Last news in Fakti

5 Август, 2021 15:41 11 669 77

"Има такъв народ" - какво видяхме дотук и какво да очакваме

  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • задкулисие

"Има такъв народ" спечели изборите и е на върха, но сгромолясването им е гарантирано, ако продължат досегашния курс на поведение и политически действия

"Има такъв народ" - какво видяхме дотук и какво да очакваме - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От 11 юли, когато бе изборният ден, до ден днешен видяхме много. За съжаление станахме свидетели преди всичко на доразвиване на пошлостта в политиката с български привкус. "Има такъв народ" с действия и бездействия се постараха всячески да надминат ГЕРБ по дебелокожие, като едно е сигурно - по лаищина в политиката ги надминаха многократно.

ГЕРБ е безспорно една от най-вредните партии случвали се на България - заедно с БСП и ДПС, но макар и зловредни политическа линия и поведение винаги е имало, понякога въпреки първичността на Борисов и поради приличния мениджмънт на Цветан Цветанов (не съм му фен в никакъв случай, но от партийна работа разбира).

При "Има такъв народ" такова нещо няма. Те са ходещ цирк. И как да е другояче, след като движещата им сила в Парламента - тази институция, която трябва да създава блага за нацията, са хора, които са писали сценарии за развлекателно предаване, в което през годините преобладаваше простащината.

За да няма обвинения в голословие, накратко, доколкото може, за какво става въпрос, без придържане към хронология.

- ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЛИДЕР Слави Трифонов не се смята за политик - негово съждение от онзиденшния му лайф в Тошко ТВ;

- В контекста на лайфа, как всичко това започна да прилича още в самото си начало на късния Борисов, нали?;

- Пак от лайфа. Слави изпитвал удоволствие, че не участва в публичния живот. Тоест от това, че не ходи по студиа и не отговаря на въпроси. Ако използваме уличния език, властващ в шоуто му, следва да се каже: Пич, нямаш право на това нещо. Ти си политик, включително в момента натоварен с очаквания и отговорност, и трябва да участваш в преговори с други партии, в пресконференции, ако не всеки ден, то през ден трябва да даваш интервюта, за да информираш хората какво се случва, какво правиш и какво мислиш да правиш в политически смисъл;

- Слави Трифонов недоумява как така Христо Иванов ще му отправя послания с декларация от парламентарната трибуна. Още една прилика между шоумена и пожарникаря. И двамата нито имат представа, камо ли да уважават парламентарните практики. Те смятат, че всичко може и трябва да се решава с телефонни разговори. А в този ред на мисли, спомняте си как Борисов нареждаше "размазване на физиономии" по телефона;

- Изпратени бяха неграмотно написани покани към другите парламентарни групи, неграмотно и цинично пишещ във Фейсбук кандидат-министър на правосъдието, кандидат за министър-председател, генериращ преди всичко комедия, но не и авторитет;

- Арогантно поведение и цялостна неадекватност в комуникацията и с колеги в Парламента, и с медии;

И като споменавaме медии, Станислав Трифонов поставя всички медии и журналисти под един знаменател, което е угодно му предубеждение, в което вероятно и самият той не вярва истински. А за нормалните и достойните в гилдията това е обида.

Впрочем, понеже споменахме недоумението на Слави от Христо Иванов, трябва да отбележим две много важни неща, свързани едно с друго. В последните седмици Трифонов повече от веднъж свърза съпредседателя на "Демократична България" с Бойко Борисов заради това, че е бил министър в негово правителство. Нещо, което е вярно, но не и представяно достатъчно коректно на публиката. Трифонов, вероятно умишлено, изобщо не си прави труда да обясни, че това се случва за малко повече от година и Христо Иванов напуска поста на правосъден министър заради бламирането на съдебната реформа, предлагана от него.

Второ и много важно! Бедни ми, бедни Трифонов, защо така проявяваш двоен стандарт и забравяш да кажеш, че ти и Бойко Борисов бяхте в прекрасни отношения? По негови думи сте били близки приятели, а вие досега не сте отрекли това.

Липсата на политическа адекватност, в контекста на език и отношение, като проблем е почти равна на това, което ни предложиха от партията на Трифонов досега като политически действия. "Има такъв народ" първо ни предложи Николай Василев за премиер - участник като министър и вицепремиер в две правителства, в които участва ДПС (правителства с пълни мандати, в това число и той стои до края и оставки заради несъгласие с нещо не е подавал), а плюс това сайтът за разследваща журналистика "Биволъ" откри, че Николай Василев управлява фондове на бившата Държавна сигурност и по-конкретно има връзка с банкера Атанас Тилев - агент Румянцев от ДС.

