18 Август, 2021 13:57 19 884 165

Вчера депутат от ГЕРБ се смя на битите хора. Днес цялата парламентарна група на ГЕРБ открито ни се подиграва

  • герб-
  • полицейско насилие-
  • александър ненков-
  • младен маринов-
  • христо терзиев

Отсега виждам една лоша картина: вината за полицейското насилие ще понесе само Андон Андонов. Колкото да ни хвърлят пепел в очите

Вчера депутат от ГЕРБ се смя на битите хора. Днес цялата парламентарна група на ГЕРБ открито ни се подиграва - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Обръщам се към младите хора, които са горе на балкона - не като депутат, а като съвсем обикновен гражданин. Приемете, че абсолютно по всякакъв начин осъждам това, което се е случило с вас”.

Това са думи на народния представител от парламентарната група на “ГЕРБ-СДС” Александър Ненков, казани вчера от парламентарната трибуна. Ненков е депутат последователно в 41-вото НС, в 42-рото НС, в 43-тото НС, в 44-тото НС, в 45-тото НС и в настоящето 46-то НС.

“Младите хора на балкона” бяха част от онези български граждани, които полицейски служители биха, влачиха, хвърляха и унижаваха във вечерта на 10 юли 2020 година, докато упражняваха конституционното си право на протест срещу властта на същата партия, от която Ненков е избиран за народен представител в шест поредни парламента.

Около 76 минути преди да “осъди това, което се е случило” с тях по “абсолютно всякакъв начин”, когато председателят на Народното събрание Ива Митева обяви, че тези “млади хора” са на балкона и част от народните представители ги аплодираха на крака, Ненков залепи на лицето си сякаш насмешка, размени поглед с Томислав Дончев, който даже не гледаше “младите хора на балкона”, погледна за секунда "младите хора на балкона" без да сваля от лицето си тази необяснима усмивка, стана прав със закъснение (вероятно от куртоазия) и докато сядаше, размени поглед с някой зад себе си, носейки същата тази усмивка, сякаш питайки се нужно ли е сега това или Бог знае какво друго:

Вчера депутат от ГЕРБ се смя на битите хора. Днес цялата парламентарна група на ГЕРБ открито ни се подиграва
Снимка: ФАКТИ

Не стига, че на онзи запис всички видяхме как на 10 юли 2020 година тези хора - български пълнолетни граждани с гражданска позиция и воля да я отстояват, биват третирани не като хора, а като тела от български полицейски служители - държавни служители, чиито заплати се плащат с парите от данъците на пълнолетните български граждани и които би следвало да отговарят за безопасността на протестиращите по време на протест, а и трябваше да видим и подобни реакции след представянето на тези хора в пленарната зала от народни представители, чиито заплати - впрочем, също се плащат от пълнолетните български граждани.

Вчера, граждански протест поиска поне мъничко справедливост, под формата на оставките на Младен Маринов и Христо Терзийски като народни представители. Обективните факти са, че към 10 юли 2020 Младен Маринов беше вътрешен министър, а Христо Терзийски - директор на Главна дирекция “Национална полиция”.

Пак вчера парламентът гласува декларация, с която народните представители осъждат полицейското насилие. ГЕРБ гласуваха “за” декларацията. Отказаха обаче да гласуват предложението в тази декларация да се включи извинение към “младите хора на балкона” - само трима от общо 63-мата депутати в парламентарната група прецениха да натиснат копчетата си и да гласуват “въздържал се". При прегласуването обаче и те не гласуваха. Нито Младен Маринов, нито Христо Терзийски излезе на парламентарната трибуна. Чак в кулоарите на Народното събрание Младен Маринов поднесе извинение.

“Искам да се извиня и да кажа, че съжалявам за тази случка, която ни стана достояние, за превишаването на полицейските правомощия при използване на физическа сила и помощни средства. Наистина като полицай и като човек не допускам такива действия”, каза Маринов и обясни, че разпоредил проверка. Каза, че тези записи не са укривани, но не отговори на въпроса дали е знаел за тях. При въпроса за оставка, вече вървеше в друга посока.

Христо Терзийски обаче не се извини. Думите му бяха в посока “не може българската полиция да бъде използвана и поругавана за политически цели”.

По-рано днес парламентът определи постоянните парламентарни комисии. Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения сe председателства нa рoтaциoнeн принцип от най-голямата към най-малката парламентарна сила, като председателството се поема за по една парламентарна сесия. Знаете ли кой ще поеме председателството от ГЕРБ-СДС? Христо Терзийски. Същият човек, чиято оставка като народен представител поискаха както от “БОЕЦ”, така и народни представители. Същият човек, който към 10 юли е бил директор на Главна дирекция “Национална полиция”. Същият човек, който видимо няма желание да се разделя с депутатския си имунитет.

Младен Маринов пък е член на Комисията по отбрана. Маринов е още член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Сред заместник-председателите на комисията е Христо Терзийски.

И докато вчера Александър Ненков реагира с необяснима усмивка на българските граждани на балкона, днес цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС открито ни се подигра.

Впрочем, след като беше ръководител в СДВР към 10 юли 2020 година и беше наказан за действията си на протестите - за влаченето на хора, удрянето им, трупането им като трупове, със забрана да бъде повишаван в длъжност за две години, стана ясно, че Андон Андонов е започнал работа в Бюрото за защита на свидетели към главния прокурор. По думите на министър Рашков - с 800 лева по-висока заплата. Късно вчера пък стана ясно, че вече не е част от Бюрото за защита. В същото време висшите му началници към 10 юли 2020 година вече членуват, зам.-председателстват и председателстват парламентарни комисии. И отсега виждам една лоша картина: вината за полицейското насилие ще понесе само Андон Андонов. Колкото да ни хвърлят пепел в очите.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 125 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гроб дпс

    322 41 Отговор
    Гроб -дпс в затвора! Шайка крадлива и нагла!

