Last news in Fakti

13 Август, 2021 13:27 19 816 126

Ген. Валери Григоров за ФАКТИ: ИТН има една единствена цел – да затули хаоса, създаден от Борисов

  • валери григоров-
  • има такъв народ-
  • борисов-
  • бойко борисов-
  • герб

„Не виждаме нещо от протестите да е постигнато до момента. Гешев си е Гешев, Цацаров си е Цацаров, Кошлуков си е Кошлуков и всичко си е така, както са го предвидили ГЕРБ и ДПС“, смята той

Ген. Валери Григоров за ФАКТИ: ИТН има една единствена цел – да затули хаоса, създаден от Борисов - 1
Ген.-майор Валери Григоров; Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Имах възможността преди около 25 дни да направя анализ и оценка на ситуацията по „Евроком“. Тогава казах, че най-възможно е правителство с третия мандат и с участието на т. нар. протестни партии. Kазах това много преди мандатът да бъде даден на „Има такъв народ“. ИТН определиха рамката и поведението си още в деня след изборите, когато се самообявиха за победители и представиха на обществото едно проектоправителство, което излезе с много крайни икономически мерки, които не само не се харесаха на обществото, но бяха в противоречие с обществения и държавния интерес“.

Това каза в интервю за ФАКТИ генерал-майор Валери Григоров, част от коалиция "Ние, гражданите".

„Имам предвид приватизацията на Българската банка за развитие и концесионирането на магистралите. Това показва същността, намеренията и целите на този политически проект“, поясни той.

„Ако нямаме диалог, представа и разбиране за това какви са техните политически цели, какви са програмните им намерения, по делата ще ги познаем, както са казали мъдрите ни предци. Смятам, че ИТН предварително предотвратиха възможността да постигнат своите политически цели за създаване на правителство. Те показаха на обществото, че тяхната единствена цел е създаване на такова правителство, в което властта да е под техен контрол на 100%. Всички останали последващи разговори бяха камуфлаж, бяха демонстрация на добронамерени политически говорения, за да покажат на обществото, че те са диалогична партия въпреки императивния тон на очертаната политическа рамка, с която те заявиха, че могат да направят правителство, но ако то е тяхното правителство“, смята ген.-майор Григоров.

На въпроса дали според него ИТН ще загуби електорална подкрепа на едни следващи избори, той отговори: „Те са наясно, че ще загубят електорална подкрепа, но тяхната цел в момента – вероятно поставена зад паравана, е вече никой да не говори за безобразията, за престъпленията, за наглия тон на Борисов. Сега излезе още по-нагъл образ – кандидатът за вътрешен министър Петър Илиев, който засенчва дори Борисов с агресивното си, неетичното си, невъзпитаното си и, бих казал, злобното си поведение. В случая ние имаме по-големи маскари от маскарите, които ни управляваха 12 години. Това има една единствена цел – да се затулят с пелена безобразията и хаосът, в който ГЕРБ управлява 12 години“.

„Ние ГЕРБ вече го забравихме. Както виждаме, от една седмица се говори за поредица от политически грешки и фалстартове, които са злободневието на политолози, социолози и българското общество. Никой вече не говори за безобразията, за отговорностите на Горанов към това, че беше фалирана Корпоративна търговска банка, а активите ѝ бяха разграбени, за това, че Борисов е раздавал публичните средства по свои правила, без да следва никакви законови норми. Това е и целта на хаоса. Борисов го каза като послание в предизборната си кампания – „ред в хаоса“, който хаос той сам е създал. Сега виждаме, че се създава още по-голям хаос, за да може да се затули хаосът, създаден от Борисов за 12 години. До момента не се вижда нито едно образувано дело срещу някой, който е извършвал безобразия“, смята още той.

„Да, чухме, че има 10 милиарда лева, които не са влезли в НАП, констатирахме го. Да, видяхме, че Агенция „Митници“ не са събрали 65 милиона, но не виждам бившият директор на агенцията Георги Костов да е арестуван и най-малкото предаден на прокуратурата. Както не виждам директорът на НАП да е арестуван, след като не е изпълнил събирането на приходите за държавната хазна, съгласно професионалните си задължения и длъжностна характеристика. Не виждаме никой да е арестуван - нещо, което искат обществото и протестите, които ние поддържахме повече от една година“, категоричен беше ген.-майор Григоров.

