Last news in Fakti

6 Август, 2021 11:15 83 556 148

Божидар Чеков: Готви се преврат!

  • божидар чеков-
  • избори-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Подобен опит заработи в България след победата на "Има такъв народ"

Божидар Чеков: Готви се преврат! - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След два поредни вота политическата стрелба по стълбите на парламента става се по-яростна, но вместо светлина, става все по-тъмно. Иво Прокопиев предрича нови избори, с надеждата "ДА България" да ги спечели, нещо което никой от "десницата" повече не вярва.

Партията "Има такъв народ" събра най-много гласове в България и в чужбина, защото няма нищо общо със статуквото, нищо общо с "обръчите" и "кръговете", които задушават страната. Заслугата, че те първи и единствени биха ГЕРБ, не бе удостоена с почестта, която заслужава.

Вместо това "партиите на протеста" не спряха да се подиграват с тяхната неопитност, лош вкус и дори външен вид. Вярно е, тези нови и неочаквани "победители" не се показаха особено благоразположени към желаещите да работят с тях. Самият Слави Трифонов, верен на ангажиментите си, отказа категорично всякакъв опит за правене на коалиции.

Преломната точка в този неформален анти ГЕРБ съюз настъпи, когато Христо Иванов разбра, че в бъдещето правителство на "Има такъв народ", няма да има място за него. Подигравките се превърнаха в кал, а намеците в обиди. В медийния поток от помия до "десния" "Капитал" се нареди и "левия" "Сега". Сашо Дончев, на скромния международен панаир "Трите морета", продаде "Овергаз" на една американска фирма и липсата на гъвкавост на момчетата от "Има такъв народ" се превърна в заплаха за неговите бъдещи планове. И не само на него!

"Преврат" се нарича опита да се отклони с всички средства, мнението на избирателите и да им се натрапи друго. Подобен опит заработи в България, след победата на "Има такъв народ". Малки и големи интереси се почувстваха застрашени.

След оплюването или дискредитирането на всеки един неин представител, започна политическа обсада, която да им попречи съставяне на правителство. Обидена "ДА България" пусна изтъркания слух за "Турската опасност". Слух благодарение на който Каракачанов натрупа доста имоти, някой от които с "Три тераси". Трябваше да се попречи на всяка цена ДПС да подкрепи новото правителство. Единствена Корнелия Нинова заговори разумно за търсене на споразумение, защото при едни нови избори, пътя на Герб към властта отново се отваряше.

Часове след нейното изказване, служебният министър председател - генерал Стефан Янев се появи на телевизионните екрани, за да даде някакъв урок по демокрация, който може да бъде тълкуван като обоснован бъдещ преврат. "Политическите процеси не протичат в обичайната си демократична логика"?!- заяви премиерът, преди да продължи "Гражданите имат право да знаят, кой определя постовете в новия кабинет!"

Интересна забележка от човек, който е назначен, а не избран и ръководи правителство от министри, които с малки изключение са непознати на избирателите. Добре подготвени те изненадаха приятно с някои от разкритията си. Без Съдебна система и парламентарна подкрепа обаче, постиженията им издишат като спукани балони.

Няколко часа след "Конското" на генерал Янев, Корнелия Нинова забрави за споразумение с "Има такъв народ". Тя се завъртя на 180% и обяви готовността на БСП да предложи "Служебното правителство" за постоянно , ако ѝ бъде връчен мандат. Урокът по демокрация, който изнесе генерал Янев бе намерил своето точното попадение. Авторското право на тази идея е на Мая Манолова. "ДА България"също нямат нищо против да се сгушат зад "успехите" на Служебните министри, но Нинова спасява първо собствената си кожа и в "Дядовата ръкавичка" на Дондуков 2 няма да има място за всички нагаждачи.

Вкарвайки в крак Корнелия Нинова премиерът Янев се изяви като паркетен генерал, който участва в заговор срещу "Има такъв народ". В тези драматични за България часове, вниманието на хората от президентството изглежда потънало в "задкулисието", далеч от конкретните проблеми на страната: пожари, вода и ток.
Чърчил е казал навремето "Войната е прекалено сериозно нещо, за да бъде оставена на военни!" В политиката е същото.
Божидар Чеков, Фейсбук


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 320 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чеков

    354 103 Отговор
    Не си си пил хапчетата напоследък явно!

    Коментиран от #13, #61, #126

  • 4 Маджо

    283 146 Отговор
    Иво Прокопиев с неговата партия Да България се бори неспирно за кокала
  • 5 no name no face no number

    231 67 Отговор
    Да трябва да си върнем поне НРБ и да продължим напред развитието

    Коментиран от #115

  • 6 ХИТЛЕР

    400 187 Отговор
    ИТН СА ПОДЛОГИ НА БОЙКО И ДОГАН ИЗЛЪГАХА ХОРАТА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Член на БСП

    105 291 Отговор
    Какъв преврат? Идва законно стабилно управление! Истински ДЪРЖАВНИЦИ ще бъдат на мостика на държавата . Господин Станислав Трифонов лидера на победителите ИТН и госпожа Корнелия Нинова лидер на формация също участвала в изритването на Герб. Демократично управление което за начало изхвърли тиквун от властта а след време и ИЗЧЕГЪРТА до основи както каза лидера на парламентарната група Хаджи Тошко Йорданов

    Коментиран от #40, #109

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 .......

