    10 3 Отговор

    До коментар #36 от "Не ги е срам":

    Питай Халваджиян.Той е завършил цирково изкуство в КГБ.
  • 41 психиатър

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    Искаш да кажеш накратко: нарцистично личностово разстройство в протрахирана декомпенсация.
  • 42 Сърп и чук

    17 3 Отговор
    Главният проблем идва оттам, че ИТН няма истински лидер! Нормален лидер, който е минимум грамотен, включително политически, да не е завършен вманиачен нарцис, да не е със съмнителна нравственост, да е диалогичен, да се покаже най после и говори като повечето политици по света! Няма как с това поведение каквото и да правят, да се приеме за нормално! Левски не се е крил така и са го заловили! Представете си, народните партизани на 9 септември вместо да слязат от Балкана и вземат подарената им власт, продължават да се крият в някоя пещера на Витоша и от време на време хвърлят камъни към столицата с прикрепено към тях неграмотно написано писмо!? Няма как да стане! Трябва да се изпълзи!

    Коментиран от #55

  • 43 хаха

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "Слави Трифонов":

    Учиндебилев, ми ти си същия дебил като фенът си Тошко маймунарски, и е доволно, че показваш имбецилната си достойна за Карлуково тиква, която не се различава от тази на учителят ти Боко.
  • 44 Го4о

    3 11 Отговор
    Копринка, внимавай да не ти подпалят вълната! Тичай да се оплачеш в ТВ 1 там ви събират всичките!

    Коментиран от #48

  • 45 Притча

    11 2 Отговор
    Сега е най-ПЕЧЕЛИВШО ДА СИ ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ! Доган, Борисов, Трифонов са официалните, Костов, Гергов, Дъбов, Първанов и други - неофициалните. Хем дърпаш паричните потоци към себе си, хем за нищо не си на топа на устата!
  • 46 нямам нерви

    15 3 Отговор
    нямам нерви...досега шизофреника Б.Б.,а сега наркомана Сл.Тр...господ не е българин...А и ние нормални ли сме,че издига тези ненормалници да ни водят...това което сам си направиш и господ не може да ти помогне...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 101010

    8 0 Отговор
    Слави Трифонов е като Сталин: Мы тут посовещались с вами и я решил!
  • 50 ГилoтинБecилкoв

    7 0 Отговор
    Стара народна поговорка: "По време на буря в планианата, отгоре на пороя изплува ГЮБPETO"! Така изплува БКП-мутро-милициерското гюбpe БОКо с катуна и харема си и БКП-побългарената ДС-патриотарстваща м@нго-CГAH! Така изплува и бандата от колхозни чалгари-peптили с претенции за "богове"! Така ще изплуват и други гюбpeтa, докато не се направи пълна лустрация до 9-то коляно!!!

    Коментиран от #52, #54

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Тези гюбрета

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "ГилoтинБecилкoв":

    Изплуваха благодарение на нововъведения КАПИТАЛИЗЪМ

    Коментиран от #58

  • 55 Написаното

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "Сърп и чук":

    От теб за Слави вярно но едно към едно се отнася и за едно яйчният му близнак боко
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Кака Мара

    9 11 Отговор
    Како Копринке,слушам те още от зората на демокрацията.Неизтребима е само вашата нагла комунистическа семка! Борисов си отиде, но поне остави нещо, а вие сто години смучете като кърлежи. Ако можеше самата ти да кажеш какво смислено си направила за България,ще покриеш тест на Менса!

    Коментиран от #63, #78

  • 58 И ОТНОВО8434

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "Тези гюбрета":

    Това не е капитализъм,а прикрит червен фашизъм.
  • 59 Буха ха

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "1618":

    И двамата имат огромно его. Голямата разлика е че Тулупа си признава че е прост и го използва като преимущество, докато Славчо отчаяно се крие за да не му лъсне простотията.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ✔️Pompev ®️

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "НРБ":

    Той направи това с европейски средства, то има комисия, която изисква от БГ да ce направи, за да бъдем европейци в ЕС.
  • 62 Слой по-слой админче!

    1 0 Отговор
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 63 БСП на Бунището

    2 3 Отговор

    До коментар #57 от "Кака Мара":

    Комунистическата Мафия продължава неистово да се опитва да Управлява...Комунистическите Олигарси,Приватизатори и Номенклатура в държавните фирми се опитват да подменят Вота на Суверена от Изборите ....Лустрация,Копринка Червенкова,ще спаси Българския Народ от Комунистическата Мафия завинаги!!!!

