Last news in Fakti

16 Август, 2021 17:08 48 044 216

"Демократична България" претърпя крах. Но не е късно Христо Иванов да се извини

  • демократична българия-
  • бсп-
  • мандат-
  • трети мандат-
  • подкрепа-
  • предателство-
  • христо иванов

Политическо самоубийство е "Демократична България" да подкрепя в каквото и да е Българската социалистическа партия в този ѝ вид, с тази ѝ същност

"Демократична България" претърпя крах. Но не е късно Христо Иванов да се извини - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Досега принципно държащото се политическо обединение "Демократична България" претърпя малък (засега) крах през изминалия горещ уикенд. Той се обуславя и от сериозното разминаване в позициите на двама души, които са не само част от това политическо обединение, а са и от една и съща партия - "Да, България", и от самата последна позиция.

В събота Ивайло Мирчев заяви, че ако третият мандат бъде даден на БСП, "Демократична България" няма да даде подкрепата си за реализиране на този мандат. В неделя обаче Христо Иванов - лидер на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България", не отрече, че в "ДБ" имат готовност да преговарят и с БСП за подкрепа на създадено от социалистите правителство, ако те получат третия мандат.

На първо време е несериозно хора от един и същ политически субект да се опровергават буквално в рамките на часове. Включително защото така започват да приличат на ГЕРБ, но и на "Има такъв народ", където преди дни Тошко Йорданов каза, че те не са обсъждали кандидатура за президентските избори и кого ще подкрепят, а часове по-късно лидерът на партията Слави Трифонов обяви, че подкрепят Румен Радев на предстоящите президентски избори.

Второ и далеч по-съществено - политическо самоубийство е "Демократична България" да подкрепя в каквото и да е Българската социалистическа партия в този ѝ вид, с тази ѝ същност. Огромна част от избирателите на "ДБ" са антикомунисти и никога не биха простили подобно съглашателство, каквато и да е причината за него. Допускането, че в момента БСП може да бъде подкрепено за нещото Х или за нещото Y, е гавра с жертвите на комунистическия режим.

Когато БСП не само се откаже, но и заклейми историческото си минало, когато те извадят от политическа употреба агентите на комунистическата Държавна сигурност, които са техни депутати и присъстват в партията им като цяло, и когато публично се извинят, че техните хора във Висшия съдебен съвет спомогнаха избирането на Гешев за главен прокурор, а с част от техните гласове в Парламента Сотир Цацаров бе избран шеф на КПКОНПИ, едва тогава евентуално може да има единодействие с БСП. Не е като да не може да се изредят още куп неща (грехове), заради които засега БСП са проблем, а не решение - например благоразположеността им към руската зависимост в не един или два сектора от българския обществен живот.

Да, ситуацията е много трудна. Четвъртата Ковид вълна е факт, а бюджетът не е актуализиран, буквално до дни или дори часове е възможно да бъдем подложени на мигрантски натиск заради събитията в Афганистан, в енергетиката е "заложена бомба" от предишните управляващи и вероятнo ни чака зима на високи сметки и социално напрежение (нещо, което може да се предотврати), но това не може да бъде оправдание за едно морално предателство. Още повече, когато една актуализация на бюджета от текущия Парламент може да гарантира спокойствие за няколко месеца и без безпринципен редовен кабинет. И с това не искам да кажа, че дългото битуване със служебен кабинет, чийто патрон е президентът, е нещо добро. Просто това е политическата реалност, обусловена от повсеместната политическа неграмотност и продажност на територията ни.

Всъщност лошото за симпатизантите на ДБ е, че първата крачка е направена - изразяването на готовност за такова съглашателство с БСП. А втората крачка - практическата реализация на кабинет с третия мандат, просто няма да стане, защото "Има такъв народ" няма да даде никаква подкрепа, при който и да отиде третият мандат, а ГЕРБ и ДПС са тотално извън сметките. Дори за хипотетичен анализ. В този смисъл Христо Иванов се изложи залудо, напразно. И освен това е редно да обясни с какво по-точно БСП е по-различна от ГЕРБ и ДПС.

Ако той казва това, защото продължава да се надява, че ИТН може да прояви някакво великодушие или политическа зрялост, имаме и тежка наивност от негова страна. Или пък нещо друго. Защото "Има такъв народ" с пълна сила доказаха, че са негодни по ред причини.

И все пак не е късно Иванов да се извини на симпатизантите на "Демократична България", както и на колегите си. Такъв акт може би ще подейства, макар и само в някаква степен, за изтриването на срама.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 190 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кккк

    193 16 Отговор
    Айде последния селянин да си изкаже мнението как ги черпава в баничарницата

    Коментиран от #99

  • 2 Последния Софиянец

    298 55 Отговор
    Това с левите и десните е отживелица.

    Коментиран от #34, #92, #176

  • 3 дедо Герчо

    288 25 Отговор
    ЧЕТЕМ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ...ХЪХЪХЪ...
  • 4 ТаУмВзе

    190 166 Отговор
    Как ицко соросоидчето, бивш гербераст ще се извини. Няма как да стане! Той дори не е разбрал, че е приключил. Пародията в цирка ще пребъде.
  • 5 Българин

    351 68 Отговор
    Здравков, заради такива фанатици като теб сме на този хал!
    В Германия може ХДС и ГСДП да работят заедно, а тук не може да бъде изчегъртани ДПС и ГЕРБ.
    Малоумщини!!!!

    Коментиран от #10, #37, #141, #192, #195

  • 6 Първан

    206 11 Отговор
    Понякога мълчанието е злато, особено в неделя.
  • 7 Историчка

    141 64 Отговор
    ДБ на два пъти подкрепи ГЕРБ и участва с министри в кабинетите, сега май отново ...
  • 8 Бамбука

    110 8 Отговор
    При тежко битово престъпление казват - търсете жената. В политиката е редно да се търсят кукловодите. Открийте картите на всички партии в НС кой ги спонсорира и дърпа конците и на публиката ще стане ясно, кой за какво присъства в публичното пространство. След това може и да има споразумение което ни е нужно в момента.
  • 9 Пенчо

    126 46 Отговор
    А тези цървули кога ще се извинят за коалицията си с Гроб и за последвалия мартенски погром на България?
  • 10 да попитам

    137 67 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    ГЕРБ и ДПС имат своите гласоподаватели.
    Как по точно ще чегърташ гласоподаватели?
    Май много се вживяваш с чалгарския лозунг?
  • 11 гост

    36 11 Отговор
    Маркетолоче, което лоче от поточе! Въпросът е, на кого е поточето ...
  • 12 Пенчо

    37 3 Отговор
    Мутренски погром.
  • 13 Вьлчо

    104 49 Отговор
    Този е толкова самонадеян и егоцентричен, така че силно се съмнявам дали изобщо знае какво значи извинение.

    Коментиран от #80

  • 14 КРОКОДИЛА

    103 161 Отговор
    ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ - РАДЕВ УПРАВЛЯВА - НАСТЪПИ ПЪЛЕН ХАОС ВЪВ ДЪРЖАВАТА - ВНИМАНИЕ - ИДЕ ЖАНВИДЕНОВАТА ЗИМА / МИЗЕРИЯ И ГЛАД ПАРИ НЕМА - СПАСЯВАЙТЕ СЕ ..........................................................................

    Коментиран от #21, #115, #127

  • 15 Този много лъже

    158 77 Отговор
    За хората, които все още не са наясно. Христо Иванов е само една маша в ръцете на Иво Прокопиев, който е готов на ВСИЧКО, за да е Министър на Правосъдието, или ГЛАВЕН ПРОКУРОР. Този човек на снимката би продал и майка си, за да сбъдне детската ск мечта. Така беше Каракачанов с мечтата си за военен министър, така и Гешката за Гл прокурор, този не е по-различен от тях. Всеки допрял се до ДБ изобщо, знае че това е партия много наподобяваща гербаджиите, имат същите прийоми. Дръжте очите си отворени, Христо Иванов не е нищо по-различно от един алчен за власт човек.

    Коментиран от #27

  • 16 Дедо ми

    135 65 Отговор
    Комунистите са в ГЕРБ, в БСП по-голяма част не са били такива. Ония в ГЕРБ обаче всеки ден плюят срещу комунистите, излиза, че плюят себе си. Иди ги разбери кой какъв е.