    218 40 Отговор
    ЧЕКОВБЛИЗАНЕТО НА СИЛНИ НА ДЕНЯ ЗА ДА СИ КУПИШ ХЛЯБ Е НАЙ ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ

    Коментиран от #102

  • 11 превратаджия

    265 94 Отговор
    Прокопиев и джендърите от Да България са на издръжка на отворено общество опитват се да пробутат извращенията си на нас
  • 12 Член на БСП

    178 219 Отговор
    Българския народ се оказа мъдър. ИЗБРА да го управляват експертите от ИТН и технократите от БСП. Изпрати Боко тиквун в дълбока опозиция и на бунището. Само 2 години в опозиция и се разпада кликата ГЕРБ. Вчерашното проучване на Маркет Линкс доказа че само за месец Герб се е сринало от 22.7 на 18%. Защото ГРОБ е клиентелистка хунта и без хранилка плъxoвете се разбягват. Те нямат идеология а само грабеж. Купеният им вот бе неутрализиран а корпоративния сам се неутрализира без хранилка

    Коментиран от #55, #88, #129

  • 13 ПСР

    167 67 Отговор

    До коментар #3 от "Чеков":

    Твърде очевадно не ги е пил.Какви ги е надраскал в тази ФБ "публикация"?!Нищо не разбрах,даже не хванах и сюжетната линия.
    Пълен спам.

    Коментиран от #37, #85, #97

  • 14 Ужас

    213 62 Отговор
    Чеков ме отказа още с първите три изречения. Препоръчвам му да стои повече на сянка и да не забравя, че в жегите не е перпоръчително да се пие алкохол.
  • 15 Член на БСП

    102 172 Отговор
    Идва хуманно и експертно управление. Точно като в Германия. Демократите от ИТН и социалистите от БСП. Стабилно управление от технократи. Буда тиквун изхвърлен и в опозиция. Борисов кога ще подадеш оставка и понесеш отговорност за загубата на изборите?

    Коментиран от #45

  • 16 Историчка

    155 86 Отговор
    След таково добро представяне на служебното правителство може да се направи политически проект със Стефан Янев, който да има експерти и честни хора във всички области. Може да бъде заявено "Има такава партия на честни и компетентни хора", а досегашните да отидат в канализацията!
  • 17 Gowo

    147 42 Отговор
    Защо дават трибуна на дърти комунисти с доказали се връзки в агентурата.Естествено е че този господин близък до приятелство повече с Доган отколкото с интересите на държавата ни , ще е с положителна оценка ЗА ИТНаивници.Старата агентура държи здрав отпор.Връзкитв с Русия са несъмнени Както и тия на Доган и задкулисието
  • 18 Кой68

    125 35 Отговор
    Чеков ли си,що ли си .....
    итн=дпс+ндсв....кумува им ...бсп
    Това ГМО не било на статуквото🤣😜🤣😜
  • 19 луфтханза

    84 114 Отговор
    летеца да отлита
  • 20 .......

    65 21 Отговор
    ЧЕКОВБЛИЗАНЕТО НА СИЛНИ НА ДЕНЯ ,КЪДЕТО НЕ СА ТЕ ПОМОЛИЛИ ,ЗА ДА СИ КУПИШ ХЛЯБ Е НАЙ ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ
  • 21 дежа вю

    38 14 Отговор
    тез що ли ги повтарят същите работи като на онез 1 към 1
  • 22 Дали??

    86 2 Отговор
    Партиите с авторитарно управление са лесно манипулируеми, и не са добро за България.
  • 23 кУмУнист

    125 24 Отговор
    Трябва да си пиеш хапчетата пич. ИТН сами се охлепаха с тези кандидати и мамейки хората които за едно им гласуваха а получават много от същото.
  • 24 пешо

    60 11 Отговор
    има някои верни нещица в антрефилето, има и други - изсмукани... незнайно от къде. що се отнася до ето това, обаче:
    "се нареди и "левия" "Сега". Сашо Дончев"
    трябва да бъде подчертано, че особата дончев отдавна съсипа газетата, особено форума ѝ, който беше най-добрият на територията. тя по никой начин не е ляво ориентирано издание. в момента "сега" е едно малотиражно издание с про-чорбаджийски уклон.
  • 25 Българин

    42 43 Отговор
    Сувереннът се изказа, кой да управлява!