В същото време за вътрешен министър бе предложен проф. Николай Радулов - офицер от комунистическата Държавна сигурност и понастоящем депутат от ИТН. За мнозина това е възмутително, за Слави обаче не е изненада, че принадлежността към ДС не е проблем, защото той никога дори не е споменавал думичката "лустрация", камо ли пък да каже, че е сред политическите му приоритети.

Гласен за правосъден министър в първия проектокабинет на ИТН бе Петър Илиев, за когото се твърди, че е масон и плагиат. По принцип масонството не е нещо лошо, но в България е крайно опорочено от кадри на комунистическата Държавна сигурност, бизнесмени със съмнителна репутация и неморални магистрати.

Във втория проектокабинет за премиер ни предложиха крайно непозната, крайно спорна и недоказана личност, която нарои гафове само за няколко дни. В него Петър Илиев бива предлаган вече за вътрешен министър. Явно наистина на някого му е много важно да набута този човек в някое от ключовите министерства.

На база всички тези спорни имена и моменти, "Има такъв народ" иска безусловна подкрепа от тези, с които преговаря за подкрепа на правителството им и същевременно прави опити да ги унижава вербално. Без коалиционни и всякакви други споразумения. Това поведение е смес от наглост и лаищина. Двете характеристики усилено се борят за надмощие.

А всичко упоменато за действията и бездействията на "Има такъв народ" води до някои заключения. Съмненията, зародили се още дори преди създаването на тази партия, че тя ще е продукт на българското политико-икономическо задкулисие, което, разбира се, е проекция на комунистическата Държавна сигурност и по-конкретно на някои нейни крила, са все по-валидни. Разбирателството между ДПС и ИТН е показателно за това.

От днешна гледна точка скарването на Борисов и Трифонов в началото на миналото десетилетие едва ли е случайно. Твърде е вероятно вторият да е бил дълго подготвян за смяна на първия, бидейки не негов антипод, а негов "враг".

Положителното от това е, че издишането на "Има такъв народ" през последните дни показва, че въпросното задкулисие не е толкова всемогъщо. Политическият проект на Слави Трифонов го чака презрение и забрава в недалечното бъдеще поради най-малко две причини. На първо място вече има гражданско общество, което реагира бързо. Да, то не е мнозинство, но е достатъчно шумно и силно, за да разклати пъклените планове на задкулисието с коментирания политически субект. И на второ място - задкулисието е допуснало грешка с Трифонов. Той не става за ролята, която му е била предвиждана. Човекът не е политическо животно, няма хъс, видно е, че не му се занимава и явно изпълнява определена роля поради някаква причина, за която можем само да предполагаме.

Слави може да бъде сравнен с ефекта на новия треньор, макар и слаб такъв, в един футболен отбор. В началото всичко върви много добре - победи, радост и т.н. В контекста на политиката, "Има такъв народ" спечели изборите и е на върха, но сгромолясването им е гарантирано, ако продължат досегашния курс на поведение и политически действия. Какво и да направят обаче, едно вече е ясно - този проект е зло. Точно като ГЕРБ, точно ДПС, точно като БСП и точно като НДСВ.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    97 7 Отговор
    Можем да очакваме само чалга и простотия, но дано не е за сметка на народа..

    Коментиран от #41, #51, #65

  • 2 Дададаад

    95 4 Отговор
    Видяхме министерство на ромите , това видяхме! Другият път няма да получите гласа ми!

    Коментиран от #52

  • 3 гадно

    73 3 Отговор
    Видяхме им простотията какво друго може да се очаква след това.
  • 4 русенец

    64 8 Отговор
    Ами нищо добро не можем да очакваме. От ГЕРБ поне можеха да говорят, макар и обикновено глупости. Тия и това не могат.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българка

    78 4 Отговор
    "Имa тaкъв нaрoд" c дeйcтвия и бeздeйcтвия ce пocтaрaхa вcячecки дa нaдминaт ГEРБ пo дeбeлoкoжиe, кaтo eднo e cигурнo - пo лaищинa в пoлитикaтa ги нaдминaхa мнoгoкрaтнo."
    Точно, кратко, ясно! Гнус и срам! Гняв у всички почтени. От ИТН не им ли е ясно, че за предателството, което вършат ,хората ще ги изринат с камъни и др'ъве?