    Коментиран от #23, #31, #191

  • 17 ivan

    86 18 Отговор
    хаахахх много се смея като 4уя за комунисти и анти комунисти,леви и десни,в България вси4ко е наопаки,левите предлагат десни ре6ения и обратното,лявото и дясното е измислено само за да разделя хората,за дамогат по лесно да бъдат командвани от НСР
  • 18 124

    65 18 Отговор
    Мутри, вън - в затвора!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Нещо като крах

    56 11 Отговор
    Ми де да знам..ситуацията в бг парламента не обуславя много фантазия или гледаме различни парламенти..пък бсп дали са лява партия е тема на дълги размисли..според мен герб бяха далеч по лява партия от тях
  • 21 Ще иде

    61 47 Отговор

    До коментар #14 от "КРОКОДИЛА":

    ами ,като ваш Буци от ЕНП/ГЕРБ опоска хазната,че и дългове 28млрд.натрупа!
  • 22 Мислещ

    38 104 Отговор
    Само Възраждане са последователни и не са подвели с нищо електората си дотук.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 111

    50 45 Отговор
    Съгласете се третия мандат да отиде при БСП!
  • 25 След като

    65 20 Отговор
    абсолютно във всички партии присъстват визираните агенти на ДС, тази препоръка касае всички тях без изключение.

    Що се касае до БСП , за учудване, там почти не са останали вече такива елементи.

    Преди месеци бяха отстранени и редица гергостанишеви изпълнители на мокри поръчки н

    Така че - ситуацията е: Крадецът вика дръжте крадеца.

    Коментиран от #30, #32

  • 26 Умник 65

    100 41 Отговор
    Христо Иванов и Атанас Атанасов да се оттеглят. Заради тях няма да гласувам!!! Недалновидни и деструктивни са.

    Коментиран от #71, #104

  • 27 Ама да

    16 40 Отговор

    До коментар #15 от "Този много лъже":

    Ее научихте и вие една дума с п
    Той прокопа управлява 20 години в бг
    пък Иванов ако имаше нещо общо там
    отдавна тиквата да ги е развял стенограмите публично..иванов не е самоубиец да тръгва да сваля мафията с другата мафия щото тия са в пъти повече и цялата държава е зад тях
  • 28 Деймос

    51 8 Отговор
    Боже колко "идиоти" с бръмбари в главата ..
  • 29 Мартин

    83 44 Отговор
    Майката на Христо Иванов е била част от ЦК на БКП, така че във вените му тече червена кръв и е нормално Иванов да иска коалиция с БСП! Той е "демократ" само за пред хората, иначе със "Зелените" на Тома Белев обичат да предлагат изцяло леви политики!

    Коментиран от #42

  • 30 Мислещ

    23 14 Отговор

    До коментар #25 от "След като":

    Да, но пък постоянно удрят рамо на статуквото в ключови моменти и това е важното, заради което не трябва да се преговаря с тях.
  • 31 Лост

    51 19 Отговор

    До коментар #16 от "Дедо ми":

    Аз мога да кажа, че не съм комунист. И майка ми и баща ми не бяха. Затова бях и три години в казармата. Но повечето ое ГЕРБ иДБ бяха и комсомолски и партийни секретари. За родителите им да не говорим даже. Значи плюят и срещу родителите си. Да не се разравяме по надолу, че тези които имаха активни борци даже имаха 20%предимство при кандидатстване във ВУЗ.
  • 32 Спиридон

    34 43 Отговор

    До коментар #25 от "След като":

    Ами не, ситуацията е, че ти лъжеш. В текущата парламентарна група на БСП има най-малко двама агенти - Велизар Енчев и Румен Гечев. Може и още да има, но са по-неизвестни. Преди там бяха Таско Ерменков и Тома Томов. Докато специално в Демократична България нито в миналия парламент, нито сега има каквито и да е ченгета от ДС. Включително в партията си нямат като цяло.

    Коментиран от #140, #187

  • 33 Христо Иванов

    68 28 Отговор
    Закърмен съм с комунизма.
    Израснал съм с келепира.
    Продължавам да следвам келепира като политическа фурнаджийска лопата.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Стоян Хлебаров

    36 45 Отговор
    За съжаление,Ивайло Мирчев е прав! Не може заради нещо конюнктурно,да се забрави за вините,които БСП вземаше само с мезе!! Има и още нещо ...Този акт ,ще съживи БСП....точно преди да умре! Точно това цели подмазването на протестните партии от страна на Нинова/освен борбата й за лидерство на БСП/!? И не само Нинова се подмазва-изведнъж,всички изказвания на депутатите й в Парламента,зазвучаха,като по команда...благодушно,заговорнически,примирително....сякаш БСП се е преродила!? ДА,АМА НЕ!зНАЕМ ЗА ВЪЛКА И КОЗИНАТА МУ-дори агентите й не се обаждат нападателно спрямо ДБ!? КАКВО ЛИ ЩЕ ДА ОЗНАЧАВА ТОВА!?

    Коментиран от #137

  • 36 3.14К

    69 22 Отговор
    Точно тази статия показва колко долна, подла и несъстоятелна е прокопий-соросоидната пропаганда. Без темата комунизъм, Белене и енергийна независимост, тези хора не могат да представят актуална и смислена теза. И в сектите има по-голяма свобода на мисълта.
  • 37 Слави ви измами

    49 35 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Българино, сравненията с Германия са нелепи. В Германия не са имали комунисти, които са избили елита на нацията и част от мирното цивилно население. Плюс това има консенсусът, който тук го няма - лустрация за нацистите. Тук БСП се гордее с миналото си и е против лустрацията. А нацистите и комунистите са абсолютно равностойни като престъпления към човечеството. За това в Германия може да има сътрудничество между леви и десни, а тук не. Само че ти или се правиш на луд, или нямаш достатъчно интелектуален багаж, че да достигнеш до този извод.

    Коментиран от #55

  • 38 Възмутен

    54 26 Отговор
    Поредния драскач сеещ разделение и реваншъзъм! Простотия до шия! Тъпите ни политици трябва да разберат че са слуги на народа и че България е над ВСИЧКО. ДБ не искали министерски кресла, но искат да одобрят всеки министър. Не врат, ами шия! Майчето се срещна в очи с Иван Ангелов и забрави за проблемите на новозагорци! Ей, парата какво не прави. Стига с тези стари, крадливи мутри. Те са налазили парламента и ще са там до смърт - и тяхна и на България. Само президентска република е спасението, вече.

    Коментиран от #214

  • 39 Булю булю

    17 15 Отговор
    Явно едни хора си го харесват така както е Христо..мислете си за полумъртвия чалгарин и бандата му от доказани експерти вие
    Иванов ако герб и дпс можеха да му затворят устата отдавна да е станало това е положението
    неслучайно
  • 40 Светлина

    26 13 Отговор
    Задкулисието трича вече 20 години читавите хора в България. Този е един от тях. Надявам се хората да прогледнат след 20 години, че единствените оплюти са реформаторите. 20 години избираме крадци и лъжепророци.
  • 41 истината

    41 25 Отговор
    Не е важно кой от коя партия е, лява, дясна, а какви преоритети има и какво прави. Няма за какво да се извинява Христо Иванов. И в Германия правят коалиция леви и десни, но правпт изчерпателно коалиционно споразумение подписано от всички лидери на партии и си разпределят министерствата. Статията ви е пълна глупост!
  • 42 тъп коментар

    34 29 Отговор

    До коментар #29 от "Мартин":

    Хайде стига с тази изтъркана герберска опорка, пък майка му, пък баща му, пълни простотии, никой не носи отговорност за своите родители какви са били и какво са правили.

    Коментиран от #53

  • 43 пенкилер

    39 15 Отговор
    Този не знам кой го е излъгал че е умен и че трябва по всяка тема да се изказва от политиката през научката че до религията стигна.
    Чърчил се обединил със Сталин против фашизма, ортодоксалните евреи се обединиха с арабите против Натаняху, нашите тук ми се правят на девственици когато става въпрос за 6-8 месеца обединение да се прескочи трапа, после кой откъде е. Щото пък едни нови избори "МНОГО" различни играчи ще вкарат и пак какво? Ще си чоплят носовете и пак без правителство. Сядайте си на задните части и се обединявайте че вече ни се изчерпва търпението