    Коментиран от #131

  • 26 Гал

    77 21 Отговор
    Чеков много добре си го написал. Приятелю, а вярваш ли в него? А уж сте сериозни и обективни хора много видяли и много патили. Това ли е начина да се спаси България? Не.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Българин

    41 2 Отговор
    Вие, макетата сте блестящи умове, брей...!!! Ха-ха-ха!!!
  • 29 ИТН+БСП-ПОБЕДА

    37 92 Отговор
    Божка Чеков. Преврат няма и няма да има. Буда е безсилен да го направи. Демократи и социалисти начело на правителство от експерти и технократи ще управляват стабилно. Пълен управленски 4- годишен мандат
  • 30 гларус

    75 23 Отговор
    Плоско Чеков , плоско!!! Мъчиш се да вкараш електората в собствените си идейни предпочитания за да наклониш везните. Мозъчни трактовки от типа "Аз нека да кажа ,че сестра ти е ку....ва, пък ти ходи доказвй че нямаш сестра вършат работа в краткосрочен план ,но нали това е идеята ти де.
  • 31 БАЙ Х@Й ‼️

    45 4 Отговор
    "Мисирки, сър!" --- след поредните избори, след два поредни избора , но не и "след два поредни избори" !!!! Добре е БЕЛ да не се учи само до Фтори клас !

    Коментиран от #72

  • 32 Изчекал се

    102 19 Отговор
    Превратът вече се състоя! И това е подмяната която осъществяват от ИТН.
  • 33 гост

    27 15 Отговор
    Кои са тези на снимката?
  • 34 славчо тошков

    71 27 Отговор
    Къв си ти бе Чеков. Смешник.
  • 35 Илхан

    65 29 Отговор
    Чеков от Чекмеджето ли ти платиха или от Сарая? кажи искам и аз да плюя за пари.
  • 36 коментар

    74 21 Отговор
    Чеков се чекне на черешата на татуирания наркоман Слави...
  • 37 То се иска и

    28 5 Отговор

    До коментар #13 от "ПСР":

    АКЪЛ !
  • 38 666

    58 81 Отговор
    Маските падат. Фашисткия режим на Радевата Хунта взимат цялата власт. Сатаниста става обслужващ персонал за награда за цялостно творчество. Не знам дали вече можем да се спасим.

    Коментиран от #44

  • 39 Gowo

    67 18 Отговор
    За преврат заговори още Бойко Борисоф.Преврстаджиите се оказаха обикновенни протестъри.,,Преврат" е необходимото за да се оправдае репресията над народните вълнения.Преврат е често употребявано определение на притисната олигархия и дълбоката държава.Защото им се открива тъмната страна.Защото времето им свършва
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 .......

    37 15 Отговор
    ЧЕКОВБЛИЗАНЕТО НА СИЛНИ НА ДЕНЯ ,КЪДЕТО НЕ СА ТЕ ПОМОЛИЛИ ,ЗА ДА СИ КУПИШ ХЛЯБ Е НАЙ ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ
  • 42 ГЕРБ

    50 71 Отговор
    ИЗБОРИ ПОБЕДА НА ГЕРБ ДА ЖИВЕЕ БОЙКО
  • 43 Взето от Афера

    27 59 Отговор
    Госпожо Томова, чета написаното за Президента и направо настръхвам. Толкова истина, отнасяща се за него. Заобиколен от лицемери и боклуци, които го сграбчиха толкова здраво. Всичките съветници и масони покрай него го използват само, за да са на върха на властта, а в най-удобния момент ще му забият ножа в гърба, без дори да разбере. Г-н Президент, Веселина Томова не е Ваш враг, дори напротив, от месеци се опитва да Ви помогне и да Ви извади от блатото, в което сте затънали. Вслушайте се в думите и, защото толкова истински човек покрай Вас няма, няма и да има. Всичко, за което предупреждаваше излезна точно така.
  • 44 Gowo

    41 17 Отговор

    До коментар #38 от "666":

    Спасявай се! Бягай в Русия.И не се връщай
  • 45 Дали??

    42 27 Отговор

    До коментар #15 от "Член на БСП":

    Пиши под един ник поне... Коалиция на ИТН с БСП няма, няма и да има. ИТН не са истински демократи, явно и има някой от сегашната мафия зад тях. Истински ефект би имало БСП+ДБ+ИБНИ, и служебното правителство да стане редовно. ИТН също ще трябва да го подкрепят, иначе са довиждане.
  • 46 Евала Слави

    56 40 Отговор
    Само едно мога да кажа. Толкова жестока пропаганда като Прокопиевата, не съм виждал дори и от ДПС медиите. Този червенобузестия се оказа по-голям нещастник и от тях. Едно му правя евала на Слави. Колкото и грешки да направи, евалата за принципите си и за това, че не отстъпи крачка назад пред Прокопиев и цялата му машина.

    Коментиран от #49, #136

  • 47 Казуар

    48 26 Отговор
    Чеков пак се чекне, Христо Иванов искал постове, от Реформаторския блок се опариха от постовете при Борисов, а при калтака Слави Трифонов нещата са непредвидими. Предлаганите министри от Служебното правителство нямат нищо общо с ДБ.

    Коментиран от #106

  • 48 Кака Мара

    46 15 Отговор
    Чеков, на какъв инструмент свириш при Слафчу ? Дръж дудука и не пиши глупости
  • 49 тъп трол

    29 22 Отговор

    До коментар #46 от "Евала Слави":

    е прав си тука амиго..не отстъпи пред прокопиев..значи е отстъпил пред доган..боко и армията им скакалци..как пък стана така че от всички партии в парламента само ДБ ви е в устата ??