    Коментиран от #73

  • 64 висок

    6 4 Отговор
    Този червен бацил Копринка да не дава акъл!
  • 65 Другарко

    4 4 Отговор
    Червенкова, вие сте неизтребими от 9.09.1944 г.
  • 66 Копринке

    4 4 Отговор
    Хайде стига с приказките ти. Знаеме от каква рода си и какво сте правили по времето на Т. Живков.
  • 67 681

    0 3 Отговор
    искам дънки като на филип...
  • 68 бай Даньо

    2 5 Отговор
    Копринке , зле е работата май няма да можете да извъртите тоя номер да дойдете комунделите на власт със уж служебното прехвалено правителство, а? Прехвалено от комундели предимно, а?
  • 69 Бойко

    2 2 Отговор
    Да бе, аз съм ви виновен за всичко ХА ХА ХА
  • 70 Дисидентката

    1 3 Отговор
    Копринке, в коя партийна организация избрахте Борисов за член на БКП?
  • 71 Пройко

    1 3 Отговор
    А бе Факти, откъде ги вадите тези червени бабички. То на такива само чукове и сърпове в главите им.Няма,как да разсъждават нормално.
  • 72 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    4 0 Отговор
    „Каквото повикало, такова се обадило.“

    „ГЕРБ, „патриотите“ и ДПС и избирателите им посяха ветрове, сега в България ще жънем бури.“

    „Получаваме, това, което сме заслужили.“

    Въобще не ме интересува мнението на разни изкуфели б@бички, като Коприна Червенкова, Мика Зайкова, Велислава Дърева... и изкуфяли д@дковци като 70 годишното ченгето бивш депутат от СДС и ГЕРБ Георги Марков. Тези кога ще разберат, че времето им е отдавна преминало. Видяхме докъде ни докаратяхната ароганстност и „управлението“ и тяхното некадърно комунисто-ченгеджийско поколени в изминалите 30 години. Да си гледат пенсиите и болестите. И да оставят сегашното поколение млади хора само да си гради живота и държавата. Тази държава принадлежи на младите хора, не на бабичките пенсионерки. Валери Симеонов, Веселин Марешки, Корнелия Нинова, Бойко Борисов ... в изминалите 4-ри години, излъчваха много повече арогантност и нахалство. Къде беша тогава тази Коприна Червенкова, защо мълчеше за тях, а сега седнал да си отваря устата. Когато никой не я пита и не иска мнението. Младите ама въобще не ни интересува, какво мислите и какво искате б@бишкери с б@бишкерите ви.
  • 73 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    4 1 Отговор

    До коментар #63 от "БСП на Бунището":

    В днешно време "лустрация" трябва да се прави не на 70-80 годишните комунисти, коиот с са единия крак в гробищата. А на 50-60 годишните пребоядисани на гербаджии бивши бесепаро-комуности и седесари. Като Бойко Борисово, Александър Йорданов, Румен Христов, Томислав Дончев, Красен Кралев ... Трябва лустрация=изчегъртване на всички, които са били в Народното събрание и по, върховете на държавата, като министри, депутати, кметове, общински съветници. В изминалите години от 2005 г. до
    април 2021 г., по време на правителствата на Сергей Станишев, Бойко Борисов и Пламен Орешарски. И от президенството по времето на Георги Първанов и Росен Плевнелиев.
  • 74 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "НРБ":

    Много е лицемерно да обиждате Слави Трифонов на чалгар при сравненията му с Борисов.

    Че Борисов е най-големия чалгар в България, дори е по-голям чалгар е от Слави Трифонов. Някои хора обръщаме внимание и на по-маловажни детайли, като това каква мизика звучи джипката при репортажите на Севда. И при изнесените записи от подслушванията.
  • 75 Конник

    0 2 Отговор
    Присъства във френското посолство в София на закуска с тогавашния френски президент Франсоа Митеран.
    Дъщерята на Вълко дава акъл. И тя е кадровик и артист-буломач. Баща и беше голяма глава ама май гените не са се прехвърлили.
  • 76 135

    2 0 Отговор
    Трябва най-после да разберете, че каквото и правителство да дойде на власт,народът ще си остане беден и угнетен. Единственото, което може е да им се забрани да употребяват името на България. Да, който използва това име, при всички случай днес се бори за пари и власт.Последните седмици са ярко доказателство за това.
  • 77 Йордан