    Коментиран от #27

  • 8 Дид

    59 2 Отговор
    ПЪЛЕН СМЯХ с политическо лице!Не става от вас политици,правете си посредствените седенки и не се занимавайте с политика.
  • 9 dfu

    64 2 Отговор
    Някои хора видяха какво представлява Слави и ИТН, а други това си го знаехме още отначалото, но не ни вярваха.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Последния Софиянец

    43 7 Отговор
    Нямат кадри.Остава си служебното правителство.
  • 12 Дядо курти от село ПипЕрКоВо

    52 1 Отговор
    Чалгаря,чака заповеди от господаря си ..Уважавания гУсподин дУган ага..
  • 13 Видяхме

    55 1 Отговор
    резили , двуличие , простотии , некомпетентност и подигравка с наивници , подлагани и гласували за някаква подвижна лудница ! Нещо , което е непоносимо и отвратително , дори и да се коментира !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Очаквайте

    16 2 Отговор
    смърт на погребение :Д
  • 16 Крачун и малчо

    17 2 Отговор
    невероятно излъчване😂
  • 17 Чалгев

    52 3 Отговор
    Няма по-отвратителни хора от чалгарите. Нагли, неграмотни, комплексирани, друсани, арогантни. Излъгаха народа, хората искаха промяна, а получиха подмяна. Чалгарите са последното леговище на олигархията.
  • 18 И шат

    19 2 Отговор
    на патката главааата
  • 19 ШУТ НА ШУТА

    58 1 Отговор
    НА ЧАЛГАРЯ ТРЯБВА ДА МУ СТАНЕ ЯСНО ЧЕ ПОЛИТИКАТА НЕ Е КАТО ДА ЧЕТЕШ ОТ АУТО КЮТО И ДА ПРЕРАЗКАЗВАШ СТАРИ ВИЦОВЕ , ОБАДИ ЛИ СЕ ГОДЖИ ДА МУ СЕ ЗЪБИШ ЧЕ ЩЕ МУ СПРЕШ ЗАПЛАТАТА И ВСИЧКИ ПОКАЗАНИ НИ ДО СЕГА ПРОСТОТИИ......!!!!
  • 20 Аполитична

    4 32 Отговор
    Ау, колко умозаключения наведнъж. Май, някой много го е страх

    Коментиран от #62

  • 21 Ямболски гад

    55 2 Отговор
    Тошко Африкански да се връща в Ямбол да продава дини и пъпеши на пазара, но и за това се иска труд, а той и на това не е свикнал. Той е паразит, слуга на олигархията, измамник, ментарджия.
  • 22 Закривай

    50 2 Отговор
    "Има Такъв Народ от Глупаци" .... пичове, чалгаря, опростителя на няколко покления ви излъга яко. Айде закривайте седянката с тоя учиндолски бег, той е проводник на дпс .
  • 23 Верно ли

    23 2 Отговор
    Снимката е показателна. Лека му пръст на Др.Тони Филипов, доста говори за Френологията, ама не сме се научили още...
  • 24 НЕ Е ТАКА

    8 15 Отговор
    По добре опозициа отколкото коалиция С кои да се събере С рушителите на България ли Които ни държат голи боси и бедни И винаги на последно място икономически и на първо по бедност и смъртност
  • 25 шундурко

    6 2 Отговор
    доги ги прекара с 250 ,вългоно взело едни пари и сега к.костадинов се появил за парсата а дуги ....ко прайм а....
  • 26 реса

    8 32 Отговор
    Трудно се сваля мафия от власт, как са ревнали и плюят ИТН и др., страх ги е гербрчетата крадливи!

    Коментиран от #29

  • 27 Бай той

    22 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Публикувано във факти.бг: хората ще ги изринат с камъни и др'ъве
    Когато ти пишех, че новите не стават, ти не вярваше, казах ти и че ти първа ще хвърлиш камък.