    Коментиран от #79

  • 44 ЦарВул

    34 15 Отговор
    ТРИДЕСЕТ И КУСУР ГОДИНИ слушаме за лошата БСП бивша БКП!!И това продължава и до сега!Не разбирам как е възможно да се говори ,че т.н. партии на протеста са антикомунистически, те са съставени от бивши комунисти или техни роднини са били членове на БКП!!В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ,А НЕ/ВИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ/ДА НАПРАВЯТ БЮДЖЕТ, И ОПРАВЯТ/ДА ВКАРАТ ГЕШООЛУ В ПАНДЕЛАТА/ НАЙ НАЛЕЖАЩИТЕ ДРУГИ ТИКВОВИ БАКИИ И ПОСЛЕ ВСЕКИ КОЙ НА КЪДЕ ВИДИ!!ИЗБОРИ ИСКАТ ИТН,НО НЕ ЗНАЯТ ИЛИ САМО СИ МЕЧТАЯТ ,ЧЕ ЩЕ ИМАТ 121 ДЕПУТАТИ!!ВРЕМЕТО НА ОНЯ ЦИГАНИН АВСТРИЙСКИ ОТДАВНА ИЗТЕЧЕ И НЯМА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ БАЛАМИ ДА СЕ ХВАНАТ НА ВЪДИЦАТА НА ЧАЛГАРИТЕ!!БАС ЛОВЯ,ЧЕ СЕГА ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ ЩЕ Е ПОД 25 ПРОЦЕНТА!И К,ВО?САМО ЩЕ СИ ИГРАЕМ НА ИЗБОРИ И ИДИ МИ ДОЙДЕ МИ И ДА СИ МЕРЯТ ОНИЯ РАБОТИ!ИТН НИКОГА НЕ СА БИЛИ НА ПРОТЕСТИТЕ,А ГИ ЗАГРАБИХА И СЕГА СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ-АМА НИЕ СМЕ НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ НА ПРОТЕСТИТЕ!!ЕХ ДЪРВО НЕОЧЕГАРЕНО!ДА ГИ ПОЧНЕМ НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ТА ДА ВИДАЯТ ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО!!АМА СЛАВЧО НАЛИ Е НАБИЧИЛ ПО ВРЕМЕТО НА ТИКВАТА 200/ДВЕСТА/МИЛИОНА ЛЕВА/НЕ СТОТИНКИ/Е К,ВО ЩЕ ГИ ЗАНЕСЕ НА ОНЯ СВЯТ!!НИКОЙ НИЩО НЕ Е ЗАНЕСЪЛ ТАМ!!ОСТАВА САМО ОМРАЗИЯТА , ПСУВНИТЕ И КЛЕТВИТЕ ПО НЕГОВ АДРЕС!!КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК СЕ МЪЧИ МИСЛЯ,ГОСПОД БОГ ЩЕ ВЪЗДАДЕ НА ВСЕКИ ТОВА,КОЕТО ЗАСЛУЖАВА!!

    Коментиран от #72

  • 45 врял и кипял

    30 17 Отговор
    Писача на статията нещо не е в час - агентите са вербовани от средата на тия срещу бкп, тяма как да са в партията, а отношенията с русия трябва да са НОРМАЛНИ, ако мислим за бъдещето ни!
  • 46 Долу БКП

    22 25 Отговор
    Комунистическата номенклатурна кръвчица - демократична вода не става! Очаквам Бойкикев да се гушне и с БКП-мутро-милиционерската ШAЙKA, че и с ДС-патриотарстващата CГAH! А и цирковите им клоунади по плажове, жълти павета и парламентарни зали, не са на нивото дори на колхозноте чалгаджийски рептили!

    Коментиран от #51

  • 47 В името на БГ

    37 11 Отговор
    Абе няма ляво няма дясно има Български интереси в моментната ситуация. Стига да се работи за благото на народа.

    Коментиран от #49

  • 48 мнение

    31 6 Отговор
    "На първо време е несериозно хора от един и същ политически субект да се опровергават буквално в рамките на часове.".... Моляяя??? Борисов сам като се наспеше и сутринта беше на коренно различно мнение. На това му се вика ГЪВКАВОСТ. Т. е. ако размислиш и решиш, че не си бил прав, можеш да ороменуш мнението си, трябва да си тъпак, да знаеш че не си бил прав и да продължаваш да държиш на същото.
  • 49 реш

    22 3 Отговор

    До коментар #47 от "В името на БГ":

    Така е, народа и България стоят преди всички партийни интереси. В името на България политическите лидери трябва да преглътнат егото си и да стигнат до споразумение, но да си положат подписите отдолу. Сигурно имат много допирни точки, независимо леви или десни, защото интересите на народа са едни. Трябва да се помисли за всички в нашата държава!
  • 50 Господин Здравков

    23 11 Отговор
    Демократична България са общо взето 1 шепа хора. Та каква огромна част от тази шепа са антикомунисти. Погледнете ръководството на партията там битуват прикрити комунисти "Огромна част от избирателите на "ДБ" са антикомунисти "9

    Коментиран от #54, #130

  • 51 пфуй

    34 10 Отговор

    До коментар #46 от "Долу БКП":

    Хайде стига с тези "комунисти" и тем подобни глупости! Вече сме 21 век, ако не си забелязал. Стига си живял в миналото. Време е българския народ да се обедини и да върви напред!

    Коментиран от #57, #93

  • 52 Даката

    35 5 Отговор
    И десет пъти да направят избори,все тая ще е и ще се живее все по зле
  • 53 Не става въпрос

    10 3 Отговор

    До коментар #42 от "тъп коментар":

    За отговорност А за първите седем и за вторите седем години и за възпитание
  • 54 Ю.Кортес

    16 15 Отговор

    До коментар #50 от "Господин Здравков":

    Не е съвсем така.Печелят изборите в София пред герб чалгата и комунистите.Без да си спечелил в София с кой ще управляваш...с избирателите от долноуйно и с кенефочистачите от англия
  • 55 За какъв цвят на нацията

    16 16 Отговор

    До коментар #37 от "Слави ви измами":

    Става въпрос. България беше длъжна да се разправи с фашистите у нас. Тук имаше съюзна контролна комисия която следеше за това. В тази комисия имаше участници от Англия Франция Съединените щати и съветският съюз

    Коментиран от #63

  • 56 демоникрация

    24 17 Отговор
    Стари комунистически издънки се правят на демократи. така е от 1989 г. до сега! Разделиха се на отделни лагери, та все някой от тях да е на власт! Народът масово гласува с протестен вот за Царя, за да свали Костов! След това - за Бойко, за да махне Станишев и ДПС. Сега - за Слави, за да се оттърве от мафията на ГЕРБ! Партиите се превърнаха в проводници на олигархични интереси и облагодетелстващи елитите си! Време е за Президентска Република!

    Коментиран от #165

  • 57 Откъде

    16 9 Отговор

    До коментар #51 от "пфуй":

    ще ги вземат тези комунисти, не останаха. Или дб има скрити резерви, като другаря Костов
  • 58 Бесен Язовец

    30 13 Отговор
    Очилат неграмотник. В България никога не е имало комунинизъм дори преди 1989г. а социализъм!

    Коментиран от #67, #68, #74

  • 59 Петър Здравков Адвокат на ГЕРБ!!!

    33 3 Отговор
    Политическа Врачка на Повикване!!

    Коментиран от #75

  • 60 Панов

    33 2 Отговор
    Трябва да се преговаря с всички.Всички са извадка от българските избиратели,това е демокрацията.Чърчил е казал,че демокрацията не е съвършена,но по добра система не е измислена.Вярвам,че Чърчил е по голям политик от нашите политици.Междувремено виждам,че ситуацията с цените става все по лоша.
  • 61 Бесен Язовец

    13 11 Отговор
    В НРБ не е имаюо режими, а двупаръийна система като в любимата Кравария на сороснята която е явно неподготвена както винаги с примерире си! Всички слуги на кеаве синегогата ги преследвт някакви въображаеми режими.

    Коментиран от #64

  • 62 ГЕРБ

    17 9 Отговор
    Виждате ли какви гове ....искат да управлявт

    Коментиран от #90

  • 63 Панов

    21 12 Отговор

    До коментар #55 от "За какъв цвят на нацията":

    В родния ми град са били убити двама учители,които никога не са били фашисти, в село Равногор пазарджишко са убити 27 цивилни,жени,дървосекачи и овчари,които даже не са били на никакви длъжности.В България са избити повече хора от колкото в Германия...възможно ли е в България да е имало повече фашисти от германия
  • 64 Панов

    2 8 Отговор

    До коментар #61 от "Бесен Язовец":

    От коя детска градина си

    Коментиран от #163

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ттт

    29 19 Отговор
    Статията е написана по поръчка на ГЕРБ. Христо Иванов постъпи достойно, като отгиворен пред избирателите си политик (за разлика от онзи, за когото аз гласувах). Най-важно за България е разбиването на модела ГЕРБ и време за вирене на носове няма! Докато не се смени съдебната система, България ще губи много. Всяко протакане е в полза единствено на ББ и кликата му! Да обвиняваш Хр. Ив. за решението му е все едно да обвиняваш Рузвелт и Чърчил за съюза им със СССР.