    Коментиран от #111

  • 2 вили

    242 31 Отговор
    ЗАТВОООООООР
  • 3 долу гроб

    243 32 Отговор
    Ами народното събрание да изкара закони с които осъжда гроб-дпс на затвор, да излязат техните симпатизанти и ДЕЦА, ние ще им върнем боя двойно.... Ей така.... да видят как е.
  • 4 бой

    63 178 Отговор
    Айде пак съшото.. Може ли да осветлите кой покани младите хора в НС, за да знаят после кой продължава да се възползва от тях

    Коментиран от #8, #31, #83

  • 5 БКП=герп+сдс

    184 29 Отговор
    +дпс.

    Наглост, арогантност, това са герп...
    Мутро милиционери!
  • 6 Последния Софиянец

    208 36 Отговор
    Като изберем Служебното правителство за постоянно ще им секнат усмивките.

    Коментиран от #27, #57, #58

  • 7 гост от село

    155 16 Отговор
    тоз хаирсъзин цял живот се депутат го играе наглеца ...професионален крадец и зло*бар Да . Го ..Е..

    Коментиран от #23

  • 8 Последния Софиянец

    78 23 Отговор

    До коментар #4 от "бой":

    Аз ги поканих!Що?

    Коментиран от #34, #51, #55, #90, #108

  • 9 НА НИКОЙ ОТ

    141 19 Отговор
    ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА НЕ МУ ПУКА ЗА БИТИТЕ.ДОСЕГА ДА БЯХА СЕ РАЗБРАЛИ И ИЗМЕЛИ ГЕШЕВ И ДРУГАТА ПАПЛАЧ.А ТОЙ ИМ СЕ ПОДИГРАВА В ОЧИТЕ ЗАЕДНО С ШЕФА СИ.ДЕЛА ТРЯБВАТ , А НЕ ДУМИ
  • 10 Българка

    150 21 Отговор
    Дайте Младен Маринов и Христо Терзийски на хората на площада като им гарантирате същите привилегии да не се търси наказателна отговорност на протестиращите за отношението им към сатрапите . Явно трябва Народен съд!!!!!
    Защо днес от ИТНБ, ДБ, ИСМВ, БСП гласуваха за комисии, в които са двамата изверга?
  • 11 Гост

    116 22 Отговор
    Герб, до един, са д*лни у*репки...
  • 12 BOKO

    42 89 Отговор
    СИЛНА ПОЛИЦИЯ СИЛНА ДЪРЖАВА, СЛАБА ПОЛИЦИЯ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА

    Коментиран от #15, #85, #163

  • 13 Ухилен

    100 13 Отговор
    човекоподобен шебек !
  • 14 АМАН ОТ АРТ

    44 156 Отговор
    ТИЯ БИТИТЕ, ЩО НЕ ГИ ПОПИТА НЯКОЙ, КОЛКО ПАРИ ИЗКАРАХА ОТ БОЖКОВ?

    Коментиран от #19, #26, #54, #129

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 сила

    92 17 Отговор
    ТОВА ЧОВЕЧЕНЦЕ ЗЛОБНО КВО ГО ЧАКА,НАГЛОТО МУ НОСЛЕНЦЕ.....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 То е ясно

    18 43 Отговор
    Комундета с мутренкси сетрета.
  • 19 Последния Софиянец

    54 15 Отговор

    До коментар #14 от "АМАН ОТ АРТ":

    400 дни по 200 на ден.Взех 80 000 лв.Яд ли те е?ха ха ха ха ха

    Коментиран от #24

  • 20 Лудница

    79 7 Отговор
    Спирам да чета новини,това не са новини,това са гаври с хората.Олигофренията е пълна.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Татко Махно

    21 42 Отговор
    Да ми се присмиват на геройчетата?! Аз съм ги обявил за активни борци против капитализма - те ще ми плюят младата анархистична младеж! Гадове капиталистически!
  • 23 Навалний

    57 9 Отговор

    До коментар #7 от "гост от село":

    Татко му е конституционен съдия от ГЕРБ!
  • 24 АМАН ОТ АРТ

    32 30 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Абе и ти си един от педалчетата!
  • 25 Люси

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "мутра":

    Лъжеш!
  • 26 Киркор

    26 6 Отговор

    До коментар #14 от "АМАН ОТ АРТ":

    Ти ще кажеш ли от тролене колко вземаш???

    Коментиран от #50

  • 27 Татко Махно

    19 41 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Браво, моето момче! И теб ще те наградя с почивка в Сибир, когато вземем властта и се преклоним пред великата Матушка Русия!

    Коментиран от #29, #42

  • 28 Щерев

    32 54 Отговор
    Анархисти,наркомани и платени фашисти ултраси.Това представляват.
    Виждате ги закопчани,обаче преди това са с железни пръти и павета.Никой мирно протестиращ и ненападащ полицията не е бил задържан

    Коментиран от #47

  • 29 Байиздън

    34 6 Отговор

    До коментар #27 от "Татко Махно":

    Махно, побързай да не ти остане място само да висиш на колесника на някой самолет !
  • 30 Асан

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "мутра":

    Ама си гад безподобен
  • 31 Бойкикев съм

    11 22 Отговор

    До коментар #4 от "бой":

    Ти си един безхаберник, който виси по цял ден в тоя чат, но пострадалите деца трябва да потърсят сметка на тия дето ги използват а не вършат нищо от "обещаното"
  • 32 681

    12 28 Отговор
    стига с тоя смешен плач, не ви ли омръзна
  • 33 Пламен

    26 35 Отговор
    Битите и окървавени хора бяха 2013, на протестите срещу предложения Пеевски от мая Манолова при правителството Орешарски.
    Манолова се подиграваше с протестиращите и приветстваше действията на полицията.Има достатъчно филмов материал.Напишете ,,вечерта на белия автобус,,..кървавите репресии да от тогава

    Коментиран от #44

  • 34 Бойкикев съм

    15 26 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Ти cи eдин бeзхaбeрник, кoйтo виcи пo цял дeн в тoя чaт, нo пocтрaдaлитe дeцa трябвa дa пoтърcят cмeткa нa тия дeтo ги изпoлзвaт a нe вършaт нищo oт "oбeщaнoтo"
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Рони