    Коментиран от #34

  • 28 666

    9 24 Отговор
    Цялата помия на отровните мутри и джендърите от ДБ се изля върху Сатаниста. Така той предпази своя началник Радев. Така изпълни първата част от плана за превземането на България от Хунтата на Радев с парите на Черепа.
  • 29 Хей

    17 3 Отговор

    До коментар #26 от "реса":

    Мафията, която дърпа конците на управлението не е в политиците, а в задкулисието. Само гледай като почнат да дърпат с въжета, сега с новите....
  • 30 гражданин

    26 2 Отговор
    Ако ДБ и ИБГНИ подкрепят този кабинет, ще бъде голямо разочарование
  • 31 1618

    31 3 Отговор
    Двете протестни партии Демократична България и Изправи се трябва да се обединят и да не подкрепят предложеното правителство , защото това е правителство на подмяната. Пламен Николов идва на власт с измама, с фалшифицирана, променяна, допълвана автобиография и всичко което е свързано с него, Петър Илиев-масон свързан с Цацаров ? На всичко отгоре плагиатствал! В Софийския университет вече са подадени три сигнала за плагиатство срещу Петър Илиев ! Другия пък министър е свързан роднински като братовчед на бивш министър от ГЕРБ, третия– предложен за правосъден министър има скандални недопустими във всяко едно отношение изказвания и също е свързан с ГЕРБ и в приятелски връзки с Гешев! На всичкото отгоре дс нисък интелект и морал и ниски пошли страсти! Ако бъдат подкрепени от ДПС и БСП цялата партия начело със седящия на дивана се разпадат и падат на дъното!Народа ще ги линчува! ! 60% от хората в България не подкрепят кандидатурата за министър- председател на Пламен Николов, също толкова хора вече мразят и са отвратени от Станислав Трифонов и Има такъв народ!

    Коментиран от #36

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ани

    32 0 Отговор
    За съжаление видяхме наглост, простотия, махленски език, неуважение към институция с улично облекло, алчност(фъфлата иска да не ходи на работа, а трепери да не и намалят заплатата), егоизъм и др. и др.
  • 34 РашкОФФ

    7 6 Отговор

    До коментар #27 от "Бай той":

    Какво и обясняваш на тая, смомням си как възторжено ги хвалеше преди изборите.
  • 35 Конспирация

    19 1 Отговор
    Задкулисието ги е хнанало някак тия артисти, и иска чрез тях да си продължи рахатлъка. Полит-технолозите си знаят работата. Но пък нещата не им се получиха докрай... От една страна народа вече не е толкова прост, от друга, артисти/сценаристи май нарочно не си дадоха зор... Като че ли саботират сами себе си от ИТН, като заложник теглещ си сам куршума, за да спаси близките си от непосилен откуп... Е, не го правят съвсем открито, а уж от некадърност, но явно няма как по друг начин.
  • 36 Си ган

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "1618":

    Един бус депутати ли решават този важен въпрос?
  • 37 Пешо

    11 21 Отговор
    Горкия сакат Славчо всички са готови да го наритат. А той просто е верен слуга на Радев. Истинското лице на Злото ще го видим на есен на последните избори. Др. Радев с парите на Черепа и помощта на Чалгаря ще стане едноличен диктатор.
  • 38 2121

    11 12 Отговор
    ИТН,вероятно имат тайна договорка с Герб и ДПС.Тяхната хаотична дейност, липса на програма, липса на личности, липса на поне прИмерен план за управление,ме навежда на мисълта за споразумение между трите организации.Наблюдавайте ДПС,как мълчи, как в потайна доба се среща с някои индивиди от ИТТН.Герб са най-щастливи.На есен знаят, че циганите, част от турците, българи с ниско образование,а защо не и висшисти,ще гласуват за тях.Това иска предателя, неграмотника, комуниста Бойко М. Борисов.Вече ,е уговорил с нашия враг Ердоган ,да му даде малко гласове за изборите на есен.БСП, правят опити, но за сега без успех.БСП трябваше отдавна да променят състава си с млади комунисти-социалисти.Има млади и необременени техни членове.К. Нинова,трябва да се оттегли.Това вреди много на БСП.Разбира се на есен ще има избори за Парламент и Президент.Добре е да се помисли за Президентска република.Тогава завинаги ще бъде премахнати партии като Герб,които отровиха с лъжите, манипулациите си, с престъпленията /особено ,най-голямото-да станем колония на най-тъпата страна в света-САЩ/.