    Коментиран от #69

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Ю.Кортес

    12 8 Отговор

    До коментар #58 от "Бесен Язовец":

    Имало е съветско болшевишка окупация и българските им марионетки.....цитат от Тодор Живков...,,донесенията от нашите посолства първо постъпваха в съветското посолство в София и от там избирателно ми препращаха сведенията,,
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Бесен Язовец

    13 9 Отговор
    Трябваше повече социопати да минат през ТВО от открит като тези на о. Персин и о.Щурчето не сега увредените им отрочета им да квичат глупотевини от рода на режими, репресии, жертви.
  • 71 Всички знаят

    16 12 Отговор

    До коментар #26 от "Умник 65":

    И Раданчо, и Раданчо вън!
  • 72 изрод от ГЕРБ

    7 8 Отговор

    До коментар #44 от "ЦарВул":

    Остра нужда от неотложна медицинска грижа!
  • 73 ттт

    12 9 Отговор

    До коментар #69 от "АЛОООУУУУ ,...МАДЖО СЪМ":

    Маджо, и тебе ще те изчегъртаме! Не се надввай да минеш между капките.
  • 74 Да бе!

    12 8 Отговор

    До коментар #58 от "Бесен Язовец":

    В България имаше псевдо социалистическа диктатура, нищо друго! Нито социализъм, нито комунизъм!

    Коментиран от #116

  • 75 Рипли

    12 0 Отговор

    До коментар #59 от "Петър Здравков Адвокат на ГЕРБ!!!":

    Това е Грозната Бети!
  • 76 Гномов

    14 8 Отговор
    Как ще се извинят, те са замесени от едно тесто. Вижте какви хора са депутатите на ДБ!
  • 77 Бай Колю

    13 6 Отговор
    Дете на комунисти с десни виждания за комунизма !
  • 78 Фжфжфж

    12 5 Отговор

    До коментар #67 от "Беги бе пед'ал":

    Най-добре се вижда отстрани. Македонците казват, че наши фашисти са ги товарили във влаковете за крематориумите. Гърците казват, че фашисти от нашия окупационен корпус са рязали ушите на гъркините, за да им вземат обеците. Истина ли е, не съм видял, но факт, че съюзниците ни налагат много тежки репарации. Та сигурно крушката си има опашка.
  • 79 ТИ ДА ВИДИШ

    15 7 Отговор

    До коментар #43 от "пенкилер":

    Тоя афтор явно НЕ Е УМЕН, а и си го знае... личи му!!!
    А иначе Да е Бъ... са пътници оттичат се у канала ...гаргамели, гномове и подлоги подлегвали на ГЕРП немат бъдеще!!!!
  • 80 Едуард Петров-Едо

    8 10 Отговор

    До коментар #13 от "Вьлчо":

    А Вълчо значи Вълк, див звяр, да не го срещаш в градската джунгла! Самият ти начин на коментиране е САМОНАДЕЯН, НЕДОДЯЛАН И НАПЪЛНО ПОГРЕШЕН, издаващ един гербераст с бая голяма лакомия и Голяма Духовна простотия! Що се касае до качествата на Христо Иванов, ние, неговите Избиратели, го намираме за ВЪРХА НА КОПИЕТО, забито в супер просташкото сърце на шайката герб, заедно с всички ТУНЕЯДЦИ на Софра, мафиоти от дълбоката държава и цялата им опростачена и поробена прислуга-ВСС, прокуратура, администрация и прочее низости! Ние се стремим към Свобода, Действителна Народна Демокрация, Братство, Взаимопомощ, Човечност, Честност, Почтеност, Чистота, Скромност, Патриотизъм, Духовност! Да върнем в богатата и красива наша Родина около 3000000 млади и способни българи, които ще дават своят принос за Възраждането на България! И БОГ, КОЙТО Е БОГАТ НА ВСЯКА БЛАГОДАТ, ДА НИ ПОМАГА! АМИН!

    Коментиран от #123

  • 81 VVVVVVVVV

    14 5 Отговор
    Просто тъп и самовлюбен. Загубено време за четене. Още от заглавието е ясно, че не трябва да се чете тази глупост.
  • 82 Анонимен

    15 5 Отговор
    От статията лъха на типичния тъмносин сектантски догматизъм, който доведе до разпадането на СДС. Костовизъм в най-чист вид. Ако този подход надделее, ДБ са обречени. Историята се повтаря.
  • 83 ФАКТ

    13 6 Отговор
    СОРОС ПРОКОФИЕВ НЕ РАЗРЕШАВАТ С БСП ДА СЪТРУДНИЧАТ. ПРИ БСП НЯМА ДА ВЪРВЯТ ДАЛАВЕРИТ.

    Коментиран от #158

  • 84 Бесен Язовец

    17 8 Отговор
    Само социализъм за продажното племе от тази географска ширина иначе 30 години- наркомания, алкохолизъм, ниско ниво на убочение, реабилитация на турското робство, демогравски срив, продажничество, шоионаж и сабораж на нац.интереси,джендарство, култ към банана... колко театри и музеи построиха в София и провинцията демократите след 1989г.и колко кръчми?

    Коментиран от #112

  • 85 м-р.Бийн

    16 7 Отговор
    Не се поддавайте на шантаж,диверсия и компромати.Както И Т Н погазва законите,такси вие не се съобразявайте с тях.Каквото повикало,такова се обадило.Маймуните от маймунарника наречен И Т Н са само за Наречен.Защо са толкова болни Господи?Болни,долни,гадни и проклети.НЕИМсеВРЪЗВАЙТЕ.Те и такива като тях са НИЩОЖЕСТВА!!!
  • 86 Васил

    7 2 Отговор
    Още не стигнали дъното към есента края им ще се вижда.
  • 87 67778

    7 11 Отговор
    След всички соросоидни писания най-накрая един да пише нещо обективно
  • 88 Гумен

    24 9 Отговор
    Авторът изповяда каменоглав антикомунизъм който му пречи да види очевидната истина - БСП волю или неволю, случайно или не, без да иска или нарочно, но има най-зрялата и политически отговорна позиция в този парламент, която сериозните политици трябва да подкрепят. В тази обстановка, пък и не само в нея, пещерния антикомунизъм е национално безотговорна глупост изповядана от вехти политици наричащи се демократи. Тъй че в този случай Христо Иванов е прав, защото не робува на ялови идеологеми, а проявява политически прагматизъм, за което има всички основания и следва да бъде подкрепен.

    Коментиран от #94

  • 89 Крис51

    22 12 Отговор
    Аз също съм от тези избиратели на ДБ, но не очаквам програмата им да включва задължително безмозъчен антикомунизъм. Освен че в БСП още си викат "другарко" и "другарю", не виждам нищо социалистическо в тази партия. А в конкретната ситуация липсата на диалог с тях може да върне ББ на бял кон, което ми се струва хиляди пъти по-вредна за страната възможност.

    Коментиран от #96

  • 90 111

    10 4 Отговор

    До коментар #62 от "ГЕРБ":

    Тулупи, скрийте се!
  • 91 ФАКТ

    11 7 Отговор
    СОРОС ПРОКОФИЕВ НЕ РАЗРЕШАВАТ С БСП ДА СЪТРУДНИЧАТ. ПРИ БСП НЯМА ДА ВЪРВЯТ ДАЛАВЕРИТЕ !!! ЧАЛГАРЯ И ТОЙ СЕ ОКАЗА БОКЛ¥К. ЖАЛКО.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Едуард Петров-Едо

    10 1 Отговор

    До коментар #51 от "пфуй":

    Макар, че ПФУЙ не е име, а дявол знае какво, правилно наблягаш на ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДУХОВНО ЧИСТИ, ЧЕСТНИ, ПОЧТЕНИ, СМЕЛИ, ДОБЛЕСТНИ, ПРОЗОРЛИВИ, УЧЕНОЛЮБИВИ, ТРУДОЛЮБИВИ И ПАТРИОТИЧНО НАСТРОЕНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! Да възстановим Държавността на Родината ни България!
  • 94 Едуард Петров-Едо

    8 6 Отговор

    До коментар #88 от "Гумен":

    Поздравления! Много добро съждение! И най-важното - ВЯРНО И СЪОТВЕТСТВАЩО НА СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Едуард Петров-Едо

    5 2 Отговор

    До коментар #89 от "Крис51":

    Крис 51, ей Богу, точно така изглежда да е, както казваш!
  • 97 заката

    10 4 Отговор
    ВЕЧЕ НЯМА ЛЯВО И ДЯСНО ТОВА Е ЗА НАЙВНИЦИ СЕГА ИМА ГОРЕ И ДОЛУ АНАДЪМНО
  • 98 Утре ВСИЧКИ ЗАЕДНО !

    6 7 Отговор
    В 8.00. ч. пред Народното събрание !
    Знаете защо !....
  • 99 Сервитьора

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "кккк":

    Чакай че пръска против хлебарки
  • 100 Къде са "демократичните българи" ?

