Last news in Fakti

17 Август, 2021 15:15 9 409 117

Емануил Йорданов за ФАКТИ: Нанасянето на удари на лице, положено на земята с белезници, очевидно е престъпление

  • полицейско насилие-
  • емануил йорданов-
  • герб-
  • съд-
  • протест

Единственият проблем пред осъждането на виновните за полицейското насилие е нежеланието на прокуратурата да съдейства, смята адв. Йорданов

Емануил Йорданов за ФАКТИ: Нанасянето на удари на лице, положено на земята с белезници, очевидно е престъпление - 1
Емануил Йорданов; Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Възможно е на база единствено на записа идентификацията на тези хора да се окаже проблемна. В много случаи при подобни дела вещите лица дават заключение, че на базата на такъв запис не може да се извърши идентификация на лицето. В същото време обаче е пределно ясно, че в едно евентуално наказателно производство могат да се използват и свидетелски показания, и разпознаване на лица. Стига да има воля, може да се стигне до истината и до точните изводи”.

Това каза в интервю за ФАКТИ бившият вътрешен министър и юрист адв. Емануил Йорданов. Разговаряхме с адв. Йорданов относно полицейското насилие, упражнено върху протестиращи граждани и възможностите за поемане на отговорност от насилниците.

Припомняме, че в петък - 13 август, във временната парламентарна комисия за разследване на полицейското насилие бяха показани видеокадри, на които ясно се вижда как дузина полицаи бият, влачат, удрят и унижават български граждани под колоните на Министерския съвет. Впоследствие беше свикано извънредно пленарно заседание на Народното събрание, на което депутатите да изслушват вътрешния министър Бойко Рашков с данни по казуса.

На въпроса дали има действия, които могат да се предприемат както за по-строги наказания на вече санкционираните четирима души, така и за наказания поне за всички лица, които виждаме в разпространеното видео, адв. Йорданов отговори: “При наложените наказания за конкретни лица, второ дисциплинарно наказание не може да се наложи. Това обаче не изключва възможност, ако се установи вина и на други лица, които участват във въпросния случай, да бъдат образувани дисциплинарни производства срещу тях”.

От своя страна дисциплинарното производство по никакъв начин не осуетява възможността да се търси наказателна отговорност там, където има извършено престъпление”, каза още той. “Нанасянето на удари на лице, което е положено на земята с белезници, по мое мнение, очевидно е престъпление”, допълни той.

“Младите хора, които са пострадали, бяха днес в сградата на Народното събрание. Те биха могли да бъдат разпитани. При положение, че има създадена една сериозна обществена нетърпимост, включително към лицемерната позиция на ГЕРБ, които носят политическата отговорност за този случай, а в момента в залата се правят на умрели лисици, мисля, че свидетелите биха могли да установят фактите, които са възприели, и по този начин да подпомогнат разследването и съответно постановяването на едни обосновани присъди”, каза още адв. Емануил Йорданов.

Той посочи и кой би следвало да разпита тези свидетели - “разследващите органи, прокуратурата и впоследствие, ако се внесе обвинителен акт в съда, от съда”.

На въпроса дали обаче в настоящето състояние и управление на прокуратурата това би било възможно, той отговори: “Би било възможно, ако има един много силен обществен натиск, въпреки че наглостта на Гешев няма граници. Виждаме, че той отказа днес да се яви в парламента и чете Конституцията така, както дяволът чете Евангелието. По същия начин преди известно време той и приближените му прокурори не можаха да прочетат член 145А от Наказателния кодекс (б.р.: 1л. 145А от НК: Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева)”.

“Това четене може да се отложи във времето, но няма как да бъде отменено. Държавата се променя”, допълни той.

Емануил Йорданов коментира още въпроса дали e нужен реподбор на кадрите в МВР: “Кадровата политика е ежедневие в едно огромно министерство, каквото е МВР. Мисля, че подобна дейност на реподбор може да се извършва и в движение. Спокойно могат да бъдат установени служителите, които не са за министерството, и да бъдат преназначени или уволнени, а в същото време да се внимава какви хора се назначават, за да не се появяват нови подобни герои, които впоследствие да попълват Бюрото за защита на главния прокурор”.

