2 Септември, 2021 13:10 9 781 87

Година след Кървавата сряда. Отец Дионисий за ФАКТИ: Трябва да почетем героите, които се бориха срещу Борисов и Гешев

  • отец дионисий-
  • велико народно въстание-
  • протест-
  • борисов-
  • гешев-
  • кървавата сряда

"Ние трябва да отдадем слава на тези, които се бориха дори със собствените си тела и кръв, за да покажат, че България може да бъде различна", смята отец Дионисий

Година след Кървавата сряда. Отец Дионисий за ФАКТИ: Трябва да почетем героите, които се бориха срещу Борисов и Гешев - 1
Отец Дионисий; Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Протест под надслов “Ние помним!” организира днес “Агора България”. Протестът ще започне в 18:00 часа при фонтана пред Президентството.

“Навършва се една година от Кървавата сряда", пишат организаторите на протеста. Миналогодишният протест на 2 септември, наречен Първо Велико народно въстание, впоследствие получи от протестната общност именно това име - Кървавата сряда, заради множеството прояви на насилие над протестиращи в онзи ден. Арестите на протестиращи граждани започнаха още преди обяд, а в същото време 44-тото Народно събрание се опитваше да събере необходимите 120 подписа за внасяне на проекта за нова Конституция. В крайна сметка събрани бяха подписите на 127 народни представители, като кои народни представители дадоха своя подпис може да бъде видяно ТУК.

Предложението за нов основен закон даде тогавашният премиер Бойко Борисов, като заяви, че ще даде вече дългоисканата му към онзи момент оставка, когато 44-тото Народно събрание реши кога да се проведат избори за Велико народно събрание. Докато депутатите събираха подписи, гражданите протестираха масово.

От ФАКТИ разговаряме с отец Дионисий, представител на “Агора България”, както относно днешния протест, така и относно необходимостта да си спомним за Кървавата сряда.

“Миналата година, когато август месец имаше едно предложение на бившия вече министър-председател Бойко Борисов за Велико народно събрание, което да приема нова Конституция, изпълнихме площадите - не само на София, но и на останалите големи градове в България. Много наши сънародници извън пределите на Отечеството протестираха по света. Площадите на света видяха, че българският народ се заяви и го има. Когато миналата година имаше предложение за Велико народно събрание от страна на Борисов, на ГЕРБ и на техните присъдружни псевдопатриотарски организации, които им бяха една постоянна опора, тогава най-естествено възникна идеята за Велико народно въстание. Тази идея беше съобщена и от хора, които някои сега са министри, други са народни представители. Едно такова нещо се реализира на 2 септември 2020 година", припомни отец Дионисий.

"Ден преди това - на 1 септември, всички, които бяхме на площада, положихме клетва и се надявам всички да си спомнят това нещо - и публичните персонажи, и хората, които са били отдадени на идеята, че можем да имаме една по-различна обстановка в страната, а не върхушка на мафията, която да дирижира всичките наши процеси, а ние да бъдем само наблюдатели. Тази клетва беше, че докато не видим Борисов и Гешев извън българския обществен живот, няма да спрем борбата. На 2 септември тази клетва беше до такава степен осъществена, че хората бяха готови дори да се жертват. Знаете колко много жертви - почти 130 души бяха арестувани, над 160 човека бяха с медицински свидетелства след издевателствата на полицията върху мнозина от нас. Докато сме живи, няма да можем да забравим това", категоричен е той.

"То беше не толкова от страна на редовите полицаи, а от страна на политическото ръководство, което използваше и МВР, и организации, свързани с охранителна дейност за осъществяване на дейности, които да служат като бухалка на тогавашната власт. Виждаме, че повече от година прокуратурата не иска да погледне това по-задълбочено. Повече от ясно е, че тази симбиоза продължава, че продължава онова разбиране на Иван Гешев, че разделение на властите няма - те вече 12 години се дирижират от едно мазе в Банкя, от един зайчарник”, допълни отец Дионисий.