    Коментиран от #45

  • 39 Павел пенев

    4 11 Отговор
    Този непознат за мен политически анализатор се е опитал да каже нещо,което е известно и на баба му която по това време прави лютеница. Тя се забърква с 4 съставки които се пържат и стерилизират. Точно това става и в анализа на Петърчо. На края извода е че тези четири съставки а именно ГЕРБ, ДПС, БСП, и НДСВ не стават за нищо. И като към тях прибавим комунистите,техните агенти,ДС и масоните стигаме до лустрацията. Браво. А истината е много по тривиална-демокрацията наложена от СДС у нас не става за нищо.
  • 40 ГРОБ

    14 4 Отговор
    Бареков беше поне една класа над Слави, факт!
  • 41 ПСР

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "така така":

    Напротив,със сигурност ще е за наша сметка.
    12 години се нагледахме на какви ли не чалги и простотии,при това на много висока цена.Наслушахме на безбройни манипулации и лъжи.
    С всеки изминал ден,надеждата за нещо добро,нормално,променящо моделът Борисов,се изпарява.
  • 42 Соросоид

    8 12 Отговор
    Малееее, прокопиевчетата вдигат яко вой.Не получиха постове и сега Прокопи ги сложи на амбразурата.А за Прокопи медал "Магнитски" кога?
  • 43 898011

    11 1 Отговор
    Скапана държава. И телевизия не гледам вече.
  • 44 Северозападнал

    4 13 Отговор
    Вие медиите насъсквате хората срещу всяка нова партия,защото си искате толупа с чекмеджето.Оставете хората да заработят после ги сваляйте.Вашата мутра няма да се върне света не го иска

    Коментиран от #54

  • 45 Фаро

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "2121":

    Тайната договорка е с президента герб да бъде унищожен с тупане на тяхната топка дето я тупаха 12 години и още година и половина по време на пандемия разбрахме защо 10 милиарда изчезнаха за месец
  • 46 Притча

    16 2 Отговор
    С две думи: ОТ БАНКЯНСКА ТИКВА - НА УЧИНДОЛСКА КРАТУНА!!!
  • 47 Лудница

    7 6 Отговор
    Аве вие не разбрахте ли,че файда от гласуване няма,има само дебел ,к.... в задниците ни докато не се блокира цялата тъпа територия и цялата пасмина не се вдигне няма да стане,гаврите и геноцида ще продължат,те ще си живеят добре ще се подиграват на нас,а ние ще мизерстваме и ще чакаме 4 години за новите СЪЩИТЕ.това е олигофрения нашето,незнам що за хора сте всички на никой да не му пука за нищо друго освен за собствения си г.ъ.з.
  • 48 Behemoth

    9 1 Отговор
    Абе сега с новото правителство телевизия 78 става ли Задължителна за населението?!?

    Коментиран от #50, #55

  • 49 Who you bol 2

    2 6 Отговор
    ДС ДЪРЖИ ГЕРБ, ДБ, БКП, ДПС И МЕДИИТЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО БЪДЕЩЕТО...
    Много е прав да не ходи по мисирски медии. ХЕЙТЪРИ настъпете...

    Коментиран от #61

  • 50 sbs no КОМУНИСТ

    7 0 Отговор

    До коментар #48 от "Behemoth":

    ДА-- КАКТО НАВРМЕТО АЛБАНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КОЯТО ЗАПАЧВАШЕ ПРЕДАВАНЕТО С ---ДОБРО УТРО ЕНВЕР ХОДЖА ---ЛЕКА НОЩ ЕНВЕР ХОДЖА ----КАЗАНО В ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ --ДОБРО УТРО -ЧАЛГА-САРАЙ ------ЛЕКА НОЩ --ЧАЛГА САРАЙ
  • 51 Е за чия сметка ше е

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "така така":

    Сичко се прави за да се граби от народа
  • 52 Другия път ше гласуваш за

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дададаад":

    Гала от предаването😂😂😂😂😂
  • 53 яверт

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Ми че то зад хората на Слави надничат ДПС , отново олигарси и задкулисие . Тоест харесва ти фактът , че моделът се запазва , а се сменят играчите . Затова ли протестираха хората цяла година ?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 LOSHIA

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "Behemoth":

    не се притеснявай ,карай си с мисир-толуп телевизиите
  • 56 Пепи

    7 0 Отговор
    "зa Cлaви oбaчe нe e изнeнaдa, чe принaдлeжнocттa към ДC нe e прoблeм, зaщoтo тoй никoгa дoри нe e cпoмeнaвaл думичкaтa "луcтрaция", кaмo ли пък дa кaжe, чe e cрeд пoлитичecкитe му приoритeти." Е как ще е проблем, нали точно ДС му дърпат конците на Славчо.