    5 2 Отговор
    Ще видим утре ! Дали ги има !
  • 101 вили

    15 8 Отговор
    ТИКВИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО АКО ИМА БЪЛГАРИ
  • 102 Точно

    4 15 Отговор
    Чудесен анализ на Петър Здравков.
  • 103 Комуниста

    17 11 Отговор
    Добре, че бяха социалистите за да ви направят граждани и да ви научат на хигиена и изучат иначе спяхте по оборите до 1944г!

    Коментиран от #169

  • 104 LOSHIA

    1 4 Отговор

    До коментар #26 от "Умник 65":

    Нормално е да има разминаване. Явно са осъзнали какво ги чака и са се паникьосали.
  • 105 Коко

    14 8 Отговор
    Хубав лош Слави излезе прав за много неща Христо- Прокопиев излезе по долен и от най долния светофар нищо и никога няма да зависи от него и по добре това се казва национален предател

    Коментиран от #110

  • 106 Христо от Ерусалим

    12 8 Отговор
    На въпроса кое е по лошо от комунизма,големия полски дисидент Адам Михник отговори ,,По лошото е това което ,КОМУНИСТИТЕ ОСТАВИХ СЛЕД СЕБЕ СИ.,,
  • 107 панагюрец

    7 3 Отговор
    Вие сте най-лъжливия сайт! Това никога не е било! Казвайте се хитър петър!
  • 108 Казват, че бой и 🔨-не,не се връщат ?!

    5 3 Отговор
    Лъжат, гадовете !...
    Връщат се ! И то тъпкано !....
  • 109 Бат Вальо

    5 11 Отговор
    Айде бързо обявявайте колапса, че да си връщаме Бойко ...

    Коментиран от #129

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Едуард Петров-Едо

    2 9 Отговор

    До коментар #84 от "Бесен Язовец":

    Защо така се унижаваш с това име! Като казваш БЕСЕН ЯЗОВЕЦ, в действителност намекваш ,,АЗ СЪМ СТРАХЛИВЕЦ"! Разбира се, че това се отнася до ВСИЧКИ АНОНИМНИЦИ! И е много странно, как един толкова уважаван и добър ФОРУМ, търпи подобни изкривявания на Човешкия Дух?! И по намеците ти: Всички от по-старите поколения, които живяхме и видяхме, какво значи ЛИЦЕМЕРИЕ НА Т.Н. социализъм и фалшив, Безбожен комунизъм, не можем да се съгласим на неговото възстановяване! Защото това Безбожно управление беше осъществено от шайка терористи, поставени извън Закона и с решаващата подкрепа на безбожния СССР! А какво се случи малко по-късно с империята на Съветския Съюз и целия Варшавски Договор, в това число и България, надявам се, всички отчитаме, но колцина си даваме сметка, защо всички ядрени оръжия не могат да опазят и най-могъщата империя! Ето отговора: ,,Не се лъжете, Бог не е за подиграване!" Съвременна Русия поправи греха си. В Новата руска Конституция изрично е записано: ,,Бог е Господ на Руския народ и Руската Федерация!"! И България се нуждае от подобна промяна на своята Конституция! Бог да ни вразумява и пази! Амин!

    Коментиран от #171

  • 113 Абе всички

    18 0 Отговор
    се самоубихте. Това не е Парламент, това не е държава. Всеки срещу всеки с тази омраза не е полезен ход за никого.

    Коментиран от #119

  • 114 Смърфиета

    10 4 Отговор
    По снимката и по текста личи как на този му тече спиерма от устата. Но, иншаллах, нека се карат.
  • 115 Абе, кроки,

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "КРОКОДИЛА":

    Пий си хапчетата и не халюцинирай !
  • 116 Едуард Петров-Едо

    8 3 Отговор

    До коментар #74 от "Да бе!":

    Така е! Идете в Израел и се запознайте с Комунизма в техните кубици и мошави! Но! Мъжете са задължени, 3 пъти дневно да тичат в Синагогите, да се молят на Бога, а за жените е препоръчително! Нещо, което в Бившия Соцлагер беше строго забранено!
  • 117 Jiv

    10 6 Отговор
    Тъпа статия,тоя май захлебва от герберите
  • 118 КРОКОДИЛА

    12 1 Отговор
    КОЙ ОКРАДЕ ПАРИТЕ ....................... НИ КОЙ ЩЕ ФАЛИРА БАНКИТЕ ........................

    Коментиран от #128

  • 119 Едуард Петров-Едо

    7 2 Отговор

    До коментар #113 от "Абе всички":

    Това е точно така, НО ТИ НЕ ДАВАШ ПЪТЯ! Тази констатация и дечицата я знаят! Цитират баснята на Лафонтен ,,Орел, рак и щука"! А има и нещо по-различно, което го заявява Един Друг: ,,Аз Съм Пътят и Истината, и Животът! Без Мене не можете да сторите нищо трайно!"!
  • 120 МНОГО СТЕ ЗЛЕ

    15 4 Отговор
    Първо, запомнете че не всички в ДС са доносници, има и доста разузнавачи. Вкл. по въпроси за технология на производство на определени подукти. Второ, не всичко от комунизма е лошо и това го знаят доста от гласоподавателите на ДБ. Така че преди БСП да се разграничи от комунистическото си минало, някои хора в България трябва да се разграничат от комплеските си за малоценност, злоба, некадърност и други свои недостатъци, каращи ги да търсят виновни за несполуките си в миналото им, ДС, комунизма и т.н. И трето, ако не беше Корнелия Нинова да държи БСП, тиквата щеше да превземе партията, така както в Пловдив и София масово общинските съветници от БСП обслужват ГЕРБ. И сега щеше да ни управлява все още ОПГ ГЕРБ-ДПС, с подкрупата на БСП и правителство на тиквоча4.
  • 121 Гошо

    4 6 Отговор
    Абе ква ДБ, кво БСП, къв Герб... Тъпия народ не разбра, че трябва да гласува за партията в която има най-малко бивши депутати и тва си е... 99% от всички които са били в парламента последните 30 години са бивши комунисти, ДС агенти -демек същото и все подобна паплач и сган, свикнала само да лапа народна пара! А единственото по-отвратително от тези са клакьорите и лакеите им, които са свикнали да им лижат ...... и да се надяват на подаяния и мързеливо живуркане!

    Коментиран от #164

  • 122 Чичо от народа

    9 5 Отговор
    Трябва разум,няма време за идеологии кризите са пред нас.Сега ще се разбере кой мисли за народа.Безпорно най разумното решение четирите партии ДБ,Изправи се,БСП и ИТН трябва да направят коалиционно експертно правителство което да продължи работата на служебният кабинет .Всички тези корупционни практики ,насилие и безобразия на ГЕРБ и ДПС трябва да им се сложи край и да бъдат съдени и да не им се позволява никога повече да управляват.
  • 123 Бончу

    4 3 Отговор

    До коментар #80 от "Едуард Петров-Едо":

    Много рано си седнал на масата ,и взе да ръсиш глупости .Намали таз ракия не ти действа добре
  • 124 А защо е така

    6 3 Отговор
    А бе защо не им вярвам на политиците .Всичко е пари и зрелища за матреала
  • 125 В състояние

    6 6 Отговор
    Умрях, от смях, това момче, като говори, дали се слуша какво казва?
    ИТН не ставали!?
    Хайде да видим, кои още не стават, ГЕРБ, ДПС, БСП, че то не останаха, други. Мая и Дончева не ги бройте, те няма да влязат, защото тези който гласуваха, за тях по принцип са , за ИТН и си дават ясно сметка, че само ИТН на практика са в състояние да съборят кочината на ББ и Каскета. Казвал съм го почитателите на Да Б-я ми напомнят на някакъв вид сектанти, не са у ред!

    Коментиран от #131

  • 126 Иво Мирчев

    7 5 Отговор
    ИБГНИ какви са. Те са БСП-2. Направена от кадри на БСП.
  • 127 не се радвай

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "КРОКОДИЛА":

    Крокодилите ще изпукате първи.
  • 128 ПЪРВО КАЖИ

    5 3 Отговор

    До коментар #118 от "КРОКОДИЛА":

    КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО?
  • 129 ха ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "Бат Вальо":

    Няма симисъл и той е в колапс.
  • 130 Цецо

    2 5 Отговор

    До коментар #50 от "Господин Здравков":

    Тази 'една шепа' хора /гласували за ДБ/ са по- голямата част от софиянци! Не изкривявайте фактите.