    10 0 Отговор
    Уха много бързо ме изтрихти бе
  • 38 мюмюн

    19 8 Отговор
    ГНУСНИ ЧЕНГЕТА
  • 39 ГилотинБесилков

    45 9 Отговор
    На тати и мама Санде Ненков е още един екземпляр от наглата, безпардонна, с чувство за безнаказаност и безотговорност спец-"юридическата" продукция на разните "юридически" факултети от София, села, паланки и милиционерския занаятчийски пансион в Симеоново! Заедно С Пешо Илиев, Ангел Джанбаз, Карлос Контрера, Делянчо Пеевски, Красимирчо Влахов, кумцата БиБа, Калоянчо Топалов, Гешо Иванов, ...... Все със задкулисни и "тайни" обвързаности и зависимости от партийно-олигархични масонски ложи, спец-служби, мутренски групировки, извратени ceкc-команди, нарко- и алкохолни дружества, ..... ! Също като партийно-ченгесарските им "професори" все от БКП+ДС-кариерата .....!

    Коментиран от #69

  • 40 Непознат

    28 47 Отговор
    Навсякъде провокаторите и ултрасите си получават заслуженото. Нима очакваха при замеряне на полицаите с павета, палене на слама и пръскането им в очите със спрей за прогонване на мечки да ги посрещнат с кафе. Браво на българските полицаи. Държаха се мъжки и показаха характер. Сега за съд подстрекателите. Полицаите също са деца на някого. Те също имат семейства, които ги чакат да се приберат живи и здрави.

    Коментиран от #43, #46, #56

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 А теб Тетьо...

    19 8 Отговор

    До коментар #27 от "Татко Махно":

    ...дано те ,,наградят" едни такива бухалки,за които си затваряш очите...!И помни...- Бог забавя,но не...забравя...!!!
  • 43 никой

    18 9 Отговор

    До коментар #40 от "Непознат":

    БОКЛУК

    Коментиран от #52

  • 44 Ю.кортес

    28 18 Отговор

    До коментар #33 от "Пламен":

    Не само се подиграваше,Мая Манолова призоваваше полицията към брутална разправа с младежите от протеста.Сегашните млади й се връзват,защото просто не знаят за 2013 и протестите, тогава вероятно са били ученици.
  • 45 ГЕРБ

    17 21 Отговор
    Как не ви е срам да аплодирате отявлени престъпници
  • 46 Познат

    39 12 Отговор

    До коментар #40 от "Непознат":

    ,,Държаха се мъжки и показаха характер.... "
    Такава хумореска не бях чел...!!!Ако се държаха мъжки,щяха да постъпят като полицаите в Париж и Берлин...!А именно- да ги бият на наяве- пред всички...!А не като последните страхливци и женчовци- зад колоните и то при сложени белезници...!!!

    Коментиран от #127, #128

  • 47 Непознат

    25 23 Отговор

    До коментар #28 от "Щерев":

    Точно така. Съд за организаторите и подстрекателите. Полицаите трябва да респектират. Всеки да знае, че подобно поведение няма да се толерира.
  • 48 МВР-то

    44 4 Отговор
    В силовите структури само чистачките не са първа категория!!! Е, как да има пари в държавата? Седи си на бюрото, или пази на входа и хоп млад пенсионер, 20 заплати, дрехи, храна, огромна отпуска, все едно, че се е бил в Афганистан. Няма оправия в тая държава на мафията.

    Коментиран от #53, #60, #86

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Срам го е да каже...

    22 6 Отговор

    До коментар #26 от "Киркор":

    Взел е Банкянска филия и половина - намазана щедро от господаря му -Буцката с...мас...!!!
  • 51 сара

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Много искам да си прав - поне веднъж.
  • 52 Непознат

    17 4 Отговор

    До коментар #43 от "никой":

    Когато липсват аргументи се започва с обиди. Но това е присъщо за лица с беден речник.
  • 53 Амчи да...?!

    24 3 Отговор

    До коментар #48 от "МВР-то":

    То и именно за тия привилегии и нищонеправене, за полицаи се натискат най-големите мързеливци и некадърници...
  • 54 Куку

    13 3 Отговор

    До коментар #14 от "АМАН ОТ АРТ":

    Колкото ти взе от ония в чекмеджето на Буци!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Куку

    26 4 Отговор

    До коментар #40 от "Непознат":

    Ако беше попаднал в месомелачката със сигурност друга песен щеше да пееш...Ама май си от ония, дето стриктно следват поговорката за преклонената главица, дето сабя не я сечала...И за това сме на туй дередже, щото болшинството българи спазват поговорката...

    Коментиран от #59

  • 57 Българка

    11 20 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Знаеш ли кога ще избереш служебното за постоянно. На 36 февруари.
  • 58 Един оптимист

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Вече ми се струва мисия- невъзможна.
  • 59 българка

    14 30 Отговор

    До коментар #56 от "Куку":

    За това са изборите ,отворко.Борисов беше избран при редовни избори.Не може улицата да диктува правилата.Сега ,като то няма Боко ,по добре ли си!?На фона на на галопираща инфлация а заплати и пенсии същите.И това е само началото.
  • 60 ГилотинБесилков

    23 1 Отговор

    До коментар #48 от "МВР-то":

