3 Септември, 2021 18:09 6 649 75

Спасението на България е в нови политически проекти

  • кирил петков-
  • асен василев-
  • нов политически проект

За новите политически субекти обаче има две условия, без изпълнението на които те ще изгубят съдържанието си на нови и дори първоначално да получат подкрепа на сляпо, както у нас често се случва, след това бързо или постепенно ще я загубят

Спасението на България е в нови политически проекти - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По всичко изглежда, че преодоляването на кризата в страната по парламентарен път се крие в създаването на нови политически проекти, които да си взаимодействат с някои от вече съществуващите субекти - като "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" например.

Да, те не гарантират успешност по презумпция само защото са нови, но в момента са единствената ни възможност за реализация на дълго жадуваната промяна.

Ако статуквото от 46-тия Парламент се възпроизведе, че дори и плюс една партия, която може да е "Възраждане", или правителство отново няма да може да бъде създадено, или то ще е плод на отвратителен компромис, срещу който веднага ще се роди несъгласие от гражданите. Няма смисъл да се разиграват предварително различните сценарии, а трябва да е предварително ясно, че всяко единодействие с ГЕРБ, ДПС или БСП ще е фатална политическа грешка, която ще бъде в ущърб на България. А към този отбор може би трябва да се причисли и "Има такъв народ", които се държат като ГМО продукт на досегашния порочен модел.

Много е важно да се каже и повтаря, че партията на Слави Трифонов обслужи ГЕРБ и ДПС, блокирайки с всичките си действия и публично поведение възможността да се създаде редовно правителство, което да покаже на гражданите, че България може да се управлява по различен начин, значително по-добър от този на ГЕРБ и ДПС. А преди влизането си в Народното събрание, на изборите ИТН изигра ролята на мюре, което обра мнозинството протестен вот срещу ГЕРБ, за да не отиде той при далеч по-автентичните протестърски формации - "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Не идваме!".

Засега на хоризонта се очертава един нов политически проект, който няма максималното официално потвърждение, но по всяка вероятност ще се случи под някаква форма. Кирил Петков и Асен Василев ще са основни лица в това ново нещо. Голямото неизвестно е дали това ще бъде партия на Румен Радев, дали ще бъде изцяло техен политически проект и дали, ако вторият вариант бъде фактическият, Петков и Василев ще станат част от коалицията "Демократична България" или ще действат сами на политическия терен.

Кирил Петков преди всички има голяма отговорност, защото в обществото в момента се наблюдава известен прецедент, който е свързан лично с него. Той е първият политик, доказал се с реално свършена работа в полза на българските граждани в качеството си на служебен министър на икономиката, който е в състояние да мобилизира и да вкара в изборния процес милионите традиционно негласуващи българи. Нито един от съществуващите партийни или коалиционни субекти не е в състояние да направи това.

За новите политически субекти обаче има две условия, без изпълнението на които те ще изгубят съдържанието си на нови и дори първоначално да получат подкрепа на сляпо, както у нас често се случва, след това бързо или постепенно ще я загубят.

А именно:

Единодействие с партии като ГЕРБ, ИТН, БСП и ДПС не трябва да има, освен ако не трябва да се гласува нещо много спешно като извънредно положение или спешен закон, свързан с националната ни сигурност. Причините за наложителната изолация на посочените партии са известни на българската общественост.

В България положителна промяна не може да има без приемането на Закон за лустрацията и радикална реформа в съдебната система, която да доведе до справедливо правосъдие, за което в момента повечето от нас нямат усещането, че съществува. С оглед на това новите партии. ако се появят наистина, трябва да се ангажират, че провеждането на тези две политики ще бъде в Топ 5 на приоритетите им.

Важно е да се уточни, че лустрацията вече не е достатъчно да бъде само за служилите на комунистическата Държавна сигурност, служителите на други комунистически служби и членовете на БКП. Необходимо е тя да обхване и множество личности от прехода, но това ще е в пряка зависимост с евентуалните им осъдителни присъди.