    Коментиран от #52

  • 50 ФЕН

    38 30 Отговор
    точен коментар...и изложените тези се покриват с фактите ...ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ !За съжаление Х.ИВАНОВ се изложи и показа пряка та си връзка с статутквото , а хаджито мая и сие ясно си декларираха че се борят за службица в министерски съвет...И никой не му отърва да работи за държавата без да гепи ...
  • 51 българка

    42 14 Отговор
    Как само може да се извърта истината - но не си достатъчно добър в лъжите, защото прозира немощ в доказателствата!
    Кой си ти и за какво се бориш - за пари разбира се! За какво друго !
  • 52 Евала Слави

    41 40 Отговор

    До коментар #49 от "тъп трол":

    Слави не отсъпи пред нито един от посочените, затова е и тази пропаганда във всички медии. И на шиши и на Прокопиев. Не се залъгвай по умнокрасивите десни. Същността им е по-страшна и от гербаджийските нещастници.

    Коментиран от #54, #113

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 тъп трол

    24 10 Отговор

    До коментар #52 от "Евала Слави":

    бе аз дпс и герб не чувам да ги споменавате
    нещо вашият лидер не ми вдъхва доверие..много неотстъпчив излезе
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 БЕ да ти

    39 13 Отговор
    Бе Чехлюв, кви преврати из главата ти, ама нали заради многото ти гостувания при тошко африкански трябва да се обадиш и ти, бе стой си в франция и си гледай тамошните работи...
  • 57 Драскач

    47 26 Отговор
    Явно всеки драскач, който го е закъсал с парите или иска да понапълни банковата си сметка, пише срещу Радев и ДБ. Странно как поддръжници на ИТН се оказват кукли на ГЕРБ и ДПС. Случайност, не мисля.
    ДБ определено са подкрепени от САЩ, но пък поведоха битката със задкулисието и разяждащата ни корупция. Другата алтернатива е по-скоро кръгове гравитиращи около Кремъл, а тази връзка ни държи вече над 30 години в мизерия и безпътие. България е обект на геополитически игри, безспорно. В създалата се ситуация бих гласувал доверие на ДБ и президента, но гражданите трябва да сме винаги готови да дръпнем юздите на политиците, ако прекалят. Нужно ни е здраво гражданско общество.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 И кое

    14 7 Отговор

    До коментар #58 от "TтТ":

    И кое й е точното?

    Коментиран от #63

  • 60 Еее, Чеков

    33 12 Отговор
    Друго си е шмайзерите на Шнорхела да дойдат. Този си е куку, ама съвсем изтреще
  • 61 ТтТ

    23 12 Отговор

    До коментар #3 от "Чеков":

    А ти очакваш след тези комунистически похвати на твоите любимеци, да пише, колко да добъри другарите Радев и Янев!???
  • 62 !!!?

    37 30 Отговор
    Браво, много точен анализ на Г-н Чеков за апетитите на генералската постсъветска хунта ! Взели цялата власт некадърните генерали нямат намерение да я напуснат, служейки си подмолно и чрез интриги с лицемерни внушения за "честност", "прозрачност" и "достойнство" !!!?
  • 63 ТтТ

    9 10 Отговор

    До коментар #59 от "И кое":

    На бабати хвърчилото.
  • 64 Стрелцов®

    15 27 Отговор
    Чеков, спокойно бе човек. Преврат няма да има. И двамата на снимката са "балони", които Слави с кеф ще спука. Стой та гледай....какво ще стане.
  • 65 Стефан

    35 16 Отговор
    Хайде вече си имаме втори Нидялко, на онзи му се привидяха над 20 преврата срещу Борисов, написа такива глупости, оплю всеки който не с мутрата и накрая НИЩО, нещата си следват законите, ако народните избраници нямат акъла, морала и отговорността пред родината си, за какви преврати говори автора на този пасквил, май ДПС с любезното и добре подплатено съдействие на Слави се опита да преметне и избирателите и законите в България, Конституцията отрежда ако не състави кабинет да се проведат извънредни избори, а че глупавите и безотговорните не гласуват си е техен проблем, да продължават да чакат месията да ги оправи.
  • 66 Гола вода сте

    30 19 Отговор
    Тук бъка от червени бабички, които хал хабел си нямат от света, обаче ги ръсят едни като от последна инстанция. За ваша информация - превратът е в ход отдавна. Четете Конституцията ! В нея пише, че България е парламентарна република и има три власти - Парламент, изпълнителна власт и съдебна власт. Ел президенто го нема !
  • 67 Ааааа

    16 28 Отговор
    Чеков ревностен защитник на ИТН, но пусна и една сълза за ДБ. Чеков, къде си тръгнал да ми сравняваш Генералът с платеният чехъл Х.Иванов!? Я, МИРНО! Да не си сменяме шапките..
  • 68 !!!?

    32 29 Отговор
    Браво, много точен анализ на Г-н Чеков за апетитите на генералската постсъветска хунта ! Взели цялата власт некадърните генерали нямат намерение да я напуснат, служейки си подмолно и чрез интриги с лицемерни внушения за "честност", "прозрачност" и "достойнство" !!!?
  • 69 ЪРП

    29 11 Отговор
    НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ ,КАК БОЖИДАР ЧЕКОВ ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА ЗА НЯКОЛКО ДНИ!!!!!