“Доколкото разбрах Бойко Рашков е предприел необходимите действия. Комисия от служители на различни дирекции на министерството ще прегледа всички налични доказателства. На базата на това биха могли да се предприемат действия. Единственият проблем, който съществува, е нежеланието на прокуратурата да съдейства. Ако имаме едно образувано наказателно производство за същото лице и за същия случай, не би могло да бъде образувано второ. Първото производство би следвало да се развие по нормалния ред, да се съберат необходимите доказателства и да се стигне до успешен край на делото”, завърши адв. Емануил Йорданов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 достоевски

    50 2 Отговор
    Да, но у нас както винаги е "Престъпление и ненаказание"!

    Коментиран от #31

  • 2 биячите са

    75 5 Отговор
    Обикновенни келеши. Срам за пагона и МВР.

    Коментиран от #32

  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    67 2 Отговор
    Проблемът не е ръката бие, проблемът е главата , която я командва ‼️‼️‼️
  • 4 Иво

    79 10 Отговор
    Групировката ГЕРБ трябва да бъде напълно разрушена !!!!!!!!!!!! Не одобрявали насилето ?????????? Точно те, които избраха за народни предствалители двете мутри - Вътрешните министри !!!!! А Топ-мутрата БОЙКО Борисов мълчи като комунист след Възродителния процес !!!!! ПАТРИОТ на Чекмеджетата, пълни с крадени кюлчета злато и милиони Евро !!!

    Коментиран от #34, #36, #45

  • 5 mi6osp

    22 0 Отговор
    Кадастър при Кьовеши ще оперен пешкира.
  • 6 ПСР

    46 1 Отговор
    Очевадно са престъпници.
  • 7 гадно

    52 1 Отговор
    Да бе неможело да бъдат разпознати, има достатъчно програми за лицево разпознаване чрез които могат да им видят и кътните зъби. Един да бъде разпознат веднага ще изпее другите като му кажат, че ако си трае само той ще го отнесе.
  • 8 Лудница

    43 2 Отговор
    В незаконната държава всичко може.управлявана от олигофрени незнаещи си парите,членуващи във всякакви секти и сатанистки организации без морал срам и всичко останало.
  • 9 Той

    37 5 Отговор
    Абе господа, на кой му пука за тия сержанти и гаврите, те са изоълнявали заповеди. Дали ще ги разпонаят, все тая.... важното е, че всички знаем, кои са били началниците, секретаря и министъра. Кои прокурори са водели преписките. Всичко това ще доведе до осъдителни присъди на поне 2,3 едри риби и толкова под тях, нъпълно достатъчно за урок занапред, пе има закони.
  • 10 СВД

    25 3 Отговор
    Ако само им бъде образувано досъдебно производство и наложена глоба, повече не могат да бъдат служители на МВР! При тези закони, дори това е нещо. Така има много уволнени за употреба на алкохол и шофиране, дори деянието да е извършено преди това да влезе в сила при Министър Петканов, когато пиян служител помете хора на пеш. пътека! Например, при проучване за допуск до квалф. информация през 2013 г., излиза, че служителят е имал пияно шофиране през 2004 г. и напуска МВР.
  • 11 Лудница

    32 3 Отговор
    И най важното простия народ ги обича и отива да гласува за тях.други по хитри седят и си търпят да ги унижават и всичко е 6 нямам думи.
  • 12 Българка

    35 7 Отговор
    Докато не бъде отстранен от правосъдната система Гешев и да бъде разследван и съден, в България няма да има законност и справедливост.
  • 13 Брендица

    13 43 Отговор
    Бойко Борисов ще се завърне на бял кон

    Коментиран от #16, #78

  • 14 мухаха

    11 38 Отговор
    Предлагам битите "въстанници" да бъдат признати за Активни борци с отпусната Народна пенсия,безплатно ползване на Почивните станции и Безплатен обществен транспорт!!! Да живеят Синьо Червените Комунисти(обединени).СЧК(о),СЧК(о),СЧК(о).....
  • 15 Последния Софиянец