В противен случай - ако нови политически проекти не се появят или пък те не изпълнят споменатите задължителни условия, пътят пред България е много неприятен. Вероятно авторитарен, връщащ ни към управленията на Тодор Живков и Бойко Борисов. И по-скоро към тези на правешкия сатрап, защото от вече 2-3 години усилено се говори за установяване на президентска република в България. А установили се тя в български условия, авторитаризмът ще е официализиран. С Борисов всичко беше фасадно и вероятно и така ще бъде, ако имаме недалновидността да му позволим да се върне на власт.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 перник

    72 23 Отговор
    Спасението е когато тиквата влезе в затвора!

    Коментиран от #5, #48

  • 2 Майна

    48 17 Отговор
    ,,Ликвидирането на „Държавната Консолидационна Компания“ е в ход. Поверено е на приятеля на Кирил Петков от протестите – Анастас Гогов.

    Подобно нещо се случи в „Напоителни системи“ ЕАД, където са назначени 9 членове на Съвета на директорите, 2 изпълнителни директори и … забележете – Прокурист!

    Друг пример е „Национална компания индустриални зони“ ЕАД, с назначени 7 членове на Съвета на директорите и т.н, и т. н.

    Питам Вас, драги сънародници, това ли искахме!?

    Ако някой опровергае тези факти съм готов да се извиня.,,

    Коментиран от #20

  • 3 FEFE

    66 54 Отговор
    Ако не искате Чалгари, ДПС-ари, Мутри-Тикви и хора на статуквото- то гласувайте за Кирил Петков!

    Коментиран от #8, #28

  • 4 fiesta

    24 9 Отговор
    Спасението на България е когато се очисти от бул.шита. Спасението на света е същото.
  • 5 Пешо

    11 11 Отговор

    До коментар #1 от "перник":

    И антуражът му, съмишленици в разграбването.
  • 6 Майна

    28 28 Отговор
    Сега простотията българска ми е позната и от ТРИФОНОВ ЩЕ ахкате и припознавате КИРЧО, ЛИЧНО ПОЗДРАВЕН ОТ БАЙДЪН!!! Абе я елате на себе си!!!
  • 7 гошо

    36 23 Отговор
    Някой вярва ли и дума на тоя мазньо?
  • 8 За Кирчо язовирчо

    32 24 Отговор

    До коментар #3 от "FEFE":

    Ти на ред ли си изобщо??? Тоя с ошфорки ли? Фалшив документ от нотариус в офиса на ДБ е ако има по голямо менте от тоя.
  • 9 0884853180

    30 21 Отговор
    Хайде да правят партията и да се приключва с герп и дпс

    Коментиран от #14

  • 10 Дедо Пенс

    21 8 Отговор
    А нема нужда 😄
  • 11 Госあ

    7 7 Отговор
    Ааалилууйяяя хахахаха
  • 12 Това

    22 21 Отговор
    Е пътя. Браво Киро с ваз сме.

    Коментиран от #42

  • 13 Евро реалист

    29 6 Отговор
    Спасението на България е в нови избиратели, които мислят разумно за собствените си интереси, и всички общо формират интересите на страната. Вождистките партии не водят до нищо добро.
  • 14 Да ти

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "0884853180":

    Звъна ли. Тук не е клуб запознава 🤣
  • 15 Проектант

    27 1 Отговор
    Нови нямаше да ни трябват, ако се сменяха хората в старите, защото човек има едни идеи и ако за 4 години не ги прокара, докато е депутат, значи не са били идеи. Партиите са посока за развитие, а посоките не са толкова много. Законодателството трябва да се пипне и толкова. Ако пътят е прав и населението доволно, държавата ще хвърчи. Какво става тук? Създават се партии хранилки, плющят им ушите докато са на власт, а наеродът рупа зелена трева и чака светло бъдеще и после Миро сменя Спиро и броячът пак на нулата. Посоката все една, от държавната софра в тумбаците на управляващите, родата и аркадашите им.
  • 16 Сметката

    27 11 Отговор
    Тоя шемет дава ли си сметка,че избирателите на ГЕРБ,БСП,ИТН и ДПС са 3/4 от гласоподанателите,а останалото са либерастни жендъри.
  • 17 Фаро