Разговорът премина към днешното протестно действие. “Протестът днес е с надслов “Ние помним!”. Има хора, които до ден днешен са с проблеми - както има пострадали на 10 юли миналата година, които до ден днешен са с тежки физически и здравословни проблеми, така има хора и от 2 септември. Това беше един огромен протест. Изключително много хора пострадаха, включително журналисти, които отразяваха протеста - български и чуждестранни, пострадаха и хора като мен - духовни лица, пострадаха и представители не на българската държава, които бяха на протеста - едни, за да го наблюдават, други, за да го отразят. Хората бяха потърпевши в огромното си множество и ние трябва да почетем всички тези герои. Аз бих ги нарекъл герои. Ние трябва да отдадем слава на тези, които се бореха дори със собствените си тела и кръв, за да покажат, че България може да бъде различна", обясни той.

"Ние видяхме, че ако по същото време в Беларус половината от полицаите минаха на страната на протестиращите, тук е моята забележка към нашите служители на реда - нито един от тях не напусна службата си, за да бъде за пример поне един от тях. Тук честта, доблестта и достойнството вече нямат стойност. За жалост наблюдаваме това и от тези, които уж са народни избраници в 46-тото Народно събрание”, каза още той.

На въпроса какво се промени оттогава досега, отец Дионисий отговори: “Макар ден на болка, 2 септември беше и ден на надежда. Особено онова, което стана факт по време и след всички дни на протеста - светът реагира. И Европейската комисия, и Европейският парламент в някои негови специализирани групи и комисии, които се занимават с човешките права, реагираха. Реагираха също Сенатът и Конгресът на САЩ. Видяхме развитие по закона “Магнитски”. В България се правим, че той няма никакво продължение, никакви последствия. Минахме през два парламентарни избора, отиваме към трети, идват и четвърти за страната тази година избори - президентските, което показва, че ние не се справихме. Българският народ не поиска еднократно да даде знак, че това не може повече да бъде търпяно. В такъв случай, ще вървим в един бавен ход, който за съжаление ще обслужва повече интересите на външни сили, а не нашите. Това също ще бъде за наша сметка”.

Отец Дионисий коментира още очакванията си от следващия парламент. “Според мен решаващите парламентарни избори в страната няма да се проведат преди края на март-началото на април следващата година. 47-мият Парламент по мое виждане ще бъде също кратковременен. Виждам един 7 или дори 8-компонентен следващ парламент, който също няма да може да произведе власт, включително защото такива са настроенията в обществото. Надявам се Вашите колеги, които задават мейнстрийма, да си дадат сметка какво извършват. Говоря основно за трите големи телевизии - БНТ, bTV и NOVA, които създават настроения и очаквания в обществото, които да бъдат само илюзорни и да не произведат за нас един по-проспериращ начин на живот”, каза той.

“Обществото наблюдава един спектакъл, който например вчера - по предложенията за актуализация на бюджета, показа колко необходимо и спешно да се извършват тези неща. Не мисля, че и към този процес ще може да се подходи сериозно. Виждаме, че всички политически формации в настоящето Народно събрание имат претенции към всички области, които бюджетът засяга. Не се занимават всяка с конкретна сфера, а всички имат и препирни. Когато шест различни страни се препират по всички възможни теми, това не може да роди нищо. Надявам се те да могат да разберат, че това общество - нашето общество, има нужда не само от свободата, която му бе дадена даром преди 32 години, а има нужда и от справедливост. Надявам се хората в Народното събрание да си дават сметка, че те запушват справедливостта да дойде и да възтържествува", завърши отец Дионисий.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    54 80 Отговор
    Днес в 18 часа пред Президентството да почетем героите.Всички елате!

    Коментиран от #2, #26, #57

  • 2 Севда

    108 50 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А героите полицаи които ни пазят от платените протести на мафията?

    Коментиран от #7, #38, #44

  • 3 Е ???????

    15 14 Отговор
    И !!!!!!!
  • 4 Абе

    66 66 Отговор
    дано Господ ни избави от Боко, Геша и Доган!

    Коментиран от #15

  • 5 Оня с коня

    73 33 Отговор
    Уж е разпопен,а е с униформа?!
  • 6 Българка

    101 53 Отговор
    Някой умрял ли е? Какви жертви? Криминални престъпници хвърлящи камъни и рушащи държавна собственост. Това е някакво фрик шоу.
  • 7 Бряст

    38 47 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Протестите викаш платени, а полицаите безплатни? Тц, тц...
  • 8 Жан Клод ( с двата ножа)

    31 11 Отговор
    Отчето доста нощи откара в палатката пред съдебната палата.