    Коментиран от #146

  • 131 Ристю

    6 2 Отговор

    До коментар #125 от "В състояние":

    Те ДБ ком билета им се показва от джоба ,гонят само келипира
  • 132 Христо

    3 6 Отговор
    Иванов е много силен играч в политиката и за да подкрепя БСП трябва да има защо. Може да е заставен да избира от 2бр.зло, по-малкото или нещо такова...!
  • 133 агата

    2 1 Отговор
    пълна простотия България е една всичко останало минава и се отича в канала
  • 134 ГЕРБ

    3 3 Отговор
    Червен боклу......
  • 135 UYU EU

    1 1 Отговор
    Е признаха си най сетне, че има по-малко и голямо зло. Имат известен напредък
  • 136 шумкар

    6 2 Отговор
    Много дебили има в таз страна.Какво лошо има да се съберат партиите и да се разберат за излизане от патовото положение в което сме изпаднали не и без помоща на хора написали тази статия.
  • 137 111

    5 3 Отговор

    До коментар #35 от "Стоян Хлебаров":

    Означава, че е по-добър политик от всички останали. Затова гърбавите тролчета не спряха да я дъвчат.
  • 138 Стига те

    9 2 Отговор
    насъсква и вие всичколози партиите,спрете се малко,тука се касае за сериозни проблеми и поне до пролетта да се създаде едно правителство от отговорни хора,за да се посрещнат предизвикателствата.Първо -вътрешни-непрекъснато бръщолеве на глупости и саботажи във всички сфери от ОПГ ГЕРБ и банкянското говедо,което трябва да отмъсти на всички,че падна.Четете в сайта Бивол-Хронология на престъпленията на БОРИСОВ.Чакаме прокуратурата да се самосезира.Да не ни разсейват с канадското гражданство на Петков,няма да забравим злобната мутра по чиято заповед дърпаха момчетата от протеста и ги биха под колоните за назидание,че искаме един крадец и диктатор да ходи в затвора.Понеже мислеше ,че до края на живота си ще е министър и подивя от реалността.Второ-положението в Афганистан.Брей тия талибани в сащ ли са учили военно дело,че презеха всичко."Уж" армията им имаше самолети.Изтеглиха се американците и сега натиска ще е за Европа.Да им помагат ислямските страни-ЯСНО ДА СЕ ЗАЯВИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ.Една близка от Харманли ми каза,че навсякъде са плъзнали.Вчера ги видяла децата им да играят футбол пред пощата в центъра и само тя и още 2-ма човека минавали.Хората ги е страх,защото са прости животни,налитат с ножове,налитат на жени.Нямат задръжки-добитък първичен само инстинкти
  • 139 ИЦО ЛЪЖЛИВОТО

    8 5 Отговор
    ИЦО МИЖАТУРКАТА БСП-2.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Подкрепа за Борисов

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Голям праз стига драскайте тъпотии кого ще махат бе Махайте се вие крадци мошеници от БКП Дърти номенклатурчици Грабители Комуняги от Дс разни Алчници от Чалгарите Разграбване рекет изнудване заплахи това е сега България се върна 80 год назад

    Коментиран от #145

  • 142 Изгонен от адвокатската колегия

    7 6 Отговор
    Мама го върна на обратно защото е на високо ниво в партията на комунягите така стават работите а вие работете балъци. Христо Иванов е дете на комунизма.
  • 143 Докога

    5 3 Отговор
    уж политиците ни ще демонстрират "принципност", заявявайки "ние сме добрите, а другите - лошите"? В цяла Европа разумно мислещите изоставят предръзсъдъците, когато надвисне опасност над държавата им. Бълария в момента е разпарчетосана от всезнаещи и всеможещи - и резултатът тепърва ще става все по-страшен. Прави ми впечатление, че най-сигурни в собствената си непогрешимост са най-неопитните - Слани Трифонов и креатурите му, вкл. и Ива Митева - типична илюстрация на поговорката "Кога стана калайджия, кога ..." И тъй като бюджетът /достатъчно ошмулен от митканията с "жипката"/ е проблем на всички, а Президентът е единствената пряко избрана политическа фигура, защо разговорите по политиките по този наболял проблем да не се водят И от и В Президентството? А конкретиката, разбира се - в Народното събрание.
  • 144 Опортюнист

    2 5 Отговор
    Не е важно, кои са комунисти и кои анти комунисти. По важно е, кои са за европейско бъдеще на България и кои за бъдеще, в подчинение на Русия?

    Коментиран от #149

  • 145 Че си писал

    7 2 Отговор

    До коментар #141 от "Подкрепа за Борисов":

    характерните за гербарий простотии - факт, но май забравяш КОЙ не се отказа от КОЯ партия, за да напусне деполитизираната институция, в която беше на щат?
  • 146 Варна

    5 2 Отговор

    До коментар #130 от "Цецо":

    София трябва да бъде отделена от България,и да я ръководи Ристьо
  • 147 Болен

    5 1 Отговор
    ИЗВИНИ СЕ БЕ
  • 148 5789

    7 3 Отговор
    Бойкикев си е посткомунист по рождение
  • 149 Дебилчев

    5 3 Отговор

    До коментар #144 от "Опортюнист":

    Абе, как да не е важно, сътрудници на ДС съветници на радеФ, депутати, тоя Бойкикев с родители от БКП, защитници на Доган, а днес той бил против ДПС и се изживява като градска десница, оня Атанасов е същият комунист бил следовател в Разград навремето, изобщо комунизъм в действие, а радеФ с протестърите защитават криминалната олигархия и водят БГ към режими по подобие на Русия и Беларус
  • 150 Сатъра на Хана

    1 3 Отговор
    Монархо-фашистите създадени от семейството и роднините на Замфир Яшаров Сакскобургготски -Живков, никога няма да дадат на Левите Партии като БСП да управляват. Да Живковистите от БКП станаха първи капиталисти , ,затова и Народа се бърка в главите - разберете че БКП Живковистите като Рапона не са комунисти.
  • 151 Sion

    10 2 Отговор
    Целият бизнес проект на Прокопиев, наречен за кратко ДБ е на основата на отрочетата на комунистическата номенклатура..Самият Прокопиев, Дайнов , Ристю, Стояна, Левчев, Иван Кръстев и т.н са до един принадлежат към висшия ешелон комунистическа номенклатура и естествено е да ги тегли към Партията майка.
  • 152 Явор

    6 8 Отговор
    От цялата статия не разбрах,защо ДБ и БСП да не работят заедно за поставяне на основите на някаква нормалност в държавата и за изчегъртване на октопода ГЕРБ-ДПС?! В разрез с някой постулат в Библията ли е или в Корана!?!

    Коментиран от #153, #155

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 достойнство

    9 3 Отговор
    ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА ОТИДОХА ПРИ РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗА ВСЕКИ НЕЗАБЛУДЕН ТОВА НЕ Е НИКАКВА ИЗНЕНАДА.ЦЕЛТА Е ВЛАСТТА ДА БЪДЕ ВИНАГИ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ФАМИЛИИ.
  • 155 Името

    6 3 Отговор

    До коментар #152 от "Явор":

    Цялата статия е прозрачно адресирана към целта да не се състави правителство, което наистина да постигне основните искания на българите - изчагъртването на ГЕРБ и неговите подлоги от политическия живот на страната.
  • 156 По отвратителни същества от ГРОБ...

    5 2 Отговор
    НЯМА ! Няма и да има ! Даже има рима !
  • 157 МАРТИ

    11 0 Отговор
    Абе Вие кога най сетне ще проумеете,че хората им писна да слушат тези бълнувания за комунисти,леви десни оранжеви зелени и т.н. фсички цветове на дъгата.ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ХОРАТА ИСКАТ ДОСТОЕН ЖИВОТ ЗА ДЕЦАТА СИ И ЗА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ.На тези които се чудят как само да си чешат езиците ще им кажа скрийте се в мишите си дупки,защото заради такива като вас станахме за посмешище на Европа.Ако ДА БЪЛГАРИЯ се сустои от такива основатели -БЛАГОДАРЯ ВИ една партия по-малко по добре. Чуйте гласа на хората,защото още следващите избори ще си отидете,както много други преди вас.

    Коментиран от #180

  • 158 ха ха

    4 6 Отговор

    До коментар #83 от "ФАКТ":

    Не знам какво дава Сорос и Прокопие и какво не дава, но знам, че в последните 20 години не Сорос и Прокопиев , а Доган , Царя и ГЕРБ с любезното съдействие на БСП източиха и завладяха цялата държава , а ви лъжат че медийния " олигарх" с два вестника ( Капитал и Дневник) са ви взели парите - то бива бива шарани , но чак пък толкова
  • 159 фен на ДБ

    5 3 Отговор
    Интриганта Петър Здравков да не говори от името на симпатизантите на ДБ.
    Не е необходимо Хр.Иванов да ни се извинява, защото и ние сме на мнение , че трябва да има някакво правителство в тая криза , а без БСП е невъзможно.
  • 160 Чип и Дейл

    0 0 Отговор
    СЛУХОВЕТЕ ЗА МОЯТА СМЪРТ СА СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНИ
  • 161 асан

    5 0 Отговор
    За сега Слави стана от масата, а тези почнаха да се ядат дори за без порции!
  • 162 Ender

    6 0 Отговор
    Ицко играе хорце с Прокопиев!
  • 163 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "Панов":

    А ти от ясла ли се обаждаш?
  • 164 Ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #121 от "Гошо":

    Черепа създаде партия.Тя е нова и няма в нея бивши депутати.Защо не гласувайте за нея?