    21 5 Отговор
    Наказателният взвод да се строява пред Народното Събрание! Разстрел на всички виновни, заподозрени и съпричастни!
  • 16 Чук и Гек

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "Брендица":

    🐴 Кобила!
  • 17 И ОТНОВО8434

    10 4 Отговор
    Синьо-червената креатура на БКП откри топлата вода.Това го знае и последния в махалата!
  • 18 Мутрите на Борисов

    22 4 Отговор
    Те убиват хора в България, спешно търся убежище в чужда държава включително и от държава член на ЕС!
  • 19 Ъхъъъ

    26 5 Отговор
    Ааа добро утро за всички ГЕРБерасти !?!?
    Явно много народ са свикнали да живеят в гетата или джунглата. Цивилизования сеят не търпи подобни доваци
  • 20 Терминатор

    2 4 Отговор
    Не съм убеден
  • 21 Даа!

    25 1 Отговор
    Прав е Йорданов,но частично.Тук не става въпрос,и не е казус,от някакво масово сбиване в заведение,или на стадиона.Да,там такава възможност съществува.Но при записи от камери на НСО( това е техника,не за кварталния магазин) и пълна проверка за конкретния ден,кой служители са били в наряд( това е задължително,като се записва в специален регистър), изобщо не е трудно.Полицая Х,съществува в наряда.След това на записа има съвпадение между физически данни и самият наряд.Там не може да има " случайности". Онази- блондито в униформа е крещящ пример.Колко жени- полоцай са били дежурни.Място на разстановка.Колко от тях са руси точно на това място.И локумите за търсене " нагоре" а тези да минат метър не вървят.Ако вкарат няколко от тези еничери в пандиза,и едновременно бъдат уволнени дисциплинарно,всички останали,в бъдеще едва ли ще рискуват бъдещето си,заради някой шеф.Защото те са Ударната сила! Когато заявят: Дай ни писмена заповед,през дежурен, СДВРкойто да е отрази в дневника,никой няма да си сложи главата в торбата.МВР и МО има вертикална субординация.Но навсякъде важи закон: Не се изпълняват заповеди,противоречащи на Закона!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 БКП=герп+сдс

    16 1 Отговор
    +дпс.

    Закривай милицията!
    Реформа из основи!!!!
    Най-много милиционер и най-много корупция, престъпления, ... в държавата ни от всички в ЕС!
  • 24 Зайко Байко многознайко

    9 3 Отговор
    Кой ли не опитва, кой ли не тренерира, шарани и балъци да събира!? Слафчо политически кадрил играе, но не энае сам какъв ще бъде краят!? Цецо-Крадецо, Ушавия шлифер, въэпитаник от Вършец , демек ретард! Те не го пускат преэ вратата а "Асансьора" атакува преэ проэореца. Това го няма никъде! Оставка на мутраците, оставка на шестаците, оставка на еднокнижниците, оставка на пингвините , оставка на на простите кърджалийски пАтки,оставка на политическата клептокрация, оставака на калинките! Лустрация иэ основи, мандатност, експертно правителство, силно гражданско общество, нова полиция и контрол, контрол, контрол от неопетнени хора!
  • 25 Изрод

    13 2 Отговор
    Всички знаят,че в последните 12 год.безработните мутри от наказателните бригади на гангстерите ги назначиха в МВР да вършат мръсната работа.Татуираните щурмуваци екипирани с всякакви оръжия за уличен бой нападнаха мирните демонстранти и ги помляха от бой,какъвто и соц.милицията не е прилагала.Със сигурност трябва да се разследва и участието на паравоенните формирования на Пашата и Каратиста е тази кървава сряда.
  • 26 Две димящи дула

    13 2 Отговор
    Да не забравяме да споменем и лъжепатриотите от ВМРО , Воля и НФСБ Реформаторски блок и др. , които бяха съучастници на всички тези , а не само тези престъпления. Те многократно гласуваха срещу вот на недоверие на правителството на мафията.Да не се спотайват , защото не сме ги забравили!!! Те бранеха по всякакъв самоотвержен начин бандитите от герб и точно благодарение на тях тази мафия пусна пипала навсякъде и се превърна в недосегаема!!!
  • 27 кочо

    12 2 Отговор
    защо не са обвиняеми и борисов младенов и тирзийски.