„Не виждаме нещо от протестите да е постигнато до момента. Гешев си е Гешев, Цацаров си е Цацаров, Кошлуков си е Кошлуков и всичко си е така, както са го предвидили ГЕРБ и ДПС. Никой нищо не промени през последните шест месеца“, смята той.

В края на разговора ген.-майор Валери Григоров коментира дали правителството, създадено с третия мандат, би могло да направи необходимите промени. „Трябва да ги оценяваме по делата. Във всички случаи българското общество трябва да е в готовност за протести от 1 септември, ако тези господа продължават да се гаврят и да продължават да излизат да говорят от името на българското общество и българските граждани“, каза той.


Бел.ред.
ИТН влезе в политиката на крилете на Референдума от 2016 г. с обещанието за мажоритарни избори в два тура.
Предадоха ли идеята в два последователни парламента? Линк към резултатите от анкетата


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 127 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борселино

    35 88 Отговор
    Какви са тези думи затули нископробен??!!! Потули - прикрие!!!

    Коментиран от #69

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Луд

    208 33 Отговор
    Преди бях обиден, че ИТН е създадена от ДПС за да дръпне гласовете на ГЕРБ.Сега вече си мисля ,че са създадени от Баце с цел да се изложат и да видим ,че има по-зле и от него.Целия тоя театър който наблюдаваме се плаща с наши пари защото тези тюфлеци нищо не правят ,но заплати ще вземат.

    Коментиран от #7, #75

  • 5 67778

    39 108 Отговор
    Поредния мухъл. Кое са край ни мерки бе мухъл - сваляне на ДДС от 20 на 19 процента това ли?
  • 6 Пунта Канна

    58 244 Отговор
    Стига сте ни обеждавали колко лошо живеем. Хаоса го създаде Радев с помоща на подсъдимите олигарси.

    Коментиран от #44, #45, #113, #122

  • 7 Слави Трифонов

    19 66 Отговор

    До коментар #4 от "Луд":

    Ма ти си гениален ве - браво

    Коментиран от #31

  • 8 Продай България

    36 79 Отговор
    Факти голяма омраза много кал,Серос плаща

    Коментиран от #38

  • 9 хаха

    44 95 Отговор
    Соросоиден журналист на хранилка при Прокопиев.
  • 10 Петък 13

    39 78 Отговор
    Този в коя точно държава живее?
  • 11 българка

    139 45 Отговор
    Много вярна и точна оценка! Адмирации!
  • 12 КОНТРАТА

    131 22 Отговор
    СХЕМАТА Е ЕЛЕМЕНТАРНА.,, Б" ОТБОРА,, ИТН" НА ГЕРБ-СДС-ДПС СИ МИСЛИ, ЧЕ НА СЛЕДАВЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗСТРЕЛЯТ ГЕРБ НА ПЪРВО МЯСТО ЗАРАДИ МИЗЕРИЯТ КОЯТО,, Б" ОТБОРА,, ИТН" СЪТВОРИХА!!!
  • 13 пенчо питанката

    80 17 Отговор
    Г-н генерал,
    Поне остава успокоението, че няма давност за извършените престъпления.
  • 14 пишман генерали

    42 151 Отговор
    Този какви глупости говори.

    Хаоса почна от Радев, бе продължен от ИТН и сега е отново в ръцете на Радев.