    Че те и прокурорите и съдиите са с тези комунистически привилегии и облаги!!! За партийноназначаемите "конституционни съдии" да не говориме! Ето от къде могат да се спестят пари за пенсии, детско лечение, неотложни здравни разходи, ..... Да се намалят до средната пенсия за страната на всички раннопенсионирани бивши милиционери, джандари, УБО-копои, фатмаци, фуражки, лампази, прокурори, съдии, всякакви ДС+РУМНО+ВКР+МВР+МНО+МВнР-служители, депутати, министри, чиновници, .... Да се замразят всякакви самоназначавани "допълнителни материлани поощрения" и повишения на заплатите за всякакъв вид държавни и общинки чиновници, министри, депутати, военни, полицаи, прокурори, съдии, следователи, ...... ! Да се премахне различните категории "труд" и ранното пенсиониране за всичките държавни и общински служители! МВР+МНО+ВКС+Прокуратура+.... ведомствени почивните станции, санаториуми, .... да станат общодостъпни при едни и същи цени и условия за всички български граждани и данкопладци! Да се премахнат всички държавни/общински служебните лимузини за ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ, но с обществено финансиране, като се започне първо от НСО-УБО, министерства, спец-служби, общини, райини, държавни/общински фирми и бордовете им ...... Със средствата от продажбата им да се закупят линейки, медицински хеликоптери, пожарни автомобили, социални коли! Който не му харесва - да напуска държавната/общинска служба и да става частник - и без това трябва да се съкратят до 85% от партийните чиновници-т

    Коментиран от #137

  • 61 Бай Ставри

    22 5 Отговор
    герберастията е болестно състояние,което само местата за лишаване от свобода могат за излекуват!
  • 62 ШАЛТЕТО

    13 2 Отговор
    Pростака си е Пrостак!Тя и партията ...говеда за европейско.....
  • 63 Крис51

    11 3 Отговор
    Да му предложат на този Андонов статут на защитен свидетел, за да поразкаже това-онова за указанията, които е получавал от началниците си.
  • 64 А вие какво очаквате?

    17 6 Отговор
    От банда престъпници начело с Мутра? Тия заслужават 1 нещо: взвод, пълни,на еденичен, между очите ,Огън!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ХА ХА ХА

    15 21 Отговор
    ДРУГАРКО ИЛИАНА МАРИНОВА .....КАК ТЪЙ СИ ГЛЕДАЛА КАК ША СА УСМИХНЕ И КОЙ ЩЕ ПОГЛЕДНЕ , НАБЕДЕНИЯ ОТ ТЕБ ДЕПУТАТ ....???? ЗАЩО НЕ ПИШЕШ НИЩО ЗА ТИЯ МИРНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ......ДЕТО НОСЕХА СЛАМА ....ХВЪРЛЯХА БОМБИ , ,ПАВЕТА , БУТИЛКИ , КАМЪНИ И ВСИЧКО КОЕТО ИМ ДОЙДЕ НА АКЪЛА ВЪРХУ РОДНИТЕ НИ ПОЛИЦАЙ ??? ИЛИ ПАЧКАТА КОЯТО ТИ БРОЯТ ЗА ДА ОМЕРЗИШ ПОЛИЦИЯТА Е МНОГО ПО ВАЖНА !!! ХА ХА ХА ......КОГАТО ИМАШ НЕЩО ЗОР ....ЗВЪННИ НА ТИЯ КОИТО ТИ ПЛАЩАШ ЗА ДА ПЛЮЕШ ....НЕ В ПОЛИЦИЯТА !!!!
  • 67 Мария

    23 0 Отговор
    Кучето си лае керванът си върви.
    Докопали са се стотина цървули до властта, стотици им метат л.... та, а ние като овце гласуваме и чакаме нещо да се случи.
    Натиснали седалките със смръдливите си задници и влачат законите, уж че им дреме за обикновения човек.
    А те,, необикновените,, си прибират хилядарките накрая на месеца, а иначе се,, борят,, за някой друг лев увеличение за пенсионерите.
    И после... Имало господ.
  • 68 Александър Ненков?? В квартала има един

    19 6 Отговор
    На който му казват "абизяната"!! Малко хора му знаят името и аз не го знам, но явно "абизяните" около нас са повече!! С това си обяснете поведението на Ненков!!
  • 69 Допълнение

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "ГилотинБесилков":

    Изпуснал си Владко на Тато (вече починал), Боби Велчаки, оня Петър-Танчевия, ....
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Тая е взела як плик със мангизи

    10 18 Отговор
    Затова ПЛЮЕ като кобра срещу полицаите !
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Никой

    15 2 Отговор
    КОИ от протестните партии гласуваха за тези Маринов и Терзийски да бъдат избрани в комисиите? Мисли глупако, мисли.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Идва глад, яко ще се мре с тия

    18 15 Отговор
    Стига сте замазвали. Дайте да видим какво ще правим с идващата радева зима.

    Коментиран от #98

  • 76 Факт

    15 6 Отговор
    Ненков да не ходи на море, защото е придобил тен на евроафриканец! Готов е за статут на бежанец!
  • 77 Еееееех платените независими

    14 12 Отговор
    Журналистки и журналистчета .....какво да правят ??? Трябва да изкарат някой лев , че виж как живота поскъпва !! Днеска те търсят да хвърлиш кофа с помия ....утре неее !!! Браво на таз кадърна , независима , учена , грамотна .....но продажна и платена - тъй наречена журналистка !!!!
  • 78 Така

    16 11 Отговор
    Утре като отидем с камъни и дърве да изгоним тия от парламента , полицията ще ни охранява нас , а не тях, а Мая Манолова ще иска да се качи на белия автобус 2 ,ама няма да може и ще бъде смачкана като хлебарка, щото полицията ще гледа и ще си пие кафето
  • 79 Срам това журналисти ли са ....?

    12 7 Отговор
    За пари и майка си и баща си ще продадът ! Срам и позор !!!
  • 80 ТАЯ КАРИКАТУРА НА ЖУРНАЛИСТКА ОТ

    7 10 Отговор
    КЪДЕ СЕ ВЗЕ ? СРАМ И ПОЗОР ЗА ТИЯ ПЛАТЕНИ ПЛЮВАЛНИЦИ !
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Не знаех,че

    11 8 Отговор

    До коментар #4 от "бой":

    платените от олигарсите протестъри отстоявали гражданска позиция, по-скоро отстояват интересите на олигарсите . Но сега ще се избият помежду си за порциите.
  • 84 Онуфри

    13 12 Отговор
    Всеки де би л ,който си мисли че може да хвърля, псува ,блъска и каквато е друга дейност срещу полицай и ще му се размине ,жестоко греши. Според мен полицаите твърде много търпяха гаврите на платените го ве да.И съвсем заслужено си отнесоха боя.Макар,че можеше повече да ги наложат и то напълно заслужено.
  • 85 постоль

    18 5 Отговор

    До коментар #12 от "BOKO":

    Уважаеми, армията трябва да е силна, а не полицията! Няма държава в света, която да се крепи на полицията. Тя винаги е подлога на управляващите!
  • 86 Защо?