    Коментиран от #35, #108

  • 28 ПетровMr Петров

    10 1 Отговор
    Не Мими , не!!! Не очевидно - ОЧЕВАДНО е !!! Подминава се , не се обръща внимание на друго едно престъпление.С него обичайно се занимава съда в Хага.ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПАРАВОЕННИ формирования. Има частни охранители , боклуци от други структури на МВР , но всички те са облечени в полицейски униформи.
  • 29 Ван дер Любе

    9 2 Отговор
    Очевидно за Борисов и Гешев не е така. За тях (а и за ГЕРБ0 това е геройство. Този запис е стоял една година при Гешев, а може би Борисов го е показвал на изнудваните бизнесмени, за да им се покаже какво следва, ако не слушат.
  • 30 Георги v.

    8 6 Отговор
    Този беше Министър на вътрешните работи в Костовото правителство за около година. Абсолютен смешник и некадърник. Направи много фалове и всички му се смееха. А сега дава акъл. Мисля, че го докара онова недоразумение Екатерина Михайлова. Не знам защо медиите го харесват толкова?
  • 31 Ако престъпника буйства легнал?

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "достоевски":

    Значи не осъзнава, че е престъпник. Неподчинението му е доказуемо само със видео.
  • 32 Битите без значение дали имат,

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "биячите са":

    престъпно деяние, трябва да се сложат в портрет за АЛЕЯТА НА СЛАВАТА.
  • 33 ДЪРТ

    8 2 Отговор
    комплексари които срамят пагона а ако са без пагон каво ще ги бъде. познавам десетки който са в системата да си избиват комплексите за малоценност и дебелогъзие я ги вижте без колани в служебните мпс
  • 34 ГЕРБ ЗАПАЗИХА ГРАЖДАНСКИЯ МИР

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "Иво":

    Подложиха полицаите да пазят ОТРОВНОТО ТРИО с телата си. Няма ТАКАВА ДЪРЖАВА! Да пази платените подсрекатели срещу законната власт на избягалите зад гроница граница ПРЕСТЪПНИЦИ! Участниците в ПЛАТЕНИТЕ митингите станаха ДЕПУТАТИ! Битите ги направете ПОЧЕТНИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКАТА. ЗАКРИЙТЕ ПОЛИЦИЯТА И ВСЕКИ САМ ДА СЕ ПАЗИ КАКТО МОЖЕ?
  • 35 абе

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "кочо":

    и какво ще стигнат до колегата си от симеоново без образование гешев и нищо заека що не го е страх от тигъра а
  • 36 Пилат Пунтийски

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "Иво":

    Все повече започваме да приличаме на Афганистан. Платените протестиращи ги посрещаме на крака и с наведени глави! Законната власт я унижаваме с изваждане на таласъми от Соца за министри.
  • 37 mi6osp

    10 1 Отговор
    Интересно ще бъде като установят какви са тези биещи полицаи без идентификационни номера и кой носи отговорност за това, че има такива анонимни полицаи там.

    Коментиран от #41

  • 38 Вида

    4 9 Отговор
    ХаджиГенов е лъжец: Твърди, че е нямало "въоръжено въстание'! ... В палатките на жените от "Системата ни убива" беше пълно с бомбички, туби с бензин и коктейли Молотов! На другия ден хора от МВР направиха оборка в градинките около НС и събираха експлозиви от протестиращи. Така че ХаджиГеноФ е лъжец и поддръжник на ЛГБТИ!
  • 39 карамбата

    5 7 Отговор
    И аз ако съм полицай и ме ударят с паве ще ги пребия.
  • 40 Гергов

    3 1 Отговор
    Я се скрий за винаги бе пенчо ли си ненчо ли си
  • 41 Го4о

    5 6 Отговор

    До коментар #37 от "mi6osp":

    Отровното трио носи отговорност, като организатори на Великото народно въстание!
  • 42 вили

    6 1 Отговор
    ЗАТВОООООООР!