    Коментиран от #166

  • 165 Едуард Петров-Едо

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "демоникрация":

    Благодарим за смисленият коментар и твърде разумното предложение за Президентска Република! С една важна добавка, базирана на древната сентенция, изказана още от Сократ: ,,Народите са безкрайно по-мъдри от политиците и техните хрантутници!". : ПРЕЗИДЕНТЪТ ИНИЦИИРА И КОНТРОЛИРА Национални Референдуми по най-важните Държавни въпроси - Армията и Флота, Съд и Прокуратура, ВСС, Социалното Осигуряване, Здравеопазване, Образование, Просвета и Култура, Вяра и Религия, Конституция, Емигрантска политика, Членство в НАТО и ЕС и други! Така продажбите политици няма да могат да изопачават Волята на Суверена - Българският Народ!
  • 166 Едуард Петров-Едо

    4 0 Отговор

    До коментар #164 от "Ха ха":

    Не ще гласуваме за хора, които са грабили и поробвали с колосални средства Българския Народ, в който 60% са под прага на бедността! Освен това, предложението идва от един, който сам се нарича ХАХО! Що за ,,именце"?!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Макробиолог

    3 1 Отговор
    Шшшшматароок,тая риторика е услуга за мафията......първо--меркел,партията и,германия като цяло къде ги слагаш---деец на ист герм комсомол ли е била тя,или нещо бъркам?второ---в германия какво е облагането и какво е тук и кой го въведе?трето---третия руски паток на границата ли им е вече,а къде го нашия--през турската граница прао у сръбската?германия правова развита държава ли е ? а ние?.....ше ми лови комунисти 2021година,беше тя тая преди 30години,но сдс-тата като клон на бкп пропуснаха случайно тоя шанс да ги изловят...днес въпроса е ще станем ли нормална европейска държава или не,ще си я върнем ли от мафията или не ,а не да си броим олигарсите и цвета им.Според теб Прокопиев правилен политико икономически и обществен субект ли е или не...какъв му е произхода бизнес историята и зависимости има ли?м.....
  • 169 Абсолютна истина

    3 3 Отговор

    До коментар #103 от "Комуниста":

    Цитат:
    "Добре, че бяха социалистите за да ви направят граждани и да ви научат на хигиена и изучат иначе спяхте по оборите до 1944г!"

    Коментиран от #196

  • 170 Калин

    6 1 Отговор
    Какво друго да се очаква от един крайно неопитен и непоследвателен уж политик като Христо Иванов, човек без ден истински трудов стаж.

    Коментиран от #179

  • 171 пСАКИ

    0 0 Отговор

    До коментар #112 от "Едуард Петров-Едо":

    Едо Хюмнето от Богословския!Интересна портретна снимка си публикувал заедно с факсимиле от личната ти карта...
  • 172 чичо

    2 4 Отговор
    Това изявление на Христо Иванов не само, че не е провал, ами показва едно сериозно израстване и готовност да се поставят интересите на страната над тяснопартийните догми, но кухите кратуни и чугунените глави няма как да го досмислят! Дано всички се вразумят и намерят сили да се обединят около значими национални каузи и приоритети!
  • 173 ХАН КРУМ

    3 0 Отговор
    ТОЗИ Е ПРЕПИСАЛ НЕЩО ОТ 91 –92 ГОДИНА ОТ АЛ .ЙО,,ФИЛ.Д. ИЛИ ТЕХНИ ПОДОБИЯ ОСЪВРЕМЕНЕНИ С Т. БИКОВ И СПАС ГЪРНЕВСКИ..ДОКАТО ПОДОБНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ ОТ ПЕРИОДА90 -2000Г ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ИЗВАЖДАТ НА МАСАТА ,ЩЕ СИ СТОИМ НА ДЪНОТО ЗДРАВО ЗАКОТВЕНИ.32 ГОДИНИ СЕ ПРОКАРВАТ ИЗМИСЛНИ РАЗДЕЛИТЕЛНИ ЛИНИИ, КОИТО СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВОТО.СОЦИАЛИЗЪМ ,КОМУНИЗЪМ ИМАШЕ 45 ГОДИНИ ДО 90Г. А КАКВО СА СЛЕДВАЩИТЕ 32 –КРАДЛИВ БАНДИТИЗЪМ?КЪДЕ СМЕ СПРЯМО ПОЛША ,УНГАРИЯ,ЧЕХИЯ ,СЛОВАКИЯ,РУМЪНИЯ? И ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАТ ПОДОБНИ ДРАСКАЧИ ,ДА ВРЪЩАТ ТАЗИ ТЕМА ОТНОВО И ОТНОВО,ЩЕ СИ КОПАЕМ ДЪНОТО И ЩЕ СИ СТОИМ В БЪЛГАРСКИЯ КАЗАН СЪС ЗАВИСТ И ЗЛОБА,НАСАЖДАНА ОТ БОЛНИ МОЗЪЦИ,ДОКАТО МАФИЯТА БЕЗ ДА СЕ СРАМУВА ОТ ЦВЯТ И МИНАЛО ПРОДЪЛЖАВА ДА ТОЧИ ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕСУРС , А НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО ДА ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И ДЪРЖАВАТА НИ ДА ИЗЧЕЗВА. ПЪРВО СМЕ БЪЛГАРИ, А СЛЕД ТОВА СИНИ ,ЧЕРВЕНИ ,ЖЪРТИ ,ЗЕЛЕНИ , А БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ЗАТЪНАЛА В БЕЗПРАВИЕ , КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ,БЕДНА,БОЛНА И ИЗМЪЧЕНА.

    Коментиран от #178

  • 174 На практика

    1 3 Отговор
    На практика само ИТН са в състояние да съборят кочината на ББ и Каскета.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Уйке

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ако продължаваме да ровим костите на жертвите на фашизма и на комунизма никога няма да имат покой нито мъртвите, нито живите!
  • 177 Анджело

    4 5 Отговор
    На следващите избори ДБ ще бъдат победители
  • 178 деб.Илчев

    2 1 Отговор

    До коментар #173 от "ХАН КРУМ":

    Крадлив бандитизъм от същите тези, които имаха власт преди 90г, нали е ясно
  • 179 5789

    5 3 Отговор

    До коментар #170 от "Калин":

    Какво е работил бойкикев, какво и къде или е бил все платен НПО
  • 180 5789

    4 1 Отговор

    До коментар #157 от "МАРТИ":

    С бивши ДС сътрудници в управлението няма достоен живот, това е различието на БГ с другите соц. страни
  • 181 България изчезва,а в парламента...

    2 0 Отговор
    Са се събрали най големите и врагове!Всяка нормална държава си има план Б за решаване на такива съдбовни проблеми...Още малко и тези проблеми ще се решават в чужд парламент,от чужди партии на чужд език....
  • 182 Българка

    4 2 Отговор
    Аз съм избирател на ДБ и абсолютно подкрепям, че в сегашната ситуация ДБ трябва да преговаря с БСП и да загърби идеологическия си стерилитет. Трябва да се пребори корупция, която няма цвят , но има модел- сараите. А видяхме, че ИТН са зависими от ДПС-ГЕРБ и работят зая тях

    Коментиран от #183

  • 183 А какво ще

    3 1 Отговор

    До коментар #182 от "Българка":

    кажеш за Фондация „Америка за България”, която пусна поредните грантове. 1 184 760 лв. дава “Америка за България” на фондацията на бившия правосъден министър Христо Иванов. Три пъти е давала пари на соросоида Хр.Иванов.
  • 184 Мръсни герберасти !

    3 2 Отговор
    НЯМА прошка за вас ! Ще ви преследваме до
    КРАЯ на живота ! Да го знаете !!!

    Коментиран от #200

  • 185 Първият протестиращ

    3 0 Отговор
    Ние няма да забравим !
    Нито ще простим !.....
  • 186 Кога ще бъде арестувано лицето

    2 1 Отговор
    Бойко Методиев Борисов ! Кога ???
    Ще стана талибан !
  • 187 Ами Гномчето

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Спиридон":

    какво бе, Спиридонейй, маникюрист ли е бил!?
  • 188 Левскарче

    2 2 Отговор
    Милиционерите от ГРОБ в затвора.
    Биячи на млади хора ! Сатрапи !
  • 189 Къде е русата Гергана ?