    16 14 Отговор
    Кириле докато статуквото е в парламента нови няма да помиришат ни власт ни промяна
  • 18 Соломон

    35 10 Отговор
    Трифонов пречи на реформата в България, изпълнява нарежданията на Доган и Тилев

    Коментиран от #29

  • 19 коментар

    24 6 Отговор
    ОЩЕ ПО ГОЛЯМ БАТАК
  • 20 Тази статия

    23 7 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    е поредната словесна помия на един и същ автор .
  • 21 Реалист

    12 8 Отговор
    Това "Изправи се ВГ. Не идваме" много ми хареса!:) Ем е верно, па е и истина!:)
  • 22 Сатана

    30 4 Отговор
    Петар Здравков се храни от копанята на "Америка против България" на Сорос.Сиреч,еничар,слуга на чужди за България интереси.
  • 23 калчев

    10 13 Отговор
    спасението на България е в унищожаването на статуквото,независимо от средствата.
  • 24 бай Даньо

    12 7 Отговор
    Никакво "Единодействие с партии като ГЕРБ, ИТН, БСП и ДПС"
    ---------------------------------------------------------------------------
    Пещо, няма ли умора бе !? До скоро припева не беше ли никакво единодействие с ГЕРБ, БСП и ДПС !? Какво следва никакво единодействие с ГЕРБ, ИТН, БСП, ДПС и Петковците!? С афганистанските талибани може ли да се говори!?

    Коментиран от #27

  • 25 КИРО,

    23 2 Отговор
    Ще стане министър председател, само ако изгони ДЪНДИ ПРЕШЪС и върне златото на България. И ние българите ИМАМЕ условия, а не само той Кирил Петков.
  • 26 !!!?

    18 9 Отговор
    "Спасителят" Киро от Язовиро, а какво ще ви спасява - данъците !!! Давате му данъците си, той инвестира и отново се връщат при НЕГО. Пак ви събира данъците, отново той инвестира и те се връщат пак при НЕГО за да ви ги " "пази" !!!?
  • 27 LOSHIA

    18 8 Отговор

    До коментар #24 от "бай Даньо":

    Никакво единодействие с жълтопавртните ДБ и ИБГНИ! ТЕ СА ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО!!

    Коментиран от #45

  • 28 LOSHIA

    15 6 Отговор

    До коментар #3 от "FEFE":

    От ДБ-та и ИБГНИ-та СЪВЕТИ НИКОЙ НЕ ПРИЕМА!Те са национални предатели!
  • 29 И ОТНОВО

    12 2 Отговор

    До коментар #18 от "Соломон":

    На тези алабализми, кухи и празни опорки вече никой не вярва!!!!!
  • 30 дявола

    7 7 Отговор
    Спасението е да се затрие парламента И няма там тъй наречените депутати
  • 31 Гербавите бичмета нещо много се отварят!

    6 12 Отговор
    Преклонена главица,сабя не е сече !
    Да стоят в ъгъла и много,много да не
    Мучат а да си Мълчат!
  • 32 Вес

    27 6 Отговор
    Абе Българи не ви ли писна от нови кандидат спасители?!?!Аман бе вече от тая простотия,наивни БГ добичета!
  • 33 Гербавите нискочели мижитурки

    15 10 Отговор
    Пак плъзнаха,като хлебарки... гадинки...
  • 34 123

    19 2 Отговор
    Новите политически проекти бързо се продават на Сатанистите.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 пешо

    13 1 Отговор
    така е. в нови проекти е спасението. например като тези на жоржи (лека му пръст), дедо симо, банкянския, учиндолския...
    важно е на популацията да ѝ бъдат осигурявани перманентно зрелища. дори за хляб не става дума.
  • 37 Анонимен