    Коментиран от #57

  • 15 ФДХА

    109 11 Отговор
    Нe виждaмe нeщo oт прoтecтитe дa e пocтигнaтo дo мoмeнтa. Гeшeв cи e Гeшeв, Цaцaрoв cи e Цaцaрoв, Кoшлукoв cи e Кoшлукoв и вcичкo cи e тaкa, кaктo ca гo прeдвидили ГEРБ и ДПC“, cмятa ... Съвършенно точно.
    Всички си върви по старому. Предизборните гръмки фрази са забравени. Жалко и тъжно. Процентът на гласувалите ще спадне още драстично.
  • 16 LOSHIA

    36 18 Отговор
    И ЗАЩО СИ МИСЛИШ ,ЧЕ ХОРАТА СА СЛЕПИ И ГЛУХИ???????И ЗАЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ САМО ВИЕ СТЕ ХОРАТА??? КОЛЕЛОТО НА ИСТОРЯТА СЕ ВЪРТИ НАПРЕД,А НЕ НАЗАД КАКТО ТИ СЕ ИСКА!!!!!!!!?????????!!!!!!!!

    Коментиран от #118

  • 17 Гад зееви

    20 106 Отговор
    Ново начало се прави с нови хора. Здрава къща на здрав фундамент. ИТН смело напред. Боклука ще изхвърлим ние.
  • 18 хаха

    29 88 Отговор
    И този е един послушко на Радев.
  • 19 станислафф трифонофф

    55 30 Отговор
    ма то в тая държава професори и гейнерали с лопата да ги ринеш
  • 20 Спондж боб

    51 39 Отговор
    Настоявам ИТН да публикуват документа, който изпратиха до останалите парламентарни групи, от които очакваха подкрепа. Настоявам да го направят, защото Христо Иванов излъга в национален ефир, че по точка правосъдие нямало нищо срещу Главния прокурор и ВСС. Лично с очите си видях, че всичко поискано от ДБ е вътре, затова настоявам да се публикува документът, за да видят хората, как Пинокио излъга всички ни, включително и мен, при това на ОФИЦИАЛНА пресконференция в ефир !!! П.С и нека кандидат министърът на земеделието да излезне и да обяви, при срещата между ИТН и ДБ, как в края, десните му казват “ и да назначите Александър Дунчев за зам-министър “ . Дунчев е кадър на кръга “Капитал” !

    Коментиран от #30

  • 21 Ivo.

    52 18 Отговор
    Генерала е прав и за разлика от др. г/л направен за една нощ

    Коментиран от #76

  • 22 SAAB

    27 4 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНАТА":

    "Камъните падат от небето "......са нанесли щети по чутурата ти !
    Или сЪ тЪ яхали У комбайнаТъ !......
  • 23 Тредстоун

    30 59 Отговор
    А твоята цел е да метнеш поредната кофичка кафява субстанция по ГЕРБ и да се назобаш с копейки , смешник . Колкото и да се пънете и да чагъркате толкова сте кухи че чак контите , да ви съжали човек , ама сте много нагли куци коне , затова ще се отечете в канала бързо , бързо ...
  • 24 ЧОЧО

    28 22 Отговор
    Много генерал, много професор бе бате.
  • 25 Слави ви измами

    58 21 Отговор
    Истината за партията на подмяната на ДПС - Има такъв народ. Слави е слуга на Доган и Русия!

    Коментиран от #36

  • 26 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    50 4 Отговор
    МНОГО СА ЯКИ ПАЧКИТЕ КОИТО ВЗЕХА ОТ ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ!!А ТАМ ВЗЕМЕШ ЛИ И НЕ СВЪРШИШ РАБОТА СЕ 'САМОУБИВАШ'!!!
  • 27 Ядосан

    32 47 Отговор
    Генерал, а коментира политика. Даже прогнози прави. Кой ти е дал званието веднага да го отнеме!!! Политолог ли си, Генерал ли си, Кво си?

    Коментиран от #71

  • 28 jorj

    23 38 Отговор
    Борисов не създавал хаос!!!! Цяла България вече го разбра само този продължава да лъже, хич не му работят спирачките!!!!
  • 29 Само лъжи

    28 56 Отговор
    Брей, насила ще ни накарат да гласуваме за Бойко. А, бе, вие сте 3 месеца в управлението и освен злобни плюнки без доказателства нищо друго не видяхме. Напълни се с бежанци, не плащате заплатите ни, спряхте строителството, пандемията се вихри. Радев и сие да се махат. Страната се гърчи, идва глад по-страшен от Жан виденовия

    Коментиран от #70

  • 30 Аз също настоявам

    30 10 Отговор

    До коментар #20 от "Спондж боб":

    Даже бих искал да видя изходящ номер на документа от администрацията на ИТН и входящ номер до която администрация е пратен! Без хвърчащи листчета! Иванов, май ще те прецакат. Не случайно хората са казали на лъжата краката са къси!
  • 31 Тошко Африкански

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Слави Трифонов":

    В какъв смисъл го казваш,шефе.А не ли е прав човека.