    ОТ ТОТАЛНО РАЗОЧАРОВАН И ИЗЛЪГАН ОТ ИТН, СЕГА ОТНОВО ИМ СЕ ОТЪРКВА НЕЖНО И ПАЛАНО!?!?!???????

    НЕ Е ИСТИНА САМО!!!!!!

    ГЛЕДАЙТЕ МУ ИНТЕРВЮТО ТУК:

    https://fakti.bg/video/596189-chekov-na-balgaria-predstoi-bitka-a-nikolai-vasilev-ne-e-komandir-video
  • 70 Оня

    27 5 Отговор
    Тия експерти дето се изказват наляво- надясно кво работят ?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 БАЙ Х@Й ‼️

    12 1 Отговор

    До коментар #31 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    "Мисирки, сър!"поправихте правопосна грешка , като направихте фактическа ! Къде са Ви двата поредни ВОТ-а ??? Изборите са си ИЗБОРИ !

    Коментиран от #73, #78

  • 73 БАЙ Х@Й ‼️

    5 0 Отговор

    До коментар #72 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    ПРАВОПИСНА* / ред. грешка/
  • 74 жжжжжж

    22 5 Отговор
    чека отново е празен. а е гладен.
  • 75 ХАН КРУМ

    27 6 Отговор
    чеков е един от основните съветници на итн,в което няма нищо лошо.но когато хората са разочаровани от онова,което се предлага и то противоречи на обществените очаквания, е нелепо да говориш за опит за преврат.прекалено гербаджийско звучи ,същия този методически ръководител на тошко йорданов.нови калинки и калинчовци не са необходими в момента в тази държава в насипно състояние.такива съветници имаше и по времето на сдс,ндсв и герб. само ,че след като си направиха експериментите и се провалиха,а ние платихме сметката, си заминаха и повече не се появиха. така ,че г–н чеков ,каквото си натворил,натворил– резултата го виждаме.но и тази сметка да я плащаме ни идва в повече. а преврата по чл.95 от нк ли е–насилствена смяна на властта?хайде да си стоиш във франция и да и се радваш!
  • 76 Subaru STI

    27 15 Отговор
    Този "коментатор" за какъв се мисли?! Манипулацията му е очевидна. Служебното правителство не е виновно на Чалгаря, че се скри и си глъна езика, вмсето да управлява. По-голям измамник от Трифонов е само Борисов!
  • 77 ЕВРО НЮЗ

    17 2 Отговор
    И никой нищо не вижда и не знае как Савойската династия си е пуснала пипалата в Европа
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 dron

    30 9 Отговор
    Този нискочел списвач защо не отговори на един прост въпрос: защо
    итн не иска да подпише приоритети на хартия с партиите без чиито гласове може само да духа... супата? И по възможност без мъжки думи,
    понеже тез не спадат към тази категория.
  • 80 .......

    20 6 Отговор
    ЧЕКОВБЛИЗАНЕТО НА СИЛНИ НА ДЕНЯ ,КЪДЕТО НЕ СА ТЕ ПОМОЛИЛИ ,ЗА ДА СИ КУПИШ ХЛЯБ Е НАЙ ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ.
    p.s.ЧЕГЪРТ,ЧЕГЪРТ
  • 81 Павел пенев

    22 7 Отговор
    Този политически анализ на световно неизвестния Чеков буди размисъл,че очаква дивидент от ИТН,които ще му дадат нещо ако е пострадал от пожарите.
  • 82 Божидар Чеков??? Какви Преврати те гонят

    14 21 Отговор
    Правителство се прави при Стабилно мнозинство от 120+депотати!!Трифонов си изигра Сценария перфектно!! Всички Плюхте, по него, а той ви се подсмихваше с половин уста, в негов стил!! Хайде останалите, правете Правителство!! ГЕРБ. На ред сте!! На Есен с Песен!! Изкореняване на Гербава та номенклатура до следващите избори!!! Ревете, силно!! Започнете Сега!!!
  • 83 резервист

    19 13 Отговор
    Плямпането е твърде сериозно нищо, за да се оставя на Божидар. Ти с всичкия ли си?! Спасителя в ръжта Слави и хората му се държи високомерно и глуповато. Веднъж "Вервайте ми" не ти ли стигна? Волята на Суверена не е категорична. 60 депутати и толкова. Не е малко, но далеч не е достатъчно. Много хора като мене гласуваха не за ИТН, а за да не разпилеят протестния вот и така да продължат агонията. Само че агонията продължава и с ИТН. Тиквата поне се появяваше на дирижирани срещи, а Чалгаря не разговаря с никого. Това ли е новия път в политиката?!
    Що се отнася до генералите и превратите си направо смешен. Малко са ти набивали канчето в казармата!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Гешева

    15 10 Отговор

    До коментар #13 от "ПСР":

    Една от сюжетните линии е ,че Слави и ИТН са оплюти незаслужено.Не е вярно,че са чалгари,неграмотни и хора със съмнително качества.
  • 86 32134

    17 20 Отговор
    румбата е пътник. Прокуратурата му брои дните до края на имунитета. Каквито и магарии да прави, след няколко месеца е с белезниците
  • 87 Пеуник

    22 7 Отговор
    Още един изпуснат от психолозите и пропуснат от психиатрите.