    Коментиран от #30

  • 9 Зле

    63 28 Отговор
    Съжалявам,че ходих на тия протести!
  • 10 Обикновен гражданин

    85 43 Отговор
    Днес на като се съберете си спомнете как разкатахте фамилията на двумилионен град в продължение на една година. Спомнете си и почетете и потрошената кола с малко дете в нея на румънското посолство. Като едни видни борци за ред и законност си направете равносметка на колко човека отнехте конституционното право да се приберат в къщи и да отидат на работа. После се замислете какво постигнахте и ако имате поне малко морал идете отново на Орлов мост, скочете в Перловската река и следвайте течението през Искъра до делтата на Дунав.

    Коментиран от #36, #67, #75

  • 11 Сус

    52 23 Отговор
    Е така на времето пак имаше един продажен поп от СДС Фори светулката.Нищо не се е променило от тая площадна демокрация ,нищооо

    Коментиран от #71

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Отче...

    47 11 Отговор
    Те мутрите на СЛАВУЦА са по страшни...Захапе ли кокала тогава ще разберете откъде изгрява слънцето

    Коментиран от #16

  • 14 Johansson

    57 24 Отговор
    Поп-мафиот!
  • 15 нар. поговорка

    22 1 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    "Помогни си сам да ти помогне и Господ"!
  • 16 Така е

    40 3 Отговор

    До коментар #13 от "Отче...":

    Българския народ доказа че като етнос не заслужава да тъпче земята и да съществува на този свят. След като гласува за подобен дегенерат , персоналното забавление на мутрите от групировките в миналото , а в момента свързан с наркопласьори и рекетьори. Тези са съдружници и с Йордан Тонов- Данчо Пръча , осъждан за наркоразпространение, рекет и трафик на жени с цел прocтитуция..Просто народа ни няма място на тази планета. Напишете също в гугъл- Миро пашата Емо черния Данчо пръча Слави Трифонов

    Коментиран от #48, #49

  • 17 Осгавка и импийчмънт

    63 25 Отговор
    Ние също помним ковчези, яйца, прашки, вмирисана риба. И ето резултата е държавата е в разруха. Сестра галева си купи малко костюмчета и обувки. Вие с радевото юмруче сте вредни за страната. Не щем радева гладна зима
  • 18 Отец Нафърфорий

    29 15 Отговор
    Отец Дионисий да бъде обявен за Бог на Виното Дионисий и незабавно избран за папа, а католицизма да приеме православното християнство
  • 19 Данко Харсъзина

    35 16 Отговор
    Ами да ги обяви за светци. Например "Свети 40 претестъри мъченици", борели се за вярата и промяната срещу кървавият тиранин. След това да направи Алтернативна църква и да се обяви за патриарх. Към нея ще се присъединят всички партии на протеста и техните симпатизанти.

    Коментиран от #20

  • 20 Отровното трио

    27 5 Отговор

    До коментар #19 от "Данко Харсъзина":

    Но без ИТН и Слави, защото той е грешник

    Коментиран от #25

  • 21 Архимандрисандрит Бибиан l

    16 10 Отговор
    Туй попче засуканото кога го видиме, на кйоревио ми монах мо става радосно и мо иде да се покаже на просторо деа!
  • 22 ЕДГАР КЕЙСИ

    35 19 Отговор
    ТАЛИБАН ДИОНИСИЙ (ЧЕРВЕНИЯ ПОП)
  • 23 Нямаш ли

    40 24 Отговор
    Нямаш ли страх от Господ,че така лъжеш и си измисляш?! НЕ се ли сещаш,че благодарение на ББ не стана гражданска война.Ама неговата тактика излезе наистина разумна,защото всички ви разбраха какво представлявате действително.Аз лично,продължавам да се чудя,дали това с битите младежи,не беше постановка.Как само"деца" хванаха полицаите,пък и точно под камерите ги заведоха.Ама продължавайте да се излагате.Глупостта е безкрайна,пък е и заразна.

    Коментиран от #24

  • 24 Черепа

    28 12 Отговор

    До коментар #23 от "Нямаш ли":

    Нема Господ. Пращам тука едни кинти от святото място Дубай

    Коментиран от #28

  • 25 Данко Харсъзина

    31 9 Отговор

    До коментар #20 от "Отровното трио":

    Дионисий Зарята ще има към ИТН индивидуален подход. Така например Славчу не е стъпвал на протестите, не е хвърлял яйца и домати по сградите и павета и бутилки по полицаите, не ги е палил със слама, не е разнася ковчези и не е вдигнал бесилки и Дионисий справедливо ще го напъди от Светата протестърска църква. И понеже е широко скроен може да ръкоположи Света Мая Костинбродска за митрополитка.
  • 26 Пак си подлуднал

    20 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Сериозно. Чудно е как един бизнесмен на верига ресторанти има време да троли по цял ден. Извид:::Не си бизнесмен а живееш от тролене и платени протести.