    Коментиран от #55

  • 43 разума

    6 1 Отговор
    Защитихте ли полицая ударен пред столична община от Вежди Рашидов защото му е направена забележка че е паркирал неправилно когато бяхте министър на МВР ?
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    тия полицай и русата полицайка са психопати садисти побойници

    Коментиран от #48

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    русата ГЕРГАНА ЧОВЕК пне става
  • 47 САЩ

    9 3 Отговор
    Ох МИМИ, а ти какъв министър на МВР беше само. Смях до сълзи.
  • 48 Ти ела ми и ме нападни

    3 7 Отговор

    До коментар #44 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И не дей чака аз да те разцелувам!

    Коментиран от #51

  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    тая ГЕРГАНА ВСЕ ЩЕ ПОПАДНЕ НА ГРЕШНИЯ човек и ще си получи заслуженото
    ще види кон боб яде ли

    Коментиран от #52, #59, #109

  • 50 БАЦО МАЧКА ПАК

    3 9 Отговор
    БАЦО СЕ ВРЪЩА СКОРО...КАПИТАН НА КОРАБА ОТНОВО....НА КОРМОЛОТО НА ДЪРЖАВАТА....

    Коментиран от #54

  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор

    До коментар #48 от "Ти ела ми и ме нападни":

    дай инфо мутро герберастка не се крии зад безжичния НЕТ

    Коментиран от #53

  • 52 Алфа Вълкът

    1 11 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Герито попада само на богаташи. Взема 3500 а богатите й приятели са бизнесмени. А ти клec c 280 пенсийка къде се слагаш? Днес видях че Манолова и Мика Зайкова предложили да се вдигнат пенсиите на хората в неравностойно положение с 30%. А при твоята пенсия това са 80 лева отгоре. Никога ние от Герб няма да позволим на такива да им се вдига пенсията

    Коментиран от #60

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор

    До коментар #50 от "БАЦО МАЧКА ПАК":

    БМБ е вече аут от политиката а вие герб сте мутренска партия

    Коментиран от #56, #97

  • 55 Злобни нападки от Вили с павето

    6 2 Отговор

    До коментар #42 от "вили":

    Трябва бързо да се напише книга и по наличните заснети кадри, каквито има достатъчно да се направи филм. Има есе ме си, как се говори с дър.глава за настройване на платени елементи(сега депутати) да действат срещу законната власт от избягали зад граница ПРЕСТЪПНИЦИ. Всеки трябва да бъде сложен на мястото му според законите! От Цар, до Пъдар!
  • 56 БАЦО ША МАЧКА ПАК...

    2 10 Отговор

    До коментар #54 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    БАЦО СА ВРЪЩА....НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ....ЩЕ ВИ ДОВЪРШИ ДОКРАЙ.....

    Коментиран от #58

  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор

    До коментар #53 от "Ти ела ме нападни":

    герб сте мутри престъпници

    Коментиран от #95

  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор

    До коментар #56 от "БАЦО ША МАЧКА ПАК...":

    аут е никой не е избягал от СЪДБАТА СИ
  • 59 Има Закони

    2 10 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма превишаване на правомощията! Рашко Бойков и той така действаше по време на Тато! Влизаха в МВР червени излизаха сини.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Behemoth

    10 1 Отговор
    Кадровата политика на ГЕРБ е такава навсякъде...тия говеда само бият ама има други дето лекуват и образоват....там е драмата...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    БОЙКОВАТА мафия кевр мафията самоубиха ГЕОРГИ КОТЕВ
    ГЕОРГИ ДИЧЕВ
    ВАНЬО ТАНОВ
    МИШО бирата
    ШЕФА НА АГРОХОЛД ПЪТИЩА МАГШИСТРАЛИ
    а ДС самоубиха убиха
    георгиАСПАРУХОВ и НИКОЛА КОТКОВ
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #62 от "Алфа Вълкът":