    2 0 Отговор
    В България никога няма да се случи нещо хубаво докато БСП-Великата инквизиция с нейните измислени и създадени партий и подпорки ДПС бившата ДС и нейната агентура не бъдат заличени веднъж за винаги.Агентите й като Николай/Георги Марков спряха в Конституционния съд закона за лустрация/той беше приет в Чехия и другите бивши соц.държави!
  • 78 Моряка

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Кака Мара":

    Како Маро,не те питам за причината,но виждаш нещата точно наопъки.Социализма изведе България на 26 място в света по развитост само за някакви си 40 години(по данни наООН),а на Олипиадата в Сеул сме четвърти по точки и шести по медали. После СССР ни изостави,ЦРУ перфектно си свърши работата ни превърна в американса колония.Обясниха ни,как няма смисъл да сме високо развита 9 милионна държава,достатъчно било да сме туристическа такава с 5.5 милиона шерпи(планът Ран-Ът.)Оказа се,че услужливи Киряк Стефчовци колкото щеш.Ф.Димитров ликвидира високо развитото селско стопанство,Беров(ДПС),позлати кредитните милионери,на неподкупния,но опърничев и неопитен Ж.Виденов му спретнаха недоверие от МВФ и Св. Банка(по молба на Ив.Костов) и го провалиха.Нататък беше лесно.Кодтов подари за по 1 долар промишлеността на братовчедите(те пък поради некадърност за по лесно я наразаха на скраб и само от старото желязо станаха милионери).Армията я сведоха до една шепа шкембелии ,унизително ниско платени наемни воиници и още 2 шепи превъзпитани по Натовски генерали.Нататък беше лесно-останахме 6 милиона,Царя окраде,което не свари да окради Костов(БТК),Тройната създаде октопода Шиши,той пък окради Булгартабак,банките и бабичките.Е,за Боко беше лесно-еврофондове,лесни за крадене-колкото щеш.Цигански гласове-също.Сега пък ЦРУ ни прави на Украйна-там майтапчията Зеленски,тук чалгаря Слави.Тук е даже по лошо,Слави се гаври с нас чрез двама професионални подигравачи-единия нискочел комл

    Коментиран от #79

  • 79 Моряка,продължение.

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Моряка":

    ......нискочел комплексар,който несполучливо се прави на Сталин,другия,брадатия,ни опростачва със скъсаните си дънки.Изобщо,како Марче,спасението ни е в нов Майдан,без "протестъри" като старите..........ви-Майчето,Танчето,Ицо,Бабикяна и т.н.Но тези,които могат да хвърлят камъните на протеста,отдавна берат ягоди по зелените поля на Европа.Демографията посочва и надеждата- новите българи след 10-15 години,но дали до тогава ще се научат да се подписват и да се къпят,не се знае.
  • 80 Лустация

    2 0 Отговор
    Съд и затвор за корумпираните комунисти
    Копринка да сезапаси с памперси че идва криза.
  • 81 само не и итн

    0 0 Отговор
    Ми те всички са такива. Слави е цигулар който не може да свири на цигулка. Ама е и нарцисист който забравя кой го държа 30 г по телевизията.
  • 82 цените

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    цените на тока и услугите поскъпваха всяка година и при герб, така че не говорете сега че са поскъпнали, ако бяха останали герб на власт щяхте тихо да си мрънкате за поскъпването
  • 83 Ринго Сталин

    0 0 Отговор
    А , комунистическият фашизъм в България кога ще се зачерктне ?????
  • 84 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ТРУДНОСТИ ХИЛЯДИ ЗА НАСТЪПВАНЕ НА ПРОМЯНАТА .
    КОПРЕНКЕ , АКО НАИСТИНА ТОЛКОВА МНОГО , И СИЛНО Я ЖЕЛАЕХМЕ , ЩЕШЕ ДА ДОЙДЕ ПО- БЪРЗО ОТКОЛКОТО СЕ СЛУЧВА .
    ОТГОВОРЪТ ИДВА ОТ САМОСЕБЕ СИ .
    ИСКАМЕ ПРОМЯНА . УСЕЩАМЕ СЪС СЕТИВАТА СИ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е МНОГОКРАТНО ПОД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ .
    ПРОРОЦИТЕ БЪЛГАРИ ИСКАТ ПРОМЯНАТА ДА ДОЙДЕ ОТ НЕБЕТО .
    БЕЗ УСИЛИЯ, БЕЗ НАПЪН,БЕЗ ИЗРАЗХОДВАНЕ НА КРЪВ И ЕНЕРГИЯ.
    ТАКА ЩЕ СТАНЕ .
    САМО С ЕДНА БЮЛЕТИНКА .