    Коментиран от #31, #39

  • 27 Майна

    20 37 Отговор
    Пълно с коментари или на гербаджии или на ударени мозъчно от ,,ваксата,, ТОЗИ ДЕН БЕШЕ СИМВОЛ НА НАРОДА СРЕЩУ МАФИЯТА,И БЕЗЧИНСТВАТА НА ПОЛИЦАИТЕ ЕНИЧАРИ, КОИТО ПРЕБИХА МИРНИТЕ ПРОТЕСТИТАЩИ!! СРАМ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗКРИВЯВАТ НЕЩАТА!

    Коментиран от #29, #64, #65

  • 28 Прав си

    24 11 Отговор

    До коментар #24 от "Черепа":

    Какъв БоГ за такъв.Той си е БоЖков служител и на царица-парица.
  • 29 Много

    19 9 Отговор

    До коментар #27 от "Майна":

    Много си си повярвал,бе човек!Може замисълът да е бил добър,но ви прецакаха!!! Вашите хора!Ха ха ха

    Коментиран от #52

  • 30 👸👸👸👸👸👸

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Жан Клод ( с двата ножа)":

    ..ДВУМЕСТНА...👬👬
  • 31 Е ти пък

    12 6 Отговор

    До коментар #26 от "Пак си подлуднал":

    чак сега ли го разбра този смешник, че за никакъв не става?
  • 32 SDEЧЕВ

    25 13 Отговор
    Какъв кич,все едно има загинали,то няколко айдука където хвърляли камъни изядоха шамарите и точка. Уважаема редакция големи сте порнографи,засрамете се Борбите стават на избори,а не с хвърляне нариба поръчана от Дубай.Ниски топки ей.
  • 33 Това

    20 11 Отговор
    разпопеното отче няма ли кой да му оскубе брадата !?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Аладин

    19 11 Отговор

    До коментар #10 от "Обикновен гражданин":

    Браво, много точно казано и аз бях на протеста и видях как гамените замеряха полицаите с камъни и ги плюеха. Срам ме е, че участвах. И сега вишдам промяната всичко е по скъпо, парламента е пълен с продажбници, лумпени и мутренски адвокати. Но май най лошото предстои.
  • 37 Ташо

    22 10 Отговор
    Този хомо поп ,не е ли отлъчен от църквата.Защо е в униформа?Как може да нарича лумпените замеряли полицаи ,герои.Явно е спрял хапчетата.

    Коментиран от #43, #54

  • 38 АДА НА СЛАВИ

    12 11 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    ТЕ ГЕРОЙТЕ СЕ БОРИХА АМА ЧАЛГАРИТЕ НА СЛАВУЦА УЧИНДОЛСКИЯ САТАНИСТ ГИ ИЗЛЪГАХА И ПОПАРИХА ТЕХНИТЕ НАДЕЖДИ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА МАФИЯТА ГЕРБ. БОРБАТА ИМ И САМОЖЕРТВАТА ИМ БЕ ПРЕДАДЕНА ОТ ЧАЛГАРЧЕТО ГЪДУЛАРЧЕТО.

    Коментиран от #50, #53

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Абе

    4 4 Отговор
    Я стига глупости !
  • 41 !!!?

    16 7 Отговор
    Тази ще правят още руски паметници...на "героите" които са се борели срещу Борисов и Гешев !!! А Черепа ще почетат ли...кой се бори срещу "хунтата" с парите на бабичките !!!?
  • 42 АЗ.

