Last news in Fakti

18 Август, 2021 16:12 6 228 56

Радев да каже още ли приема подкрепата на "Има такъв народ"

  • соня колтуклиева-
  • румен радев-
  • има такъв народ

Президентът иска служебният му кабинет да се задържи колкото се може по-дълго

Радев да каже още ли приема подкрепата на "Има такъв народ" - 1
Снимка: БНТ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Сензационно! Президентът Радев обвинява “Има такъв народ” в бойковизъм!

Президентът Радев заяви днес: “Атаката срещу Кирил Петков е атака на корупционери, които искат да върнат часовника назад към времето на Борисов, когато те паразитираха около бюджета“.

Първите, които поставиха въпроса за двойното гражданство на служебния министър Кирил Петков бяха депутатите от “Има такъв народ”, по-специално - Димитър Гърдев, избран днес за председател на парламентарната външна комисия. В ответ, той беше люто атакуван, че баща му е бил съдружник с Васил Божков.

А пък Слави Трифонов, в интервю за БНР, категорично обяви, че “Има такъв народ” издига (не просто подкрепя, а издига!) Румен Радев за втори мандат.

И какво излиза сега, а?! В “Има такъв народ” се спотайват корупционери, скрити бойковисти, паразити…

Кирил Петков вече многократно заявява по медиите, че по казуса ББР вижда “как хората с незаконни пари явно пробиха ИТН”. Днес началникът му ескалира обвиненията.

В такъв случай, Румен Радев трябва да отговори: приема ли или не приема подкрепата за втори мандат на “Има такъв народ”? Приема ли или не приема заявената от Слави Трифонов във Фейсбук подкрепа за служебния кабинет?

Ако високорейтинговият президент няма нищо против, би следвало да обясни нещо съвсем простичко: проверил ли е екипът му пригодността на гражданина на Канада Кирил Петков да бъде български министър? Или пък президентът смята, като своя подчинен, че Конституцията е маловажна и пренебрежима?!

Всъщност, толкова е прозрачно всичко: президентът Румен Радев иска служебният му кабинет да се задържи колкото се може по-дълго и с още няколко милиарда отгоре, под управлението на Кирил Петков и Асен Василев, които сръчно да ги менажират и вече други “да паразитират около бюджета”. Харвардците знаят как.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИТН

    43 8 Отговор
    по бели гащи !

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Активист на БКП

    83 40 Отговор
    Радев е следващият президент на България !!!
  • 4 ама жено

    74 11 Отговор
    Колтук Лиева, на теб само СКОТ и Нидялко ти дават думата, дотам си се докарала.

    Коментиран от #35

  • 5 БАЙ Х@Й ‼️

    65 11 Отговор
    Когато мълчиш може да изглеждаш и умен , но когато кажеш бисер вече не можеш да скриеш колко си глупав‼️ Как по-точно някой може да откаже гласовете на хора гласували за него ! А самият Президент не е искал помощ от никого ‼️ Слави сам се прави на мъж , след като го видяха що за пу**а е ‼️
  • 6 Валерко

    69 15 Отговор
    Какво има да приема, или да не приема? Той Славчу се самоуби и няма никакво значение вече кой подкрепя! Не виждам кой ще гласува за него повече! А Радев и без неговата подкрепа ще е президент на България на първи тур!
  • 7 Анонимен

    18 54 Отговор
    Мдааа, явно става въпрос за много пари и очевидно Радев не се гнуси да ги прибере,чрез харвардците.
  • 8 КюлчеТВ

    47 6 Отговор
    Мата Хари с обръщение към Колтуклиева, Беновска и Николова:

    Момичета, моля ви, не подбивайте цените!
  • 9 Престъпника от Банкя

    54 7 Отговор
    Това какво ще каже Президента си е негова работа! Това, че ИТН му се натягат си е тяхна работа.
  • 10 Пунта Канна

    19 31 Отговор
    Това, че ИТН подкрепят Радев за президент не означава, че трябва да си затварят очите за нарушения на конституцията или пък за схемите на служебните министри.
  • 11 гадно