    25 3 Отговор
    Спасението на България ще дойде когато българския народ вземе съдбините си в собствените си ръце . Не ни пробутвайте двата дресирани и незнайно как държани на каишка от Вашингтон пудели . С тях ще получим само още повече слугинаж и продажничество . Много съмнително стана изведнъж масовото облъчване за техните невероятни качества . В ресорните си министерства си вършеха общо взето добре работата , но от това да бъдат обявявани като поредните спасители на нацията има огромна разлика . А това че всички социолози и медии масово започнаха да ни облъчват за тях говори за синхронизиран умисъл който излиза много извън възможностите на тях двамата конкретно . Така че запитайте се - защо толкова неистово се опитват да ни ги пробутат и дали е за наше добро .
    Рекламирания Харвард където са завършили много отдавна не е учебно заведение а център за индоктринация с либерално-глобалистки идеи.
  • 38 TRT

    22 2 Отговор
    Добра реклама. И колко получи за пиар рекламата?Прокопиев в действие.С нов спасител на нацията. Глупав народ слаба държава. Глупаци...Още един спасител ще хрантутим 12 години, За да се спасяваме после от него. Народът сам ще се спаси. Ако не е глупак разбира се..
  • 39 ГЕРБ

    10 7 Отговор
    Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОКАЗАХА ЗА КРАТКО ВРЕМЕ,ЧЕ СА ПО ГОЛЕМИ МОШЕНИЦИ И ДЕБ ИЛИ !
  • 40 Ender

    18 2 Отговор
    Пак платена статия и платени коментираши! Мъкаааа....
  • 41 Гост

    5 1 Отговор
    Кажи верно палячо.
  • 42 Будител

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Това":

    Хайде да се понаучим как се пише,какво мислиш ти?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 бай Даньо

    10 0 Отговор

    До коментар #27 от "LOSHIA":

    Това ясно. Аз само за талибаните питам. А СТАТУКВО защо е лошо нещо точно!? Американското статукво е 200 годишно , британското повече... защо на Ганчо се падат все революциите и все не успяват !?
  • 46 чекмедже 2

    12 2 Отговор
    "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" това ли са новите ....народа е казал със стари ку-ви нов бардак не се прави...К.Петков не баш лицето на промяната..на сорос поредната пчеличка...беше и в "Америка за България" един вид нпо унищожители на БГ..
  • 47 5577

    10 0 Отговор
    Не знам как ще стане промяна със плюене чегъртане и негативизъм, без политически мислене. Трябват политически програми обсъдени в широк кръг. От там и привличане на подържници. Да се изгради по добра политика от герб. Със конкретни хора които да не говорят по Фейсбук. Да не се страхуват от неудобни въпроси от журналисти. Да афишират конкретни срокове за програмата. Тогава Борисов ще отпадне от самосебе си. Никой няма да се сеща за него. Тия партии дори на куп да ги вземеш не предлагат никаква политика съизмерима с тази на герб.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Пламен

    6 1 Отговор
    Нови ментарджии за извънредно манипулируемите българи,нищо ново.
  • 50 Бесен

    11 2 Отговор
    Че аз смятам партийките като ИТН, ДБ и ИНИ за нищо по-различно от така нареченото статукво. Колаборация на един нов проект с тях е също толкова безсмислена колкото и коалиция между сегашните 6
  • 51 Задължително

    9 7 Отговор
    Нови проекти и нови хора, а старите кОрви в затвора! Имаме последна възможност да изградим нормално общество и държава. Не с гаменско поведение и език и с неграмотност и наглост, а с възпитание, морал, образованост, знания, можене и добронамереност. Нужни са хора като Петков, Василев, Пеканов - млади, без комплекси, широко скроени. Хора, които се отнасят с уважение към всички и умеят да гледат хората в очите. Да говорят открито с всички и да имат смелостта да носят лична отговорност за делата си. Усмивката на тези хора не е байганьовска, лукава и хитра. Тя е нормална и печели симпатии.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Виталия

    5 2 Отговор
    Много баби, хилаво бебе...😂 Малко ли са ви тия нищо невършещи за хората партии? Смяна на модел и Ново Демократично ТОЗИ ПЪТ начало!
  • 54 Антитрол

    6 4 Отговор
    "Много е важно да се каже и повтаря, че партията на Слави Трифонов обслужи ГЕРБ и ДПС"

    Така е, за вас е важно една лъжа да я повтаряте 100 пъти пък може и да ви се върже някой.