    5 4 Отговор

    До коментар #48 от "МВР-то":

    Теб и за чистачка в МВР-то ли те отрязаха.
  • 87 dido

    10 1 Отговор
    Мутрите да се махат от парламента
  • 88 5577

    10 8 Отговор
    Грозно грозно. Най вече подбудителите са за затвора. Туй да изправиш българин срещу българин.... Статията не я одобрявам. Срам за журналистиката. Мисирки.
  • 89 Кински

    13 11 Отговор
    Защо не пишете колко беше тарифата за така наречените протестъри ?много бързо забравиха кой плащаше за протестите .
  • 90 12333

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Много си "малък" още, за да каниш някой в НС.

    Коментиран от #110

  • 91 SDEЧЕВ

    12 18 Отговор
    Битите са хулигани,които чрез насилствени действия искат да предизвикат безредици и да утвърдят парламентарно непредставени формации-бунт- преврат.Пеавителства се сменят на избори,а не с мятане на яйца. Битите айдуци са добре платени провокатори,които си имат имена и са се отказали да дават показания по препоръка на циганина Хджигенов
  • 92 Don

    11 6 Отговор
    Боя е утвърдена форма за прилагане на демокрация!Ако се прилага анархията на тълпата, то къде сме ние нормалните граждани, които работим с дни и месеци за утрешния ден.
  • 93 Активист на БКП

    14 9 Отговор
    Цялата вина е на Психичноболния от Банкя 🎃!!!
  • 94 Docenta

    15 13 Отговор
    А тея малки комунета що палеха слама в краката на ченгетата.Защо им хвърляха павета.Всичко това за по 20лв на калпак платени от Божков и дирижирано от Радев.
  • 95 цирк

    10 12 Отговор
    E и,и аз се смях на цирка организиран от Ристо и Хадж………. не им е мястото на тези работи там.
  • 96 Айде

    10 5 Отговор
    Стига пропаганда бе, вече станахте бетер от комунистите !
  • 97 Бибияна

    18 7 Отговор
    Копеленцето Ненков е достойна издънка на подлогаджийска фамилия. Татко му като бивш съдия всеки ден обяснява с махмурлийски вид колко бил неправ президентът. Майка му е шефка на Комисията за защита на конкуренцията от около сто години. Какво да очакваме от това Нещо? Да бъде възпитано? Да има сърце? Морал? Срам?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 факт

    8 4 Отговор
    долен гербераст!!!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Сър Пичук

    8 9 Отговор
    А бе Илияна, а бе Маринкова,
    стига с тези елементарни трикчета от тоталитарното минало. Младичка си и не знаеш и затова ти се струва нещо много оригинално, но по-старото поколение знае много добре кйак работеше комунистическата пропагандна и наказателна машина.
    "Изглеждаше", "може би", "възможно е", "май си мислеше", "предполага се" и др. подобни и след това цензурата, милицията или ДС се стоварваше с цялата си мощ върху този, който изглеждаше, че се е усмихнал по време на словото на др. Тодор Живков или може би се е отвърнал, когато той се е целувал с Леонид Брежнев, а се предполага, че дори не е скандирал "КПСС-БКП" и "Вечна дружба" с другите.
    Та и ти така - "изглеждаше, че..." и ти се отприщи логореята за да се присъединиш към тълпата, която смята че заради действията на няколко души трябва да се наказва цялата полиция, прокуратурата, цяла една партия и няколкостотин нейни избиратели. Но и това е от арсенала на комунистите, А и на фашистите - заради един човек да горят цяло село, да избиват цялото му семейство, да гонят цялата му рода до девето коляно.
    Дерзей, плонжирай пред силните на деня, но не забравяй, че палачинката се обръща и утре ще трябва да се пребоядисваш пак.

    Коментиран от #103

  • 102 ЕНП

    9 4 Отговор
    ГЕРБ ДПС са престъпници - откраднаха милиарди, тиквата е и криминал!
  • 103 Само

    6 6 Отговор

    До коментар #101 от "Сър Пичук":

    платен трол може да пише такива безкрайни безмислици. Кранчетата спират и ще трябва да работиш.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 гостянин

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    щот тайбавушите
  • 109 бай Даньо

    5 3 Отговор
    Това от видеото е някакво прекомерно насилие!? Сериозно ли!? А народната милиция !?
  • 110 Грешка

    3 1 Отговор

    До коментар #90 от "12333":

    Не малък а никой
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 бай Даньо

    5 2 Отговор
    Абе дрогари мъчи ма един въпрос. Бай Ставри положителен герой ли е или отрицателен!? Благодаря ви за отговорите предварително.

    Коментиран от #119

  • 113 az #Изчегъртване!