    37 0 Отговор
    Тая кифла не разбра ли, че който и да е няма как да заповяда на някой който твърди, че го подкрепя да не го прави.
  • 12 ИТН

    13 35 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН":

    Тоя път Тадев е по бели гащи, колкото повече увърта за Киро, толкова по-зле
  • 13 Чук и Гек

    31 11 Отговор
    Закъсняла комбинирана атака на ИТН, ДС, ДПС, Греб и обслужващите ги мисирки срещу този министър! Закъсняла, в смисъл, когато го назначаваха никой нямаше против! Днес Карадая на консултациите пак се тревожил по въпроса и президента му отговорил, че е питал Кирил Петков - Коя е вашата родина и категоричният отговор бил - Българрия! А коя е вашата родина, г-н Карадая? Мрън-мрън, България, но родината майка е по към Анадола, а прародината ни е обща.
  • 14 Президентсканрепублика!

    23 11 Отговор
    Няма значение кой ще е президент. Изначално идеята за 240 хрантутника е грешна. Бъдещето на България не може да зависи от тези глупаци. Ако взимат по 3000 на месец (те взимат много повече), като не смятам бонусите, комисийките, на година ще спестим минимум 9 милиона. Айде дайте по милион на всеки гражданин от народа да си оправи живота. Ще останат даже. И това е само от хрантутниците в НС. Трябва ни президентска република. Кой ще е начело ще решаваме на 4-ри години.
  • 15 Българка

    30 8 Отговор
    Ceнзaциoннo! Прeзидeнтът Рaдeв oбвинявa “Имa тaкъв нaрoд” в бoйкoвизъм!
    Прeзидeнтът Рaдeв зaяви днec: “Aтaкaтa cрeщу Кирил Пeткoв e aтaкa нa кoрупциoнeри, кoитo иcкaт дa върнaт чacoвникa нaзaд към врeмeтo нa Бoриcoв, кoгaтo тe пaрaзитирaхa oкoлo бюджeтa“.
    Президентът назовава нещата с истинските им имена!
    Факт е, че от ИТН непрекъснато работят срещу служебния кабинет и президента.
    И не президентът трябва да отговаря дали приема подкрепа от ИТН, защото за да са в НС ИТН е благодарение на избиратели, които предполагам вече си скубят косите и са отвратени от избраниците си.
    ИТН не са само Слави, шоумени и кохорта безгръбначни и оказва се безсъвестни путати! Тези които упоменах по-скоро трябва да отговорят болни от раздвоение на личността ли са? Да обяснят как на думи подкрепят Румен Радев, а с делата си са му най-големи врагове!!!!!

    Коментиран от #23, #30

  • 16 удри

    17 39 Отговор
    Най-добрият сценарий за Радев е да се задържи още 2-3 месеца служебното правителство и да усвоят (откраднат) каквото могат. Затова сега натискат за още милиард и половина за "извънредни ситуации"
  • 17 тони

    13 23 Отговор
    НАКЪКАН СИ ДО КОЗИРКАТА, ЕЙ ЧОРАП МИРИЗЛИВ!!!
  • 18 Критичен

    25 5 Отговор
    на тиквата любимата мисирка .............каза.
  • 19 ИНЖ

    29 6 Отговор
    Ама той Радев не се е "натискал" - Славчо се натяга. А Президентът май ги "отсява".....Да не кажа "отсв*рва" по елегантен начин!?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 хаха

    18 35 Отговор
    Не съм предполагал, че служебното правителство ще опоска всичко за няколко месеца, че и за още ще пита.

    Коментиран от #37

  • 22 ОКТОПОД

    12 14 Отговор
    Любознателните да потърсят:
    /кроят-обир-по-харвардски
    /афера-за-34-млн-с-електромобили
    /цветан-василев-и-емилиян-гебрев-също-с-човек-в-служебното-правителство
    /шефът-на-нап-румен-спецов-прехвърлил-фирмата-си-на-рецидивист-с-четири-присъди-и-петдесет-
  • 23 Виж я ти знаещата

    14 14 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Повярвай, не си скубя косите, че съм гласувал за ИТН, точно обратното. А това е че всички рязко се обърнаха към ИТН е очеизвадно. Целта на задкулисието, което ни управляваше и иска да ни управлява още е, че НА ВСЯКА ЦЕНА НЕ ТРЯБВА ИТН ДА ВЗИМА ВЛАСТТА. ВИДЯ СЕ ЧЕ ЧОВЕК ЗА ПАРИ Е СПОСОБЕН ДА НАПРАВИ НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА. Нищо лично, жено.