    Слави Трифонов ли каза или се коалира с ДПС или ГЕРБ - не беше ли Христо Иванов този който каза че няма проблем да се коалира с ГЕРБ. Не беше ли Христо Иванов този който провали първия мандат на ИТН защото не получи министерски кресла.

    Та с какво точно партията на Слави обслужи ГЕРБ и ДПС защо никой не казва а само повтарят една и съща опорка - интересно ми е кой плаща за цялата тази мръсна кампания.

    Коментиран от #58

  • 55 яка работа

    10 0 Отговор
    много яко работят момчетата, та мисирките и аналлизаторите едва дочакаха третия ден и да започнат(като по команда!?) ода за възхвала. Та и един старец с деменция отвъд девет морета лично да те поздрави не е никак малко или пък случайно. Това показва кой е "правилния човек". Тоя път няма начин да не ни "оправят".
    Аз пък съм чувал стари хора да казват: Не си хвали магарето нагоре и надолу по селото, защото като те ритне, тебе ще те боли, а другите ще ти се смеят.
  • 56 бай Даньо

    3 2 Отговор
    Абе автора Пешо можем ли така по селски да обобщим "Спасение дебне от всякъде България" и щом сме запретнали ръкавите от вече 30 години все някъде ще намерим и спасителя, няма начин!?
  • 57 Енгелс

    9 2 Отговор
    Нищо подобно. Никакви проекти на спасяват положението. Капитализъм е! Спасението на България и светът е по скоро в социализма. Другото е ала, бала.
  • 58 Кинжал

    7 4 Отговор

    До коментар #54 от "Антитрол":

    Ето, казвам ти! Не беше ли партията на Слави тази, която отиде на преговори с ДПС ??? Не беше ли партията на Слави, която атакува служебния кабинет??? Не беше ли партията на Слави, която тръгна с ДПС да слагат техен човек на върха на БНБ??? Не беше ли партията на Слави тази, която не състави правителство при първоначална подкрепа от още три партии??? Не беше ли партията на Слави, която не подкрепи съставянето на правителство с третия мандат??? Всички тези действия, косвено обслужиха Герб, като им спечели време без реформи и ни пратиха на на нови избори!!! Бая "опорки" ти изредих, има ги по телевизията, можеш да си ги пуснеш!!!
  • 59 Aмии

    7 2 Отговор
    Поредният КЛОУН, за когото всеки освен ДУБАЕЦА са нелегитимни. Абе харесвай си го, НО НЕ НА НАС....
  • 60 ха ха ха

    8 3 Отговор
    От нови проекти сме на това дередже бе... я ходи да пасеш при другите овце!
  • 61 наблюдател

    9 4 Отговор
    Елементарна поръчкова статия!
    Кой нормален човек ще повярва Кирчо, поредния барон Мюнхаузен ?!
  • 62 Съмнителен

    5 1 Отговор
    Хитро, на чужденци не вярвам.
    Има достатъчно нови леви и патриотични партии, за които да гласувам.
    НС се напълни с евроатлантици, обслужващи чужди интереси.
    Ще му прочетем програмата, ако там не фигурират: референдум за еврото, референдум за излизане от НАТО, строеж на Белене, проверка на всички Концесии и лобистки закони.Намаляване на цени ток, вода, парно.
    Значи е поредният васал на Запада.
    Имам чувството, че целият този цирк в Парламента, обслужва нечии цели. За 5 месеца нищо не направиха.
  • 63 Буха ха