    Коментиран от #98

  • 32 Оставка

    17 41 Отговор
    Трябва да се махне разединителя от политиката за да се спасим. Вън юмрука.
  • 33 Социологично проучване

    58 4 Отговор
    Установява,че 98% от българите са доволни от заплатите си.Проучването е направено сред 240 български депутати!
  • 34 Пенчо

    42 7 Отговор
    Да припомня - 60% от говедата не гласуваха!!!
  • 35 Gen Gurko

    22 38 Отговор
    Не съм им фен, но този бивш полицай изби рибата. По-тъпо нещо е трудно да се измисли.
  • 36 Твоето е само една

    9 24 Отговор

    До коментар #25 от "Слави ви измами":

    Жалка клевета! Нищо повече!

    Коментиран от #40

  • 37 И така нататък

    11 3 Отговор
    Хаос - мать порядка!
  • 38 guest

    9 15 Отговор

    До коментар #8 от "Продай България":

    Колкото и лъжи да пишеш, те няма да станат истина, пак ти повтарям лъжата е смъртен грях...мисли
  • 39 mi6osp

    38 14 Отговор
    ИТН са първата патерица на ГЕРБ в период, когато Борисов вече не е на власт.
  • 40 guest

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "Твоето е само една":

    да трудно се приема истината, когато си измамен...

    Коментиран от #92

  • 41 То и разни дилъри са си дилъри

    15 25 Отговор
    А тъпака е ГЕНЕРАЛ как става това питам аз и отговор не искам

    Коментиран от #43

  • 42 Силно

    36 14 Отговор
    Добър анализ
  • 43 guest

    9 1 Отговор

    До коментар #41 от "То и разни дилъри са си дилъри":

    а ти не си ли?
  • 44 стига бе

    39 12 Отговор

    До коментар #6 от "Пунта Канна":

    Пунта неграмотна, пише се Убеждавам. Всички герберастко-чалгарски калинки ли сте такива илитерати?

    Коментиран от #95

  • 45 Слаб 2

    26 5 Отговор

    До коментар #6 от "Пунта Канна":

    Върни се в трети клас! Откъде ви изкопаха такива неграмотни " политически анализатори"? Хаха
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Да!

    23 4 Отговор
    Абсолютно точно казано! Не е за зомбита!
  • 48 ТаУмВзе

    22 8 Отговор
    Защо мутропитека, каскета шиши не са в затвора? Как да се промени нещо? Пак кал да е.
  • 49 гост

    6 27 Отговор
    Министърът на Борисов заедно с адвоката на мафията направиха така, че да няма правителство. Със своите безочливи искания и обиди към ИТН започнали веднага след изборите. Двуличието си пролича, колкото и соросоидите да обикалят медиите и да казват на бялото, черно.
  • 50 0000

    31 7 Отговор
    Добър анализ. ИТН ще бъдат гонени по улиците с тояги, тези нещастници! Пфу
  • 51 А лелеее

    2 35 Отговор
    Това от ГЕРБ И БСП не могат да заспят докато не създадат омраза срещу подръжниците на ИТН
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Иво

    16 29 Отговор
    Не познавам този негодник.Но да казваш че Чалгарите прикривали Борисов това е пълен абсурд. Сатаниста без заповед на пенсионера Радев не може и да кихне. Жалки сте червени некадърници.
  • 54 ПСР

    37 1 Отговор
    Кое не е така от написаното?
    ИТН вече даже не са и "проект".Не знам какво са.Не знам изобщо,що са там,където се намират.Нещо с изплезени езици,хулиганско-махленско поведение,тотална неяснота.Далечна за"суверена".Бръснати глави с нЕкакви учиндолски принципи.И комплекси.
    България в момента е в поредната криза.А Боко...прави всичко по силите си,да я задълбочи.Безродни,продажни,нещастни еничари.Готони на всичко,да да си задоволят селското его.
  • 55 Няма такива келипирджии