    4 8 Отговор
    Отваряйте Белене и на прасетата!
  • 114 Росен

    10 8 Отговор
    Ако арестуват Гешев нещата в България много бързо ще си дойдат на място.
  • 115 Полицай

    8 3 Отговор
    Гледахме, чухме, разбрахме. Научихме си урока. Сега за такива масови мероприятия ще търсите хора от чужбина уважаеми. А и очакваме мигрантите. Добре дошли. Поръчали сме кутии с бонбони и букети с цветя.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Христофор

    10 5 Отговор
    Маминото синче ненков и охраната на мафията маринив са позор за парламента ...... Но всичко в един момент се плаща
  • 119 Архимандрисандрит Бибиан l

    2 2 Отговор

    До коментар #112 от "бай Даньо":

    Бай Ставри е положителен герой за кончето ми Хататитла! Внетно е нале?
  • 120 Чичо от народа

    11 4 Отговор
    Жалко за такова поведение от този младеж! Жалко че е син на бивш конституционен съдия ,но и влиянието на майка му която от ГЕРБ явно е дала по голямо отражение във възпитанието му.Наистина мутренската партия е успяла в превъзпитанието му.Той сигурно сега е чул и видял като шефа си с джипката записите от зверствата и побоищата от полицията, но пуста зависимост и то добре подплатена.
  • 121 Грую

    7 12 Отговор
    Моето мнение е, че полицаите малко ги биха, га ме н че та та.Няма как да посягаш на полицай и той да те гали с перце.
  • 122 ЩО ЗА МОПАЛ

    8 6 Отговор
    ВЪПРОС :
    МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ КОМУНОИДНИ "МОРАЛИСТИ"СА ИСКРЕННИ КЪМ СЛУЧИЛОТО СЕ С ТЕЗИ ДЕЦА??????АБСОЛЮТНО НЕ..И В МОМЕНТА В КОЙТО ДЕЦАТА СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ,СЕ ПОЛЗВАТ КАТО СРЕДСТВО ЗА ЧЕНГЕДЖИЙСКА КОМНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ -СЪТВОРЯВАШ НЕЩО КАТО КАПАН В КОЙТО ПОПАДА ТОЗИ КОГОТО ИСКАШ ДА СРАЗИШ..ДА ,ДЕЦАТА СА НАЙ- УЯЗВИМИ НА МАНИПУЛАЦИЯ,В СЛУЧЕЯ ОТ ПОДСТРЕКАТЕЛЯ ЮМРУКОВ ЗА РАЗМИРИЦИТЕ ,КОЙТО ПО ОКАЗАНИЕ НА ЧЕРЕПА /ЗАЩОТО ТОЯ ГЛУПЕНДЕР Е ВИДНО, ЧЕ НЯМА МОЗЪК ЗА ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ,ТОЙ САМО ИЗПЪЛНЯВА НАРЕЖДАНИЯ/СПРЕТНА ТЕЗИ РАЗМИРИЦИ,Т.Е ТОЗИ КАПАН..ТА ТОЧНО ТЕЗИ"МОРАЛИСТИ "СА НАЙ- ДОВОЛНО ОТ ТОЗИ СЛУЧЕЙ,ТА НАЛИ ТОВА ЦЕЛЯХА.СПОМНЯТЕ ЛИ ЧЕРЕПА КАК СЕ КЕФЕШЕ ,ЧЕ ОТ ДУБАЙ РЪКОВОДИ ТЪЛПАТА?.ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ДА СЕ ОТСТРАНИ БОРИСОВ И ГЕШЕВ,ЗНАЕМ ЗАЩО.. ИНИЦИАРОРИТЕ ,ПОДСТРЕКАТОРИТЕ НА МЕТЕЖНИТЕ РАЗМИРИЦИ - ЮМРУКОВ И СЪДРУЖНИЧКАТА МУ СА НАЙ-ВИНОВНИ НЕ САМО ЗА ТОЗИ СЛУЧЕЙ. ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ-ОПАСНОСНИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ.
    ТЕЗИ ПОБОИЩА ,ТЕЗИ РАЗМИРИЦИ,В КОИТО ПОСТРАДАХА МНОГО ХОРА ,НЕ САМО ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ,СА ТЯХНО ДЕЛО. А КОЛКО ХОРА ИЗМРЯХА ОТ ЗАРАЗАТА КОВИД ХОДЕЙКИ ПО УЛИЦИТЕ ,ПАК ЗАРАДИ ЮМРУКОВ ???ЗА КАКЪВ МОРАЛ СТАВА ВЪПРОС????????
  • 123 жалка

    3 2 Отговор
    Сигурно си някаква роднина на Лили Маринкова!
  • 124 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор
    герб партия на мутрите
  • 125 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор
    БМБ кевр мафията ДС самоубират неудобните ХОРА
  • 126 Гост

    5 0 Отговор
    То и на мене ми е смешно на джендърите в Народното събрание, направили им партийки от козяк като ДИЙ България, Има такива ИДИОТИ и то в огромни количества, партията на ИБГНИ нещо като ще ги прекараме отново( народа де) – все партии на ЛБГТИ!
  • 127 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 7 Отговор

    До коментар #46 от "Познат":

    До философите тук...Колко от вас отидоха да видят на живо “протестиращите" в палатките и бивакуващите по тротоара прошляци???
  • 128 Гост

    5 8 Отговор

    До коментар #46 от "Познат":

    Ти гледал ли си как бият полицаите в Мадрид бе тини!
    Дано да попаднеш на такива полицаи, които ще ти пръснат глава и счупят крака и ръце, защото иначе ако си с белезници не могат да те бият, а не както тука леко да те чукнат по тялото, от което и белези не остава.

    Линейките не смогват да извозят окървавените и падащи в безсъзнание протестиращи – те това е в Мадрит бегай там и простестирай, щом в София ти е много тежко.
  • 129 Стара чанта

    7 7 Отговор

    До коментар #14 от "АМАН ОТ АРТ":

    Аман - ми да ти кажа ! Защото ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ сега са в народното събрание !И въобще не искат да се сещат за доматите,1 яйцата, бутилките, паветата и камъните, подпалената сдлама, бомбичките.... И указанията кой лъч от къде и кога да мине.. А оня със свитото юмруче сега се прай на много загрижен за НАРОДА ! Всичкото - в името и за благото на народа/суверена . Извехтялите , мухлясъли болшевишко- социалистически клишета ! Ама до там са мисловните им способности ! До ,, Венсеремос " !
  • 130 Адвокат

    6 4 Отговор
    Сина на агента на ДС (конспирирам като съдия) в парламента и се хили на битите. Тия трябва да се лустрират по права линия без ограничения до правнуци. Няма други похвати с мафията ДС.
  • 131 Александър Ненков Абизяната!!