    Коментиран от #41

  • 24 Гост

    19 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Всъщност, толкова е прозрачно всичко: президентът Румен Радев иска служебният му кабинет да се задържи колкото се може по-дълго.."
    А всъщност си твърде далеч от истината! Точно Радев не иска служебният кабинет да продължи! Ама у мисирка, къде ти логическо мислене, стратегия... Занимавай се с нещо което /ако можеш, не се занимавай с анализи, т.к. не ти се удават.
  • 25 Кой не знае коя е

    19 2 Отговор
    Ако медийната среда у нас има дъно, то Соня Колтуклиева много вероятно отдавна е стигнала там и дълбае още надолу. Платената говорителка на много властимащи е брилянтната изпълнителка на всякакви поръчки. Стига те да са подплатени с яки пачки, пише сайтът narod.bg. Известна с близостта си с банкера беглец – Цветан Василев, днес Соня успешно го е сменила с други „банкомати”.
    Ако преди венцеславеше шефа на фалиралата КТБ, днес се говори в медийните среди, че Колтуклиева се е закачила за Бойко Борисов. Който е новата й финансова муза. За нея морал и чест са някакви имагинерни понятия. Важно е да има пари, другото няма смисъл.
    Коментаторката веща по всички теми сама призна, че е взимала пари от Цветан Василев. Говори за скромната сума от 90 000 лева. Но колко са всъщност знаят само двамата.
    Към днешна дата Колтуклиева все още е обвиняема за укриване на данъци. Като на едно от делата в съдебна зала стана ясно, че е взела на ръка три пъти по 30 хил. лв. лично от Цветан Василев.
    Тези 90 хил. лв. всъщност са пари на вложителите в КТБ, раздадени с лека ръка от Цветан Василев, а въпросната госпожа, която се изявява като нежен глас на банкера, ги е укрила от НАП.
    Не ли това чиста форма на пране на пари? За скандалната схема, с която Колтуклиева се е облажила с 90 хил.лв., пред съда разказа някогашната дясна ръка на Василев Бисер Лазов. Той е основният свидетел на държавното обвинение по мегаделото за източването на трезора.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Кочо

    16 4 Отговор
    Дърта, квачке! Ти кажи как в рамките на 10 дни и 2 предавания по телевизия Смрад /Скат/ пуйка, която направи дармадан Герб и Цачева, стана мисирка на тиквите! Чак пърхаше като се радваше на екрана, как след първото предаване, преди да се качиш на самолета за Лондон ти звъннал лично господин Борисов и любовта пламна! Оферта, на която не се отказва! Особено от дърта мисирка.
  • 28 Ender

    10 10 Отговор
    Егати шантажната статия, иска им се да омаскарят ИТН, но маскарите са те!
  • 29 ОСТАВКА

    11 17 Отговор
    НА ЦЯЛОТО НЕГРАМОТНО , ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !!! ОСТАВКА НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ !!! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК !!! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ала бала

    12 4 Отговор
    Без да чета кой е писал статията, знаех ,че е тая лелка Соня Колтуклиева.
  • 32 Интересно

    9 3 Отговор
    Радев да не минал към ИТН? Как таака ще го издигат? Слави наистина каза тази глупост "Ние издигаме Румен Радев за президент"
  • 33 Охооо

    15 4 Отговор
    Сончето лииии. Знаем те ние, продажна предателка. Не знам дали осъзнаваш, че играеш срещу Народа. Народа няма да те забрави.
  • 34 Ю.Кортес

    9 8 Отговор
    Цървула приема всякаква подкрепа......15 хилки плюс пенсия на макс и всичко безплатно в резиденцията,другите екстри са екскурзии,банкети,раздаване на служби срещу рушвети и кой знае още какво.За посланическо място се брои шестцифри
  • 35 Каква