    31 8 Отговор
    По коментарите да се чуди човек къде живеем. Генерала си е прав отвсякъде. Само тези дето влачат при всички бранят предните управляващи. Само, че всички проекти се движеха със заеми които всички ще връщаме. Да, келипирджиите не ги бърка, друго си е те да се облажат, а всички солидарно да изплащаме. Няма такава наглост!
  • 56 В България всичко е вносно и всеки е

    11 1 Отговор
    Дилър на нещо от производители в чужбина
  • 57 ФАКТ

    39 16 Отговор

    До коментар #14 от "пишман генерали":

    ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ Е И НЕ СЪЗДАВА ХАОС! ПРЕЗИДЕНТА ИСКА ДА ВИ ПОКАЖЕ, ЧЕ ДОМАТИТЕ НЕ СЕ ЯДЪТ С КОЛЦИ, Т.Е. ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ РОБСТВОТО НА МУТРАТА БОРИСОВ! САМО КОНЕ С КАПАЦИ РАЗСЪЖДАВАТ КАТО ТЕБ!
  • 58 Чалгарев

    33 1 Отговор
    Чалгарите са като куче на слама- така рие сламата, че то не яде, но не дава и на други. Целта им е не да управляват, а точно обратното- да пречат на управлението. Затова нещо са си получили пая, това ка жалки отрепки, слуги на олигархията, мошеници.
  • 59 Фаро

    6 27 Отговор
    Преминавате границата на допустимите смешки с това плюене по ИТН.Всичко е само докадки и мнения на противоположната им страна,която за 30 години само разграждаше и влачеше.Всички статии срещу тях са само мнения на платени замърсители слуги на статуквото.Тези които им пригласят тук са няколко човека с много профили все техни хора и някой изпаднал от влака
  • 60 разпускане

    28 5 Отговор
    Партията на чалгаря от село Учин дол, Плевенско, трябва да бъде разпусната с решение на Софийския градски съд поради нарушение на конституцията и законите. Но искът трябва да дойде от прокурора.
  • 61 Само не разбрах

    10 22 Отговор
    Тоя руски генерал ли е, или съветски ?!
  • 62 ГЕРБ ном 2

    34 9 Отговор
    ИТН излъгаха хората на протеста, оказаха се ментарджии, трябва да им се търси отговорност! Те са ГЕРБ №2

    Коментиран от #64

  • 63 Фаро

    9 24 Отговор
    Големия проблем е че Слави никога не е управлявал и забърквал в далавери и нямат компромати срещу него.Пускат се само просташки обиди и нефелни определения.Само луд може да ви вярва на измислиците
  • 64 Тинедобре

    6 12 Отговор

    До коментар #62 от "ГЕРБ ном 2":

    Не бяха ИТН а ДБ и ИБНЕБН сърди се на своите
  • 65 Дидо Бургаския

    16 5 Отговор
    Чърчил е бил,много прав. БГ,няма нищо друго освен посредствени политици! Искате да минимизирате Бойко ли? Много е просто уравнението. Президента прави партия,и към нея се добавят или ДБ или ИЗправи се.Но само една от тях,другата да им пази гърба на предните две партии, Слави и БСП взимат малко проценти и ГЕРБ и ДПС стават още по мини партии.Сменя се ВСС ,и Гешефт-а пада. От там е лесно. Властта и правосъдието вземат ли се обратно от ръцете на мафията,тия ще изпаднат в паника.
  • 66 ФАКТ

    24 9 Отговор
    ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ ИТН E ГEРБ-2! КAРТAТA E НAЧEРТAНA И CE РAБOТИ ПO ПOРЪЧКA - ИТН ПO ПOРЪЧКA НA ГEРБ ДOКAЗВA, ЧE ПAРТИИТE НA ПРOТECТA CA ПO-ЛOШИ/ПO-ЗЛE И OТ ГEРБ. ИCКAТ ДA ИЗКAРAТ, ЧE ХОРАТА ОТ ПAРТИИТE НA ПРOТECТA CA ЛУМПEНИ, CЪЗДAВAТ ХAOC. ИТН РAБOТИ И CРEЩУ ПРEЗИДEНТA И ЗAТOВA E ТOЗИ ЦИРК В ПAРЛAМEНТA.

    НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ДУМИТЕ НА СЛАВИ, ЧЕ ИТН ЩЕ ГЛАСУВАТ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. ЛЪЖЕ!

    Коментиран от #87, #103

  • 67 Ей Григоров

    11 22 Отговор
    Я пак се замисли - хаоса Бойко ли го създаде, или неговите противници !
  • 68 За крадец не ставаш сине ти си

    14 2 Отговор
    Будалааа щом акъла ти е взела някаква Йоваааанка
    Пирамиди фараони и балъци за милиони
    Тигре тигре и тигрице имате ли парИ хубави жени и твърди пАУтки нямате ли парИ стари бабички и увиснали лули
  • 69 ТтТ

    7 17 Отговор

    До коментар #1 от "Борселино":

    Този фатмак защо тези неща не ги казва преди една седмица това?! Това е толкова фалшиво и просто, че напълно отговаря на един фатнак!!!
  • 70 Само опорки

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Само лъжи":

    А от теб само опорки :).
  • 71 Пий хапчетата

    17 2 Отговор

    До коментар #27 от "Ядосан":

    и не се ядосвай. Генерала е пенсионер т.е., редови гражданин. Но има един друг измислен генерал, на който ти явно си фен, но той трябва да бъде разжалван, така както беше произведен.
  • 72 Продай България

    7 0 Отговор
    Серос бога на продажните Нпо плаща за пропагандата
  • 73 МАЛОУМНИКА

    2 0 Отговор
    Е, ТОВА ДАЖЕ И АЗ ГО РАЗБРАХ.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 минко

    8 9 Отговор

    До коментар #4 от "Луд":

    БАЦЕ СЪЗДАДЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРТИИ ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ ЧЕ САМО ТОЙ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА !

    Коментиран от #86

  • 76 Дръндю

    4 13 Отговор

    До коментар #21 от "Ivo.":

    Тоз генерал като шеф на гранична, бая захлеби
  • 77 Цецка Б

    2 9 Отговор
    Ние от "Смърфове за Командира" се солидаризираме с генералът от израелската армия Валери Григоров, който е българин. Само с нови хора може да се сложи ред в хаоса, който създадоха от ГЕРБ. Аз съм готова да стана Премиер министър, щом се налага, ако от най-малката политическа сила ме предложат.
  • 78 дъртия

    6 17 Отговор
    РАДЕВ е РУСКА МУТРА !!!
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    на власт са олигарси мутри
  • 80 Емо

    16 2 Отговор
    Гешев е човек на Борисов и Доган и ВСС, назначен също от споменатите двама шеги пази със зъби и нокти.
  • 81 Праз

    17 4 Отговор
    Вече е ясно, че Слави изпълни поръчка срещу Президента! Декларацията му за подкре па губи смисъл.
  • 82 КРОКОДИЛА

    8 12 Отговор
    ГАДНИ КОМУНИСТИ - УМРЕТЕ ...................
  • 83 КРОКОДИЛА

    7 15 Отговор
    АБЕ КАКЪВ ГЕНЕРАЛ СИ ТИ БЕ - Я СЕ ВИЖ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ - НА ПАРЦАЛ / РАЗБИРА СЕ .........................
  • 84 аз съм Веска

    6 1 Отговор
    АЗ СЪМ СЪГЛАСНА С ТОВА ,ЧЕ ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ.
    ТОВА , ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ ГИ Е ИЗБИРАЛ СПОРЕД СВОЯТ СИ ХАРИЗМАТИЧЕН КРИТЕРИЙ , И ТАЙНО , СИ Е ПРОБЛЕМ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ .
    АКО ИМА ДЕФИЦИТ НА УМ В ЦЯЛОТО НИ ИЗБИРАТЕЛНО ТЯЛО , ОТКЪДЕ ДА ГО ТЪРСИМ В ИЗБРАНИТЕ .
  • 85 Бибияна