    5 3 Отговор
    Колкото и да стои в Парламента ще си остане Абизяна!!!
  • 132 Електра

    8 7 Отговор
    Голям праз, по важно е, болшевиките крадци от четворната Кауно-Чалгарска - Импексово - Галевска и Дай БГ, коалиция да се разберат, за да може Кауна Радеф, да усвои едни милиарди, като купи още 8 самолета Ф-16, но на двойно по скъпа цена. Пък болните и пенсионерите, КОВИД ги ял...

    Коментиран от #151

  • 133 Катюша

    9 2 Отговор
    Народа ни не е глупав, и крокодилските сълзи на Г-нома, Ристю и Купона, както и на опулена скумрия, не могат да заблудят никого...
  • 134 От опит знам

    4 2 Отговор
    как бият полицаите във Франция - а си докоснал паве, а са ти размазали физиономията върху паважа - у нас е обратното, полицаите са потърпевшите.
  • 135 старият рокер

    6 2 Отговор
    госпо'йце Маринкова , единият бил хвърлил поглед на другия и тем подобни изсмукани каламбури ! В началото ,когато започнах да чета вашата ''статия'', си помислих'' поредната вкисната боза '', продължих да чета и до края ,нищо не се промени! Приятелски съвет- когато пишете поръчките си ,желателно е да сте близо до санитарен възел ,вкиснатат боза има особенни способности!
  • 136 Alex

    6 2 Отговор
    А кога ще покажат черноризците,коит заливаха полицайчетата със сълзливи спрейове.с урина,с развалени домати и вмирисана риба,с пиянски гласове тормозеха жителите на близките блокове,когато трошеха вратите на парламента,спираха движението на автобуси,хората не можеха да се придвижат за работа!Полицаите във всяка цивилизована страна са поставени да запазват обществения ред,мира и спокойствието на гражданите!Кой даде право на злобния адвоат,на "умния" арменец да оплюват тези,които бяха длъжни да опазят реда и законността?!
  • 137 Бесилко Гилотинов

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "ГилотинБесилков":

    Ооооо,да! От твоите уста ,в божиите уши! Но ,прекалено хубаво звучи ,за да стане наистина.
  • 138 Ender

    7 2 Отговор
    Ем ако и вас ви замерват с павета някви ултраси, дет са има платили да го направят, сигурно ще искате да ги пребиете след това или трябва да ги погалят щото се оказали че са джендъри ли?
  • 139 tomito

    2 2 Отговор
    Тъп маймуняк!
  • 140 Ай стига,бе

    3 3 Отговор
    Престанете с тези млади " бити" и прочие които изобщо не знаят за какво са били на площада и кои се възползват от тях.Партийните корумпета ги ползват за рейтинг,но никой от тези хаджии и ДБ кретеноиди соросоиди не осъжда агресията срещу полицаите като че ли не се е случила.Това лицемерие е позорно.Оня от Боец ,човека на Цв.Василев обяснява че искал да скъса кордона на полицаите за да влезе в НС да иска оставки.Значи той си позволява да малтретира органи на реда които охраняват държавни институции срещу посегателства,за да влезе през нощта с тълпата да иска оставки,когато няма никой.Това не е протест ,а преврат,за мирен изобщо не става дума.При насилие над органи на реда кои имат права,насилниците ли?В Капитолия кои осъдиха?
  • 141 иванчо

    5 1 Отговор
    какво очаквате от 'народен представител', който е такъв още от детските си години;
    какво е можел да научи в това змийско гнездо на лицемерието, през целия си 'съзнателен' живот ...
  • 142 Смърт за гадовете

    1 3 Отговор
    Пуснете ги в тълпата, тяхната семка милиционерска!
  • 143 резервист

    2 2 Отговор
    Вие друго ли очаквахте? В гербаджийските форми на управление е важно само да слушкаш и да папкаш. Ако се държиш с хората като дебил и нямаш никаква професионална квалификация, заначи си годен за повишение. Вижте го Сашко! С вечно брадясалото си физиономия той прилича на младши побойник от кварталната кръчма. И се държи като такъв. Но не е виновен за това. Виновни са тези, които въпреки всичко като овце гласуват за ГЕРБ. Като си овца, ще те стрижа и доя!
  • 144 гост

    1 1 Отговор
    Тоя е пълен идиот...защо му обръщате внимание?
  • 145 А кадри нещо

    5 0 Отговор
    от преди задържането им, за да се види какви са ги вършели за да ги влачат и да ги третират така, защо не дадете или не ви е изгодно. За да са ги млатили така явно има защо. Хубаво е да се види и сравни как действат и полицаите спрямо демонстрантите и в западните страни и ще видите, че тук дори е много либерално спрямо такива утайки. На някой много му е удобно да клати държавата и да е в една непрекъснатя нестабилност и това е оня дето излезе от президентството с вдигнат юмрук.

    Коментиран от #149

  • 146 леле КАКО

    1 4 Отговор
    Наглостта на БОЙКОВИТЕ хора и брутална и самодоволна. БОРИСОВЩИНАТА е попила в мозъците им и е нанесла необратими морални щети. Да си белязан от слугинажа към човек с прякор Тиква , Мутра и Буда е отвратително. Лицемерие в най-висша степен !
  • 147 Албрехт Дюрер

    1 5 Отговор
    Главният виновник се нарича Бойко Борисов. Той сега си седи настрани , кефи се на боричканията и караниците , саже доволно потрива ръце. Ще го оставим ли да се КЕФИ ? Не трябва ! Не може ПРОСТАК и ЛИЦЕМЕР да е символ на РОДИНАТА ни !
  • 148 незнайко

    4 0 Отговор
    Тези млади хора защо се търкаляха по земята и не искаха да вървят прави ? Никой насила не е съборен на земята ако не се е съпротивлявал ! Всичко това е заучено от филмите в САЩ да ги дърпат като чували !!! Престанете да обвинявате САМО полицията !!! На тях им е наредено да въдворяват ред по всякакъв начин !!!
  • 149 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #145 от "А кадри нещо":

