3 Септември, 2021 17:28 6 144 25

Колтуклиева: “Полет над кукувиче гнездо” е положението

  • соня колтуклиева-
  • ива митева-
  • тошко йорданов

Сякаш не стана ясно и на уличните кучета пред парламента, че вчера Ива Митева беше спешена да напусне пленарната зала

Колтуклиева: “Полет над кукувиче гнездо” е положението - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едно ще ви замоля, драги въстаници-народни избраници от “братството на почтените” - не подценявайте интелигентността на българите, не се подигравайте с нас!

Целият този посредствен фарс с приемането на закона за НСО и водевила от вчера и днес, си го съчинихте и режисирахте самите вие, но понеже не получихте овации, решихте да натегнете напрежението с измислицата за заплаха за убийство на Ива Митева. Кому изобщо е нужно да посяга на тази мила женица?! Колко пък мощна е нейната роля в политическия живот, за кого е заплаха тя?

Моля, имайте уважение към Ива Митева! Не я превръщайте в парцалена кукла, не си я подхвърляйте между ИТН и ИБНИ! Пошло, грозно и нелепо е.

Сякаш не стана ясно и на уличните кучета пред парламента, че вчера Ива Митева беше спешена да напусне пленарната зала; Тошко Йорданов трябваше да я наругае наужким, че си тръгва, но понеже е с просташки маниери, пресоли манджата и жестоко я сконфузи. Работа ли му е изобщо на председателя на българския парламент да се среща с главния държавен одитор на Република Северна Македония Максим Ацевски, че той изобщо не ѝ е на равнището?!

Нали уж закАно-проектите за НСО на ИБНИ и ИТН са от първостепенна важност в епичната им война с главния прокурор, защо ще си излиза председателката, която е и съвносителка?! То пък сякаш, сваляйки му охраната - ще свалят Иван Гешев от поста, де, но нейсе, опитите нека продължават.

На българските закони това им е родилният белег - винаги се правят за определени хора и затова често-често се бродира по тях с десетки поправки.

Аз да попитам, ако някой ден, недай си Боже, Христо Иванов сбъдне мечтата си и стане главен прокурор, пак ли ще трябва да се движи сред народните маси без охрана, а?! Ами, ако го замерят с яйца от щастливи кокошки - кой ще го спаси от резила?

Милата Ива Митева, на която симпатизирам, защото от разносвачка на папки из кабинетите на парламента, седна на председателското място и някак се справя в тази пълна лудница, май ще трябва да си вземе сбогом с високия пост. Слави и Тошко ѝ вдигнаха мерника още преди седмица. Защо, ще попитате. Когато Атанас Атанасов каза, че Ива Митева става за премиер, тя не реагира; когато Николай Хаджигенов го повтори - тя отново не каза нищо. Едва на другия ден обясни нещо за това, че си тежи на мястото и не гледа към други столове. Грешка! Не се отговаря така, когато си издигнат от авторитарна лидерска партия. Правилният отговор е: нашият лидер г-н Трифонов знае най-добре кой за какъв пост е подходящ. Точка.

… А, бе, хора, дали пък сега Бойко Рашков няма да обвини Бойко Борисов, че иска да накълца на кайма Ива Митева?! Смеете се вие, ама колко му е акъла на министър Дамаджан…ще намерят някой, който бил чул от друг, който пък знаел, че един от Дубай е изпратил факс до МВР и хоп - разпити в отдел “Убийства”.

“Полет над кукувиче гнездо” е положението.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 герб куркузута

    43 17 Отговор
    разни куркудзута като деса дуловската сега и колтуклиева завиждат на красотата на госпожа Митева :)
  • 2 Пръц

    38 11 Отговор
    Много дълго име има мисирката,че и трудно произносимо на Дупнишки диалект.

    Коментиран от #24

  • 3 айфон 13

    21 2 Отговор
    Много голям Айфон има Тошко.

    Коментиран от #19

  • 4 ГРОБ

    28 3 Отговор
    колтук
    Израстък

    колтучене на домати , колтук
    На турски означава офис стол или кресло

    Бу башбакан бу колтукта чок отурмайджак (Този премиер на този стол няма да сяда за дълго) , колтук
    въже за привързване
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ????

    30 8 Отговор
    Аре, закрквайъе това НС! Как можаха българите от чужбина да се и лъжат и да гласуват за чалгаря, ама така чака ракета да върви, а какво става в България какво им дреме. За съжаление не може да се закрие дейността не само на ИТН, греб ИБНИ въобще на всички досегашни партии и лидерите им да престанат да се занимават с политика. Такава лростотия, мазнотия с нищо не сравнима.

    Коментиран от #13, #23

  • 7 ммм

    12 26 Отговор
    Колтуклиева е Говорителката на народа...
  • 8 русо умно нема

    29 9 Отговор
    Полетът над кукувичето гнездо ще го видите когато на народът му избият съвсем чивиите . За сега скачането е по единично и по лична инициатива и лична отговорност за последиците , обикновено и естествено летални. Сонче , а на теб бацката ти е абсолютен престъпник , можеш да си го харесваш колкото си искаш , но е бандит и неграмотник.

    Коментиран от #25

  • 9 охо

    21 5 Отговор
    Вие също не ни подценявайте, защото помним чий председател създаде хаоса!
  • 10 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    23 10 Отговор
    Соня Колтуклиева = комунисто-депесаро-гербера...

    Коментиран от #12

  • 11 фен на сидеров

    22 8 Отговор
    ама, Сонче, и ти си мисирка на квадрат !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    17 11 Отговор

    До коментар #6 от "????":

    Лицемери такива, я първо вижте, кои гласуват за ГЕРБ? Пък тогава давайте оценки.

    Ако не са алчните и некадърни чиновници(калинки), милиционерите, медиците ... и техните семейства, маргиналите от гетата, които се продават за 50 лева, кметове, общински съветници, чиновници в общите, мутрите концесионери на плажове и собственици на хотели, олигарси, некадърните и крадливи "строители" на магистрали или ремонтиращи София и други градове и села, техните работници и семействата им, "журналисти", политолози, социолози. ГЕРБ активистите, ще гледате Народното събрание, не отвътре, а отвън.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Тая осъдената

    15 9 Отговор
    Пак се напъва да произведе нещо умно, но се получава друго- миризливо и неприятно. От сбръчкана и неадекватна мошеничка това е продукцията.
  • 17 Кукувица

    11 6 Отговор
    Колтуизкукала се е разкукала.
  • 18 3.14К

    7 5 Отговор
    Култуклиева е измътена в чуждо в чуждо гнездо! И продължава да е там и в момента.
  • 19 С 5g

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "айфон 13":

    Дано изпържи и последните буболечки в малката му кратуна.

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 То като

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "С 5g":

    гледам от 5 G си се разминал, щото и не е заплаха, ама от природата не си успял!
  • 22 Даже по зле

    2 1 Отговор
    Госпожо....!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Фръц

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пръц":

    Ако, верно си дупничанин, я че ти преведа! Тоя, език яз съм го изучил по рождение! Само кажи!
  • 25 Фризьор

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "русо умно нема":

    Верно е Баце! Русо умно нема! Затова щерка ти си боядисва косата от 16 годишна!:)