    11 4 Отговор
    Боже,колко мъка има на този свят,Боже. "Духовно лице"?????????
  • 43 ХАН КРУМ

    9 4 Отговор

    До коментар #37 от "Ташо":

    И ПОП ХАРИТОН СЕ Е БОРИЛ СРЕЩУ ТУРСКОТО РОБСТВО ЗА ДА НЕ СЕ НАРИЧАШ ХАСАН, ХАЕРСЪЗИНО!!! В последния ден от битката се прощава с четниците, казвайки им: „Юнаци мои! Не като баби, но като лъвове се изринете от тая пещ, и който остане жив, да спомня! А мене заведете при входа и аз тамо ще умра, както си мога!“. Въстаниците се простили с него, завели го до входа на манастира и тръгнали да се спасяват. Войводата загинал там с оръжие в ръка, намушкан от турски щикове.
  • 44 Байко

    8 10 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Те тия дето се правиха на мъже /и русата,и тя/ще се надяваме да си получат заслуженото - присъда и затвор,има и достатъчно доказателства за това,да не говорим за моралната страна на нещата-как се рита със злоба млад човек,закопчан с белезници на гърба и доста бит преди това без да може да се защити и предпази по никакъв начин.Ти по-добре кажи нещо за оргийките при Боко с Деса и Катя,там ли ви помагаха полицаи с палки,щото стария пръч едва ли е смогвал да ви обслужи?
  • 45 cpv

    8 6 Отговор
    Този ли грозник е олицетворение на протестиращите!
  • 46 Даниела

    4 5 Отговор
    Софианеца....ми то си личи ,че си ПОСЛЕДЕН.
  • 47 Даниела

    2 4 Отговор
    УжасТ!
  • 48 Правец

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Така е":

    Ти кой беше че да съдиш.
  • 49 LOSHIA

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Така е":

    Щом наричаш Слави пръч,отговорът за теб е е по вече от ясен
  • 50 LOSHIA

    4 9 Отговор

    До коментар #38 от "АДА НА СЛАВИ":

    МНОГО СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ СЛАВИ!?!....ИМА ЗАЩО!!!!!!!!
  • 51 УФ;ЕКЙДКОМЕНТАР

    3 3 Отговор
    ТАЛИБАНИТЕ ОТ НОЙ МАЛКИТЕ И ПРОТИВНИ УЖ ПАРТИЙКИ В СВЕТИНЯТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА -ПАРЛАМЕНТА-СЕ ОПИТВАТ ДА САБОТИРАТ УСТОИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО НИ!!!
  • 52 LOSHIA

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Много":

    ДБ и ИБГНИ наричаш нашите хора,със сигурност са вашите хора!

    Коментиран от #60

  • 53 LOSHIA

    2 4 Отговор

    До коментар #38 от "АДА НА СЛАВИ":

    Червен Ицко обяви че,ще търси подкрепа от герб
  • 54 изрод от ГЕРБ

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "Ташо":

    А ти трябва веднага са започнеш с твоите!
  • 55 Антикомунист

    7 7 Отговор
    На този червен поп няма ли да се намери някой да му намачка келимявката и му направи главата мека. Стига се е изявявал като борец за правдини.
  • 56 Бай Ставри

    3 5 Отговор
    Оти мутраганьо и каскета не търкат наровете при мен????????? Май нещо промяната стана премяна!!!

    Коментиран от #61, #68

  • 57 Болярин

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А някой проскубан гей-поп, бесилки, ковчези и некролози да ти подсигурим ли - ако нямаш, че като гледам как ти е домъчняло ... !!?
  • 58 зъл пес

    6 2 Отговор
    Вместо да се засрамите,вие организирате "панахиди"
  • 59 миризлив пръч

    8 3 Отговор
    И какво й е различното на България?Освен че я превърнахте в кочина,друго не се случи.
  • 60 Много

    8 5 Отговор

    До коментар #52 от "LOSHIA":

    Не позна.Аз съм твърд симпатизант на ГЕРБ и не искам промяна,защото си харесвам живота и не се чудя по цял ден, на кого да прехвърля вината за неуспехите си.Ама тези от протестите,нали бяха много ербап.Каква стана тя?Прецакаха ги.Ами сега аз се кефя на отношенията помежду им.Особено се кефя на Сл.Трифонов, защото само той може да го направи по този начин.Е...жал ми е,че попаднахме в такъв хаос,но рано или късно ще излезем. За мен няма друг начин,освен търпение.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Десо

    9 3 Отговор
    Пак ли ще правите гей парад педали долни
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Не съм

    1 1 Отговор
    Песове малко беше
  • 67 Padre

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Обикновен гражданин":

    Браво хубав коментар. Каза им го. Прав си пич.
  • 68 мендил

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Бай Ставри":