    9 3 Отговор
    От 10 дни ни облъчват, че нашите спасители, новите месии са Кирчо и Кокорчо. Кирчо е лъжец. Казусът канадско гражданство и съответните лъжи са ясни. В допълнение, в интервюто с Беновска от юни т.г., Кирчо каза че е завършил финансии в университета на Британска Колумбия когато е бил на 20 (да, пиша бавно, на двадесет години) Той твърди че е завършил Bachelor of Commerce, която е четиригодишна програма. Да, пиша бавно, четири години, осем семестъра. При това той каза че първоначално е учил физика и химия и след това се е прехвърлил, така че трябва да е прекарал в университета почти 5 години. Но той се е отзовал в Канада когато е бил на 14 години. Това значи ли че за една година е завършил средно и на 15 е започнал да следва за виШо??? Някоя мисирка няма ли да го попита как стават тия работи, вместо да го възхваляват? Някой досеща ли се че чуждестранни дипломи трябва да се легализират от МОН? Кирчо Остап Бендера легализирал ли е неговите или само ги размахва? Мога да пиша още много, но спирам и само ще кажа, Докато има български шарани (предимно лелки), ще има и канадски рибари (сладурче е той)
  • 64 По добре Киро !

    3 5 Отговор
    Отколкото оня от баиро !
  • 65 Абе

    5 1 Отговор
    Колко и да го рекламирате Киро Харварда от Канада е противоконституционен, защото Е канадски гражданин, а в Конституцията пише, че НЕ МОЖЕ да бъде депутат, министър и още по-малко премиер. ТОЧКА.
  • 66 Петър

    5 0 Отговор
    Но нека тези проекти не са като Демократична България – група провалени политици, събрани от парите на техните си олигарси.
  • 67 edin

    3 4 Отговор
    Ако служебните министри и техните съмишленици направят нов проект и участват в изборите, ще пометат всички. Този проект ще бъде подкрепен от всички честни хора. Да се надяваме, че все още те са повече от отрепките. Така че парите които вземате да плюете тук са напразно похарчени.
  • 68 Турците са виновни

    3 0 Отговор
    Политика
    В началото бе Иван Костов. Тази знаменита фраза със сигурност се свързва с бандитската приватизация у нас, при която бивши номенклатурчици и техните синове надянаха нова премяна и се събудиха като мастити капиталисти. Именно Костов даде начален тласък на българската олигархия, чиито видни представители са Иво Прокопиев, Сашо Дончев, Огнян Донев и Цветан Василев.
  • 69 Анонимен

    0 0 Отговор
    Тиквата не винете, винете някои номенклатурни кадри българи навремето, били то директори, кметове българи по турски села и с връзки чрез дпсгербкп всичко кво си пожелаят недвижими имоти копуват на безценица. И от там иде, че е редно нещи не оваляно в калра, нещо ново начало за Бг било то от всички партии от млади хора. Не ви е изгодно, но с чувалите, черните в банкя, и сие, са едни и същи хора. Злобари, алчни те да имат, а другите да мрат, това не трябва по градове да се дава на хора приближени фо партии, а с честни и прозрачни конкурси, ало не, бъдете здрави и продължавайте с далаверите, един срещу много ви няма как да се оправим. И тъй като съм състрадателен, ми става мъчно с чували черни. Утре на друг може. А не бива. Когато си добър, бог помага. Колкото и клише да звучи.
  • 70 Анонимен

    1 0 Отговор
    Малкият човек е редно според мен да спазва законите и Бг ще се оправи. А не да вините този и онзи горе. Те не знаят отдолу кви ги вършим.
  • 71 Коко

    4 0 Отговор
    Кирчо Кирчо ако мислиш да ми връщаш бившия министър на Боко тиквата Христо Иванов-Прокопиев благодаря това заразно зло е по вредно за България може би и от самия Боко а с този твой избор се разбира и какъв си ти самия наред с всички грешки Слави се опита да даде нещо различно но явно ново и чуждо не бива допускано в политическото блато туковиж им се разбърка далаверата
  • 72 !!!?

    4 2 Отговор
    Пазете се от Ало-апаши с българско гражданство в канадското посолство на Румъния...много обичат да ви пазят данъците !!!?
  • 73 ралф

    0 1 Отговор
    за нов политически проект говорят само ДПС и гроп и бкп и дс
  • 74 УРИ

    0 0 Отговор
    АРЕНДУВАНЕ НА ЗЕМЯ ДО 500 ДЕКАРА Е НАИ НОВИЯ ПРОЕКТ
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.