    когато говориш на БОГ Е
    МОЛИТВА
    когато БОГ ти говори е шизофрения
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор

    До коментар #62 от "Алфа Вълкът":

    БМБ е АТЕИСТ
    чете БИБЛИЯТА
    като
    дявола
    евангелието
    БМБ е чел ВИНЕТУ
    а ВИНЕТУ
    е художествена измидлица
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    МЛАДЕН МАРИНОВ шофьора на убития МЕТО ИЛИЯНСКИЯ съжалявал та мутра милост няма мутра кръв повръща пари не връща а кой уби малото ЖУЛЕ синът наа БАТЕ ВЕНЦИ БОСА НА СЛАВИЯ обезглавиха го ХОРАТА НА йокско КОСТИНБРОДСКИЯ
    знайте мутра жал няма
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    ИСТИНСКИТЕ ченгета отиват на небето при БОГ лошите си ходят навсякъде
  • 73 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    системата на МВР унищожава неудобните техне служители
    както самоубиха КАПИТАН РОСЕН ЦЕПЕНИШЕВ
    РПУ КЪРДЖАЛИ
    РПУ КОЗЛОДУЙ
  • 74 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    СИЛА без РАЗУМ е обречена на провал

    ХИТЪР ПЕТЪР
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Стойко

    9 1 Отговор
    Оставка на Младен Маринов и Христо Терзийски и снемане на депутатския им имунитет и подвеждане под съдебна отговорност!

    Коментиран от #79

  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Брендица":

    мечтите са бесплатни от сън спомен няма
    ОЙКО е аут от политическатасцена
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #77 от "Стойко":

    СТОЙКО ПРИЯТЕЛ прав си тук тоя гербераст АЛФА ВЪЛКЪТ и друга мутра ми се заканват защото им е къс ума а СИЛА без РАЗУМ е обречена на провал
    ХИТЪР ПЕТЪР

    Коментиран от #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Стойко

    8 1 Отговор

    До коментар #79 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Свърши времето на мутрите на ГЕРБ ! Ще бъдат разследвани и предадени на правосъдието след като изритаме марионетката на мафията Гешев

    Коментиран от #86

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #81 от "Стойко":

    СТОЙКО АЛФА ВЪЛКЪТ и една страхлива безмозъчна мутра ме заплашват мисля защото е оня БАТ ВАЛЬО от
    БАЛКАНСКИТЕ СЕЛА много е смел зад ск клавитурата на безжичния му нет

    Коментиран от #89

  • 87 ЧОЧО

    3 10 Отговор
    Против насилието съм,доста години живях и работих в Европа.Знам там как действа полицията.Днес слушах по радиото отговорите на комуниста Рашков,бяха неадекватни.Не съм от ГЕРБ,на въпрос дали тия записи са използвани при наказанията на провинилите се полицаи той отговори: Имало много дискове,и той нямал време да може за тоя кратък срок да изгледа всички дискове.Аз като неутрален гражданини питам а как откриха точно тоя диск!

    Коментиран от #91

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Стойко

    7 2 Отговор

    До коментар #86 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Може! Този бат Вальо съм му засичал постовете и е трол на ГЕРБ! Не зная дали е същия този.

    Коментиран от #93

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 МАФИЯ

    8 3 Отговор

    До коментар #87 от "ЧОЧО":

    явно подкрепяш полицейското насилие един съвет
    пусни си песента на ЕМИЛ ДИМИТРОВ АКО СИ ДАЛ заслушай се ако има ЧОВЕШКО в теб ако няма си е за твоя сметка
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #89 от "Стойко":

    той е СТОЙКО той АЛФА ВЪЛКЪТ
    РАДИО АЛТАФ ром от ЛОМ ме гаврят найредовно
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Мутри вън от Парламента!

    3 9 Отговор

    До коментар #57 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Народа решава! ГЕРБ ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРНАТА ПОБЕДА!