    14 2 Отговор
    Да, така е. Уви! Нищо не се е променило, нищо не е "изчегъртано", освен че простите момченца и лелки на Слави се намърдаха в Парламента на хубавите заплати и привилегии. Благото си е същото, само дето тяхното присъствие го усмърдява още повече.
  • 86 LOSHIA

    4 1 Отговор

    До коментар #75 от "минко":

    МОЖЕ........НО В ДРУГИЯ ЖИВОТ!!!!!
  • 87 LOSHIA

    3 13 Отговор

    До коментар #66 от "ФАКТ":

    ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ИТН НОСЯТ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ ,А НЕ ШИШАРКИ.............А УПОРКИТЕ ТИ СА БЕЗКРАЙНО КУХИ И ПРАЗНИИИИИИИИИ............
  • 88 Само питам

    10 8 Отговор
    Защо всички шапкари с високи чинове са патологични лъжци и мошеници? Явно фуражката деформира главата и мисленето.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Абе,

    11 6 Отговор
    Прав е генерала. Гласувал съм за ИТН, ама ги гледам,че забравиха Боко,каскета и т.н. ,а се занимават с питания към сл.кабинет...
  • 91 Макробиолог

    7 1 Отговор
    Не знам защо се прави разлика между герб,дпс,герговци и др червени бандити,прокопиев и т.н.....сите една макя ги е раждала.....дадоха им куфарчетата,,предприятията,търг др-ва,банките,туризма...ит.н.че и външна подкрепа получават и пак не могат без държ хранилка.А има такива клоуни какво да ги коментираме,какъвто сценария,такива и изпълнителите.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Споко

    3 2 Отговор
    Може новите управляващи да са по лоши от предишните но пък са по добри от следващите.
  • 94 Менгеле

    4 11 Отговор
    Герб е зло, но този генерал не е по-различен и трябва да получи същото, което ще получи и герб – контролен изстрел от зад!
  • 95 хаха

    2 6 Отговор

    До коментар #44 от "стига бе":

    Ако беше грамотен, щеше да схванеш, че всички хамерикански лакеи и тези на баш лакеят им Радев ще умрат
  • 96 IN MEMORiA

    1 1 Отговор
    'ми тва си е рутина открай време тук г-н ген....
  • 97 sbs no КОМУНИСТ

    10 2 Отговор
    ДО ---СЛАВИ ЧАЛГАРОВ --СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ПИТАШ ТИ -НЕ КРАСИ РАДКОВ ---ДЕКА Е БАТИ----ДЕКА Е БАТИ БОЙКО ДА ТИ ИЗБЪШЕ ОСРАНИЯТ ЗАДНИК
  • 98 Не е ва

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Тошко Африкански":

    От марсианците са създадени първолачко! 😂
  • 99 Гената

    1 5 Отговор
    Генерал Григоров - Президент, Ренета Инджова - Премиер !!!
  • 100 Матей

    4 8 Отговор
    Защо така няма кой да организира истински протести?Онези от миналото лято са ги организирали от триото,после се присламчи мая,а слави се възползва максимално.пРЕЗИДЕНТА също си остави ръцете,сега всичко се изясни кое как и защо,но няма кой да поведе една истинска класова борба срещу фашизираната буржоазия.Очаква се и талибанско нашествие от афгани,ще стане голяма бъркотия,гуша за гуша.

    Коментиран от #102

  • 101 Бай Курти

    3 7 Отговор
    Хаоса е сега бе ,червенушко.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Ле, леее

    5 2 Отговор

    До коментар #66 от "ФАКТ":

    Много си добър откри Америка!!!! Всъщност защо не опитате в някой жълт вестник, може и да ви се получи ама надали! Смяахххх
  • 104 1944

    5 5 Отговор
    още един активиран тролкомунист
  • 105 НалиВенелино

    5 3 Отговор
    По времето на управлението на СДС-Шайката този милЮциинер-кариерист беше направен генерал, благодарение на близостта на жена му с ДрагалЪФския гърбат Ай дук .Някои други бяха направени генерали благодарение на близостта им с една мека китка от СДС-Шайката,която сега гори в Ада
  • 106 Опа