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "ама жено":

    си ти на, че да ти казва
  • 36 9721

    3 2 Отговор
    Колтуците на доматите си кършат, за да може растението да се развива нормално и да даде добър плод.
  • 37 6219

    4 5 Отговор

    До коментар #21 от "хаха":

    Това, което направи служебното правителство е, че си изгуби едното ха от никнейма си, след седмица ще изгубиш и другото ха, а сред изборите най-вероятно ще се обърнеш на ах.
  • 38 Сатана

    10 7 Отговор
    Служебните явно са назначени не от Радев а от Прокопиев а Радев се явява негов говорител.Да нарушиш Конституцията на РБългария е тежък грях само и само да угодиш на статуквото не е на добре.

    Коментиран от #40

  • 39 Subaru STI

    6 7 Отговор
    Бой по борисов и мутрите му. Петков е номер заедно с президента.
  • 40 Subaru STI

    7 7 Отговор

    До коментар #38 от "Сатана":

    Кажи нещо за чекмеджетата на Борисов + криминалните му престъпления, станахте скучни и заприличахме на долнопробната пик!

    Коментиран от #42, #45

  • 41 Врачка

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "Виж я ти знаещата":

    Пишещата под никнейм БЪЛГАРКА всъщност е другарката Люба Кулезич.Да го имате предвид преди да и ръкопляскате.Предполага се ,че и е платено да настройва общественото мнение тук и навсякъде,където има форуми в БГ нета.

    Коментиран от #52

  • 42 Сатана

    1 4 Отговор

    До коментар #40 от "Subaru STI":

    Тиквата е проблем на прокуратурата и Радев.Те си имат един господар,това е ДД и Мемсахиб Мустафа.Те решават.Герб са ОПГ но като гледам как се формира друго ОПГ се питам
    "Оти ручАхме жабетата?"
  • 43 Бамбука

    5 4 Отговор
    Президента да каже ? Ами той суверена вече ясно се ориентира кой какъв е и откъде кълве кинтите. ИТН се самоопределиха към ДПС и Герб. Получили са за каквото са прилъгвали избирателите, кукловодите им определиха министрите и завесата падна.
  • 44 Павел пенев

    4 2 Отговор
    Г-жо,Вие доказахте ли в съда на г-н Гергов че не сте такава каквато Ви нарече?
  • 45 анализ

    5 2 Отговор

    До коментар #40 от "Subaru STI":

    Язък, че си фен на такъв страхотен автомобил...
    Трябва да си много наивен или откровено глупав, за да се вържеш на такива посредствени ченгеджийски номера (чекмеджета, кюлчета пачки).
    Мисли логично и не се отавяй да те манипулират
  • 46 име

    6 1 Отговор
    мутри , вън! нови избори . решетката е предател.
  • 47 ХАН КРУМ

    2 3 Отговор
    ФИОНА ,ПАК СЕ ПОЯВИ, ДА НЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕНА.
  • 48 Просто човек

    2 5 Отговор
    Колтуклиева, толкова си гнусна... противна гербаджийска свиня
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 резервист

    1 4 Отговор
    По делата им ще ги познаете, Сонче! Намерихте му цаката на Кирил Петков, а! Да ама не! И да те питам пак, знаеш ли като какво е това "култук"?
  • 51 това искаме

    0 4 Отговор
    радев президент , бойко в кенефа !
  • 52 asd

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Врачка":

    Тук има няколко Българки, една от които е мъж.
  • 53 Джеймс бонд

    0 1 Отговор
    Той няма нужда от тяхната подкрепа нито от Бсп както и от онази вицето редно е да е аут.Плъховете искат да скочат в лодката на победителите .
  • 54 Даката

    2 0 Отговор
    Радев приема всяка подкрепа стига да отърве затвора,той и изборите ще фалшифицира

    Коментиран от #55

  • 55 Ю.кортес

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Даката":

    Рашков дамаджаната нали за това е назначен
  • 56 Даката

    1 0 Отговор
    Дамаджаната е имотен крал,ама никой не го пита,как със заплата на държавен служител има 19 царски имота.От НАП,въобще не се интересуват.