    скоро не съ тъ райберовали?питай за рашо пилата
  • 69 Разпопеният

    7 2 Отговор
    да не се показва и афишира да не го отнесе от някой изнервен гражданин. Дошло му до козирката, че, първо разкатаха мамата на София и второ, че докараха сегашната ситуация.
  • 70 Бай Ху (By Who)

    3 3 Отговор
    Тоя Дионисий не е никакъв свещеник, а един психично болен човек с много сериозни менталнипроблеми. Казвам го от лично наблюдение, съсед ми е в Иван Вазов.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Абе

    7 1 Отговор
    Т. нар. "отец" Дионисий от къде има пари по цял ден нищо да не прави? Изглежда ми и той да е на някоя задкулисна хранилка.
  • 73 Bъпрос

    4 2 Отговор
    Защо наричат " отец", този пе д ал?
  • 74 Бацо Гацов

    3 1 Отговор
    Къф е тоа?
  • 75 ЧОБАНИН

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Обикновен гражданин":

    А ДАНО АМА НА ДАЛИ /ОЧАКВАНЕТО ЧЕ НАГЛИ МАЛОУМНИЦИ ЩЕ ПОУМНЕЯТ Е БЕЗПОЧВЕНО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗРИТВАМЕ ЛИЧНО
  • 76 ЧЕТНИК

    6 2 Отговор
    ЕИ СМОТЛЬО БЪЛГАРИЯ ИМА ИСТИНСКИ ГЕРОЙ ЗА ПОЧИТАНЕ А НЕ ДРЪНКАЛА БЕЗ ИДЕИ ПРИНЦИПИ И ЧЕСТ НА ЧЕЛО С РАДЕВ МАНОЛОВА ДОНЧЕВА И ОСТАНАЛАТА ПАПЛАЧ
  • 77 ПАПЛАЧ

    4 2 Отговор
    ШЪ ВИ ЧЕРПЯ ПО ЕДИН БОМБОН АКО СЕ СЪБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 500 ЧОВЕКА УТРЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ

    Коментиран от #82

  • 78 ГЕНЕКОЛОГ

    3 2 Отговор
    ДИОНИСИИ НЕ РАЗБРАХ В СРЯДА ДА НЕ СИ БИЛ В ЦИКЪЛ

    Коментиран от #80

  • 79 Гербави тръстики плиткоумни

    2 6 Отговор
    Пак ли изпълзяхте, като хлебарки !
    Марш в ъгъла, където ви е мястото !

    Коментиран от #81

  • 80 СОДОМИТ

    2 1 Отговор

    До коментар #78 от "ГЕНЕКОЛОГ":

    НЕ БЕ НА ПАРТНЬОРА МУ БЕШЕ ДОСТА ДЕБЕЛ И ГО ЦЕПНА
  • 81 ЧОБАНИН

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Гербави тръстики плиткоумни":

    ТУКА СМЕ И СМЕ ДОСТА ДОЛУ ГАЩИТЕ И НИ ПОЧВАИ НАС ТАРАЛЕЖИТЕ
  • 82 Ташо

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "ПАПЛАЧ":

    Какви 500 човека.То 50 няма да има.
  • 83 Пак ли ти бе Гейко Геев

    1 1 Отговор
    Пак ли ти бе Гейко Геев?
  • 84 Малко

    3 2 Отговор
    Ги биха полицаите тия платени протестъри. Значи полицаите са виновни че са набили 10-20 човека , но протестиращите не са виновни че ги замерят с каквото им падне. Дори искаха да ги палят със слама. Да не говорим какво причини ха на хиляди хора , които с месеци не можеха да отидат никъде безпрепятствено. Всеки има право да протестира. Но отиваш и го правиш пред институции от които не си доволен. А не да блокираш орлов мост. А и какво постигнаха? Сега по добре ли е?
  • 85 Свиленски

    1 2 Отговор
    Това Отче е МЕКА КИТКА и е отлъчен от БПЦ за ПЕДОФИЛИЯБ1
  • 86 Кво?

    1 1 Отговор
    Некви ченгета били некви мърльовци понеже онези се правели на големи юнаци. И сега тия мърльовци герои станаха, че и годишнина им отбелязваме. Аре стига глупости !
  • 87 Тото 1 и Тото 2

    0 1 Отговор
    Нищо чудно скоро да има звание - АКТИВЕН БОРЕЦ срещу БОЙКОВЩИНАТА !