    Точно така. Подкрепям това което сте написал, защото и аз така мисля.
  • 150 Бойко

    6 0 Отговор
    Мачкай Баце!
    За тези млади хора този ден(вечер) е един пореден купон. Дали ще се напият и бият в Борисовата градина, или на площада на властта, за тях е без никакво значение! А и като има кой да плаща избора е ясен. Да не говорим че така се влиза в храма на властта...... с викане, скачане, мятане на камъни, бутилки, пиратки, самоделки...
    Кога иначе някой щеше да покани тези млади хора в емблематичната сграда на народното събрание, ако нямаха политическа полза от тях.
  • 151 Мнение

    2 4 Отговор

    До коментар #132 от "Електра":

    Гербарино! Бъркаш Радев с тиквата!
    Самолетните обещания ф16, ги плати тиквата с нашите пари! Турски поток през България (със супер неизгоден за нас договор) го плати тиквата с наши пари!!!
    Герб, дпс, бсп, сдс, ндсв и т.н., тия всичките трябва да бъдат разследвани и при нужда опандизени до 9-то коляно!!!
    Такъв крадец като тиквата не е имало до сега!!!
    Тоя е толкова нагъл и пр0ст, че компаньонката го снимала как спи до чекведжето с пачки и кюлчета!!! Тиквун отдавна трябваше да е в затвора!!! Когато каскетчо се махне от прокуратурата, тогава делата срещу еднокнижника ще започнат!!!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Тредстоун

    5 0 Отговор
    Каквото повикало това се обадило , стара българска поговорка ....
    Не може ти да мериш с павета, бутилки , маси , столове , яйца , домати да палиш живи хора полицай и да очакваш цветя и рози , ами бомбите с които "мирно протестиращите" безогледно заляха полицаите . В правовите държави е така , закона трябва да се спазва и полицията трябва да се уважава , иначе идва анархия. Тия напушляци даже и дела не са завели въпреки молбите на дузина гладни адвокати от соя на хаджиженчо , като си знаят осрания г3с ....
  • 154 аз съм Веска

    1 1 Отговор
    НЕЩО СЕ Е ДЕФОРМИРАЛО .
    ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ИМАШ ПРАВО НА МИРНИ ПРОТЕСТИ .
    КОГАТО ОБАЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИЗЛИЗАТ ИЗВЪН ФОРМАТА , ПОЛИЦИЯТА Е КАТО ОГЛЕДАЛО .
    В ОГЛЕДАЛОТО ВИЖДАШ ВСИЧКО , КОЕТО РЕФЛЕКТИРА С БЪРЗА ,И СТРАШНА СИЛА .
    ПОЗДРАВЯВАМ ЕКИПА НА ПСИХОТЕСТОВЕТЕ , ОБРАБОТВАЛ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ .
    НАИСТИНА СА ИЗБРАЛИ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА ,СЪС ЗДРАВА НЕРВНА СИСТЕМА .
    Е ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ...
    ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ЕДИН ДВАМА , КОИТО КАТО УЛОВЯТ ЯЙЦАТА , ДА ГИ ИЗПЪРЖАТ ВЪРХУ ГЛАВАТА, КОЯТО НЕ МИЕ , А ЦАПА .
  • 155 Този цирк

    2 2 Отговор
    който разиграват в парламента с битите протестъри, си е направо гаден, жалък, а медиите, както и тази журналистка са изкусни манипулатори само че за простолюдието. Медиите за пореден път показаха че не са обективни а просто зависими от нечии интереси.Удобно се затварят очите за простотиите на р. Радев, за фалшивия киро, за наглеенето на ращков и сега видите ли най важното били тези битите. И не по малко важно за тях, отново да се нагнетява омраза срещу герб и да се обвини Борисов, ако може за всички световни злини. То поне да бяха развъртели и клипа с провокациите към полицаите, със заменянето им, с палене то им, с хаджи не знам кой си как се цели в парламента. Е тогава можех и да обърна внимание на въпросната писанка а в случая ме провокира само заглавието.
  • 156 До Ком. 147 Албрехт Фюрер

    1 0 Отговор
    Ти си най големия Простак на родината.
  • 157 КРОКОДИЛА

    1 2 Отговор
    АБЕ КОМУНИСТИТЕ КОЛКО ХОРА СА УБИЛИ И ТЕПАЛИ - ПА НИКОЙ НЕ ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА - ЗА ТИЯ УБИТИ ХОРА ПО ЛАГЕРИТЕ ..................ПА СЕГА - КАКВИ СА ТИЯ НОМЕРА БЕ РАДЕВ - И ТИ НЯМА ДА СИ ВЕЧЕН НА ЗЕМЯТА .....................
  • 158 Кико

    2 2 Отговор
    Малко им е боя .не са отишли за идеите си, а за парите на Черепов!
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Гост

    2 0 Отговор
    Герб са боклуци но не мога да се начдя на тези малоумни българи симпатизанти на герб
  • 161 Насилие

    2 0 Отговор
    На кое пряко Разпореждане е МВР.? Разбира се на Тиквата от Банкя. Българоубиецът това не го интересува. Той реши да се Самопокани на една сватба. Затвор за Тоя Циркаджия от Банкя.!!!
  • 162 Ким Ир Сен

    1 0 Отговор
    ТЕ ОТ ГРОБ АКО ИМАТ СЪВЕСТ ЩЕ СЕ ЗАСРАМЯТ , НО ОТ ДЕБИЛИТЕТИ КАКВО НОВО ДА ОЧАКВАШ , С ТАЗИ ГАВРА СРЕЩУ БИТИТЕ СТУДЕНТИ , ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ ЕДИН СВЕТЪЛ ДЕН КАКВО ЩЕ ГИ СТИГНЕ ТЯХ , ДЕБИЛИТЕТИ ОТ ГРОБ !!!!!!.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 лара

    0 0 Отговор
    ненков с това лице изглежда сякаш постоянно е със сополи и това всъщност определя него самия...