    Коментиран от #98

  • 96 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #94 от "Ти ела ме нападни":

    ГРАД ЛОМ
    ПРИСТАНИЩНА
  • 97 В момента вървим към фалит с Мунчо

    3 4 Отговор

    До коментар #54 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ,,публиката" ръкопляска вместо да ги ПОМЕТЕ, за сл.правителство де.
  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #95 от "Мутри вън от Парламента!":

    герб мутренска партия
  • 99 Трябва всеки да има оръжие

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ти ела ме нападни":

    И да се защитава!
  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    31 години олигарси капиталисти СДС ИВАНКОСТОВ който съсипа ИКОНОМИКАТА ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА НДСВ ГЕРБ погребаха БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #103

  • 101 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    а ЖАН ВИДЕНОВ игра ХОРО когато изгоряха ВОЙНИЧЕТАТАна околовръстното шосе СОФИЯ кой уби ПРОКУРОР КОЛЕВ мафията
  • 102 Браво Чочо

    2 8 Отговор
    Бойко, спаси държавата от фалит и гражданска война. Ще гласувам винаги за ГЕРБ!
  • 103 Слагам ти минус!

    2 9 Отговор

    До коментар #100 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ГЕРБ ни извадиха от блатото. Водят политика на добросъседски отношения с държавите от региона. ЕС ни подкрепя за банковото дело. Повишават се заплати и пенсии. Строят се заводи. Икономиката е в разцвет. Сега влизаме в много кризи от Мунчовото управление.
  • 104 Нямаш правилен правопис

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "СОФИЯ":

    И в мозъка ти е същото.
  • 105 Тиква

    2 0 Отговор
    Не е очевидно а очевадно
  • 106 Трезво мислещ българин

    2 4 Отговор
    Най- слабият вътрешен министър в историята на България. Изключваме Рашков , той е душевно болен.
  • 107 талибаниГЕРБ

    6 1 Отговор
    Герберастите са талибаните на България. Няма нужда да дават кадри от Афганистан, тук е същото при герберасткото управление.
  • 108 мутри вън

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "кочо":

    Мъстийски и Платен Маринов- новите Мирчо Спасов, Газдов, Горанов, Гогов,плюс една жена-милиционерка, това е новата Ръжгева.
  • 109 Сливен

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще я пратят в Сливенския- при циганките и джебчийките.

    Коментиран от #110

  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Сливен":

    там какво ще и правят
    СЛИВЕН
  • 111 ТУЛУПИ

    8 1 Отговор
    Главните ВИНОВНИЦИ - ТИКВАТА ОТ БАНКЯ и ГЕШЕФ да излезат пред народа и да обясняват. Полицията е на пряко подчинение на Българоубиеца от Банкя. Значи е Ясно, кой е давал заповеди да се Пребиват мирно протестиращите граждани. Затвор за всички по веригата!
  • 112 Сатъра на Хана

    0 4 Отговор
    Откога Емануела 1,2,3 таз проста Костовистска Мома стана Райна Княгиня. Може да съм просто ЕГН, ама помня като камила, как МВР и Гаргамел Църния Костофф, направиха Мутрите Бизнесмени
  • 113 Що е ФАШИЗЪМ ?

    0 2 Отговор
    Народа не трябва да ЗНАЕ !
  • 114 Архимандрисандрит Бибиан l

    2 1 Отговор
    Миме,Миме!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Мухал

    1 0 Отговор
    ти да не казваш, че ти като бе МВР министър ченгетата не биеха и за най дребното. Някой да излезе да каже имало ли е правителство в което куките да не са раздавали правосъдие. Еманоелчо ти помниш ония дето го питали дали днешната милиция бие, а той отговорил,, днешните не бия ама вчерашните ма спукаха от бой", така че не говори глупости.
  • 117 Да де

    0 0 Отговор
    Ама гаврата с полицаите, поругаването на държавни символи, затварянето на кръстовища, засипването с камара боклуци, вмирисани риби, изкъртването на павета, и още и още вандалщини как се наказва???