    2 0 Отговор
    Искам да я хвана ! Приготвил съм й вана !
  • 190 Анжектоплякторчо

    0 0 Отговор
    За един бит двама небити.....
  • 191 доброволец

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Дедо ми":

    хамелеонщина
  • 192 Дядото

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Явно нещо си се объркал. Партията Бкп=Дс =Бсп е руски продукт и обслужваща руските интереси. Няма как Х. Иванов ако е наистина десен а не червена марионетка да управлява заедно с най крадливата и най некадърна та партия Бсп. Благодарение на съветско руските войски които са окупирали България през 1944г и са назначили Бкп на власт, а после заедно са избили стотици хиляди българи начело с интелегенцията ни. Няма как да си създал концлагери по руски образец в които да храни прасетата с човешки трупове. Няма как на турската и гръцката граница да си сложил минни полета за да не избяга някой българин в страните от гнилия запад. Няма как обикновения българин да поиска да си купи за себе си и децата от корекомите дънки, шоколади, музика и тн с долари и марки и да твърдиш че соц системата е успех. Няма как за да отидеш до границата ти трябваше открит лист. Няма как с тези които окрадоха държавата и народа да се прави дослук. Нима си забравил правителствата на Луканов, Беров, Попов, Жан Виденов и неговата хипер инфлация и ограбването на спестяванията на хората, а 15 банки дадоха фира. Един долар стигна цената от 3500 лева. Държавата и народа тотално обедняха благодарение на Бсп наследница на забранената като престъпна организация Бкп, Дс. Нима си забравил правителствата на С. Станишев и Орешарски. Нима си забравил, че при Станишев имаше тотални заменки с имоти и държавата бе ощетена с над 1 милиард лева. Правителството на Станишев в което зам министри бяха Корнелия
  • 193 ТРЕНД

    3 2 Отговор
    Гласуваш за ДБ, И З Р О Д ли си? В соросно НПО ли работиш грантаджия? Българите ли мразиш и родината им, и си предател? Или си егоистичен бизнесмен, жаден за неолиберализъм и фашизъм? Или си твърде незрял, и глуповат, и не знаеш на кой свят се намираш?
  • 194 Дядото

    2 1 Отговор
    В правителството на Станишев Бсп зам министри бяха К. Нинова Техноимпексова и другия милионер собственик на 19 имота, а сега чегърта Герб като министър на Мвр другаря Бойко Рашков и никой не го проверява как е придобил имотите и произхода на парите им на него и жена му. Кой създаде криминалните мутренски групировки по руски образец та това бе бившата тоталитарна и репресивна Дс служба на пряко подчинение на кгб-Кремъл. Кой създаде червената олигархия, част от арестуваните с повдигнати обвинения олигарси: братя Бобокови, Баневи, Арабаджиеви, алкохолния олигарх Миню Стайков и избягалия крадец в Сърбия на банка Ктб Цветан Василев, а другия олигарх избягалия в Дубай с повдигнати обвинения Васил Божков черепа които си пазаруване избиратели за да се докопа до депутатски имунитет под благия поглед на министър Рашков. Европейска и натовска България няма никакъв шанс и бъдеще, ако в управлението на държавата, президенството и институциите са кадрите на Бсп, Дс и Дпс. Бившата Дс служба под руското кагабейски ръководство създаде Дпс, А. Доган и Пеевски и техните обръчи и фирми. Начело с най старите кагабейски партии Бсп, Дс и Дпс България няма никакво настояще и бъдеще. Герб е само едно от пипалата на октопода. А главата на октопода на мафията винаги е била Бкп=Дс =Бсп =Кремъл. Това е тъжната истина колкото и да се опитват някой другари да ни внушават, че Бсп се е променила. Близката история и фактите са налице, важното е да има кой да ги чете и знае, а не да пише г
  • 195 Тихо Роби

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Така е и те поздравявам,
    разликата между Германци и Българи ,
    не подлежи на коментар!
    Ние в България ,вече сме се окопали ,
    във феодалния строй ,
    и сме се подготвили,
    за продажба в робство?

    Слави Трифонов ,е новия търговец ,

    на роби" сакалиба"?
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Кукуруку

    1 0 Отговор
    Пълна шизофрения тече в редиците на ДБ....
  • 198 В БГ без Негри

    3 0 Отговор
    Защо пак трябва да се вмъква идеята, че Русия ни е враг?

    Казвате нещо смислено, и после оплесквате всичко с лизането си на нечии западни обувки.
  • 199 В БГ без Негри

    4 0 Отговор
    ДБ са на Американска хранилка. Питайте Ристю, колко $$$$$$ е джобирал от фондацийката за подкупи "Америка за България"?
  • 200 деб.Илчев

    0 0 Отговор

    До коментар #184 от "Мръсни герберасти !":

    Прост ще си умреш
  • 201 Nikolai

    5 0 Отговор
    Абе хора не разбрахте ли че тия Христо Иванов е пълен боклук и продажник знаете ли ли за кой работи и тая Манолова Мая. За мутрите работят и ви използват толкова ли сте глупави та те нямат разлика от ГЕРБ помислете си пак ще ви бият когато стачкувате и си търсите правата на тях не им пука за вас
  • 202 МАЛКА пенсИЯ

    2 1 Отговор
    Народе???!.Осъзнай се,БОРБАТА,Е ЗА КОКАЛА,А НЕ ЗА ПОДОБРЕНИЕ,НА ТВОЕТО,ПОЛОЖЕНИЕ.Хляба+10ст,РЕКОЛТАТА,ОТ ДОБРА ПО-ДОБРА.
  • 203 Гост

    0 1 Отговор
    Хората трябва да разберат, че Демонична България е партия на Доган!
  • 204 ПИКАПА

    1 0 Отговор
    ХРИСТО МНОГО ДА НЕ ПЕЕ ,ЧЕ МОЖЕ СКОРО ДА МУ СЕ ОГОЛИ ПУШКАТА И ДА ОСТАНЕ САМ НА СЦЕНАТА ,ЗАЩОТО АКО НЕ СА ЗЕЛЕНИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ МОЖЕШЕ ДА ГЛЕДА ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН !!!!!
  • 205 Пепи

    1 0 Отговор
    Костоов, мразя те безплатно. М@йк@ ти да еб@.
  • 206 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    АБЕ НЕГРАМОТЕН КОМУНИС ПРЕДАТЕЛ - НА КАКЪВ СЕ ПРАВИШ - ВНИМАВАЙ САС ПРИКАЗКИТЕ - ЩЕ ТИ ОТМЪСТИМ НЯКОЙ ДЕН - ОТ МАФИЯТА ...............................
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 тия от ДБ

    2 0 Отговор
    Ами те си искат министерските постове и милиардите дето ще разпределят.
    ТОВА СИ Е ИСТИНАТА.
  • 209 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    АБЕ ЗАЩО ВРЪЩАШ ДЪРЖАВАТА НАЗАД - СЪС ТЪПИ ИЗМИШЛЬОТИНИ -----НЕЩАСНИК ............................................
  • 210 ПК инк

    1 0 Отговор
    Има:
    -Категория мръсници
    -Категория големи мръсници
    -Категория най

    Този е във върховата категория мръсници
  • 211 Го4о

    1 0 Отговор
    Кабинета на ГЕРБ ще бъде гласуван преди "третия мандат" на другарката ИмпекСова!
  • 212 Бойко

    1 0 Отговор
    Нинова е обещала на Ристю да го направи Най Главен Прокурор!!!! Ристю е приел, ама няма кой да гласува за него!
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Провинциалист

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Възмутен":

    И избираме някой тъпанар, например тиквата. И какво правим? А това си е поредния материал, целящ разделението на хората и отстраняване на Демократична България от управлението на държавата.
  • 215 Бодак

    1 0 Отговор
    "В cъбoтa Ивaйлo Мирчeв зaяви, чe aкo трeтият мaндaт бъдe дaдeн нa БCП, "Дeмoкрaтичнa Бългaрия" нямa дa дaдe пoдкрeпaтa cи зa рeaлизирaнe нa тoзи мaндaт"

    Едно от най-опасните неща е нездравата мисъл.Няма по опасно нещо за мисълта и здравия разум, от налагани калъпи и засилката , инерцията в мисленето -- тогава здрав разум, оценка на настоящите обстоятелства и разумно решение няма -- има мислене с клишета, по калъпи, шаблони, и инрционна засилка от ... над 30 години. Такива хора и след 300 години ще взривяват влакове и ще сънуват и бълниват митични комунисти ....
  • 216 Башбаш

    0 0 Отговор
    Бъдете спокойни, идват спасителите на държавата:Бойкикиев Мая Галева Хаджигенов Радев Нинова Атанасов Рашков. Просто съм много спокоен.....