    Коментиран от #70

  • 57 ГЕРБ

    2 2 Отговор
    Едни пълни тъпа@@ гамени
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Дани

    3 0 Отговор
    Или те мен,или аз тях не разбрах...Българино...
  • 60 един друг

    5 0 Отговор
    Слави да пусне на депутати те си текста. Кви депутати е.ати, депутати ментета. Писан е за тях.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Чуторан

    9 0 Отговор
    Не излезем ли целият народ на площада и да пометем тия долни боклуци, нищо няма да стане и да се промени. НИЩО!! За такива нещас
  • 64 естет

    0 3 Отговор
    Узряхте ли, стоплихте ли , че само ДБ+Зеленичките са здрави и читави?
  • 65 Подкрепа за Борисов

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "така така":

    Вече е за сметка на България
  • 66 Шит ви

    3 0 Отговор
    Макя ви и измислена партия спасител, въз
  • 67 Матей

    2 0 Отговор
    Те се лигавят,не виждате ли,бе?Забавляват се като за световно,пък и си мислят ,че като са яхнали козела и ще се вихрят преспокойно,подтиквани от своите задкулисни покровители.Какво се цели в крайна сметка,да се върне бойко и радев да падне.БСП и другите кибици напразно си точат зъбите,ще останат със зяпнали усти,щото си въобразяват някои работи и си придават значение,каквото нямат.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Уйке

    4 0 Отговор
    И питам аз този писач-анализатор като е толко на ясно с проектите, проекциите и дългата ръка на ДС, какъв е пътя и истината, какво прави народът, който не е така наясно с интригите Български! Ма.ната ви анализатори! Всички анализирате както ви изнася, близачи платени!
  • 70 Чичо от село

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Пепи":

    Та като стана дума за ДС и конците, някой от толко компетентните тук коментатори ще ми обясни ли сегашните служби за сигурност с какво са по-читави от някогашните! Тогава нямаше наркотици и наркопласьори пред училищата, нямаше служители участници и закрилница във всякакви престъпни групи! Тогава даже уволняваха офицери за неморално поведение! Но през последните 20 г. Борисов и Цветанов наложиха един така да се каже пуритански, почти монашески смирен начин на живот на тези служби! Айде бе, кой го вярва!
  • 71 Просветен илюминат

    1 1 Отговор
    Доказаха на народа,че освен за шоу и за смях за друго не стават.
    Вижте им физиономиите и на двамата само и от тези ли очаквате промяна?
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 реалност

    2 0 Отговор
    Разликата между Истината и Мечтите се нарича Реалност.
    По плодовете ще ги познаете:Гледайте парламента и бъдете обективни!!!Съдете справедливо .
  • 74 Красимира С

    0 2 Отговор
    Кой е автора на тъпотия
  • 75 Joro

    0 1 Отговор
    Да попитам защо настройвате аудиторията срещу проф. Николай Радулов, за това, че е бил офицер от ДС. Първо, той е бил такъв преди 40+ години, очевидно, последните 32 г. не е бил. Второ, ДС имаше няколко управлениея - Външно разузнаване, Контраразузнаване, Научно-техническо раззунаване и пр. Трето, мислите ли, че който и да е новопостъпил младеж в ДС навремето е знаел абсолютно всичко, което е ставало и какво ще става, та да е отговорен за всички престъпления на властта от онова време? Четвърто, Николай Радулов нито е взел пари от Луканов, нито е бизнесмен, нито е свързан с престъпници или перачи на пари, или някакви си там олигархични кръгове. Затова не съм съгласен с написаното за него. Неговата кандидатура беше единствено правилната на МВР. Човекът е професионалист, знае системата и от много години говори за реформа в МВР. Петър Илиев е лош избор за вътрешен министър. Първо, има сериозни улики за участие в пране на пари, във връзки със съмнителни бизнесмени. Плагиатството е най-малки проблем, него въобще не го вземам под внимание. Професор, който не е писал книги с копи-пейст без да цитира източника, почти няма.
    Второ, като знам полицаите какво мислят за юристите, и по-специално за адвокатите, жална му майка.
  • 76 Диван войвода

    0 0 Отговор
    Макя ви и измислена партия, въз
  • 77 Абе умен съм ве

    0 0 Отговор
    Не съм гербаджия, така че не бързайте с минусите. Само да ви кажа, че Бойко Борисов въобще не е бита карта или политически труп. Освен всичко сме видяли, че е много добър в политическите завръщания. Сега след като почти сигурно този кабинет се провали, тези, които ще са в най-изгодна позиция, ще бъдат ГЕРБ и тогава верно ще стане така, че няма да има кой друг. От толкова измислени герои като Жорж Ганчев (лека му пръст на човека, поне скица беше), Бареков и Славчо, скоро време до Мишо Шамара може да опрат.