    Коментиран от #98

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 демократ

    22 14 Отговор
    фатмак до фатмак,зелен чорап до зелен чорап,
    шпионин до предател
  • 90 иво

    18 25 Отговор
    Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!
  • 91 4555

    11 12 Отговор
    Пимията върху ИТН идва от медийте на Пеевски и прокопиев. ДБ са Герб сдс 2
  • 92 Казуар

    16 9 Отговор
    Другарю Чеков, правиш се на интересен като другаря Волгин.
  • 93 Куку

    16 9 Отговор
    Чеков,защо ревеш? Тази сглобка я направи Радеф.Бабикян,Бойкикев и Учиндолски ще ви управляват.....Смешници
  • 94 Дедо

    23 15 Отговор
    До члена на БСП.
    Драги ми другарю.Всичко това се случва защото през 1990 г. не ви забраниха и с годините ставате все по нагли и жалки вие и вашите производни.Щели да управляват цял мандат.Ей Мунчо ,добре помня сак управлявахте 1990 г.,1996-97г. Тройните ви коалиции и т.н.Всеки път национални катастрофи.Нещасници!!!!
  • 95 КРОКОДИЛА

    11 13 Отговор
    НЕГРАМОТНИ КОМУНИСТИ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 96 КРОКОДИЛА

    15 19 Отговор
    НЕГРАМОТЕН ПРЕЗИДЕНТ ГГГГГГГГГГГГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ .
  • 97 Ами пий си гинкоприма

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "ПСР":

    Може и да ти просветне.
  • 98 Гост

    11 3 Отговор

    До коментар #87 от "Пеуник":

    Имал съм "удоволствието" да се засека във фейсбук с този велик възвишен емигрант от Франция. На всички коментари с различно мнение отговаря като професор Вучков след телефонно обаждане с "похвали"...
  • 99 аба даба дууу

    4 0 Отговор
    Верно е , че нямат нищо общо , ама май немането се разпростира твърде всеобхватно , освен в сверата на кофтито шоу , там баш са си признат фактор. И пак все някой друг е виновен в стил Тиквоча . Абе да не вземеш да ме убеждаваш , че Ристю може да ми влияе , нема такава опция .
  • 100 element 05

    17 4 Отговор
    Анализа е перфектен. Напипва точно пулса на разигралия се театър. Няма проблем на избори пак и пак и пак и така до посиняване.......Само че и на Главния главнокомандващ може да не му се получат нещата все пак герб , дпс и ИТН държат 55% от гласувалите. Може да не се гласува за него по различни причини. Всеки може да избира нали!!!!

    Коментиран от #101

  • 101 Пешо

    5 4 Отговор

    До коментар #100 от "element 05":

    Така де прав си, но наполовина, за какъв преврат говори този индивид, даже при златното пръстче Волен Сидеров не може да се говори за преврат, а за политическа проституция.
  • 102 ха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от ".......":

    ти явно ги знаеш как стават тия работи с близането а близач
  • 103 алоу

    14 8 Отговор
    Били са център тези от ИТН-егати победителите с 65 депутата могат да си избършат само задните части !
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 КРОКОДИЛА

    8 6 Отговор
    ПРЕДАЙ СЕ КОМУНИС - ГОРЕ РЪЦЕТЕ ................................
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Мамата

    15 6 Отговор
    ЕДИНИЯТ КОМАНДВАШЕ ОТ ДЖИПКАТА,А ДРУГИЯТ СЕГА ОТ ДИВАНА,а ние балъците ....го лапаме
  • 108 Мунчо

    9 5 Отговор
    Божидар Чеков в стил "крадеца вика дръжте крадеца"или в традиционния стил - "Бойко-лъжливото овчарче". Старо Чеков, старо...
  • 109 666

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Член на БСП":

    Мокри сънища.
  • 110 чек дис

    11 4 Отговор
    Чеков, не си наясно с политическите процеси в България и пишеш тъпотии, хич те няма!?
    Не знам, защо ФЪКти ти дават трибуна?
  • 111 Факт

    11 4 Отговор
    Чеков късно е да ставаш новия Биков.Тошко те изпревари!
  • 112 1111

    16 6 Отговор
    КОЙТО НОЖ ВАДИ, ОТ НОЖ УМИРА. ТЕ ВЗЕХА ВЛАСТТА С ПРЕВРАТ, КАТО ПОДВЕДОХА ХОРАТА, ЧЕ НОСЯТ ПРОМЯНАТА И СЕГА ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО. ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОНИ!
  • 113 Кака Мара

    12 3 Отговор

    До коментар #52 от "Евала Слави":

    Слафчу пуска само на Доган- който плаща , той поръчва музиката
  • 114 VovИ

    13 2 Отговор
    Пълен идиот. Загуба на време да го четеш. Чалгарите са безгрешни. Магарета да предлагат, другите трябва да ги изберат, иначе се виновни. А предложенията са изключително неподходящи, но това е и целта. Запазване на мафиотската структура. Явно Слави доста пари е взел от Доган.
  • 115 чекмедже 2

    10 5 Отговор

    До коментар #5 от "no name no face no number":

    Какво не ви е ясно..Чеков само констатира обстановката такава каквато в действителност..ДБ на прокопиев и сорос..Нинова и тя играе за да запази поста си, Манолова която назначена от ББ за омбсман и тя е в играта с хаджигенов ..всики се гушкт като болни свине..само и само ИТН не дойде на власт , най малко искат да имат министри и коалиция за да кажат после...видяхте ли всички сме маскари..