    8 4 Отговор
    Дълга плеада от празни думи. Само не разбрах този (генерал???? как точно иска да се махне Гешев или някое и друго действие. Без закон, без правителство? или как? Как да го направи ИТН, като Пиночет ли бе генерале.Или искате да ни върнете в едни други времена? Мерси и вземете да се засрамете че с това свое (право) раздаване сте срам за БГ армия
  • 107 ПРЪДЛ:О

    3 9 Отговор
    Жалките "Упорки" ...мухлясха отдавна ама трябва да оправдаеш някак си пагоните а сам не си вярваш. Измислете нещо ново бе хора, Жалки друнканици само недоучени и платени тролчета се халосват по тях! Българите са умни интелигентни и търпеливи .... нооо ! До два месеца ще плачете за ББ !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Анонимен

    2 5 Отговор
    Рашков да ги разчисти и бате Бойко на бял кон в НСъбрание. Малеее ако се върнат комунистите, обратно бойковите стари комунисти при нинова. Да приготви хляб и сол за прииждащите хихи
  • 110 Анонимен

    2 3 Отговор
    Карадайъ каза: оставки на дваната рр и бб. След това друго бе. Който се сорави най-добре от двамата Остава
  • 111 Анонимен

    0 3 Отговор
    Бизнес план. Кой умее печели. Няма място за обидил и да се свърши работа в екип с дпс
  • 112 Архимандрисандрит Бибиан l

    2 4 Отговор
    Пембен ги яди с вдигнат йомрук,миризмата од него иде! Кольегата генерал иска да поверваме у неговата вера, ма е прекальено ентесуезиран!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Прост народ

    5 0 Отговор
    Да не съм ви карал аз да гласувате за Чалгарите И запомнете Тъпанарите винаги страдат
  • 115 One Wise

    4 0 Отговор
    На България и трябва един Пиночет да измете цялата политическа сган. Видя се че демокрацията е фейк и не става за малки и бедни държави. Трябва да се установи безпартийно управление базирано на експерти.
  • 116 Истината

    1 0 Отговор
    е, че ИТН са антиджендъри. Подкрепят Радев, за да му влияят и да не го избие в джендърска посока. Вижте как мачкат джендърските партии и лидерите им.
  • 117 Феликс Дж

    4 0 Отговор
    До кога тоя смешник ще ми дава акъл. Не ща акъл пари ми дай - от краденето в МВР.
  • 118 Феликс Дж

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "LOSHIA":

    Да ама са малко хората като Вапцаров днес.
  • 119 Харизанов

    3 0 Отговор
    Вальо и ти се ненакраде. Защо не кажеш за имотите на щерка ти, когато беше шеф на Гранична.
    Защо на протестите с Шивика бяхте с генералските униформи. Това заканна ли е.......ей стой си в гардероба и дайте път на младите.
  • 120 уфффф

    3 0 Отговор
    Този калъф кой е ,че за пръв път го виждам ?
  • 121 cpv

    3 0 Отговор
    Григоров,като стар комунист все някой ви е крив!Какъв хаос е имало при Бойко Борисов,хаоса вие го създадохте начело с президента!
  • 122 гражданин 0

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пунта Канна":

    Малко правопис - за вас безплатно - Убеждавали, помощТа... абе, откъде ви намират толкова неграмотни???
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 ГЕРО

    4 0 Отговор
    АЛО,ИЗМИСЛЕНИЯ ГЕНЕРАЛ ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ,И ТОЙ АКЪЛ РАЗДАВА,КОЙ ТЕ ТИТЛУВА БЕ,ПОМИЯР ,ЧЕ МНОГО ЗНАЕШ?Е ОТ ТАКИВА ИЗМИСЛЕНЯЦИ-СЛАГАЧИ И ПОДМАЗВАЧИ БОЛ,СТРАДА НАРОДЪТ И ДЪРЖАВАТА
  • 125 дедо Ристо

    1 0 Отговор
    Аман от генерали!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.