    Коментиран от #120

  • 116 Пивовар

    7 4 Отговор
    Този човек добре ли е? Или това, което е написал е под въздействието на пет ракии.....
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 МИНА

    6 7 Отговор
    АЛО ПАРИЖАНИНА ЗАЩО СИ ТАМ А НЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ САМО ПИТАМ НАЛИ ИМАШ АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ НА ЧЕРКОВНА НЕЩО НЕ ТИ Е ЧИТАВА РАБОТАТА И СТИГА СИ ПИСЪЛ ГЛУПОСТИ
  • 119 ЗАРА

    2 2 Отговор
    НЕ ПРЕДАВАЙ РОДА СИ БОЖИ ЗАЩОТО ТЕ СА ПЪРВИТЕ ВНОСИТЕЛИ НА КОПРИНАТА В БЪЛГАРИЯ А ТИ СИ ЕДНО МЕКЕРЕ
  • 120 МИНА

    5 2 Отговор

    До коментар #115 от "чекмедже 2":

    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ГОЛЕМИЯТ ЕКСПЕРТ ОТ ФРАНЦИЯ ЗЛЕ МНОГО ЗЛЕ Е ТОЗИ БОЖИ
  • 121 КАЛИ

    2 3 Отговор
    ТОЗИ МНОГО МЕ ДРАЗНИ ЗАЩО НЕ СИ В БЪЛГАРИЯ ТЪПЧО
  • 122 читател

    11 6 Отговор
    Много слабо Чеков. Много слабо.
    Всичко което казваш за действията на Бойкикев по отношение на ИТН е вярно. Но то важи и за злоумишлените действия спрямо ГЕРБ. Което ти неуспешно се опитваш да пропуснеш.
    Слави 30 години аватар на БСП и сега да им поставя условия си е някак неетично. По тази причина другата глава на ламята хвърля огън и жупел.
  • 123 Диди

    14 4 Отговор
    От личен опит зная че омразата идва от Русия. "Силно да люби и мрази" - както ни учеше учителката по литература, абпфк разбира се, и пламенна русолюбка.
    На такива, все българите им пречат.
    Така припознавам и политиците. Те сами си казват от кои са.
  • 124 ДОЛУ БСП

    15 13 Отговор
    Долу скапаният ФИГУРАНТ и неговият кабинет.
  • 125 Дента

    8 10 Отговор
    Само така давай те в този дух и Бойко пак ще спечели. Прост народ ей проста нация.
  • 126 Оракула

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "Чеков":

    Пич и със клизма, не става?

    Беше каквото беше , Слави се окрави!
    Има такъв народ ,
    но няма вече такива будали, да им повярват!

    Временното правителство си работи ,
    със или без , да Има Такова Нещо!
  • 127 ДО РАДЕВ

    7 13 Отговор
    ГЕНЕРАЛЕ СПАСЯВАЙ ДЪРЖАВАТА ОТ ТИЯ МРЪСНИ АЛЧНИ БОК^ЛУЦИ. СТАВА КЪСНО!!!
  • 128 Лустрация

    11 5 Отговор
    Съд и затвооор за червените корумпирани бандити
  • 129 хахаха

    9 4 Отговор

    До коментар #12 от "Член на БСП":

    Публикувано във факти.бг: "Българския народ се оказа мъдър. ИЗБРА да го управляват експертите от ИТН и технократите от БСП"
    Явно, заради пандемията, вече няма никакъв контрол върху пациентите от Карлуково и 4-ти километър....
  • 130 ultra

    8 1 Отговор
    Чеков, КОЙ ти осребри чека, за да лееш тези крокодилски сълзи по Учиндолското мекере?!? Твоите дитирамби за клоуните от "Шоуто", не са смешни, жалки са!
  • 131 ами да

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Българин":

    Публикувано във факти.бг: "Сувереннът се изказа, кой да управлява!"
    Е, и кой е този, дето "суверенът" иска да управлява?
    И откога "народът" стана "суверен"?!?
  • 132 химикът

    11 1 Отговор
    Ние в нашата фирма гласувахме единодушно за итн, искахме промяна,какво стана ,поредната партенка,промяна няма!Останахме излъгани за пореден път! Категорично ,никога повече на сценаристчетата на поредната мутра няма да получат доверието ни!
  • 133 КРОКОДИЛА

    3 1 Отговор
    ПАРТИЗАНИТЕ СА НАПЕРИЯ - МИСЛЯТ СИ ЧЕ СА НА ВЛАС .
  • 134 Сретан Йосич - Йоца Амстердама

    6 3 Отговор
    Болшенството от българския народ желае всички от геберската мафия и тея които са на хранилка при гербаджийте да ги видим с доживотни присъди в бг затворите!!!!!!!!
  • 135 Готин

    4 1 Отговор
    Ехаа! Това е прекрасен урок по празнословие.
  • 136 хахаха

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "Евала Слави":

    "Eднo му прaвя eвaлa нa Cлaви. Кoлкoтo и грeшки дa нaпрaви, eвaлaтa зa принципитe cи и зa тoвa, чe нe oтcтъпи крaчкa нaзaд прeд Прoкoпиeв и цялaтa му мaшинa."

    Славуца и ...... принципи?!? Пускам една сълза......
  • 137 Сретан Йосич - Йоца Амстердама

    3 6 Отговор
    Болшенството от българския народ желае всички от геберската мафия и тея които са на хранилка при гербаджийте да ги видим с доживотни присъди в бг затворите!!!!!!!!
  • 138 Прост народ

    2 0 Отговор
    ,,Прост народ-слаба държава,,
    Всички искат милиардери да станат,
    забравиха как крадяха яйца и кокошки,отидоха в шопландия и започнаха да крадат с милиони.
  • 139 ЧОБАН

    4 0 Отговор
    ТИЯ ДВАМАТА МЯЗАТ НА АФРИКАНСКИ ЛЕШОЯДИ НАД МЪРША /МЪРШАТА СТЕ ВИЕ/
  • 140 Чекпойнт

    4 2 Отговор
    Чеков много плюеш, но все по брадата си.Чалгарите са мръсна дпс-арска уйдурма и ако протестърите ги подкрепят, ще бъде фатална грешка.
  • 141 БРЦК

    5 1 Отговор
    Слави е психично болен наркоман и егоцентричен
  • 142 БРЦК

    3 2 Отговор
    Ако го допуснем и него ще го чакаме 10 год. Затова всички психично болни да вкараме в болница
  • 143 Избирател

    4 0 Отговор
    Много точен анализ,адмирации.

    Коментиран от #144

  • 144 ЧУДЕСНА СТАТИЯ

    5 1 Отговор

    До коментар #143 от "Избирател":

    ПРЕВРАТА ОБАЧЕ ВЕЧЕ Е ФАКТ!В момента просто се търси Правителство--/за изпълнител/..ЗА ДА ОСРЕБРИ ДИКТАТУРАТА НА РАДЕВ!Той обаче не знае , че ДИКТАТУРИТЕ--са скъпо нещо!Например , едвали Сталин щеше да победи Хитлер , ако не бяха парите и доставките на Америка за СССР.Пол Пот -стигна до там, да убива с кирки , за да пести патрони.Кадафи се задържа доста, само защото продаваше нефт!РАДЕВ КАКВО ЩЕ ПРОДАВА , КОГАТО ВЕЧЕ СЕ ВДИГНАТ ТОКА , ПАРНОТО, ВОДАТА , СТОКИТЕ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ПРЕЗ ЗИМАТА??!ИКОНОМИКАТА --НЕ ТЪРПИ ВОЕННИ ЗАПОВЕДИ НИТО ПАРТИЙНИ МАНТРИ И ЗА МЕН ...КОЙТО И ДА СИ ПРАВИ ОПИТИ НА ТЕМА "ДИКТАТУРА"---Е ОБРЕЧЕН !ЕВРОПА ИЗОБЩО НЕ Е СКЛОННА ДА ФИНАНСИРА ДИКТАТУРИ И ПОДОБНИ НАЧИНАНИЯ , ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ--ТАКА ЧЕ И "ПЛАНА С ПАРИТЕ" Е ОБРЕЧЕН НА НЕУСПЕХ...ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В ТОВА!
  • 145 серхан

    1 0 Отговор
    Ха,ха по голяма смешка не бех чувал . Ха ха кой "умен" сценарист" го измисли ха ха , заболя ме корема от смях
  • 146 Долу БКП

    0 0 Отговор
    Чеков, БКП-ГЕРБ не можа да върне докрай всички елементи на Татовия "развит" социализъм, нито казермения комунизъм на ДС-Ванче караПрас за другите, но си подредига мутро-милиционерския масонско-олигаричен комунизъм за тях си!
    Сега се надяват от Франция да им се помогне да си го задържат и запазят само за тях тоя частен комунизъм?! "Рот Отечествен Фронт, комарад Чеков"!
  • 147 Комунивирус

    0 0 Отговор
    Факти,не лъжете читателите си. В България най-много гласуваха за ГЕРБ, а в чужбина за ИТН. Общо ИТН спечели с около 0,57% след елиминиране на гласоподаватели с изцяло машинния вот. Това беше чиста дискриминация на хора желаещи да гласуват с хартиена бюлетина. Срам за ДЕМОКРАЦИЯТА.
  • 148 Йоанна

    0 0 Отговор
    Ама защо реват сега, че ги коментирали и критикували?!
    Същото правеха с Бойко и с ГЕРБ журналистите и народа. Не спряха да ги обиждат на външност и на какво ли не...
    Ако обидите на просолюдието и журналята са ги обидили, отказали или изкарали от равновесие, значи ИТН са хора със слаба психика и нямат място в управлението на стрната.